Flere

Tuesday, 20 March, 22:32

Nyheter om Flere

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 19 timer siden

Flere dyr døde etter at tak kollapset i Ringsaker

137 dyr måtte reddes mandag kveld da taket på en driftsbygning kollapset i Ringsaker i Hedmark. Flere dyr måtte avlives. .

NRK - 8 timer siden

Flere skadet i skoleskyting

Flere skal ha blitt skadet i en skyteepisode på en videregående skole i Maryland i USA, melder amerikanske medier. Great Mills High School ble er stengt da skytingen startet tirsdag morgen, lokal tid, og man skal ha kontroll over situasjonen..

NRK - 11 timer siden

– 36 drept i IS-angrep mot Damaskus

36 regjeringssoldater og allierte krigere er drept og Flere titall såret i et IS-angrep mot bydelen Qadam i Syrias hovedstad Damaskus, ifølge eksilgruppen SOHR. I tillegg ble Flere titall såret eller tatt til fange av IS, eller er ikke gjort rede for..

VG - 15 Mar 18 kl. 19:52

Flere døde etter at en bro kollapset i Florida

Flere biler er fanget og Flere har mistet livet etter at en bro kollapset i Miami onsdag kveld..

NRK - I førrgår: 17:04

Flere skred fører til stengte veier

Flere ras og stengte veier isolerer fiskevær i Nordkapp. Statens vegvesen opplyser at E69 i Nordkapp fortsatt vil være stengt. Søndag ble det registrert 17 skred i området der tre biler ble stengt inne mellom ras fredag kveld..

NRK - 17 Mar 18 kl. 07:04

Bilbombe i Kabul – Flere drept

Minst to sivilie er drept og Flere andre er såret etter et selvmordsangrep med bil i Kabul..

P4 - I førrgår: 07:13

Antall snøskred fireboblet på ett år

Antall snøskred i Norge er firedoblet på ett år. Det dreier seg om skred utløst av mennesker - og de har økt fra 13 til 66, melder Aftenposten. Tall fra Snøskredvarslingen viser at 113 personer ved utgangen av februar hadde vært involvert i skredhendelser - heldigvis uten dødsulykker.

VG - I førrgår: 12:09

Flere samtaler mellom Hareide og Solberg i helgen

Statsminister Erna Solberg og KrF-leder Knut Arild Hareide har hatt kontakt Flere ganger i løpet av helgen..

Dagbladet - 15 Mar 18 kl. 19:39

Flere døde i brukollaps i Florida

Flere personer skal være døde etter at en gangbru kollapset over en motorvei i Miami i Florida..

P4 - 15 Mar 18 kl. 08:49

Flere velger yrkesfag

Flere ungdommer velger nå yrkesfag på videregående skole. I år er det 1200 Flere søkere til førsteåret på yrkesfag sammenlignet med i fjor, viser søkertallene til videregående utdanning. Kunnskapsminister Jan Tore Sanner sier at Norge kommer til å mangle mange fagarbeidere i årene fremover, noe som gjør søkertallene til svært gode nyheter..

P4 - 16 Mar 18 kl. 14:39

Flere jernbaneulykker

Det var 20 ulykker på jernbanenettet i fjor. Det er to Flere enn året før, viser foreløpige tall fra Statens jernbanetilsyn. Tre personer døde i de tre ulykkene i fjor – to på planovergang og én ved påkjørsel i sporet.

E24 - I førrgår: 12:03

Høyre-Heidi mener valget er klart: – Enten må Flere innvandrere i jobb, velferden reformeres eller så må skattene opp

Ferske SSB-tall viser at litt Flere innvandrere er i jobb enn før, men regnestykkene går fortsatt ikke opp for staten, mener Høyre-topp..

NRK - 16 Mar 18 kl. 17:22

Trolig Flere døde etter brokollaps

Politiet i Miami sier at det trolig ligger Flere døde i ruinene etter gangbroen som kollapset torsdag. Så langt er seks personer bekreftet døde, mens to ligger kritisk skadd på sykehus..

NRK - 15 Mar 18 kl. 19:53

Flere døde etter brokollaps i USA

Politiet i Florida bekrefter at Flere personer har mistet livet etter at en gangbro kollapset i Miami torsdag. Elementet som brøt sammen ble innstallert lørdag og broen skulle først åpnes neste år, skriver NBC..

NRK - 15 Mar 18 kl. 19:53

Flere drept etter brokollaps i USA

Politiet i Florida bekrefter at Flere personer har mistet livet etter at en gangbro kollapset i Miami torsdag. Elementet som brøt sammen ble innstallert lørdag og broen skulle først åpnes neste år, skriver NBC..

Aftenposten - 8 timer siden

Ny skoleskyting i USA

Ingen skal ha blitt drept, men Flere personer ble skadd i en skyteepisode på en videregående skole i Maryland i USA. Politiet har kontroll over situasjonen..

NRK - 15 Mar 18 kl. 09:34

Flere velger yrkesfag

I år har 1.200 Flere elever søkt seg til førsteåret på yrkesfag sammenlignet med i fjor. Det er en stor økning i naturbruk, byggfag, og helse- og oppvekstfag, ifølge Kunnskapsdepartementet.

Aftenposten - 8 timer siden

Skyting på amerikansk skole

Flere skal ha blitt skadd i en skyteepisode på en videregående skole i Maryland i USA, melder amerikanske medier..

Dagbladet - 10 timer siden

Jurist Anine Kierulf: - Motbør er ikke knebling

Kierulf råder alle som deltar i samfunnsdebatten til å bidra til en bedre offentlighet, og har Flere råd..

P4 - Igår: 07:44

Flere dingser kan brukes til å betale med

- Enklere og tryggere enn de gamle løsningene..

P4 - 16 Mar 18 kl. 05:50

Listhaug får krtikk fra sine egne

Sylvi Listhaug får nå kritikk av folk i sitt eget parti etter håndteringen av Facebook-posten om Arbeiderpartiet. Justisministeren ble i går tvunget til å beklage innlegget som ble postet sist fredag Flere ganger i Stortinget. Nå sier Flere kilder til VG at Listhaug ikke har så stor ryggdekning i partiet som man kan få inntrykk av..

NRK - 15 Mar 18 kl. 19:46

Flere skadd i brokollaps i Miami

Flere personer er skadet etter at en gangbro over en vei kollapset i Miami i Florida. TV-bilder viser fem eller seks biler som er fastklemt under broen og mennesker som kjøres bort i ambulanse. Delen av broen som kollapset ble montert lørdag..

NRK - 6 timer siden

Rektor så aldri 13-åringen

Den mishandlingstiltalte moren til avdøde Angelica Heggelund hadde Flere møter med rektoren i Øystre Slidre i Valdres, men datteren var ikke med. Rektoren reagerte på det og sa det til moren, forklarte hun i retten tirsdag..

P4 - 16 Mar 18 kl. 18:29

Frykter dødstall vil stige etter brokollaps

Redningsmannskap frykter dødstallet etter brokollapsen i Florida i USA i går kveld vil stige. Så langt er seks personer bekreftet omkommet, men redningsmannskap er ikke ferdige med å lete gjennom ruinene, melder Miami Herald. Flere biler er klemt flate under broen.

P4 - 8 timer siden

Skoleskyting i Maryland i USA

Det meldes nå om skyting ved en skole i Maryland i USA. I følge ABC News skal Flere ha blitt skutt, men antall og skadeomfang er ikke kjent. Foreldre har blitt bedt om å holde seg borte fra området.

NRK - 7 timer siden

Pågrepet for væpnet ran

En mann er pågrepet og siktet for væpnet ran av Gullgalleriet i Trondheim 5. februar i år. Raneren hadde pistol og truet tre ansatte.

P4 - 15 Mar 18 kl. 14:11

Flere jordmødre

Det har blitt langt Flere helsesøstre og jordmødre i Norge. Nye tall fra SSB viser en vekst på 134 helsesøstre og 46 jordmødre på helsestasjonene og i skolehelsetjenesten fra 2016-2017. Det er en kraftig økning i årsverk for begge disse yrkesgruppene..

NRK - 8 timer siden

Skyting ved skole i Maryland

Det skal ha blitt meldt om skyting ved Great Mills High School i Maryland, melder Flere byråer. Skolen skal være stengt..

NRK - 8 timer siden

Skyting ved skole i Maryland, USA

Det skal ha blitt meldt om skyting ved Great Mills High School i Maryland i USA, melder Flere byråer. Skolen skal være stengt..

E24 - 16 Mar 18 kl. 07:57

Stemningen har snudd: Flere spår boligprisvekst enn fall

Nordmenns boligutsikter er markant endret: Det er nå Flere som tror prisene skal stige enn falle de neste tolv månedene, viser ny undersøkelse..

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:48

Vil ikke si opp ansatte

Svært få bedrifter vil si opp folk, mens Flere bedriftsledere enn på mange år vil ha Flere nyansatte i løpet av våren. Det viser en undersøkelse gjort av bemanningsselskapet Manpowers..

Dagbladet - Igår: 06:00

Det virkelige 22. juli-kortet

Vi kan ikke fortsette å passe oss for å sette de grusomme handlingene til én person i sammenheng med ideer som deles av Flere..

P4 - 12 timer siden

Støre har fått drapstrusler

Støre har fått politibeskyttelse etter drapstrusler. Det opplyser kilder i Ap til VG. Flere detaljer om truslene er ikke kjent.

P4 - 16 Mar 18 kl. 11:14

- Minst 42 drept i Syria i dag

Minst 42 mennesker skal være drept i flyangrep mot Øst-Ghouta i Syria i dag. Det melder en syrisk eksilgruppe. Angrepene ble ifølge gruppen utført av russiske fly.

Aftenposten - 7 timer siden

Får kritikk for manglende risikovurdering

7. mars i fjor døde en fem år gammel gutt da han ble truffet av en mobilkran på en gang- og sykkelvei. Havarikommisjonen kritiserer Kristiansand kommune for mangelfull sikkerhet.

P4 - 10 timer siden

Rådgiveren til Listhaug går av

Den politiske rådgiveren til Sylvi Listhaug trekker seg nå fra jobben. Det bekrefter Espen Teigen til Flere medier. Teigen har blant annet hatt ansvaret for Facebook-kontoen til Listhaug..

Dagbladet - Igår: 05:05

Over 20 stengte veier i Troms og Finnmark

Flere veier i de to nordligste fylkene er stengt på grunn av uvær og rasfare..

NRK - 20 timer siden

137 dyr reddet ut i Ringsaker

Totalt 137 dyr er reddet ut av driftsbygningen som raste sammen i Åsmarka i Ringsaker i Hedmark mandag. Politiet bekrefter at det ikke er Flere levende dyr i det sammenraste bygget. Redningsmannskapene har avsluttet i natt arbeidet på stedet..

P4 - 16 Mar 18 kl. 07:37

Hevder Leirstein jobbet for å snu suspensjonssak mot FpU-er

Fremskrittspartiets Ulf Leirstein skal ha engasjert seg for å stanse suspensjonen av FpU-medlemmet som nå har Flere varslingssaker mot seg. Det melder NRK, etter at en mann i FpU skal ha bedt en 14-åring om sex mens han hadde lederverv i partiet. Han ble først suspendert, før vedtaket ble omgjort.

VG - 3 timer siden

Listhaug: Jeg har over tid blitt forsøkt kneblet

Avgåtte justis-, beredskaps- og innvandringsminister Sylvi Listhaug sier at Flere av opposisjonspartiene over tid har forsøkt å kneble henne..

Dagbladet - Igår: 10:52

KrF fylkesleder før skjebnemøtet: - Dette er ikke vårt, men Solbergs problem

På vei til skjebnemøtet klokka 12 sier Flere av KrFs fylkesledere at de har bestemt seg for hvilken avgjørelse de mener partiet bør lande på..

VG - 8 timer siden

Amerikanske medier: Skoleskyting på videregående skole i USA

Flere skal ha blitt skadd i en skyteepisode på en videregående skole i Maryland i USA, melder amerikanske medier..

VG - 10 timer siden

Ingen Flere hanner igjen av utrydningstruet neshorn

Nordlige hvite neshorn er på rask vei mot utryddelse. Det siste hann-neshornet av denne typen har dødd..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt