Tror

Saturday, 25 September, 12:16

Nyheter om Tror

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 aug 21 kl. 05:47

Flere Tror på økonomisk oppgang

Smitteøkningen etter sommeren påvirker ikke folks tro på økonomien i like stor grad som i fjor. Rekordmange Tror at oljefondet vil stige i verdi. Opinions koronamonitor for august viser at 36 prosent Tror oljefondet vil stige i verdi det neste halvåret.

NRK - 21 aug 21 kl. 18:31

Flere Tror viruset er menneskeskapt

WHO mener det er usannsynlig at koronaviruset kommer fra en Wuhan-lab i Kina, men det er likevel stadig flere nordmenn som Tror viruset er menneskeskapt. – Det som tidligere ble regnet som konspirasjonsteorier, er nå blitt mer allment akseptert, sier seniorrådgiver Nora Clausen i Opinion. Gjennom pandemien har Norsk koronamonitor fra Opinion spurt 12.

NRK - 23 timer siden

Solberg: Norge åpner i morgen 16.00

– Nå er tiden kommet. Nå skal vi tilbake til en normal hverdag. Fra i morgen klokken 16 fjerner vi de aller fleste nasjonale smittevernstiltakene, sier statsminister Erna Solberg.

E24 - Igår: 22:01

London-strateg Tror kronen vil gi høyest avkastning i G10

Valutastrateg Francesco Pesole i storbanken ING Tror kronen ligger an til å levere høyest avkastning blant verdens ti mest omsatte valutaer de neste månedene..

NRK - I førrgår: 08:39

Guldvog Tror vi er nær neste steg

– Jeg Tror vi i nær fremtid kan ta et nytt steg, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til VG. Det som taler for å vente, er å få flere vaksinerte, ifølge helsedirektøren. – Jo flere som er vaksinert, jo lettere vil overgangen bli, og jo mindre blir risikoen for gjennombruddsinfeksjoner.

VG - I førrgår: 04:53

Guldvog om gjenåpning: – Tror vi i nær fremtid kan ta et nytt steg

Helsedirektør Bjørn Guldvog Tror vi i nær fremtid kan ta et nytt steg i gjenåpningen av Norge - men varsler at kommunene vil få en stor jobb fremover..

Klartale - 21 sep 21 kl. 06:00

Tror på bedring med ny regjering

Organisasjonen Salam er misfornøyd med den blå regjeringens arbeid for LHBT-personer. De Tror Arbeiderpartiet vil gjøre en mye bedre jobb..

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 06:00

Tror politiet har drevet med skjult etterforskning

Forsvareren til den drapssiktede mannen i Birgitte Tengs-saken Tror at politiet har drevet med skjult etterforskning av….

NRK - 17 sep 21 kl. 05:01

Tror på skjult etterforskning

Forsvareren til den drapssiktede mannen i Birgitte Tengs-saken, Tror at politiet har drevet med skjult etterforskning av hans klient i flere år. – Vi jobber ut fra en hypotese om at det er brukt skjult etterforskning mot vår klient. Mer ønsker jeg ikke å si om dette på nåværende tidspunkt, sier advokat Stian Kristensen til Stavanger Aftenblad.

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 09:00

Frode Thuen svarer: Jeg Tror det kan være mye å vinne på å tilgi de vennene som ikke har stilt opp for deg.

Frode Thuen: Tror det kan være mye å vinne på å tilgi de vennene som ikke har stilt opp for deg..

NRK - 3 timer siden

Ingen tatt etter knivstikking

Ingen er så langt pågrepet etter knivstikkingen i Åros i Asker fredag ettermiddag, skriver NTB. En ung mann døde, etter det som skal ha startet som en slåsskamp. Det var flere vitner som så en ung mann løpe fra stedet.

VG - 13 timer siden

Les dagens VG her!

Ekspertene Tror vi må forberede oss på uvanlig høye strømregninger denne vinteren. Sjekk grepene som kan kutte strømregningen med flere tusen i året i dagens VG..

E24 - 17 timer siden

Mener Evergrande-løsning vil ta tid: – Trusselen er annenhåndseffekter

Boliger til rundt 90 millioner mennesker står tomme i Kina, samtidig som boligbyggerne sliter med et enormt gjeldsberg. Å komme seg ut av krisen kan ta tid, Tror forvalter..

E24 - Igår: 11:03

Tror skyhøye strømpriser vil spise av kjøpekraften

Høye strømpriser vil merkes på lommeboken gjennom vinteren, venter Norges Bank. Men sentralbanken regner fortsatt med en forbruksfest når store sparemidler slippes løs..

VG - Igår: 10:03

«25 under 25»: Gutta, vi må prate

«Jeg er sliten.» Ikke fysisk, men mentalt. «Du er ikke bra nok.

E24 - Igår: 08:29

Venter oppgang på Oslo Børs

Nordnet-analytiker Tror Hovedindeksen vil starte ukens siste handelsdag i grønt..

Aftenposten - Igår: 07:00

Daniel-André Tande: – Folk har overlevd verre før. Tror jeg.

Selv da Daniel-André Tande (27) våknet fra koma, vurderte han aldri å gi seg..

Aftenposten - Igår: 17:36

Utelivet Tror på gjenåpning, men har én stor utfordring før helgen

Fredagens varslede pressekonferanse skaper håp i kulturlivet, men avdekker samtidig en utfordring etter 18 måneder med….

NRK - Igår: 16:09

Kronprinsparet feiret fondets 20 år

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit tok i dag imot ungdommer som har deltatt i prosjekter som støttes av Kronprinsparets fond, på Skaugum for å markere at fondet er 20 år. Fondet ble dannet da kronprinsparet giftet seg for 20 år siden og jobber for å styrke ungdom og blant annet med å hindre frafall i skolen. – Det vi har vært veldig opptatt av, er at hvis unge ikke gjennomfører videregående utdanning, får det store konsekvenser for livet videre.

VG - 11 sep 21 kl. 12:58

Jevneste tabelltopp på 29 år – Helland Tror Glimt er sterkere enn RBK og Molde

Ikke siden 1992 har det vært jevnere i topp seks-sjiktet i Eliteserien. Pål André Helland (31) Tror Bodø/Glimt tar innersvingen på Molde og Rosenborg – og hans egen klubb Lillestrøm..

NRK - Igår: 13:24

Valg på Island

Søndag er det valg på Island. Meningsmålingene tyder på at det ikke finnes et klart regjeringsalternativ. Kringkasteren RUV melder at det finnes 15 ulike regjeringssamarbeid.

E24 - I førrgår: 11:39

Sjeføkonom: – De er redd for å ta i for mye

Rentehevingen overrasker ikke sjeføkonomene, men Kjetil Olsen i Nordea Markets Tror sentralbanken kan være litt skremt av prisoppgangen på strøm..

Aftenposten - I førrgår: 11:39

Sjeføkonom: – De er redd for å ta i for mye

Rentehevingen overrasker ikke sjeføkonomene, men Kjetil Olsen i Nordea Markets Tror sentralbanken kan være litt skremt….

E24 - I førrgår: 10:27

Venter større fall i oljeinvesteringene i 2022

Norges Bank Tror olje- og gassinvesteringene vil falle med åtte prosent i 2022, et større fall enn ventet i juni..

NRK - I førrgår: 10:11

Innstiller alle fergeavganger

Fjord Line innstilte torsdag alle fergeavganger mellom Kristiansand og Hirtshals på grunn av uvær, skriver Fædrelandsvennen. – Teoretisk kunne vi ha seilt, men av hensyn til sikkerheten til passasjerer og gods fant vi det tryggest å kansellere flere seilinger, sier rederiets kommunikasjonssjef Flemming Hofmann Tveitan til avisa. Han håper og Tror at vinden vil avta, slik at alle seilinger kan gå normalt fra fredag..

Dagbladet - I førrgår: 06:00

Brutalt ærlig

Med debutromanen «Uelsket» spenner filmregissør og skuespiller Iram Haq bein under alle som Tror de vet hva mangfold betyr..

NRK - I førrgår: 21:52

VG: Snart lettere å reise ut av EU

Helsedirektør Bjørn Guldvog sier til VG at han Tror det snart vil være enklere å reise mellom land for fullvaksinerte. Etterhvert som flere lands koronasertifikater blir kompatible med den europeiske løsningen, vil det gjøre langturene enklere. Tirsdag ble koronapassene for Albania, Færøyene, Marokko og Panama koblet opp til EUs løsning.

NRK - I førrgår: 17:25

Ingen gransking av Oslo-vannet

Det er ikke flertall i bystyret for å granske byrådets styring av prosjektet som skal sikre Oslo ny vannforsyning. Folkeaksjonen Nei til mer Bompenger (FNB) foreslo en eksternt gransking, mens de borgerlige partiene i stedet ville overlate jobben til kommunens kontrollutvalg. Bakgrunnen er flere kostnadsoverskridelser som gjør at prisen for resevevann fra Holsfjorden, renseanlegg på Huseby og nye vanntunneler på kryss og tvers av byen er oppe i 27 milliarder kroner.

E24 - I førrgår: 13:27

Asetek-aksjen raser etter resultatvarsel

Asetek Tror på et marginalt overskudd på driften i år, etter nedstenginger og flaskehalser i Kina. Aksjen faller mer enn 20 prosent etter varselet..

E24 - I førrgår: 13:04

Asetek resultatvarsler etter nedstenginger i Kina

Asetek Tror på et marginalt overskudd på driften i år, etter nedstenginger og flaskehalser i Kina. Handelen i aksjen ble stanset før resultatvarselet..

Dagbladet - 22 sep 21 kl. 10:51

Mystisk SMS før hun forsvant

Gabby Petitos mor Tror ikke at det var dattera som skrev til henne før hun ble borte..

Klartale - 22 sep 21 kl. 10:30

Støre håper på effektive møter

Jonas Gahr Støre Tror møtene som starter torsdag kan bli ferdig fort. I så fall kan det snart være klart for forhandlinger om en ny regjering..

VG - 22 sep 21 kl. 08:47

Det store statsbyggende prosjektet i vår tid

Jeg Tror mangfoldssamfunnet kan være den nye oljen..

E24 - 22 sep 21 kl. 08:27

Venter oppgang på Børsen

Analytikere Tror at Børsen starter opp 0,5 prosent..

Klartale - 22 sep 21 kl. 08:23

Politiet sier mann og kone døde etter store skader

Et ektepar ble natt til onsdag funnet døde på Kolbotn. Politiet Tror ikke noen andre har vært involvert. Den døde mannen var også politi..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 06:25

Mann og kvinne funnet døde på Kolbotn – politiet startet drapsetterforskning

Et ektepar ble natt til onsdag funnet døde i en leilighet på Kolbotn. Politiet Tror ikke det er andre involverte i….

NRK - 22 sep 21 kl. 06:28

Drapsetterforskning på Kolbotn

Politiet har funnet to personer døde på Kolbotn og det er iverksatt drapsettertforskning, melder de i en pressemelding. De avdøde er mann og kone, og begge hadde store skader. Politiet Tror ikke det er andre involverte, skriver de i pressemeldinga..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 06:25

To funnet døde på Kolbotn

Et ektepar ble natt til onsdag funnet døde i en leilighet på Kolbotn. Politiet Tror ikke det er andre involverte i….

NRK - 22 sep 21 kl. 05:27

Venter lavere priser på trelast

Prisene på trelast vil falle kraftig etter nyttår. Det Tror Mestergruppens konsernsjef Mikkel Sandvik. Lavt nyboligsalg og mindre oppussing er en del av forklaringen.

E24 - 21 sep 21 kl. 21:28

Sjeføkonom uenig i renteheving: – Spiller med konkurranseevnen i potten

Norges Bank vil etter alle solemerker servere den første av flere rentehevinger torsdag. Risikoen er kraftig kronehopp, mener sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen, men andre eksperter Tror norsk økonomi er godt rustet for høyere renter..

VG - 21 sep 21 kl. 17:38

Støres regjeringsplan: Skal redde SV fra «SV-fellen»

Forrige gang SV var i regjering, flyktet velgerne. Jonas Gahr Støre lover at SV og Sp skal få skinne i en ny regjering og Tror SV vil unngå krise-reprise..

E24 - 21 sep 21 kl. 14:59

Forventer positiv børsåpning på Wall Street

Paul Harper fra DNB Markets Tror aksjekursene på Wall Street vil få en positiv start ved børsåpning, og at de vil komme seg noe opp fra der de stengte i går. – Men det er nok mest fokus på hva som kommer ut av rentemøtet i morgen. Frem til vi får den beskjeden, så blir det ikke så mye nytt..

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 11:19

Han sitter i FNs klimapanel. Og Tror fortsatt dette kan gå bra.

Klimaforsker Bjørn Hallvard Samset Tror vi står i startgropen av noe stort. En revolusjon..

VG - 21 sep 21 kl. 11:25

Sp-topper Tror på flertallsregjering

Sp-ordfører Ronald Wærnes håper sonderingene med Ap og SV skal ende med en flertallsregjering. Men han sier at det er flere fallgruver i forhandlingene før man kommer dit..

E24 - 20 sep 21 kl. 22:01

Bredt fall på Wall Street

Ukens første børsdag er preget av krise i den kinesiske boliggiganten Evergrande. Global børsnedgang, Federal Reserves rentemøte og en usikker høstmåned fører til kraftig børsfall på Wall Street mandag kveld. – Jeg Tror folk ventet på en unnskyldning til å selge aksjer, sier sjeføkonom Harald Magnus Andreassen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt