Tror

Saturday, 25 June, 01:20

Nyheter om Tror

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 20 jun 22 kl. 15:40

Eksperter Tror ikke Russland vil bruke atomvåpen

Kristin Ven Bruusgaard Tror ikke Vladimir Putin vil bruke strategiske atomvåpen. Hun er postdoktor ved Institutt for statsvitenskap. Hun sier det ikke er mange som tenker på at det kan skje.

Klartale - 27 maj 22 kl. 12:20

Liverpool kan vinne sin tredje pokal for sesongen

Jürgen Klopp er trener for det engelske fotballaget Liverpool. Han ble trener for sju år siden.På den tiden slet Liverpool med å være en av de beste.

Klartale - Igår: 10:32

Vil doble styringsrenta på få måneder

Torsdag sa Ida Wolden Bache at det blir 0,5 prosent mer i styringsrente. Det gjør at den blir endret fra 0,75 prosent, til 1,25 prosent. Wolden Bache er sentralbanksjef i Norge.

Klartale - I førrgår: 11:02

Senatorer Tror de kan få endret våpenlovene i USA

Chris Murphy er senator fra Det demokratiske partiet. Han er en av de som har laget det nye forslaget. Murphy sier dette er det viktigste forslaget om våpenkontroll på nesten 30 år.

NRK - 20 jun 22 kl. 06:05

Nordmenn venter ny smitteøkning og er bekymret for økonomien

Kun 7 prosent av befolkningen her i landet Tror at den økonomiske situasjonen vil bli bedre den neste måneden. Dette er det laveste siden pandemiåret 2020. – Folk flest er pessimistiske for tiden når det gjelder økonomi, sier seniorrådgiver Nora Clausen i Opinion, som står bak Norsk koronabarometer.

Klartale - 07 jun 22 kl. 16:15

Skal jobbe som prest i sommer

Det har aldri vært større behov for ferievikarer, ifølge Nav. Fra januar til april ble det lyst ut 38.400 sommerjobber.

NRK - 19 jun 22 kl. 07:03

Færre svensker Tror på Nato-medlemskap

Et stort flertall av svenskene Tror at Sverige blir Nato-medlem, men andelen har falt noe de siste to ukene, viser en meningsmåling. 83 prosent Tror at Sverige kommer til å bli Nato-medlem. Det er en nedgang fra 89 prosent på tilsvarende måling for to uker siden, melder den svenske kringkasteren SVT.

Klartale - 15 jun 22 kl. 08:38

Nav Tror det blir flere folk uten jobb om kort tid

Det er ventet at du må betale mer i rente i tiden framover. Varer og tjenester skal koste mer. Det gjør at Nav Tror flere folk vil mangle en jobb fra høsten av.

Klartale - 14 timer siden

Mange Tror årets feiring vil bli tidenes største

Oslos gater fylles igjen med festglade folk, regnbueflagg og fargerike flåter.– Etter to år med pandemi har det gått opp for mange hvor viktig det er for dem å feire Pride. Det er fantastisk å være tilbake til normale tilstander.

NRK - 09 jun 22 kl. 13:56

Tror 17-årings våpen var ladd

17-åringen som ble skadd i et skyteuhell på Trosterud i går, er sikta for grov ulovlig bevæpning. Årsaken til at den er grov er at politiet Tror våpenet var ladd, sier politiinspektør Per Thomas Omholt. – Det Tror vi fordi det har gått av et skudd, og da har det mest sannsynlig vært ladd.

Klartale - 08 jun 22 kl. 11:10

Analytiker Tror folk kan reise trygt med SAS i sommer

Hans Jørgen Elnæs er flyanalytiker i Winair AS. Han Tror økonomien i flyselskapet SAS er god nok til at de klarer seg på både kort og mellomlang sikt. Dermed vil neppe problemene få følger for folk som skal reise i sommer, forklarer han til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 13 maj 22 kl. 15:01

Professor Tror Tyrkia er Russlands verktøy

Tyrkia ser ut til å gå Russlands ærend når landet motsetter seg at Sverige og Finland får bli medlemmer av Nato. Det mener professor i sikkerhetsstudier Gunhild Hoogensen Gjørv – Vi vet at Tyrkia har spilt en interessant rolle mellom Nato og Russland- Tyrkia har hatt noen tette forbindelser med Russland, ikke minst ved kjøp av militært materiell og andre samarbeid, samtidig som landet er natomedlem. Jeg Tror Tyrkia faktisk nå fungerer som et verktøy for Russland innenfor Nato.

Klartale - 17 jun 22 kl. 11:15

Rapport Tror det blir laget flere atomvåpen framover

De siste 35 årene har mange land produsert færre våpen. Årsaken er at enkelte land har avtaler om fred. Nå viser ny rapport at dette kan endre seg.

VG - 16 jun 22 kl. 19:43

Vernepleier Tror flere vil bytte jobb hvis pensjonsalderen øker

Vernepleier Maria Strømman Berteig (34) Tror ikke mange orker å stå i tunge, krevende jobber når de er langt oppe i 60-årene..

Klartale - 03 jun 22 kl. 06:00

Han skal ta ansvaret etter dronning Elizabeth

Det er godt å være dronning.Det kan dronning Elizabeth skrive under på. Hun er Storbritannias dronning.

NRK - 14 jun 22 kl. 23:16

Mener Durek bruker «rasekortet»

Venstres nestleder Abid Raja går ut mot Durek Verrett, etter en livesending hvor Verrett og Märtha Louise snakket om kritikk mot nyforlovelsen. – Det er åpenbart at han har vært utsatt for rasisme også. Folk må slutte med det rasistiske tullet.

NRK - 14 jun 22 kl. 11:31

Regionalt nettverk: Tror veksten vil avta

Bedriftene i Regionalt nettverk Tror veksten vil avta det neste halvåret, etter at aktiviteten økte som følge av at smitteverntiltakene ble fjernet i februar. I rapporten fra bedriftene, står det at høy prisvekst, begrenset tilgang på innsatsvarer og knapphet på arbeidskraft vil dempe vektutsiktene. Bedriftene trekker også fram lavere etterspørsel etter økte renter og usikre økonomiske utsikter som følge av krigen i Ukraina.

VG - 3 timer siden

Hushovd: – Tror ikke Uno-X trenger Kristoff

Ifølge TV 2 blir det norske profflaget Uno-X Pro Cycling neste stopp for Alexander Kristoff (34). Thor Hushovd (44) håper det ikke betyr en endring i lagets filosofi..

Aftenposten - 3 timer siden

Hushovd: – Tror ikke Uno-X trenger Kristoff

Ifølge TV 2 blir det norske profflaget Uno-X Pro Cycling neste stopp for Alexander Kristoff (34)..

VG - 12 timer siden

Sharon Stone: – Jeg mistet ni barn i spontanaborter

Skuespillerstjernen Sharon Stone Tror spontanaborter er noe mange kvinner bærer på i hemmelighet..

Klartale - 19 timer siden

Abiy sier han er klar for tøffe fredssamtaler

Abiy og regjeringen har vært i krig med Tigrayfolkets frigjørings-front (TPLF) i 19 måneder. Da han sendte hæren mot Tigray var det for å få kontroll på den delen av landet igjen.Men det som skulle bli en kort krig, viste seg å bli alt annet enn det.

E24 - Igår: 22:40

Bache er usikker på rentens virkning. Derfor er hun forsiktig.

Boligrenten dobler seg fra 2 til drøyt 4 prosent på to år. Det vil de fleste tåle, Tror Norges Bank. Økonomien holder god fart, selv med økt rente..

Aftenposten - Igår: 22:40

Doblet boligrente. Men Norges Bank er usikker og går forsiktig frem.

Boligrenten dobler seg fra 2 til drøyt 4 prosent på to år. Det vil de fleste tåle, Tror Norges Bank..

E24 - Igår: 17:54

Kjøpefesten er over: – Håper folk har tatt høyde for renteoppgang

Norges Bank venter nesten full stopp i forbruksveksten på grunn av rentehevinger og høy inflasjon. Sentralbanksjefen Tror mange vil oppleve strammer økonomi den nærmeste tiden..

E24 - Igår: 16:58

Norges Bank venter høyere prisvekst

Høye priser skaper hodebry for mange sentralbanker. Norges Bank Tror på langt høyere prisvekst nå enn for tre måneder siden..

NRK - Igår: 14:20

Oppbluss etter skogbrann på Dombås

Innlandet Brannvesen melder torsdag ettermiddag om oppblussing i brannområdet på Dombås, hvor de fikk kontroll på brannen natt til tirsdag. Det er derfor rekvirert skogbrannhelikopter til området. Åge Tøndevoldshagen, brannsjef i Lesja Dovre brannvesen, sier at det ikke er fare for stor spredning så lenge vinden ikke snur voldsomt.

Klartale - Igår: 13:50

Flere bruker medisin mot allergi enn før

2021 var et år hvor nordmenn brukte over 800 millioner kroner på medisin mot allergi. Det skriver Apotekerforeningen. De siste ti årene har bruken blitt mye høyere.

NRK - Igår: 13:20

NFO før meklingsmøte: Håper på løsning før søndag

Partene i flystreiken møtes til meklingsmøte hos riksmekleren klokken 15 i dag. Nestleder i NFO Øystein Eliassen sier forhandlingene hittil har vært det minst konstruktive han har vært med på. – Møtet i dag blir på en måte et oppstartsmøte.

NRK - Igår: 10:33

Økonomer skeptiske til renteoppgang: – Dette er ikke noen jappetid

– Hvis vi nå hever rentene og får nedgang i boligbygging og så videre, når vi sliter med boligmangel. Bøndene har investert, vi trenger å investere mer så vi får ned matprisene. Nå stopper de opp å investere fordi rentene stiger.

NRK - Igår: 10:00

Norges Bank setter opp renta til 1,25 prosent.

Norges Bank har besluttet å sette opp renta til 1,25 prosent. Det skriver banken i en pressemelding. Dermed her renta satt opp med 0,5 prosent.

Klartale - Igår: 08:39

Microsoft sier hackere fra Russland har angrepet 42 land

Folk fra Russland har hacket flere land som støtter Ukraina. Det sier dataselskapet Microsoft. – Siden krigen startet, har russiske angrep vært vellykket 29 prosent av tiden.

Klartale - 30 maj 22 kl. 12:51

LO-lederen mener SV må inn i regjering

I dag er det LO-kongressen. Der snakket leder Peggy Hessen Følsvik. Hun snakket direkte til statsminister Jonas Gahr Støre.

NRK - Igår: 01:42

Skogbrann i Lindesnes slukket

Brannen i et skogområde i Marnardal i Lindesnes kommune er slukket, opplyser politiet i Agder. Det vil pågå etterslukking ut over natta. Politiet Tror at brannen kan ha startet i forbindelse med skyting på skytebanen..

NRK - I førrgår: 21:25

Varsler kanselleringer etter streiken

Widerøe har kansellert 15 avganger i dag, som følge av flyteknikerstreiken. Flyselskapet Tror konsekvensene av streiken vil merkes også lenge etter at den er avsluttet. – Vi må skyve på en del vedlikehold som gjør at vi sannsynligvis vil slite noe med regularitet også etterpå.

Aftenposten - I førrgår: 19:02

Forsker Tror flystreiken er over innen få dager

NHO har varslet at de kommer til å nekte alle flyteknikere å gå på jobb hvis streiken varer..

NRK - I førrgår: 10:38

Ber Europa holde gamle kjernekraftverk gående

Det internasjonale energibyrået (IEA) ber europeiske land forberede seg på en full stans i gassleveransene fra Russland i vinter. IEA-sjefen Fatih Birol sier europeiske land må gjennomføre tiltak for å dempe etterspørselen, samt holde liv i eldre kjernekraftverk lenger enn planlagt. – Jo nærmere vi kommer vinteren, jo tydeligere ser vi Russlands intensjoner.

Aftenposten - I førrgår: 09:34

Snart setter hun opp renten. Det er ikke så ille som du kanskje Tror.

Det er den månedlige betalingen til banken som teller. For de aller fleste vil lavere avdrag dempe den umiddelbare….

E24 - I førrgår: 09:09

Snart setter hun opp renten. Det er ikke så ille som du kanskje Tror.

Det er den månedlige betalingen til banken som teller. For de aller fleste vil lavere avdrag dempe den umiddelbare effekten av økt rente..

VG - 10 jun 22 kl. 12:31

SSB mener dobbelt rentehopp må til: – En klar overraskelse

Inflasjonen fortsetter og SSB Tror Norges Bank vil doble renten i juni. Økonom Olav Chen Tror det kan bli enda verre..

Aftenposten - 10 jun 22 kl. 08:00

Vi kan ikke være så naive at vi Tror det som skjer i USA, ikke er relevant for oss på noe plan

Vi kan ikke være så naive at vi Tror det som skjer i USA, ikke er relevant for oss på noe plan..

E24 - 21 jun 22 kl. 19:34

Arbeidsrettsekspert: – For å fremtvinge tvungen lønnsnemnd

Arbeidsrettsekspert Tror NHOs varslede lockout ender i tvungen lønnsnemnd i løpet av få dager..

Aftenposten - 21 jun 22 kl. 19:00

Jeg Tror Russland går etter Kyiv igjen ved første mulighet

Utviklingen går ikke i riktig retning..

VG - 21 jun 22 kl. 11:13

Andrii (35) kunne dra fra Ukraina fordi han har tre barn: – Frykter å bli sett ned på

BERGEN/OSLO/DRAMMEN (VG) Andrii Gromovyk (35) og Vitalii Melnychuk (31) fikk dra fra Ukraina fordi de er fedre til tre og fire barn. Andrii Tror mennene som kunne flykte kan få det vanskelig når de en dag returnerer til hjemlandet..

NRK - 21 jun 22 kl. 11:04

Politiet kolliderte under utrykning til knivstikking

I forbindelse med en utrykning kolliderte en sivil politibil med en annen bil i Kragerø. Operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud sier at kollisjonen skjedde i en sving ved innkjøringen til Kragerø resort. – Det skal kun være materielle skader på bilene, sier Johnsrud.

NRK - 21 jun 22 kl. 09:25

Mann livstruende skadd i knivstikking på svensk kjøpesenter

To menn er skadd etter å ha blitt knivstukket i en handlegate i den svenske byen Västerås. En antatt gjerningsperson er pågrepet. Aftonbladet skriver at de to ofrene ble angrepet med kniv.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com