Flere

Monday, 30 March, 09:48

Nyheter om Flere

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 16:35

UP: - Flere råkjører under koronakrisen

Utrykningspolitiet opplever at Flere råkjører på veiene under koronakrisen. Flere patruljer melder nå om grove fartsovertreldelser som følge av at det er mindre trafikk og færre hindringer. Dette er alvorlig og urovekkende, sier sjef for Utrykningspolitiet, Steven Hasseldal..

P4 - 14 timer siden

- USA vil få Flere millioner smittede

President Donald Trumps smittevernekspert, Anthony Fauci, tror Flere millioner amerikanere vil bli smittet av koronaviruset. Han frykter at mellom 100.000 og 200.

P4 - Igår: 15:07

Flere kriseforskrifter stanses

Stortinget stanser Flere av regjeringens kriseforskrifter. Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har blokkert Flere forslag innen utdanningsfeltet og mener de for inngripende, og for dårlig begrunnet. Den nye koronaloven ble innført forrige helg, men kan blokkeres av et mindretall på Stortinget.

NRK - I førrgår: 08:45

Politiet måtte stanse sju fester

Ikke alle tar den pågående viruspandemien på alvor. Natt til lørdag ble det arrangert Flere fester i bergensområdet, og det oppsto Flere voldshendelser. Totalt måtte politiet stanse sju privatfester og Flere voldshendelser, melder Bergens Tidende..

P4 - 19 timer siden

110 døde i Sverige

Åtte Flere personer har omkommet i Sverige av koronaviruset det siste døgnet. Dermed har totalt 110 mistet livet i landet av den smittsomme sykdommen. Også i Danmark stiger dødstallet til 72, noe som er sju Flere enn i går..

NRK - 22 timer siden

Mer partnervold i Australia

I Australia meldes det om Flere tilfeller av vold i nære relasjoner under koronakrisen. Regjeringen lover mer penger for å bekjempe problemet. Over 40 prosent av de ansatte i organisasjonen Women's Safety sier de har fått Flere klienter..

Aftenposten - 17 timer siden

Først hamstret vi enorme mengder mat. Nå kjøper Flere enn normalt badevekt.

Først hamstret vi doruller, hvetemel, gjær og Joika-kaker. Men det er Flere endringer i folks handlemønster..

NRK - Igår: 10:55

Piggdekk-frist utsatt til 1. mai

Fristen for å ta av piggdekkene utsettes til 1. mai som følge av koronakrisa. Vegvesenet ser at det er Flere praktiske utfordringer ved at Flere verksteder og dekkhotell har måttet stenge, eller har ansatte i karantene..

P4 - 19 timer siden

Flere lyngbranner på Østfoldbanen

Flere lyngbranner er utløst langs Østfoldbanen i Fredrikstad og Sarpsborg etter gnister fra passerende tog. Brannvesenet mottar stadig nye meldinger om branner og driver nå slukningsarbeid, skriver Fredriksstad Blad..

P4 - 26 Mar 20 kl. 15:32

Vil forby Flere enn to å møtes

Danmark vil forby Flere enn to personer å møtes. Dette er ett av Flere forslag på innstramninger som den danske regjeringen forslår i kampen mot koronaviruset. Forslaget hastebehandles nå sammen med forslaget om å øke straffen for å stjele håndsprit.

P4 - 4 timer siden

To biler påtent

Politiet i Oslo mener at en bil ble påtent på Hovseter i Oslo i natt. Det begynte å brenne i en bil, og brannen spredte seg til en annen bil før den ble slukket rundt klokken halv fem. Det ble ifølge politiet funnet brennbar væske på Flere biler med knuste ruter på stedet.

Aftenposten - 20 timer siden

Flere lyngbranner langs Østfoldbanen

Gnister fra passerende tog har utløst lyngbranner Flere steder langs Østfoldbanen i Fredrikstad og Sarpsborg..

P4 - 1 time siden

Reagerer på at lokale smittervernregler fortsetter

NHO reagerer kraftig på at Flere kommuner i nord fortsatt nekter å droppe lokale karanteneregler. I går presenterte regjeringen, sammen med NHO, LO og KS, en nasjonal veileder til kommunene, med beskjed om at det ikke er behov for lokale tiltak. Men, likevel sier Flere kommuner at de vil opprettholde sine lokale regler.

P4 - 22 timer siden

Flere ber om mathjelp

Flere ber om mathjelp under koronakrisen. Frelsearmeen Slumstasjon i Oslo sier til NTB at de får samme antall nye mennesker hver dag som de vanligvis får på en måned. Mange som ber om hjelp er EU-borgere som er blitt permittert og venter på å få dagpenger, eller trenger hjelp til å søke om det.

NRK - Igår: 01:02

Får seile gjennom Panamakanalen

Det nederlandske cruiseskipet «Zaandam», med Flere koronasmittede om bord, er gitt tillatelse til å seile gjennom Panamakanalen, men ingen får gå i land. I Flere dager har det skipet seilt utenfor kysten av Sør-Amerika uten å få legge til kai..

NRK - Igår: 09:06

Flere prøvelser i vente for Italia

Selv om utbruddet skulle nå toppen om noen dager, betyr det ikke at krisen er over. Stadig Flere leger dør av viruset. Dødstallet nærmer seg 10.

P4 - 2 timer siden

Flere nekter å droppe lokale karantener

Flere kommuner i Nord-Norge nekter å følge regjeringens oppfordring om å droppe lokale karanteneregler. I går presenterte regjeringen, sammen med NHO, LO og KS, en nasjonal veileder til kommunene, med beskjed om at det ikke er behov for lokale tiltak. Målet er å ta vare på næringslivet - og helseminister Bent Høie sa i går at han regnet med at kommunene ville lytte.

P4 - 12 timer siden

Stengte fjelloverganger

Uvær fører nå til Flere stengte fjelloverganger rundt om i Norge. Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt for personbiler. Fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland og fylkesvei 53 mellom Årdal og Tyinkrysset er helt stengt.

P4 - 20 timer siden

Anmeldt for brudd på hytteforbudet

Flere personer har i løpet av helgen nekte å etterkomme hytteforbudet i Norge. To personer er politianmeldt for å oppholdt seg på en hytte i Luster over lengre tid. Ifølge NRK har også politiet gjennom hele helgen fått inn Flere telefoner om folk som bryter forbudet.

NRK - I førrgår: 03:24

Flere konkurser i Sør-Sverige

Utbruddet av koronavirus ser ut til å ha påvirket konkurstallene i Skåne i Sør-Sverige. Tallene for mars viser en kraftig oppgang, skriver Sydsvenskan. 99 aksjeselskaper i regionen gikk konkurs i mars, 27 prosent Flere enn i samme periode i fjor..

NRK - Igår: 09:24

Uvær stenger veier i Nord-Norge

E6 og Flere andre veier er stengt lørdag morgen. E6 er stengt både ved Kvænangsfjellet og Baddereidet. Det skriver Nordlys.

NRK - 24 Mar 20 kl. 11:56

Flere 1. mai-markeringer avlyst

Flere lokallag i LO avlyser 1. mai-arrangementer på grunn av koronakrisen. Både i Sarpsborg og i Kristiansand har LO valgt å avlyse 1.

P4 - Igår: 11:13

Har fått Flere hundre hatmeldinger

Advokat Brynjar Meling tar nå et oppgjør med personer som i lang tid har truet og trakassert ham for jobben han har gjort som forsvarer for mulla Krekar. Etter at mullaen ble utlevert til Italia denne uken, har Meling mottatt Flere hundre hatmeldinger.

P4 - I førrgår: 08:46

Flere fester stanset av politiet

Ikke alle ønsker å ta innover seg trusselen koronaviruset utgjør for samfunnet. I går måtte politiet i Bergen stanse sju privatfester og Flere voldshendelser, melder Bergens Tidende. Også i hovedstaden har politiet tidligere gått ut og advart mot ungdommer som har feiret at de har fri fra skole og slippet skoleeksamen..

P4 - 26 Mar 20 kl. 05:37

Langt Flere menn dør av koronaviruset

Det er langt Flere menn som dør av koronaviruset enn kvinner. Det viser en spansk undersøkelse, melder NRK. En årsak kan være at menn har Flere underliggenede sykdommer av den typen som er spesielt risikable for koronapasienter.

P4 - Igår: 10:08

Reiserestriksjoner opphevet i Wuhan

Flere reiserestriksjoner i Wuhan i Kina blir nå opphevet av kinesiske myndigheter. I går meldte kinesiske medier at innbyggere får for første gang på Flere måneder reise inn til byen. Koronaviruset ble først oppdaget i Wuhan i desember i fjor, og hele byen med elleve millioner innbyggere og en større region rundt ble satt i karantene..

P4 - 26 Mar 20 kl. 05:54

Tre ganger Flere koronasmittet i Oslo

Tre ganger Flere i Oslo er bekreftet smittet av koronaviruset enn i resten av Norge. Oslo hadde per i går 110 smittede per 100.000 innbyggere, mens for resten av landet så er tallet 41.

P4 - I førrgår: 13:30

Skiforbundet permitterer 96

Norges skiforbund permitterer 96 ansatte. De 96 blir helt eller delvis permittert, og dette rammer 66 prosent av de ansatte i forbundet, som har tapt 30 millioner kroner på koronakrisen. I pressemelding skriveer Skiforbundet at de kan tape Flere titall millioner til, og de utelukker ikke Flere tiltak fremover..

Klartale - I førrgår: 11:06

Skrev feil om unge på Bærum sykehus

Avisa Budstikka skrev at Flere unge var innlagt på intensiv-avdelingen på Bærum sykehus. Det var feil. Men Flere unge blir nå syke av korona-viruset..

NRK - 26 Mar 20 kl. 14:43

Ikke Flere unge er i respirator

Vestre Viken helseforetak avviser at Flere unge mennesker mellom 20 og 45 år utenfor risikogruppene er lagt på respirator på intensivavdelingen på Bærum sykehus. De skriver at de ikke kjenner seg igjen i påstanden som Budstikka har fremsatt..

NRK - 25 Mar 20 kl. 17:15

Flere flyplasser stenger

Flere europeiske flyplasser stenger på grunn av korona-utbruddet. Orly-flyplassen i Paris stenges ifølge AFP, og London City holder stengt fra onsdag kveld og ut april, melder Reuters..

P4 - 26 Mar 20 kl. 14:09

Avviser unge i respirator

Vestre Viken Helseforetak avviser i dag at Flere unge mennesker, uten underliggende sykdommer, ligger i respirator med koronasmitte ved Bærum Sykehus. Avisa Budstikka viste i går kveld til kilder som hevdet at Flere personer mellom 20 og 45 år lå i respirator på intensivavdelingen. Helseforetaket sier i dag at dette ikke stemmer..

P4 - 26 Mar 20 kl. 14:09

Avviser at unge er i respirator

Vestre Viken Helseforetak avviser i dag at Flere unge mennesker, uten underliggende sykdommer, ligger i respirator med koronasmitte ved Bærum Sykehus. Avisa Budstikka viste i går kveld til kilder som hevdet at Flere personer mellom 20 og 45 år lå i respirator på intensivavdelingen. Helseforetaket sier i dag at dette ikke stemmer..

P4 - 24 Mar 20 kl. 15:48

Tiltalt i kongekrabbesaken

En mann fra Østlandsområdet er tiltalt for hvotvasking i den såkalte kongekrabbesaken. Tiltalen omfatter transport av 3,6 tonn ulovlig fanget kongekrabbe fra Finnmark til Østlandet, og videre distribusjon av denne, opplyser økokrim. Te ulovlig kongekrabbe-nettverk ble avslørt før jul, og Flere enn ti personer ble pågrepet.

P4 - 24 Mar 20 kl. 09:50

Flere burde komme tidligere til sykehus

Flere koronapasienter burde kommet til sykehus tidligere. Det konstaterer Ahus. Flere koronapasienter som kommer dit, har så lave oksygenverdier i blodet at de må rett på pustemaskin, sier overlege Vibecke Sørensen til VG .

Klartale - 24 Mar 20 kl. 10:44

Mener Flere burde kommet tidligere til sykehus

Flere korona-pasienter må rett på pustemaskin når de kommer til sykehus. Flere burde kommet til sykehus tidligere. Det mener sykehuset Ahus..

NRK - 26 Mar 20 kl. 16:39

Bruker koronaloven for første gang

Justisminister Monica Mæland sier regjeringen bruker den nye koronaloven for første gang, for å sørge for at Flere rettssaker kan gjennomføres. Endringen åpner blant annet for Flere fjernmøter, og skal blant annet brukes ved domsavsigelser..

Klartale - 1 time siden

Her er nesten alle intensiv-plassene fylt

Sykehuset Ahus ber andre sykehus om hjelp. De har snart ikke Flere ledige intensiv-plasser igjen. Årsaken er mange pasienter med korona-virus..

NRK - 15 timer siden

Flere innbrudd under koronakrisen

Politiet i Agder melder om en økning i vinningskriminalitet den siste tiden. – Nå som det er færre folk som ferdes ute, er det lettere å operere fritt. Det er min forklaring, sier operasjonsleder Vidar Arnesen..

Aftenposten - 3 timer siden

Over 40 prosent av verdens befolkning er i koronakarantene

Flere enn 3,38 milliarder mennesker over hele verden er blitt bedt om eller beordret til å følge en form for restriksjon i kampen mot koronaviruset..

Dagbladet - Igår: 07:23

Kinas «bat woman» frykter Flere utbrudd

Forsker Shi Zhengli følte hun sto i sitt livs verste mareritt i Wuhan i fjor. Hun kaller utbruddet for en vekker..

Aftenposten - 12 timer siden

Uvær stenger fortsatt fjelloverganger

Uvær både i Sør- og Nord-Norge fører til trafikkproblemer Flere steder med stengte fjelloverganger og kolonnekjøring..

Aftenposten - 12 timer siden

Uvær stenger fortsatt fjelloverganger

Uvær både i Sør- og Nord-Norge fører til trafikkproblemer Flere steder med stengte fjelloverganger og kolonnekjøring..

NRK - 4 timer siden

Bilbrann på Hovseter i Oslo

I Oslo har nødetatene rykket ut etter mange meldinger om en brann i en bil på Hovseter i den vestlige delen av byen. Flere har hørt en bil kjøre raskt fra stedet like før det tok fyr. Politiet fikk melding om brannen ved 4-tiden i natt..

Klartale - 24 Mar 20 kl. 09:39

Oslo vurderer Flere regler mot korona

Det er for tidlig å åpne skoler og barnehager, mener leder for byrådet i Oslo. Han sier det kan komme Flere regler for å hindre smitte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt