Politiets

Sunday, 14 August, 12:17

Nyheter om Politiets

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 17:32

Dømt for oppbevaring av bilder og film som seksualiserer barn

En mann bosatt i Østfold er dømt til ni måneders fengsel for å ha lastet ned og vært i besittelse av overgrepsmateriale som viser seksuelle overgrep mot barn eller som seksualiserer barn. I dommen fra Søndre Østfold tingrett kommer det frem at mannen har lastet ned og oppbevart over 3600 bilder og 631 filmer. I retten ble det blant annet vist videoer der barn hadde seksuell omgang med dyr.

Klartale - 10 aug 22 kl. 08:48

Usikkert om det blir Pride-parade i Oslo i år

25. juni ble to personer drept og flere skadet. Oslo Pride ble avlyst.

Aftenposten - 18 jul 22 kl. 07:38

Politiets narkotikapolitiske underbruk har nå henfalt til ren obstruksjon

Politiets narkotikapolitiske underbruk har nå henfalt til ren obstruksjon..

VG - 08 aug 22 kl. 14:34

Brann har hatt møte med politiet etter supportervold

Daglig leder i Brann, Christian Kalvenes, sier de må avvente Politiets etterforskning før eventuelle sanksjoner etter slagsmålet i Bergen sentrum..

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 14:34

Brann har hatt møte med politiet etter supportervold

Daglig leder i Brann, Christian Kalvenes, sier de må avvente Politiets etterforskning før eventuelle sanksjoner etter….

NRK - 07 aug 22 kl. 17:52

Fant blindpassasjerer på lasteskip

To blindpassasjerer er tatt hånd om av politiet etter at de ble oppdaget på et lasteskip i Tyssedal i Hardanger søndag. Skipet kom fra Afrika, melder politiet. De to vil bli overlevert Politiets utlendingsenhet og transportert til Oslo.

Dagbladet - 07 aug 22 kl. 14:21

Donald (93) døde etter Politiets elektrosjokk

En dramatisk hendelse på et eldrehjem i Sussex i Storbritannia fikk et tragisk utfall. Nå etterforskes to politibetjenter for overdreven maktbruk..

NRK - 05 aug 22 kl. 09:51

Til arresten etter redningsaksjon

To menn er tatt med til arresten etter at det ble satt i gang en redningsaksjon ved Ormøy utenfor Tønsberg i morges, skriver Tønsbergs Blad. Politiet fikk først melding om en båt som tok inn vann, men mannskapet på en redningsskøyte som kom til stedet observerte en båt på en grunne og to personer på land. Mennene skal ikke ha vært skadet, men er tatt med til arresten fordi de forsøkte å stikke av da de kom til land, sier Politiets operasjonsleder til avisa..

NRK - 05 aug 22 kl. 09:15

Nordmenn har låg tillit til tryggingsstyresmaktene

Ifølgje ei fersk undersøking har svært få nordmenn tillit til at tryggingsstyresmaktene jobbar for innbyggjaranes beste. Tilliten er aller verst i Nord-Noreg. I undersøkinga kjem det fram at berre halvparten av dei spurde har tillit til Politiets tryggingsteneste (PST) jobbar for innbyggjaranes beste.

NRK - 04 aug 22 kl. 16:33

Skogbrannen i Berlin under kontroll

En stor brann brøt ut i en av Berlins skoger etter eksplosjoner i et av Politiets ammunisjonslagre. Brannvesenet har nå flammene under kontroll, men det brenner fortsatt. Ingen er så langt meldt skadd.

NRK - 04 aug 22 kl. 14:26

Utrykningspolitiet bekymret for økende antall trafikkdrepte

Så langt i 2022 har 72 personer mistet livet i trafikken. Det er en markant økning sammenlignet med fjorårets første sju måneder da 40 personer omkom i trafikken. – Vi ser på denne utviklingen med bekymring, sier UP-sjef Knut Smedsrud i en pressemelding.

NRK - 04 aug 22 kl. 10:36

Stor skogbrann i Berlin

En stor brann har brutt ut i byskogen Grünewald i Berlin, melder NTB og AFP. Brannen startet etter eksplosjoner i et av Politiets ammunisjonslagre, hvor det fortsatt er eksplosjoner, ifølge brannvesenet. Både gammel ammunisjon fra andre verdenskrig, fyrverkeri og sprengstoff skal være lagret i skogen.

NRK - 02 aug 22 kl. 11:24

Politiet til NRK: – Ber om fire uker varetektsfengsling

– Vi vil be om fire uker varetektsfengsel for siktede, hvor av to uker med brev- og besøksforbud og full isolasjon, sier politiadvokat Julie Dalsveen i Innlandet politidistrikt til NRK. Det er også fastsatt fengslingsmøte klokken 13 i dag for gjerningspersonen som drepte to personer i Otta mandag. Dalsveen opplyser at det ikke er avklart hvordan han stiller seg til Politiets begjæring eller om han møter i fengslingsmøtet..

Aftenposten - 02 aug 22 kl. 05:36

Når politiet kontrollerer fart på E6 inn til Oslo i helgene, er det én type sjåfører som stadig går igjen

E6 inn til Oslo er ett av Oslo-Politiets faste steder for fartskontroll..

NRK - 01 aug 22 kl. 05:40

Leitar framleis etter gjerningspersonar

Ingen er arresterte etter knivstikkinga i Sandnes sundag ettermiddag. Det opplyser Rune Tallaksen hjå Politiets operasjonssentral til NRK. Ein mann i 30-åra vart frakta til sjukehus med alvorlege stikkskadar etter hendinga.

Klartale - 29 jul 22 kl. 09:05

Flere anmelder hatkriminalitet mot skeive

25. juni var det skyting i Oslo. To menn ble drept og over 20 skadd i skytingen.

NRK - 29 jul 22 kl. 05:32

Mann i Gaula antatt omkommet

Mannen som ble observert i elva Gaula i Melhus torsdag ettermiddag, er nå antatt omkommet. – Det aktive søket ble avsluttet klokka 03.20 i natt.

VG - 28 jul 22 kl. 08:05

Flere anmeldt for å vise fingeren: – De mest hårsåre tjenestemennene i Norge

Politiets ressursbruk kritiseres etter at tre personer ble anmeldt for å vise fingeren i Sandnes og Stavanger. Politiker stiller samtidig spørsmålstegn ved at politiet har henlagt voldssaker..

NRK - 27 jul 22 kl. 15:45

Turist uskadd etter kanovelt

Det var en polsk turist som holdt til på campingen tilknyttet Solneset gård i Arna, som var involvert i kanovelten. Turisten ville fiske og da han veltet, kom han seg i land på egen hånd. Ifølge Politiets innsatsleder på stedet, Frank Listøl, ante ikke turisten at det var ham nødetatene lette etter før politiet kom i kontakt med ham.

NRK - 24 jul 22 kl. 19:01

Funn av død person i Gildeskål

Det er funnet en død person på Sandhornøya i Gildeskål kommune i forbindelse med en leteaksjon. Det bekrefter Ina Kristin Selfors ved Politiets operasjonssentral. Politiet oppretter sak, og ønser ikke å kommentere saken ytterlgiere..

Dagbladet - 24 jul 22 kl. 10:04

- Skutt og drept etter vannpistol-utfordring

En TikTok-utfordring fikk fatale følger. Folk raser over Politiets respons..

Klartale - 30 jun 22 kl. 12:10

– Det er trygt

Jonas Gahr Støre sier det er trygt å bo i landet, også for skeive. Støre er Norges statsminister. Han oppfordrer folk til å leve normalt.

Aftenposten - 30 jun 22 kl. 11:08

Kritikken haglet mot Politiets pride-håndtering. Ekspert på ytringsfrihet har et annet syn.

Kritikken haglet mot Politiets pride-håndtering. Ytringsfrihetsekspert Anine Kierulf avviser at politiet frarøvet folk….

Klartale - 22 jul 22 kl. 14:48

Politiet anslår rundt 100 fornærmede etter skytingen i Oslo

To menn døde. Flere andre ble skadd. Zaniar Matapour er fortsatt siktet for terror.

Klartale - 21 jul 22 kl. 14:25

Politiet kan bære våpen en stund til

Politiet kan fortsette å bære våpen. Politidirektoratet har fått ja fra fra Justis- og beredskapsdepartementet. Det gjelder i inntil tre måneder.

Klartale - 28 jun 22 kl. 14:55

Støre er forsiktig med å kritisere politiet

Jonas Gahr Støre ville møte folk som jobbet ved pubene som ble rammet natt til lørdag. Derfor inviterte han til frokost. Støre er Norges statsminister.

NRK - 20 jul 22 kl. 19:15

Politiet fikk ikke medhold i varetektsfengsling av siktet etter Askim-dødsfall

Follo og Nordre Østfold tingrett har ikke tatt Politiets begjæring om varetektsfengsling av siktede til følge i det retten ikke har funnet at mistankekravet er oppfylt. Politiadvokat Ole Friestad opplyser til NRK at politiet vil anke kjennelsen. – Politiet har informert tingretten om at kjennelsen vil bli anket.

NRK - 20 jul 22 kl. 15:25

Siktet for rasistisk vold

To menn i slutten av 20-årene er siktet for hatkriminalitet etter at de skal ha angrepet en utenlandsk mann i Sandefjord sentrum tirsdag kveld. Politiet ble varslet av vitner som så to menn rope rasistiske tilrop til mannen som deretter ble slått og jaget. De to siktede sitter i Politiets arrest og ennå ikke avhørt..

NRK - 27 jun 22 kl. 19:28

Mange frammøtte på Rådhusplassen

Mange har trassa Politiets råd og har møtt opp på Rådhusplassen i Oslo måndag kveld. Opphavleg skulle ei rekke organisasjonar halde ei markering der etter skytinga i Oslo natt til laurdag, der to personar blei drepne. Arrangementet blei avlyst på grunn av Politiets anbefaling.

Aftenposten - 27 jun 22 kl. 19:30

Trosser Politiets råd: Flere hundre har møtt opp på Rådhusplassen i Oslo

Det skulle bli en stor markering, men etter Politiets anbefaling ble det avlyst..

NRK - 27 jun 22 kl. 15:50

Raudt-politikar vil trosse Politiets råd

Sofia Rana, som representerer Raudt i bystyret i Oslo, seier ho vil trosse Politiets råd om å ikkje delta på solidaritetsmarkeringa ved Rådhusplassen i kveld. – Eg trur vi skal trosse denne anbefalinga. Oslo treng samhald no.

NRK - 27 jun 22 kl. 15:50

Raudt-politikar vil trasse Politiets råd

Sofia Rana, som representerer Raudt i bystyret i Oslo, seier ho vil gå imot Politiets råd om å ikkje delta på solidaritetsmarkeringa ved Rådhusplassen i kveld. – Eg trur vi skal trasse denne anbefalinga. Oslo treng samhald no.

Klartale - 27 jun 22 kl. 15:27

Politiet: – Dropp kveldens Pride-markering

Oslo Pride har invitert skevie til en solidaritets-markering. Det skjedde etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag. Markeringen var planlagt på Rådhusplassen mandag kveld klokken 19.

NRK - 27 jun 22 kl. 15:21

Raymond Johansen ber folk følge Politiets råd

Byrådsleiar i Oslo, Raymond Johansen, bad flest mogleg om å delta i pride-markeringa ved Rådhusplassen i kveld. No ber han folk følge Politiets råd om å droppe arrangementet, skriv han på Facebook. – Men la meg seie: Vi står skulder ved skulder med Oslo Pride, det skeive miljøet og deira arrangement i tida som kjem..

NRK - 27 jun 22 kl. 14:21

Begjært varetektsfengslet i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Politiets begjæring om varetektsfengsling for terrorsiktede blir behandlet i kontorforretning i dag. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til Politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 27 jun 22 kl. 08:36

Siktede møter ikke i retten

Politiets begjæring om varetektsfengsling for terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir behandlet i kontorforretning i dag, opplyser Oslo tingrett. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til Politiets begjæring om varetektsfengsling. Retten har derfor kommet til at det er nødvendig å holde et eget rettsmøte for å behandle spørsmålet..

Aftenposten - 25 jun 22 kl. 20:57

De trosset Politiets anbefaling: – Jeg var veldig redd, men jeg kunne ikke la det stoppe meg

Da Pride-paraden ble avlyst på Politiets anbefaling, tok tusenvis av Oslofolk til gatene..

NRK - 17 jul 22 kl. 19:13

CNN: Rapport skisserer flere feil etter skoleskyting

En foreløpig rapport fra en komite i Representantenes hus forteller om flere feil fra flere enheter etter skoleskytingen i Uvalde i Texas, skriver CNN, som har fått tilgang til dokumentet. Ifølge kanalen inkluderer dette Politiets respons, skolen, gjerningspersonens familie, og sosiale medier. Familiene til ofrene etter skytingen skal møte komiteen i dag for å diskutere rapporten.

NRK - 15 jul 22 kl. 17:10

Svart mann ble skutt med 46 skudd av politiet i USA

En foreløpig obduksjon viser at Jayland Walker ble drept i en haglskur av Politiets kuler i Ohio. Han ble truffet av 46 skudd. 25 år gamle Walker, som er svart, ble drept etter en politijakt da han ikke ville stoppe i en trafikkontroll i Akron i den amerikanske delstaten Ohio 27.

NRK - 13 jul 22 kl. 11:17

En person pågrepet etter funn av bombelignende gjenstand i Trondheim

Politiets bombegruppe bistår politiet i Trøndelag etter funn av en bombelignende gjenstand i et hus i Trondheim. En person som bor i huset, er pågrepet. Politiet skriver på Twitter at de har bedt bistand av bombegruppen i forbindelse med en ransaking som skal gjennomføres.

NRK - 11 jul 22 kl. 22:29

Mann pågrepet i Warszawa

Polsk politi opplyser at de har pågrepet en 31 år gammel mann som plasserte en sprengladning i en sentrumsgate i Warszawa der over 300 mennesker var samlet. Et område i en radius på 200 meter er evakuert, og bombeeksperter har ankommet stedet for å fjerne sprengladningen, opplyser politiet i den polske hovedstaden på Twitter mandag. Politiets talsmann Sylwester Marczak beskriver situasjonen som alvorlig og den eksplosive gjenstanden som kraftig.

Dagbladet - 10 jul 22 kl. 19:57

Fikk statue over seg i Oslo-park

En kvinne er sendt til sykehus etter å ha fått en statue over seg i St. Hanshaugen park i Oslo. - Det har vært hengt opp en hengekøye mellom statuen og en stolpe, sier Politiets operasjonsleder..

NRK - 08 jul 22 kl. 18:24

Samtykker til forlenget isolasjon

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) ble mandag 27. juni varetektsfengslet i fire uker, de to første i full isolasjon. Isolasjonen utløper mandag 11.

NRK - 07 jul 22 kl. 23:08

Bombegruppe bistår politiet etter væpnet aksjon

Det ble gjort funn av flere våpen og mulige eksplosiver etter en væpnet politiaksjon ved Glåmos i Trøndelag ved 14-tiden torsdag. Kort tid etter ble en mann pågrepet. – Vi har fått bistand av bombegruppa for å søke etter eksplosiver på flere private adresser og i omkringliggende område, opplyser politiadvokat Anne Haave, i en pressemelding.

Klartale - 07 jul 22 kl. 14:55

Politiet vil ikke svare på om de så mulig trussel fra Bhatti

Arfan Bhatti er en kjent norsk islamist. Han postet et innlegg på Facebook like før feiringen av pride startet i Oslo. Det var også uken før Zaniar Matapour skjøt mot utestedene Per på hjørnet og London pub.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com