NRK - 18 aug 23 kl. 21:06

Bolsonaros bankkontoer skal granskes

Brasils høyesterett har gitt politiet tilgang til tidligere president Jair Bolsonaros bankkontoer. Han og kona anklages for å ha underslått smykker og gaver. Også kona Michelles bankkontoer skal undersøkes, ifølge lokale medier. Bolsonaro og tidligere medarbeidere etterforskes etter påstander om at de urettmessig forsøkte å beholde og selge dyre gaver fra land som Saudi-Arabia og Bahrain mens Bolsonaro var president. Blant gjenstandene er en diamantprydet Rolex og smykker fra sveitsiske Chopard.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jair Bolsonaros, Michelles, Saudi-Arabia, Bahrain, Bolsonaro, Rolex, Chopard, Alexandre, Moraes, Bolsonaros, USA, Luiz Inacio Lula Da Silva, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bolsonaros, bankkontoer, skal, granskes
NRK - 16 jun 23 kl. 20:18

Funn av kupplaner på telefonen til en av Bolsonaros medarbeidere

Brasiliansk politi har funnet en detaljert plan for et militærkupp på telefonen til en av medarbeiderne til ekspresident Jair Bolsonaro, ifølge nyhetsmagasin. Det er uklart hvem som skrev dokumentet og hvorvidt Bolsonaro har sett det, skriver det brasilianske nyhetsmagasinet Veja. Et lignende, men mindre detaljert dokument ble i januar funnet hjemme hos tidligere justisminister Anderson Torres.

NRK - 08 feb 24 kl. 12:47

Brasiliansk politi etterforsker personer tilknyttet Bolsonaro for kuppforsøk

Brasiliansk politi annonserte torsdag at de skal etterforske flere at tidligere president Jair Bolsonaros toppfolk for kuppforsøk, melder Reuters. Kuppforsøket inntraff etter Bolsonaros valgnederlag i 2022. Regjeringsmedlemmene som nå skal ettergås inkluderer general Walter Braga Netto, tidligere forsvarsminister Paulo Nogueira Batista og tidligere justisminister Anderson Torres, ifølge Reuters kilder.

NRK - 29 jan 24 kl. 12:47

Brasiliansk politi ransaket kontoret til Bolsonaros sønn

Sønnen til Brasils tidligere president Jair Bolsonaro, Carlos Bolsonaro, fikk kontoret sitt ransaket av føderalt politi som del av en spionasjeetterforskning. Carlos Bolsonaro er byrådsmedlem i Rio de Janeiro, og var en av flere som fikk politiet på besøk mandag, melder flere brasilianske medier. Ransakelsene var del av en etterforskning knyttet til angivelig spionasje under Jair Bolsonaros tid som president.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

VG - 15 jan 24 kl. 17:28

Engelske medier: Everton og Nottingham Forest skal granskes av Premier League

Premier League-klubbene Everton og Nottingham Forest skal granskes av en uavhengig kommisjon for angivelige brudd på ligaens økonomiske regelverk, det melder engelske medier..

Aftenposten - 07 sep 23 kl. 10:15

Slagsmålet i Bergen må granskes nøye. For det er forskjell på forfølger og forfulgt.

Masseslagsmålet i Bergen må granskes nøye. For dette var ikke et tilfeldig oppgjør mellom to grupper av eritreere..

NRK - 07 nov 23 kl. 10:28

Lege granskes etter dødsfall

En lege øst i Agder granskes av Statens helsetilsyn og Fylkeslegen i Agder for å ha ytt mangelfull helsehjelp etter at en kvinne døde i vår. Tvedestrandsposten skriver at de pårørende har sendt klage til Statsforvalteren etter at kvinnen døde på sykehuset. Hun oppsøkte legen to dager før, men ble sendt hjem med medisiner og beskjed om å komme tilbake to dager senere.

Aftenposten - 04 mar 24 kl. 18:52

Bilsport-president granskes

Presidenten i Det internasjonale bilsportforbundet (FIA) granskes for å ha påvirket utfallet av Formel 1-løpet i….

VG - 04 mar 24 kl. 18:52

Bilsport-president granskes

Presidenten i Det internasjonale bilsportforbundet (FIA) granskes for å ha påvirket utfallet av Formel 1-løpet i Saudi-Arabia i 2023 ifølge BBC..

NRK - 03 maj 23 kl. 12:43

Politiet i Brasil slo til heime hjå Bolsonaro

Politiet i Brasil ransaka huset til tidlegare president Jair Bolsonaro. Ransakinga skal ha skjedd i samband med etterforskinga av ei gruppe som skal ha forfalska vaksinedata i myndigheitene sin offisielle covid-19 database, ifølge ein kjelde som Reuters har snakka med. Ein av Bolsonaros tidlegare assistentar Maruos Cid, skal og ha blitt arrestert i same operasjon.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA og Norge skal samarbeide om mineralutvinning

Det hvite hus kunngjorde natt til torsdag at USA og Norge skal inngå et «langvarig partnerskap» om utvinning og prosessering av kritiske mineraler, både i egne land og på verdensbasis. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 minutter siden

EU varsler sanksjoner mot Iran

EU har varslet at de vil innføre nye sanksjoner mot Iran etter angrepet mot Israel forrige uke. Det melder Reuters. De følger dermed etter USA, og vil i likhet med dem forsøke å ramme Irans drone- og missilprogram med sanksjonene..

NRK - 1 time siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 1 time siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 2 timer siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 3 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com