Brann

Søndag, 13 Juni, 09:19

Nyheter om Brann

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 juni 21 kl. 22:23

Brann i fire søppelkasser i Oslo

110-sentralen i Oslo har meldt om Brann i fire forskjellige søppelkasser i løpet av én time, lørdag kveld. De første meldingene kom på Twitter, og gjaldt Brann i søppelkasse på Hovedøya og Ormsund bru. Litt senere kom meldinger om Brann i søppelkasser på Bjørndal og Dr.

VG - 24 mai 21 kl. 23:34

Brann med fem strake tap og verste seriestart noensinne: – Nå er de ute og sykler

BERGEN (VG) (Brann - Bodø/Glimt 1–2) Etter et knepent tap mot Bodø/Glimt er fasiten sisteplass og fem strake tap på de fem første kampene for Brann. Nå brenner det under føttene på trenerduoen, mener Brann-helt Erik Huseklepp..

VG - 27 mai 21 kl. 19:51

Krisen komplett i Brann etter ny smell mot Stabæk

NADDERUD (Stabæk-Brann 2–0) Marerittet fortsetter for Brann. I Bærum påførte bergenser og Stabæk-kaptein Yaw Amankwah (32) mannskapet til Kåre Ingebrigtsen (55) deres sjette strake tap..

Aftenposten - 27 mai 21 kl. 19:51

Krisen komplett i Brann etter ny smell mot Stabæk

NADDERUD (Stabæk-Brann 2–0) Marerittet fortsetter for Brann. I Bærum påførte bergenser og Stabæk-kaptein Yaw Amankwah….

NRK - Igår: 12:31

Brann i industribygg på Ænes

Nødetanene rykker ut til en Brann i et industribygg på Ænes i Kvinnherad. Det er et bygg som er under oppføring, ifølge 110-sentralen. Det skal være store mengder plast i bygget, og det kan føre til at det blir mye giftig røyk.

NRK - Igår: 12:12

Brann i småbåt

Det er meldt om Brann i en 22 fot stor båt ved Nøstet i Bergen. Båten er på rek. Det skal være minst en person ombord.

Aftenposten - I førrgår: 10:33

Brann-spiller utredet for hjernehinnebetennelse

David Møler Wolfe er uaktuell for de neste Brann-kampene..

NRK - 09 juni 21 kl. 14:24

Flere meldinger om Brann på Ågotnes

Politi og Brannvesen er på Spjeldsfjellet på Ågotnes i forbindelse med flere meldinger om Brann i gress. Politiet bistår Brannvesenet med evakuering, skriver de på Twitter..

NRK - 09 juni 21 kl. 11:08

Melding om Brann i Bergen sentrum

Nødetatene er i Kaigaten i Bergen sentrum etter melding om mulig Brann. Brannvesenet sender inn røykdykkere, skriver politiet på Twitter..

NRK - 09 juni 21 kl. 08:30

Brann i bygg på Kokstad

Det er meldt om Brann i en bygning på Kokstadflaten i Bergen. Det skal brenne i ventilasjonsanlegget. Nødetatene er på vei til stedet..

VG - 24 mai 21 kl. 19:51

Botheim matchvinner for Bødo/Glimt: Marerittstarten fortsetter for Brann

Brann STADION (VG) (Brann - Bodø/Glimt 1–2) Det så lenge ut til å gå mot uavgjort i Bergen. Så dukket Erik Botheim opp og sikret tre poeng for Bodø/Glimt med scoring i sin fjerde kamp på rad..

VG - 24 mai 21 kl. 19:51

Botheim matchvinner for Bodø/Glimt: Marerittstarten fortsetter for Brann

Brann STADION (VG) (Brann - Bodø/Glimt 1–2) Det så lenge ut til å gå mot uavgjort i Bergen. Så dukket Erik Botheim opp og sikret tre poeng for Bodø/Glimt med scoring i sin fjerde kamp på rad..

NRK - 08 juni 21 kl. 11:45

Siktet for Brann

En mann i 30-årene er siktet etter at det brøt ut Brann i en bygård i Narvik i Nordland søndag. Brannen oppsto søndag formiddag. Tre personer ble sendt til sykehus med lettere skader..

NRK - 07 juni 21 kl. 17:25

15 døde i Brann i India

Minst 15 ansatte er døde etter et en Brann brøt ut i et produksjonslokale for desinfeksjonsmiddel i delstaten Maharashtra vest i India mandag. – Vi har funnet 15 lik til nå. Minst to andre fryktes å være inne i bygningen, sier politimannen A Bhuwhite til DPA..

NRK - 07 juni 21 kl. 17:25

18 døde i Brann i India

Minst 18 ansatte er døde etter et en Brann brøt ut i et produksjonslokale for desinfeksjonsmiddel i delstaten Maharashtra vest i India mandag. 20 personer overlevde Brannen, melder indiske medier..

NRK - 06 juni 21 kl. 19:28

Mulig Brann i leilighet

Alle nødetater på vei etter meldinger om mulig Brann i en leilighet i Folke Bernadottes vei i Oslo. På Twitter skriver politiet at det kommer røyk gjennom et vindu i leiligheten..

NRK - 06 juni 21 kl. 19:28

Brann i leilighet

Alle nødetater på vei etter meldinger om mulig Brann i en leilighet i Folke Bernadottes vei i Oslo. På Twitter skriver politiet at det kommer røyk gjennom et vindu i leiligheten. Senere melder Oslos 110-sentral at det var et Branntilløp inne i leiligheten.

NRK - 06 juni 21 kl. 10:42

Brann i Narvik

Politiet melder om Brann i en bygård i Narvik sentrum. Nødetatene på stedet. Slokking og redning pågår, skriver politiet..

NRK - 06 juni 21 kl. 04:06

Brann i en trampoline i Oslo

Det er Brann i en trampoline på Vettakollen i Oslo. Det skal være spredningsfare til en bil som står rett i nærheten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 06 juni 21 kl. 03:26

Bil brant på Bogstad

En varebil som sto parkert i Grindbakken ved Bogstad i Oslo, ble totalskadd i en Brann natt til søndag. Politiet har ingen formening om årsaken til Brannen som nødetatene fikk melding om klokken 1.45.

NRK - 06 juni 21 kl. 02:11

Brann i varebil i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en Brann i varebil ved Bogstad som står i full fyr. Flere dekk skal ha eksplodert som følge av Brannen. Det er potensiell spredningsfare til trær i nærheten av varebilen, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 05 juni 21 kl. 07:33

Brann i fiskebåt

Nødetatene har fått melding om Brann i en fiskebåt i Vedavågen i Karmøy. Det skal ikke være folk i båten. Brannvesenet rykker ut til stedet..

VG - 21 mai 21 kl. 00:15

Forren avfeier Brann-krise: – Gidder ikke å stå og sutre

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Brann 3–2) Fire tap på rappen. Bunnplass i Eliteserien. Tidenes verste seriestart.

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 22:23

Zachariassen-hat trick mot Brann - Ingebrigtsens menn sønderknust

LERKENDAL (VG) (RBK-Brann 3–2) RBK-stjernen Kristoffer Zachariassen (27) avgjorde et vanvittig drama mot Brann med….

VG - 20 mai 21 kl. 22:23

Zachariassen-hat trick mot Brann - Ingebrigtsens menn sønderknust

LERKENDAL (VG) (RBK-Brann 3–2) RBK-stjernen Kristoffer Zachariassen (27) avgjorde et vanvittig drama mot Brann med å sette inn sin og lagets tredje scoring på overtid..

NRK - 03 juni 21 kl. 23:52

Brann i bobil ved Søgne

Det har oppstått Brann i en bobil ved Søgne i Agder rett før midnatt natt til fredag. Det skal være to propanflasker i bobilen. Det skal være fare for spredning ettersom bobilen står rett ved et hus, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 03 juni 21 kl. 23:20

To pågrepet etter Brann i Fauske

To personer er pågrepet og siktet for uaktsom fare for allmennheten etter at politiet mener de unnlot å melde fra en Brann i en leilighet i Fauske. De skal ha vært i leiligheten da Brannen startet og forlatt stedet. Den ene leiligheten ble utbrent, mens den andre er totalskadd etter Brannen, opplyser Nordland politidistrikt på Twitter.

NRK - 03 juni 21 kl. 20:01

Sivilforsvaret bidreg i Sotra-Brann

Tre avdelingar med personell frå Sivilforsvaret bidreg i kampen mot grasBrannen på Sotra. Dei bistår Brannvesenet som legg ut barrerier for å hindre spreiing av Brann. Fleire helikopter går i skytteltrafikk for å frakte vatn inn og sløkke Brannen..

NRK - 03 juni 21 kl. 12:49

Brann i enebolig på Rena

Et bolighus i Kirkeberget på Rena i Innlandet er overtent i en Brann. Folk fra nabohus skal være evakuert, og det er mye røyk i området..

NRK - 02 juni 21 kl. 07:50

Iransk marinefartøy i Brann

Det største fartøyet i den iranske marinen står i Brann i Omanbukta, melder statlig TV i landet. Det er uklart hvordan Brannen oppsto. I TV-meldingen identifiseres skipet som logistikkfartøyet Kharg.

NRK - 01 juni 21 kl. 21:23

Naboer evakuert etter Brann

Politiet i Innlandet skriver på Twitter at Brannvesenet driver med slukking etter en Brann i en bygning med vaskehall, verksted og Brannstasjon i Våler. Det skal ikke være noen inne i bygget. De nærmeste naboene blir evakuert.

NRK - 01 juni 21 kl. 20:41

E39 stengd på grunn av Brann

E39 er stengd på grunn av Brann i eit bustadhus i Vartdalsstranda i Ørsta kommune. Brannvesen har måtte trekkje slage over vegen, og jobbar med sløkking. Alle som var i huset skal ha kome seg ut, men ein person skal vere skadd.

VG - 16 mai 21 kl. 21:51

Høytflyvende Molde ydmyket tabelljumbo Brann

MOLDE (VG) (Molde-Brann 4–0) Molde fulgte opp tittelkonkurrentenes poengtap med å slakte Brann på hjemmebane - nå er bergensklubben tabelljumbo med null poeng etter tre kamper..

Aftenposten - 16 mai 21 kl. 21:51

Høytflyvende Molde ydmyket tabelljumbo Brann

MOLDE (VG) (Molde-Brann 4–0) Molde fulgte opp tittelkonkurrentenes poengtap med å slakte Brann på hjemmebane - nå er….

VG - 16 mai 21 kl. 21:51

Høytflygende Molde ydmyket tabelljumbo Brann

MOLDE (VG) (Molde-Brann 4–0) Molde fulgte opp tittelkonkurrentenes poengtap med å slakte Brann på hjemmebane – nå er bergensklubben tabelljumbo med null poeng etter tre kamper..

Aftenposten - 16 mai 21 kl. 21:51

Høytflygende Molde ydmyket tabelljumbo Brann

MOLDE (VG) (Molde-Brann 4–0) Molde fulgte opp tittelkonkurrentenes poengtap med å slakte Brann på hjemmebane – nå er….

VG - 16 mai 21 kl. 21:51

Høytflygende Molde ydmyket tabelljumbo Brann: – Det er vondt

MOLDE (VG) (Molde-Brann 4–0) Molde fulgte opp tittelkonkurrentenes poengtap med å slakte Brann på hjemmebane – nå er bergensklubben tabelljumbo med null poeng etter tre kamper..

Aftenposten - 16 mai 21 kl. 21:51

Høytflygende Molde ydmyket tabelljumbo Brann: – Det er vondt

MOLDE (VG) (Molde-Brann 4–0) Molde fulgte opp tittelkonkurrentenes poengtap med å slakte Brann på hjemmebane – nå er….

NRK - 31 mai 21 kl. 07:52

Brann i boligblokk

Det er meldt om Brann i en av blokkene i Dues vei i Stavanger. Alle nødetater er på vei. Politiet melder kl 07.

NRK - 31 mai 21 kl. 07:52

Brann i boligblokk slukket

Det er meldt om Brann i en av blokkene i Dues vei på Eiganes i Stavanger. Politiet melder kl 07.56 om åpne flammer og røyk i åttende etasje av blokka på 10 til 12 etasjer.

NRK - 31 mai 21 kl. 05:15

Hytte Brann ned på Askøy

Ei hytte på Holmedalshammaren på Askøy Brann ned i natt. Brannen er no sløkt. Ingen indikasjonar på at nokon var i hytta.

NRK - 31 mai 21 kl. 00:44

Fjøs i Hadsel står i Brann

Et fjøs i Mebu i Vesteråln står i Brann, men det skal ikke være dyr i bygningne, opplyser politiet i Nordland. Slukking er i gang..

VG - 30 mai 21 kl. 19:49

Brann med årets første seier - Unngikk historisk tapsrekke

BERGEN (VG) (Brann - Strømsgodset 3–0) Branns lokale unggutter spilte hovedrollene, og sikret årets første trepoenger hjemme mot Strømsgodset.

NRK - 15 mai 21 kl. 23:17

Brann i avfallsdunk ved skole

Det ble meldt om Brann i to søppelcontainere utenfor Nortvedt skole i Oslo lørdag kveld. Det skal også ha vært Brann i en søppeldunk inne i bygget som Brannvesenet har fjernet. Brannen er slukket, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 15 mai 21 kl. 00:42

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om Brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og Brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt