NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 20:52

NRK - 07 mai 21 kl. 05:37

Britiske valgresultater tikker inn

Resultatene fra torsdagens lokalvalg i Storbritannia kommer inn utover dagen. Labour og Tory-partiet har foreløpig vunnet noen distrikter hver, men opptellingen av i alt 48 millioner stemmer vil ta tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Tory

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britiske, valgresultater, tikker, inn
NRK - 07 mai 21 kl. 05:37

Britiske valgresultater vil ta tid

Resultatene fra torsdagens lokalvalg i Storbritannia kommer inn utover dagen. Labour og Tory-partiet har foreløpig vunnet noen distrikter hver, men opptellingen av i alt 48 millioner stemmer vil ta tid fordi opptellingen foregår med fullt smittevern..

NRK - 07 mai 21 kl. 05:37

Valgresultater i England ruller inn

Resultatene fra gårsdagens lokalvalg i England kommer gradvis inn i løpet av dagen. Arbeiderpartiet og de Konservative har foreløpig vunnet noen distrikter hver, men stemmene vil telles i løpet av dagen, og utover helgen..

NRK - 02 juni 21 kl. 20:36

Det britiske hoffet diskriminerte

Fram til 1968 skal det britiske hoffet ha forhindret personer med etnisk minoritetsbakgrunn å jobbe på Buckingham Palace. Det melder The Guardian. Det britiske kongehuset har ikke et klart svar på når praksisen opphørte, ifølge den britiske avisen.

NRK - 14 mai 21 kl. 21:05

Indisk variant dominerende

Den indiske koronavarianten antas å bli dominerende i Storbritannia etter hvert. Den smitter mer enn den britiske varianten, ifølge den britiske regjeringens øverste medisinske rådgiver, Chris Whitty. Samtidig la han til at det foreløpig ikke er noe som tyder på at den er mer motstandsdyktig mot vaksiner enn den britiske varianten.

NRK - 15 feb. 21 kl. 14:23

Ikke kontroll på muterte virus

Bergen har fått to nye tilfeller av den britiske varianten av covid-19 som de ikke kan spore til andre utbrudd. Dermed er det ikke kontroll med de britiske og sørafrikanske variantene av viruset. – Vi er bekymret for at de muterte virusene fortsetter å spre seg.

NRK - 31 mars 21 kl. 22:36

Smitteutbrudd Ullensvang

Ullensvang kommune stengte ned tirsdag etter å ha påvist flere smittetilfeller med ukjent smittevei. Utbruddet knyttes til den britiske varianten. – Vi forventer at smittetallet vil øke, sier ordfører Roald Aga Haug (Ap) til Dagbladet.

VG - 09 april 21 kl. 13:05

Det britiske kongehuset: Prins Philip (99) er død

Den britiske dronninggemalen ble 99 år gammel og døde omgitt av familien fredag morgen, melder det britiske kongehuset..

NRK - 13 april 21 kl. 07:38

Britisk virusvariant ikke farligere

Den britiske varianten av koronaviruset, B117, forårsaker ikke mer alvorlig sykdom hos sykehusinnlagte pasienter enn andre varianter. Det viser en ny britisk studie, publisert i The Lancet, skriver Reuters. Forskerne fant ingen forskjeller i risikoen for alvorlig sykdom, dødsfall eller andre kliniske utfall.

NRK - 17 feb. 21 kl. 16:29

Snart 700 tilfeller av mutatanvirus

Det er nå påvist 671 tilfeller av den britiske virusvarianten i Norge, og 42 tilfeller av den sørafrikanske varianten, ifølge tall fra FHI. Det betyr at det er meldt inn 56 nye tilfeller av det britiske mutantviruset det siste døgnet..

NRK - 17 feb. 21 kl. 16:29

Snart 700 tilfeller av mutantvirus

Det er nå påvist 671 tilfeller av den britiske virusvarianten i Norge, og 42 tilfeller av den sørafrikanske varianten, ifølge tall fra FHI. Det betyr at det er meldt inn 56 nye tilfeller av det britiske mutantviruset det siste døgnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

KrF støtter trolig mistillit

Også KrF vil trolig gå for mistillit mot Lan Marie Berg. «Vi finner dessverre saklig grunn til mistillit,» skriver partiets representant Espen Andreas Hasle i en sms til NRK. Han peker på både manglende informasjon til bystyret og det de mener er manglende oppfølging og ledelse av vannprosjektet.

NRK - 30 minutter siden

Syklist alvorlig skadd

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt på en bil bakfra i Åsgårdsstrandveien i Tønsberg. Politiet melder nå at de slipper trafikken forbi på stedet, etter at veien var stengt en kort periode..

NRK - 1 time siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 1 time siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 1 time siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 1 time siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 1 time siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 2 timer siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt