Over

Lørdag, 19 Juni, 21:01

Nyheter om Over

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 45 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll Over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll Over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 14 juni 21 kl. 08:12

Flere drar Over grensa

Trafikken Over til Sverige har vært større i helga etter at det fredag ble lov til å dra Over grensa for ferdigvaksinerte. Spesielt lørdag merka politi, og Heimevern økt trafikk, sier politibetjent Peter Greff. – De fleste har vært flink til å sette seg inn i reglene, men mange var ikke klar Over at de må ta en test, og registrere seg når de kommer tilbake til Norge..

E24 - Igår: 10:12

Joshua King blar opp Over 30 mill. for toppleilighet

Et snaut år etter at fotballproffen begynte arbeidet med en luksusvilla i Lørenskog har han sikret seg en leilighet Over to plan midt i Oslo for Over 30 millioner kroner..

NRK - I førrgår: 13:12

– Vil ta Over 50 år å avkarbonisere

En ny studie fra ABB og Bellona viser at det vil ta nesten 50 år å avkarbonisere havbruksnæringen. Det skriver de i en pressemelding. Havbruk er en av landets største og viktigste næringer.

NRK - 7 timer siden

Ebola-utbrot Over

Utbrotet av ebola i Guinea er erklært Over, skriv Reuters. Landet har kjempa mot viruset i fire månader. 12 menneske døydde av viruset og 16 vart smitta, seier Verdas helseorganisasjon (WHO)..

NRK - 13 juni 21 kl. 08:17

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneOverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på Over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.

NRK - Igår: 18:56

Resultatfall for bedrifter i Norge

Finansbladet Kapitals Oversikt Over Norges 500 største bedrifter viser at det totale resultatet deres falt med cirka 70 prosent i koronaåret 2020. Kapital-redaktør Vibeke Holth sier at det aldri tidligere har vært så dramatiske tall i bladets Oversikt Over landets største bedrifter, som er blitt publisert i 45 år. Oversikten viser at de 500 største bedriftene fortsatt står for en betydelig andel av verdiskapningen her i landet, men at omsetningen deres falt med 8 prosent i 2020..

NRK - Igår: 17:46

Tønsberg blir værende på trinn to

Tønsberg kommune blir ikke med når Norge går Over til trinn tre i gjenåpningen, men tar en uke til på nivå to på grunn av utbruddet i nabokommunen Færder. – Vi er i en veldig spesiell situasjon med deltasmitten og ønsker å ta gjenåpningen litt roligere enn det regjeringen foreslår. Vi jobber nå med en lokal forskrift Over hvilke tiltak og anbefalinger som skal gjelde i Tønsberg den neste uken, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

NRK - Igår: 16:17

Lettelser i Lillestrøm

Lillestrøm kommune går Over til nasjonale koronarestriksjoner, men beholder begrensninger i skjenketid. Det skriver kommunen på sine nettsider. Dette varer til 5.

NRK - Igår: 13:43

– Flere land går Over til grønt

Fra 5. juli vil regjeringen heve grensen for hvilke land som er grønne. Norge vil gå Over til å følge EU sitt fargekode-system.

NRK - Igår: 13:43

Flere land går Over til grønt

Fra 5. juli vil regjeringen heve grensen for hvilke land som er grønne. Norge vil gå Over til å følge EU sitt fargekode-system.

NRK - Igår: 12:25

Over 6000 kjæledyr er på avveie

Over 6000 kjæledyr i Norge er registrert på nettsiden til dyrebar.no, som savnet eller funnet, altså hvor eier er ukjent. Det er økning på rundt 60 prosent siden august i fjor.

NRK - Igår: 10:09

Må stenge EM-supportersone

Oppblomstring av koronaviruset i Moskva i Russland fører til at supportersonen til fotball-EM må stenges. Dette er i forbindelse med tiltaket mot samlinger på Over 1000 mennesker. Antallet nye koronatilfeller i Moskva har økt fra 3000 til 7000 daglig i løpet av få dager, og det er ventet at det vil bli Over 9000 nye tilfeller fredag..

Aftenposten - Igår: 07:17

Over 82 millioner mennesker på flukt i 2020

Over 82 millioner mennesker var ved årsskiftet på flukt fra krig, vold og forfølgelse, og nok en dyster rekord ble….

Aftenposten - Igår: 07:17

Over 82 millioner mennesker på flukt i verden

Over 82 millioner mennesker var ved årsskiftet på flukt fra krig, vold og forfølgelse, og nok en dyster rekord ble….

Aftenposten - Igår: 07:00

I kontorbygg Over hele Oslo har det hengt ikoniske fotografier. Nå skal de vises for offentligheten.

I kontorbygg Over hele Oslo har det hengt ikoniske fotografier. Nå skal de vises for offentligheten..

NRK - Igår: 03:46

LOver 12 milliarder til Venezuela

Med USA i spissen har Over 30 land lovet å gi nesten 1,5 milliarder dollar, Over 12 milliarder kroner, til venezuelanere som har flyktet fra uroen i hjemlandet. Canada og FNs høykommissær for flyktninger var verter for giverkonferansen som ble holdt i Ottawa torsdag..

NRK - 06 juni 21 kl. 17:52

FHI: Pandemien er ikke Over

Pandemien er ennå ikke Over i Norge selv om stadig færre legges inn på sykehus, stadig flere blir vaksinerte, og smittetallene nasjonalt går nedOver. Det skriver FHI i en pressemelding søndag. Dette er et svar på at Overlege i FHI Preben Aavitsland skrev på Twitter at pandemien så å si var Over.

NRK - I førrgår: 14:19

Kan bli påbode med engelsk

Engelsk kan bli påbode for kommunikasjon på norskekysten. Kystverket vil at alle skal forstå samtalane Over radio med Sjøtrafikksentralen. Alle fartøy Over 500 tonn skal kommunisere på engelsk med sjøtrafikksentralen, heiter det i eit lovforslag fremma av Kystverket.

NRK - I førrgår: 11:38

Kommer hagl Over Østlandet i kveld

Torsdag kveld skal det komme torden og hagl Over Østlandet, melder Meteorologisk institutt. Uværet treffer Agder og Telemark først, og deretter beveger det seg nordøstOver mot sørlige deler av Innlandet fylke..

Klartale - I førrgår: 08:52

Skylder kundene Over en milliard kroner

Flyselskapet SAS skylder kundene sine Over en milliard kroner. SAS mener de ikke har krav på pengene..

NRK - I førrgår: 06:49

Skylder kundene Over en milliard

SAS mener at forbrukerne ikke hadde krav på erstatning for avlyste reiser under pilotstreiken i 2019. Forbrukerrådet er uenig, nå får de støtte av EU-domstolen. Ifølge anslag fra SAS dreier det seg om 1,18 milliarder kroner.

NRK - I førrgår: 03:44

Ungarsk homo-lov bekymrer EU

EU-kommisjonen uttrykker bekymring Over Ungarns nye lov som forbyr «promotering av homofili» Overfor mindreårige. – Veldig bekymret Over den nye loven i Ungarn. Vi undersøker om den bryter med relevant EU-lovgivning, tvitrer EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen.

NRK - 16 juni 21 kl. 17:30

Møtet mellom Biden og Putin Over

Ifølge Det hvite hus er møtet mellom USAs president Joe Biden og Russlands president Vladimir Putin nå Over etter fire timer..

NRK - 16 juni 21 kl. 14:32

Tiltak mot negativ sosial kontroll

I dag legger kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) fram regjeringens nye handlingsplan Frihet fra negativ sosial kontroll og æresrelatert vold (2021-2024). Der foreslår regjeringen 33 tiltak mot negativ sosial kontroll. Handlinsplanens innsatsområder er: 1) Innsats for nyankomne flyktninger og innvandrere 2) Kunnskap og kompetanse for et helhetlig hjelpetilbud 3) Et styrket rettsvern for utsatte personer 4) Forebygge ufrivillige utenlandsopphold 5) Internasjonalt samarbeid – Friheten til å bestemme Over eget liv er grunnleggende i vårt samfunn.

E24 - 16 juni 21 kl. 13:43

Over 1000 riggarbeider kan tas ut i streik i natt

Meklingen i flyteriggoppgjøret startet i dag onsdag. Om partene ikke kommer til enighet innen midnatt kan Over 1000 ansatte tas ut i streik..

NRK - 16 juni 21 kl. 12:01

Sykehusstreiken er Over

Sykehusstreiken er Over. Det bekrefter leder Lill Sverresdatter Larsen i Norsk sykepleierfornbund Overfor VG. Løsningen blir en frivillig lønnsnemd..

E24 - 16 juni 21 kl. 12:02

Sykehusstreiken er Over

Sykehusstreiken er Over. Det bekrefter leder Lill Sverresdatter Larsen i Norsk sykepleierfornbund Overfor VG..

NRK - 16 juni 21 kl. 09:37

Russland Overvåker Krim før toppmøt

Russland vil aktivere systemer for elektronisk krigføring for å kontrollere luftrommet Over Krim-halvøya før Biden og Putin møtes onsdag. Russland vil hindre «mulige ukrainske provokasjoner i luftrommet», sier en kilde i sikkerhetsstyrkene til det statlige nyhetsbyrået RIA Novosti. Han legger til at dersom ukrainske droner kommer inn Over Krim, vil det bli oppfattet som et angrep, og dronene vil bli ødelagt eller sendt i retur..

NRK - 16 juni 21 kl. 09:37

Russland Overvåker Krim før møte

Russland vil aktivere systemer for elektronisk krigføring for å kontrollere luftrommet Over Krim-halvøya før Biden og Putin møtes onsdag. Russland vil hindre «mulige ukrainske provokasjoner i luftrommet», sier en kilde i sikkerhetsstyrkene til det statlige nyhetsbyrået RIA Novosti. Han legger til at dersom ukrainske droner kommer inn Over Krim, vil det bli oppfattet som et angrep, og dronene vil bli ødelagt eller sendt i retur..

Dagbladet - 09 juni 21 kl. 17:39

- Kan snart være Over

FHI-direktør Camilla Stoltenberg er optimistisk, og tror pandemien i Norge kan være Over om kort tid. Hun advarer likevel mot å tro at den allerede er Over..

Aftenposten - 14 juni 21 kl. 18:51

Dette er politikerne du kan stemme på i høst. Den yngste er 17, den eldste er 95.

13. september er det valg til Stortinget. Listene Over kandidater er nå klare.

E24 - 14 juni 21 kl. 14:41

Novavax sier covid-vaksine er Over 90 prosent effektiv

Den amerikanske vaksineprodusenten Novavax sier deres vaksine mot covid-19 er Over 90 prosent effektiv og også beskytter mot virusvarianter..

NRK - 14 juni 21 kl. 11:20

Nav ba søker låne grill og penger

I et vedtaksbrev ba Nav en sosialhjelpssøker om å klare seg uten strøm i Over en uke, fordi været var fint. Vedtaket, som går Over fire sider, er et svar på en søknad om økonomisk nødhjelp. Personen det gjelder har også søkt om få støtte til å betale strømregningen.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er Over 10.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har Over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 4 timer siden

Svindla med falske koronatestar

Over 100.000 svenskar kan ha blitt lurt i eit landsomfattande svindelforsøk med det som skal vera falske PCR-testar. Det seier kjelder til den svenske avisa Aftonbladet.

NRK - 6 timer siden

Håper regjeringa kan bli redda

Finansministeren i Sverige Magdalena Andersson har eit håp om at den svenske regjeringa kan bli redda. Ho ber alle politiske aktørar i landet om å ta eitt steg attende og forsøkje å unngå politisk krise. Det skriv NTB.

NRK - 8 timer siden

Indiske myndigheter advarer

Myndighetene i India advarer delstatene i landet om gjenåpning. Noen av statene har begynt å lette på restriksjonene, ettersom antall smittetilfeller i enkelte regioner har sunket den siste tiden. Nasjonale myndigheter oppfordrer til varsomhet, skriver Reuters.

VG - 10 timer siden

Ap-topp skulle lage valgkampvideo - fikk skulder ut av ledd og to brudd

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen (52), fikk ikke den «skikkelig bra» valgkamp-videoen han hadde planlagt. På «location» i nabolaget på Bøler tråkket han Over, fikk skulderen ut av ledd og pådro seg to brudd i skulderen..

NRK - 12 timer siden

23 loggførte oppdrag

Politiet i Møre og Romsdal melder om 23 oppdrag i natt i samband med bråk og uro. Fleire stader i fylket har det vore høglydte festar. Politiet har stansa russar på fest fleire stader.

NRK - 08 juni 21 kl. 10:00

Knesset stemmer Over ny regjering

Den israelske nasjonalforsamlingen skal stemme Over og ta i ed landets nye regjering søndag, melder nasjonalforsamlingens president Yariv Levin. Knesset skal stemme Over ny president for nasjonalforsamlingen samme dag, melder Haaretz. Regjeringen som sentrumspolitikeren Yair Lapid setter sammen markerer slutten på Benjamin Netanyahus tid som regjeringssjef etter tolv år..

NRK - 14 timer siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i Over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt