NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 13:20

NRK - 07 sep 22 kl. 14:09

Rajas eksmann svarer

Abida Raja beskriver i sin bok «Abida Raja. Frihetens øyeblikk» et liv preget av tvangsekteskap og fysisk og psykisk vold. Nå har eksmannen kommet med et svar via advokat Javeed H. Shah: «Han vedkjenner at ekteskapet har hatt sine utfordringer, og at de derfor skilte seg i 2015. Ifølge min klient har han levd i god tro om at Abida giftet seg av fri vilje slik hun selv uttrykte overfor han.
Les mer på NRK


Les mer om:
Raja, Javeed, Abida

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rajas, eksmann, svarer
VG - 07 sep 22 kl. 14:10

Abida Rajas eksmann svarer på påstandene i ny bok

I en ny bok, forteller Abid Rajas søster Abida Raja, at hun over lengre tid levde i et voldelig forhold. I en pressemelding, avviser eksmannen anklagene..

VG - 07 sep 22 kl. 14:10

Abida Rajas eksmann svarer på påstandene etter ny bok

I en ny bok, forteller Abid Rajas søster Abida Raja (49), at hun over lengre tid levde i et voldelig forhold. I en pressemelding, avviser eksmannen anklagene..

NRK - 25 aug 22 kl. 07:45

Abid Rajas bok blir dramaserie

Abid Rajas selvbiografi «Min skyld» skal bli en dramaserie. Odd Magnus Williamson skal skrive manuset. Viaplay vant rettighetene til boka etter kamp med flere store aktører, skriver VG.

NRK - 03 jan 23 kl. 13:06

Abida Raja mest populær i 2022

Abida Rajas bok «Frihetens øyeblikk» ble den mestselgende sakprosautgivelsen i 2022. Hun tok dermed over plassen til sin bror Abid Rajas bok «Min skyld». Abida Rajas selvbiografi er ført i pennen av journalist Håkon Høydal..

Aftenposten - 18 jan 23 kl. 10:31

Bør hun flytte nærmere sin alkoholiserte eksmann for å støtte de voksne barna? Frode Thuen svarer.

Bør hun flytte nærmere sin alkoholiserte eksmann for å støtte de voksne barna? Frode Thuen svarer..

Aftenposten - 07 sep 22 kl. 14:53

Abida Rajas eksmann i pressemelding: Har levd i god tro om at hun giftet seg av fri vilje

Svarer på anklager om familievold i en pressemelding..

VG - 10 jun 22 kl. 22:45

Britney Spears har fått innvilget besøksforbud mot sin eksmann

Britney Spears’ eksmann har allerede fått straffereaksjoner på stuntet under hennes bryllup. Han sitter fremdeles i politiets varetekt..

VG - 12 aug 22 kl. 16:47

Britney Spears' eksmann dømt til fengsel etter bryllupsstorming

Popstjernen Britney Spears' eksmann er dømt til 128 dagers betinget fengsel etter stormingen av superstjernens bryllup..

NRK - 12 aug 22 kl. 16:44

Britney Spears sin eksmann dømd til fengsel etter bryllaupsstorming

Popstjerna Britney Spears sin eksmann, Jason Alexander (40), er dømd til 128 dagar vilkårsbunde fengsel etter storminga av superstjerna sitt bryllaup, skriv TMZ. Under bryllaupet til Spears (40) og hennar nåverande ektemann Sam Asghari (28) brøyt Alexander seg inn på eigedommen og forstyrra bryllaupet, medan han filma direkte på Instagram. Eksmannen var væpna med kniv, men blei stoppa av sikkerheitsvakter.

VG - 06 sep 22 kl. 20:23

Politiet etterforsker Abida Rajas eksmann for vold og overgrep

Abida Raja, som i boken «Frihetens øyeblikk» beskriver livet i et voldelig tvangsekteskap, anmeldte eksmannen i 2020..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trua lege med kniv på legevakta

Klokka kvart på eitt kom ein mann inn på legevakta med ambulansen i Bergen. Der truga han ein lege med kniv. Personalet låste mannen inne på eit pasientrom.

NRK - 30 minutter siden

Hevder Ukraina gjør fremskritt sør i landet

Ukrainas hær skal, ifølge generalen som leder Ukrainas motoffensiv, ha brutt seg gjennom russiske forsvarslinjer sør i Ukraina. Til amerikanske medier hevder han at Ukraina gjør fremskritt i Zaporizjzja-området, som i lang tid har vært kontrollert av russiske styrker. Ukraina startet sin lenge planlagte, storslåtte motoffensiv tidlig i sommer, men fremgangen har vært langsommere enn forventet.

NRK - 1 time siden

India: Kvinner får en tredel av plassene i parlamentet

Det indiske parlamentet har vedtatt en lov som garanterer at en tredel av setene i det mektige underhuset skal innehas av kvinner. Forslaget ble torsdag vedtatt i underhuset med 454 mot 2 stemmer for og i overhuset med 214 mot 0. Partiene i parlamentet har brukt hele 27 år på å enes om ordlyden i forslaget, og loven blir omtalt som en milepæl for likestilling og kvinners rettigheter i India.

NRK - 1 time siden

Foreningen Fri fikk Humanistprisen

Foreningen Fri er tildelt Humanistprisen 2023 for arbeidet og håndtering i tiden etter terrorangrepet mot London pub i fjor sommer. Foreningen mottok prisen på Human-Etisk Forbunds landsmøte fredag kveld. Humanistprisen er på 100.

NRK - 2 timer siden

Iraks statsminister til Moskva

Iraks statsminister Mohammed Shia Al-Sudani skal besøke Moskva i løpet av de neste ukene, heter det i en uttalelse fra det irakiske utenriksdepartementet lørdag..

NRK - 2 timer siden

Hotellgjester måtte evakueres fra skogbrann på Sicilia

To personer mistet livet og 700 turister måtte evakueres fra et hotell etter skogbranner på Sicilia i natt. Hotellgjestene ble evakuert fra et hotell i nærheten av byen Cefalu. Gjestene måtte fraktes til en lokal idrettshall da flammene kom nærmere.

NRK - 3 timer siden

Ukraina: Russiske flåtesjefer drept i angrep

Ukraina hevder at det de omtaler som «senior russiske flåtesjefer» er blitt drept i angrepet på Sevastopol fredag, melder AFP. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om navn. Ukraina angrep Svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim fredag.

NRK - 3 timer siden

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død. Hun ble 91 år gammel. Ryste døde torsdag, skriver Varden.

NRK - 9 timer siden

Stort kvikkleireskred på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort kvikkleireskred forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. – Tre skadde er fraktet til sykehus, opplyser vakthavende befal Fredrik Flyberg i politiet til nyhetsbyrået TT..

NRK - 4 timer siden

Funn av død person i utbrent campingvogn

Lørdag ble nødetatene varslet om brann i en campingvogn i Stord kommune. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen, og etter en stund ble det gjort funn av en død person inne i brannruinene. – Politiet arbeider ut i fra flere hypoteser, men det er per nå ikke noe som indikerer at det foreligger en straffbar handling i forbindelse med brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com