Klartale > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:21

Klartale - 29 sep 22 kl. 11:25

Derfor tror Carlsen at Niemann jukser

4. september spilte Magnus Carlsen mot Hans Niemann. Det skjedde under en turnering som heter Sinquefield Cup. Kampen endte med tap for Carlsen.Mange ble overrasket over at Carlsen tapte.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Magnus Carlsen, Hans Niemann, Sinquefield Cup, Carlsen, Sinqfield Cup, Niemann, Twitter, Stlchessclub, Yfspl8er3u, Der, Jose Mourinho, Hikaru Nakamura, Tarjei Svendsen, Chess24, Magnus, TV, Chess, Julies Baer Generation Cup, Sjakk, YouTube, Yosha Iglesias, Iglesias, NRK, Grønn, Ky34dbcjlo, Nakamura, Niemanns, Hans

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, tror, Carlsenat , Niemann, jukser
Klartale - 07 okt 22 kl. 13:31

Sjakkpresident trekker seg etter juks

Norges sjakkpresident trekker seg. Det skjer etter at Joachim Birger Nilsen har innrømmet juks. Han var sjakkpresident.

Klartale - 21 okt 22 kl. 12:27

Niemann saksøker Carlsen for én milliard

Magnus Carlsen er en kjent norsk sjakkspiller. Han har anklaget den amerikanske sjakkspilleren Hans Niemann for å jukse. Det har blitt en stor sak.

NRK - 26 sep 22 kl. 21:41

Carlsen om sjakkbråket: – Jeg tror at Niemann har jukset mer nylig enn han innrømmer

Magnus Carlsen uttaler seg for første gang om de siste ukers sjakkdrama mellom ham og tenåringen Hans Niemann. Det gjør han i meldinger i en uttalelse på Twitter mandag. Carlsen varslet søndag at han kom til å uttale seg om saken tidlig denne uken.

NRK - 13 dec 23 kl. 13:22

Carlsen vant frem i saken mot Niemann

Magnus Carlsen vant frem på tre av fire punkter i saken mot Hans Niemann. Det opplyser Det internasjonale sjakkforbundet (Fide) i en pressemelding. Det er det internasjonale sjakkforbundets etiske og displinære kommisjon som har kommet frem til konklusjonen.

NRK - 05 maj 23 kl. 06:55

Gigantsøksmålet påvirker Carlsen-granskning: – Alvorlige bekymringer

Fide varslet en avgjørelse i granskningen av Magnus Carlsen og Hans Niemann i april. Men som NRK tidligere har skrevet, ble offentliggjøringen av rapporten utsatt. «Minst til oktober» sier Dana Reizniece-Ozola i Fide til New York Times om hvor lenge folk må vente på en avgjørelse.

NRK - 20 okt 22 kl. 20:30

Carlsen blir saksøkt av Niemann

Hans Niemann slår tilbake mot Magnus Carlsen, og har sendt inn en formell klage etter bråket mellom de to. Han krever minst 100 millioner dollar. Søksmålet kommer etter at Carlsen kom med anklager om juks mot Niemann..

NRK - 25 okt 22 kl. 09:08

Play Magnus Group overrasket over Niemanns søksmål

Play Magnus Group skriver i en uttalelse at de ikke mener det er noen grunnlag for anklagene til Hans Niemanns 100 millioner dollar-søksmål. Niemann tok sist uke rettslige skritt mot Magnus Carlsen, Daniel Rensch og Hikaru Nakamura samt selskapene Play Magnus Group og Chess.com.

NRK - 28 aug 23 kl. 21:05

Carlsen og Niemann har løst konflikten

Sjakkspillerne Hans Niemann og Magnus Carlsen har løst konflikten mellom dem etter jukseanklagene. – Jeg er villig til å spille mot Niemann i fremtidige turneringer, om vi skulle møtes der, sier Carlsen i en pressemelding hos chess.com..

NRK - 21 sep 22 kl. 20:14

Rivalene Carlsen og Niemann videre til kvartfinale

Magnus Carlsen storspiller i Champions Chess Tour og er videre til sluttspillet til tross for at han mistet viktige poeng da han tapte mot jukseanklagede Hans Niemann med vilje. Amerikanske Niemann er også klar for kvartfinale i onlineturneringen, og det betyr at de to rivalene kan møte hverandre igjen – enten allerede i kvartfinalen eller senere i sluttspillet. Hvem som møter hvem i kvartfinalene blir klart senere onsdag kveld..

Klartale - 20 jul 22 kl. 13:02

Carlsen sier nei til å spille ny finale i VM i klassisk sjakk

Carlsen har takket nei til å spille finale i verdens-mesterskapet (VM) i klassisk sjakk. Han har vært verdensmester siden 2013. Det er en tittel han har forsvart flere ganger, både i 2014, 2016, 2018 og 2021.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 10 timer siden

Tenne bål i skogen? Da må du vite dette

Fra 15. april til 15. september er det generelt forbud mot bål i Norge.

Klartale - 13 timer siden

O.J. Simpson er død

O.J. Simpson er død.

Klartale - 14 timer siden

Norske vintre vil bli varmere

Årets vinter har vært kald og med mye snø. Det er ikke sånn norske forskere tror vintrene blir fremover. Forskere i Cicero sier til NRK at vinteren blir varmere fremover.

Klartale - 15 timer siden

Tre av fire har ikke fylt på vaksinene sine

Du bør fylle på vaksinene dine. Det sier Folkehelse-instituttet (FHI). Men mange av oss har ikke gjort det.

Klartale - 15 timer siden

Kjerkol slutter som helseminister

Ingvild Kjerkol ble tatt for å jukse på masteroppgaven sin. Det ble kjent torsdag. Kjerkol og statsminister Jonas Gahr Støre talte til pressen fredag formiddag.

Klartale - 16 timer siden

Barnefamilier må evakuere fra Russlands grense

Familier med barn må forlate 47 landsbyer og tettsteder på grensa til Russland. Det gjelder Kharkiv-regionen øst i Ukraina. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 17 timer siden

Mann siktet for drap kan ha vært psykotisk

Miriam Daniela Ayres Cea ble funnet hardt skadd i Arendal sentrum. Det skjedde tirsdag i forrige uke. Hun døde av skadene kort tid etter.

Klartale - 20 timer siden

Nordmenn er dårligst til å bruke kondom i Norden

Nordmenn er dårligst i Norden på å bruke kondom. Det viser en ny undersøkelse fra RFSU. De undersøker årlig hvor flinke folk i Norden er til å bruke kondom.

Klartale - Igår: 16:00

Advarer om dårlige russebusser

Russetiden nærmer seg. Elever skal feire at de er ferdige med 13 år på skole.Mange kjøper busser som brukes til feiringen.

Klartale - Igår: 12:55

Må du møte på dugnad?

Om våren holdes det dugnad i idrettslag, barnehager og borettslag. Da skal det rakes, kostes og ryddes utenfor leilighetene.I noen borettslag velger de å gi bot til de som ikke møter på dugnad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com