Flere

Thursday, 21 June, 14:43

Nyheter om Flere

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 6 timer siden

Funnet Flere drepte sauer

Og det er nå funnet enda Flere sauer som er skadd eller drept av ulv i Nord-Østerdal i løpet av dagen i går. Det er nå 120 sauer som er funnet, melder NRK. Letingen etter Flere skadde og drepte fortsetter i dag..

P4 - I førrgår: 20:36

- Flere skadd etter skyting i Malmö

Flere personer er skadd etter en skuddveksling sentralt i Malmö i Sverige i kveld. Ifølge politiet er Flere fraktet til sykehus, men det er ikke kjent hvor mange det er snakk om. Et område ved Drottninggatan er nå sperret av.

VG - Igår: 12:26

Stort jordras i Trøndelag - Flere hus kan bli tatt

Det 800 meter lange jordraset har allerede tatt med seg en gravemaskin ut i sjøen i Leksvik. Politiet jobber med å få oversikt om det er folk i Flere sommerhus som står i fare for å bli tatt..

Aftenposten - 1 time siden

Fortsatt store dataproblemer hos politiet

Store dataproblemer hos politiet fører til at Flere av politiets datasystemer er nede over hele landet. Det fører blant annet til lange passkøer Flere steder..

Aftenposten - Igår: 09:09

«Hei! Har du stemt? ...» SMS og brev om valget fikk Flere inn i stemmelokalet i 2015

En SMS til ungdom under 30 år og brev til nyankomne innvandrere bidro til økt valgdeltagelse i 2015. Potensialet for å mobilisere Flere ved lokalvalg er stort, mener valgforsker..

VG - 9 timer siden

Frykter dårligere eldreomsorg Flere steder i Norge

Det blir stadig Flere eldre i små kommuner i innlandet og i Nord-Norge. Nå frykter Helsedirektoratet at disse i fremtiden får det verre enn gamle som bor i byene..

P4 - 6 timer siden

Ikke skutt Flere ulver siden 1919

Det er ikke skutt Flere ulver i Norge som i jaktåret 2017-2018 på nesten hundre år. I alt ble 31 ulver skutt eller drept dette jaktåret. Av disse ble 24 ulver felt under vinterens lisensjakt, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.

Hegnar.no - 18 Jun 18 kl. 06:53

Flere rigger i drift

Baker Hughes' riggtelling for Nord-Amerika viser Flere enheter i drift..

P4 - 18 Jun 18 kl. 05:53

Flere skadd og døde etter jordskjelv i Japan

To personer er bekreftet omkommet Flere titalls personer er skadet etter at et jordskjelv rammet Japan i natt norsk tid. Enkelte bygninger har kollapset delvis, og Flere hundre tusen boliger har mistet strømmen. Skjelvet skal ha hatt en styrke på 6,1 på Richters skala, og ble utløst i Osaka-regionen sentralt i landet.

P4 - 6 timer siden

Trump snakker oftere usant

USAs president Donald Trump serverer Flere og Flere løgner og villedende påstander. Det viser den løpende faktasjekkeren til avisen Washington Post. Ved utgangen av mai, etter 497 dager som amerikansk president har Trump servert 3261 usannheter.

P4 - 8 timer siden

- Tar lett på hasjrøyking

- Mange foreldre på vestkanten i Oslo tror ungdommene bare er i en fase hvor de skal prøve hasj, uten å vite hvor farlig det er. Det sier Johan Benitez, avsnittsleder på forebyggende avdeling ved Majorstuen politistasjon, til Aftenposten. Stadig Flere ungdommer på vestkanten bruker hasj, kommer det frem i en fersk undersøkelse.

P4 - 22 timer siden

- Regjeringen må sørge for bedre ordninger for å få folk i arbeid

NHO mener regjeringen må komme med bedre arbeidsordninger. - Regjeringen må sørge for bedre ordninger for å få folk i arbeid. Det sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund, som i dag deltok på regjeringens inkluderingsdugnad.

P4 - Igår: 15:07

Stadig Flere velger sykehus fritt

10 000 pasienter har så langt benyttet seg av ordningen med fritt behandlingsvalg. Det viser tallene etter oppstarten av ordningen i november 2015, melder NTB. Tallene for årets første fire måneder viser også at stadig Flere benytter seg av ordningen for å få raskere eller bedre behandling..

NRK - 18 Jun 18 kl. 10:36

Bergen har flest privatskole-elever

Ingen andre storbyer i Norge har Flere elever på privatskole enn Bergen, og fra høsten kan det bli enda Flere. – Det presser økonomien i Hordaland fylkeskommune kraftig, mener leder for opplæringsutvalget, Emil Gadolin..

Hegnar.no - 1 time siden

Flere konkurser

Enkelte selskaper sliter til tross for økonomisk vekst..

Aftenposten - 17 Jun 18 kl. 16:41

Store vannmasser har skapt problemer Flere steder rundt Oslo

E6 ved Abildsø i Oslo i retning mot Vinterbro er nå åpen igjen etter å ha vært stengt i Flere timer i dag..

P4 - I førrgår: 22:16

Mange Flere på flukt i Jemen

Mer enn 25 000 mennesker har flyktet på grunn av kampene i havnebyen Hodeida i Jemen, det opplyser FN. En svært stor andel av nødhjelpen til det krigsherjede landet kommer til Hodeida. Blant annet Flere bistandsgrupper frykter at mange vil sulte ihjel på grunn av kampene..

P4 - 7 timer siden

Etterlyse tiltak for «hardbarka røykere»

Folkehelseinstituttet vil ha Flere og mer spesifikke grep..

VG - 18 Jun 18 kl. 03:46

Flere fryktet døde etter jordskjelv i Japan

Skjelvet rammet Osaka i åttetiden mandag morgen, og Flere er fryktet døde..

Klartale - Igår: 13:14

Stort ras i Trøndelag: Flere hus står i fare

Stort ras i Trøndelag: Flere hus står i fare.

P4 - I førrgår: 06:09

Frykter Flere straffedømte vil falle tilbake

Fengsels-og friomsorgsforbundet frykter Flere straffedømte skal falle tilbake etter endt soning. Nestleder Asle Aase sier til Dagbladet at dagens kriminalomsorgspolitikk handler mer og mer om effektiv straffegjennomføring enn rehabilitering av de innsatte. De mener nedleggelelsen av 250 åpne soningsplasser vil frata mange innsatte muligheten for åpen soning, som gir dem en mykere overgang til hverdagen igjen..

Hegnar.no - 7 timer siden

Funcom slapp trailer for sitt nye spill

Fikk Flere priser for «Mutant Year Zero: Road to Eden» i Los Angeles..

NRK - 18 Jun 18 kl. 01:15

Brann i Flere biler i Oslo

Det brenner i Flere biler i Oslo natt til mandag. Brannvesenet er på stedet og jobber med å slokke flammene. Bilbrannene er i bydelen Alna i Oslo.

Aftenposten - 5 timer siden

Byens 10 beste mexicanske restauranter

Byr Mexico på Flere varme opplevelser i fotball-VM? Her får du uansett kruttsterk mat..

NRK - 13 Jun 18 kl. 01:27

Monsun setter rohingyaleirer i fare

Flere jordskred som kobles til starten av monsunsesongen, har rammet Bangladesh. Flere av de tolv som er meldt døde, er rohingyaflyktninger. De berørte områdene ligger nær grensen til Myanmar.

NRK - 1 time siden

Eksperter advarer mot helseapper

Det lanseres stadig Flere trenings- og kostholdsapper til smarttelefoner. Finn Skårderud, ekspert på spiseforstyrrelser, og Kethe Engen, som tar doktorgrad ved Norges Idrettshøgskole, mener appene kan gi et usunt fokus..

NRK - 3 timer siden

Dataproblemer i politiet

Politiet har problemer dataproblemer i Flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

Dagbladet - 22 timer siden

Kaffebrenneriet betaler 7 mill. i utbytte

Kaffebrenneriet åpner enda­ Flere brennerier..

Dagbladet - 5 timer siden

«Kaospresidenten» snakker stadig oftere usant: - Han har overgått seg selv

Donald Trump serverer stadig Flere usannheter og villedende påstander, viser Washington Posts løpende faktasjekk av den amerikanske presidenten..

P4 - 7 timer siden

Tusenvis demonstrerte i Romania

Rundt 10.000 mennesker demonstrerte i dag utenfor regjeringskontorer i Romanias hovedstad Bucuresti. Demonstrantene protesterte mot nye lovforslag som de mener vil gjøre det vanskeligere å bekjempe korrupsjon.

Aftenposten - 15 Jun 18 kl. 16:18

Grillforbudet oppheves Flere steder

Forbudet mot grilling og bål er opphevet i Agder-fylkene, i Oslo og Flere andre steder på Østlandet..

Dagbladet - Igår: 11:07

Sp vil ha Flere på kontor

Senterpartiets Marit Arnstad tar det gode gamle kontoret i forsvar, og mener Statsbyggs arealnorm må skrotes i arbeidet med det nye regjeringskvartalet..

VG - 21 timer siden

AP: Jobber på spreng for å stoppe familiesplittelsene

Det kommer signaler fra Flere hold om at det jobbes med grep for å hindre at barn blir tatt fra foreldre som pågripes for ulovlig grensekryssing..

P4 - 30 minutter siden

- Conte ferdig i Chelsea

Antonio Conte kommer til å få sparken som Chelsea-manager i sommer. Det melder Flere britiske medier i ettermiddag. De hevder også at Conte vil bli erstattet av tidligere Napolo-trener Maurizio Sarri..

NRK - 22 timer siden

Beklager at USA trekker seg

– Menneskerettighetene er under press Flere steder i verden. I denne situasjonen er det beklagelig at USA har trukket seg fra FNs menneskerettighetsråd, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide til NTB. Hun er enig i mye av USAs kritikk av rådet..

P4 - 16 Jun 18 kl. 19:36

Stadig Flere trenger gratis ferietilbud

Stadig Flere barn trenger et gratis ferietilbud. I Blåkors merker de en kraftig pågang og aldri før har de måttet gi så mange avslag som de har gjort i forkant av denne sommeren, melder TV2. Ventelisten øker hvert år og de er veldig bekymret for utviklingen..

NRK - 15 Jun 18 kl. 11:01

Opphever bålforbud Flere steder

Det totale forbudet mot bål og grilling oppheves nå Flere steder i landet. Likevel gjelder det generelle forbudet mot åpen ild i skog og mark..

NRK - 8 timer siden

Tusenvis demonstrerte i Romania

Rundt 10.000 mennesker demonstrerte onsdag utenfor regjeringskontorer i Romanias hovedstad Bucuresti i protest mot nye lovforslag som kritikerne mener vil gjøre det vanskeligere å bekjempe korrupsjon. Flere demonstranter ble pågrepet, melder DPA..

Hegnar.no - 7 timer siden

Norge søker plass i FNs sikkerhetsråd

Norge har gode muligheter til å få en plass i FNs sikkerhetsråd, men ville stått sterkere om vi sendte Flere soldater i FN-tjeneste, mener en NUPI-forsker..

Hegnar.no - 6 timer siden

Washington Post: Trump snakker stadig oftere usant

Donald Trump serverer stadig Flere usannheter og villedende påstander, viser Washington Posts løpende faktasjekk av den amerikanske presidenten..

Aftenposten - 3 timer siden

Byrådets plan for Oslo: Vil likevel skjerme Flere småhusområder

Byrådet vil skjerme en rekke småhusområder fra sterk fortetting. Men på Smestad vil de fortsatt ha blokker..

Klartale - I førrgår: 14:38

Meldt om Flere overgrep i Kirken

– Når du er leder på leir, er du ikke på en sjekkearena, sier Helene Horsfjord i KA..

Dagbladet - I førrgår: 11:14

Frykter at Flere straffedømte begår ny kriminalitet

Fengsels- og Friomsorgsforbundet sterkt kritisk til regjeringens politikk..

Aftenposten - 18 timer siden

Flyktninger – hva er den moralske utfordringen? | Tor Mikkel Wara

Selv om vi alle er enige om at vi har en plikt til å hjelpe mennesker på flukt, gjenstår Flere krevende spørsmål i asyl- og innvandringspolitikken..

Klartale - I førrgår: 12:54

Meldt om Flere overgrep enn før i Den Norske Kirke

– Når du er leder på leir, er du ikke på en sjekkearena, sier Helene Horsfjord..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt