Skadd

Sunday, 14 August, 10:39

Nyheter om Skadd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorlig i trafikkulykke i Gjøvik

En person er alvorlig Skadd etter ei trafikkulykke langs Fagernesvegen i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom de to bilene klokka 9.18.

NRK - 20 timer siden

Ein alvorleg Skadd i båtulukke i Sirdal

Ein båt og ein vasskuter har vore i ei ulukke i Sirdal, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Naudetatane og helikopter er på staden. Dei to personane som var meldt Skadde er tatt til land og blir behandla av helse.

NRK - I førrgår: 16:31

Flere Skadd i berg-og-dal-bane-ulykke i tysk Legoland

Mins ni personer ble Skadd i en ulykke med en berg-og-dal-bane i en Legoland-park vest for München, opplyser lokalt politi. Ulykken skjedde da ett av togene på berg-og-dal-banen bremset og ble påkjørt bakfra av et annet. De Skadde fikk blant annet blåmerker og skrubbskader, opplyser en talsperson for politiet.

NRK - I førrgår: 15:16

Syklist hardt Skadd etter trafikkulykke i Asker

Ein syklist er køyrd til sjukehuset etter ein kollisjon med ein bil i Asker, skriv OPS Politiet Oslo på Twitter. Syklisten var bevisst då vedkommande blei behandla av ambulansen, men stod fram som hardt Skadd, opplyser politiet. Politiet mistenker at syklisten var alkoholpåverka.

NRK - I førrgår: 14:49

Voldshendelse i Oslo etterforskes som drapsforsøk

Voldshendelsen som fant sted på Grønland i Oslo onsdag ettermiddag, etterforskes som drapsforsøk, opplyser politiet. Så langt er ingen pågrepet i saken. – Vi jobber ennå med åstedsvitner, innhenting av videoovervåking og avhør.

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 14:19

Funnet Skadd og bundet fast

En sju år gammel gull ble funnet Skadd og bundet fast til seng..

NRK - 09 aug 22 kl. 16:01

Stabil, men fortsatt kritisk etter elsparkesykkelulykke

Mannen som ble Skadd i en ulykke med elsparkesykkel i Bærum fredag, er betegna som kritisk Skadd. Men ifølge politiet har sykehuset meldt om at han nå er stabilisert. Mannen kjørte uten hjelm, og ifølge politiet har han fått svært alvorlige hodeskader i ulykken..

NRK - 08 aug 22 kl. 19:38

Turgåer reddet av redningshelikopter – alvorlig Skadd

Den finske turgåeren som i ettermiddag falt ned en fjellskrent nord for Skjomtinden er nå hentet ut av luftambulanse. Det bekrefter innsatsleder i politiet til NRK, Kristoffer Johansen. Politiet skriver på Twitter at personen som er hentet opp av helikopter er alvorlig Skadd og blir fraktet til sykehus i Tromsø.

NRK - 08 aug 22 kl. 15:59

Isbjørn som skadet turist er avlivet

En fransk turist ble Skadd da en isbjørn tok seg inn i en teltleir ved Isfjorden på Svalbard mandag morgen. Isbjørnen er nå avlivet. Hendelsen fant sted på nordsiden av Isfjorden mandag morgen.

NRK - 08 aug 22 kl. 11:21

Turist Skadd av isbjørn på Svalbard

En fransk turist ble Skadd da en isbjørn tok seg inn i en teltleir på Svalbard. Hendelsen fant sted ved Isfjorden mandag morgen..

Klartale - 08 aug 22 kl. 08:57

Våpenhvile etter bombing i Gaza

Israel sier de har angrepet Gaza for å ta ut ledere av gruppa Islamsk hellig krig. De har sendt raketter mot Israel. Israel har angrepet tilbake.

NRK - 23 jul 22 kl. 19:50

Guvernøren i Odesa: Flere Skadd i rakettangrepet

Guvernøren i Odesa hevder flere mennesker er Skadd etter det russiske rakettangrepet mot havnen i byen lørdag. – Dessverre er noen personer Skadd, og infrastrukturen i havnen er delvis ødelagt, sa guvernør i Odesa, Maksym Martsjenko, i en videouttalelse i sosiale medier lørdag kveld. Han spesifiserte ikke hvor mange mennesker det var snakk om, eller alvorlighetsgraden.

NRK - 07 aug 22 kl. 12:11

Ukraina: Arbeidar ved atomkraftverk Skadd i angrep

Ein arbeidar ved atomkraftverket i Zaporizjzja i Ukraina har blitt Skadd, ifølge det statlege atomkraftselskapet Energoatom. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Atomkraftverket i Zaporizjzja er det største i Europa.

NRK - 07 aug 22 kl. 05:58

En Skadd i fall i Rennebu

En person er Skadd etter en fallulykke i Rennebu i Trøndelag. Politiet omtaler redningsarbeidet som krevende. Redningsaksjonen like sør for Berkåk.

NRK - 07 aug 22 kl. 05:58

En person Skadd i fall i Rennebu

En person er Skadd i en fallulykke ved Berkåk i Rennebu, melder politiet i Trøndelag. Personen har falt i bratt terreng, og redningsarbeidet er krevende. Redningspersonell har stabilisert personen på stedet.

Klartale - 22 jul 22 kl. 14:48

Politiet anslår rundt 100 fornærmede etter skytingen i Oslo

To menn døde. Flere andre ble Skadd. Zaniar Matapour er fortsatt siktet for terror.

NRK - 04 aug 22 kl. 20:56

Göteborg: Flere alvorlig Skadd i kollisjon mellom buss og bil

Flere personer er alvorlig Skadd i en frontkollisjon mellom en rutebuss og en personbil i Härryda utenfor Göteborg, ifølge den svenske redningstjenesten. Ulykken skjedde ved 18.30-tiden torsdag, og arbeidet med å frigjøre passasjerer pågikk fortsatt ved 20-tiden.

NRK - 03 aug 22 kl. 14:13

Ein person Skadd på Notodden

Politiet er i sentrum på Notodden etter melding om ein Skadd person utanfor ei adresse. Det er meldt om observasjon av ein kniv. Politiet meiner dei har kontroll på situasjonen.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorleg i trafikkulykke i Gjøvik

Ein person er alvorleg Skadd etter ei trafikkulykke i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom dei to bilane klokka 9.18.

NRK - 16 jul 22 kl. 18:24

Én person alvorlig Skadd etter MC-ulykke

Nødetatene er i Rakkestad etter melding om MC-ulykke. Ulykken har skjedd i Osveien. To personer er involvert.

NRK - 16 jul 22 kl. 13:44

Tre personer hardt Skadd etter trafikkulykke

Tre personer er hardt Skadd etter en trafikkulykke i Verdal i Trøndelag. Rundt klokken 13 ørdag ble det meldt om at en bil hadde kjørt ut av veibanen. Politiet opplyser på Twitter at tre personer fremstår som hardt Skadd etter å ha blitt frigjort fra det ene kjøretøyet.

NRK - 30 jul 22 kl. 20:47

20 Skadd etter bussulykke i Barcelona

Minst 20 Skadd etter en buss veltet i Barcelona, melder spanske medier på Twitter. Brann og redningsentralen i Barcelona bistår med ett helikopter og 21 mann på bakken. De prøver å stabilisere bussen og redde personene som fortsatt er fanget, skriver de..

NRK - 3 timer siden

Mann pågrepet etter meldinger om skyting

En mann er pågrepet og et skytevåpen beslaglagt etter meldinger om skyting på flyplassen i Australias hovedstad Canberra. Politiet ble varslet om skyting i terminalbygningen på Canberra internasjonale lufthavn ved 13.30-tiden søndag.

NRK - 14 timer siden

Fire døde i styrtflom sørvest i Kina

Minst fire personer har mistet livet og ni er Skadd som følge av styrtflom i Pengzhou i det sørvestlige Kina, opplyser statlige medier. Mobilvideoer lagt ut i sosiale medier viser at vannstanden stiger i en elv utenfor byen. I en video forsøker folk i panikk å redde seg i land fra det som kort tid før var grunt vann.

NRK - 20 timer siden

To personar Skadd i båtulukke i Sirdal

Ein båt og ein vasskuter har vore i ei ulukke i Sirdal, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Det er uvisst kva som har skjedd, men to personar skal vera Skadde, skriv politiet. Nødetatene med redningshelikopter og luftambulanse er på veg..

NRK - Igår: 08:49

En død og tre alvorlig skadet etter kraftig vind under festival i Spania

En person omkom og tre er alvorlig skadet etter kraftige vindkast på festivalen Medusa i Valencia i Spania natt til lørdag, melder spansk politi på Twitter skriver VG. 14 personer er også lettere Skadd. 1News meldte natt til lørdag om kraftige vindkast som skapte kaos under festivalen, og at ambulansepersonell var til stede..

NRK - Igår: 08:49

Ein død og tre alvorleg Skadde etter kraftig vind under festival i Spania

Ein mann i 20-års omkom og tre personar er alvorleg Skadd etter kraftige vindkast fekk deler av ein scene til å kollapsa under festivalen Medusa, ved kysten nær Valencia i Spania, natt til laurdag, melder Reuters. Ifølge helsemyndigheitene i landet er det totalt 40 Skadde etter ulykka. 1News meldte natt til laurdag om kraftige vindkast som skapa kaos under festivalen, og at ambulansepersonell var til stades.

Dagbladet - Igår: 01:50

Hardt Skadd: - Ikke gode nyheter

Forfatteren Salman Rushdie ligger i respirator, etter at han fredag ble knivstukket på scenen i New York..

Klartale - Igår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - I førrgår: 08:25

Hvalrossen Freya må kanskje dø

Hvalrossen Freya har kost seg. Hun har slappet av i båter i Oslo og Bærum. Men dyret er stort, og folk kommer for nær.

NRK - 27 jul 22 kl. 23:44

To personer Skadd etter UTV kolliderte med elg

To personer er Skadd etter at en UTV kolliderte med en elg på fylkesvei 257 ved Heidalen i Innlandet. Elgen er død, melder politiet Innlandet på Twitter. Oppdateres..

NRK - I førrgår: 17:40

Væpnet mann pågrepet etter gisseldrama i Beirut

En væpnet mann som holdt kunder og ansatte som gisler i en bank i Beirut og truet med å sette fyr, er pågrepet. Ingen personer ble Skadd i gisseldramaet. Den 42 år gamle mannen skjøt tre varselskudd med en jaktrifle inne i banklokalet i det travle Hamra-distriktet i Beirut.

NRK - 10 aug 22 kl. 17:13

Fleire gjerningspersonar involverte i valdshending i Oslo

Etterforskinga så langt tyder på at det har vore fleire gjerningspersonar som har forsøkt å angripe to fornærma. Den andre fornærma er ikkje Skadd. Det er for tidleg å seie noko om bakgrunnen bak hendinga, melder politiet..

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 17:18

Alvorlig Skadd i angrep på Grønland: Jakter flere

To personer skal ha blitt angrepet på Grønland i Oslo..

NRK - 10 aug 22 kl. 16:28

Valdshending på Grønland i Oslo

Politiet er i kontakt med ein person som har det som ser ut som stikk- og slagskadar, melder politiet i Oslo. Personen blir behandla av ambulanse og skal vere bevisst, men alvorleg Skadd. Ingen er førebels pågripen etter hendinga.

NRK - 10 aug 22 kl. 16:28

Politiet søker etter gjerningsperson i Oslo etter alvorleg valdshending

Politiet er i kontakt med ein person som har det som ser ut som stikk- og slagskadar, melder politiet i Oslo. Personen blir behandla av ambulanse og skal vere bevisst, men alvorleg Skadd. Ingen er førebels pågripen etter hendinga.

NRK - 10 aug 22 kl. 15:34

Skogbrann i Frankrike har blusset opp

Brannen som ødela titusenvis av mål med knusktørr skog sørvest i Frankrike, og som tvang 6.000 mennesker til å evakuere, har blusset opp igjen. Ytterligere 60.

NRK - 10 aug 22 kl. 12:50

Sju personar i trafikkulukke i Innlandet

Sju personar er involvert i ei trafikkulukke mellom to personbilar og ein lastebil på Løten, melder politiet i Innlandet. Ein kvinneleg sjåfør er Skadd, og er sikta for ulovleg forbikøyring. Dei andre seks personane kom uSkadde frå ulukka, skriv politiet..

NRK - 10 aug 22 kl. 11:25

Sikta for ulovlig forbikjøring

Føreren av en varebil er sikta for ulovlig forbykjøring av en bobil på E6 ved Fokstua på Dovrefjell i formiddag. Politiet har beslaglagt førerkortet til vedkommende. Det var to personer i hver av bilene og det er ikke meldt om noen alvorlig Skadd.

Klartale - 10 aug 22 kl. 08:14

2022 er et trist år i trafikken – ny ulykke tirsdag

En mann i 20-årene er død. Det skjedde da han kjørte utfor veien i Larvik. Ulykken var tirsdag kveld.

NRK - 10 aug 22 kl. 04:36

Kiosk ranet i Bergen

Ingen ble Skadd da den døgnåpne 7-Eleven-kiosken i Christies gate i Bergen sentrum ble ranet natt til onsdag. Ransmannen viste fram en kniv og tok med seg et mindre kontantbeløp, opplyser politiet som fikk melding om saken klokken 4.10.

NRK - 25 jul 22 kl. 20:19

Politiet skjøt kvinne på flyplass i Dallas

Politiet skjøt en kvinne som hadde avfyrt flere skudd i taket på Love Field-flyplassen i Dallas i USA, melder CNN. Kvinnen ble ikke livstruende Skadd og er pågrepet. Ingen andre personer ble Skadd i hendelsen.

NRK - 09 aug 22 kl. 15:33

Mann varetektsfengslet etter knivstikking i Sunnfjord – hevder det skjedde i nødverge

En mann i 30-årene er varetektsfengslet i fire uker etter knivhendelsen på Vassenden i Sunnfjord kommune lørdag. Mannen ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud i to av ukene, skriver Firda. Forsvarer Ivar Blikra sier hans klient ikke erkjenner straffskyld og at han mener knivstikkingen skjedde i en nødvergesituasjon.

NRK - 09 aug 22 kl. 08:13

Ja til felling av ulv i Nord-Østerdal

Statsforvalteren i Innlandet har sagt ja til felling av en ulv i deler av kommunene Rendalen, Alvdal, Tynset, Tolga og Os. Fellingstillatelsen ble gitt etter at det ble funnet et Skadd lam og ei drept søye på Unset i Rendalen. Lammet måtte avlive.

NRK - 09 aug 22 kl. 05:06

Minst sju døde etter regnvær i Seoul

Kraftig regnvær har tatt livet av minst sju mennesker i den sørkoreanske hovedstaden Seoul. Fire døde da de ble fanget i oversvømmede bygninger, en døde av elektrisk støt, en i et jordskred og en da et busskur veltet. Ni mennesker er Skadd og seks er savnet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com