Flere

Monday, 06 February, 03:16

Nyheter om Flere

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 01 jan 23 kl. 06:00

Krig, krise og klima preget nyhetene fra verden

Januar5. januar: Det er mange protester i Kasakhstan. Presidenten erklærer unntaks-tilstand i landet.

Klartale - 31 jan 23 kl. 11:15

Flere unge gruer seg til å dra på skolen

Selv om de fleste klarer seg greit på skolen, så er det Flere som gruer seg. Enda Flere nå enn tidligere, viser ny rapport. Elvene opplever mer press og Flere blir mobbet.

Klartale - 25 jan 23 kl. 14:22

Nå starter jobben for å redde regnskogen

Urfolk og miljøvernere var viktige da Lula vant valget mot president Jair Bolsonaro. Nå får folk fra disse gruppene mye makt og ansvar av Lula.Han har utnevnt Flere kjent miljøvernere og urfolk til viktige jobber, blant annet i Funai.

Klartale - 22 jan 23 kl. 06:30

Frykt for mye smitte under nyttårs-feiring i Kina

Søndag er det kinesisk nyttår. Det er en høytid som folk i Kina reiser for å være sammen med familie. De siste årene har det vært umulig som følge av strenge regler for å unngå smitte med korona.

Klartale - 12 jan 23 kl. 06:20

Hva er gjort for å rydde opp i Nav-skandalen? Regjeringen svarer

Rot og kaos. Slik beskriver Rune Halseth statens opprydding etter Nav-skandalen. Halseth ble selv dømt for svindel med trygd.

Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

NRK - I førrgår: 01:09

Ung mann skadet i alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Politiet søker etter en eller Flere gjerningspersoner etter en alvorlig voldshendelse på Nodeland utenfor Kristiansand by. Politiet er på stedet med Flere patruljer. – Politiet fikk melding fra AMK og samtidig andre nødtelefoner om en alvorlig voldhendelse som har skjedd utendørs, sier operasjonsleder Arve Myklebust til NRK.

NRK - I førrgår: 00:44

Unntakstilstand i Chile – Flere døde i skogbranner

Chile har erklært unntakstilstand i Flere regioner sør og sentalt i landet etter en hetebølge har ført til Flere,alvorlige skogbranner. Så langt har sju menensker mistet livet, ifølge myndightene. Flere enn 100 hjem er rammet og 29.

NRK - I førrgår: 10:54

Flere pågrepet i aksjon mot overgrepsmateriale

Tyske etterforskere har lyktes i å stenge ned Flere plattformer der det ble delt overgrepsmateriale av barn. Folk er pågrepet i Tyskland, Storbritannia og USA. Politiet i Bayern og delstatens enhet for nettkriminalitet kunngjorde fredag at tre slike plattformer på det mørke nettet er stengt ned som følge av aksjonen.

NRK - 29 jan 23 kl. 05:40

Minst tre døde og Flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og Flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

Klartale - 04 jan 23 kl. 10:44

Fulle sykehus preger Kinas største by

Like før jul endret Kina sine strenge regler mot smitte med korona-viruset. De nye reglene er mindre strenge, og fører til at Flere blir smittet raskere. Det melder Flere journalister som er i Kina.

Klartale - 21 timer siden

Afrika har blitt mindre trygt og demokratisk

Afrika har fått mindre demokrati. Og det har blitt mindre trygt det siste tiåret. Det viser ny rapport.

NRK - 30 jan 23 kl. 09:43

Eksplosjon i Pakistan – Flere døde

Det har vært en eksplosjon i en moské inne i en politibygning i byen Peshawar i Pakistan, melder Reuters. Politiet i byen frykter at mange har omkommet. En talsperson ved ett av sykehusene sier de har tatt imot over 70 skadde personer.

Klartale - 25 jan 23 kl. 10:24

Flere kommuner sliter med å skaffe bolig til flyktninger

Mange kommuner har lyst til å skaffe et hjem til folk på flukt fra krigen i Ukraina. Men det er blitt vanskelig å finne nok boliger, skriver avisa Vårt Land.Ifølge dem har Flere kommuner meldt fra til Inkluderings- og mangfoldsdirketoratet (Imdi).

NRK - 25 jan 23 kl. 09:12

Flere konkurser etter at koronastøtten opphørte

Det ble registrert 12 prosent Flere konkursåpninger i Norge i 2022 enn i året før. I Troms og Finnmark var økningen på hele 31 prosent. Totalt ble det åpnet 3.

Klartale - 29 jan 23 kl. 06:00

Kan vi flytte disse dyrene?

Tidligere har forskere vært skeptisk til å flytte dyr og planter. Nå har noen endret mening. Årsaken er at de tror vi er nødt til å flytte ulike arter for å redde dem fra klimaendringer.

NRK - 02 feb 23 kl. 16:52

Alle piler peker oppover for Widerøe

Januar i år ble markant bedre for flyselskapet Widerøe enn januar i fjor som var sterkt preget av pandemien. Selskapet fløy Flere passasjerer, hadde passasjerer i Flere av flyenes seter og tjente mer per passasjerkilometer i januar i fjor. Også tolvmånedersveksten er solid, viser den siste trafikkrapporten til Widerøe.

Klartale - 02 feb 23 kl. 16:15

Håper på et mer inkluderende friluftsliv

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Aftenposten - 02 feb 23 kl. 10:44

Foreslår store endringer i helsevesenet: – Det går ikke lenger fordi vi blir Flere eldre, ikke Flere i arbeid

Det blir færre ansatte pr. pasient og Flere yrkesgrupper må brukes annerledes i helsevesenet..

Klartale - 23 jan 23 kl. 10:53

Slik vil vi endre vaner i 2023

Byrået Euromonitor lager en rapport hvert år. Rapporten viser ti trender de tror vil prege folk i det kommende året. Rapporten er basert på forbruker-undersøkelser og analyser.

NRK - 01 feb 23 kl. 22:49

Ukraina: – Minst to drept og Flere såret i angrep mot boligblokk i Kramatorsk

Ukrainske myndigheter melder at det er funnet to døde personer etter at en russisk rakett traff en boligblokk i den østlige byen Kramatisk onsdag kveld. – Minst to er drept og sju såret. Dette er konsekvensene av beskytingen av Kramatorsk, skriver guvernør Pavlo Kyrylenko på Twitter.

NRK - 01 feb 23 kl. 22:33

Kilder til NRK: Utvalg vil gi sykepleieroppgaver til helsefagarbeidere

Sykehus der sykepleiere gjør Flere legeoppgaver og helsefagarbeidere gjør sykepleieroppgaver. Det er anbefalingen fra kommisjon om helsepersonell. I rapporten fra Helsepersonellkommisjonen blir oppgavedeling et sentralt tema, erfarer NRK.

NRK - 01 feb 23 kl. 13:51

Støre om matprishoppet: – Det er jeg kritisk til

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er kritisk til at Flere varer i matbutikkene har fått kraftig prisøkning. Han ønsker bedre konkurranse. 1.

NRK - 1 time siden

Kirkens SOS mottar Flere telefoner fra eldre

Det siste året har Kirkens SOS hatt en økning på opp imot 20 prosent av eldre mellom 70 og 90 år. – Det er en gruppe som snakker om selvmordstanker, men de fleste av samtalene er stort sett preget av ensomhet, sier generalsekretær Lasse Heimdal til Dagbladet. Overfor avisa omtaler han situasjonen som skremmende alvorlig.

NRK - 4 timer siden

Flere kyr gikk gjennom fjøsgulv i Nordland

Det ble iverksatt en redningsaksjon da Flere kyr gikk gjennom gulvet og havnet i gjødselkjelleren i et fjøs i Vesterålen søndag kveld. To kyr ble raskt berget, mens to andre kyr måtte vente en stund på å bli reddet ut av møkka. Like før klokken 21.

NRK - 4 timer siden

Rikspolitisjefen: Kriminaliteten i Sverige har aldri vært høyere

Kriminalitetsutviklingen i Sverige er på et nivå man aldri tidligere har sett, sier rikspolitisjefen i landet. – Kriminaliteten er blitt mer kompleks, og det er vanskeligere å få vitner i tale, skriver rikspolitisjef Anders Thornberg i et debattinnlegg i Dagens Nyheter. Han peker på at aktører, vitner og gjerningsmenn som tidligere har forklart seg for politiet og vitnet i retten, nå nesten aldri gir opplysninger.

NRK - 31 jan 23 kl. 20:11

Russland innrømmer at Flere tusen ble mobilisert ulovlig

Siden i fjor høst er Flere tusen menn mobilisert ulovlig for å delta i krigen i Ukraina, innrømmer russiske myndigheter. Over 9.000 er hentet tilbake.

Aftenposten - 13 timer siden

Politiet får mer penger og Flere ansatte. Så hvorfor oppklares da færre og færre saker?

Bare fire av ti lovbrudd oppklares. Men politiet får mer penger og Flere folk. Hva skjer?.

NRK - 31 jan 23 kl. 16:01

Ber Nav prioritere å få Flere fra utsatte grupper i arbeid

Til tross for at etterspørselen etter arbeidskraft er høy, sliter Flere med å komme i jobb. Regjeringen ber Nav prioritere innsats mot dem som er særlig utsatte i arbeidsmarkedet, og som trenger bistand for å komme i arbeid, skriver regjeringa i en pressemelding. – Unge må fanges opp tidlig fordi dette er en gruppe som har et langt yrkesaktivt liv foran seg.

Klartale - 31 jan 23 kl. 13:10

Kan konflikten mellom Israel og Palestina løses?

Vestbredden og Øst-Jerusalem har hatt nye angrep den siste tiden. Det gir oss en påminnelse om verdens eldste flyktningkrise. Og okkupasjonen som aldri tok slutt.

Dagbladet - 17 timer siden

Flere ulykker: - Advarer

En person er flydd til Ullevål etter en front mot front-ulykke i Hol. I Flere distrikter meldes det om glatte veier og vanskelige kjøreforhold..

NRK - Igår: 21:19

Aftonbladet: Flere pågrepet for å ha planlagt aksjon mot det svenske konsulat i Istanbul

Flere personer er pågrepet og mistenkt for å ha planlagt en form for aksjon mot det svenske konsulatet i Istanbul. Det skriver den svenske avisen Aftonbladet og viser til det tyrkiske mediet TRT Habe og Hurriyet. Ifølge Hurriyet dreier det seg om to konsulater, det svenske og det nederlandske.

NRK - Igår: 21:19

Flere pågrepet for å ha planlagt aksjon mot det svenske konsulat i Istanbul

Flere personer er pågrepet og mistenkt for å ha planlagt en form for aksjon mot det svenske konsulatet i Istanbul. Det skriver de tyrkiske mediene TRT Haber og Hurriyet. Hurriyet hevder det dreier seg om to konsulater, det svenske og det nederlandske.

NRK - Igår: 18:22

Flere tusen uten strøm i Odesa

Nesten 500 tusen ukrainere er uten strøm i Odesa sør i landet. Det skriver guvernøren i regionen på Telegram. Dette skjer etter en ulykke i en transformatorstasjon.

Klartale - 25 jan 23 kl. 15:34

Spansk storavis før VM-kampen: – Norge ikke lenger avhengig av Sagosen

Onsdag er det kvartfinale i verdens-mesterskapet (VM) i håndball. Norge skal spille mot Spania.Alle de norske spillerne ble testet for korona tirsdag kveld.

NRK - I førrgår: 01:09

Melding om alvorlig voldshendelse i Kristiansand.

Politiet søker etter en eller Flere gjerningspersoner etter en alvorlig voldshendelse i Nodeland i Kristiansand. Politiet er på stedet med Flere patruljer En person er kjørt til sykehus med det som fremstår som alvorlige skader etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand, skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 01:09

Mann skadet i alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Politiet søker etter en eller Flere gjerningspersoner etter en alvorlig voldshendelse på Nodeland utenfor Kristiansand by. Politiet er på stedet med Flere patruljer En person er kjørt til sykehus med det som fremstår som alvorlige skader etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand, skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 21:38

Bloomberg-kilder: Finland kan få Nato-ja fra Tyrkia i mars

Tyrkia kan godkjenne Finlands Nato-søknad i mars, før nasjonalforsamlingen tar pause fram til det tyrkiske valget i mai, sier kilder med kjennskap til saken. Tyrkia nærmer seg en avgjørelse om å akseptere Finlands medlemskap senest i neste måned, sier kilden til Bloomberg. President Recep Tayyip Erdogan skal være i ferd med å konkludere med at Finland har gjort nok for å imøtekomme bekymringene Tyrkia har gitt uttrykk for, sier kilden.

Klartale - 20 jan 23 kl. 06:05

Putin mistet et viktig våpen

Europa er avhengig av russisk gass. De trenger den for å holde seg varme gjennom vinteren.Da Russland angrep Ukraina, ble mange land sinte.

VG - I førrgår: 16:39

Ble siktet 24 år etter drapet på Knut (71): Siktet mann domfelt Flere ganger

Mannen som politiet mener drepte Knut Kristiansen i 1999, er domfelt Flere ganger. Ifølge dommene slet han med rus og psykisk helse..

Klartale - I førrgår: 14:44

Rasisme rammer kvinner og menn forskjellig

– Menn blir sammenliknet med dyr. De får dyrelyder ropt etter seg, sier Cora Alexa Døving. Hun er redaktør for en ny bok om rasisme i Norge.

NRK - 29 jan 23 kl. 16:45

Flere fastklemt etter møteulykke i Trøndelag

Politiet har fått melding om en alvorlig front- mot frontkollisjon mellom to personbiler på E14 i Meråker. Flere personer er involvert, skriver politiet på Twitter. Alle nødetater rykker ut.

Klartale - I førrgår: 12:18

Flere former kreft kunne vært unngått

To av tre tilfeller av noen former kreft kunne vært unngått i fjor. Det mener Kreftregisteret. Det gjelder kreft som trolig skyldes usunne vaner og soling.

NRK - I førrgår: 09:55

Det danske forsvaret med lang ønskeliste

Forsvaret i Danmark mener det bør kjøpes inn Flere kampfly og ber de folkevalgte vurdere kjøp av langtrekkende raketter som kan nå mål i Russland. Det viser et hemmeligstemplet og internt notat fra forsvarsdepartementet i København, som dansk TV 2 har fått tilgang til. Ønskelisten er omfattende og inneholder forslag til investeringer på drøyt 190 milliarder kroner i langtidsplanen for de neste ti årene.

Klartale - I førrgår: 06:00

Han har vunnet gull, men nå vil han ha hjelp

Norske Salum Kashafali driver med friidrett. Sprinteren er nesten helt blind. Men han har likevel klart å bli en av verdens beste parautøvere.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com