Yaroslav

Tuesday, 16 July, 14:13

Nyheter om Yaroslav

NRK - 11 apr 24 kl. 10:33

Ukraina stemte for ny mobiliseringslov

Ukrainske lovgivere godkjente torsdag et lovforslag som innebærer at soldater med lang tjeneste ikke kan utskrives fra hæren. Dette har opprørt mange soldater og deres familier, skriver AFP. – Lovforslaget om mobilisering ble vedtatt i sin helhet, sier parlamentsmedlem Yaroslav Zheleznyak i et innlegg på Telegram..

NRK - 15 nov 23 kl. 23:57

Ukrainsk historiker: Nesten 25.000 ukrainske soldater bekreftet drept

Nesten 25.000 ukrainske soldater er bekreftet drept i krigen mot Russland, ifølge en ukrainsk historiker. Det reelle tallet antas å være høyere.

Klartale - 14 feb 23 kl. 11:20

Krigen splittet den unge, ukrainske familien

Vlada Jusjtsjenko måtte flykte fra Ukraina. Hun er bare 19 år gammel. Hun flyktet til Romania.

NRK - 25 dec 22 kl. 10:41

16 mennesker mistet livet i Kherson-regionen

Det siste døgnet har 16 personer mistet livet og 64 skadd i Kherson-regionen som følge av russiske angrep, opplyser region-guvernør Yaroslav Yanushevych. Det skriver The Kyiv Independent. Blant de drepte var det også tre nødhjelpsarbeidere..

NRK - 11 nov 22 kl. 21:56

Kherson: Ber flyktninger vente med å vende hjem

Samtidig som Kherson nå skal være frigjort, ber ukrainske myndigheter folk som har flyktet fra byen om å vente med å komme tilbake. Det skriver CNN. – Jeg forstår godt at dere har hjemlengsel og vil komme tilbake så fort som mulig.

NRK - 28 mar 14 kl. 19:35

Seier til Lokomotiv og Holøs

Da Patrick Thoresen og hans SKA St. Petersburg møtte Lokomotiv Yaroslav og norske Jonas Holøs fredag tok sistnevnte seg til semifinalen i KHL. Lokomotiv ledet 3-2 i kamper, og avgjorde med å vinne 2-0 hjemme.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com