Tror

Monday, 06 February, 03:31

Nyheter om Tror

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 jan 23 kl. 11:16

Så mye mer penger kan du tjene i 2023

Mat, drivstoff, strøm og huslån. Alt er blitt dyrere. 1.

Klartale - I førrgår: 09:23

Spesialpoliti Tror Kina vil invadere Taiwan

William Burns er sjef for CIA. De er USAs spesialpoliti. Burns Tror Kinas president Xi Jinping ønsker å gjøre noe med Taiwan.

Klartale - 09 jan 23 kl. 11:20

Flere har dødd av korona enn det vi Tror

Korona-viruset og pandemien er noe vi kjenner godt til. For tre år siden oppdaget vi et virus, som skulle påvirke hverdagen vår lenge. Og mange døde også av det.

NRK - 26 jan 23 kl. 22:28

Ekspert: Sverige er ikke sårbar for boikott

En av verdens viktigste islamske institusjoner, Al-Azhar-universitetet i Egypt, oppfordrer til boikott av svenske varer. Men ekspert Tror ikke risikoen er stor. Universitetet kom med oppfordringen onsdag etter demonstrasjoner i Sverige der koraner er blitt ødelagt.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:14

Økonomer spår høy lønnsvekst

Årets lønnsoppgjør kan bli bedre enn ventet, Tror Nordeas økonomer. Men det kan føre til at Norges Bank jekker opp renta enda et hakk. – Vi må regne med en ny renteheving i mars.

Klartale - 30 dec 22 kl. 11:00

Tror flere dør av korona i Kina enn de melder

Det Tror det britiske selskapet Airfinity. Det er stor forskjell fra offisielle tall fra Kina.Myndighetene i Beijing meldte om dødsfall fra korona fredag.

NRK - 01 feb 23 kl. 23:21

McCarthy Tror han og Biden kan komme til enighet om USAs statsgjeld

Leder for Representantenes hus i USA, Kevin McCarthy, sier han Tror han og president Joe Biden kan komme til en enighet om å heve landets såkalte gjeldstak. Ifølge McCarthy hadde de to en god samtale da de onsdag møttes for første gang etter at McCarthy ble valgt til leder for Representantenes hus. – Jeg Tror at vi til slutt kan finne fram til en enighet, sa McCarthy etter møtet.

NRK - Igår: 21:40

Washington Post: Amerikanske myndigheter Tror en tredje kinesisk ballong opererer «et sted i verden»

En kinesisk ballong ble lørdag skutt ned over USA, mens en annen skal være sett over Latin-Amerika. Amerikanske myndigheter Tror det også finnes en tredje. Det sier amerikanske embetsfolk til Washington Post.

NRK - I førrgår: 05:04

Både Russland og Ukraina Tror krigen vil bli hardere

Russlands krig mot Ukraina kommer til å bli hardere de kommende månedene, advarer Ukraina, mens Russland sier ukrainske styrker må presses tilbake. En talsperson for Ukrainas forsvar sa torsdag at Russlands tilbaketrekking av Svartehavsflåten til dens baser antyder nye rakettangrep. – De viser muskler til sjøs, demonstrerer sin tilstedeværelse og kontroll over situasjonen, før de trekker seg tilbake til basene, hvor de vanligvis forbereder seg på massive rakettangrep, sa talspersonen.

VG - 02 feb 23 kl. 10:39

Tror den «rause» pengeløsningen forlenger forholdet til suksessduoen

TENERIFE (VG) Når Karsten Warholm (26) vinner løp, er det like lønnsomt for Leif Olav Alnes (66). Dette er en av faktorene som bidrar til forlenge «ekteskapet», Tror de selv..

Klartale - 10 jan 23 kl. 06:00

Ukraina sier 100.000 russiske soldater er drept

Hvor mange som har mister livet under Ukraina-krigen er vanskelig å si. Det gjelder både vanlige folk og militær.Mike Miley Tror at det er rundt 100.

E24 - 01 feb 23 kl. 06:02

Nordmenn Tror dagligvarekjedene øker prisene mer enn nødvendig

Tre av fire (74 prosent) Tror matvarekjedene har økt prisene mer enn de trenger for å dekke de økte kostnadene, ifølge en undersøkelse..

E24 - 01 feb 23 kl. 06:06

Professor Tror på høyere billettpriser etter Flyr-konkurs

Med mindre konkurranse i luftfarten, og dermed færre plasser for reisende, kan resultatet bli høyere billettpriser, Tror NHH-professor Frode Steen. Flyr har vært en prispresser i Norge, påpeker flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs..

Klartale - 31 jan 23 kl. 15:03

Ekspert Tror butikkene ender opp med priskrig

Ivar Pettersen jobber for Alo Analyse. Han Tror dagligvare-butikkene ender opp med priskrig, nå som prisene på matvarer skal opp. Det skjer 1.

Aftenposten - 31 jan 23 kl. 06:30

Tror nye land vil oppleve turistboom om sommeren. Og ett land seiler opp som et perfekt sydenmål.

Tror nye land vil oppleve turistboom om sommeren. Og ett land seiler opp som et perfekt sydenmål..

Aftenposten - 30 jan 23 kl. 23:30

Clemet Tror mer enn hun kan

I kommentaren «Du Tror mer enn du kan» mener leder i Civita Kristin Clemet at venstresiden ser mennesker i vanskelige….

VG - 30 jan 23 kl. 23:10

Ekspert om fryktet prissjokk på mat: – Ikke sikkert at kundene får smellen

Dagligvare-ekspert Odd Gisholt Tror ikke matprisene vil øke med ti prosent: – Jeg Tror snarere kundene kan glede seg til utrolig mange gode tilbud fremover..

Klartale - 18 jan 23 kl. 14:33

4 av 10 Tror at de får dårligere liv av mindre forbruk

40 prosent sier de Tror at livet blir dårligere hvis de må spare penger og ha mindre forbruk. Det viser en undersøkelse laget av Opinion. Det er et selskap som lager spørreundersøkelser.

Klartale - 18 jan 23 kl. 08:45

Kjøtt blir dyrere

Kjøttprodusentene Tror prisen på kjøtt kommer til å stige. Prisen kan gå opp med 20 prosent. Det Tror Kjøtt-leverandørenes forening (KLF).

Aftenposten - 26 jan 23 kl. 09:00

Tror rentenivået kan bli liggende høyt i en lengre periode enn anslått: – Klart det er kjipt for noen

DNB Markets Tror boligprisfallet blir mindre bratt enn konkurrentene i år..

E24 - 26 jan 23 kl. 09:00

Tror ikke boligprisene er tilbake før 2025: – Klart det er kjipt for noen

DNB Markets Tror boligprisfallet blir mindre bratt enn konkurrentene i år. Likevel skal det flere år til før prisene er tilbake til nivåene fra toppunktet august 2022..

NRK - 14 jan 23 kl. 00:58

Teslas priskutt kan gi kollaps i bruktmarkedet

Tesla har kuttet prisen på Norges mest solgte elbil med over 100.000 kroner, skriver Tek.no.

VG - 5 timer siden

Ute av «Farmen kjendis»: – Ikke sikkert jeg burde vært med

Marit Adeleide Andreassen (56) Tror hun er ferdig med reality-TV..

Aftenposten - 16 timer siden

Du styrer om barnet lykkes – men ikke slik du Tror

Dessverre er det tilsynelatende lite du kan gjøre med det..

NRK - 19 timer siden

Polen: Opplæringen av ukrainske soldater i bruk av Leopard-stridsvogner er i gang

Polen er allerede i gang med opplæringen av ukrainske soldater i bruk av Leopard-stridsvogner, ifølge landets forsvarsminister. De ukrainske soldatene får opplæringen i Polen, sier forsvarsminister Mariusz Baszczak til lokale medier. Han reiste ifølge det polske nyhetsbyrået PAP til Kyiv fredag for å diskutere planene om å levere Leopard 2-stridsvogner til Ukraina.

Aftenposten - Igår: 18:54

Tar et oppgjør med koronarasismen: – Fortsatt blir jeg overrasket når noen setter seg ved siden av meg på T-banen

– Som samfunn har man tenkt at «adopterte klarer seg». Jeg Tror man har tatt for lett på det, sier Forfatter Brynjulf Jung Tjønn..

Klartale - 12 jan 23 kl. 12:49

Sier at mange el-sparkesykler er ulovlige å bruke

Du må ha forsikring for å bruke egen el-sparkesykkel. Den skal hjelpe dersom du gjør skade på noe eller noen. Reglene begynte å gjelde 1.

Aftenposten - 23 jan 23 kl. 09:15

Du kan mer enn du Tror

Kan en ekstra mattetime føre til at elevene opplever mestring? Det vi Tror, sier kanskje noe om menneskesyn..

Klartale - I førrgår: 16:30

Disse skal kjempe om å representere Norge

Det er finale i Melodi Grand Prix (MGP) lørdag. Etter tre delfinaler, skal ni artister kjempe om å vinne. Vinneren får være med i den internasjonale finalen Eurovision.

NRK - I førrgår: 15:01

Skudd-siktet mistenkt i annen alvorlig voldssak

En av mennene som er siktet for drapsforsøk etter skytein på åpen gate i Oslo natt til 15. januar er i søkelyset i en annen sak. Øst politidistrikt bekrefter til NRK at de ønsker å avhøre mannen i 20-årene.

Klartale - I førrgår: 14:44

Rasisme rammer kvinner og menn forskjellig

– Menn blir sammenliknet med dyr. De får dyrelyder ropt etter seg, sier Cora Alexa Døving. Hun er redaktør for en ny bok om rasisme i Norge.

Klartale - I førrgår: 09:41

Kan USA hjelpe Sverige inn i Nato?

Kongressen i USA kan si nei til salg av våpen og militært utstyr fra USA. Og det er nettopp det som kan skje, advarer nå en gruppe politikere. De er fra begge partiene i USA.

E24 - I førrgår: 06:00

USA har blitt Norges største marked for sjømateksport: – Laks er definitivt lokomotivet

Norge eksporterte sjømat for 1,15 milliarder kroner til USA i januar, en kraftig økning fra året før. Det er utsikter til at utviklingen fortsetter inn i 2023, Tror Sjømatrådet..

NRK - 03 feb 23 kl. 03:31

To barn påkjørt av godstog i Tyskland

En ti år gammel gutt omkom og en ni år gammel gutt ble alvorlig skadd da de to ble påkjørt av et godstog i Recklinghausen i Tyskland. Niåringen er fraktet til sykehus, opplyser politiet tidlig fredag. De la til at de ikke Tror noen andre barn var involvert, da de første medieoppslagene om ulykken sa at en gruppe ungdommer hadde vært på stedet.

NRK - 03 feb 23 kl. 02:56

CIA Tror Kina vurderer en invasjon av Taiwan innen 2027

CIA-sjef William Burns sier at Kinas president Xi Jinpings ambisjoner knyttet til Taiwan ikke må undervurderes, og at det forberedes en invasjon av øya. Ifølge Burns har USA etterretning som tilsier at Xi har beordret militæret til å være klare til å gjennomføre en invasjon av selvstyrte Taiwan, som Kina hevder er sitt territorium, innen 2027. – Det betyr ikke at han har bestemt seg for å invadere i 2027, eller noe annet år, men det er en påminnelse om hvor seriøs han er og om ambisjonene hans, sa Burns under et besøk på Georgetown-universitetet torsdag.

E24 - 02 feb 23 kl. 21:04

Meglersjef venter boligprisvekst: – Det koker i Oslo

Ekspertene er splittet om prisutviklingen i boligmarkedet. Eie-sjef Hedda K. Ulvness venter at pilene peker oppover og Tror veksten blir særlig sterk i hovedstaden..

Klartale - 22 jan 23 kl. 06:30

Frykt for mye smitte under nyttårs-feiring i Kina

Søndag er det kinesisk nyttår. Det er en høytid som folk i Kina reiser for å være sammen med familie. De siste årene har det vært umulig som følge av strenge regler for å unngå smitte med korona.

Aftenposten - 02 feb 23 kl. 19:30

Å øke aldersgrensen på sosiale medier løser ikke problemet. Det utsetter det.

Det vil innhente oss raskere enn vi Tror..

E24 - 02 feb 23 kl. 13:14

Europris-sjefen: – Tror vi vinner på å ha kunder i butikken

Økt prisfokus i mediene og blant konsumenter kan være positivt for Europris ved å drive trafikk til butikkene, men kan treffe marginene noe negativt i 2023..

E24 - 02 feb 23 kl. 12:08

Kan dra inn mer på lakseskatten: – Ingenting er bedre

Stadig flere Tror prosentsatsen i grunnrenteskatten blir lavere enn foreslått, fordi den vil gi en mye høyere sum enn den beregnede skatteinntekten. Men Vedum sier nå at modellen er viktigere enn selve pengesummen..

Klartale - 10 jan 23 kl. 08:42

Eksperter Tror 2023 kan bli veldig dyrt

Renta har blitt høyere, som igjen fører til dyrere lån. Matprisene har blitt høyere, som igjen fører til at vi må bruke mer penger på mat. Samtidig har også prisen på strøm blitt enda høyere.

Aftenposten - 02 feb 23 kl. 10:39

Tror den «rause» pengeløsningen forlenger forholdet til suksessduoen

TENERIFE (VG) Når Karsten Warholm (26) vinner løp, er det like lønnsomt for Leif Olav Alnes (66)..

NRK - 02 feb 23 kl. 08:13

Ukraina: Russland kan innlede ny offensiv på årsdagen for invasjonen

Russland forbereder en ny storoffensiv som kan starte allerede 24. februar, på årsdagen for invasjonen, sier Ukrainas forsvarsminister Oleksij Reznikov. Ifølge Reznikov har Russland samlet rundt 500.

Dagbladet - 02 feb 23 kl. 05:57

- Kan vende ham ryggen

Russland åpner for å sende en ny gruppe til krigen i Ukraina. Det kan sette Putin i klem hos sine venner, Tror eksperter..

E24 - 01 feb 23 kl. 19:33

Ekspert Tror konkurrentene følger Kiwi: – Dette kan de ikke leve med

Glemte du å ta storhandelen før prishoppet onsdag? Fortvil ikke..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com