NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:55

NRK - 07 mai 21 kl. 05:37

Britiske valgresultater vil ta tid

Resultatene fra torsdagens lokalvalg i Storbritannia kommer inn utover dagen. Labour og Tory-partiet har foreløpig vunnet noen distrikter hver, men opptellingen av i alt 48 millioner stemmer vil ta tid fordi opptellingen foregår med fullt smittevern..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Tory

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britiske, valgresultater, vilta , tid
NRK - 07 mai 21 kl. 05:37

Britiske valgresultater tikker inn

Resultatene fra torsdagens lokalvalg i Storbritannia kommer inn utover dagen. Labour og Tory-partiet har foreløpig vunnet noen distrikter hver, men opptellingen av i alt 48 millioner stemmer vil ta tid..

NRK - 07 mai 21 kl. 05:37

Valgresultater i England ruller inn

Resultatene fra gårsdagens lokalvalg i England kommer gradvis inn i løpet av dagen. Arbeiderpartiet og de Konservative har foreløpig vunnet noen distrikter hver, men stemmene vil telles i løpet av dagen, og utover helgen..

NRK - 02 juni 21 kl. 20:36

Det britiske hoffet diskriminerte

Fram til 1968 skal det britiske hoffet ha forhindret personer med etnisk minoritetsbakgrunn å jobbe på Buckingham Palace. Det melder The Guardian. Det britiske kongehuset har ikke et klart svar på når praksisen opphørte, ifølge den britiske avisen.

NRK - I førrgår: 12:53

Spenning knyttet til lokalvalg

Det er lokalvalg i Frankrike i dag og det er ventet gode valgresultater for høyreorienterte Marine Le Pen, skriver AFP for The Guardian. Om Le Pen får flertall i en av de 13 fastlandsregionene i landet, gir det henne medvind på veg inn i presidentvalget i 2022, uttaler eksperter til avisen..

NRK - 31 mars 21 kl. 22:36

Smitteutbrudd Ullensvang

Ullensvang kommune stengte ned tirsdag etter å ha påvist flere smittetilfeller med ukjent smittevei. Utbruddet knyttes til den britiske varianten. – Vi forventer at smittetallet vil øke, sier ordfører Roald Aga Haug (Ap) til Dagbladet.

NRK - 15 feb. 21 kl. 14:23

Ikke kontroll på muterte virus

Bergen har fått to nye tilfeller av den britiske varianten av covid-19 som de ikke kan spore til andre utbrudd. Dermed er det ikke kontroll med de britiske og sørafrikanske variantene av viruset. – Vi er bekymret for at de muterte virusene fortsetter å spre seg.

VG - 09 april 21 kl. 13:05

Det britiske kongehuset: Prins Philip (99) er død

Den britiske dronninggemalen ble 99 år gammel og døde omgitt av familien fredag morgen, melder det britiske kongehuset..

NRK - 13 april 21 kl. 07:38

Britisk virusvariant ikke farligere

Den britiske varianten av koronaviruset, B117, forårsaker ikke mer alvorlig sykdom hos sykehusinnlagte pasienter enn andre varianter. Det viser en ny britisk studie, publisert i The Lancet, skriver Reuters. Forskerne fant ingen forskjeller i risikoen for alvorlig sykdom, dødsfall eller andre kliniske utfall.

NRK - 14 mai 21 kl. 21:05

Indisk variant dominerende

Den indiske koronavarianten antas å bli dominerende i Storbritannia etter hvert. Den smitter mer enn den britiske varianten, ifølge den britiske regjeringens øverste medisinske rådgiver, Chris Whitty. Samtidig la han til at det foreløpig ikke er noe som tyder på at den er mer motstandsdyktig mot vaksiner enn den britiske varianten.

VG - 20 april 21 kl. 19:56

Britiske medier: Chelsea og Manchester City trekker seg fra Super League

Ifølge flere britiske medier har Chelsea bestemt seg for å trekke seg fra omstridte Super League – bare to dager etter at de ble med. Kort tid etterpå rapporteres det også at Manchester City trekker seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 15 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 30 minutter siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 45 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 1 time siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 45 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 1 time siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 1 time siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 1 time siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt