Tirana

Tuesday, 16 July, 13:55

Nyheter om Tirana

NRK - 11 jan 24 kl. 18:02

– Utfordrende år for menneskerettigheter

2023 var et svært utfordrende år for menneskerettighetene, fastslår organisasjonen Human Rights Watch (HRW). I en ny rapport tar organisasjonen for seg menneskerettssituasjonen i hele verden i året som gikk. Blant landene og regionene som trekkes fram, er Israel og Gazastripen, Ukraina, Myanmar, Etiopia og Sahel.

VG - 19 sep 23 kl. 07:52

Norwegian-fly måtte snu på vei til Tirana

Det bekrefter pressekontakt i Norwegian, Grete Kruse, til VG tirsdag morgen..

NRK - 19 sep 23 kl. 07:46

VG: Norwegian-fly måtte snu på vei til Tirana

Det bekrefter pressekontakt i Norwegian, Grete Kruse, til VG tirsdag morgen. – Det eneste jeg vet er at flyet har snudd. Og det er av tekniske grunner.

NRK - 27 mar 23 kl. 11:00

En person skutt ved nyhetshus i Albania

Hendelsen skal ha skjedd i hovedstaden Tirana, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 dec 22 kl. 11:18

Kosovo vil søke om EU-medlemskap innen nyttår

Kosovo kommer til å søke om medlemskap i EU før året er omme, opplyser president Vjosa Osmani. – Jeg vil kunngjøre i dag, her foran alle EU-lederne, at Kosovo kommer til å sende inn sin medlemskapssøknad til EU før slutten av året, sa Osmani tirsdag. – Jeg er her som leder for det mest proeuropeiske landet som finnes, la hun til.

NRK - 21 aug 22 kl. 03:42

Russere og ukrainere pågrepet ved militæranlegg i Albania

To albanske soldater ble skadd da de stanset to russere og en ukrainer som forsøkte å ta seg inn i et militæranlegg i Albania. De mistenkes for å være spioner. En av dem forsøkte angivelig å ta bilde av fabrikken, som brukes til å demontere utrangerte våpen.

NRK - 08 jul 22 kl. 02:37

Tusenvis demonstrerte mot Albanias regjering

Tusenvis av albanere demonstrerte mot landets regjering i hovedstaden Tirana torsdag. Opposisjonsleder, høyreorienterte Sali Berisha, tok i en tale til orde for at statsminister Edi Rama og den sosialistiske regjeringen må gå av. Berishas støttespillere marsjerte under slagordet «Albania står i fare».

Dagbladet - 27 apr 21 kl. 09:35

Her tar helten sats

Da en bil ukontrollert sveivet rundt på en åpen plass i Albanias hovedstad Tirana, tok én mann saken i egne ben..

NRK - 19 apr 21 kl. 19:39

Knivangrep mot moské i Albania

Fem personer ble såret da en mann med kniv gikk til angrep i en moské i Albanias hovedstad Tirana mandag, melder AFP. Ingen skal ha fått livstruende skader, opplyser politiet. Det er trolig første gang at en moské blir utsatt for et slikt angrep i Albania, der over halvparten av befolkningen regner seg som muslimer.

NRK - 21 sep 19 kl. 17:06

Vitner: Kjente rystelser i Tirana

I Albania har folk kjent rystelsene fra jordskjelvet i hovedstaden Tirana, melder nyhetsbyrået Reuters. Folk skal ha løpt ut i gatene da de kjente jordskjelvet. Det er ikke meldt om noen omkomne etter skjelvet..

P4 - 26 nov 19 kl. 11:17

- Det var voldsomt

Kjell Høibraaten bor i tiende etasje i en blokk i hovedstaden Tirana, og våknet av skjelvet i natt. Minst seks personer er døde, flere hundre er skadd, og ved kysten vest i landet skal flere være begravet i ruinene, etter skjelvet som hadde en styrke på 6,4..

P4 - 26 nov 19 kl. 05:13

Kraftig jordskjelv i Albania

Et jordskjelv med en styrke på 6,4 rammet Albania nå i morgentimene. Episenteret var rundt 34 kilometer nordvest for hovedstaden Tirana, og skjelvet skal ha skapt panikk og fått folk i hovedstaten til å løpe ut i gatene. Rapporter på sosiale medier forteller at folk også har merket skjelvet både i Kosovo, Kroatia og Bosnia-Hercegovina.

Aftenposten - 05 nov 19 kl. 18:30

Fem utradisjonelle weekend-byer

Tbilisi, Tel Aviv, Tirana, Thessaloniki og Trieste. Her er fem nye storbyer som bør oppdages..

P4 - 22 sep 19 kl. 07:40

Over 100 skadd i kraftig jordskjelv

Minst 108 personer er skadd etter at Albania ble rammet av et kraftig jordskjelv i går. Det melder lokale medier. Skjelvet hadde en styrke på 5,8, og episenteret var under fire mil fra hovedstaden Tirana.

NRK - 22 sep 19 kl. 03:16

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 21 sep 19 kl. 20:13

68 skadet i Albania, ingen alvorlig

Minst 68 mennesker er skadet etter jordskjelvene i Albania, men ingen av dem har fått alvorlige skader. Det opplyser landets helseministeren, melder nyhetsbyrået AP. Landet ble rammet av et jordskjelv og et etterskjelv nær hovedstaden Tirana lørdag..

NRK - 21 sep 19 kl. 20:13

Minst 68 skadet etter jordskjelv

Minst 68 mennesker er skadet etter jordskjelvene i Albania, men ingen av dem har fått alvorlige skader. Det opplyser landets helseminister, melder nyhetsbyrået AP. Albania ble rammet av et jordskjelv og et etterskjelv nær hovedstaden Tirana lørdag..

NRK - 21 sep 19 kl. 16:30

Jordskjelv i Albania

Det har vært en jordskjelv med en styrke på 5,6 nær byen Tirana i Albania. Det melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 08 jun 19 kl. 22:48

Store protester i Albania

Albanias president Ilir Meta har avlyst det planlagte lokalvalget i landet 30. juni, melder AP. Han oppgir behovet for å redusere politiske spenninger som årsak.

NRK - 14 apr 19 kl. 08:22

Protester mot regjeringen i Albania

Flere demonstranter ble lørdag kveld skadd under harde gatekamper med politiet i sentrum av Albanias hovedstad Tirana. Tusenvis av demonstranter hadde samlet seg utenfor nasjonalforsamlingen for å kreve at statsminister Edi Rama går av..

NRK - 16 feb 19 kl. 18:16

Demonstrerte i Albanias hovedstad

To politifolk ble sendt til sykehus etter at flere tusen demonstranter tok til gatene albanias hovedstad Tirana for å kreve statsminister Edi Ramas avgang. Rama beskyldes for korrupsjon. Den nåværende sosialistiske regjeringen har sittet siden 2013..

VG - 16 feb 19 kl. 18:04

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Albania

Politi og demonstranter støtte sammen utenfor nasjonalforsamlingen i Tirana lørdag. Vannkanoner og tåregass ble tatt i bruk for å spre demonstrantene..

Aftenposten - 16 feb 19 kl. 18:00

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Albania

Politi og demonstranter støtte sammen utenfor nasjonalforsamlingen i Tirana lørdag. Vannkanoner og tåregass ble tatt i bruk for å spre demonstrantene..

NRK - 16 feb 19 kl. 14:20

Voldsomme protester i Albania

Tusenvis av støttespillere av opposisjonen i Albania barket sammen med politiet under voldsomme protester mot regjeringen i Tirana lørdag ettermiddag. De protesterer mot det de mener er en korrupt regjering og krever dens avgang, melder Reuters..

VG - 20 jun 18 kl. 14:18

Norwegian-trøbbel med ny rute – passasjerer satt på bakken

Norwegian lanserte flere Europa-ruter tidligere i år. En av dem var en direkteflyging til Tirana, hovedstaden i Albania. Den første flygingen gikk ikke akkurat etter planen..

P4 - 22 maj 18 kl. 16:34

Årets mest trendy reisemål

Albania er blant de mest trendy feriedestinasjonene for nordmenn i år. Det viser en oversikt fra hotell- og reisesøkesiden Momondo. Det er Bankok i Thailand som topper listen over destinasjoner som nordmenn vil reise til i sommer, men noe mer overraskende stiger også Tirana i Albania kraftig.

VG - 26 mar 18 kl. 14:27

Henriksen har brukt mamma som mentaltrener: – Tøft å være skadet annenhver måned

Tirana (VG) Etter at han endelig kom inn på Lars Lagerbäcks lag i fjor høst, har han bare blitt der. Markus Henriksen (25) tror han er blitt herdet etter ett år i Championship – samtidig som han har brukt mamma Tove som «coach»..

P4 - 26 mar 18 kl. 14:09

- Ødegaard starter mot Albania

Martin Ødegaard skal være blant spillerne som får sjansen fra start i privatlandskampen mot Albania i Tirana i kveld. Ifølge TV 2 går han inn for Fredrik Midtsjø på midtbanen. Mens på topp blir Ola Kamara erstattet av Tarik Elyounoussi ettersom hat-trick-helten fra Australia-kampen sliter med en liten skade og har reist hjem til Los Angeles.

VG - 26 mar 18 kl. 06:36

Årgangen som utfordrer Lagerbäck-tradisjonen: – Veldig uvanlig

Tirana (VG) Under Islands EM-eventyr for to år siden startet ikke Lars Lagerbäck (69) med én spiller under 24 år i elleveren. Når hans norske landslag er i ferd med å ta form, er det med en tenåring og en 20-åring i to av sjefrollene..

VG - 25 mar 18 kl. 15:37

Lagerbäck spår endringer – Elyounoussi og Nordtveit trolig inn

Tirana (VG) Lars Lagerbäck elsker å spille med det samme laget i kamp etter kamp. Men etter 4–1-triumfen mot Australia er han nødt til å bytte på sitt «winning team»..

NRK - 11 jul 17 kl. 19:46

Ti års fengsel for kokainsmugling

Ermer Hoxha, barnebarnet til Albanias avdøde kommunistleder, er dømt til ti års fengsel for å ha smuglet kokain til Vest-Europa. 42-åringen sto i Tirana tiltalt sammen med åtte andre, for narkotikasmuglingen fra Latin-Amerika..

VG - 08 okt 15 kl. 16:31

Frykter ny skandalekamp - enormt sikkerhetsoppbud før hatduellen

2000 politifolk og sikkerhetsvakter skal passe på den brennhete høyrisikokampen mellom Albania og Serbia, men allerede da den serbiske spillerbussen ankom Tirana onsdag kveld, smalt det..

NRK - 14 jul 15 kl. 10:32

Ogunjimi har røket korsbåndet

Spissen Marvin Ogunjimi mister resten av sesongen etter at det sent mandag kveld ble klart at fremre korsbånd i kneet er røket. Skaden oppstod sent i torsdagens europacupkamp mot FK Partizani i Tirana..

NRK - 14 jul 15 kl. 10:35

Røket korsbånd for Ogunjimi

Spissen Marvin Ogunjimi mister resten av sesongen etter at det sent mandag kveld ble klart at fremre korsbånd i kneet er røket. Skaden oppstod sent i torsdagens europacupkamp mot FK Partizani i Tirana..

NRK - 09 jul 15 kl. 22:28

Strømsgodset vant borte

Espen Bugge Pettersen storspilte da Strømsgodset vant 1-0 over Partizani Tirana på bortebanene og sikret avansement i europaligakvalifiseringen med 4-1 sammenlagt..

VG - 02 jul 15 kl. 20:54

Bentley måtte overnatte på flyplassen - sendte Odd i ledelsen i Moldova

(Sheriff Tiraspol - Odd 0-3 og Strømsgodset - Partizani Tirana 3-1) Bentley (26) måtte overnatte på flyplassen i Moldova før han endelig slapp gjennom passkontrollen. Han tok «hevn» ved å føre an i Odds 3-0-triumf..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com