NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 16:49

NRK - 29 aug 23 kl. 13:08

BBC: Flere skadd under karneval i London

Det ble rapportert åtte knivstikkinger i løpet helgen tilknyttet et karneval i Notting Hill, skriver BBC. En 29 år gammel mann er kritisk skadet. Det er meldt om 275 arrestasjoner i løpet av de to dagene karnevalet varte, blant annet for besittelse av narkotika, vold og seksuelle overgrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notting Hill, BBC, London

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: BBC, Flere, skaddunder , karnevali , London
NRK - 28 aug 23 kl. 11:48

Mann feilaktig intervjuet av BBC vil saksøke kanalen

Guy Goma, som i 2006 ble feilaktig intervjuet av BBC da de forvekslet ham med en annen Guy, planlegger søksmål mot den britiske kringkasteren. BBC tjente gode penger på intervjuet som gikk viralt, ifølge Goma. Nå vil han saksøke dem for å få penger for intervjuet.

NRK - 09 jul 23 kl. 13:51

BBC: Kulturministeren innkaller til samtale om anklage mot programleder i BBC

Den britiske kulturministeren Lucy Frazer innkalte søndag BBC-sjefen til samtaler etter anklager av seksuell karakter mot en programleder. Ifølge BBC er programlederen beskyldt for å ha betalt en tenåring 35.000 pund, eller i underkant av en halv million kroner for seksuelt eksplisitte bilder.

NRK - 24 jul 23 kl. 14:44

Mor og baby skadd i påkjørselen i Drøbak

En mor og en baby ble skadd i påkjørselen i Drøbak søndag. Babyen var kritisk skadd, men betegnes nå som lettere skadd. – Det er snakk om en baby som ble ansett som kritisk skadd.

NRK - 12 jul 23 kl. 19:28

Politiet sier anklaget BBC-programleder ikke har gjort noe ulovlig

Tirsdag tok politiet i London over saken etter at BBC selv hadde startet en intern granskning av programlederen, melder Sky News og BBC. – Det har ikke kommet noe informasjon som tilsier at noe ulovlig har hendt, heter det i en uttalelse fra politiet. Derfor kan den interne granskingen av saken fortsette.

NRK - 18 jun 23 kl. 19:22

BBC: Skipsdata sår tvil om gresk kystvakts forklaring i migrantforliset i Hellas

BBC har analysert skipsdata fra stedet og tiden der en båt med hundrevis av mennesker forliste onsdag. Dataene sår tvil om det gresk kystvakt har fortalt. Analyser av bevegelsene til skip i området der migrantbåten befant seg i timene før forliset, antyder at båten ikke beveget seg framover i minst sju timer før den kantret, skriver BBC.

NRK - 15 aug 23 kl. 11:42

Tre bulgarske statsborgere arrestert og mistenkt for russisk spionasje i Storbritannia

BBC skriver at tre bulgarske statsborgere er pågrepet etter mistanke om å ha spionert for Russland. Alle er siktet for å ha falske ID-papirer. Det skal dreie seg om pass, ID-kort og andre dokumenter for en rekke europeiske land.

NRK - 29 jun 23 kl. 23:38

BBC: Wagner-gruppen rekrutterer fortsatt

Den russiske leiesoldatgruppen Wagner fortsetter å rekruttere nye stridende etter helgens opprør, melder BBC. På minst 12 rekrutteringskontorer fra Kaliningrad i vest til Krasnodar sør i Russland, fikk BBC opplyst at rekrutteringen av nye soldater pågår som normalt. I Murmansk bekrefter det lokale kontoret også at de fortsatt skriver inn nye rekrutter som vil kjempe i Ukraina..

NRK - 08 jul 23 kl. 19:22

Syria inndrar akkreditering for BBC-journalister

To lokale journalister fra den britiske allmennkringsteren BBC har mistet akkrediteringen i Syria. Syrias informasjonsdepartement oppgir« falsk og politisert dekning» som grunn. Det er en reporter og en kameraperson som mister akkrediteringen, skriver AFP.

NRK - 09 jul 23 kl. 16:17

BBC-programleder suspendert etter anklager

En programleder i BBC er anklaget for å ha betalt en tenåring for bilder med seksuelt innhold, og er suspendert, skriver kringkasteren på sin nettside. – BBC tar alle anklager på alvor og vi har på plass robuste interne prosesser for å håndtere slike anklager, skriver kringkasteren..

NRK - 18 aug 23 kl. 14:14

BBC: Sykepleier funnet skyldig i drap på sju babyer

Den britiske sykepleieren Lucy Letby er funnet skyldig i drap på sju spedbarn og drapsforsøk på seks andre, melder BBC. Kvinnen jobbet på en barselavdeling nordvest i England. Hun nekter straffskyld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 15 minutter siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 15 minutter siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 30 minutter siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.

NRK - 30 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivilt søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta i eit sivilt søksmål om hans rolle i angrepet mot Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 30 minutter siden

137 gisler fortsatt fanget på Gazastripen ifølge Israel

115 menn, 20 kvinner og to barn holdes fortsatt som gisler på Gazastripen, opplyser en israelsk regjeringstalsmann fredag. Blant gislene er det 126 israelske statsborgere og elleve utlendinger, opplyser talsmann Eylon Levy. Uttalelsen kom fredag etter at våpenhvilen ble brutt og Israel gjenopptok kamphandlingene mot enklaven.

NRK - 30 minutter siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

NRK - 1 time siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - 1 time siden

Påtroppende Norges Bank-direktør får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer

Ekspedisjonssjef Therese Steen ved Statsministerens kontor får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer når hun neste år blir direktør for administrasjon i Norges Bank. – I forkant av ansettelsen har Norges Bank innhentet relevante opplysninger fra Steen og gjort en grundig gjennomgang av hennes aksjeportefølje. Hennes eierskap er vurdert å være innenfor Norges Banks etiske regelverk og habilitetskrav, skriver bankens pressesjef Bård Ove Molberg i en e-post til NRK.

NRK - 1 time siden

Helseministeren besøker Gravdal sykehus 12. desember

Først kom finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Så kom Frp-leder Sylvi Listhaug. 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com