Tror

Friday, 02 December, 08:21

Nyheter om Tror

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 22 kl. 16:10

Hvem skjuler seg bak «Maskorama»-maskene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er klar for en ny sesong. Det heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

Klartale - Igår: 06:30

Gode råd til deg som skal drikke alkohol i jula

God mat og drikke er viktig for mange i jula. Men det er også en høytid som er viktig for barna. Av-og-til er en organisasjon som jobber for at folk skal drikke smartere.

Klartale - 19 nov 22 kl. 14:00

Klarer du å gjette bedre enn detektivene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum har startet. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:44

Flere Tror at korona-smitten vil øke

Vi får mer korona-smitte her i landet. Det Tror et flertall i Norge. 53 prosent svarer det i en undersøkelse.

NRK - 28 nov 22 kl. 03:39

Flere Tror på høyere koronasmitte i vinter

53 prosent av befolkningen i Norge Tror flere vil bli smittet av koronaviruset. 15 prosent av disse forventer færre smittede, mens resten Tror antallet blir uendret. Det viser tall fra Norsk koronamonitor fra Opinion.

Klartale - 11 okt 22 kl. 11:25

Derfor har strøm vært billig de siste dagene

Strøm har vært et hett tema det siste året. Lite regn, lite vind og høye priser på gass er noen av årsakene. Folk som kommer fra Sør-Norge har måttet betale mye for strøm hver måned.

NRK - 02 nov 22 kl. 04:20

Tror på politikernes klimamål

En spørreundersøkelse viser at folk flest ikke Tror målsettingene om reduksjon av utslipp er mulige å nå. I Parisavtalen har Norge nå lovet at utslippene i 2030 skal være 50-55 prosent lavere enn de var i 1990. Utslippene i dag er omtrent på samme nivå som tidlig på 1990-tallet, skriver Aftenposten.

NRK - 24 nov 22 kl. 08:36

NBBL: Fire av ti Tror på boligprisfall det neste året

Tall fra NBBLs boligmarkedsbarometer for november viser at 40 prosent Tror på videre boligprisfall de neste tolv månedene. – Forventninger om boligprisfall kan virke dempende på boligetterspørselen. Tror man boligprisene skal falle, vil man kanskje utsette boligkjøpet eller utvise forsiktighet i budrundene.

Klartale - 19 nov 22 kl. 06:00

Jorda snurrer raskere enn før

Den 29. juli fikk jorda det travelt. Til vanlig så roterer jorda rundt på 24 timer.

NRK - I førrgår: 04:57

PST Tror ikke droneflyvningene er statlig koordinert

PST Tror ikke den russiske mannen som er tiltalt for å ha fløyet med drone i Kirkenes, har drevet med spionasje. Assisterende PST-sjef Hedvig Moe sier at de mange russiske dronene i Norge neppe er koordinert av den russiske staten. For å øke sikkerheten i Norge har Regjeringen etablert Nasjonalt etterretnings- og sikkerhetssenter hos PST.

NRK - 18 nov 22 kl. 06:26

Macron: Ukraina-krigen er Asias problem også

Frankrikes president Emmanuel Macron oppfordrer asiatiske land til å slutte seg til det han kaller «økende konsensus» mot konflikten i Ukraina. Krigen er Asias problem også, fordi den kommer til å føre til mye destabilisering, uttalte presidenten i Bangkok fredag, der han deltar på toppmøtet i Samarbeidsforumet for Asia og Stillehavsregionen (APEC). Uttalelsene falt i en tale til næringslivsledere på sidelinjen av toppmøtet.

NRK - I førrgår: 14:54

Tror russere gjemmer seg i Finland

Finske myndigheter Tror mange av de tusenvis av russerne som i høst tok seg over grensen, nå oppholder seg ulovlig i landet. På det meste krysset over 7000 russiske statsborgere daglig grensen fra Russland til Finland i høst. Grensemyndighetene i det sørvestre Finland har den siste tiden oppdaget stadig flere tilfeller av falske pass og oppholdstillatelser, melder den finske rikskringkastingen Yle.

Klartale - I førrgår: 08:31

Hyttefolk bruker mye mindre strøm

Hyttefolket bruker mye mindre strøm i år. Vi har brukt 19,7 prosent mindre strøm fra januar til og med oktober i år. Forbruket er sammenlignet med samme periode i fjor.

Klartale - 05 nov 22 kl. 06:30

Frykt for at kulden blir like farlig som krigen

Den siste tiden har Ukraina slitt med mangel på strøm. Årsaken er at mange kraftverk er bombet av Russland i løpet av de siste ukene. Røde Kors sier dette er svært alvorlig.

Klartale - 24 okt 22 kl. 05:58

– Si ifra at du ønsker deg brukte ting til jul

Den kostbare jula nærmer seg. I år har mange av oss dårligere råd. Vil det gjøre oss kreative og kjøpe brukte gaver?

Klartale - 11 okt 22 kl. 16:00

Tror de kan vinne mot England neste gang

– Det er veldig fint for oss å matche oss mot bedre lag. Da får vi en realitetssjekk på hvor lista ligger. Det sier Aurora Mikalsen til nyhetsbyrået NTB.

Aftenposten - 26 nov 22 kl. 19:30

Hvis ingen foreldre Tror det er sitt eget barn, hvem er det da som utestenger?

Hvis ingen foreldre Tror det er sitt eget barn, hvem er det da som utestenger?.

Klartale - 24 nov 22 kl. 13:03

80 år siden dette skipet forlot Norge med 529 jøder

520 av jødene på skipet skulle aldri få se Norge igjen. De var med på den største utsendingen av jøder fra Norge under andre verdenskrig. Enden på reisen var Auschwitz-Birkenau.

E24 - 24 nov 22 kl. 08:00

NBBL: Fire av ti Tror på videre boligprisfall det neste året

Tall fra NBBLs boligmarkedsbarometer for november viser at 40 prosent Tror på videre boligprisfall de neste tolv månedene..

Klartale - 23 nov 22 kl. 14:35

Statnett Tror vi unngår strømkrise i vinter

Statnett har en plan for hva de skal gjøre om de Tror det blir for lite strøm. Derfor må de også kunne vurdere risikoen for at det kan bli et problem. Nå har de endret sin vurdering.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:25

SV Tror ikke på budsjettenighet før helgen

– Det skal godt gjøres. Vi står langt fra hverandre, svarer SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes på spørsmålet om han Tror på enighet før helgen i budsjettforhandlingene på Stortinget. Finanskomiteen skal etter planen avgi innstilling til regjeringens forslag til statsbudsjett fredag, men fristen ser altså ut til å henge i en tynn tråd.

NRK - 22 nov 22 kl. 17:03

Furuset-skyting etterforskes som drapsforsøk

Skytingen på Furuset på tirsdag etterforskes som drapsforsøk. Det opplyser politiet på en pressekonferanse. – Politiet har en stor tilstedeværelse i området.

E24 - 22 nov 22 kl. 12:24

Hodejegere Tror flere utenlandske ledere vil følge henne ut av Norge

Svenske Ulrica Fearn gikk nylig fra Equinor til en mye bedre betalt lederjobb i Carlsberg etter bare ett år i det norske selskapet. Hodejegere Tror flere utenlandske ledere vil følge hennes eksempel..

NRK - 10 nov 22 kl. 20:41

Ukrainas forsvarsminister: Tror ikke Russland vil bruke atomvåpen

Forsvarsminister Oleksii Reznikov sier i et intervju med Reuters at han ikke Tror Russland vil bruke atomvåpen i Ukraina. – Samtidig, når du har en ape med en granat som nabo må du estimere alle typer risiko. Men jeg Tror ikke det er et pragmatisk og praktisk steg for dem å ta, sier Reznikov til Reuters..

E24 - 20 nov 22 kl. 22:33

Denne skjer denne uken: Sjeføkonom forventer raskere nedgang i prisveksten

Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i Sparebank 1 Markets Tror vi får bekreftelse fra innkjøpssjefene på at prisveksten går raskere ned enn det mange Tror..

NRK - 1 time siden

Ukraina: 13.000 drepte i krigen

Rådgiveren til president Zelenskyj i Ukraina sier de antar opptil 13.000 soldater er drept i krigen mot Russland. – Offisielle vurderinger er på mellom 10.

NRK - 9 timer siden

Tyrkiske «kraftskip» vil kunne forsyne Ukraina med strøm

Det pågår forhandlinger mellom Ukraina og et tyrkisk selskap for å få sendt flytende kraftstasjoner til Odesa. Ukraina har stort behov for alternative strømleveranser etter at store deler av landets strømnett er ødelagt i russiske angrep. Nå forhandler det tyrkiske selskapet Karpowership med myndighetene i den ukrainske havnebyen Odesa og det ukrainske kraftselskapet Ukrenergo med mål om å sende tre såkalte kraftskip til Odesa, skriver nettavisen NikkeiAsia.

E24 - 10 timer siden

Tror boligprisene skal falle videre: – Kan se for oss bratt nedgang frem mot jul

Økonomer venter nedgang i boligprisene de neste månedene og sier det ikke er utenkelig med minustegn foran prisutviklingen i 2023..

Aftenposten - 12 timer siden

Regjeringen Tror de lukker et smutthull for rike. Realiteten er at de rammer mange unge.

BSU-ordningen er sosialpolitikk, Støre, Vedum og Lysbakken!.

VG - 14 timer siden

Mener Belgias beste periode er over etter VM-exit: – Vi kan se at det er slutten nå

AL-RAYYAN (VG) (Kroatia – Belgia 0–0) De ble hausset kraftig opp i mesterskap etter mesterskap, men etter torsdagens tap Tror flere at Belgias «gylne generasjon» er historie..

Klartale - 15 timer siden

Nå kan du straks få influensa

Litt flere får korona-virus. Men influensa-viruset sprer seg fortere. Selv om få har influensa akkurat nå.

Klartale - 19 timer siden

Nå etterforsker PST bråket ved ambassaden til Iran

– Det er kastet stein mot ambassaden. Flere har prøvd å ta seg inn, sa Gjermund Stokkli i politiet. NTB snakket med operasjons-lederen midt i kaoset 29.

Aftenposten - 19 timer siden

Antirasistiske vitser virker mot sin hensikt, viser forskning. Komiker Tror ikke funnene lar seg overføre.

Fungerer humor som ventil, eller gjør den diskriminering verre? Forskning viser at selv antirasistisk humor kan….

VG - 20 timer siden

Ekspert om mulig våpenhvile: – Putin bløffer for å vinne tid

Kreml antyder nå jevnlig at Vladimir Putin (70) vil tilbake til forhandlingsbordet – men ekspertene Tror ikke den russiske presidenten mener alvor med noen fred..

NRK - 23 timer siden

Frykter for kvinnefengselet

De fengselsansattes fagforening frykter at regjeringens planer for nye mannsfengsler gjør at Bredtveit kvinnefengsel i Groruddalen fortsetter å forfalle og til slutt må stenge. Fengselet er gammelt og nedslitt, og mange har ment at det må bygges nytt mannsfengsel på samme tomt for få gjort noe. I går ble det kjent at regjeringen vil dele dagens Oslo fengsel på Grønland mellom Ilseng, Ullersmo og et mindre fengsel på dagens tomt på Grønland.

Klartale - 23 timer siden

1.500 syrere søker om asyl i Norge

I 2015 flyktet mange til Europa. Nesten 10.500 syrere ba Norge om beskyttelse.

VG - Igår: 07:49

Danmarks kaptein innrømmer «Qatar-trøbbel»: – Har påvirket oss alle sammen

AL-WAKRAH/OSLO (VG) (Australia – Danmark 1–0) Danmark kom til VM som er verdens 10. beste lag, men med ett fattig poeng er de første til å dra hjem med ett fattig poeng. Kaptein Simon Kjær (33) Tror det utenomsportslige rundt Qatar-VM har påvirket laget..

E24 - Igår: 21:27

Folk nord for Dovre med «søringpriser» på strøm: – Håper det er forbigående

Strømprisen når nye høyder i Nord- og Midt-Norge i disse dager. Handelssjefen i Ishavskraft, Tom Eirik Olsen, erkjenner at det svir når det står på, men Tror prisene vil snu..

Klartale - 15 okt 22 kl. 07:00

Dette trikset for å varme hjemmet er populært på nett

Det kan virke som mange går en kald vinter i møte i Storbritannia. Det er dyrt med strøm. 1.

Dagbladet - Igår: 11:57

Putins neste trekk

Først vil Putin ødelegge strømforsyningen helt før han angriper massivt. Hvis Russland skal snu krigen, må de ødelegge Ukrainske våpen og splitte Vesten, Tror eksperter..

Klartale - I førrgår: 15:45

Første utbrudd på 40 år

Vulkanen Mauna Loa er verdens største aktive vulkan. Og den ligg på Hawaii. Mandag hadde den sitt første utbrudd på nær 40 år.

E24 - I førrgår: 15:03

IEA-sjefen ser en allianse som vil gravlegge klimamålet. Det avviser han.

IEA-sjefen Fatih Birol sier det trengs 4000 milliarder dollar hvert år for å gjøre verdens energiproduksjon grønn. Det er fire oljefond årlig. Han Tror det er innenfor rekkevidde..

NRK - 17 nov 22 kl. 20:53

Klimaforhandlinger går mot overtid

8400 ord. Så lang er utkastet til avtalen fra klimatoppmøtet i Sharm el-Sheikh. Allikevel Tror partene til stede at de er langt fra å være ferdige innen fristen kl.

Klartale - I førrgår: 10:48

Flere sier de vil på julebord

Over halvparten ønsker å dra på julebord. Men 34 prosent sier nei. Det viser tall fra Norsk korona-monitor fra Opinion.

E24 - I førrgår: 08:25

Venter oppgang på Oslo Børs

Mandag var en tung dag på Oslo Børs, men i dag kan det snu, Tror analytiker..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com