Over

Wednesday, 20 October, 18:26

Nyheter om Over

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 17:00

Nå nærmer vinteren seg

Pernille Borander jobber ved Meteorologisk institutt. Hun sier vi bør forberede oss på kaldere vær i dagene fremOver.– I Nord-Norge begynner det å bli ordentlig kaldt.

NRK - 17 timer siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere Over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

NRK - 10 minutter siden

Ny deltavariant i Storbritannia

Det er registrert flere enn 40.000 nye smittetilfeller med koronaviruset hver dag i åtte dager i Storbritannia. Det skriver BBC.

Aftenposten - 3 timer siden

Hun har bodd Over 30 forskjellige steder, men måtte hit for å finne roen

Bydelen kom på 21. plass i magasinet Time Outs kåring Over de 49 kuleste nabolagene i verden..

NRK - 12 timer siden

137 nye smittetilfeller i Oslo

I Oslo er det påvist 137 nye koronasmittede det siste døgnet, viser tall fra Oslo kommune. Det er 17 flere enn dagen før og det høyeste tallet på Over en uke. Så langt har 88 prosent av befolkningen Over 12 år i Oslo har fått én eller to doser vaksine..

NRK - Igår: 17:28

Human Rights Watch kritiserer Cuba

I sommer 11. juli deltok tusener av cubanere i demonstrasjoner mot vanskelige leverkår og politisk undertrykking. Demonstrasjonene foregikk i Over 50 byer Over hele Cuba.

NRK - 14 okt 21 kl. 08:32

FN-sjefen sjokkert Over drapene

FNs generalsekretær António Guterres sier han er sjokkert og trist Over nyheten om drapene på Kongsberg. Nyheten om angrepet som tok livet av fem mennesker og skadet to andre, blir slått stort opp i internasjonale medier. – Jeg er sjokkert og trist Over de tragiske nyhetene som kommer fra Norge.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

NRK - Igår: 03:33

Snø på E134 Over Haukelifjell

Webkamera til Statens Vegvesen viser at snøen har lagt seg på E134 Over Haukelifjell. Værmeldingen lyder på 15 centimeter snø og vind, og bilister uten vinterdekk kommer ikke med i eventuell kolonnekjøring, advarer vegvesenet..

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:40

Store ødeleggelser fra branner i California

STORE: De store mammut-trærne kan bli 75 meter høye.Brannene fortsetter å spre seg i California. Flere hundre av de berømte mammut-trærne kan ha brent ned. Det frykter myndighetene i byen.

NRK - Igår: 01:40

USAs Afghanistan-utsending trekkes

Zalmay Khalilzad, USAs Afghanistan-utsending, trekker seg, opplyser utenriksminister Antony Blinken. Khalilzad ledet USAs diplomatiske arbeid i Afghanistan fram til Taliban tok Over makten i august. Khalilzad ble utnevnt av Donald Trump i 2018 og ble en nøkkelfigur i fredsforhandlingene med Taliban.

NRK - I førrgår: 17:35

Over 30 personer drept i Nigeria

Over 30 personer døde da en gruppe menn bevæpnet med skytevåpen gikk til angrep på en landsby, skriver NTB. Ifølge lokale myndigheter er det konkrete antallet døde etter angrepet, som skjedde i Goronyo-distriktet i delstaten Sokoto, uklart. – Vi er ikke helt sikre på antallet, men det er noen og tretti, sier Sokoto-guvernør Aminu Tambuwal i en uttalelse.

NRK - I førrgår: 17:23

Fanger løslates i Myanmar

Myanmars juntaleder er erklært uønsket på toppmøte i Sørøst-Asia. Nå lOver han å løslate Over 5.000 demonstranter etter press fra naboland.

Klartale - 13 okt 21 kl. 09:00

Bekymret Over antall drap med skytevåpen

Statssekretær Thor Sættem Kleppen er bekymret Over antall skyteepisoder i Oslo. – Skyting, hvert fall på åpen gate er veldig alvorlig. Det skaper frykt og er ekstra skremmende når det skjer i nærmiljøene våre.

NRK - I førrgår: 16:31

– Uvirkelig og dramatisk hendelse

De tre som ble skadet da en mann gikk til angrep på tilfeldige personer i Kongsberg sentrum 13. oktober, er takknemlige for å være i live. – De opplever dette som en uvirkelig og dramatisk hendelse.

NRK - I førrgår: 13:25

FN startar poliovaksinasjon

Taliban har gitt grønt lys til å starte Afghanistan sin første landsomfattande kampanje på Over tre år for å vaksinere barn mot polio, seier FN. Dei vil vaksinere 9.9 millionar barn under fem år.

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:07

Hun skal lede det nye Sametinget

Tre partier har forhandlet i tre uker. Det er Norske Samers Riksforbund (NSR), Flyttsamelista og Senterpartiet. Nå har de endelig blitt enige.

NRK - 16 okt 21 kl. 16:28

Steinras Over fylkesvei 49

Et steinras har gått Over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 11 okt 21 kl. 08:09

Snø på veier i fjellet

Sesongens første snø har kommet på fjellOvergangen Haukelifjell i Telemark. Også på Sognefjellet var det et hvitt dekke mandag morgen. Telemarksavisa skriver at Vegvesenet advarer bilister som skal Over fjellet på E134 Over Haukelifjell.

Klartale - 10 okt 21 kl. 06:00

Sier valget i Somalia blir utsatt nok en gang

Somalia skulle ha holdt valg i 2020. Folk skulle velge både president og en ny nasjonal-forsamling. Men de må vente på å få stemme.

NRK - 10 minutter siden

Frykter smittetall på 100.000

Det er registrert flere enn 40.000 nye smittetilfeller med koronaviruset hver dag i åtte dager i Storbritannia. Det skriver BBC.

VG - 15 okt 21 kl. 08:46

Norske studenter mister ekstra stipend til Over 80 universiteter

Her er listen Over prestisje-universitetene som vrakes til ekstra stipend neste år. Utenlandsstudentene reagerer på at 86 universiteter strykes med et pennestrøk. Ett av dem er «kongelig»..

E24 - 2 timer siden

Autostore klatret i intens børsdebut

Tidenes nest største notering på Oslo Børs førte til ellevill handel. På første handelsdag svinget Autostore-aksjen voldsomt. I debuten ble det gjennomført Over 85.

NRK - 2 timer siden

Dømd for Overgrep mot eiga dotter

Ein far er i Hordaland tingrett dømd til ti års fengsel for Overgrep mot si eiga dotter. I dommen kjem det fram at dei Overgrepa pågjekk Over fleire år. Overgrepa starta då dottera var åtte år gamal.

NRK - 2 timer siden

Bitcoin Over 65.000 dollar

Kursen på kryptovalutaen Bitcoin har passert 65.000 amerikanske dollar. Det melder E24 som siterer nettstedet Coinmarketcap.

E24 - 2 timer siden

Bitcoin passerer 65.000 dollar - høyeste pris noensinne

Bitcoin-prisen har steget nesten 20 prosent den siste uken. Onsdag ettermiddag koster kryptovalutaen Over 65.500 dollar, og den tidligere toppnoteringen fra april er dermed passert..

NRK - 2 timer siden

Facebook bøtelagt i Storbritannia

Facebook er ilagt en bot på Over 50 millioner pund av det britiske konkurransetilsynet i forbindelse med oppkjøpet av Giphy. Konkurransetilsynet sier at Facebook ikke ga dem informasjonen de ba om under granskingen av kjøpet. Facebook fikk flere varsler, og tilsynet mener derfor at mangelen på respons var med Overlegg.

NRK - 4 timer siden

Smittebølge i Polen

Polens helseminister Adam Niedzielski sier landet har opplevd en eksplosjon i koronasmittede de siste dagene. Det melder Reuters. Ifølge Niedzielski ligger Polen an til å se godt Over 5000 smittede per dag neste uke.

NRK - 04 okt 21 kl. 12:31

Over 2000 husstander uten strøm

Over 2.000 kunder er uten strøm i Namsos og Flatanger, melder Trønder-Avisa. Årsaken er trolig brann i en høyspentmast, skriver avisa.

E24 - 5 timer siden

Bekymret Over Facebooks storsatsing: – Har altfor mye makt og innflytelse

Facebook har satt i gang arbeidet med å skape et såkalt «metaverse». Det kan skape utfordringer både for personvernet og ytringsfriheten, mener eksperter..

VG - 5 timer siden

Bekymret Over Facebooks storsatsing: – Har altfor mye makt og innflytelse

Facebook har satt i gang arbeidet med å skape et såkalt «metaverse». Det kan skape utfordringer både for personvernet og ytringsfriheten, mener eksperter..

E24 - 6 timer siden

Den nye næringsministeren er god for Over 50 millioner

Jan Christian Vestre vil fortsette å få millionutbytte fra familiebedriften mens han er næringsminister. Han er Støre-regjeringens andre mangemillionær..

Klartale - 7 timer siden

Over 100 døde etter uvær i India og Nepal

116 personer er døde etter regn og jordskred i India og Nepal. Mange andre er savnet etter uværet..

Aftenposten - 8 timer siden

Ti år siden Norge slapp nær 600 bomber Over Libya og diktatoren ble drept

Ti år har gått siden Muammar Gaddafi ble drept av opprørere, og Libya ble kastet ut i kaos og anarki..

E24 - 9 timer siden

Autostore klatrer i intens børsnotering

Tidenes nest største notering på Oslo Børs er et faktum. Allerede en halvtime ut i handelsdagen har det blitt gjennomført Over 16.000 handler i aksjen..

E24 - 9 timer siden

Bitcoin-veksten fortsetter – nærmer seg rekordpris

Bitcoin-prisen stiger videre onsdag. Den siste uken har den steget med Over 15 prosent..

NRK - 10 timer siden

Over 100 døde i flaum

Minst 116 personar er døde etter fleire dagar med flaum og ras i India og Nepal, melder AFP. I tillegg er det meldt om mange sakna. – Det regner framleis mange stader.

NRK - 12 timer siden

Fattige i Afrika truga av klima

Over 100 millionar afrikanarar som lever i ekstrem fattigdom, er truga av klimaendringane. Det viser ein FN-rapport som kjem i forkant av klimatoppmøtet i Glasgow i slutten av månaden. Ekstrem fattigdom er dei som lever på under 1,90 dollar dagen, ifølge FN.

NRK - 13 timer siden

Oljegigant bagatelliserte klima

Det franske olje- og gasselskapet Total bagatelliserte klimatrusselen med Overlegg frå 70-talet og framOver, hevder ein ny studie. Studien er basert på intervjuar med tidlegare toppleiarar og gjennomgang av interne dokument. Funna er publiserte i fagfellevurderte Global Environment Change.

VG - 14 timer siden

Familien ble drept i et feilslått amerikansk droneangrep. Nå er beklagelsen kommet

BEIRUT (VG) Syv barn ble drept da USA trodde de angrep en IS-kriger. Da VG møtte familien i Kabul, var de frustrerte Over at de ikke hadde fått en beklagelse. Nå er de blitt lovet et nytt liv i USA..

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 19:14

Slik var drapsmannens brutale ferd

I Over 34 minutter gikk Espen Andersen Bråthen (37) gjennom Kongsberg sentrum væpnet med flere våpen, deriblant pil og bue. Fem personer ble drept, og tre skadd. Her er kart og tidslinje Over hendelsen..

NRK - 16 timer siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret Over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få ned prisene..

NRK - 18 timer siden

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til Over 11.000 drap..

Aftenposten - 21 timer siden

City kjørte Over Brügge: – Festfotball

(Club Brügge-Manchester City 1–5) Pep Guardiola og hans Manchester City ga ikke hjemmelaget sjansen til å innbille seg….

VG - 21 timer siden

City kjørte Over Brügge: – Festfotball

(Club Brügge-Manchester City 1–5) Pep Guardiola og hans City ga ikke hjemmelaget sjansen til å innbille seg noe som helst. Brügge ble offer for Overkjøring fra start til mål..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt