Over

Sunday, 03 March, 21:03

Nyheter om Over

Klartale - 07 feb 24 kl. 17:30

Hvilke land har flest røykere?

Røyking har gått fra å være trendy til å ikke bli like trendy. Tidlig på 1950-tallet var det populært å røyke. I Storbritannia var det nesten 80 prosent som røykte på den tiden, ifølge avisa The Guardian.

Klartale - I førrgår: 09:53

Over 30.000 er drept i israelske angrep

Israel har drept Over 25.000 palestinske kvinner og barn. Det sa Lloyd Austin torsdag, ifølge nyhetsbyrået NTB.

NRK - I førrgår: 15:30

To til tre timers ventetid Over Hardangervidda

Det er innført kolonnekjøring for alle kjøretøy på riksvei 7 Over Hardangervidda på grunn av uvær. Vegtrafikksentralen melder at forventet ventetid er mellom to og tre timer. I tillegg er det kolonnekjøring Over Haukelifjell på E134 og på fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland.

NRK - 11 timer siden

Burkina Faso: 170 mennesker «henrettet» i angrep mot landsbyer

Tre landsbyer ble angrepet nord i landet for en uke siden, og 170 innbyggere ble «slaktet» i angrepene, rapporterer AFP søndag. Omstendighetene er ikke kjent. Byrået siterer den regionale påtalemyndigheten.

Klartale - 22 feb 24 kl. 06:00

Tenker du det verste om alt?

Verden er urolig for tiden. Krig, konflikter, folk på flukt og klimakrise. Det er bare noen av problemene vi ser.

NRK - I førrgår: 14:32

Russisk oljegigant starter salg av tyske eiendeler

Den russiske oljegiganten Rosneft starter prosessen med å selge sine tyske eiendeler og ønsker å avslutte salget innen september. Det opplyser Tysklands næringsdepartement fredag, ifølge Reuters. Tyskland tok kontroll Over Rosnefts drift i landet da Russland gikk til krig mot Ukraina.

NRK - 29 feb 24 kl. 02:13

Riksvei 7 Over Hardangervidda stengt for personbiler

Riksvei 7 Over Hardangervidda er stengt for kjøretøy under 7,5 tonn på grunn av kraftig vind. For tyngre kjøretøy er det kolonnekjøring, skriver NTB. – Noen ganger er vinden så kraftig at kjøretøyet må veie Over 7,5 tonn for at det ikke skal være risiko for å bli blåst av veien, skriver Statens vegvesen..

NRK - 29 feb 24 kl. 00:01

Over 20 døde da migrantbåt sank utenfor Senegal

Over 20 døde mennesker er hentet opp fra sjøen utenfor Senegal etter at en båt med migranter sank, sier en guvernør, skriver NTB. – Det er funnet litt Over 20 lik, sier guvernør Alioune Badara Samb i regionen Saint-Louis. Han legger til at ytterligere 20 er reddet, men sier ikke hvor mange som opprinnelig var om bord båten..

Aftenposten - 4 timer siden

Hvor mange sivile har Israel drept på Gazastripen? USA kaster nytt lys Over tallene.

Israel har drept Over 25.000 kvinner og barn på Gazastripen siden krigen mellom Israel og Hamas brøt ut 7..

NRK - 11 timer siden

Flere tusen følger kongens hjemreise

Flyet som frakter kong Harald hjem følges av flere tusen på nettsiden Flightradar24. Flyet er på vei hjem til Norge, og tok av fra Langkawi like etter klokken 6 norsk tid søndag morgen. Flightradar er en Oversikt som viser alle luftfartøy i sanntid Over hele verden.

NRK - 11 timer siden

Palestinsk Røde Halvmåne krever svar om fanger

Sju hjelpearbeidere ble tatt til fange da israelske soldater stormet Amal-sykehuset i Khan Younis for Over tre uker siden. Totalt er 14 hjelpearbeidere tatt til fange av IDF. Palestinsk Røde Halvmåne (PRCS) er dypt bekymret Over sikkerheten til fangene og vet ikke hvilken skjebne de har lidd, skriver hjelpeorganisasjonen på X.

VG - Igår: 06:47

Kaldeste vinter på Over 10 år

Vinteren har vært 1,6 grader under normalen på landsbasis. Sett under ett, har månedene som ligger bak oss, har vært de kaldeste på Over ti år..

NRK - Igår: 04:15

Kaldeste vinteren på Over ti år

Vinteren som er bak oss har vært den kaldeste på Over ti år. På landsbasis har vinteren vært 1,6 grader kaldere enn normalt. Forrige gang en vinter var kaldere her til lands, var i 2012/2013.

NRK - 26 feb 24 kl. 09:27

Hizbollah: Har skutt ned israelsk drone Over libanesisk territorium

Libanons Hezbollah sa mandag at de skjøt ned en israelsk Hermes 450 drone Over libanesisk territorium med en bakke-til-luft missil. Det skriver Reuetrs. Den Iran-allierte gruppen har skutt ned eller tatt kontroll Over flere droner i de siste ukene..

NRK - Igår: 21:11

E6 Over Dovre åpner snart

Bussen som blåste av vegen ved 17.30-tiden ved Fokstugu Over Dovre er berget og vegen er estimert åpnet om en halvtime. – Entreprenøren skal brøyte og strø litt og gjøre det framkommelig.

NRK - Igår: 21:11

E6 Over Dovrefjell er åpen

Bussen som blåste av vegen ved 17.30-tiden ved Fokstugu Over Dovre er berget og vegen er estimert åpnet om en halvtime. – Entreprenøren skal brøyte og strø litt og gjøre det framkommelig.

NRK - I førrgår: 19:46

USA vil slippe nødhjelp Over Gaza med fly

Det melder Reuters, som skriver at president Joe Biden snart vil annonsere at USA vil slippe humanitær hjelp Over Gaza ved bruk av fly. Ifølge statlige ansatte vil kunngjørelsen komme i løpet av fredag..

NRK - I førrgår: 19:44

Rv52 Over Hemsedalsfjellet er stengt

Rv52 Over Hemsedalsfjellet er stengt, opplyser Statens Vegvesen. Veien har blitt svært glatt grunnet mildvær, og to vogntog venter på bergingshjelp..

NRK - I førrgår: 15:19

Tiltalt for å ha tent på flermannsbolig i Stange til 7,4 millioner

En mann i 30-årene er tiltalt etter en brann i en flermannsbolig tilhørende Stange kommune den 20. juli i fjor. Mannen skal ha tent med en lighter på flere steder i leiligheten han disponerte, slik at det oppstod brann i leiligheten, loftet og taket Over leiligheten.

NRK - I førrgår: 13:40

Mann Over bord i Lofoten

En mann har falt Over bord fra et mindre fiskefartøy utenfor Kabelvåg. Det melder HRS Nord-Norge på meldingstjenesten X. Mannen tas til land i Kabelvåg, og tilstand er ukjent.

VG - I førrgår: 13:42

Mann Over bord i Lofoten

En mann er hentet opp av vannet etter å ha falt Over bord fra et fiskefartøy i Lofoten..

NRK - I førrgår: 13:08

Brasil kaller drapet på palestinere som søkte hjelp for en «massakre»

112 palestinere døde og 760 ble såret i da det torsdag morgen ankom en lastebilkolonne med nødhjelp og israelske soldater åpnet ild mot menneskemengden. Det har fått flere land til å komme med sterke reaksjoner fredag. I en uttalelse sier den brasilske regjeringen hendelsen for en «massakre» og ber om umiddelbar våpenhvile i Gaza.

NRK - I førrgår: 12:45

Kosttilskudd trekkes fra markedet – for høyt innhold av niacin fra nikotinsyre

Kosttilskuddet NOW Niacin 500 mg trekkes fra markedet, skriver Mattilsynet. Årsaken er at innholdet av niacin fra nikotinsyre er langt Over øvre sikre inntaksnivå. Det sikre daglige inntaksnivået er 10 mg per dag.

Klartale - 21 feb 24 kl. 08:50

Nå er vi Over 5,5 millioner i Norge

Vi ble 61.219 flere personer i løpet av 2023. Mange av disse var ukrainske flyktninger.

NRK - I førrgår: 12:34

Kenya og Haiti signerer «gjensidig» avtale om politiutplassering

De to landene signerte fredag en «gjensidig» avtale om å utplassere politi fra Kenya på den karibiske øynasjonen Haiti, skriver AFP. Politistyrkene skal lede et FN-oppdrag, opplyser Kenyas president William Ruto fredag. Nyheten kommer etter at kenyansk høyesterett tidligere i år blokkerte en FN-støttet politiutplassering for å hjelpe Haiti med å få gjengvolden i landet under kontroll.

NRK - I førrgår: 06:21

Valgdag i Iran

Valglokalene har åpnet i Iran, der det skal velges medlemmer til nasjonalforsamlingen og et geistlig råd, melder statlige medier. Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, var den første som stemte i valget. Han avla sin stemme i sentrum av hovedstaden Teheran.

Aftenposten - I førrgår: 21:10

Evakueringsfly fra SAS nærmer seg Malaysia

LANGKAWI/OSLO (Aftenposten): Litt Over klokken 06 norsk tid var flyet Over Phuket i Thailand og er ikke langt fra….

Aftenposten - 29 feb 24 kl. 20:00

Ensidig trening dreper både treningsgleden og progresjon Over tid

Ensidig trening dreper både treningsgleden og progresjon Over tid..

NRK - 29 feb 24 kl. 19:49

Frp: Fratas opparbeide rettigheter

Fremskrittspartiet valgte i forrige uke å trekke seg fra pensjonsforhandlingene. Grunnen var at de opplevde at det ikke var mulig å få gehør for minstepensjonistene. – Vi opplevde underveis i forhandlingene at det ikke var mulig å få gehør for å løfte minstepensjonen.

NRK - 29 feb 24 kl. 18:40

FNs sikkerhetsråd møtes i kveld om Gaza

FNs sikkerhetsråd skal holde et møte i kveld om hendelsen i Gaza by der Over 100 palestinere skal ha blitt drept mens de forsøkte å få tak i mathjelp. Helsemyndighetene i Gaza sier israelske styrker drepte minst 104 palestinere og såret Over 750 da de åpnet ild mot palestinere som ventet på nødhjelp grytidlig torsdag morgen. Israel erkjenner at deres styrker åpnet ild mot det som ble oppfattet som en truende folkemengde, men bestrider palestinernes hendelsesforløp og dødstall.

VG - 29 feb 24 kl. 17:28

Over 25.000 kvinner og barn er drept i Gaza siden 7. oktober, ifølge USAs forsvarsminister

Over 25.000 kvinner og barn er drept på Gazastripen siden krigen mellom Israel og Hamas brøt ut 7. oktober, ifølge USAs forsvarsminister..

NRK - 29 feb 24 kl. 16:56

FN-topp forskrekket Over Gaza-angrep

– Selv etter nærmere fem måneder med brutale krigshandlinger, har Gaza fortsatt evnen til å sjokkere oss, skriver FNs nødhjelpssjef, Martin Griffiths, på X torsdag. Helsemyndighetene i Gaza sier israelske styrker drepte minst 104 palestinere da de åpnet ild mot palestinere som ventet på nødhjelp grytidlig torsdag morgen. – Jeg er forskrekket Over meldingene at flere hundre mennesker er drept og såret under leveranser av hjelpeforsyninger vest for Gaza by i dag, sier Griffiths..

NRK - 29 feb 24 kl. 15:52

Trailere sperret Saltfjellet – var stengt for tredje gang i dag

To trailere sperrer veien Over E6 på Saltfjellet. I tillegg er det snøfokk i området, skriver Statens vegvesen i en melding på deres nettsider. Klokken 16.

Aftenposten - 29 feb 24 kl. 08:35

Palestinske myndigheter: Over 30.000 drept i israelske angrep

De israelske angrepene på Gazastripen har kostet Over 30.000 mennesker livet siden oktober, ifølge palestinske….

NRK - 29 feb 24 kl. 06:16

E6 Over Dovre er stengt

E6 Over Dovrefjell er stengt på grunn av uvær. Statens vegvesen opplyser at det blir ny oppdatering om situasjonen klokka 12..

Aftenposten - 29 feb 24 kl. 06:00

LønnsOversikt: For én sektor har lønningene økt med Over 18 prosent siden 2018

For én sektor har lønningene økt med Over 18 prosent siden 2018..

NRK - 28 feb 24 kl. 21:50

Redningsaksjonen er Over

HRS melder at redninsaksjonen etter helikopterstyrten vest for Sotra er Over. – Vi retter en stor takk til alle som har bidratt i kveld. Seks personer var involvert i et helikoptersstyrt tidlig onsdag kveld.

Klartale - 24 feb 24 kl. 06:00

To år siden Russland invaderte Ukraina

24. februar 2022 startet Russland et angrep på Ukraina. Nå har det gått to år.

NRK - 28 feb 24 kl. 14:40

E6 Over Saltfjellet stengt

Et vogntog sperrer ved Stødig bru, og har resultert i at E6 Over Saltfjellet i Norland er stengt..

NRK - 28 feb 24 kl. 12:25

FN trekker fredsstyrken ut av Kongo

FN har begynt å trekke ut sin fredsbevarende styrke fra Øst-Kongo og Overlot onsdag den første basen til politiet i landet, skriver NTB. Over 120 opprørs- og militsgrupper kjemper om makt, landressurser og verdifulle mineraler i det østlige Kongo. FN-Styrken har vært i Kongo siden 2000, men har i liten grad vært i stand til å stanse konflikten der.

Aftenposten - 28 feb 24 kl. 09:17

Hvem tar Over når USA faller?

Vekst, konsolidering, forfall. Romerriket, Sovjetunionen – alle supermakter har falt etter samme mønster. Hvem tar Over?.

NRK - 15 minutter siden

Ukraina: Det russiske luftvåpenet trapper ned aktiviteten i øst

Russiske luftvåpenoperasjoner Over Øst-Ukraina er betydelig redusert etter at det ukrainske luftforsvaret ble styrket, ifølge Ukraina. – Forsvaret fra vestlige partnere har en effekt, sa luftforsvarets talsmann Jurij Ihnat til avisen Ukrainska Pravda søndag. Ifølge ukrainerne har flere russiske Su-34 og Su-35 jagerfly blitt skutt ned øst i Ukraina den siste tiden.

Klartale - 28 feb 24 kl. 06:00

Vi bør la oss inspirere av Sverige

Blir du syk, betaler du 170 kroner for å dra til legen. Det er en egenandel. På ett år betaler du maks 3.

NRK - 1 time siden

Politiet oppfordrer til hensynsfull kjøring når kongen ankommer Norge

Politiet ber trafikanter som befinner seg på veiene søndag kveld om å vise hensyn og fortsatt kjøre som normalt når kong Harald skal fraktes til Rikshospitalet. Flyet som frakter kongeparet hjem befinner seg klokken 19.40 Over Svartehavet.

NRK - 2 timer siden

«Lurelegen» anker dommen

Den 41 år gamle kvinnen fra Arendal som er dømt for å ha svindlet flere personer for Over 300.000 kroner, anker dommen på sju måneders fengsel. Det skriver Agderposten.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com