Brann

Monday, 16 May, 23:37

Nyheter om Brann

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 apr 22 kl. 03:05

Brann i russisk oljelager

Russiske myndigheter bekrefter Brann i et oljelager i byen Brjansk, melder den Kreml-vennlige fjernsynskanalen og nyhetsbyrået RT. Bekreftelsen kom natt til mandag etter at det tidligere på natten dukket opp meldinger i sosiale medier om at folk hadde hørt eksplosjoner og sett en stor Brann i oljelageret. Avisen The Guardian kunne da ikke verifisere innholdet i meldingene, men avisen siterte senere RT på bekreftelsen fra Moskva.

NRK - Igår: 15:43

En person til sykehus etter Brann i Nittedal

En person er kjørt til Akershus universitetssykehus etter å ha fått i seg mye røyk i forbindelse med en Brann i en enebolig på Gjelleråsen. I tillegg er fem personer kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet på Twitter. – Seks personer har vært i huset, men alle er ute, sier Svein Walle, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Aftenposten - 09 maj 22 kl. 19:55

Kjempetabbe og rødt kort da Brann snudde til storseier

(KFUM - Brann 1–5) Brann slet tungt i bortekampen mot KFUM, men så fikk de den ene gavepakken etter den andre og snudde….

VG - 09 maj 22 kl. 19:55

Kjempetabbe og rødt kort da Brann snudde til storseier

(KFUM - Brann 1–5) Brann slet tungt i bortekampen mot KFUM, men så fikk de den ene gavepakken etter den andre og snudde fra 0–1 til 5–1-seier..

NRK - 09 maj 22 kl. 14:05

Brann i hus på Skullerud i Oslo

Brannvesenet holder på å slukke en Brann i et hus på Skullerud i Oslo. Ifølge Oslo Brann- og redningsetat brenner det i et bolighus på Skullerud gård. Det er meldt om åpne flammer på stedet, skriver politiet på Twitter.

VG - 08 maj 22 kl. 11:04

Legger press på Brann før toppkampen: – Den store gullfavoritten

Begge lag har vunnet sine første syv kamper for sesongen. Søndag møtes Vålerenga og Brann til sin første seriekamp i år, og serieleder Vålerenga legger favorittstempelet på Brann..

NRK - 05 maj 22 kl. 03:07

Ingen skadd i Brann på Nøtterøy

Det er ikke meldt om personskader etter en Brann i et leilighetskompleks på Hjemseng på Nøtterøy natt til torsdag. 110-sentralen meldte på Twitter om Brann i en bygning på Smidsrødveien i Færder kommune. – Våre folk har nettopp kommet til stedet, så vi har ikke så mange detaljer ennå.

VG - 19 apr 22 kl. 19:56

Leikvoll Moberg helten for Brann seks minutter på overtid

(Skeid – Brann 2–3) Det så ut til å bli nok en frustrerende aften for Brann, men seks minutter på overtid stanget Vegard Leikvoll Moberg inn matchvinnerscoringen som sørget for tre poeng til Brann..

Aftenposten - 6 timer siden

Ungguttene starter 16. mai-festen for Brann

Klarer Brann å gi fullsatt Stadion valuta for pengene?.

NRK - 8 timer siden

Brann i Drammen: – Ikke meldt om personskader

– Én leilighet er veldig berørt og hele loftet er også brent. Det sier innsatsleder Henrik Trømborg i Drammensregionens Brannvesen etter at det brøt ut Brann i en boligblokk på Åssiden i Drammen. Trømborg sier at Brannen sannsynligvis startet i 3.

NRK - 01 maj 22 kl. 20:35

Togtrafikken på Kongsvingerbanen i gang igjen etter Brann

Etter stans i togtrafikken på grunn av Brann langs skinnene, går nå togene igjen mellom Kongsvinger og Årnes. Det var meldt om Brann tre forskjellige steder på Kongsvingerbanen. Togtrafikken er nå i gang etter stans på grunn av Brannene, melder Bane Nor.

NRK - Igår: 18:28

Brann i rekkehus i Bærum

Det er meldt om Brann i rekkehus på Rykkin. Brannvesenet er snart fremme, skriver de på Twitter. Videre skriver de at flere personer er i ferd med å evakuere rekkehuset..

NRK - Igår: 18:23

Brann i Bærum

Det er meldt om Brann på Rykkinn i Bærum. Brannvesenet er snart fremme, skriver de på Twitter. Det brenner kraftig i en lavblokk.

NRK - Igår: 18:23

29 beboere evakuert etter Brann i Bærum

Det er meldt om Brann på Rykkinn i Bærum. To eller tre personer er meldt skadet til nå, skriver politiet på Twitter. De har fått i seg røyk.

NRK - Igår: 17:52

LeilighetsBrann i Oslo

Det er bekreftet Brann i en leilighet i 4. etasje i en blokk på St. Hanshaugen i Oslo.

NRK - Igår: 17:52

Ingen personer skadet i Brann i Oslo

Det er bekreftet Brann i en leilighet i 4. etasje i en blokk på St. Hanshaugen i Oslo.

Aftenposten - Igår: 16:53

John Arne Riise etter 0–10-tap for Brann: – Begynner å tvile på meg selv som trener

(Brann – Avaldsnes 10–0) Branns fotballkvinner gjorde kort prosess av Avaldsnes og vant til slutt hele 10–0..

VG - Igår: 16:53

John Arne Riise etter 0–10-tap for Brann: – Begynner å tvile på meg selv som trener

(Brann – Avaldsnes 10–0) Branns fotballkvinner gjorde kort prosess av Avaldsnes og vant til slutt hele 10–0. Karmøy-klubbens profilerte trener, John Arne Riise (41), føler først og fremst med spillerne sine..

NRK - 13 maj 22 kl. 20:04

Minst 27 omkom i Brann i New Delhi

Minst 27 personer har mistet livet i en stor Brann i en bygning i Indias hovedstad New Delhi. Flere er skadd, og redningsarbeidet pågår. Ifølge avisen The Times of India dreier det seg om et tre etasjer høyt næringsbygg i nærheten av metrostasjonen i Mundka vest i byen.

NRK - 11 maj 22 kl. 15:46

VG: Lastebilsjåfør etterforskes etter Brann

Sjåføren av lastebilen som tirsdag ble totalskadd i Brann på E6 ved Bryn i Oslo, etterforskes nå av politiet. Det skriver VG. Lasten, som besto av harpiks, rant ut av lastebilen, og skadet asfalten såpass at det natt til torsdag skal legges ny asfalt på stedet.

Aftenposten - 11 maj 22 kl. 15:25

West Ham-trener blir Brann-kvinnenes nye sportssjef

West Ham-trener Olli Harder blir sportssjef i Brann kvinner..

NRK - 11 maj 22 kl. 10:31

Brann i bygning i Oslo

Alle nødetater er på vei til en Brann i en bygning i Lovisenberggata i Oslo, det melder politiet på Twitter. Det er meldt om røyk fra tredje etasje i bygget, og flere beboere skal allerede ha begynt å evakuere seg selv, opplyser politiet..

NRK - 11 maj 22 kl. 05:30

E6 i Oslo åpnet etter Brann

E6 mellom Ryen og Bryn er åpnet i begge retninger etter Brann i lastebil tirsdag. Det er kun kollektivfeltet i retning Alnabru som er stengt, ifølge Vegtrafikksentralen øst. Det ble store trafikkproblemer i Oslo tirsdag ettermiddag etter Brannen.

Klartale - 10 maj 22 kl. 15:34

Stor Brann i lastebil i Oslo

Lastebilen står på veien E6 ved Bryn senter. Det er noen få kilometer ut fra Oslo sentrum. Trafikken er stoppet, både på vei og t-bane.

NRK - 10 maj 22 kl. 14:19

Brann i lastebil i Oslo

E6 er stengt i retning Bryn i Oslo på grunn av Brann i en lastebil..

NRK - 10 maj 22 kl. 14:19

Brann i lastebil i Oslo - E6 stengt

E6 er stengt i begge retninger ved Brynstunnelen i Oslo på grunn av Brann i en lastebil. – Det brenner kraftig i en lastebil ved Bryn senter i vestgående retning, skriver Oslo politidistrikt på Twitter. Politi og vegvesen varsler at det blir store forsinkelser og ber folk kjøre via Operatunnelen under Svartdal..

NRK - 10 maj 22 kl. 14:19

Brann i lastebil - E6 stengt og kjøpesenter evakueres

E6 er stengt i begge retninger ved Brynstunnelen i Oslo på grunn av Brann i en lastebil. – Det brenner kraftig i en lastebil ved Bryn. Det er kraftig røykutvikling.

NRK - 09 maj 22 kl. 23:49

Odesa rammet av flere missilangrep

Den ukrainske byen Odesa ble rammet av flere missiler mandag kveld, skriver blant annet BBC og CNN. Byen ble angrepet også tidligere på dagen. Rundt klokka 22 lokal tid sa vitner i sentrum av byen at de hørte flere høye eksplosjoner, som rystet bygninger, skriver CNN.

NRK - 09 maj 22 kl. 21:02

Trafikkulykke i Seljord - bil står i Brann

Brannvesenet rykker ut på trafikkulykke på E134, sør for Mælefjelltunnelen i Seljord. Bilen har kjørt i fjelllveggen, og står i Brann. Skadeomfang er ikke kjent..

Aftenposten - 09 maj 22 kl. 19:59

Fire minutter med Brann-magi ga enorme jubelscener

Ekeberg (BT): Svenn Crone, Aune Heggebø, Niklas Castro og Niklas Jensen Wassberg ga Brann en fantastisk seier mandag….

Aftenposten - 09 maj 22 kl. 19:59

Fire minutter med Castro-magi sendte Brann til himmels

Ekeberg (BT): Svenn Crone, Aune Heggebø, Niklas Castro og Niklas Jensen Wassberg ga Brann seieren mandag kveld..

NRK - 09 maj 22 kl. 16:39

Brann: Evakuerer bolighus i området

Nødetatene rykker ut til Vestre Ådal hvor det er meldt om Brann i terrenget. «Noe bekymring knyttet til bebyggelse, og det startes evakuering av aktuelle bolighus». Det opplyser politiet..

NRK - 09 maj 22 kl. 13:58

Rykker ut til Brann i Oslo

Nødetatene rykker ut til melding om Brann på Skullerud i Oslo, det skriver politiet på Twitter. Det skal brenne i en bygning, og skal være åpne flammer på stedet..

NRK - 09 maj 22 kl. 12:33

Brann i Stavern

Nødetatene i Larvik rykker ut etter melding om Brann i terrenget i Ramnskollen i Stavern. Ifølge politiet har en strømledning falt ned og startet Brannen. Nødetatene ble varslet av en bilfører som fikk strømkabelen over bilen.

NRK - 25 apr 22 kl. 03:05

Meldinger om Brann i russisk oljelager

En stor Brann har brutt ut i et oljelager i den russiske byen Brjansk, ifølge ubekreftede meldinger. I sosiale medier meldes det om Brann og eksplosjoner i oljelageret, men The Guardian har så langt ikke kunnet verifisere meldingene. Brjansk ligger om lag 100 kilometer fra grensen til Ukraina.

Aftenposten - 24 apr 22 kl. 16:53

Brann-toget fortsetter – fem seiere på fem kampen

(Stabæk-Brann 1–2) Etter fire strake seiere fikk Brann det tøft da de gjestet Nadderud stadion..

Aftenposten - 24 apr 22 kl. 16:53

Brann-toget fortsetter – fem seire på fem kamper

(Stabæk-Brann 1–2) Etter fire strake seire fikk Brann det tøft da de gjestet Nadderud stadion..

VG - 24 apr 22 kl. 16:53

Brann-toget fortsetter – fem seire på fem kamper

(Stabæk-Brann 1–2) Etter fire strake seire fikk Brann det tøft da de gjestet Nadderud stadion. Men med en sen scoring fortsatte seiersrekken..

VG - 24 apr 22 kl. 16:53

Brann-toget fortsetter – fem seiere på fem kampen

(Stabæk-Brann 1–2) Etter fire strake seiere fikk Brann det tøft da de gjestet Nadderud stadion. Men med en sen scoring fortsatte de seiersrekken..

VG - 08 maj 22 kl. 16:49

Brann slo tilbake og fikk 1–1 i toppkampen mot Vålerenga

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga-Brann 1–1) De regjerende ligamesterne fra Bergen lå under - men kom tilbake og klarte 1–1 i toppoppgjøret. Rakel Engesvik (23) utlignet etter at Janni Thomsen (22) hadde gitt Vålerenga ledelsen..

Aftenposten - 08 maj 22 kl. 16:49

Brann slo tilbake og fikk 1–1 i toppkampen mot Vålerenga

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga-Brann 1–1) De regjerende ligamesterne fra Bergen lå under - men kom tilbake og klarte 1–1….

VG - 08 maj 22 kl. 16:49

Brann slo tilbake og fikk 1–1 i toppkampen mot Vålerenga: – Viktig

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga-Brann 1–1) De regjerende ligamesterne fra Bergen lå under - men kom tilbake og klarte 1–1 i toppoppgjøret. Rakel Engesvik (23) utlignet etter at Janni Thomsen (22) hadde gitt Vålerenga ledelsen..

Aftenposten - 08 maj 22 kl. 11:04

Legger press på Brann før toppkampen: – Den store gullfavoritten

Begge lag har vunnet sine første syv kamper for sesongen. Søndag møtes Vålerenga og Brann til sin første seriekamp i….

NRK - 09 apr 22 kl. 19:56

Uavgjort i kampen om Bergen

Det vart 1–1 i fotballkampen mellom Brann og Åsane på Brann Stadion laurdag kveld. Til pause var stillinga 0-0, men berre fem minutt etter pause gjekk Åsane opp i leiinga. Åsane-kaptein Didrik Fredriksen fekk ballen på 16 meter, og skaut ballen rett i mål.

NRK - 08 maj 22 kl. 02:42

Brøytebil i Brann på E6

Nødetatene har fått melding om Brann i en brøytebil i Brannmobakken på E6 ved Salangsdalen. Ett kjørefelt er sperret på stedet. Ingen skal være skadd, melder Troms politidistrikt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt