Stange

Saturday, 25 June, 06:12

Nyheter om Stange

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 jun 22 kl. 13:31

Syklist i sykkelritt skadet

En syklist i sykkelrittet Styrkeprøven kom bort i syklisten foran, veltet inn i autovernet og gikk i bakken. Syklisten er bevisst, men skadet. Både ambulanse og luftambulanse er på stedet, melder politiet i Innlandet.

NRK - 18 jun 22 kl. 13:31

Deltager i sykkelritt skadet

En deltager i sykkelrittet Styrkeprøven kom bort i syklisten foran, veltet inn i autovernet og gikk i bakken. Syklisten er bevisst, men skadet. Både ambulanse og luftambulanse er på stedet, melder politiet i Innlandet.

NRK - 14 jun 22 kl. 21:59

Ingen mistenkte etter skyting søndag

Politiet etterforsker fortsatt saken etter at to skudd ble avfyrt mot et rekkehus på Kjelsås i Oslo søndag kveld, men har ingen konkrete mistenkte. – Vi har ingen pågrepne i saken og ingen konkrete mistenkte per nå. Vi jobber ut fra flere aktuelle hypoteser og etterforsker saken bredt, sier avsnittsleder for etterforskning Thomas Stange på Majorstuen politistasjon til Nordre Aker Budstikke..

NRK - 27 maj 22 kl. 10:58

Etterlyser utprøving av fartsgrense på 120 kilometer i timen

FrP's stortingsrepresentant Tor André Johnsen etterlyser utprøving av 120-kilometers fartsgrense på norske motorveger. For ett år sida vedtok et nesten enstemmig storting med Frp, H, Ap, Sp, KrF og V å prøve ut en fartsgrense på 120 kilometer i timen på strekninger som Statens vegvesen og selskapet Nye Veier foreslo. Nye Veier sa etter stortingsvedtaket i juni i fjor til VG, at nye E6 mellom Kolomoen i Stange og Moelv var en av de strekningene det var aktuelt å prøve ut en fartsgrense på 120 kilometer i timen.

E24 - 19 maj 22 kl. 10:02

Tror Norges kraftsystem vil Stange i taket: – Kan få perioder med veldig høye priser

I 2030 kan Norge slite med å levere nok strøm i timene med høyest forbruk, advarer NVE i en rapport..

E24 - 19 maj 22 kl. 10:00

Tror Norges kraftsystem vil Stange i taket: Frykter timer med «veldig høye priser»

I 2030 kan Norge slite med å levere nok strøm i timene med høyest forbruk, advarer NVE i en rapport. – Du kan få perioder med veldig høye priser, sier NVE-sjef Kjetil Lund..

NRK - 26 mar 22 kl. 13:21

Ulv felt i Stange

lørdag formiddag, opplyser Statsforvalteren i Innlandet. – Ulven, ei tispe, ble felt øst for fylkesvei 24, i nærheten av kommunegrensa til Odalen, sier fellingsleder Geir Magnar Lillehov til rovdyr.org, som er nettsiden til Folkeaksjonen ny rovdyrpolitikk.

NRK - 22 apr 22 kl. 11:38

Mann pågrepet for trusler mot Nav

I Stange er en mann i 50-åra pågrepet etter å ha kommet med trusler mot ansatte ved Nav-kontoret. Han blir også anmeldt for vold mot politiet. Mannen skal ha sparket politifolkene.

NRK - 25 okt 21 kl. 09:47

I kveld avdukes sædcella i Stange

I kveld blir det offisiell avduking av den berømte sædcelle-skulpturen «Seeding» ved pendlerparkeringa ved E6 i Uthuskrysset i Stange. Skulpturen er 11 meter høy og er symbol på landbrukets betydning i Stange og at kommunen har avlsstasjonen Geno. Det var lenge strid om plassering av skulpturen.

NRK - 12 sep 21 kl. 15:05

Vedum stemte i Stange

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum stemte i hjemkommunen Stange i Innlandet søndag. Stange kommune er blant flere som har valgdag både søndag og mandag..

NRK - 15 okt 21 kl. 20:43

Sju bilister mistet førerkortet

Sju bilister kjørte så fort at førerkortet røk i en UP-kontroll på riksvei 3 i Romedal i Stange i kveld. En sjåfør blir anmeldt fordi han ikke ville vedta forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 126 km/t i 80-sonen..

Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

NRK - 02 okt 21 kl. 15:55

Brann i bil

Det brenner i en bil på E6 på strekninga mellom Uthus og Kolomoen i Stange. Bilen står i retning Gardermoen og det er fare for kø, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter..

Aftenposten - 30 sep 21 kl. 05:39

Stortingsleiligheten sto tom i halvannet år. Tonning Riise (H) bodde i stedet i egen leilighet i Oslo sentrum.

Kristian Tonning Riise (H) var folkeregistrert på gutterommet hjemme i Stange. Derfor fikk han gratis pendlerbolig..

VG - 26 sep 21 kl. 21:50

Botheim ble helten etter Glimt-kanonade – fikk luke på tre poeng

(Bodø/Glimt – Vålerenga 1–0) Vålerenga klarte på utrolig vis å overleve Glimts angrepsbonanza på Aspmyra i nesten åtti minutter – helt til Erik Botheim fikk nok av å Stange..

VG - 26 sep 21 kl. 21:50

Botheim ble helten etter Glimt-kanonade: – Forventer at folk parkerer bussen

(Bodø/Glimt – Vålerenga 1–0) Erik Botheim fikk nok av å Stange og Bodø/Glimt fikk en luke på tre poeng ned til Molde..

Aftenposten - 26 sep 21 kl. 21:50

Botheim ble helten etter Glimt-kanonade: – Forventer at folk parkerer bussen

(Bodø/Glimt – Vålerenga 1–0) Erik Botheim fikk nok av å Stange og Bodø/Glimt fikk en luke på tre poeng ned til Molde..

NRK - 16 jul 21 kl. 11:40

Svikt ved vaksinering i Stange

Gjennom kvalitetskontroll har Stange kommune avdekket at seks av 84 personer, som ble vaksinert i ett av løpene i Stangehallen etter lunsj onsdag 14. juli, har fått sterkt fortynnet vaksine. Dermed vil de ikke oppnå ønsket beskyttelse..

NRK - 18 maj 21 kl. 17:23

Stange strammer inn etter smitte

Stange kommune strammer inn på koronatiltakene etter et smitteutbrudd i Ottestad. Det innføres rødt nivå i barnehager, barneskoler og ungdomsskoler i Ottestad. I tillegg innføres det antallsbegrensning ved arrangementer, og treningssentre, yogastudioer, idrettshaller, svømmehaller og lignende steder i Stange kommune må holde stengt..

NRK - 14 aug 21 kl. 15:37

Sp sikter mot rekordvalg i Hedmark

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum øyner håp om tre mandater i hjemdistriktet. Lørdag holdt Vedum valgkampåpning på gården på Ilseng i Stange kommune. Mens havren ble høstet inn på åkeren like bortenfor, fortalte partilederen om hvordan Senterpartiet nå har håp om å kunne ta hele tre mandater i Hedmark, opp fra to i dag.

NRK - 11 aug 21 kl. 10:18

Funn av død person

Politiet fant i går en død person i strandkanten på Tangen i Stange. Funnet settes i sammenheng med søket etter en savnet person. Den avdøde vil bli obdusert for å avklare identitet og dødsårsak..

NRK - 08 aug 21 kl. 00:02

Bil kjørte i feil kjøreretning

Politiet leter etter to personer etter at en bil ble funnet forlatt på Espa i Stange. Før det hadde bilen flere ganger kjørt i feil kjøreretning. Bilen, en svart Volkswagen Caravelle, ble forsøkt stoppet av en politipatrulje ved Hernes i Elverum klokka 21.

NRK - 13 jul 21 kl. 04:52

Til sykehus etter arbeidsulykke

En mann i 50-årene fikk en tømmerstokk over beina ved Ilseng på Stange i en arbeidsulykke natt til tirsdag. Mannen ble fraktet til sykehus for behandling, melder politiet Innlandet på Twitter..

NRK - 02 maj 21 kl. 04:59

Falske politifolk pågrepet i Stange

To menn er pågrepet av politiet i Innlandet etter å ha utgitt seg for å være politimenn og utføre kontroller langs veien i Romedal i Stange. De to, som politiet omtaler som «unge menn», blir nå anmeldt for å ha utgitt seg for å være polititjenestepersoner..

NRK - 05 jun 21 kl. 03:13

Båt kjørte i land ved Mjøsa

En båt skal ha kjørt på land med stor hastighet ved Mjøsa i Stange, melder politiet innlandet på Twitter. Nødetater skal være på vei..

NRK - 01 jun 21 kl. 09:53

Ulv har drept sju lam

Det jaktes på en ulv i Stange, deler av Nord-Odal og Sør-Odal og i nabokommuner i Viken, etter funn av sju drepte lam øst for Glomma i Eidsvold. Statsforvalteren i Oslo og Viken gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Glåmdalen..

NRK - 03 apr 21 kl. 22:31

Alvorlig trafikkulykke ved Stange

Tre personer skal være alvorlig skadet etter en trafikkulykke ved Vallset på Stange, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 25 maj 21 kl. 07:49

30 nye tilfeller på Hedmarken

Bare i går kveld ble det påvist 30 nye tilfeller på Hedmarken. 24 av disse er i Hamar, tre i Ringsaker og tre i Stange. Det største smittetrykket er nå på Hedmarken..

NRK - 23 maj 21 kl. 08:58

44 smittetilfeller på Hedmarken

I løpet av lørdagen ble det registrert 44 smittetilfeller på Hedmarken, melder Hamar kommune. 32 tilfeller i Hamar, 3 i Ringsaker, 6 i Stange og 3 i Løten..

VG - 22 maj 21 kl. 15:26

Stenger ned Hamarregionen

Kommunene Hamar, Stange, Løten og Ringsaker setter lørdag inn svært strenge coronatiltak frem til 1. juni..

VG - 22 maj 21 kl. 15:26

Stenger ned Hamar-regionen

Kommunene Hamar, Stange, Løten og Ringsaker setter lørdag inn svært strenge coronatiltak frem til 1. juni..

NRK - 19 maj 21 kl. 08:44

Flere smitta på Hedmarken

Det siste døgnet er det påvist 18 nye tilfeller av koronasmitte på Hedmarken. Det er fire flere enn dagen før. Tilfellene det siste døgnet fordeler seg slik; sju av tilfellene er i Hamar, seks er i Stange, tre i Ringsaker og to i Løten..

NRK - 19 maj 21 kl. 05:49

Smitteveien er ikke kjent

Det er rødt nivå ved alle skoler og barnehager i Ottestad i Stange. Det er påvist 21 smittetilfeller i tilknytning til koronautbruddet. 14 av tilfellene knyttes til Nordstad barnehage.

NRK - 02 maj 21 kl. 08:52

Utga seg for å være politi

To unge menn ble pågrepet av politiet i Innlandet natt til søndag etter at de hadde utgitt seg for å være politi. Mennene skal ha brukt både blålys og sirener da de stoppet og kontrollerte en bilist i Stange i Hedmark. Mannen som ble stoppet syntes både uniformeringen og oppførselen var rar, og tok derfor kontakt med politiet.

NRK - 30 mar 21 kl. 20:05

30 motorsykler sperrer Dovrebanen

Dovrebanen er stengt inntil videre på strekningen Tangen og Stange sør for Hamar. Årsaken er at mellom 20 og 30 motorsykler står i sporet. Politiet er varslet..

NRK - 24 mar 21 kl. 06:50

Flere smitta på Hedmarken

I løpet av det siste døgnet er det registrert sju nye smittetilfeller av covid-19 på Hedmarken. Fire av tilfellene er i Hamar, to i Stange og ett i Ringsaker. I Løten er det ikke påvist noen nye tilfeller det siste døgnet..

NRK - 11 mar 21 kl. 17:00

Bussjåfør omkom etter møteulykke

En bussjåfør døde etter kollisjonen mellom to rutebusser i Stange i Innlandet, opplyser politiet. Den andre bussjåføren er kjørt akuttmottaket for videre behandling med ukjent skadegrad..

NRK - 06 mar 21 kl. 13:28

Gull til Ripsrud

Skøyteløper Martine Ripsrud fra Stange SK vant årets NM i sprint i Vikingskipet. Ripsrud var suveren og vant begge løpene både på 500 meter og 1000 meter. Kristian Ulekleiv fra Gjøvik tok bronse under herrenes sprintmesterskap..

NRK - 27 dec 20 kl. 12:42

16 nye smittede på Hedmarken

Totalt har 16 nye personer fått påvist koronasmitte på Hedmarken siste døgn. Fleste nye smittede er det i Ringsaker med åtte, i Hamar er det fire og Stange og Løten med to hver..

NRK - 26 dec 20 kl. 08:23

Koronavaksinen er i Norge

Koronavaksinen er i Norge. Den første leveransen fordeles seg på sju kommuner: Oslo, Ringsaker, Hamar, Stange, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler..

Aftenposten - 22 dec 20 kl. 08:36

Syv østlandskommuner får vaksinene først

Oslo, Ringsaker, Hamar, Stange, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler får vaksinedoser fra den aller første leveransen. I alt får Norge 35.000 doser i romjula..

NRK - 22 dec 20 kl. 08:23

Disse får vaksine først

Oslo, Ringsaker, Hamar, Stange, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler får vaksine først, opplyser FHI på en pressekonferanse. Den første vaksineleveransen på i underkant av 10.000 doser til Norge kommer 26.

NRK - 17 dec 20 kl. 17:14

Stenger delvis ned i Hamarregionen

Kommunene Hamar, Ringsaker, Løten og Stange innfører nye koronatiltak fra nå. Alt av kultur og fritidsaktiviteter innendørs stenges. Det skal være 2 meter avstand i butikker.

NRK - 05 dec 20 kl. 14:52

18 nye smittetilfeller på Hedmarken

I alle kommunene på Hedmarken er det i løpet av det siste døgnet registrert 18 nye smittetilfeller. Hamar har ti nye smittetilfeller, Stange har fire, Ringsaker har tre, mens det er registrert ett nytt tilfelle i Løten, skriver Hamar Arbeiderblad..

E24 - 03 dec 20 kl. 18:33

Fôr fra dypet kan få havbruket til værs

Fôrmangel er spådd å bli taket som laksebransjens vekstønsker vil Stange i. Men proteinene i to typer små dypvannsfisk som Norge har mye av, kan løse knipen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com