Brann

Sunday, 03 March, 19:45

Nyheter om Brann

NRK - 24 feb 24 kl. 03:47

Meldinger om eksplosjoner og Brann ved stålverk i Russland

En større Brann brøt ut på et stålverk i en russisk by sør for Moskva og det ble eksplosjoner der, opplyser lokale myndigheter og ukrainske medier. Meldingene går ut på at det ble hørt eksplosjoner i byen Lipetsk, som ligger rundt 400 kilometer sør for Moskva, fredag kveld. En større Brann brøt ut på et stålverk i byen, ifølge meldingene.

Aftenposten - Igår: 20:34

Brann får 5000 euro i bot etter supporterrop

Under Champions League-kampen mellom Brann Kvinner og St. Pölten sang Brann-supportere «Uefa-mafia»..

VG - Igår: 20:34

Brann får 5000 euro i bot etter supporterrop

Under Champions League-kampen mellom Brann Kvinner og St. Pölten sang Brann-supportere «Uefa-mafia». Det koster nå klubben rundt 57 000 norske kroner..

NRK - I førrgår: 15:19

Tiltalt for å ha tent på flermannsbolig i Stange til 7,4 millioner

En mann i 30-årene er tiltalt etter en Brann i en flermannsbolig tilhørende Stange kommune den 20. juli i fjor. Mannen skal ha tent med en lighter på flere steder i leiligheten han disponerte, slik at det oppstod Brann i leiligheten, loftet og taket over leiligheten.

NRK - 29 feb 24 kl. 10:43

BT: Funn av levninger etter Brann i Bergen

Brannvesenet og politiet rykket torsdag morgen til en privatadresse i Åsane etter melding om Brann. Eieren av huset kom uskadet fra hendelsen, mens en annen person ikke har blitt gjort rede for. Nå melder politiet at de har funnet levninger i huset.

Aftenposten - 27 feb 24 kl. 17:49

Brann ydmyket Vålerenga

(Brann-Vålerenga 3–0) Brann gjorde kort prosess med nivå to-laget Vålerenga..

VG - 27 feb 24 kl. 17:49

Brann ydmyket Vålerenga

(Brann-Vålerenga 3–0) Brann gjorde kort prosess med nivå to-laget Vålerenga..

NRK - 24 feb 24 kl. 05:44

Brann på smelteverket i Sauda

Det brenner inne på smelteverket i Sauda. Industrivernet og lokalt Brannvesen arbeider med slokking. To smelteovner er stengt ned.

NRK - 26 jan 24 kl. 21:39

Oljetanker i Brann etter angrep utenfor Jemen

En oljetanker fra den sveitsiske transport-giganten Trafigura står i Brann etter et angrep fra houthi-militsen utenfor Jemen. Tidligere fredag kveld meldte det britiske sikkerhetsselskapet Ambrey at et handelsskip var angrepet, og at det var Brann om bord. De spesifiserte imidlertid ikke hva slags fartøy det var snakk om.

NRK - 6 timer siden

Melding om Brann i kjøretøy

Statens vegvesen opplyser om Brann i et kjøretøy i Magnhildskartunnelen på fylkesvei 614. – Vi ble informert om hendelsen av forbipasserende. Tunnelen er nå stengt og nødetater er på vei, sier trafikkoperatør Christian Strømmen til NRK.

NRK - 6 timer siden

Brann i kjøretøy i tunnel - veient stengt til mandag

Statens vegvesen fikk melding om Brann i et kjøretøy i Magnhildskartunnelen på fylkesvei 614 mellom Florø og Svelgen. – Vi ble informert om hendelsen av forbipasserende. Tunnelen er nå stengt og nødetater er på vei, sier trafikkoperatør Christian Strømmen til NRK.

NRK - Igår: 19:04

Rykker ut til Brann i Levanger

Politiet har fått melding om Brann i en bolig på Nesset i Levanger. Det skal ikke være folk inne i boligen, opplyser politiet. Ifølge avisa Innherred har Brannvesenet kommet fram til stedet.

NRK - Igår: 04:40

Brann i bolig på Hitra

Nødetatene har rykket ut til melding om Brann i et bolighus på Hitra, skriver politiet..

VG - I førrgår: 14:22

Person omkommet i Brann

Personen omkom i en Brann i bil..

VG - I førrgår: 22:03

Minst 43 døde i Brann i Bangladesh

En Brann har krevd minst 43 menneskeliv i en velstående bydel i Dhaka, opplyser helseministeren i Bangladesh..

NRK - I førrgår: 21:28

Minst 43 døde etter Brann i Bangladesh

En Brann har krevd minst 43 menneskeliv i Dhaka, opplyser helseministeren i Bangladesh. Det melder nyhetsbyrået AFP. Ifølge lokale medier skjedde storBrannen i en bygning med flere etasjer i Bailey Road sent torsdag kveld..

NRK - 29 feb 24 kl. 09:38

Ukjent om mann var hjemme i nedbrent hus

Brannvesenet og politiet rykket torsdag morgen til en privatadresse i Åsane etter melding om Brann. Hele huset, som befant seg på et gårdstun, sto i Brann da nødetatene kom til stedet. Klokken 09.

NRK - 29 feb 24 kl. 06:21

Brann i bolig i Bergen

Brannvesenet og politiet har torsdag morgen rykket ut til en privatadresse i Åsane etter melding om Brann i boligen..

NRK - 28 feb 24 kl. 22:32

Brann i ikkje-busett hus

Naudetatane rykka i kveld ut til melding om Brann i eit hus i Alvasteinveien i Stavanger. Huset er overtent, men det skal ikkje vera personar inne i huset. Det er ifølge politiet ikkje-busett..

NRK - 15 feb 24 kl. 12:42

Rykket til Brann på E18

Nødetatene rykke ut til E18 ved Ramstadsletta i Bærum etter melding om Brann. – Det er Brann i en del plastrør i forbindelse med arbeid til ny E18. Det er en god del sort røyk på stedet, skrev politiet.

NRK - 28 feb 24 kl. 12:05

Brann i passasjertog i Rana slokket

Nødetatene fikk melding om Brann i Agenda-tog inne på Rana stasjon i Mo i Rana. – Det oppsto et Branntilløp i bremsene på passasjertoget da toget skulle bremse opp inne på stasjonen. Brannen ble slukket med et Brannslokkingsapparat av personellet på toget før nødetatene kom til stedet, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Nordland politidistrikt.

NRK - 28 feb 24 kl. 02:23

Brann i enebolig i Arendal

Politiet i Agder melder at nødetatene har rykket ut til melding om en Brann i en enebolig i Arendal..

NRK - 26 feb 24 kl. 23:40

Hytte brant ned etter at Brann blusset opp igjen

En hytte i Olderfjord i Porsanger er nedbrent etter en Brann, melder politiet i Finnmark. Det begynte først å brenne i hytten tidligere på mandag, men Brannvesenet fikk kontroll på Brannen. Ved 23-tiden melder politiet at Brannen hadde blusset opp igjen..

NRK - 26 feb 24 kl. 03:05

Én til sykehus etter to Branner i Oslo

Én person er sendt til sykehus og flere er sendt til legevakta etter to separate leilighetsBranner i Oslo natt til mandag. Rundt klokken 2 meldte Oslo politidistrikt om en Brann i en leilighet på Ila i Oslo. Det var meldt om røyk i oppgangen og full overtenning i en leilighet i 4.

NRK - 12 feb 24 kl. 10:51

Kraftig Brann ved Lisebergs nye badeland

Det har oppstått en kraftig Brann ved fornøyelsesparken Lisebergs nye badeland i Göteborg i Sverige, melder SVT. En vannsklie har tatt fyr, sier alarm- og linjeoperatør Björn Bjärenstam til kanalen. Åpne flammer slår ut fra taket og røyken sprer seg nå over hele Göteborg, skriver NTB.

NRK - 24 feb 24 kl. 23:30

Person omkom i Brann i Ytre Arna

En person er bekreftet omkommet etter en Brann i en leilighet i Ytre Arna i Bergen kommune lørdag kveld. Politiet opplyser i en pressemelding sent lørdag kveld at den avdøde er identifisert, og at de pårørende er varslet..

NRK - 24 feb 24 kl. 23:30

Mann omkom i Brann i Ytre Arna

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en Brann i en leilighet i Ytre Arna i Bergen kommune lørdag kveld. Politiet opplyser i en pressemelding sent lørdag kveld at den avdøde er identifisert, og at de pårørende er varslet..

NRK - 24 feb 24 kl. 13:52

Brann i Haugesund er slukket

Lørdag formiddag meldte sør-vest politidistrikt om Brann i en leilighet i Haugesund. Brannen er nå slukket og nødetatene har så langt ikke funnet noen personer der inne. Brannmannskap går nå gjennom leiligheten og har startet ventilering.

NRK - 24 feb 24 kl. 08:31

Brann på skole i Norheimsund - flere evakuert

Lørdag morgen har alle nødetater rykket ut til Norheimsund i Kvam, etter melding om Brann på en skole. Ifølge Brannvesenet har det brent i en type tekstil på et kjøkken. Politiet skriver på X at det bor folk på skolen, som nå er evakuert.

NRK - 24 feb 24 kl. 08:31

Flere evakuert etter Brann på skole i Norheimsund

Lørdag morgen har alle nødetater rykket ut til Norheimsund i Kvam etter melding om Brann på en skole. Ifølge Brannvesenet har det brent i en type tekstil på et kjøkken. Brannen er meldt slukket.

NRK - 24 feb 24 kl. 04:16

Brann i Sauda Smelteverk

Nødetatene har rykket ut til smelteverket i Sauda kommune i Rogaland. Det melder både politi og 110-sentralen i Sør-Vest. Politiet melder at det er Brann i et transportbånd, mens 110-sentralen melder om bygningsBrann.

NRK - 24 feb 24 kl. 03:54

10.000 unødvendige utrykninger for Brannvesenet i Oslo i fjor

Ni av ti utrykninger Oslo Brann- og redningsetat (OBRE) har fra automatiske Brannalarmer er unødvendige. Totalt var to av tre utrykninger unødvendige i fjor. Til sammen var 10.

VG - 24 feb 24 kl. 03:48

Meldinger om eksplosjoner og Brann ved stålverk i Russland

En større Brann brøt ut på et stålverk i en russisk by sør for Moskva og det ble eksplosjoner der, opplyser lokale myndigheter og ukrainske medier..

NRK - 24 feb 24 kl. 03:37

En død og 17 skadd i Brann i New York

En person er død og 17 er skadd i en Brann i en seks etasjers boligbygning i New York. Tolv av de 17 skadde ble sendt til sykehus. Tilstanden er kritisk for fire av dem, opplyste Brannvesenet natt til lørdag norsk tid.

VG - 23 feb 24 kl. 04:57

Tomannsbolig totalskadd i Brann i Halden - seks husløse

Seks personer er husløse etter at en tomannsbolig i Busterudkleiva i Halden ble ødelagt i en Brann natt til fredag..

NRK - 23 feb 24 kl. 01:49

Brann i bygård i Oslo

Det brenner kraftig på loftet i en bygård på St. Hanshaugen i Oslo. – Fullt utviklet lofts Brann på stedet.

NRK - 22 feb 24 kl. 23:33

Tomannsbolig totalskadd i Brann i Halden

Seks personer er husløse etter at en tomannsbolig i Busterudkleiva i Halden ble ødelagt i en Brann natt til fredag. Brannen ble meldt klokken 23.23.

NRK - 01 jan 24 kl. 00:44

Brann i bygård i Oslo

Rundt en halv time inn i det nye året rykket nødetatene ut etter melding om Brann i en bygård på Grünerløkka i Oslo. – Dette er en kraftig Brann og det er mye røyk på stedet. Brannen har startet i en leilighet i første etasje, forteller vaktkommandør Fredrik Lien i Oslo Brann- og redningsetat til NTB.

VG - 22 feb 24 kl. 03:01

Brann i boligkompleks

Nødetatene jobber med å evakuere beboere etter melding om Brann i et boligkompleks med 13 personer registrert..

NRK - 21 feb 24 kl. 23:51

Gartneri i Ballangen tapt etter Brann

Nødetatene rykket sent onsdag kveld ut til Brann i et gartneri i Ballangen i Narvik kommune. I en oppdatering skriver politiet i Nordland at gartneriet og en annen bygning er tapt. – Mannskaper på stedet jobber nå med å forhindre at Brannen skal spre seg til andre bygg på stedet, opplyser politiet..

NRK - 21 feb 24 kl. 06:22

Stovner: Brann i blokk

Nødetater er på Stovner i forbindelse med Brann i boligblokk i Tante Ulrikkes vei, skriver politiet på X. Flere er evakuert og det er mye røyk på stedet. – Brannvesenet har slukket Brannen..

VG - 21 feb 24 kl. 06:22

Brann i boligblokk i Oslo

Flere er evakuert etter en Brann på Stovner..

NRK - 20 feb 24 kl. 00:35

Kraftig Brann i rekkehus i Son

Det brenner natt til tirsdag i et rekkehus i Son i Vestby kommune. – Det er kraftig røykutvikling på stedet, sier vaktleder Lars Erik Robertsen ved 110-sentralen Øst til NTB. Han opplyser rett etter midnatt at de er fremme på stedet med én bil, men flere er på vei.

Aftenposten - 19 feb 24 kl. 21:12

Opplysninger til VG: Brann med bud på back fra Obosligaen

Brann vil ha Kongsvingers Martin Hella (20)..

VG - 19 feb 24 kl. 21:12

Opplysninger til VG: Brann med bud på back fra Obosligaen

Brann vil ha Kongsvingers Martin Hella (20)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com