Flere

Saturday, 25 June, 06:58

Nyheter om Flere

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 09 jun 22 kl. 12:07

Dette døde vi av i fjor

Det døde ifølge Folkehelse-instituttet (FHI) 41.676 personer i Norge i 2021. Det er 13 år siden det døde så mange.

Klartale - 17 jun 22 kl. 16:00

Korona fører til nytt kaos i sykkelsporten

1. juli er det start i Tour de France på sykkel. Det er en av de største konkurransene innen sporten, og varer i mer enn tre uker.

Klartale - 01 jun 22 kl. 08:30

Mange innvandrere vil ha mer oversatt informasjon

Det har vært stor forskjell på hvor mange som ble syke med korona i ulike grupper. Slik var det også med smitte. Det var en større andel av begge deler i ulike grupper innvandrere, ifølge tall fra Folkehelse-instituttet (FHI).

Klartale - Igår: 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

Klartale - Igår: 11:20

Hvem er egentlig den nye sjefen til Erling Braut Haaland?

Norske Erling Braut Haaland er klar for en ny fotballklubb. Han dro fra tyske Borussia Dortmund til engelske Manchester City. Det ble bekreftet sist uke.

Klartale - I førrgår: 08:46

Flere enn tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være Flere enn tusen døde etter skjelvet.

Klartale - 15 jun 22 kl. 08:38

Nav tror det blir Flere folk uten jobb om kort tid

Det er ventet at du må betale mer i rente i tiden framover. Varer og tjenester skal koste mer. Det gjør at Nav tror Flere folk vil mangle en jobb fra høsten av.

NRK - Igår: 04:46

UDI legger ned Flere mottaksplasser

Flere ukrainske flyktninger bosettes, og det er dermed behov for færre mottaksplasser. UDI stenger derfor Flere mottak og reduserer kapasiteten. – Vi kommer til å legge ned Flere akuttinnkvarteringer i tiden fremover, skriver fagdirektør Steinar Munch Rotevatn i mottak og retur i UDI til Dagsavisen..

Klartale - Igår: 13:50

Flere bruker medisin mot allergi enn før

2021 var et år hvor nordmenn brukte over 800 millioner kroner på medisin mot allergi. Det skriver Apotekerforeningen. De siste ti årene har bruken blitt mye høyere.

Klartale - 17 jun 22 kl. 11:15

Rapport tror det blir laget Flere atomvåpen framover

De siste 35 årene har mange land produsert færre våpen. Årsaken er at enkelte land har avtaler om fred. Nå viser ny rapport at dette kan endre seg.

Klartale - 21 jun 22 kl. 13:58

Nå kan Flere få hjelp med pass

I slutten av mai varslet politiet at reglene for nødpass ble strengere. 10. juni sa politiet at de ville at Flere skulle få nødpass likevel.

Aftenposten - 5 timer siden

To drept og Flere skadet i skyteepisode i Oslo sentrum

Det er avfyrt Flere skudd på utsiden av et utested i sentrum av Oslo. To er drept og Flere er skadet, opplyser politiet..

NRK - 5 timer siden

Skyting på utested i Oslo – Flere personer skadet

Politiet melder at det er avfyrt skudd på et utested i Oslo sentrum. – Det er løsnet Flere skudd ved et utested i sentrum. Vi kommer tilbake med Flere opplysninger.

Klartale - 14 jun 22 kl. 15:16

Stoltenberg sier at vi nærmer oss en ny smittebølge med korona

– Vi har regnet med at det vil komme en ny smittebølge. Det sier Camilla Stoltenberg til kanalen TV 2. Hun er direktør for Folkehelse-instituttet (FHI).

Klartale - 14 jun 22 kl. 14:54

Soltenberg sier at vi nærmer oss en ny smittebølge med korona

– Vi har regnet med at det vil komme en ny smittebølge. Det sier Camilla Stoltenberg til kanalen TV 2. Hun er direktør for Folkehelse-instituttet (FHI).

NRK - 15 timer siden

Flere europeiske flyvninger kansellert på grunn av streik

Streiken i flyselskapene Ryanair og Brussels Airlines har ført til at Flere hundre flyvninger er blitt kansellert i Spania, Belgia og Portugal. Kabinansatte i Ryanairs fagforeninger i Spania, Belgia og Portugal gikk fredag ut i en tre dager lang streik. Grunnen er at de krever høyere lønn og bedre arbeidsvilkår.

Klartale - 22 timer siden

Statsministeren lover å ikke løse opp Flere kommuner

Regjeringen har fått mye kritikk de siste ukene. Bråket er knyttet til kommuner både på Sørlandet og i Rogaland. I Agder har regjeringen blandet seg inn i striden mellom tidligere Søgne kommune og Kristiansand.

Klartale - Igår: 06:00

Abiy sier han er klar for tøffe fredssamtaler

Abiy og regjeringen har vært i krig med Tigrayfolkets frigjørings-front (TPLF) i 19 måneder. Da han sendte hæren mot Tigray var det for å få kontroll på den delen av landet igjen.Men det som skulle bli en kort krig, viste seg å bli alt annet enn det.

Klartale - 17 jun 22 kl. 09:06

Avinor tror Norge unngår kaos på flyplassene i sommer

Fredag er det ventet at 90.000 reisende skal innom Oslo lufthavn Gardermoen. Søndag er det ventet at 95.

Klartale - I førrgår: 08:46

Flere hundre døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Minst 255 personer døde i skjelvet natt til onsdag, skriver Bakhtar.

Klartale - I førrgår: 08:46

Nesten tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være 950 døde etter skjelvet.

Klartale - 21 jun 22 kl. 12:09

Flere psykologer for barn og unge

Det siste året er det blitt ansatt 163 Flere psykologer. De er ansatt i psykisk helsevern for barn og unge. Antallet psykologer har økt med rundt 30 prosent siden 2015.

NRK - 21 jun 22 kl. 09:25

Sverige: Flere skadet etter knivangrep

Minst to personer skal være knivstukket ved et kjøpesenter i Västerås. Det melder Aftonbladet. Det pågår en stor politiaksjon, og en person er pågrepet.

NRK - 21 jun 22 kl. 09:25

Sverige: Flere skadd etter knivangrep

Minst to personer skal være knivstukket ved et kjøpesenter i Västerås. Det melder Aftonbladet. Det pågår en stor politiaksjon, og en person er pågrepet.

Klartale - 15 jun 22 kl. 13:46

Vil finne ut om 500 stortings-representanter har misbrukt goder

Det siste året har det vært Flere nyheter om at politikere har misbrukt ulike goder for Stortings-representanter. Nå skal Riksrevisjonen finne ut hvor mange som har gjort det.De vil se på fire av ordningene.

Klartale - 20 jun 22 kl. 15:00

Her skal folk kunne minnes de døde etter 22. juli

22. juli 2011 ble 77 mennesker drept. 69 ble drept på Utøya.

NRK - 20 jun 22 kl. 03:55

Flere personer skal være skadd i skyteepisode i Washington

Flere personer skal være skadet etter en skyteepisode på U-street Washington i USA, deriblant en politimann, tvitrer MDP politiet. Foxnews melder at Flere mennesker ligger på gaten får hjelp av tjenestepersoner. oppdateres..

NRK - 9 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.

NRK - 9 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 9 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 14 timer siden

Støre: - Alvorlig tilbakeskritt for kvinners rettigheter

I snart 50 år har amerikanske kvinner hatt rett til selvbestemt abort. Denne retten har vært sikret gjennom en høyesterettsdom kalt Roe mot Wade fra 1973. Nå har et flertall i Høyesterett bestemt seg for å oppheve dommen.

Klartale - 17 timer siden

Bedrifter leter fortsatt etter folk til sommerjobb

Bedrifter som jobber med reiseliv sliter med å skaffe seg hjelp til sommeren. Det sier NHO Reiseliv.– Hoteller, restauranter, festivaler og opplevelses-bedrifter over hele Norge søker etter sommervikarer.

Klartale - 18 timer siden

Soldater skal ha fått ordre om å trekke seg ut fra by

– De har fått ordre om å gjøre det. Det sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag morgen. Telegram er en meldingstjeneste.

NRK - 18 timer siden

Kreml: Ukrainas EU-kandidatur er et indre anliggende

EUs beslutning om å gi Ukraina kandidatstatus er et indre europeisk anliggende, sier president Vladimir Putins talsmann i Russland. – Det er veldig viktig for oss at alle disse prosessene ikke gir oss Flere problemer - eller skaper Flere problemer i forholdet mellom disse landene og oss, sier Dmitrij Peskov samtidig. Torsdag ble det klart at EU gir Ukraina og Moldova såkalt kandidatstatus, som er et viktig skritt på veien til å bli EU-medlem.

NRK - 19 timer siden

FN: Palestinsk journalist ble drept av Israel

Kulen som drepte den palestinske journalisten Shireen Abu Akleh ble avfyrt av israelske styrker. Det slår FN fast, ifølge nyhetsbyrået AFP. FNs menneskerettighetskontor har gjennomført en gransking av drapet.

Klartale - 22 timer siden

Ingen kansellert fly fredag

Flyselskapene SAS, Norwegian og Widerøe sier ingen flyginger er kansellert fredag morgen. Det har de informert nyhetsbyrået NTB om. Situasjonen kan endre seg i løpet av dagen.

NRK - 22 timer siden

Guvernør: Ukrainske styrker beordret til å trekke seg ut av Sievjerodonetsk

Ukrainske soldater er nødt til å trekke seg tilbake fra Sievjerodonetsk, sier guvernøren i Luhansk etter Flere uker med harde kamper mot russiske styrker i øst. – De har fått en ordre om å gjøre det, sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag morgen. Han er guvernør i Luhansk fylke der Sievjerodonetsk ligger øst i Ukraina.

NRK - Igår: 05:17

Utenlandske turister strømmer til nord

Det er Flere utenlandske turister som har tenkt seg lengst nord i sommer enn tidligere. En fersk rapport fra NHO viser at Troms og Finnmark får besøk av 27 prosent Flere utenlandske turister i år, i forhold til et normalår før koronapandemien..

NRK - 19 jun 22 kl. 01:33

Stoltenberg: Ukraina-krigen kan vare i Flere år

Nato-sjef Jens Stoltenberg tror det kan ta Flere år før krigen i Ukraina er over. Kostnadene blir høye, sier han. – Ingen vet hvor lenge krigen vil vare.

NRK - Igår: 01:46

Studie: Vaksinen reddet 20 millioner liv

Nærmere 20 millioner liv ble reddet av koronavaksinen det første året, men enda Flere kunne vært reddet om Flere var blitt vaksinert, viser en ny studie. Studien som er offentliggjort i tidsskriftet The Lancet, baserer seg på data fra 185 land og territorier mellom desember 2020 og desember 202. Kina er ikke tatt med på grunn av det høye folketallet og de strenge tiltakene som hindrer smitte.

Klartale - 08 jun 22 kl. 11:10

Analytiker tror folk kan reise trygt med SAS i sommer

Hans Jørgen Elnæs er flyanalytiker i Winair AS. Han tror økonomien i flyselskapet SAS er god nok til at de klarer seg på både kort og mellomlang sikt. Dermed vil neppe problemene få følger for folk som skal reise i sommer, forklarer han til nyhetsbyrået NTB.

NRK - Igår: 16:47

USAs høyesterett slår fast at amerikanere kan bære våpen offentlig

USAs høyesterett slår ned New Yorks restriktive våpenlov og slår fast at alle amerikanere har rett til å bære våpen offentlig. New Yorks våpenlov, som krever bæretillatelse for å ha våpen offentlig, blir erklært ugyldig av de seks høyesterettsdommerne som anses å være konservative. Avgjørelsen åpner for at Flere amerikanere vil få retten til å bære våpen på gaten i storbyer som New York, Los Angeles og Boston.

NRK - Igår: 16:47

USAs høyesterett slår fast at alle amerikanere kan bære våpen offentlig

USAs høyesterett slår ned på New Yorks restriktive våpenlov, og slår fast at alle amerikanere har rett til å bære våpen offentlig. New Yorks våpenlov, som krever bæretillatelse for å ha våpen offentlig, blir erklært ugyldig av de seks høyesterettsdommerne som anses å være konservative. Avgjørelsen åpner for at Flere amerikanere vil få retten til å bære våpen på gaten i storbyer som New York, Los Angeles og Boston.

NRK - Igår: 16:29

Kompetansebevis på avveie

Flere privatister har fått et eller Flere kompetansebevis i posten som tilhører en annen, opplyser Utdanningsetaten..

Klartale - Igår: 12:10

Derfor feirer vi sankthans

Den 24. juni er det sankthans. Det er en katolsk festdag, ifølge Store norske leksikon.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com