Klartale > Nyheter

Saturday, 03 December, 23:47

Klartale - 19 sep 22 kl. 09:38

Dobbel jubel over norske gull i VM

– Det kjennes ut som jeg drømmer. Jeg kan ikke tro det. Det er helt uvirkelig. Jeg følte at jeg fikk ut alt i dag. Og jeg gjorde mitt beste, sa Foss i et intervju vist på kanalen TV 2.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Foss, TV, Stefan Küng, Sveits, Remco Evenepoel, Belgia, Christian Paasche, Norge, VM, Leknessund, Flatås, Wærenskjold, Hans Falk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dobbel, jubel, over, norske, gulli VM
Klartale - 23 aug 22 kl. 12:02

Riise har valgt lag for første gang

Mange hadde troen på de norske fotballkvinnene. Men etter et skuffende Europa-mesterskap er de nå tilbake. Norges gamle trener Martin Sjögren måtte slutte etter mesterskapet.

Klartale - 09 sep 22 kl. 09:45

Dronning Elizabeths død ble markert verden over

Dronning Elizabeth av Storbritannia døde fredelig torsdag. Hun ble 96 år gammel. Hun har sittet 70 år ved tronen.

Dagbladet - 09 maj 22 kl. 18:41

Jubel for Norge

Tirsdag braker semifinalene løs under årets Eurovision. Norske Subwoolfer og norsk-greske Amanda Geōrgiadī Tenfjord høstet mest jubel fra salen under generalprøven mandag..

VG - 20 aug 22 kl. 16:01

Gift til stor jubel fra brudgommen

HOLE (VG) Tidligere NRK-profil Carina Olset og samboeren Tor Øyvind Hovda møttes på Tinder. Lørdag giftet paret seg i Hole kirke. Til stor jubel fra brudgommen..

E24 - 03 jun 22 kl. 10:40

Økt risiko for dobbel renteheving etter nytt fall i arbeidsledigheten

Ledigheten faller ytterligere i alle yrkesgrupper, og mer enn både økonomer og Norges Bank ventet. Flere økonomer ser nå økt risiko for dobbel heving i juni..

VG - 11 jun 22 kl. 01:39

LO om dobbel renteheving: – Vil kvele oppgangen

Sjeføkonom Roger Bjørnstad i LO mener en dobbel renteøkning vil kvele oppgangen i Norsk økonomi – og oppfordrer til moderasjon..

Nyhetspressen - 17 jun 22 kl. 11:02

Høye strømpriser bidrar til anstrengt privatøkonomi for mange

Første halvdel av 2022 har vært preget av store bevegelser i mange av de økonomiske faktorene som påvirker norske husholdninger. Rentenivået er på vei opp, inflasjonen er høyere enn målet til Norges Bank – økende priser på strøm og drivstoff er en sterkt bidragende komponent i høy inflasjon. Selv om myndighetene har bidratt med støtte, vil de høye strømprisene uten tvil påvirke mange husholdningers økonomi.

NRK - 16 okt 22 kl. 18:07

Dagbladet: Norge inngår skatteavtale med Iran

Norge er i sluttforhandlingene om en skatteavtale med Iran, skriver Dagbladet som har fått innsyn i dokumenter hvor dette fremkommer. En skatteekspert avisen har snakket med advarer om at informasjon kan havne på avveie. Norge har en skatteavtale med over 90 land, men ikke med Iran.

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

Klartale - 03 okt 22 kl. 11:02

Får utenlandsk hjelp på norsk sokkel

Forrige uke ble gassrør i Østersjøen er ødelagt. Flere mener de ble sprengt. Russland har levert mye gass til Europa.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 17 timer siden

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - 18 timer siden

Dag 3: Julemarked

3. desember.For mange er det en nødvendighet å få dratt på julemarked før jul.

Klartale - Igår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

Klartale - Igår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - Igår: 13:05

Vil ta vare på informasjonen du legger ut på nett

Justis- og beredskaps-minister Emilie Enger Mehl holder pressekonferanse fredag. Hun skal snakke om Politiets sikkerhets-tjeneste (PST). Hedvig Moe er også tilstede.

Klartale - Igår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

Klartale - Igår: 11:00

Er kritikken mot Qatar rasistisk?

Lise Klaveness Norges er president i Norges Fotball-forbund (NFF). Klaveness og NFF har fått meldinger fra norske minoritets-ungdommer. Det fortalte Klaveness i et intervju med nyhetsbyrået NTB forrige uke.

Klartale - Igår: 10:49

Silo har eksplodert

– Nødetatene på vei til Tretjerndalsveien etter at en silo har eksplodert. Personskader kjent, men ukjent skadegrad, skriver Øst politidistrikt på Twitter.– Vi ble ringt klokken 10.

Klartale - Igår: 10:40

Ber om fengsel for kvinne etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel.

Klartale - Igår: 09:55

Slik har andre uka med fotball-VM vært

Søndag 20. november startet kampen om å bli verdensmester i fotball for landslag.Klar Tale følger mesterskapet, men lager ingen saker med resultat hver dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com