Flere

Tuesday, 26 October, 17:25

Nyheter om Flere

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

SPRÅK: Det har vært viktig å tilby informasjon om vaksinen på <strong>Flere</strong> språk.Flere og Flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

Klartale - 11 okt 21 kl. 09:38

Brølte for psykisk helse

Søndag var Verdensdagen for psykisk helse. Verdens-organisasjonen FN markerer dagen i hele verden hvert år. I år var temaet livet under og etter en pandemi.

VG - 9 timer siden

Flere medier meder at Flere spillere er misfornøyd med Solskjær

Etter Flere spekulasjoner knyttet til Ole Gunnar Solskjærs fremtid som Manchester United-manager etter tapet for Liverpool søndag, hevder Flere britiske medier nå at nordmannen skal ha mistet støtten blant Flere spillere..

VG - 9 timer siden

Flere medier melder at Flere spillere er misfornøyd med Solskjær

Etter Flere spekulasjoner knyttet til Ole Gunnar Solskjærs fremtid som Manchester United-manager etter tapet for Liverpool søndag, hevder Flere britiske medier nå at nordmannen skal ha mistet støtten blant Flere spillere..

Aftenposten - 9 timer siden

Flere medier melder at Flere spillere er misfornøyd med Solskjær

Flere britiske medier melder at Ole Gunnar Solskjær skal ha mistet støtte hos Flere spillere..

Aftenposten - 9 timer siden

Flere medier meder alt Flere spillere er misfornøyd med Solskjær

Etter Flere spekulasjoner knyttet til Ole Gunnar Solskjærs fremtid som Manchester United-manager etter tapet for….

NRK - 20 okt 21 kl. 00:20

608 nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 Flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per dag.

VG - I førrgår: 19:01

Flere hundre psykisk syke i PSTs registre: Etterlyser mer informasjon fra helsevesenet

NYDALEN (VG) Flere hundre psykisk syke er registrert i PSTs etterretningsregister. I Flere saker opplever sikkerhetstjenesten at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet..

NRK - 23 okt 21 kl. 09:42

Eks-politiker siktet for terror

En tidligere fransk politiker er siktet for terror i forbindelse med det politiet mener er en høyreorientert plan om angrep mot blant annet vaksinasjonssentre. Planen skal ha gått ut på å angripe Flere andre mål, deriblant en frimurerlosje, journalister og Flere kjente personer, opplyser ikke navngitte kilder med nær kjennskap til saken. I alt tolv personer er mistenkt, skriver France 24 og Flere andre medier..

NRK - 11 okt 21 kl. 13:17

Kongen: Klimaendringer utfordrende

Kong Harald trakk fram det å redusere utslipp av klimagasser som en av regjeringens viktigste arbeidsoppgaver da han leste opp trontalen. – Farlige klimaendringer er vår tids største utfordring. Norge skal redusere egne utslipp av klimagasser i tråd med våre internasjonale forpliktelser.

NRK - 22 okt 21 kl. 00:18

Dobling i koronasmitten

Det siste døgnet er det registrert 748 koronasmittede i Norge. Det er 392 Flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 503 koronasmittede per dag.

NRK - 16 okt 21 kl. 01:26

Flere politifolk skadd i sammenstøt

Flere politifolk ble skadd under demonstrasjoner mot at husokkupanter fredag ble kastet ut av en gård de har bodd i siden 1990-tallet. Tonen var svært aggressiv, sier en talskvinne for politiet. Det var angrep på politifolk, Flere ble skadd, og Flere biler ble også ramponert..

Klartale - 6 timer siden

Flere bytter på å jobbe hjemmefra og være på kontoret

Selv om regjeringen ikke anbefaler hjemmekontor lenger, lar Flere store bedrifter sine ansatte bytte på å ha kontor hjemme og på jobb..

NRK - 8 timer siden

Økning i smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 285 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det er 165 Flere enn dagen før og 166 Flere enn samme dag forrige uke, melder NTB. De siste to ukene er det i snitt registrert 126 koronasmittede per dag i Oslo.

VG - 9 timer siden

The Athletic: Solskjær-splittelse blant spillerne – sitter likevel trygt inntil videre

Flere britiske medier melder at Ole Gunnar Solskjær skal ha mistet støtte hos Flere spillere. The Athletic hevder at manageren sitter trygt for øyeblikket – men også at spillergruppen er «splittet og forvirret»..

Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer.

NRK - 17 timer siden

893 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 893 koronasmittede i Norge. Det er 348 Flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 644 koronasmittede per dag.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

Fortsatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

NRK - 20 okt 21 kl. 04:26

Angrep mot Guatemalas kongress

Veteran-soldater fra Guatemalas borgerkrig gikk tirsdag til angrep på landets kongressbygning og satte fyr på Flere biler. Soldatene krever å få utbetalt bonuser de mener de har rett på etter å ha tjenestegjort i borgerkrigen mellom 1960 og 1996. Demonstrantene brøt ned porten inn til nasjonalforsamlingens parkeringsplass og satte fyr på minst tre biler.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:02

Espen Andersen Bråthen er siktet for drapene på Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Mannen heter Espen Andersen Bråthen.

VG - Igår: 21:01

Flere fylker kan måtte kutte i kollektivtilbudet

Hvis ikke regjeringen tar grep, vil Flere fylker måtte kutte i kollektivtilbudet. Færre passasjerer gir store inntektstap for kollektivselskapene..

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:08

Mindre smitte og mindre sprit

Norge er åpent, og stadig færre blir smittet med korona-viruset.Det siste døgnet er det oppdaget 508 nye smittede her i landet. Det er 73 færre enn samme dag i forrige uke.

NRK - I førrgår: 06:44

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I Flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..

Klartale - 08 okt 21 kl. 09:14

Nesten 200 ofre for kidnapping er reddet i Nigeria

Ofrene ble holdt fanget i de tette skogene i Zamfara-delstaten. Mange folk er i Flere år blitt bortført av gjenger med mye våpen. Gruppene håper at andre vil betale dem penger for å slippe fri ofrene.

VG - I førrgår: 02:37

Hun ble drept av Baldwins skudd – minnes av Flere hundre

ALBUQUERQUE / OSLO (VG) Med tente lys og ett minutts stillhet minnes Flere hundre fremmøtte filmfotografen Halyna Hutchins (42) natt til søndag norsk tid..

VG - 18 okt 21 kl. 14:47

Flere unge dropper p-pillen

Flere og Flere unge kvinner dropper p-piller til fordel for p-stav og spiral. Andrea Riise (18) ville slippe bivirkningene, og bruke noe som føltes mer sikkert..

VG - 22 okt 21 kl. 16:15

Atomvåpen-kritikken fra Nato: Frykter at Flere skal følge Norge

BRUSSEL (VG) Forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) måtte ta spørsmål og kritikk fra Flere Nato-allierte for Norges nye atomvåpen-linje. Etter møtet sier han at det er bekymring for at andre medlemsland skal følge Norges eksempel..

Klartale - 22 okt 21 kl. 12:54

66.000 får støtte til å betale strøm

Strømprisene er rekordhøye i Flere deler av landet. Nå vil Flere tusen familier få ekstra støtte til å betale..

VG - 22 okt 21 kl. 12:54

Ny skade for Haaland - ute i Flere uker

Spissen Erling Braut Haaland (21) fikk en ny skade mot Ajax i midtuken, og vil være ute i Flere uker..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 12:54

Ny skade for Haaland - ute i Flere uker

Spissen Erling Braut Haaland (21) fikk en ny skade mot Ajax i midtuken, og vil være ute i Flere uker..

VG - 21 okt 21 kl. 23:39

Forskerne på Haukeland oppdaget at Flere pasienter fikk tilbakefall

Kirurgene som stod bak forskningen for Haukeland universitetssykehus oppdaget selv at Flere av deres pasienter fikk tilbakefall og spredning av kreften de var behandlet for. Dette skrev en medisinstudent en oppgave om..

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen.

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 18:14

Flere land tar i bruk kreative metoder for å slå ned koronasmitten. Men nå peker kurvene oppover i mange land.

New Zealand og Russland slår nye rekorder. Plan B etterlyses i Storbritannia. Smitten øker i Flere land..

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 18:00

Det er Flere som fullfører lærerstudiet etter firekravet i matte

Det er ingenting som tyder på at vi får Flere gode lærere ved å senke ambisjonene for lærerutdanningen..

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.

Klartale - 21 okt 21 kl. 13:10

Mer smitte i Flere land

Det er nå mer korona-smitte i Flere land i verden. Skepsis til vaksiner er en av årsakene..

E24 - 21 okt 21 kl. 09:21

– Vi tror Flere selskaper vil skuffe på kostnadssiden

En av Norges fremst IT- og telekomanalytikere, Petter Kongslie, har for første gang Flere anbefalinger på «selg» og «hold» enn «kjøp». Det er derimot fire aksjer som skiller seg ut..

Klartale - 2 timer siden

Smitten øker i Flere fylker

Folkehelse-instituttet og Helsedirektoratet mener vi ikke trenger å bekymre oss for korona-viruset nå. Men de advarer om at smitten kan stige..

VG - 5 timer siden

FHI-leger kontaktet forsker om barnesmitte-rapport – ba henne endre i konklusjonen

Infeksjonsmedisiner og forsker Nina Langeland fikk en e-post fra Flere ansatte i FHI, der hun sier at de prøvde å påvirke konklusjonen hennes om barnesmitte..

NRK - 6 timer siden

Fullvaksinerte smittet i Trondheim

Trondheim kommune har den siste uken sett en markant økning av smittede. Smitten er blant annet registrert blant uvaksinerte, delvis vaksinerte og fullvaksinerte, sier kommuneoverlege Tove Røsstad i en pressemelding. Den siste uken fikk 250 personer påvist koronasmitte i Trondheim.

NRK - 7 timer siden

Samsung-arving dømt for dopbruk

Samsung-arvingen Lee Jae-yong, som har en sentral stilling i konsernet, ble tirsdag dømt for å ha misbrukt bedøvelsesmiddelet propofol over en periode på Flere år. Milliardæren fikk en bot på om lag 500.000 norske kroner, melder AFP.

Klartale - 8 timer siden

Mann skutt på Stovner i Oslo

Tirsdag kveld ble en mann skutt på Stovner i Oslo. Mannen er våken. Han er en av Flere som er blitt skutt i Oslo den siste tiden..

Aftenposten - 9 timer siden

893 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 893 koronasmittede i Norge. Det er 348 Flere enn samme dag i forrige uke..

VG - 8 timer siden

Nye tall: Ingen dropout-boom under pandemien

Coronapandemien har ikke ført til at Flere sluttet på videregående. Men det var for mange som sluttet på yrkesfaglinjene i fjor, mener kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt