Over

Tuesday, 21 September, 11:02

Nyheter om Over

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 4 timer siden

Studentar uroa for studiekvaliteten

Seks av ti fagskulestudentar fryktar at koronapandemien har gått ut Over kvaliteten på utdanninga, viser ei undersøking Nokut har gjort. Over 60 prosent seier dei er uroa for at pandemien har gjeve dei ei dårlegare utdanning enn dei elles ville fått. Mange fagskular har vore nedstengt på grunn av smittesituasjonen.

Aftenposten - 13 timer siden

Derfor er Kreftregisteret «lettet» Over høye krefttall under pandemien

– Det har vel aldri skjedd tidligere at vi er blitt «lettet» Over å se høye krefttall, men denne gangen er vi faktisk….

NRK - 21 timer siden

Bollestad i tenkeboksen

Olaug Bollestad tek Over som fungerande KrF-leiar etter Kjell Ingolf Ropstad fredag, men foreløpig ikkje avklare om ho kunne tenke seg å Overta permanent. – Eg må bruke tid til å tenke meg om, seier ho til NTB. Ho seier det er viktig å følge prosessane internt i partiet, og at ho ikkje ønsker å flagge om det er aktuelt for henne å ta Over permanent.

NRK - 13 sep 21 kl. 21:09

Drama ved sperregrensen

For MDG, Venstre og KrF blir valgkvelden mer spennende enn de hadde ønsket. Alle tre vaker like Over eller like under sperregrensen på prognosen klokken 21. Rødt ligger an til å klatre Over sperregrensen for første gang.

NRK - 13 sep 21 kl. 21:09

Prognose: Drama ved sperregrensen

For MDG, Venstre og KrF blir valgkvelden mer spennende enn de hadde ønsket. Alle tre vaker like Over eller like under sperregrensen på prognosen klokken 21. Rødt ligger an til å klatre Over sperregrensen for første gang.

NRK - I førrgår: 14:47

Fleire bilar skadde i trafikkulukke

Naudetatane har rykka ut til Orstad på Jæren der seks bilar er involvert i ei trafikkulukke. Etter at den eine bilen køyrde Over i motsett køyrefelt og treft ein bil, køyrde han Over på ein parkeringsplass og trefte fire bilar. Ein person er sendt til Stavanger universitetssjukehus og ein til legevakt.

NRK - 17 sep 21 kl. 21:47

4 tonn kokain beslaglagt

Nederlandske tollere har beslaglagt Over 4 tonn kokain i havna i Rotterdam. Beslaget er et av de største som er gjort i landet. Det antas at narkotikaen hadde en verdi på 301 millioner euro.

NRK - 17 sep 21 kl. 13:26

Vedlagrene kan bli tomme

Huseiere har startet hamstring av fyringsved før vinteren. Pågangen er stor Over hele landet. I fjor vinter gikk flere av lagrene tomme i perioder med sprengkulde.

NRK - 16 sep 21 kl. 10:44

Én milliard fullvaksinerte i Kina

I Kina er nå Over én milliard mennesker fullvaksinert mot koronaviruset. Det opplyser myndighetene i Kina, melder AFP. Det tilsvarer Over 71 prosent av landets 1,4 miliarder innbyggere..

E24 - 16 sep 21 kl. 08:27

Stor dronekontrakt i USA til Forus-selskap

KVS Technologies på Forus skal levere tjenester innen inspeksjon og tilstandsmonitorering av strømnettet til nettselskaper Over hele USA. Verdien i norske kroner er Over 515 millioner kroner med dagens kurs..

NRK - 16 sep 21 kl. 05:45

Fordømmer norkoreansk rakettest

FNs sikkerhetsråd er bekymret Over Nord-Koreas siste rakettest og kaller testen en stor trussel. Men det ventes ingen felles uttalelse, ifølge Frankrike. Sikkerhetsrådet samlet seg bak lukkede dører i New York til hastemøte for å diskutere Nord-Koreas siste rakettester.

E24 - 45 minutter siden

Verdens rikeste tapte Over 1.100 milliarder på børsfallet

De 500 rikeste i verden så måtte se store papirverdier fordufte under det kraftige fallet på verdens børser mandag..

Klartale - 1 time siden

Over halvparten av abonnementer på nett

Nå er flere abonnementer på nett enn i papirform i Norge. Flere abonnerer også på en avis enn før..

NRK - 1 time siden

Mange heildigitale abonnement

Opplaga for norske medium steig med 0,5 prosent i første halvår i år. Over halvparten av avisabonnementa er no heildigitale, viser nye tal frå Mediebedriftenes Landsforening, MBL. – Det viser at norske aviser er i front både når det gjeld digital journalistikk og digital medieutvikling, seier administrerande direktør i MBL, Randi S.

Aftenposten - 1 time siden

Professor mener Stortinget trenger hjelp: Anbefaler uavhengig gransking av pendlerbolig-saken

Stortinget kan ha feiltolket reglene om skatt på pendlerbolig i Over 20 år..

Klartale - 1 time siden

Stadig flere kniv- og skuddskader i Sverige

Stadig flere trenger behandling for kniv- og skuddskader i Sverige. Flere Overleger er bekymret Over utviklingen..

NRK - 1 time siden

Rettssak mot svindeltiltalt kvinne

I dag startar saka mot ei kvinne på Sunnmøre som er tiltalt for å ha svindla ein sambygding og sambuaren hans for Over 1,5 millionar kroner. Både arv og sparepengar skal ha forsvunne, og mellom anna gått til å betale billån, mobilrekningar og husleige. I følge tiltalen skal kvinna skal ha sagt at politi og namsmann ville kome på døra, om dei to ikkje betalte.

NRK - 2 timer siden

Kuppforsøk slått ned i Sudan

Ein talsperson for regjeringa i Sudan seier dei har slått ned eit kuppforsøk, melder Reuters. Kuppmakarane skal blant anna ha forsøkt å ta kontroll Over den statlege radioen. Talspersonen seier regjeringa har kontroll på situasjonen..

NRK - 15 sep 21 kl. 22:59

Harry og Meghan på Time-forside

Time Magazine publiserte onsdag listen Over verdens 100 mest innflytelsesrike personer. Der var det flest kvinner, og mange kjente ansikter. Det var Storbritannias prins Harry og hertuginne Meghan som fikk æren av å pryde forsiden av Time Magazine liste Over verdens 100 mest innflytelsesrike personer i 2021.

Dagbladet - 15 sep 21 kl. 21:28

Raser Over disse bildene

Bilder fra årets valgvaker vekker kraftige reaksjoner. - Alle oppfører seg som om pandemien er Over!.

Aftenposten - 5 timer siden

En kinesisk nesten-konkurs ryster verdensøkonomien. Her er årsakene.

Den kinesiske eiendomsgiganten Evergrande har skapt uro og børsfall verden Over..

NRK - 15 sep 21 kl. 19:44

Harry og Meghan på Time-liste

Storbritannias prins Harry og hertuginne Meghan av Sussex frontar magasinet Times årlege liste Over dei 100 personane med størst innverknad i verda Lista er ikkje rangert, men er ei liste Over leiarar frå heile verda som jobbar for å bygge ei betre framtid, seier sjefredaktør Edward Feisenthal til Reuters. Det er 54 kvinner på lista. Blant dei andre på lista finn vi songarane Billie Eilish og Britney Spears.

VG - 12 timer siden

Nabo reagerte på knivangrep-siktet: – Kontaktet politiet for en måneds tid siden

BERGEN (VG) En nabo forteller at mannen som er pågrepet etter knivangrepet på Nav i Bergen, har fremstått ustabil Over lengre tid. Nylig skal han ha satt fyr på ting utenfor leiligheten..

NRK - 15 sep 21 kl. 13:41

Flere innleggelser – færre smittet

Forrige uke gikk antall meldte smittetilfeller ned etter en økning gjennom de foregående syv ukene. Det er foreløpig meldt 8.518 tilfeller av covid-19 i uke 36, som utgjør 16 prosent nedgang fra uke 35, skriver FHI i sin ukerapport.

VG - 13 timer siden

Drapssiktets forsvarer: – Han er selvfølgelig preget

BERGEN (VG) Den drapssiktede mannen har mandag sittet Over seks timer i avhør. – Han er selvfølgelig preget, sier forsvarer Morten Grimstad..

E24 - 13 timer siden

Evergrande-krisen kort forklart

Den kinesiske eiendomsgiganten Evergrande har skapt uro og børsfall verden Over. Her er fem punkter som forklarer situasjonen..

VG - 15 timer siden

Ai, ai, for en artig gjeng!

Det er ikke lenger et sjokk at en av verdens største stjerner er norsk. Men det er lov til å klype seg litt i armen Over hvor mange som plutselig leverer i de fremste ligaene..

NRK - 15 sep 21 kl. 08:22

California-guvernør ligger godt an

Californias guvernør Gavin Newsom ligger an til å vinne tilbakekallingsvalget, melder amerikanske medier. Republikanerne lyktes i å samle inn nok underskrifter til at det måtte holdes et såkalt tilbakekallingsvalg for å stemme Over demokraten Newsoms framtid. Dersom Over 50 prosent hadde stemt for å avsette Newsom, ville den av de 45 andre kandidatene som fikk flest stemmer, blitt ny guvernør.

NRK - 19 timer siden

Avvikler Olje for utvikling

Regjeringens bistandsprogram ble etablert i 2005 og skulle bygge kompetanse for forvaltning av oljeressurser i Over 30 land. Utenriksdepartementet skriver i en pressemelding at de nå avvikler programmet innen 2024. Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) begrunnet avgjørelsen med at bistandsbudsjettet skal ha en sterk klimaprofil..

NRK - 20 timer siden

Tiltalt for seksuelle Overgrep mot barn

En mann i 50-årene fra Kristiansand er tiltalt for seksuell omgang med to jenter under 16 år, skriver Fædrelandsvennen. Mannen var fotballtrener for en av jentene. Det ene forholdet skal ha funnet sted Over en periode på flere måneder for ti år siden.

Aftenposten - 20 timer siden

Over 100 verdensledere trosset USAs oppfordring. Landet frykter «superspreder-hendelse».

NEW YORK (Aftenposten): I fjor ble alle fysiske møter avlyst, men i år samles verden igjen til FN-uke..

Aftenposten - 21 timer siden

Kabul-ordfører: Bare kvinner som ikke umiddelbart kan erstattes av menn, får jobbe

Talibans forbud mot å la kvinner arbeide fører til et sterkt sinne blant afghanske kvinner Over de tapte rettighetene….

NRK - 15 sep 21 kl. 04:56

Over 20 utlendinger funnet i Mexico

Over 20 utlendinger fra Haiti og Cuba er funnet i live langs en vei kant, angivelig forlatt av gjerningsmenn som hadde bortført dem fra et hotell i Mexico. Påtalemyndigheten i delstaten San Luis Potosi opplyste natt til onsdag norsk tid at 22 utlendinger, blant dem tre barn og en gravid kvinne, er funnet i live. I tillegg var det 16 mexicanere i gruppen som ble funnet langs en veikant..

NRK - 22 timer siden

Varslar fjerning av HRS-støtte

Nettstaden Human Rights Service kjem til å miste støtta Over statsbudsjettet med ny regjering, varslar politikarar frå Ap, SV og Sp Overfor Medier24. Under den førre raudgrøne regjeringa blei HRS-støtta halvert, men aldri fjerna. – Alle dei tre partia som no dannar fleirtal, har gått inn for å kutte støtta til HRS.

NRK - 22 timer siden

Hotel Rwanda-sjef dømt for terror

Paul Rusesabagina, som først blei hylla for å ha redda Over 1200 liv i folkemordet i Rwanda, er no dømt for terror. Han var hotellsjef under folkemordet, og han husa tutsi- og hutuflyktningar i hotellet sitt. Ingen av gjestane blei drepne.

NRK - 22 timer siden

Hotel Rwanda-helt dømt for terror

Paul Rusesabagina, som først blei hylla for å ha redda Over 1200 liv under folkemordet i Rwanda, er no dømt for terror. Han var hotellsjef under folkemordet, og husa tutsi- og hutuflyktningar i hotellet sitt. Ingen av gjestane blei drepne.

Klartale - 22 timer siden

Bollestad tar Over for Ropstad

Kjell Ingolf Ropstad har valgt å slutte, både som minister og partileder. Nå vil Olaug Bollestad få jobben i stedet..

NRK - 23 timer siden

Ropstad går av utan seremoni

Olaug Bollestad (KrF) tok Over som barne- og familieminister etter Kjell Ingolf Ropstad måndag. Det blei inga Overrekking av nøklar eller møte på slottsplassen etter ekstraordinært statsråd, der Ropstad fekk avskjed i nåde. Ropstad kunngjorde laurdag at han trekte seg både som statsråd og KrF-leiar etter avsløringar om aktiv skatteplanlegging..

NRK - 23 timer siden

Sverige vil ha reformer for 74 mrd.

Sveriges rødgrønne regjering satser på helsevesenet og ekstra fri for foreldre i forslaget til statsbudsjett for 2022. Nå venter harde forhandlinger. Budsjettforslaget inneholder utgifter på Over 1000 milliarder svenske kroner og ble mandag formiddag presentert av finansminister Magdalena Andersson.

NRK - 23 timer siden

20 hus øydelagt av vulkanutbrot

Lava frå vulkanutbrota på kanariøya La Palma har øydelagt 20 hus i byen El Paso. Den har også gått Over vegar og gjort det umogleg å kome fram fleire stadar. Lavaen spreiar seg no gjennom ein busetnad i Los Llanos de Aridane, der hundrevis av hus er i faresona, ifølge ordføraren.

Dagbladet - Igår: 11:02

- Frankrike er ofte sure

Da Joe Biden offentliggjorde den hemmelige atomavtalen, tapte Frankrike ansikt og Over 320 milliarder kroner. Nå er franskmennene i harnisk..

NRK - Igår: 09:48

Døde med korona på sykehuset

En pasient med covid-19 døde ved Sørlandet sykehus i Flekkefjord søndag 19. september. Det melder sykehuset i en pressemelding.

NRK - Igår: 09:39

Over 150.000 i oljebransjen i 2019

158.400 personar var i 2019 sysselsett anten i petroleumsnæringane eller i tilknyting stil dei, skriv Statistisk sentralbyrå. 68.

NRK - Igår: 09:16

Bensinprisane steig

Bensinprisen auka med 15 prosent det siste året. Snittprisen på bensin var i august 17,15 kroner, ifølge Statistisk sentralbyrå. I november i fjor kosta ein liter bensin rett Over 13,50 kroner.

NRK - Igår: 08:06

Åtvarar mot ny kald krig

FNs generalsekretær Antonio Guterres åtvarar mot ein ny kald krig om ikkje USA og Kina klarer å betre forholdet sitt. I eit intervju med nyheitsbyrået AP før FNs hovudforsamling ber Guterres USA og Kina om å bli einige før problema fløymer Over og rammar planeten. – Vi må unngå ein ny kald krig, som vil vere forskjellig frå den førre, og truleg farlegare og vanskelegare å få kontroll på, seier han..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt