Brann

Sunday, 04 December, 21:47

Nyheter om Brann

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 9 timer siden

Sov seg gjennom Brann: – Kunne endt adskillig verre

Røykdykkere fra Brannvesenet måtte klokken 04.00 natt til søndag geleide ut en person som sov seg gjennom en Brann i en leilighet i St. Olavs gate i Tønsberg sentrum.

NRK - I førrgår: 00:10

Kontroll på Brann i Charlottenlund ungdomsskole

Nødetatene rykket ut til en Brann i Charlottenlund ungdomsskole i Trondheim. De fikk raskt kontroll på Brannen. Det har vært Brann i en kontordel, men det er foreløpig uklart hva som er årsaken til Brannen, melder politiet på Twitter.

NRK - 29 okt 22 kl. 16:59

Brann avslutta med stil og poengrekord

Brann slo KFUM 4-1 i sesongaslutninga i 1. divisjon, og sette dermed poengrekort for divjonen med 81 - to fleire enn Aalesunds rekord frå 2019. KFUM tok leiinga ved Petter Nosakhare Dahl, men så var det berre Brann.

NRK - 24 nov 22 kl. 06:12

Kontroll på Brann i Hålandsdalen

Brannvesenet har fått kontroll på ein Brann i terrenget i Øvre Hålandsdalen i Bjørnafjorden, opplyser Brannvesenet til NRK. Det blæs ein del i området, men Brannfolka har greidd å slå ned alle opne flammar. No dynkar dei området med vatn.

NRK - 24 nov 22 kl. 06:12

Brann i Hålandsdalen er sløkt

Brannvesenet har sløkt ein Brann i terrenget i Øvre Hålandsdalen i Bjørnafjorden. Det Brann i eit område på tre mål like ved ein trafokiosk. Brannen blei meldt klokka 05.

NRK - 22 nov 22 kl. 20:33

Brann på gjenvinningsstasjon på Heggstadmoen

Brannvesenet og politi er på Heggstadmoen Gjenvinningsstasjon etter melding om Brann. Det er Brann i et papirrom. Nødetatene er på stedet og jobber med å lokalisere hvor det brenner.

NRK - 8 timer siden

Finnmark: Person funnet død etter etter Brann

En person er funnet død etter Brann i Honningsvåg i Finnmark. Pårørende er varslet. Det skriver politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 15 timer siden

Brann i Honningsvåg

110-sentralen i Finnmark melder om Brann i en bolig i Fjellveien nær sentrum. Fire nabohus er evakuert på grunn av spredningsfaren, og det brennende huset kan neppe reddes..

NRK - Igår: 19:49

Person funnet omkommet etter Brann i Lofoten

En person har vært savnet etter Brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på Branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - Igår: 19:49

Mann funnet omkommet etter Brann i Lofoten

En person har vært savnet etter Brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på Branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - Igår: 07:46

Brann i bolig i Holmestrand

Beboerne i et hus i Skoger i Holmestrand kommune våknet i natt av røykvarsleren. Det viste seg at det hadde begynt å brenne i en skjøteledning som var koblet til et elektrisk produkt. Beboerne er uskadde, men huset fikk Brann- og vannskader i kjelleren, og røykskader i de øvrige etasjene.

NRK - Igår: 06:28

Tre gutter tatt etter biltyveri og Brann

Tre gutter i 14-15-årsalderen er tatt av politiet og mistenkt i forbindelse med tyveri av to biler og en Brann i en kiosk på et ridesenter i Porsgrunn. En av bilene ble funnet krasjet i en fjellvegg. Brannen i kiosken ble slukket av en politipatrulje.

NRK - Igår: 01:47

Brann i enebolig i Stjørdal

Tre beboere kom seg ut etter at det brøt ut Brann i en enebolig på Hegda i Stjørdal litt før midnatt. Både eneboligen og en garasje var overtent. Flere nabohus ble evakuert på grunn av spredningsfare.

NRK - I førrgår: 15:34

Brann i flermannsbolig

Politiet har fått melding om en Brann i første etasje i flermannsbolig i området Rektor Steens gate i Haugesund. Nødetatene er på vei..

NRK - I førrgår: 09:52

Havarikommisjonen: LokomotivBrann startet i motor

I oktober i fjor oppstod det en Brann i et lokomotiv på Sarpsborg stasjon. Lokomotivet ble totalskadet i Brannen. Havarikommisjonens rapport etter hendelsen er nå klar.

NRK - I førrgår: 07:50

Mistenker Brann på skule var påsett

Fleire elevar må bli heime i dag etter at det Brann ved ein ungdomsskule i Trondheim i natt. Brannen starta i eit klasserom der det er store Brannskadar. – Ut frå det vi har funne på åstaden, så er vår teori at Brannen kan vere påsett, seier operasjonsleiar Trond Volden ved politiet i Trøndelag..

NRK - I førrgår: 00:20

Brann på skole i Trondheim

Brannvesenet i Trondheim har kontroll på en Brann på Charlottenlund ungdomsskole. Det er uklart hvordan Brannen i en kontordel av skolen oppsto, melder politiet..

NRK - I førrgår: 00:23

Tre evakuert fra Brann på Notodden

To beboere og en nabo fikk i seg røyk da det brøt ut Brann i en enebolig i Lisleherad i Notodden like før midnatt. Det har ulmet i en yttervegg og Brannvesenet har fått kontroll på Brannen. Politiet har gjort rede for alle beboere på adressen, opplyser Sørøst politidistrikt.

Aftenposten - 01 dec 22 kl. 06:22

Brann-kapteinen innrømmer å ha utnyttet praksisen. Under VM er den i endring.

Brann-kapteinen og fotballekspert mener VM-nyvinningen kan gjøre fotball mer underholdende..

NRK - 30 nov 22 kl. 22:41

Alvorlig trafikkulykke på E6

Det er kommet en melding om en trafikkulykke på E6 ved Ulvsvågskaret. Brannvesenet er på stedet. Salten Brann bekrefter til NRK at det skal være snakk om en alvorlig ulykke.

NRK - 28 nov 22 kl. 05:11

Slukket Brann i ubebodd hus

Brannvesenet i Levanger rykket tidlig mandag morgen ut til melding om en Brann i et ubebodd hus. Huset var under renoivering, opplyser politiet. Ingen personer var i huset da det begynte å brenne.

NRK - 14 nov 22 kl. 01:30

Plattform delvis evakuert etter Brann

Søndag kveld ble produksjonen på Åsgard B-plattformen stengt ned og plattformen delvis evakuert etter Brann i en transformator. Equinor varslet Hovedredningssentralen Sør-Norge om Brannen på plattformen, som ligger på Haltenbanken, rundt 200 kilometer utenfor trøndelagskysten, skriver Adresseavisen. Ingen personer kom til skade i Brannen.

NRK - 27 nov 22 kl. 17:16

Over 1.000 døde i Brann siden årtusenskiftet

Siden år 2000 har over 1.000 mennesker dødd i Branner i Norge. Norsk Brannvernforening ber folk sjekke røykvarsleren.

NRK - 26 nov 22 kl. 22:48

Bil i Brann i Oslo

Nødetatene er på vei til Brann i en bil i Nydalen i Oslo. Bilen skal være overtent, melder politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld. Det er trolig ikke spredningsfare til andre biler eller bygg, legger politiet til..

NRK - 26 nov 22 kl. 03:37

Brann i bolighus i Stokmarknes

Nødetatene rykket ut etter melding om Brann i et bolighus ved Stokmarknes natt til lørdag. Brannvesenet, som er fremme på stedet, melder om «full fyr i bygning», og er i gang med slukking. Beboerne i huset har kommet seg ut, ifølge politiet i Nordland.

NRK - 25 nov 22 kl. 21:52

Brann i Kina kaster glør på opphetet Covid-debatt

Ti personer har mistet livet og ni personer er skadet i en Brann som brøt ut i en boligblokk i Xinjiang-regionen i Kina, melder AP. Hendelsen har kastet glør på den glohete diskusjonen i kinesiske sosiale medier, der folk spør seg om landets nulltoleranse mot Covid-19 er til fare for liv og helse. De spør seg om nedstengingen var til hinder for redningsaksjoner eller også hindret beboerne i å komme seg ut av bygningen, skriver NYT.

Aftenposten - 25 nov 22 kl. 10:45

Han blir i Brann

En god nyhet for Møhlenpris-patrioter og Brann-supportere med sans for hardt forsvarsspill: Fredrik Pallesen Knudsen er….

Aftenposten - 25 nov 22 kl. 10:45

– Det har vært en veldig turbulent Brann-karriere

En god nyhet for Møhlenpris-patrioter og Brann-supportere med sans for hardt forsvarsspill: Fredrik Pallesen Knudsen er….

NRK - 25 nov 22 kl. 04:46

Brann i et kjøretøy på Kongsvinger

Nødetatene melder om Brann i et kjøretøy på Kongsvinger natt til fredag. Kjøretøyet skal stå nært et boligkompleks. Brannvesenet jobber med å slukke Brannen, og mener de vil kunne hindre spredning til boligen, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 25 nov 22 kl. 03:41

Minst ti døde i boligBrann nordvest i Kina

Ti døde og ytterligere ni ble skadd i en Brann i en leilighetsblokk i Xinjiang-provinsens hovedstad Urumqi torsdag, ifølge kinesiske myndigheter. Brannen oppsto torsdag kveld. Det var minusgrader i byen, og det tok rundt tre timer å slukke Brannen.

NRK - 24 nov 22 kl. 17:38

Evakuerer 13 personer etter Brann på Bryne

Politiet har evakuert 13 personer etter en Brann i en bil som står parkert i en låve på Bryne. Det er mye brennbart materiale i låven, blant annet propangass i 11-kilos flasker. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - 23 nov 22 kl. 02:54

Brann i tomannsbolig ved Vestre Gausdal

Nødetatene har rykket ut til Vestre Gausdal etter melding om Brann i en tomannsbolig. Beboere som er tilknyttet huset skal ha kommet seg ut. Brannvesenet er i gang med slukningsarbeid, melder politiet i Innlandet på Twitter..

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 10:48

Nå har keeperen forlenget med Brann

Eirik Holmen Johansen (30) blir med Brann opp igjen til Eliteserien..

NRK - 22 nov 22 kl. 06:55

Bil kjørte av veien i Sør-Aurdal – oppsto Brann

Politiet i Innlandet melder på Twitter at en bil har kjørt av Liagrendvegen i Sør-Aurdal. – Det oppstod Brann i bilen etter ulykken og Brannvesenet er fremme på stedet og starter slukking, skriver politiet. Det er ingen personskade..

NRK - 21 nov 22 kl. 12:36

Vogntog i Brann på E18

Et vogntog står i Brann på E18 ved Asker, i retning Oslo. Alle nødetater er på vei..

NRK - 21 nov 22 kl. 08:02

Brann i buss i Lom – ingen skadd

Det er meldt om Brann i en buss i Liavegen i Lom. Nødetatene er varslet. Ingen personer skal være skadet, skriver politiet på Twitter..

VG - 10 minutter siden

Desember er høysesong for Brann: – Handler om å bruke huet

Andre søndag i advent har det vært en rekke boligBranner ulike steder i Norge..

NRK - 45 minutter siden

Brann i hus i Bergen

Det brenner i et hus i Fana bydel i Bergen. Huset skal være under oppføring. Nødetatene er i gang med å slukke Brannen.

NRK - 1 time siden

Overtent hus i Holmestrand

Nødetatene er på vei etter melding om Brann i et bygg i Holmestrand. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 1 time siden

Overtent hus i Hof

Nødetatene er på vei etter melding om Brann i et bygg i Hof i Holmestrand kommune. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 2 timer siden

Brann i enebolig på Oppdal

Det brenner i en enebolig og garasje på Oppdal, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Det skal ikke være personer inne. Ifølge politiet er det ikke flammer der nå, men mye røyk.

NRK - 3 timer siden

Brann i enebolig på Prestøya – naboer evakuert

Det brenner i en enebolig på Prestøya i Finnmark. Samtlige i huset er gjort rede for, opplyser politiet i Finnamark. Brannvesenet jobber med å slukke Brannen.

NRK - 3 timer siden

Brann i enebolig på Prestøya – naboer ble evakuert

Det brant i en enebolig på Prestøya i Finnmark. Samtlige i huset er gjort rede for, opplyser politiet i Finnamark. Nærliggende naboer ble evakuert på grunn av røyk.

NRK - 3 timer siden

Brann i enebolig i Time

Det brenner i en enebolig i Time i Rogaland, opplyser Politiet i Sør-Vest på Twitter. Beboerene skal være ute av huset. Nødetatene er på vei..

NRK - 10 timer siden

Derfor bør du skru av julelysa om natta

Mange har fått opp både adventsstakar og julestjerner, men desember er også blant månadane med flest husBrannar. Led er på langt nær like skummelt som ein litt eldre type lys med halogen eller glødepærer. Det store spørsmålet er likevel om lysa faktisk er heilt i orden eller ikkje – etter 11 månader i boden eller på loftet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com