Flere

Sunday, 27 November, 00:52

Nyheter om Flere

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 09 nov 22 kl. 06:30

Nå blir vi snart 8 milliarder

Det blir stadig Flere av oss mennesker på jorda. De siste årene har mye handlet om pandemi, død og krig. Samtidig vokser folketallet i full fart.

Klartale - 18 timer siden

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

Klartale - 23 nov 22 kl. 12:10

Flere blir pågrepet for spionasje for Russland

– Her var det et behov for å pågripe de mistenkte. Og det måtte skje raskt, sa Fredrik Hultgren Friberg tirsdag. Han er pressekontakt i Säpo.

Klartale - 17 nov 22 kl. 13:00

En ny runde med korona er i gang

Korona-viruset er tilbake. Nå er vi startet på en ny runde. Det sier Folkehelse-instituttet (FHI).

Klartale - Igår: 07:00

Flere land øker sikkerheten ved grensene

Berlinmuren strakte seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret seg i 1989.

Klartale - 17 nov 22 kl. 11:02

Flyktninger gjør at vi blir mange Flere

I åtte måneder har ukrainere flyktet. Mange har reist til naboland, andre til Norge. Over 30.

Klartale - 21 nov 22 kl. 11:00

Dette ble landene enige om på møtet om klima

Hvert år møtes landene som har signert klima-konvensjonen. Verdens-organisasjonen FN leder møtet. I år het møtet COP27 og ble arrangert i Egypt.

NRK - I førrgår: 06:20

Porsanger klarer ikke å bosette Flere flyktninger

Porsanger kommune har gitt beskjed til Integrerings- og mangfoldsdirektoratet at de ikke kan bosette Flere flyktninger i år. Da flyktningstrømmen fra Ukraina starta, vedtok kommunen å bosette 50 personer. De har klart å bosette 11.

Klartale - 09 nov 22 kl. 05:16

Er det bare bra å bli Flere?

Vi blir Flere folk, men jorda er like stor. Hvor bra er det at vi snart nærmer oss 8 milliarder mennesker?Her i Norge skulle vi gjerne vært Flere.

Klartale - 23 nov 22 kl. 15:33

Ber domstol om å avvise nok stemmer til at han vinner valget

Marcelo de Bessa er advokat og jobber for Bolsonaro. Han sendte inn klagen på vegne av presidenten tirsdag. De Bessa sa da at Bolsonaro vil vinne valget om stemmene blir avvist.

Klartale - 08 nov 22 kl. 13:47

Russiske soldater klager over kaos og mangler

Kanalen CNN har delt innholdet i et brev som skal komme fra soldater. De skal være ved fronten i Donetsk øst i Ukraina.Brevet er skrevet til Oleg Kozjemjako.

Klartale - 22 nov 22 kl. 12:43

Person skutt ved Ikea i Oslo

En person skal være skutt ved Ikea i Oslo. Politet er på stedet med Flere patruljer. De leter etter en eller Flere gjerningsmenn.

Klartale - 22 nov 22 kl. 12:43

Mann funnet skutt ved Ikea i Oslo

Tirsdag ble en voksen mann funnet skutt ved Ikea i Oslo. Politet er på stedet med Flere patruljer. De leter etter en eller Flere gjerningsmenn.

Klartale - 21 nov 22 kl. 08:55

Husker dårligere etter korona

Folk sier de husker dårligere etter korona. Nå sier enda Flere at de sliter med hukommelsen, ifølge en studie. Den er fra Oslo universitets-sykehus.

Klartale - 21 nov 22 kl. 08:33

Fem drept i masseskyting på nattklubb for skeive i USA

Gjerningsmannen gikk inn på Club Q og begynte å skyte. Det sier politisjef Politisjef Adrian Vasquez.– Minst to personer inne i klubben konfronterte ham.

NRK - Igår: 15:04

Anklager iranske sikkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

NRK - 19 nov 22 kl. 19:36

Flere meldinger fra Nordvestlandet av sterkt grønt lys over nattehimmelen

HRS Sør-Norge melder på Twitter at de har fått Flere meldinger fra Nordvestlandet, fra Hustadvika til Sognsjøen, om sterkt grønt lys over nattehimmelen. Politiet i Agder skriver på Twitter at de klokken 19.20 har mottatt en telefon om en kraftig lysstråle på himmelen som vekslet i Flere farger.

Klartale - 14 nov 22 kl. 10:10

Norske kommuner skadet etter flom

Det var flom på Vestlandet i helgen. Voss ble rammet hardest. Flommen skal ha gjort skade for minst 100 millioner på Voss, ifølge Finans Norge.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

Flere skadd og døde etter bombeangrep i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde.Det var først uklart hva som hadde ført til de to eksplosjonene.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

En drept og Flere skadd etter bomber i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde. Den døde var en 16 år gammel ungdom.

Klartale - 18 nov 22 kl. 06:00

Den tunge høsten i Iran

Flere skal dø. Det har myndighetene i Iran allerede bestemt. Nye 20 mennesker risikerer dødsstraff.

Klartale - 22 nov 22 kl. 14:40

Du kan spare mye på å kjøpe brukte julegaver

Flere har begynt å se på brukte gaver, som et alternativ til jul. Men hvor mye kan vi egentlig spare? Og har brukte varer like god kvalitet som nye?

Klartale - 22 nov 22 kl. 09:07

Flere organisasjoner får mer støtte før jul

Flere organisasjoner skal få mer støtte av regjeringen før jul. Pengene blir brukt til alternative julefeiringer, sosiale aktiviteter eller annen hjelp folk trenger før jul. – Med disse pengene kan organisasjonene nå ut til Flere som ønsker hjelp.

Klartale - 22 nov 22 kl. 06:59

En av fire gleder seg ikke til jul

Flere gruer seg til jul dette året. Det viser en undersøkelse fra Ipsos gjort for Frelsesarmeen.I 2018 og 2020 svarte også Flere at økonomi var grunnen til at de gruet seg til jul.

NRK - 22 nov 22 kl. 01:32

Kommuner tar imot Flere flyktninger

I alt 18 kommuner her i landet reduserte tallet på flyktninger fra hva de ble anmodet om, mens 54 kommuner tar imot Flere. Ifølge Aftenpostens gjennomgang har 283 kommuner fulgt oppfordringen og vedtatt å ta imot det antallet som Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (Imdi) har anmodet om. Til sammen er kommunene anmodet om å bosette 35.

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv.

NRK - 9 timer siden

Domstolsledere sendte bekymringsmelding til Stortinget

De norske domstolslederne mener regjeringens budsjettforslag vil svekke domstolenes uavhengighet, skriver de i et brev til Stortinget. Rett24 skriver at budsjettsituasjonen ble tema på årets siste domstolsledermøte i Oslo. Domstoladministrasjonens beregninger tilsier at det justert for prisstigningen blir et kutt på 100 millioner i domstolenes budsjett neste år hvis regjeringens forslag til statsbudsjett blir stående.

NRK - 13 timer siden

Over 400 for retten i Tsjad

Påtalemyndigheten i Tsjad vil stille 401 personer for retten etter demonstrasjoner som kostet rundt 50 mennesker livet forrige måned. Politiet begynte å skyte mot demonstranter som protesterte mot regjeringen i hovedstaden N'Djamena og Flere byer 20. oktober.

Klartale - 21 nov 22 kl. 13:13

Snø og regn i Sør-Norge

Alle som jobber med å brøyte er ute og jobber, opplyser Vegtrafikk-sentralen. De oppfordrer alle til å kjøre forsiktig.– Det er store lokale forskjeller.

NRK - 21 nov 22 kl. 10:18

Minst 46 døde etter jordskjelv i Indonesia

Minst 46 er døde etter et jordskjelv på Java i Indonesia. Det melder nyhetsbyrået Reuters. – Titalls personer er død.

NRK - Igår: 16:54

Aftenposten: – Stortingsrepresentanter vil klage på pendlerboligsmell

Flere stortingsrepresentanter har hyret inn advokat for å klage på pendlerboligsmell, skriver Aftenposten. Skatteadvokat Hanne Skaarberg Holen i EY bekrefter at hun har klaget på skattevedtak i pendlerboligsaker for Flere stortingspolitikere. Både Statsministerens kontor (SMK) og Stortinget godtar Skatteetatens millionkrav om økt skatt og straffeskatt i pendlerboligsaken.

NRK - Igår: 15:28

Politiet utvider søket i Hammerfest

Politiet får har forberedt nye søk etter den savnede Abdullahi Dayib Mohamud i området rundt idrettshallen i Hammerfest. De får Flere hunder fra Finland. – Vi ønsker å gjøre ytterligere søk i området og utvide søksområdet.

NRK - 10 nov 22 kl. 19:16

Flere meierianlegg i nord i faresonen

Meierikonsernet Tine skal gjennomgå hele anleggsstrukturen. Det er særlig 13 anlegg med 1.400 ansatte som blir berørt.

Klartale - 15 nov 22 kl. 15:30

Her finner du Europas beste julemarkeder

Før jul åpner Europas mange vakre julemarkeder. Og stadig Flere har lyst til å besøke et eller Flere av dem. Ellen Wolff Andresen sier det er bra for julestemningen.

Klartale - 10 nov 22 kl. 14:00

Regjeringen har korona-planen klar

Korona er tilbake. Flere blir syke med viruset. I 2020 stengte regjeringen landet.

Klartale - Igår: 08:31

Kan vi få se dette under fotball-VM?

The Independent er en britisk avis. De sier at Fifa har fått beskjed fra Qatar om at regnbuefarger er greit på stadion. For bare én uke siden sa de nei.

NRK - 20 nov 22 kl. 09:18

Flere mennesker skal være skutt ved nattklubb for skeive i Colorado i USA

Politimenn på steder opplyser at Flere skal være skadet, ifølge det lokale nyhetsnettstedet KOAA. På meldinger på sosiale medier blir det opplyst at Flere skal være skutt ved et utested for skeive i Colorado Springs i USA. Det skal dreie seg om Club Q, som er kjent for å være en nattklubb for skeive.

NRK - Igår: 02:32

Britiske sykepleiere slutter seg til streik

Sykepleiere i store deler av Storbritannia slutter seg til to proteststreiker i desember. Dette blir fagforeningens første streik i dens 106 år lange historie. Ansatte i England, Wales og Nord-Irland, men ikke i Skottland, streiker 15.

NRK - 19 nov 22 kl. 19:36

Flere meldinger fra nordvestlandet om sterkt grønt lys over nattehimmelen

HRS Sør-Norge melder på Twitter at de har fått Flere meldinger fra nordvestlandet, fra Hustadvika til Sognsjøen, om sterkt grønt lys over nattehimmelen. NRK har lørdag kveld mottatt Flere tips om ligende observasjoner..

NRK - I førrgår: 17:46

Flyplass i Berlin stengt på grunn av demonstranter på rullebanen

Brandenburg flyplass i Berlin ble stengt torsdag ettermiddag etter at Flere uautoriserte personer ulovlig har tatt seg inn på rullebanen. Det melder Reuters. Ifølge Bild er det klimaaktivister fra gruppen «Last Generation» som har kommet seg inn på rullebanen.

NRK - I førrgår: 14:15

Arbeidstilsynet får gi kjempebøter

Stortinget har nettopp vedtatt at Arbeidstilsynet skal få gi kjempebøter. Forslaget ble fremmet av Rødt, Høyre og Frp. Regjeringspartiene var de eneste som stemte mot.

Klartale - I førrgår: 07:00

Slik blir du ikke lurt på Black Friday

Forbrukertilsynet og Forbrukerrådet har gått sammen for å gi deg tips til Black Friday-handelen. Tipsene er for at folk ikke skal bli lurt.– Vi har valgt å gi tips fordi det er aktører på markedet som jukser med førprisene, sier Tomas Iversen.

E24 - I førrgår: 07:05

Adevinta opprettholder guidingen - toppsjefen bytter ut Flere i ledergruppen

Den nye toppsjefen Antoine Jouteau opprettholder guidingen for 2022, og bytter ut Flere i ledergruppen..

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 skadd av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

NRK - I førrgår: 04:22

FN rapport: Flere enn fem kvinner ble drept i timen i 2021

Rundt 45.000 kvinner og jenter rundt om i verden ble drept av en partner eller andre familiemedlemmer i fjor. I gjennomsnitt ble Flere enn fem kvinner drept hver time av personer i nær relasjon i sitt eget hjem i 2021.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com