Skadd

Wednesday, 20 October, 19:38

Nyheter om Skadd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 okt 21 kl. 01:26

Flere politifolk Skadd i sammenstøt

Flere politifolk ble Skadd under demonstrasjoner mot at husokkupanter fredag ble kastet ut av en gård de har bodd i siden 1990-tallet. Tonen var svært aggressiv, sier en talskvinne for politiet. Det var angrep på politifolk, flere ble Skadd, og flere biler ble også ramponert..

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:05

Minst sju personer død etter eksplosjon

Fredag kom det melding om en kraftig eksplosjon. Dette skjedde i en moské i byen Kandahar, som ligger sør i Afghanistan. Det skal ha vært et selvmordsangrep.

NRK - 09 okt 21 kl. 03:57

Ti Skadd i droneangrep

Ti personer ble Skadd i et angrep mot en flyplass i Jizan i Saudi-Arabia, ikke langt fra grensa mot Jemen, ifølge det statlige saudiske nyhetsbyrået SPA. SPA melder at det er snakk om et droneangrep, skriver Reuters. Seks saudiarabere, tre fra Bangladesh og en sudaner ble Skadd, opplyser en talsperson for den saudiledede koalisjonen i Jemen.

NRK - 16 okt 21 kl. 23:46

Mann knivstukket på Furuset

Politiet i Oslo rykket lørdag kveld ut med flere partuljer etter at en ung mann ble knivstukket på Furuset. Ingen er pågrepet i saken. – Vi dro til stedet med betydelige ressurser og fant en mann med stikkskader like ved T-bane-stasjonen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 15 okt 21 kl. 16:19

Dødsulykke på Sennalandet

En person er bekreftet omkommet, etter en trafikkulykke på E6 over Sennalandet i Finnmark. I alt seks personer er involvert i ulykken mellom to biler. En annen person er alvorlig Skadd, mens to er lettere Skadd.

Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer.

Klartale - 15 okt 21 kl. 13:41

De tre Skadde etter Kongsberg-angrepet er skrevet ut fra sykehus

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Tre personer ble Skadd.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

NRK - 13 okt 21 kl. 20:34

Fleire Skadd og omkomne

– Eg kan stadfeste at fleire er Skadd og omkomme, seier Øyvind Ås i Buskerud politidistrikt..

Dagbladet - 13 okt 21 kl. 20:02

Flere personer Skadd og drept

En person skal ha skutt med pil og bue i Kongsberg, ifølge politiet. Flere personer er Skadd og drept. Dagbladet erfarer at minst fire personer er drept..

NRK - 28 sep 21 kl. 08:40

Tre kvinner er alvorlig Skadd

Tre kvinner er alvorlig Skadd og til sammen 23 personer er brakt til sykehus som følge av en eksplosjon i en bygård sentralt i Göteborg. – Brannen er ikke under kontroll, men bygningen er ferdig evakuert, sier nødetatenes innsatsleder til kanalen. Sahlgrenska universiktetssjukhuset rapporterer at de har fått inn tre eldre kvinner som er alvorlig Skadd: én i 60-årsalderen, én i 70-årsalderen, og én i 80-årsalderen.

NRK - 11 okt 21 kl. 13:11

Tilstanden er fortsatt uavklart

Politiet jobber med ulike hypoteser rundt hva som har skjedd med mannen som ble funnet Skadd på Raufoss søndag ettermiddag. Det er ingen mistenkte eller siktede i saken. Politiet ble varslet søndag kl.

NRK - 11 okt 21 kl. 04:52

Flere Skadd i demonstrasjon i Chile

En kvinne døde og 17 politifolk ble Skadd i sammenstøt mellom opprørspoliti og demonstranter i Chiles hovedstad søndag. Rundt 1000 aktivister fra urfolksgruppen mapuche gikk gjennom gatene i Santiago søndag, med krav om selvstyre for mapuche-folket..

NRK - 10 okt 21 kl. 16:55

Mann alvorleg Skadd etter ulukke

Ein mann i 20-åra blir flydd til Ullevål sjukehus med luftambulanse etter ei trafikkulukke på Strandbygdvegen i Elverum. Politiet medle om ulukka klokka 15.32.

NRK - 25 sep 21 kl. 00:28

Mann alvorlig Skadd i trafikkulykke

En mann er alvorlig Skadd i frontkollisjon mellom en personbil og en trailer på riksvei 3 ved Lonåsen i Tynset kommune i Østerdalen. – Føreren av personbilen sitter fastklemt, og det jobbes med å få ham løs. Vi har fått opplyst at han er alvorlig Skadd, forteller operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

NRK - 09 okt 21 kl. 20:47

Skadd av fyrverkeri Tiller

En mindreårig jente er Skadd etter bruk av fyrverkeri. Mange ungdommer er samlet ved Tillerparken i Trondheim, og det er der ulykken har skjedd. Jenta kjøres til legeundersøkelse.

NRK - 08 okt 21 kl. 22:37

Tre Skadd i slagsmål i Oslo

Tre personer skal være Skadd etter et slagsmål i en leilighet i Oslo fredag kveld. Politiet jobber med å skaffe seg oversikt over hendelsesforløpet, og å få kontroll på alle involverte, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 08 okt 21 kl. 05:07

Kraftig jordskjelv i Tokyo

Et kraftig jordskjelv rystet torsdag Tokyo-området. Minst 32 personer ble Skadd, hvorav tre alvorlig. Skjelvet førte også til stans i metro- og togtrafikken.

NRK - 08 okt 21 kl. 02:05

Flere Skadd i togulykke i Tunisia

Minst 33 personer skal være Skadd etter en kollisjon mellom to persontog sør i Tunisia torsdag kveld, ifølge nyhetskanalen TAP. Det er iverksatt undersøkelser for å finne årsaken til ulykken, skriver CNN..

Dagbladet - 06 okt 21 kl. 18:48

Flere personer Skadd

Onsdag bekrefter politiet i byen Arlington i Texas at det har vært en skyteepisode ved en videregående skole i byen. Minst fire personer er Skadd..

Dagbladet - 06 okt 21 kl. 18:48

Flere personer Skadd

Onsdag bekrefter politiet i byen Arlington i Texas at det har vært en skyteepisode ved en videregående skole i byen. Minst fire personer er Skadd..

NRK - Igår: 18:58

To døde etter protest i Chile

To mennesker er døde, 56 Skadd og 450 arrestert etter demonstrasjoner i Chile. En mann ble skutt og drept da han prøvde å rane en butikk i Santiago, mens en kvinne døde etter å ha falt av en motorsykkel. Demonstrasjonene ble arrangert for å markere toårsdagen for et sosialt opprør..

NRK - Igår: 17:28

Human Rights Watch kritiserer Cuba

I sommer 11. juli deltok tusener av cubanere i demonstrasjoner mot vanskelige leverkår og politisk undertrykking. Demonstrasjonene foregikk i over 50 byer over hele Cuba.

NRK - 04 okt 21 kl. 13:32

En person Skadd

Helsepersonell er nå ved ulykken i Levanger der en person er fastklemt etter en trafikkulykke. En person skal være Skadd. Luftambulanse er også på veg til stedet, skriver Trøndelag politidistrikt..

NRK - 04 okt 21 kl. 13:32

En person Skadd i trafikkulykke

Helsepersonell er nå ved ulykken på Ekne i Levanger der en person er fastklemt etter en trafikkulykke. En person skal være Skadd. Luftambulanse er også på veg til stedet.

NRK - Igår: 23:45

Bensinstasjon ranet i Trondheim

Politiet i Trondheim har bevæpnet seg etter melding om ran på en bensinstasjon på Rosendal. Ingen ble fysisk Skadd under ranet, opplyser Trøndelag politidistrikt. Politiet leter etter raneren..

NRK - I førrgår: 13:44

Mann arrestert for drapsforsøk

To barn under ti år og ei kvinne i 75-årsalderen er Skadd etter ei valdsheising i Lycksele i i Västerbotten i Sverige. Ein mann i 50-års alderen er arrestert. Dei involverte personane har ein relasjon til kvarandre, stadfestar politiet sin talsperson Marie Andersson måndag ettermiddag.

NRK - I førrgår: 13:31

Truleg ikkje vald på Raufoss

Mannen som vart funnen alvorleg Skadd på Raufoss 10. oktober var truleg ikkje utsett for noko straffbart. Det melder politiet.

NRK - 03 okt 21 kl. 04:39

Turistøy rasert av brann i Honduras

En storbrann har ødelagt mange boliger og bedrifter på den lille karibiske øya Guanaja i Honduras. Rundt 400 personer ble evakuert til en kirke og en skole. Tre personer ble Skadd.

NRK - 02 okt 21 kl. 16:52

Fant Skadd mann på Byåsen

En mann i 40-årene er tatt med til legevakt for sjekk. Politiet fant mannen Skadd da de gikk til aksjon på Byåsen i Trondheim i ettermiddag. Politiet melder de er ferdig med avhør, og undersøkelser på stedet..

NRK - 02 okt 21 kl. 07:38

Kritisk Skadd i frontkollisjon

En mann er kritisk Skadd etter en frontkollisjon på E134 i Notodden like før klokka 02.00 natt til lørdag. Han ble kjørt til Ullevål sykehus.

NRK - 16 okt 21 kl. 14:53

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er Skadd.

NRK - 16 okt 21 kl. 14:53

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er Skadd.

NRK - 16 okt 21 kl. 10:42

Sikta for drapsforsøk i Rygge

Ein mann i 30-åra er sikta for drapsforsøk etter at ein mann blei stukken med kniv på eit hotell i Rygge i Østfold i går kveld. Mannen som blei stukken er alvorleg Skadd, men tilstanden er stabil, ifølge Ullevål sykehus. Ifølge politiet kjente den Skadde og den sikta kvarandre frå før..

NRK - 30 sep 21 kl. 18:01

Barn Skadd etter skuleskyting i USA

Eitt barn er Skadd etter ein skuleskyting i Memphis, Tennessee i USA, skriv nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 30 sep 21 kl. 18:01

Gut Skadd etter skuleskyting i USA

Ein gut er Skadd etter ein skuleskyting i Memphis, Tennessee i USA, skriv nyheitsbyrået Reuters. Ingen fleire er meldt Skadde etter skytinga. Politiet leiar etter ein mistenkt ung mann.

NRK - 15 okt 21 kl. 19:57

Kronprinsparet besøker Kongsberg

Kronprinsen Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøker søndag Kongsberg, der de skal delta på en minnegudstjeneste etter angrepet onsdag. Det melder NTB. Fredag besøkte den nye statsministeren Jonas Gahr Støre (Ap) og hans justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) Kongsberg.

NRK - 30 sep 21 kl. 09:10

Sju Skadd av tornado i Kiel

Sju personer ble Skadd da en tornado raste gjennom den nordtyske storbyen Kiel. Det skal dreie seg om fire personer med alvorlige skader, og tre med lettere skader. Flere ble truffet i hodet av gjenstander som fløy gjennom lufta..

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:48

Mannen som er siktet for drap i Kongsberg blir varetektsfengslet

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep på flere personer. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 15 okt 21 kl. 10:22

Skjerpa sikting etter skyting

Dei to som er sikta etter at ein mann vart skoten og Skadd i Trondheim i september, er sikta for drapsforsøk eller medverknad til drap. Ein mann og ei kvinner i 50-åra vart 1. oktober varetektsfengsla i fire veker etter hendinga.

Klartale - 15 okt 21 kl. 08:41

Den nye statsministeren reiser til Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep på flere personer. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 29 sep 21 kl. 17:11

Kritisk Skadd etter trafikkulukke

Politiet i Øst skriv på Twitter at det har vore ei trafikkulukke på Eidsvollvegen, der to bilar er involverte. – Ein er kritisk Skadd og blir frakta med luftambulanse til sjukehus, seier operasjonsleiar Jon Erik Nygård ved Øst politidistrikt til NTB. Han fortel vidare at det er snakk om ei møteulukke.

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 19:14

Slik var drapsmannens brutale ferd

I over 34 minutter gikk Espen Andersen Bråthen (37) gjennom Kongsberg sentrum væpnet med flere våpen, deriblant pil og bue. Fem personer ble drept, og tre Skadd. Her er kart og tidslinje over hendelsen..

NRK - 14 okt 21 kl. 15:21

Blir fremstilt for varetekt fredag

Espen Andersen Bråthen (37) blir fremstilt for fengsling fredag. Bråthen er siktet for å ha drept og Skadd flere i Konsberg sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Den siktede vil bli fremstilt for fengsling i Drammen Tingrett fredag klokken 09:00.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt