Flere

Søndag, 25 Juli, 18:02

Nyheter om Flere

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 10:07

Rekordmange har fått studieplass

Søkere til norske universiteter og høyskoler fikk tirsdag svar på om de har kommet inn. Aldri før har så mange fått plass ved landets universiteter og høyskoler. I år har 110.

Klartale - I førrgår: 09:20

Mange nye døde med korona i Sørøst-Asia

Flere land i Sørøst-Asia melder om mange Flere døde av korona. De sier det dør Flere per million enn det gjorde i India på det aller verste..

NRK - 22 juli 21 kl. 09:21

Politiet etterlyser Flere vitner

Politiet ønsker å komme i kontakt med Flere vitner, etter en jente omkom i en trafikkulykke i Gjerdrum i går kveld. – Det var Flere vitner til hendelsen som politiet fortsatt ikke har fått snakket med. Politiet har et sterkt ønske om å komme i kontakt med dere.

NRK - 09 juli 21 kl. 15:53

Advarer mot blåskjell Flere steder

Mattilsynet advarer mot å spise blåskjell Flere steder i landet. De fraråder folk å spise skjell plukket på Flere steder på Østlandet. Spesielt sankere i Tønsberg, Larvik og Kragerø advares mot å plukke blåskjell.

E24 - 9 timer siden

Storbritannias regjering beskyldes for milliardsløsing

Den britiske regjeringen beskyldes for sløsing under pandemien og må leve med økonomisk risiko knyttet til bruken av Flere tusen koronamilliarder i Flere tiår..

Aftenposten - 10 timer siden

Store protester i Brasil mot Bolsonaros pandemihåndtering

I Brasil har Flere tusen mennesker demonstrert i Flere byer mot myndighetenes håndtering av pandemien..

VG - 14 juli 21 kl. 10:50

Høyre vil skape mer, og inkludere Flere i arbeidslivet

Skal vi skape et samfunn med muligheter for alle, hjelper det ikke med Arbeiderpartiets retoriske slagord og skatteøkninger. Da må vi få Flere mennesker i jobb, skape Flere arbeidsplasser og sikre at enda Flere unge fullfører videregående skole. .

VG - 19 juli 21 kl. 11:25

Se Liverpool på VG+ Sport: Flere nøkkelspillere tilbake fra skade

Jürgen Klopp har Flere gode grunner til å smile denne sommeren. Flere av nøkkelspillerne hans er spilleklare igjen etter lengre skadeopphold..

Aftenposten - 19 juli 21 kl. 11:25

Se Liverpool på VG+ Sport: Flere nøkkelspillere tilbake fra skade

Jürgen Klopp har Flere gode grunner til å smile denne sommeren. Flere av nøkkelspillerne hans er spilleklare igjen etter….

NRK - Igår: 16:20

Flere pågripelser etter bombeangrep

Flere personer er pågrepet etter selvmordsangrepet som kostet minst 36 mennesker livet i Iraks hovedstad Bagdad mandag kveld. Lørdag kunngjorde statsminister Mustafa al-Kadhemi at medlemmer av en terrorcelle mistenkt for å stå bak angrepet, har blitt pågrepet. – Vi har pågrepet alle medlemmene i den feige terrorcellen som planla og gjennomførte angrepet på markedet.

Dagbladet - Igår: 01:01

- Vi må være forberedt

Sibir hadde den tørreste og varmeste juni-måneden på over 100 år. Flere skogbranner herjer derfor over store områder, og Flere byer er røyklagt..

NRK - Igår: 21:57

FN ber Iran løse vannkrisen

FNs menneskerettighetssjef Michelle Bachelet ber myndighetene i Iran rydde opp og slutte å slå ned på demonstrasjoner i Khuzestan-provinsen. Det har de siste ukene vært demonstrasjoner i den velstående Khuzestan-provinsen i sørvestlige i Iran. Minst tre personer har mistet livet i sammenstøt, og Flere er pågrepet.

NRK - I førrgår: 13:16

Strakstiltak mot kø på Gardermoen

Etter at Norge åpnet grensene for store deler av Europa, har det vært lange køer og trengsel på Gardermoen for folk som kommer fra utlandet. Nå iverksettes Flere strakstiltak i helgen for å bøte på situasjonen. Flere skal slippe å måtte koronateste seg på Gardermoen.

Aftenposten - I førrgår: 12:37

Regjeringen endrer reiseråd til Flere ferieland

Flere land skifter farge fra og med mandag. For mange populære reisemål er det dårlig nytt..

E24 - I førrgår: 12:34

Nye reiseråd: Karantenekrav fra Lesvos, Khios og Flere andre feriesteder

Fra mandag av må reisende fra Flere feriefavoritter i hjemme- eller hotellkarantene..

VG - I førrgår: 12:15

Nye reiseråd: Karantenekrav fra Lesvos, Khios og Flere andre feriesteder

Fra mandag av må reisende fra Flere feriefavoritter i hjemme- eller hotellkarantene..

NRK - 12 juli 21 kl. 08:53

Flere mister lappen i sommerne

De siste tre årene har politiet beslaglagt 49 prosent Flere førerkort i sommermånedene juni, juli og august enn i resten av årets måneder. – Om det er slik at faktisk Flere kjører fortere nå, eller om det er vi som har blitt enda flinkere til å avdekke, vet vi ikke. Men vi tar uansett Flere for å kjøre for fort, og det er bekymringsfullt, sier UP-sjef Steven Hasseldal til P4..

NRK - I førrgår: 18:57

Oslo S trolig stengt i Flere timer

Bane NOR opplyser at feilen med en kjøreledning nord for Oslo S trolig ikke rettes før 21. Dermed vil Oslo S være stengt i Flere timer, opplyser pressevakt Gunnar Børseth i Bane Nor til NRK.

E24 - I førrgår: 18:37

Flere store nettsider var nede

Problemene skal ha startet torsdag ettermiddag, og rammet alt fra Amazon til Flere store banker - blant annet Nordea..

E24 - I førrgår: 18:37

Flere store nettsider er nede

Problemene skal ha startet torsdag ettermiddag, og rammer alt fra Amazon til Flere store banker - blant annet Nordea..

NRK - 22 juli 21 kl. 13:44

Pandemien truer matleveransen

Et stort deltautbrudd truer nå matleveranser til Storbritannia siden Flere ansatte er tvunget i karantene. Britiske supermarkeder og leverandører advarer om at dette kan føre til matmangel. Flere butikkhyller var tomme denne uken, og noen steder har situasjonen blitt så ille at butikker har blitt tvunget til å stenge.

VG - 22 juli 21 kl. 10:55

Nye tall: Kan bli karantenekrav fra Flere ferieland

Flere ferieøyer som i dag er grønne, kan få karantenekrav fra mandag. Og for reisende fra Spania og Kreta ligger det an til karantenehotell..

NRK - 16 juli 21 kl. 12:02

Flere land blir oransje

Regjeringen har besluttet at det gjøres endringer i innreiserestriksjonene og karantenekrav for Flere regioner i Norden, Flere land i Europa, samt nye tredjeland. Følgende land får innført innreiserestriksjoner og innreisekarantene fra 19. juli: Belgia, Frankrike, Færøyene, Hellas og Malta (disse landene går fra grønn til oransje).

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 20:05

Flere voldelige korona-demonstrasjoner i Europa. PST frykter Flere trusler mot politikere før stortingsvalget.

Vaksinesentre er vandalisert, og journalister har fått dødstrusler. Demonstrasjoner mot myndigheters koronahåndtering er….

NRK - 16 juli 21 kl. 10:39

Flere døde etter jordskred

Flere mennesker har omkommet etter et jordskred i Erftstadt-Blessem i Tyskland. Det bekrefter lokale myndigheter fredag, melder AFP. «Hus ble feid bort av vannet, og noen kollapset.

NRK - 21 juli 21 kl. 15:19

Kjønnsavsløringsfest stiftet brann

Et amerikansk par risikerer 20 år i fengsel etter et såkalt «gender reveal party» (kjønnsavsløringsfest) som knyttes til en dødelig brann i fjor sommer. Det skriver BBC. Myndighetene i California sier et pyroteknisk apparat som ble brukt under festen forårsaket brannen, som senere drepte en brannmann og skadet Flere andre.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 12:30

Jonas Gahr Støre på Utøya: – Flere politiske familier må snakke tydelig mot ekstremisme

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre er nå på Utøya. Overfor NTB etterlyser han at Flere politiske fløyer tar oppgjør….

NRK - 21 juli 21 kl. 05:09

29 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er fire over snittet de sju foregående dagene. 29 tilfeller er sju Flere enn på mandag, og fire Flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 21 juli 21 kl. 00:53

Flere døde i flom i Kina

Minst tolv personer har mistet livet i de store oversvømmelsene som rammer deler av det sentrale Kina, melder statlige medier i landet. Evakueringsarbeid pågår Flere steder. Tirsdag advarte hæren at en demning står i fare for å kollapse i storbyen Luoyang..

VG - 20 juli 21 kl. 19:42

Frankrikes president og 13 andre statsledere mulig mål for spionverktøy

President Emmanuel Macron og Flere andre stats- og regjeringssjefer kan ha blitt rammet av overvåkning med spionverktøyet Pegasus, ifølge Flere medier..

NRK - 20 juli 21 kl. 17:50

Belgias kongepar besøkte flomofre

Belgias konge og dronning ledet landet i et minutts stillhet under et besøk i den flomrammede byen Verviers. Kong Philippe og dronning Mathilde trøstet tirsdag de sørgende i Verviers i kjølvannet av flommen som har tatt livet av minst 31 personer i Belgia. Rundt 70 personer er fremdeles savnet, og myndighetene frykter at dødstallet vil stige.

VG - 20 juli 21 kl. 16:46

Tre personer pågrepet: Store mengder våpen knyttes til høyreekstremt miljø

Politiet har funnet Flere titall våpen og pågrepet Flere menn fra forskjellige steder i landet. PST er inne i saken som ifølge politiet har koblinger til høyreradikale miljøer..

Klartale - 20 juli 21 kl. 13:59

Flere reagerer på hærverk på minnesmerke

Noen har tagget på minnesmerket til Benjamin Hermansen. Flere er sinte. Både for hærverket, og for at det er støtte til høyre-ekstremisme..

NRK - 15 minutter siden

Ni døde i skred nord i India

Ni personer omkom da en steinblokk raste ned over kjøretøyene deres i Nord-India, melder nyhetsbyrået ANI. Ytterligere fire personer ble skadd i ulykken i den fjellkledde delstaten Himachal Pradesh. Ifølge lokale medier var det turister fra hovedstaden New Delhi som omkom.

VG - 30 minutter siden

Nå ryker finværet: - Man bør passe på

Etter Flere uker med sol og varme må en nå forberede seg på plutselige værendringer. Men nord i landet vil det til uka bli varmere..

NRK - 3 timer siden

Farevarsel Flere steder i landet

Det er lyn-aktivitet nord i Innlandet, i indre strøk av Sogn og Fjordane, i Møre og Romsdal og i indre strøk av Trøndelag, melder Meteorologisk institutt. Mandag ettermiddag og kveld vil det være fare for mye lyn og torden på Helgeland og Saltfjellet. Østafjells ventes det styrtregn fra mandag ettermiddag.

Aftenposten - 4 timer siden

Bergensere på besøk i Sommer-Oslo: – Trenger ikke å reise til Paris

Omsetningen i restaurantbransjen skyter i været, og stadig Flere sover på hotell i hovedstaden..

NRK - 6 timer siden

Tallet på omkomne stiger i India

Tallet på omkomne etter det kraftige monsunregnet i India steg søndag til 124. Mange er fortsatt savnet i flomvannet og Flere store jordskred..

E24 - 9 timer siden

Vatikanstaten letter på sløret: Eier over 5.000 eiendommer

Ny informasjon viser at Vatikanet har investert i over 5.000 eiendommer. Samtidig har mikrostaten gått med underskudd i Flere år..

NRK - 10 timer siden

Redningsaksjon da mann la på svøm

Både redningshelikopter, politibåt og brannbåt ble satt inn da en mann la på svøm mot Nesodden fra Langøyene utenfor Oslo natt til søndag. Mannen skal ha vært full og opptrådt truende mot Flere gjester på Langøyene, skriver Akershus Amtstidende..

Aftenposten - 10 timer siden

Mulig meteor over Østlandet

Flere lysglimt og høye smell over store deler av Østlandet natt til søndag skyldes etter alt å dømme en meteor..

Klartale - 11 timer siden

Flere drar på skattejakt med metallsøker

Det blir stadig mer populært å dra på jakt etter arkeologiske skatter med metallsøker..

Dagbladet - 15 timer siden

Mulig meteor passerte over Østlandet

Flere lysglimt og høye smell over store deler av Østlandet natt til søndag skyldes etter alt å dømme en meteor..

NRK - 17 timer siden

168 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 168 koronasmittede i Norge. Det er 30 Flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 200 koronasmittede per dag.

Dagbladet - 19 timer siden

Smitterekord: - Et vedvarende og voksende problem

I Flere av Australias største byer har store folkegrupper i dag tatt til gatene for å demonstrere mot myndighetenes coronatiltak. Nesten halvparten av landets befolkning er nå i lockdown..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt