Flere

Onsdag, 21 April, 17:18

Nyheter om Flere

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 april 21 kl. 16:48

Flere gressbranner i Sør-Norge

Det varme været i Sør-Norge de siste dagene har ført til Flere gressbranner. Bakken har tørket raskt opp, og tørt gress fra i fjor brenner lett. Vest for Kongsberg er både E134 og jernbanen fortsatt stengt på grunn av Flere små branner..

Aftenposten - 18 timer siden

Flere Viken-kommuner ber om lettelser i de regionale tiltakene

Statsforvalteren holdt tirsdag møte med kommunene i Oslo og Viken. Flere ber om lettelser av tiltakene, og….

NRK - 20 timer siden

Medier: Flere vil trekker seg

Flere klubber vurderer nå å trekke seg fra den nye superligaen i fotball, ifølge en rekke medier..

NRK - 21 timer siden

Medier: Chelsea vil trekke seg

Chelsea skal være på vei til å trekke seg fra den nye superligaen i europeisk fotball, ifølge Flere britiske medier. Sky Sports melder at klubben nå forbereder dokumenter om at de formelt trekker seg fra turneringen. Chelsea er en av de 12 toppklubbene som har annonsert at de skal være med i turneringen.

E24 - 23 timer siden

Statsadvokaten ber om Flere undersøkelser i Hurtigruten-etterforskning

Troms politidistrikt sendte sin innstilling til statsadvokaten i februar. Nå har Statsadvokaten bedt om at det blir gjennomført Flere avhør etter smitteutbruddet på «Roald Amundsen» i fjor..

NRK - 14 april 21 kl. 14:42

Norge får 550.000 Flere doser

Norge får rundt 550.000 Flere doser doser av koronavaksinen fra Biontech-Pfizer, i sammen heng med at EU får 50 millioner Flere doser i andre kvartal i år. Det sier Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström til VG..

Aftenposten - Igår: 22:18

Norge kan bli nødt til å leve med Flere koronasmittetiltak i minst et år til

Norge kan bli nødt til å leve med Flere koronasmittetiltak i minst et år til..

NRK - 13 april 21 kl. 00:21

648 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 648 nye koronatilfeller i Norge. Det er 227 Flere enn søndag og 75 Flere enn mandag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 5020 nye smittetilfeller.

NRK - 13 april 21 kl. 00:21

648 nye smittetilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 648 nye koronatilfeller i Norge. Det er 227 Flere enn søndag og 75 Flere enn mandag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 5020 nye smittetilfeller.

NRK - 12 april 21 kl. 20:48

Positiv til andre AstraZeneca-dose

Det er trolig trygt å gi andre dose av AstraZeneca-vaksinen til dem som ikke opplevde de alvorlige bivirkningene etter første dose, ifølge en norsk ekspert. Flere millioner personer i Storbritannia har fått den omstridte vaksinen uten å bli rammet av blodpropp. Det får professor Per Morten Sandset – en av Norges fremste eksperter på blodproppsykdom – til å ta til orde for at man også her i landet bør vurdere å gi vaksinedose nummer to til dem som allerede har fått første dose uten å bli syke, ifølge VG.

NRK - 18 april 21 kl. 05:26

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 Flere enn på fredag, og 23 Flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 17 april 21 kl. 19:46

Strid om kanadiske koronaregler

Politiet Flere steder i Ontario nekter å håndheve nye koronaregler i den kanadiske provinsen. En ny bestemmelse sier at folk må forklare seg om hvorfor de ikke er hjemme. Flere politisjefer sier de ikke vil spørre tilfeldige personer hva de gjør..

NRK - 17 april 21 kl. 17:39

Ulike reiseregler i Flere land

Vaksinasjon mot koronavirus kan bli avgjørende for om det er mulig å reise til utlandet i sommer. Flere land har tatt vaksinepass i bruk, eller sier de ønsker å gjøre det. Fortsatt må reisende i karantene i ti dager når man kommer tilbake til Norge..

NRK - 17 april 21 kl. 17:32

Lov mot transbehandling skaper uro

En lov som forbyr behandling av transpersoner under 18 år i Arkansas har skapt uro i USA. Flere hundre ungdommer, familier og helsearbeidere forteller om selvmordsforsøk og frykt. Flere lover mot transpersoner er foreslått, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 17 april 21 kl. 10:32

Vil evaluere trakasseringsregelverk

Arbeiderpartiet har vedtatt at de skal evaluere sitt eget regelverk mot trakassering. Bakgrunnen er Flere indre konflikter og varslingssaker i partiet de siste årene, som har gjort at Flere medlemmer vil endre vedtektene og formålsparagrafen..

NRK - 16 april 21 kl. 21:16

Flere Pfizer-vaksiner

Som NRK meldte i går, kommer det Flere Pfizer-vaksiner til Norge i juli og utover høsten. VG melder i kveld at det betyr 700.000 ekstra vaksinedoser i juli og 700.

VG - 16 april 21 kl. 20:08

Flere melder seg ut av Ap etter rusvedtak: – Skammelig

Flere varsler at de melder seg ut av partiet etter Ap-landsmøtets nei til avkriminalisering. – Jeg kan ikke stå inne for medlemskap i et parti som torpederer den største sosialpolitiske reformen i min levetid..

VG - 16 april 21 kl. 09:00

Flere skutt i Indianapolis i USA

En person har skutt Flere personer i en filial til transportselskapet FedEx i Indianapolis i Indiana. Den mistenkte gjerningspersonen er død..

NRK - 16 april 21 kl. 08:06

Flere vaksiner kan fylle tomrommet

Det kan komme Flere vaksiner som fyller det kortsiktige tomrommet etter AstraZeneca om den blir tatt ut av det norske vaksinasjonsprogrammet. Det sier Sigrid Bratlie, molekylærbiolog og spesialrådgiver i Kreftforeningen. Regjeringen har ikke bestemt seg ennå om AstraZeneca skal skrotes i Norge, men andre vaksiner kan stå klare til å ta plassen.

NRK - 16 april 21 kl. 07:03

Flere skutt nær flyplass i USA

Flere mennesker skal være skutt ved Fedex' lagerbygning i nærheten av flyplassen i Indianapolis i USA. Det er ikke kjent om noen er døde eller hvor mange som er skadd..

VG - 1 time siden

Mener regjeringen svikter unge som trenger hjelp

Ulrikke Torgersen (24) har opplevd å bli avvist Flere ganger da hun var syk med spiseforstyrrelser. Nå vil MDG-politikeren kjempe for et bedre psykisk helsevern..

Aftenposten - 1 time siden

Hun studerer to steder og har tre deltidsjobber. Slik får hun det til

Etter Flere år har Karolina Berg (26) endelig funnet den perfekte studieteknikken..

Klartale - 2 timer siden

Mer klart språk skal hindre at Flere bryter reglene uten å forstå

Arbeidsministeren sier klart språk er viktig for å hindre en ny Nav-skandale..

Aftenposten - 3 timer siden

Fotballbråket: Dette er de største vinnerne og taperne

Flere ledere står igjen som tapere i fotballbråket. Noen kommer styrket ut..

E24 - 4 timer siden

Hun er permittert, får 8000 fra Nav og betaler husleie på 6000

SSB: «Litt Flere har fått litt bedre råd». Likevel sliter hver femte med regningene..

Aftenposten - 4 timer siden

Hun er permittert, får 8000 fra Nav og betaler husleie på 6000

SSB: «Litt Flere har fått litt bedre råd». Likevel sliter hver femte med regningene..

NRK - 4 timer siden

Smitten nesten halvert siden toppen

I forrige uke ble det registrert 3.717 koronasmittede i Norge. Det er 43 prosent færre enn i toppuken (uke 11), viser Folkehelseinstituttets siste ukesrapport.

Aftenposten - 4 timer siden

Slik starter AaFK i årets første treningskamp

Lars Arne Nilsen må klare seg uten Flere nøkkelspillere mot Sogndal..

Aftenposten - 6 timer siden

FHI vurderer ny vaksinestrategi. Disse tre endringene kan få oss raskere i mål.

Flere viktige punkter i vaksinestrategien kan endres. Nå ber regjeringen Folkehelseinstituttet om råd..

E24 - 15 april 21 kl. 21:35

Kinesiske sentralbankanalytikere: Kina trenger Flere babyer

Kina trenger Flere babyer og mer fokus på sparing, mener analytikere i landets sentralbank. Det skal hjelpe landet med å takle problemene med en eldrebølge..

E24 - 9 timer siden

Medier: Biden vil love klimakutt på minst 50 prosent

President Joe Biden ønsker en kraftig innskjerping av USAs klimamål og vil love et utslippskutt på minst 50 prosent innen 2030, ifølge Flere medier..

E24 - 10 timer siden

Flere børser faller i Asia etter økte smittetall

Reiseselskaper som er avhengig av gjenåpning for å tjene penger, faller. Samtidig som coronasmitten øker i blant annet India og Japan..

E24 - 11 timer siden

Hun studerer to steder og har tre deltidsjobber. Slik får hun det til

Etter Flere år har Karolina Berg (26) endelig funnet den perfekte studieteknikken. – Arbeidsgivere vil finne henne interessant, sier karriereekspert..

NRK - 15 april 21 kl. 17:44

Romerike ber om Flere vaksiner

Kommunene på Romerike har gått sammen om å be om Flere vaksiner til regionen. De to regionrådene på Romerike har sendt et brev til Helse- og omsorgsdepartementet der de ber om dette, skriver Romerikes Blad. De viser til utvalget ledet av Steinar Holden som anbefalte at områdene med høyest smittetrykk bør prioriteres for vaksiner..

NRK - 12 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 Flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 15 april 21 kl. 15:16

Sikrer fattige land vaksiner

Norge overfører Flere vaksineopsjoner til vaksinesamarbeidet Covax. Det er vaksiner fra Novavaz og Janssen som nå blir overført. I en pressemelding sier utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) at vaksinene som blir overført, er vaksiner som Norge får gjennom EUs innkjøpsordning, og opsjoner som dermed ikke er aktuelle for det norske markedet.

Aftenposten - 15 april 21 kl. 11:42

Åtte kreftpasienter koronasmittet på Radiumhospitalet. Flere lå på firemannsrom.

Åtte pasienter ble smittet av koronavirus på Radiumhospitalet i påsken. Flere av de smittede delte et firesengsrom..

VG - 18 timer siden

Mann død etter skyting i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

En mann i 30-årene er bekreftet død etter en skyteepisode tirsdag kveld. Politiet jakter en eller Flere gjerningspersoner og har kontrollerer utfartsveiene fra Tønsberg..

VG - 18 timer siden

Mann skutt og drept på åpen gate - jakter gjerningspersoner

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller Flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld..

VG - 18 timer siden

Mann skutt og drept på åpen gate: – Fremstod ikke som et tilfeldig offer

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller Flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld..

VG - 18 timer siden

Mann skutt og drept på åpen gate: Ringte selv nødetatene og sa han muligens var skutt

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller Flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld. Mannen varslet selv nødetatene om at han muligens var skutt..

VG - 18 timer siden

Mann skutt og drept: Ringte selv nødetatene og sa han muligens var skutt

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller Flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld. Mannen varslet selv nødetatene om at han muligens var skutt..

NRK - 18 timer siden

Viken kommuner ber om lettelser

Statsforvalteren holdt tirsdag møte med kommunene i Oslo og Viken. Flere ber om lettelser av tiltakene, og helsemyndighetene skal nå vurdere innspillene. Mange av kommunene har bedt helsemyndighetene om å lette på de svært strenge regionale tiltakene.

Aftenposten - 18 timer siden

Flere klubber trekker seg fra Super League

Tottenham, Manchester City, Arsenal, Manchester United, Chelsea og Liverpool bekrefter sent tirsdag kveld at de vil….

VG - 19 timer siden

Liverpool-spillere tar avstand fra Super League: – Vi liker det ikke og vil ikke at det skal skje

Flere Liverpool-spillere har delt samme tweet hvor de skriver at en samlet spillergruppe er imot innføringen av Super League..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt