Flere

Monday, 15 July, 16:59

Nyheter om Flere

Klartale - 28 jun 24 kl. 11:19

Mange nye regler fra 1. juli

Mandag 1. juli begynner Flere nye lover og regler å gjelde. Her er noe av det som blir nytt:Strengere for strømselskapeneSelskaper som selger strøm, får Flere nye regler å forholde seg til.

Klartale - 05 jul 24 kl. 16:00

Mange Flere kjører for fort om sommeren

Om sommeren mister 55 prosent Flere førerkortet. Det er sammenlignet med resten av året.Årsaken er at Flere kjører for fort.

Klartale - 05 jul 24 kl. 06:00

Hvilken informasjon kan vi stole på?

Filmen «Viljens Triumf» er en tysk dokumentarfilm fra 1935. Den vant Flere priser og ble brukt som propaganda. Den skulle vise hvor gode nazistiske holdninger var.

Klartale - 09 jul 24 kl. 11:37

Flere har blitt syke av flått de siste årene

Flere har fått sykdommen Lyme borreliose. Du kan få sykdommen hvis du blir bitt av flått. 175 har meldt fra om sykdommen fra januar til juni i år.

NRK - 4 timer siden

Palestinske helsemyndigheter: 38.664 drept siden oktober

Gazas helsemyndigheter melder mandag at 38.644 palestinere har blitt drept siden 7. oktober.

NRK - 15 timer siden

Færre tilfeller av fugleinfluensa registrert i Europa enn på Flere år

Mens både kuer og katter i USA har blitt smittet av fugleinfluensa, er forekomsten mindre i Europa enn på Flere år. – Forbedringen av situasjonen i Europa kan være knyttet til Flere faktorer og må undersøkes nærmere, opplyser Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet (EFSA) i rapporten, skriver avisen Nationen..

NRK - 10 jul 24 kl. 12:31

PST skal ha Flere aksjoner mot unge

For en måned siden gjennomførte PST en koordinert aksjon mot ungdom over hele landet. Tenåringene som fikk besøk av sivile PST-ansatte, skal blant annet ha oppfordret til terror og drap på homofile. PST hadde lenge fulgt med på det de mener er et nettverk som sprer høyreekstreme ytringer og propaganda på nett.

Klartale - 10 jul 24 kl. 11:10

Dette handler Nato-toppmøtet om

– Denne krigen vil ende med at Ukraina fortsatt er et fritt og selvstendig land. Det sa Joe Biden til Nato-toppmøte. Biden er USAs president.

NRK - Igår: 11:07

Svær ballong observert Flere steder i Nord-Norge

NRK har fått Flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over Flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

Klartale - I førrgår: 06:00

Hva skjer med kroppen når vi blir for varme?

Det har vært hetebølger Flere steder i verden. Hellas opplevde sin varmeste juni på over 60 år. Muslimer på pilegrimsferd opplevde også en ekstrem varme.

Klartale - 08 jul 24 kl. 12:21

Russland har angrepet minst fem byer i Ukraina

Russland har sendt raketter mot Flere ukrainske byer. Minst 20 mennesker er drept. Rundt 50 er skadd.

Aftenposten - 12 jul 24 kl. 05:51

Nordmenn kjøper langt Flere plastposer enn svenskene

Selv om prisen på plastposer har steget Flere ganger, kjøper nordmenn fortsatt langt Flere plastposer enn svenskene og….

Klartale - 11 jul 24 kl. 16:00

Sporene etter Hitlers frykt

Rusten piggtråd i naturen. Det var et helt naturlig syn for alle som vokste opp i Finnmark på 1990-tallet. Den hadde ligget der i Flere tiår – som et gufs fra en vond fortid.

NRK - 30 minutter siden

Tatt med nærmere 3 i promille

Politiet stoppet en bil etter meldinger om Flere nestenulykker i Lillestrøm mandag. Fører av bilen hadde nærmere 3 i promille, opplyser politiet. Mandag ettermiddag fikk politiet inn Flere meldinger om en bil med vinglete kjøring på riksvei 159 i retning Fetsund.

NRK - 10 timer siden

Nepal: 55 personer antatt omkommet etter jordskred

To busser ble natt til fredag tatt av et jordskred i Chitwan-distriktet Nepal. Det var 24 personer i den ene bussen og 42 i den andre. Tre dager senere er fortsatt 55 personer savnet.

Klartale - 10 timer siden

Et Cuba i krise

Cubas økonomiske situasjon er alvorlig. Slik har det vært de siste årene. Det er mangel på drivstoff og medisiner.

Klartale - 27 jun 24 kl. 10:48

Flere søker om erstatning etter tannlegebesøk

Over 500 nordmenn har søkt om erstatning etter tannbehandling. Det er tall fra årets seks første måneder. Det er 22 prosent Flere enn i samme periode i fjor.

Aftenposten - 21 timer siden

Har du hørt færre måkeskrik langs kysten i år? Og Flere i byen? Det er det Flere grunner til.

I byene skaper måkene problemer. Langs kysten stuper bestanden..

Klartale - 10 jul 24 kl. 06:00

Frykt for storkrig i Kongo

Gruppa M23 har herjet øst i Kongo. Over 3.000 soldater fra Rwanda har kjempet sammen med dem.

NRK - Igår: 14:44

Israelsk luftangrep mot UNRWA-skole på Gazastripen

Flere skal være døde og skadet i et israelsk luftangrep som traff en UNRWA-skole sentralt på Gazastripen. IDF har bekreftet at de har angrepet Abu Oraiban skole, hvor de hevder Flere medlemmer av Hamas oppholdte seg..

NRK - Igår: 14:23

Flere døde etter skyting i Tyskland

Politiet bekrefter at Flere er skutt og drept i et angrep i Lautlingen i Tyskland, skriver den tyske avisen Bild-Zeitung. Lautlingen ligger sørvest i Tyskland..

VG - Igår: 14:21

Flere drept etter skyting i Tyskland

Flere er døde etter en skyteepisode i den tyske delstaten Baden-Württemberg, melder den tyske avisen Bild..

Aftenposten - Igår: 13:27

Klart for EM-finale, men først skal noen hundre Flere dø i krigen.

Snart er det avspark i EM-finalen i Berlin, men først skal noen hundre Flere mennesker bli drept i skyttergravene i….

NRK - 09 jul 24 kl. 15:34

Belønner turister for å ta klimavennlige valg

Flere attraksjoner i København belønner gjester for å ta kollektiv transport, sykle eller plukke søppel. Det er Danmark sin offisielle turistorganisasjon, Wonderful Copenhagen, som står bak initiativet. Målet er at Flere turister skal ta grønne valg.

Dagbladet - Igår: 22:41

- Flere attentatforsøk på Putin

Det er gjort Flere forsøk på å ta livet av Russlands president Vladimir Putin, ifølge Ukrainas sjef for militær etterretning Kyrylo Budanov..

Klartale - 09 jul 24 kl. 09:55

Russland angrep et sykehus for barn

Russland angrep fem byer i Ukraina mandag. En av byene var Kyiv. Det er ett av de verste angrepene mot Kyiv siden krigen startet, sier Vitalij Klitsjko.

NRK - I førrgår: 13:29

Funnet skadd i båt - Søkte etter Flere

To personer er funnet skadd i en båt i Arendal, skriver politiet. Politiet mottok en automatisk ulykkesalarm fra mobiltelefon med kartposisjon, og rykket ut til stedet hvor de fant båten like ved. De to ivaretas av ambulanse.

NRK - I førrgår: 11:26

Minst 71 skal være drept sør i Gaza

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 71 personer er drept og 289 såret i et israelsk angrep mot flyktningleiren Al-Mawasi sør i Gaza. Det skriver AFP. Tallene er ikke uavhengig bekreftet.

NRK - 12 jul 24 kl. 16:26

Norge øker støtten til UNRWA med 100 millioner kroner

Norge øker støtten til FNs organisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA) med 100 millioner kroner, bekrefter utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp). Norges bidrag i år er nå på 475 millioner kroner. – UNRWA er ryggraden for all humanitær innsats i Gaza, uttaler Tvinnereim i en pressemelding fra regjeringen.

Klartale - 12 jul 24 kl. 15:30

Ber utlendinger dra fra Sudans hovestad

Utlendinger bør forlate Khartoum og regionen rundt. Det sier politiet. Khartoum er hovedstaden i Sudan.

NRK - 08 jul 24 kl. 04:12

Flere toppdemokrater ber Biden trekke seg

Flere toppdemokrater i Representantenes hus oppfordrer president Joe Biden til å trekke seg fra presidentvalget i USA. Demokratenes leder i Representantenes hus, Hakeem Jeffries, ledet søndag ettermiddag et privat møte med en rekke demokrater som innehar lederverv i ulike komiteer i Huset. Hensikten hans var å få oversikt over hva de mener om Biden.

NRK - 12 jul 24 kl. 12:14

Russland avviser planer om å ta livet av tysk våpensjef

Kreml avviser at de har planlagt å ta livet av livet av toppsjefer i europeisk forsvarsindustri. Det skriver nyhetsbyrået AFP. CNN meldte torsdag at det var planer om å ta livet av Flere toppsjefer i europeisk forsvarsindustri, deriblant Armin Papperger i tyske Rheinmetall.

Klartale - 12 jul 24 kl. 06:00

Uføre har mistet bostøtte

Fra desember 2021 til og med mars i år fikk Flere bostøtte. Det er en økonomisk hjelp til å betale for et hjem. Nå er satsene justert tilbake.

E24 - 11 jul 24 kl. 19:37

Nordmenn kjøper fire ganger så mange plastposer som svenskene

Selv om prisen på plastposer har steget Flere ganger, kjøper nordmenn fortsatt langt Flere plastposer enn svenskene og danskene..

Aftenposten - 11 jul 24 kl. 18:32

Flere ungdommer ranet: – Tvunget til å overføre eller ta ut penger

Politiet har fått meldinger om Flere personran av unge personer på Strømmen og Lillestrøm torsdag..

NRK - 11 jul 24 kl. 17:16

Togforsinkelser på Oslo S på grunn av signalfeil

Flere toglinjer på Drammenbanen og Askerbanen kan bli påvirket av signalfeil på Oslo S, skriver Bane Nor på sine sider. Det er Flere forsinkelser og innstillinger på grunn av feilen, skriver Bane Nor. De vet ikke hvor lang tid det vil ta før feilen er rettet.

Klartale - 07 jul 24 kl. 06:00

– Jeg visste ikke hvor jeg skulle flytte

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 11 jul 24 kl. 12:38

Novo Nordisk har søkt om at Flere pasienter skal få slankemedisin på blå resept

Det danske legemiddelselskapet Novo Nordisk bekrefter i en epost til NRK at de har søkt til norske helsemyndigheter om at Flere pasienter skal få tilgang til slankemedisinen Wegovy. – Vi kan orientere om at vi denne uken har sendt inn ny refusjonssøknad for Wegovy, sier Tor Frostelid, samfunns- og myndighetskontakt i Novo Nordisk. Får den danske legemiddelgiganten viljen sin, vil det bety at sykehusleger kan søke Helfo om å dekke pasientens utgifter til medisinen, også kalt blå resept.

NRK - 11 jul 24 kl. 11:44

Gruveulykke i Polen – minst ti såret og Flere titalls savnet

Torsdag har en kullgruve i Polen blitt rammet av et kraftig skjelv, melder polske myndigheter. Minst ti personer er skadet, og redningsarbeidere leter fortsatt etter Flere titalls savnede, skriver AP News. 68 gruvearbeidere var i området da hendelsen skjedde.

NRK - 11 jul 24 kl. 11:44

Gruveulykke i Polen – minst ti såret og Flere savnet

Torsdag har en kullgruve i Polen blitt rammet av et kraftig skjelv, melder polske myndigheter. Minst ti personer er skadet, og redningsarbeidere leter fortsatt etter to savnede, skriver AP News. 68 gruvearbeidere var under jordoverflaten i området da hendelsen skjedde, sier Polish Coal Mining Groups talsperson Aleksandra Wysocka-Siembiga til polske medier.

NRK - 15 minutter siden

Åtte biler involvert i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med Flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. De er ikke fremme på stedet enda, men det er meldt om at 8 biler kan være involvert i ulykken. Ifølge politiet er det store trafikale problemer på stedet..

NRK - 1 time siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.

NRK - 1 time siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og Flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

Klartale - 1 time siden

Hund som angrep seksåring skal avlives

En rottweiler angrep og bet en seks år gammel gutt i Innlandet i forrige uke. Nå er det bestemt at hunden skal bli avlivet. Det skriver NTB.

Klartale - 11 jul 24 kl. 05:45

Sommeren er en av de varmeste noensinne

Utenfor Las Vegas ligger Death Valley. Der ble det målt 53,9 grader 7. juli.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com