Skadd

Saturday, 18 September, 11:43

Nyheter om Skadd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 sep 21 kl. 02:39

Kvinne Skadd i båtulykke i Bamble

En kvinne i 40-årene er Skadd etter å ha kjørt på et skjær i Valle i Vågøyfjorden i Bamble ved ettida natt til torsdag. Operasjonsleder Roger Aaser i Sørøst politidistrikt sier til NTB at kvinnen trolig ikke er alvorlig Skadd, og ta hun blir fulgt opp av helsepersonell. Hun var alene i båten, ifølge politiet.

Klartale - I førrgår: 15:28

Ingen Skadd i brann hos Jotun

Onsdag brant det på et lager hos fabrikken til Jotun i Sandefjord. Ingen ble Skadd, selv om mange ble evakuert..

NRK - 13 sep 21 kl. 06:58

Kritisk Skadd etter utforkjøring

En person er kritisk Skadd etter utforkjøringen på fylkesvei 350 ved Hønefoss mandag morgen. Vedkommende blir flydd til Ullevål sykehus med luftambulansen. Ifølge politiet var vedkommende fastklemt.

NRK - 5 minutter siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 Skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

Dagbladet - 1 time siden

Kvinne døde etter voldshendelse

Fredag kveld fikk politiet melding fra Haukeland universitetssjukehus om at kvinnen i 20-åra som ble funnet hardt Skadd i Bergen natt til søndag 12. september, døde av skadene..

NRK - 21 timer siden

To drept i Nederland

En mann væpnet med armbrøst har drept to personer og Skadd en tredje i den nederlandske byen Almelo, skriver avisen De Telegraaf. Bilder fra den lokale TV-stasjonen RTV Oost, viser en mann i bar overkropp som står med armbrøst på en balkong. Det er ikke bekreftet om de døde ble drept av piler fra en armbrøst..

NRK - 17 aug 21 kl. 16:11

Hardt Skadd i kollisjon

En mann er hardt Skadd og kjørt til sykehus etter å ha kjørt av veien og kollidert med en traktorhenger i høy fart ved Helgeroa i Larvik. Føreren var alene i bilen, skriver NTB. VG skriver at mannen er hardt Skadd..

NRK - 31 aug 21 kl. 19:22

MC-fører alvorlig Skadd i ulykke

En MC-fører synes å være alvorlig Skadd etter å ha kjørt av veien på Jaren i Gran kommune. – Norsk Luftambulanse er på stedet, melder politiet i Innlandet på Twitter. Foreløpig er hendelsesforløpet ukjent, men politiet har ikke informasjon som tilsier at det var flere involvert i ulykken..

NRK - I førrgår: 22:45

Sju personer druknet i Frankrike

Sju personer druknet i havet utenfor Montpellier og Beziers vest for Marseille i Frankrike onsdag. Svømmeulykkene har skjedd på ulike steder ved den franske middelhavskysten. To personer er alvorlig Skadd og én er fortsatt savnet, melder avisen La Dépêche du Midi..

NRK - I førrgår: 18:07

Valdshending i Stavanger

Politiet leitar etter to menn som er sikta etter ei valdshending i Stavanger tysdag kveld. Ein mann i 20-åra ligg Skadd på sjukehus. – Det er to menn, og dei er sikta i saka.

NRK - 15 aug 21 kl. 16:56

Kritisk Skadd i frontkollisjon

En kvinne er kritisk Skadd i en frontkollisjon på Seljordvegen i Bø i Midt-Telemark søndag formiddag. – En kvinne er kritisk Skadd og er fløyet med luftambulanse til sykehuset i Skien, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sørøst politidistrikt til NTB. Det var én kvinne i hver av bilene, og begge var våkne da nødetatene kom til stedet, men operasjonsleder Øystein Eikedalen sa tidligere søndag til NTB at det var bekymring knyttet til indre skader på den ene kvinnen..

NRK - 30 aug 21 kl. 15:53

Alvorlig Skadd etter kollisjon

En kvinne ser ut til å være alvorlig Skadd etter en møteulykke mellom en lastebil og en bil på fylkesveg 33 på Dokka i Innlandet. Det skriver Politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 14 sep 21 kl. 19:55

Alvorleg for kvinne i Bergen

Kvinna som blei forsøkt drepen i Bergen natt til søndag, er hardt Skadd og det er usikkert når ho kan forklare seg, skriv Bergens Tidende. Kripos blei tysdag kopla inn i etterforskinga av saka. Ein mann er gripen og sikta for drapsforsøk på kvinna.

Klartale - 14 sep 21 kl. 16:00

Tande er klar til å hoppe på ski igjen

Daniel-André Tande skal hoppe på ski i en konkurranse i helga. Det er første gang siden han ble stygt Skadd i en hoppbakke i mars..

NRK - 13 sep 21 kl. 17:56

MC-førar alvorleg Skadd i ulukke

Det blir utført hjarte/lungeredning på MC-føraren etter ei trafikkulukke på E39 ved Kjøs bru, mellom Nordfjordeid og Grodås. Tre personar er involverte i ulukka der ein bil og ein MC har støytt saman. Vegen kan bli stengd ei stund framover, melder politiet..

NRK - 29 aug 21 kl. 13:14

Flere Skadd da ferje grunnstøtte

Minst tolv personer ble Skadd da en hurtiggående ferje kjørte på et skjær utenfor Ibiza i Middelhavet lørdag kveld. En ti år gammel gutt ble fløyet med helikopter til universitetssykehuset i Palma på Mallorca. Ferja var på vei til Formentara.

VG - 13 sep 21 kl. 15:53

Tre barn til sykehus etter at bil kjørte ned barnehageport

Tre barnehagebarn ble kjørt til akuttmottaket ved Haugesund sykehus etter en påkjørsel mandag ettermiddag. Ifølge politiet er de trolig ikke livstruende Skadd..

Klartale - 13 sep 21 kl. 14:11

Tre barn kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt

En bil skal ha kjørt ned porten til en barnehage i Haugesund. Tre barn ble Skadd og kjørt til sykehus..

NRK - 13 sep 21 kl. 00:00

Fire døde i nødlanding i Sibir

Fire mennesker omkom da et fly med 16 personer om bord nødlandet i en skog i Sibir søndag, fire kilometer fra landsbyen Kasatjinkoje. Flyet skal ha landet i vann, opplyser russiske myndigheter. Ifølge ubekreftede rapporter fra lokal redningstjeneste er teknisk feil årsak til ulykken.

Dagbladet - 12 sep 21 kl. 21:19

Ulykke på dragrace-bane

En mann i 50-åra ble Skadd da en motorsykkel eksploderte under et dragrace-arrangement søndag..

Dagbladet - 12 sep 21 kl. 21:19

Ulykke på dragrace-bane

En mann i 50-åra ble Skadd da en motorsykkel eksploderte under et dragrace-arrangement søndag..

NRK - 12 sep 21 kl. 16:56

14 døde i lynnedslag i Pakistan

Minst 14 mistet livet og ytterligere tre ble Skadd da lynet slo ned i to hus i det nordvestlige Pakistan søndag, opplyser myndighetene i landet. Lynnedslaget skjedde i Torghar, en fjellregion i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen, hvor kraftige monsunregn og skred har skapt farlige situasjoner siden onsdag. – Minst 14 personer fra den samme storfamilien mistet livet etter at lynet traff to tilstøtende hus, sier en talsperson for provinsen til AFP.

NRK - 12 sep 21 kl. 15:18

Flere Skadd etter sykkelvelt i Moss

Fem syklister veltet på Larkollveien ved Evje i Moss i ettermiddag. To er sendt til Sykehuset Østfold Kalnes med bruddskader. En tredje syklist har ukjent skadeomfang.

NRK - 12 sep 21 kl. 00:17

Skadd i ATV-ulykke ved Krøderen

En person er fraktet til sykehus etter at vedkommende falt av en ATV på Skinnesmoen i Krødsherad lørdag kveld. Den Skadde var passasjer på firhjulingen som kjørte av veien, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Det var ikke andre kjøretøyer innblandet i ulykken..

NRK - 11 sep 21 kl. 07:08

To drept av tornado i Italia

To mennesker ble drept da en tornado rammet den italienske øya Pantelleria, skriver BBC. Ni mennesker ble skadet i vindkastene, og fire av dem er kritisk Skadd..

NRK - 11 sep 21 kl. 02:57

Kontroll på brann i Rakkestad

Politiet melder at brannvesenet har kontroll på brannen i et bolighus i Rakkestad i Østfold. det begynte å brenne i en garasje tidligere i kveld, og brannen spredte seg til hovedhuset. To nabohus ble også evakuert, men ingen mennesker er Skadd..

NRK - 26 aug 21 kl. 21:51

Røykutvikling på Røros: Ingen Skadd

Ingen skal vere Skadd under brannen på kjøkkenet ved Bergstadens Hotel på Røros, ifølge politiet. – Då vi kom fram heldt dei på å evakuere hotellgjestene sjølv. Vi fekk sløkt brannen rimeleg fort, men det er framleis kraftig røykutvikling, fortel operasjonsleiar Svein Erik Wagnild i Trøndelag politidistrikt.

NRK - 11 sep 21 kl. 00:56

Bistadsarbeider drept av bilbombe

I den sentralafrikanske republikk ble en bistandsarbeider fra Dansk Flygtningehjælp drept da bilen han satt i kjørte på en landmine 50 mil nordvest for hovedstaden Bangui fredag. Ytterligere tre personer ble Skadd i eksplosjonen, men de fikk «mindre skader». I alt ni hjelpearbeidere fordelt på to kjøretøy var involvert i hendelsen..

VG - 10 sep 21 kl. 09:56

Filmstjernen Kathryn Prescott hardt Skadd etter påkjørsel

Kathryn Prescott (30), kjent fra en rekke filmer og serier, ble påkjørt av en sementbil i New York tirsdag..

Dagbladet - 09 sep 21 kl. 12:19

Døde etter kuleregn

En tre år gammel gutt døde og søsteren er Skadd, etter at flere personer fyrte av en rekke skudd mot en enebolig..

Klartale - 09 sep 21 kl. 11:35

Sivile mennesker dør nesten daglig

Minst 18.000 mennesker er enten drept eller Skadd i Jemen. Konflikten har blitt verre de siste årene..

NRK - 09 sep 21 kl. 01:57

Båt på skjær i Bamble

En person er Skadd etter at en båt kjørte på et skjær i Vågøyfjorden ved Valle i Bamble. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 01. –Den Skadde personen er brakt i land, opplyser operasjonsleder Roger Aaser i Sørøst politidistrikt til NTB..

NRK - 24 aug 21 kl. 12:04

Hvitt pulver sendt til Elden

Operasjonsleder Cathrine Silju i Oslo politidistrikt bekrefter at politiet er til stede ved advokatfirmaet Elden i Oslo, etter at det har blitt sendt et brev med hvitt pulver. – Vi undersøker et brev som har kommet dit, hvor det var hvitt pulver. – Det er ingen som er Skadd eller føler på noe ubehag.

NRK - 08 sep 21 kl. 15:47

Mann i 20-årene hardt Skadd

Det var en mann i 20-årene som i formiddag ble alvorlig skadet i en sprengningsulykke i Sirdal. Foreløpig kjenner ikke politiet til hva slags sprengningsarbeid som foregikk, men det var flere arbeidere og vitner på stedet. Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet i saken.

NRK - 08 sep 21 kl. 10:19

Alvorlig skadet i eksplosjon

Én person er alvorlig Skadd etter å ha fått en stein i hodet i forbindelse med sprengning i Sirdal. Personen er tatt med til sykehus i luftambulanse. Det opplyser operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sørvest politidistrikt til NTB.

NRK - 08 sep 21 kl. 05:28

41 døde i brann i fengsel

En kraftig brann i det overfylte Tangerang-fengselet i Jakarta i Indonesia har kostet minst 41 menneskeliv. I tillegg er 8 alvorlig Skadd og 72 har fått mindre skader, opplyser Jakartas politisjef Fadil Imran. Fengselet er bygget for 1225 innsatte, men huser mer enn 2000.

NRK - 07 sep 21 kl. 09:57

Nekter for drapsforsøk

En 40 år gammel mann fra Ørland nektet straffeskyld for drapsforsøk da han møtte i Trøndelag tingrett tirsdag. Han er tiltalt for å ha forsøkt å drepe enn annen mann med bil da han kjørte inn i en folkemengde ved et utested i Ørland i Trøndelag i september i fjor. En person ble hardt Skadd i hendelsen.

NRK - 08 aug 21 kl. 00:36

Båt på skjær- ingen alvorlig Skadd

To personer ble Skadd etter at en båt med seks personer om bord gikk på et skjær ved innsjøen Nisser i Treungen i Telemark lørdag kveld. – Alle kom seg opp på skjæret som båten kjørte på, forteller operasjonsleder Øyvind Hammervold ved Sørøst politidistrikt. Det ble sendt ut båt fra brannvesenet i tillegg til en del private båter som var i område.

NRK - 07 sep 21 kl. 06:43

23 døde i bussulykke

En bussulykke i Cochabamba-området i Bolivia kostet 23 mennekser livet, melder avisen El Deber. Minst tre av de døde skal være barn. I tillegg er 13 personer Skadd i ulykken.

NRK - 22 aug 21 kl. 16:25

Klatrar hardt Skadd etter fall

Ein utanlandsk klatrar i 30-åra er hardt Skadd etter å ha falle om lag 30 meter under klatring ved Harbak i Åfjord kommune i Trøndelag søndag ettermiddag. – To personar har drive med klatring, og den eine har falle ned, seier operasjonsleiar Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt til NTB. Mannen skal ha store brotskadar, men er bevisst.

NRK - 22 aug 21 kl. 15:56

Hardt Skadd i klatreulykke i Åfjord

Det har skjedd en klatreulykke ved Harbakk i Åfjord. En person skal ha falt 30 meter og er hardt Skadd med store bruddskader, melder politiet. Den Skadde er bevisst.

NRK - 06 sep 21 kl. 10:01

Sykkel mot bil i Trondheim

I Trondheim har det vært en kollisjon mellom sykkel og bil i rundkjøringen Strindvegen - Dybdahls veg - Torbjørn Bratts veg, melder politiet. Syklisten er Skadd, og kjøres til St. Olavs hospital med ambulanse.

Klartale - 03 sep 21 kl. 09:04

Seks Skadd etter terror i New Zealand

En mann angrep folk med kniv inne i en butikk i New Zealand natt til fredag. Myndighetene sier det var terror..

NRK - 03 sep 21 kl. 07:22

Flere mennesker knivstukket

En antatt gjerningsmann er drept av politiet etter at flere personer ble knivstukket i en butikk på et kjøpesenter i Auckland på New Zealand. Lokale medier skriver fredag at fire mennesker ble Skadd, ifølge BBC. Videoopptak fra stedet viser folk som løper ut av matbutikken i panikk.

NRK - 03 sep 21 kl. 07:22

Flere knivstukket på kjøpesenter

En antatt gjerningsmann er drept av politiet etter at flere personer ble knivstukket i en butikk på et kjøpesenter i Auckland på New Zealand. Lokale medier skriver fredag at fire mennesker ble Skadd, ifølge BBC. Videoopptak fra stedet viser folk som løper ut av matbutikken i panikk.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt