Reuters

Saturday, 25 June, 06:26

Nyheter om Reuters

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 21:10

Tidligere statsminister i Tunisia skal være arrestert

Tunisisk politi skal ha arrestert tidligere statsminister i landet, Hamadi Jebali, på torsdag. Det skriver Reuters. Politiet skal ha beslagslagt telefonene til Jebali og hans kone.

NRK - 08 jun 22 kl. 15:46

Reuters: Berlin-sjåføren kjørte inn i skoleklasse

En ikke navngitt politiker i Berlin hevder, ifølge Reuters, at sjåføren skal ha kjørt inn i en gruppe skolebarn onsdag formiddag, hvor læreren deres ble drept. Hendelsen fant sted i et populært shoppingområde i Charlottenburg i Berlin onsdag formiddag. Ifølge den tyske avisen Bild, la sjåføren igjen et tilståelsesbrev i bilen, som ble funnet etter hendelsen.

NRK - Igår: 07:02

Reuters: Russland har tatt to bosetninger nær Luhansk

Russland har tatt to bosetninger nær Luhansk, melder Reuters, og siterer guvernøren i området..

NRK - I førrgår: 11:02

Reuters: 950 døde i Afghanistan

Dødstallet etter jordskjelvet øst i Afghanistan har steget til 950, sier Afghanistans krisemyndigheter, ifølge Reuters. 610 skal være skadd..

VG - I førrgår: 08:16

Reuters: Minst 950 døde i jordskjelv i Afghanistan: – Dødstallet vil sannsynligvis øke

Minst 950 personer skal være døde etter et jordskjelv i Afghanistan onsdag, opplyser myndighetene kilder til Reuters..

VG - I førrgår: 08:16

Reuters: Minst 950 døde i jordskjelv i Afghanistan

Minst 950 personer skal være døde etter et jordskjelv i Afghanistan onsdag, opplyser myndighetene kilder til Reuters..

VG - I førrgår: 08:16

Reuters: Minst 920 døde i jordskjelv i Afghanistan

Minst 920 personer skal være døde etter et jordskjelv i Afghanistan onsdag. Det opplyser myndighetskilder, ifølge Reuters..

NRK - 22 jun 22 kl. 02:18

Reuters: Biden vil fjerne bensinavgiften

USAs president Joe Biden vil trolig gå inn for å midlertidig fjerne den nasjonale avgiften på bensin. Det forteller en kilde til Reuters. Rekordhøy bensinpris og høy inflasjon har gjort at mange amerikanske husholdninger sliter med å få endene til å møtes.

NRK - 03 jun 22 kl. 18:56

Reuters-journalister såret i Ukraina - sjåføren drept

To journalister som jobber for nyhetsbyrået Reuters, ble såret øst i Ukraina fredag. Sjåføren deres ble drept. Journalistene ble lettere såret da de ble beskutt mens de var på vei til byen Sievjerodonetsk, heter det i en uttalelse fra nyhetsbyrået.

NRK - 18 jun 22 kl. 18:32

Tredje mistenkt for drapa i Brasil meldte seg til politiet

Ein tredje mistenkt for drapa på den britiske journalisten Dom Phillips (57) og urfolkeksperten Bruno Pereira (41) har meldt seg til politiet, melder Reuters. Tidlegare denne veka meldte CNN Brasil og Reuters at to brør hadde tilstått drapa. Phillips og Pereira var meldt sakna i Amazonas for rundt to veker sidan.

NRK - 18 jun 22 kl. 06:10

Eksplosjon i et sikh-tempel i Kabul

En eksplosjon skal ha funnet sted i et sikh-tempel i den afghanske hovedstaden Kabul lørdag morgen, melder nyhetsbyrået Reuters. Det er så langt ikke kjent om noen har mistet livet i hendelsen. Det var rundt 30 mennesker inne i tempelet.

NRK - 17 jun 22 kl. 21:58

Brasiliansk politi: Den britiske journalisten Dom Phillips funnet død

Brasiliansk politi bekrefter til nyhetsbyrået Reuters at den britiske journalisten Dom Phillips er funnet død. Phillips og urfolkekspert Bruno Pereira var meldt savnet i Amazonas. Journalisten var på tur i Amazonas for å skrive bok om naturvern.

NRK - 29 maj 22 kl. 16:31

Reuters: Eksplosjoner hørt i byen Zelenskyj besøkte

Reuters melder at det er hørt flere kraftige eksplosjoner i Kharkiv, byen som president Volodymyr Zelenskyj bare timer tidligere besøkte i Ukraina. Zelenskyj har vært på på sitt første besøk øst i Ukraina siden Russlands invasjon av landet i februar. Kharkiv er hardt rammet av krigen.

VG - 13 jun 22 kl. 14:45

Reuters: Britisk journalist funnet død i Amazonas, ifølge kona

Den britiske journalisten Dom Phillips og urfolksekspert Bruno Pereria, som har vært savnet i mer enn en uke i Amazonas, ble mandag funnet døde, melder Reuters..

Klartale - 10 jun 22 kl. 06:30

WHO sliter med å finne ut hvor korona kom fra

En gruppe på 27 eksperter har jobbet med å finne svar på hvordan smitte fra virus sprer seg. De er også bedt om å se på hvor smitten med korona kom fra. De jobber for Verdens helse-organisasjon (WHO).

NRK - 6 timer siden

18 migranter døde i Marokko

I Marokko mistet 18 migranter livet under et forsøk på å ta seg inn i den spanske enklaven Mellia fredag, opplyser marokkanske myndigheter, ifølge Reuters..

NRK - 12 timer siden

Fem døde og over 70 skadd da migranter prøvde å ta seg inn i Melilla

Marokkanske myndigheter sier i en uttalelse fredag at fem migranter er døde, og 76 skadd, etter å ha prøvd å ta seg over gjerdet som skiller Marokko fra den spanske enklaven Melilla. 13 av disse skal være hardt skadd. Det melder nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 16 timer siden

G7-landene: Russland er ansvarlig for matkrise

Utenriksministre fra G7-landene sa fredag at de mener Russland har ansvaret for den globale matkrisen, melder nyhetsbyrået Reuters. Japans utenriksminister Yoshimasa Hayashi sier Russlands invasjon av Ukraina har ført til krisen..

NRK - 21 timer siden

Boris Johnson sier han vil fortsette

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier han vil fortsette som landets leder, til tross for at partiet hans tapte to viktige suppleringsvalg torsdag. Det melder Reuters. Tapet er et nederlagt for De konservative.

NRK - Igår: 00:06

Guvernør: Ukrainske styrker kan trekke seg tilbake fra Lysytsjansk

Etter at russiske styrker har erobret to landsbyer i sør, kan ukrainske styrker komme til å trekke seg tilbake fra byen Lysytsjansk. Det for å unngå å bli omringet, sier Luhansk-guvernør Serhij Hajdaj torsdag. En tilbaketrekking av ukrainske styrker fra Lysytsjansk og Sievjerodonetsk, kan bringe Russland nærmere et av sine mål om å erobre hele denne regionen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - Igår: 21:02

Macron: - Veldig sterkt signal til Russland

EU har godkjent Ukraina og Moldova som kandidater til å bli medlemmer av unionen. Det skjedde under et EU-toppmøte i Brussel i dag. Frankrikes president Emmanuel Macron sier at dette sender et «veldig sterkt signal» til Russland.

NRK - Igår: 20:23

Moldova og Ukraina godkjent som EU-kandidater

Det melder Reuters..

NRK - Igår: 20:23

Moldova og Ukraina godkjent som EU-kandidatland

Ifølge Reuters sier Charles Michel at EU har godkjent Ukraina og Moldova som kandidater til å bli medlemmer av unionen. Det skjedde under et EU-toppmøte i Brussel i dag. For få måneder siden var det ingenting som tilsa at de to landene ville få kandidatstatus i nærmeste framtid.

NRK - Igår: 10:30

Tysk økonomiminister: Gass mangelvare

Gass er nå en mangelvare i Tyskland, sier landets økonomiminister Robert Habeck torsdag, ifølge Reuters. Han ber sine landsmenn om å redusere forbruket av gass. Dette skjer etter at Russland har skrudd igjen gasskranen til Tyskland, som følge av sanksjonene mot krigen i Ukraina..

NRK - Igår: 09:46

Tyrkisk-britisk samarbeid for å få korn ut av Ukraina

Tyrkia og Storbritannia samarbeider om å få korn ut av Ukraina, melder Reuters. – Hvis kornproblemet ikke løses kan det føre til enorm sult i hele verden, sier den britiske utenriksministeren Liz Truss ifølge byrået. Hun sier problemet må løses i løpet av den neste måneden.

NRK - Igår: 09:23

EU: 12 land påvirket av russisk gass-kutt

EUs klimasjef Frans Timmermanns sier ifølge Reuters at 12 av EUs medlemsland påvirkes av russiske gass-kutt. 10 land har advart mot gassmangel..

NRK - Igår: 08:55

Skogbrann i Tyrkia ute av kontroll

Myndighetene trodde brannen i nærheten av feriebyen Marmaris i Tyrkia var under kontroll onsdag, etter å ha begynt tirsdag. Det viste seg å ikke stemme, melder Reuters. Totalt er over 2600 personer involvert i slukningsarbeidet, mens 150 er evakuert fra sine hjem..

NRK - Igår: 07:46

Sør-Korea gir en million til jordskjelv-rammede Afghanistan

Sør-Korea gir en million dollar i humanitær nødhjelp til jordskjelv-rammede Afghanistan, melder Reuters..

NRK - Igår: 07:02

Guvernør: Russland har tatt to bosettinger nær Luhansk

Russland har tatt to bosettinger nær Luhansk, melder Reuters, og siterer guvernøren i området. – Vi fortsetter å holde tilbake russerne i Sieverodonetsk og Sirotin. Okkupantene ødelegger industrien i Sieverodonetsk, skriver guvernør Serhij Hajdaj i en melding på Telegram.

NRK - Igår: 06:37

Ber om 30-55 års fengsel til Epstein-kjæreste

Statsadvokatene i USA ber om 30-55 års fengsel for Ghislaine Maxwell, melder Reuters. Maxwell, som var sammen med og partner med den overgrepsmistenkte Jeffrey Epstein, ble i desember dømt for å å hjulpet han med å misbruke jenter i tenårene. Epstein ble selv funnet død i fengselscella i 2019, tiltalt for overgrep..

NRK - I førrgår: 22:46

USA håper på snarlig Nato-løsning

USA er håpefulle til at det snart kommer en positiv løsningen mellom Tyrkia, Finland og Sverige knyttet til Nato-medlemskap, skriver Reuters. Under en høring i Senatets komite for utenriksrelasjoner sa assisterende sekretær for Europa og Eurasia-saker, Karen Donfried, at USA presser på for å få alle parter over på samme side før neste ukes Nato-toppmøte i Madrid..

Klartale - I førrgår: 08:46

Flere hundre døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Minst 255 personer døde i skjelvet natt til onsdag, skriver Bakhtar.

Klartale - I førrgår: 08:46

Nesten tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være 950 døde etter skjelvet.

Klartale - I førrgår: 08:46

Flere enn tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være flere enn tusen døde etter skjelvet.

NRK - I førrgår: 08:08

255 døde etter jordskjelv

Dødstallene stiger etter jordskjelvet øst i Afghanistan tirsdag morgen. 255 personer har omkommet, og hundrevis er skadd, ifølge landets innenriksdepartement. Det melder Reuters..

NRK - I førrgår: 08:08

Over 250 døde etter jordskjelv

Dødstallene stiger etter jordskjelvet øst i Afghanistan tirsdag morgen. 255 personer har omkommet, og hundrevis er skadd, ifølge landets innenriksdepartement. Det melder Reuters.

VG - I førrgår: 08:16

Reuters: Minst 1000 døde i jordskjelv i Afghanistan

Minst 1000 personer skal være døde etter et jordskjelv i Afghanistan onsdag. Det opplyser myndighetskilder, ifølge det afghanske mediet Bakhtar..

NRK - I førrgår: 07:17

Minst 130 døde etter jordskjelv

Et jordskjelv med styrke på 6.1 har brutt ut i øst i Afghanistan. Minst 130 personer er bekreftet omkommet, ifølge Reuters.

NRK - 22 jun 22 kl. 01:46

Bill Cosby må betale erstatning

Komikeren og skuespilleren Bill Cosby er i en sivil rettssak i USA dømt til å betale erstatning etter et overgrep mot en 16 år gammel jente på 1970-tallet. Juryen tilkjenner kvinnen 500.000 dollar i erstatning for følelsesmessige lidelser hun slet med mange år etterpå da anklager fra andre kvinner om angivelige overgrep begått av Cosby vekket minnene hennes om hendelsen i 1975 til live, slår juryen fast.

NRK - 21 jun 22 kl. 17:13

Kaller håndtering av Texas-skyting mislykket

Sikkerhetsdirektør i Texas Steven McCraw sier det er bevis for at politiets håndtering av skytingen ved en barneskole i Uvalde var helt mislykket. Det melder Reuters. 19 barn og to lærere ble drept i skytingen i mai.

NRK - 21 jun 22 kl. 15:26

USA vil begrense bruk av miner

USA vil forby bruken av antipersonell landminer. Det opplyser Det hvite hus på tirsdag, ifølge Reuters..

NRK - 21 jun 22 kl. 12:05

Russland: Utelukker ikke dødsstraff for amerikanske krigsfanger

En talsperson for Kreml sier ifølge nyhetsbyrået Reuters at Russland ikke kan utelukke dødsstraff for de amerikanske fremmedkrigerne som er tatt til fange i Ukraina. Samtidig mener russerne at fangene ikke er omfattet av Genèvekonvensjonene..

NRK - 21 jun 22 kl. 11:04

Spansk kabinpersonale streiker i juli

Spania-baserte kabinpersonale ved flyselskapet easyJet skal ut i en ni dager lang streik i juli, melder en lokal fagforening, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Det streikes mot lave lønninger..

NRK - 21 jun 22 kl. 08:46

Georgia vil inn i Nato

Georgias statsminister Irakli Garibashvili sier tirsdag at landet vil inn i Nato, men at det gjenstår å løse territorielle problemer med Russland først. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 20 jun 22 kl. 19:47

Russland: Amerikanere tatt til fange i Ukraina

Russland sier de har tatt amerikanske leiesoldater til fange i Ukraina, melder det russiske nyhetsbyrået RIA ifølge Reuters. Kreml hevder amerikanerne holdt på med ulovlig aktivitet, og sier at de ikke er beskyttet av Genèvekonvensjonen siden de ikke er vanlige soldater..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com