Flere

Tuesday, 20 February, 23:36

Nyheter om Flere

Klartale - 09 feb 24 kl. 16:15

Flere kan bli uføre i 2024

Rundt 366.000 personer fikk uføretrygd i Norge i slutten av 2023. Det viser tall fra etaten Nav.

NRK - 17 feb 24 kl. 00:54

Funnet asbest enda Flere steder i Sydney

Australske myndigheter sa lørdag at de hadde oppdaget asbest på Flere steder i Sydney, inkludert i boligområder. Totalt har nå 32 steder i byen fått påvist asbest, ifølge Reuters. I Flere uker har delstaten New South Wales forsøkt å fjerne det giftige materiale som er oppdaget i bark som er brukt på offentlige steder.

Klartale - 10 timer siden

Får støtte til å få Flere menn i toppstillinger

VID vitenskapelige høgskole har fått penger fra Forskningsrådet. Pengene skal gå til å få menn inn i høye stillinger. Men ikke i hvilken som helst sektor.

NRK - 16 feb 24 kl. 22:33

NYT: Israel sto bak sabotasjen av iranske gassrørledninger

Israel sto bak sabotasjeaksjonen på to store gassrørledninger i Iran denne uka, opplyser Flere kilder til The New York Times. Sabotasjen rammet gassforsyningen til millioner av iranere i to provinser, men Israel har ikke tatt på seg skylden for angrepet. Vestlige kilder The New York Times har snakket med opplyser imidlertid at det var Israel som sto bak, og det samme gjør en iransk militærstrateg med nære bånd til Revolusjonsgarden i landet.

NRK - 23 timer siden

Kraftig brann i rekkehus i Son

Det brenner natt til tirsdag i et rekkehus i Son i Vestby kommune. – Det er kraftig røykutvikling på stedet, sier vaktleder Lars Erik Robertsen ved 110-sentralen Øst til NTB. Han opplyser rett etter midnatt at de er fremme på stedet med én bil, men Flere er på vei.

NRK - Igår: 04:45

Flere utro tjenere avslørt i DNB

Norges største bank DNB har avslørt ansatte som stjeler kundelister, lekker interninformasjon og har forsøkt å manipulere datasystemene i oppsigelsestiden. Banken har vært vitne til Flere straffesaker som handler om korrupsjon, bedrageri og tilrettelegging for kriminell aktivitet, ikke bare blant kunder og eksterne aktører, men også hos bankens egne ansatte. DNB følger i større grad med på trusler på innsiden av selskapet enn tidligere, skriver Dagens Næringsliv.

Klartale - 09 feb 24 kl. 11:35

– Sliter mer enn de har gjort noen gang

Klarer du ikke å betale det du skal i tide? Da går betalingen til inkasso. Da er det egne selskaper som krever inn det du skylder.

Klartale - 04 feb 24 kl. 06:00

Verdens største nettsted fyller 20 år

Året er 2004. Mark Zuckerberg er student på universitetet Harvard. Sammen med en gruppe medstudenter starter han en nettside.

Klartale - 12 feb 24 kl. 16:20

Flere reagerer på det Trump sa om Nato

Nato er et samarbeid om forsvar i Vesten. Norge, USA og Flere land i Europa er med. Ett punkt i samarbeidet er spesielt viktig.

NRK - 16 feb 24 kl. 21:40

Flere ukrainske soldater tatt til fange i Avdijivka

Ukrainas hær melder fredag ​​at Flere av deres soldater er tatt til fange av russiske styrker ved frontlinjebyen Avdijivka, skriver AFP. Ukrainske styrker har trukket seg ut fra den sørøstlige delen av Avdijivka for å minimere tapene. «Dessverre ble Flere av våre soldater tatt til fange», skriver en ukrainsk general på Telegram.

NRK - 16 feb 24 kl. 16:51

Oslo kommune bidrar til Flere hurtigladere for taxier

Oslo kommune vil ta halvparten av regningen for etablering av nye hurtigladere for taxier. Tilskuddsordningen som varer ut året er for private aktører som energistasjoner og taxisentraler. Fra første november skal alle drosjer i hovedstaden være utslippsfrie.

NRK - 4 timer siden

Røde Halvmåne melder om Flere angrep på sykehus i Gaza

Røde Halvmåne skriver på X at sykehuset Al Amal i Khan Younis sør i Gaza har blitt utsatt for Flere israelske luftangrep på tirsdag. Tre personer skal være såret. Det skal ifølge organisasjonen være betydelige skader på sykehuset..

NRK - 5 timer siden

FN slår ny sultalarm: Kritisk for stadig Flere barn i Gaza

Antallet barn som lider av akutt underernæring, øker faretruende på Gazastripen, der matmangelen er kritisk etter 20 uker med israelsk bombing, advarer FN. Hvert sjette barn under to år er nå akutt underernært nord på Gazastripen, og for mange av dem står det om livet, viser en undersøkelse Flere FN-organisasjoner har gjennomført, skriver NTB..

NRK - 7 timer siden

Flere skoler stenges etter advarsel fra svensk sikkerhetspoliti

Skolemyndighetene i Sverige har besluttet å stenge tre skoler med totalt 600 elever etter advarsler fra det svenske sikkerhetspolitiet Säpo, skriver SVT. Årsakene skal være at Flere personer Säpo mener er uegnet har jobbet på skolene. Ifølge skolemyndighetene har det vært vare for at barna har blitt utsatt for radikalisering..

Aftenposten - 7 timer siden

Skadekrise i Liverpool: Jota ute i Flere måneder

Liverpool-manager Jürgen Klopp meldte om Flere forfall på tirsdagens pressekonferanse..

VG - 7 timer siden

Skadekrise i Liverpool: Jota ute i Flere måneder

Liverpool-manager Jürgen Klopp meldte om Flere forfall på tirsdagens pressekonferanse..

NRK - 16 feb 24 kl. 02:21

Kjempeundersøkelse settes i gang i Sydney etter funn av asbest

Flere parkområder i Sydney er stengt for publikum. Grunnen er at det er funnet asbest i barkflis som er spredt rundt i parkene. Det farlige stoffet ble også funnet på en skole, et supermarked og et sykehus.

Klartale - 17 timer siden

Kommer ikke fram med mat i Haiti

Haiti har slitt med voldelige gjenger. De angriper vanlige mennesker. Folk må flykte.

NRK - 20 timer siden

Zelenskyj: Polsk grenseblokade er tegn på sviktende solidaritet

Den Flere uker lange grenseblokaden i regi av polske lastebilsjåfører og bønder, viser at solidariteten med Ukraina svekkes, sier president Volodymyr Zelenskyj. Polske bønder har i Flere uker blokkert ukrainsk varetransport i protest mot det de kaller urettferdig konkurranse. Striden har lagt bånd på forholdet mellom de to nabolandene, selv om Polen har vært blant Ukrainas sterkeste støttespillere siden Russlands invasjon av Ukraina i februar 2022.

Klartale - 15 feb 24 kl. 10:10

Mange stengte veier i Finnmark

Det skriver NRK.Flere veier er helt stengt, i tillegg til at det er kolonnekjøring Flere steder. I tillegg gikk det et større snøras i Skipsfjorden i Nordkapp kommune onsdag som sperrer veien.

NRK - Igår: 21:35

E24: Staten krever Flere hundre millioner i ubetalt skatt fra Petter Stordalen

Fra 2013 til 2021 tok Petter Stordalen ut skattefrie utbytter på 800 millioner kroner, og sparte dermed store beløp i utbytteskatt. Det melder E24. Staten mener at disse utbetalingene ikke skulle vært skattefrie, og krever nå Flere hundre millioner fra Stordalen.

NRK - 10 feb 24 kl. 20:02

Flere israelere protesterer i Tel Aviv

Flere tusen israelere protesterte i kveld mot landets regjering, mot krigføringen mot Hamas og for frigjøringen av israelske gisler, skriver Flere internasjonale medier. I Tel Aviv ble en gruppe demonstranter, som protesterte mot krigen, møtt av politi som erklærte demonstrasjonen for ulovlig. En person ble pågrepet.

NRK - Igår: 18:54

Politiet har siktet Gjert Ingebrigtsen for kroppskrenkelse

Politiet har siktet friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen for kroppskrenkelse, får NRK bekreftet av forsvarer John Christian Elden. Ifølge Elden skal siktelsen ha skjedd i fjor, og Ingebrigtsen risikerer en bot for hendelsen han er siktet for. – Han har senere fått forklare seg om dette, vi antar at det vil falle bort når endelig avgjørelse foreligger, sier Elden til NRK.

Klartale - Igår: 16:00

Nordmenn bestiller sommerferie nå

Nordmenn lengter etter sol og ferie. Det viser seg i hvordan de bestiller ferier. Folk ønsker seg ferier hvor de er garantert sol.

NRK - 15 feb 24 kl. 02:06

Ukraina advarer om russiske bombefly

Ukrainas militære advarer tidlig torsdag om at russiske bombefly har tatt av fra en base i Russland, og at det er fare for missilangrep. Det er det ukrainske luftforsvaret som melder dette i et Telegram-melding, ifølge Reuters. Det skal være snakk om Flere Tu-95MS som har tatt av fra Olenja flyplass i Murmansk.

NRK - Igår: 10:16

Redd Barna: Flere barn på flukt enn noensinne

Flere enn 10 millioner barn ble tvunget på flukt i fjor, ifølge Redd Barna. Dermed er over 50 millioner barn på flukt i verden, det høyeste antallet noensinne. Barn utgjør 40 prosent av verdens fordrevne.

NRK - Igår: 09:50

Minst 25 omkommet i snøskred i Afghanistan

Minst 25 mennesker er funnet omkommet og Flere er savnet etter et snøskred i en fjellandsby i Afghanistan, opplyser lokale myndigheter. Skredet gikk natt til mandag i en avsidesliggende landsby i Nurgram-provinsen og var utløst av kraftig nedbør med regn og snø. Flere barn er blant de døde og savnede.

Klartale - Igår: 09:24

Ukrainere føler seg glemt og forlatt

– Folk føler seg forlatt, sier. Elly Reinolds. Den svenske legen jobber i Mykolaiv.

NRK - Igår: 00:45

VG: Listhaug raser mot ny Huitfeldt-jobb

Ifølge Flere medier blir Anniken Huitfeldt (Ap) ny ambassadør i USA. Det får Frp-leder Sylvi Listhaug til å reagere. – Dersom dette stemmer er det bare å slå fast at Arbeiderpartistaten er tilbake der man gir verv og posisjoner til egne folk, sier Listhaug til VG.

NRK - I førrgår: 19:11

Ungdommer sloss på Bekkestua – én person er skadet

Politiet er på Bekkestua etter melding om slagsmål mellom Flere ungdommer. Minst en person skal være skadet, men skadeomfanget er ikke kjent. Ambulanse er på vei.

VG - I førrgår: 16:24

Flere trafikkulykker i Telemark

Politiet i Sør-Øst melder om Flere biler som har kjørt av veien søndag..

NRK - 09 feb 24 kl. 10:59

Russland og Ukraina beskylder hverandre for droneangrep

Russland og Ukraina avfyrte i alt 35 droner mot hverandre natt til fredag, uttaler de to landenes militære myndigheter. I alt 19 ukrainske droner ble skutt ned over fire forskjellige regioner i Russland og Svartehavet i løpet av natten, ifølge det russiske forsvarsdepartementet. Samtidig sier Ukraina at de skjøt ned 10 av 16 russiske droner.

NRK - 13 feb 24 kl. 17:28

Flere veier i Finnmark er stengt på grunn av uvær

Fylkesvei 888 mellom Bekkarfjord og Hopseidet er stengt. Det vil bli gjort en ny vurdering på onsdag om strekningen kan åpne igjen. På Nordkinnhalvøya er andre veistrekninger stengt eller kolonnekjørt.

NRK - 13 feb 24 kl. 16:47

Masseslagsmål i Lillestrøm - en person knivstukket

Politi og helse har rykket ut med Flere patruljer til Strømmen i Lillestrøm kommune, etter melding om slagsmål mellom Flere. – En person er knivstukket, sier operasjonsleder Henrik Larsen. Det er meldt om skade på en eller Flere personer.

NRK - 13 feb 24 kl. 16:47

Masseslagsmål i Lillestrøm – én person knivstukket

Politi og helse har rykket ut med Flere patruljer til Strømmen i Lillestrøm kommune, etter melding om slagsmål mellom Flere. – En person er knivstukket, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Henrik Larsen. Det er meldt om skade på én eller Flere personer.

Klartale - 13 feb 24 kl. 12:15

Advarer igjen mot å rykke inn i Rafah

Israel har angrepet Rafah. Israel angrep Rafah natt til mandag. De angrep fra lufta.

NRK - 17 feb 24 kl. 21:21

Melder om høye dødstall i luftangrep på Gazastripen

Flere titall skal være drept i israelske luftangrep mot den sentrale delen av Gazastripen lørdag, ifølge palestinske kilder. Kampfly angrep Flere hus, blant annet i Deir al-Balah, ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Helsepersonell sier at rundt 40 er drept, men detaljene er ennå ikke bekreftet.

NRK - 17 feb 24 kl. 19:00

Netanyahu: Taper krigen om vi ikke går inn i Rafah

– De som ber oss om ikke å operere i Rafah, ber oss om å tape krigen, sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Flere krefter har oppfordret Israel om ikke å gå inn i byen der rundt én million palestinere har søkt tilflukt. I en tale lørdag kveld, som Flere nyhetsbyråer siterer, sier Netanyahu også at Hamas sine krav i forhandlinger er fantasifulle.

NRK - 17 feb 24 kl. 13:32

Flere arrestert etter voldshendelse

Politiet har arrestert Flere personer etter en voldshendelse på Lademoen i Trondheim. De vil nå undersøke videre for å finne ut hva som har skjedd..

Aftenposten - 17 feb 24 kl. 11:02

Flere snøskred lørdag: Politiet advarer mot å ferdes utenfor løypene.

Flere snøskred har gått i Hallingdalen. Politiet oppfordrer til forsiktighet ved ferdsel utenfor oppkjørte løyper..

Klartale - 17 feb 24 kl. 06:00

– Det handler ikke bare om å forlate sitt hjemland

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Aftenposten - 16 feb 24 kl. 23:15

Komboen av Krisse-Ly og krisetid kan forklare hvorfor stadig Flere single leker ektepar på TV

Kulturanalyse: Den økonomiske krisen kan forklare hvorfor stadig Flere single må leke ektepar på TV..

NRK - 12 feb 24 kl. 10:11

Helsemyndighetene i Gaza: 28.340 drepte

I en oppdatering mandag morgen melder helsemyndighetene i Gaza, som ledes av Hamas, om 28.340 drepte palestinere. Det siste døgnet er det meldt om Flere titalls drepte.

Klartale - 12 feb 24 kl. 10:00

Israel har angrepet Rafah

Mange palestinere har søkt trygghet i Rafah. Israel angrep Rafah natt til mandag. De angrep fra lufta.

NRK - 16 feb 24 kl. 21:53

Nettavisen: Alvorlige funn om brannsikkerheten på Follobanen

En ny rapport viser Flere avvik hva gjelder brannsikkerheten i Blixtunnelen. Det skriver Nettavisen. Nettavisen har fått tilgang på en ny tilsynsrapport, utført av brann- og redningsetaten.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com