Strengere

Onsdag, 28 Juli, 00:12

Nyheter om Strengere

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 02 juli 21 kl. 08:16

Stavanger-ordfører: - Folk kan ikke slappe av

Det innføres ingen nye, Strengere tiltak på Nord-Jæren, til tross for at smittetallet i regionen er svært høyt. - Folk kan ikke slappe av nå. Uten bedring må vi ha Strengere tiltak, advarer ordføreren..

NRK - 29 juni 21 kl. 13:09

Strengere regler for elbil

Nå blir det Strengere regler for å kjøre elbil i kollektivfeltet på alle innfartsårer til Oslo og Akershus. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. De nye reglene innebærer at det må være en passasjer i elbilen for et lengre tidsrom i rushtiden.

NRK - 25 juni 21 kl. 14:51

Innfører ikke Strengere tiltak

Grimstad kommune har bestemt seg for å ikke innføre Strengere smitteverntiltak, til tross for den pågående smittesituasjonen. Kommunen har i ettermiddag hatt møte med FHI og Statsforvalteren. – Vi vil fortsatt følge situasjonen tett fra time til time gjennom helgen, og vi er parate til å gripe inn om utviklingen skulle snu, opplyser kommunen..

NRK - 24 juli 21 kl. 08:56

Finfluensere kan bli regulert

Finanstilsynet er bekymret over at stadig flere baserer investeringsbeslutninger på informasjon i sosiale medier. Nå varsles det Strengere reguleringer av gruppen som kalles finfluensere (begrep satt sammen av ordene «finans» og «influenser»). Det skriver E24..

E24 - 24 juli 21 kl. 08:09

– Nå må vi gjennomgå regulering av finfluensere

Finanstilsynet er bekymret for at stadig flere baserer investeringsbeslutninger på villedende informasjon i sosiale medier. Nå varsler stortingsrepresentant Peter Frølich at justiskomiteen vil se på Strengere regulering av finfluensere..

NRK - 24 juli 21 kl. 04:57

Får ikke kalle seg astronauter

Selv om de nylig har vært en svipptur i verdensrommet, kan ikke Richard Branson og Jeff Bezos kalle seg astronauter, ifølge nye amerikanske regler. Det amerikanske luftfartstilsynet har strammet inn reglene og bestemt at bare besetningsmedlemmer og de som bidrar til flysikkerheten kan kalle seg astronauter. Dermed kvalifiserer ikke milliardærene som de siste ukene har krysset grensen ut i verdensrommet, skriver BBC.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 22:08

Kommer cruisene tilbake til Norge? Nå stilles Strengere krav.

Norsk reiseliv har mistet milliarder i inntekter på to års fravær av cruiseskip..

E24 - 21 juli 21 kl. 22:08

Kommer cruisene tilbake til Norge? Nå stilles Strengere krav.

Norsk reiseliv har mistet milliarder i inntekter på to års fravær av cruiseskip. Men når skipene vender tilbake, kan det bli en ny virkelighet..

NRK - 17 juli 21 kl. 16:06

Gresk øy stenger ned

De siste 24 timene har det blitt regisret flere smittetilfeller på den greske øyen Mykonos. Myndighetene innfører derfor Strengere restriksjoner, melder mediet Protothema. Det blir innført portforbud mellom klokken 01:00 og 06:00.

NRK - 16 juli 21 kl. 15:22

Nekter å godta koronabot

Tønsberg-mannen som fikk 30 000 kroner i bot for brudd på koronabestemmelsene, nekter å godta boten. Mannen skal ha forlatt et karantenehotell etter bare tre dager, og kommuneoverlegen i Tønsberg mener han var utgangspunktet for det store delta-utbruddet i Tønsberg og Færder i juni. Politiet vil be om en enda Strengere straff når saken skal behandles i retten..

Aftenposten - 14 juli 21 kl. 13:53

Boris Johnson lover utestengelser for rasistiske meldinger: – Ingen unntak

Rasismedebatten har preget fotballen i kjølvannet av fotball-EM. Nå lover Boris Johnson et Strengere regelverk for….

VG - 14 juli 21 kl. 13:53

Boris Johnson lover utestengelser for rasistiske meldinger: – Ingen unntak

Rasismedebatten har preget fotballen i kjølvannet av fotball-EM. Nå lover Boris Johnson et Strengere regelverk for å utestenge fans som skriver rasistiske meldinger..

NRK - 14 juli 21 kl. 09:22

Truer med å fengsle demokrater

Den republikanske guvernøren i Texas truer demokrater som har stukket til Washington i protest mot Strengere valglover med arrest straks de vender tilbake, melder nyhetsbyråene AP og NTB. Republikanerne i delstatsforsamlingen har også gitt det lokale politiet fullmakt til å pågripe utbryterne..

NRK - 08 juni 21 kl. 16:07

Gir ut råd for sommeravslutning

Helsemyndighetene kommer nå med egne råd for gjennomføring av sommeravslutning i skoler og barnehager. For de minste kan hele kohorten samles med et nødvendig antall voksne. For elever i ungdomsskolen og videregående skole, er det Strengere: Hele kohorten fra barneskole eller barnehage kan samles til egen avslutning for barna og med et nødvendig antall voksne som tilretteleggere.

NRK - 09 juli 21 kl. 19:45

Strengere restriksjoner i Nederland

Nederland gjeninnførte flere restriksjoner fredag etter en økning i smittetilfeller i landet den siste tiden, melder Reuters. Det skjer bare uker etter at en rekke lettelser ble vedtatt. De nye restriksjonene innebærer blant annet at puber, kafeer og serveringssteder må stenge ved midnatt, sa statsminister Mark Rutte fredag.

Klartale - 09 juli 21 kl. 13:10

Strengere regler for reising

Folk som reiser til Norge fra USA, må nå igjen på karantene-hotell. 24 land i Europa er grønne på FHIs smittekart..

Klartale - 09 juli 21 kl. 09:30

Fortsetter å stenge ned

Sydney får enda Strengere tiltakt. Byen er redd for å miste kontroll over det indiske korona-viruset. Også kalt deltaviruset..

VG - 06 juli 21 kl. 19:07

Må strammes inn

Antall skader forårsaket av elsparkesykkel er ute av kontroll i hovedstaden. Strengere tiltak må vurderes..

NRK - 04 juli 21 kl. 18:18

Vil straffe migranter hardere

Den britiske regjeringen varsler at den vil skjerpe straffene for migranter som krysser Den engelske kanal, på ulovlig vis. Maksstraffen øker til fire år. Innenriksminister Priti Patel ønsker seg Strengere fengselsstraffer både for migranter og menneskesmuglere.

Aftenposten - 01 juli 21 kl. 10:31

Nå blir det Strengere regler for utenlandske gaver til trossamfunn

Regjeringen vil nekte tros- eller livssynssamfunn å ta imot bidrag fra stater som ikke respekterer retten til….

Dagbladet - 30 juni 21 kl. 21:36

Helsesjef bekymret: - Kan bli vanskelig å slå ned

R-tallet er beregnet til å ligge på 2,2 i Rogaland, og helsesjefen i Stavanger beskriver situasjonen som utfordrende. I morgen møtes ordførerne i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg for å vurdere Strengere tiltak..

NRK - 25 mai 21 kl. 14:07

Utelukker ikke Strengere tiltak

– Vi kan ikke utelukke at det blir behov for Strengere tiltak enn vi har nå, sier kommuneoverlege Styrk F. Vik i Kristiansand. Onsdag skal politikerne diskutere nye koronatiltak.

NRK - 25 juni 21 kl. 17:25

Går til sak mot valglov i Georgia

USAs justisdepartement går til sak mot Georgia på grunn av delstatens nye valglov, opplyser en kilde til nyhetsbyrået AP. Georgias har vedtatt en ny valglov som gjør reglene for forhåndsstemming Strengere..

Aftenposten - 24 juni 21 kl. 13:57

Foreslår Strengere regler for strømbransjen: – Kan gjøre det mer oversiktlig for kundene

Forbrukertilsynet og NVE-myndigheten RME vil stramme inn på reglene for strømselskapene..

NRK - 23 juni 21 kl. 12:08

Hver fjerde smittede i Rogaland

Mer enn 25 prosent av all ny koronasmitte i landet skjer i Rogaland. Kommunene i Rogaland melder om hele 58 nye smittetilfeller onsdag. I landet er det registrert 221 nye tilfeller.

VG - 23 juni 21 kl. 10:39

Fyrer seg kraftig opp mot Strengere røykelov: - Smått utrolig

Politikere fra både Høyre og Frp mener regjeringens forslag til endringer av tobakksskadeloven er overformynderi, og kommer til å virke mot sin hensikt..

NRK - 23 juni 21 kl. 04:04

Flertall mot elsparkesykkel-forbud

Ni av ti spurte osloborgere vil ikke forby elsparkesykler, men de ønsker Strengere regulering av de elektriske doningene velkommen. Det kommer til å være så mange som 25.000 elsparkesykler i Oslos gater i sommer, skriver Aftenposten.

VG - 22 juni 21 kl. 21:06

Leger frykter dødsulykker: – Elsparkesykkel-ulykker kan bli en ny pandemi

Knuste kjever, knekte tenner og hodeskader. Skadene etter elsparkesykkel-ulykker øker i antall. Nå etterlyser leger landet over Strengere regelverk..

VG - 22 juni 21 kl. 21:06

Leger frykter dødsulykker: – Burde være forbudt

Knuste kjever, knekte tenner og hodeskader. Skadene etter elsparkesykkel-ulykker øker i antall. Nå etterlyser leger landet over Strengere regelverk..

VG - 22 juni 21 kl. 21:06

Leger: – Faren er stor for livstruende skade

Knuste kjever, knekte tenner og hodeskader. Skadene etter elsparkesykkel-ulykker øker i antall. Nå etterlyser leger landet over Strengere regelverk..

VG - 22 juni 21 kl. 21:06

Leger frykter flere dødsulykker: – Faren er stor for livstruende skade

Knuste kjever, knekte tenner og hodeskader. Skadene etter elsparkesykkel-ulykker øker i antall. Nå etterlyser leger landet over Strengere regelverk..

E24 - 22 juni 21 kl. 18:52

Opposisjonen ønsket å forlenge kontantstøtten – nå kritiserer de ordningen

Over 5.000 selskaper som mottok kontantstøtte fra staten i fjor, kunne betalt tilbake penger uten å gå i minus. Opposisjonspartiene mener det burde vært stilt Strengere krav.

E24 - 22 juni 21 kl. 15:26

Attraktiv finansering akselerer grønn omstilling

Finansnæringen ønsker å være en pådriver til lavutslippssamfunnet gjennom Strengere krav til finansiering, men er dette nok?.

Klartale - 22 juni 21 kl. 12:14

Snart får italienere gå ut uten maske

I fjor vår var Italia det landet i verden som slet mest med korona. Det siste året har det blitt Strengere krav om å ha på ansikts-maske ute. Fram til nå..

NRK - 18 juni 21 kl. 16:41

Viderefører lokale tiltak

Mens resten av Norge fikk nyheter om ny gjenåpning av samfunnet fredag, viderefører Færder kommune Strengere, lokale regler. Det innføres påbud om bruk av munnbind i øykommunen i gamle Vestfold i en uke til. De nasjonale lettelsene vil ikke gjelde der.

NRK - 18 juni 21 kl. 10:38

Beholder Strengere smitteverntiltak

Nord Jæren følger ikke resten av landet om det åpnes for trinn tre i gjenåpningsplanen senere i dag. Det skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 17 juni 21 kl. 00:23

DNB skal skaffe 1500 mrd. kroner til det grønne skiftet og bli Strengere med kundene

DNB-sjef Kjerstin Braathen vil påvirke oljeselskapene innenfra i stedet for å ekskludere dem..

E24 - 17 juni 21 kl. 00:22

DNB skal skaffe 1500 mrd. kroner til det grønne skiftet og bli Strengere med kundene

DNB-sjef Kjerstin Braathen vil påvirke oljeselskapene innenfra i stedet for å ekskludere dem. Hun gjør det motsatte av konkurrentene Handelsbanken og Storebrand..

NRK - 16 juni 21 kl. 10:26

Vurderer nye tiltak i Stavanger

Smitteutviklingen på Nord-Jæren, med 45 nye smittede i dag, har ført til at Stavanger kommune nå vurderer å sette inn nye Strengere smitteverntiltak. Det bekrefter beredskapssjef Torstein Nielsen i Stavanger Aftenblad. – Vi ser dessverre at mange opplever gjenåpningen som en beskjed om at ting er normalt, og at smittevernrådene ikke lenger er nødvendige, sier helsesjef Runar Johannessen til avisa..

NRK - 14 juni 21 kl. 11:16

Tror på økning i karbonpriser

CO2-prisen i EUs handel med utslippskvoter (ETS) forventes å øke betydelig det neste tiåret på grunn av Strengere klimamål i unionen. Det sier viser en bransjeundersøkelse gjort av International Emission Trading Association. Medlemmene tror prisen vil ligge på omkring 475 kroner tonnet mellom 2021 og 2025.

NRK - 13 mai 21 kl. 15:16

Strengere koronaregler i Risør

Risør kommune har innført nye og Strengere regler for å få kontroll på koronasmitten i kommunen. Arrangementer forbys, det blir forbudt med mer enn fem gjester i privat bolig, og treningssentre, idrettshaller og svømmehall stenges. Munnbind blir også obligatorisk innendørs på offentlig sted der det ikke er mulig å holde minst en meters avstand..

NRK - 10 juni 21 kl. 07:36

Se Politisk kvarter

Danmark har vedtatt at asylsøkere kan sendes til et annet land i påvente av innvilgelse eller avslag. Hva gjør regjeringen i Norge, og Høyre som akkurat vedtok Strengere innvandringspolitikk? Torbjørn Røe Isaksen og Sylvi Listhaug er gjester i Politisk kvarter..

NRK - 02 april 21 kl. 03:12

Støtter Strengere tiltak i Tyskland

Et flertall av tyskerne støtter Strengere nedstengningstiltak for å bekjempe koronapandemien, viser meningsmåling. To tredeler, eller 67 prosent, av de spurte er enig i en oppfordring som intensivleger står bak, om Strengere nedstengningstiltak. Det viser målingen som meningsmålingsinstituttet Infratest dimap har gjort blant 1.

Aftenposten - 02 juni 21 kl. 18:08

Tekstmelding i Texas fyrte opp krangel om stemmerett. Stater blir saksøkt for Strengere valglover.

I 2020 kom påstander om fusk og knep opp for domstolene i ett sett etter valget..

VG - 31 mai 21 kl. 10:54

Trondheim strammer inn – mistanke om indisk coronavariant

Det er mistanke om den indiske varianten av coronaviruset i Trondheim og tiltakene som skal behandles mandag er Strengere enn kommunen har hatt på lang tid..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt