Paris

Monday, 26 September, 17:03

Nyheter om Paris

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 timer siden

Sammenstøt under Iran-demonstrasjoner i London og Paris

Politi brukte blant annet tåregass mot personer demonstrerte utenfor den iranske ambassaden i Paris søndag. I London ble flere politibetjenter skadd. Ti kvelder på rad har det vært demonstrasjoner og gatekamper i Iran etter at 22 år gamle Mahsa Amini døde i moralpolitiets varetekt.

NRK - 13 sep 22 kl. 16:20

Eiffeltårnet skrur av lyset før midnatt

Energikrisen fører til at lysene på Paris' største landemerke blir slukket en time tidligere enn vanlig. Lysslukking klokka 23.45 er en del av Paris' energisparingsplan, som ble kunngjort av ordfører Anne Hidalgo tirsdag.

Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

VG - 21 timer siden

Paris Hiltons kostbare hundejakt

Paris Hilton er knust etter at hennes elskede chihuahua Diamond Baby har vært sporløst forsvunnet siden forrige onsdag..

NRK - 05 sep 22 kl. 09:48

Rettssaken åpner etter terroraksjonen i Nice i 2016

Åtte personer stilles mandag for retten i Paris for å ha stått bak terroraksjonen som drepte 86 mennesker i Nice i juli 2016. En 31 år gammel tunisier, Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, pløyde en lastebil inn i en stor folkemengde som hadde samlet seg på Promenade des Anglais for å se på fyrverkeriet som alltid sendes opp på nasjonaldagen 14. juli.

NRK - 20 timer siden

Stort lager med matvarer ødelagt i storbrann i Frankrike

Et frukt- og grøntlager ved et av en verdens største matmarkeder ble ødelagt i en brann søndag utenfor den franske hovedstaden Paris. Ingen personer ble skadd i brannen ved Rungis-markedet, opplyste sjefen for matmarkedet, Shaoul Abramczyk, søndag. Lageret tilhørte Les Halles Mandar-gruppen og var på størrelse med en fotballbane.

E24 - 18 sep 22 kl. 07:11

Louvre skrur av lyset tidligere for å spare strøm

Lysene på pyramiden foran Louvre i Paris og ved slottet i Versailles skal skrus av tidligere på kvelden. Årsaken er de høye strømprisene..

VG - 16 sep 22 kl. 11:16

Tidligere PSG-spiller anholdt på ny etter overfall på lagvenninne

Fransk politi har for annen gang innbrakt en tidligere lagvenninne i etterforskningen av overfallet på Paris Saint-Germain-spiller Kheira Hamraoui..

Aftenposten - 14 sep 22 kl. 14:41

Kilder nær Russlands lederskap: Putin sa i starten av krigen nei til avtale anbefalt av hans egen utsending

Paris (Reuters): Russlands utsending til Ukraina hadde med seg hjem en avtale som skulle holde Ukraina utenfor Nato..

VG - 13 sep 22 kl. 11:22

L’Équipe: Mbappé kan forlate PSG gratis i 2024

Kylian Mbappé forlenget i mai avtalen med Paris Saint-Germain. Den ble oppgitt å vare til 2025, men ifølge L’Équipe står han fritt til å droppe det siste året..

NRK - 12 sep 22 kl. 12:48

Ankesak etter terrorangrepet mot Charlie Hebdo i gang

Ankesaken mot to terrordømte menn i forbindelse med angrepet mot tidsskriftet Charlie Hebdo og et jødisk supermarked i 2015, startet mandag i Paris. Tolv mennesker ble drept da redaksjonslokalet til det satiriske tidsskriftet ble angrepet av to brødre 8. januar 2015.

VG - 10 sep 22 kl. 00:42

Kongen av Queens

(Casper Ruud-Karen Khatsjanov 3-1) I Paris var han sjanseløs da det gjaldt. I New York har Casper Ruud tidenes mulighet til å ta det siste steget..

VG - 10 sep 22 kl. 00:42

Kongen av Queens

(Casper Ruud-Karen Khatsjanov 3-1) I Paris var han sjanseløs da det gjaldt. I New York har Casper Ruud tidenes mulighet til å ta det siste steget..

E24 - 09 sep 22 kl. 11:49

Oljefondet kjøper eiendom for 4,4 mrd. i Berlin og Paris

Norges Bank Investment Management kjøper kontor- og handelseiendommer i de to hovedstedene sammen med Swiss Life Group..

Aftenposten - 09 sep 22 kl. 11:49

Kjøper eiendommer for 4,4 mrd. i Berlin og Paris

Norges Bank Investment Management kjøper kontor- og handelseiendommer i de to hovedstedene sammen med Swiss Life Group..

NRK - 09 sep 22 kl. 05:29

Dronning Elizabeths bortgang markeres verden over

Flere velkjente landemerker verden rundt markerer bortgangen til Storbritannias dronning Elizabeth torsdag. Hun ble 96 år gammel. I Paris kunngjorde Eiffeltårnet at lysene ville bli skrudd av ved midnatt for å hylle Elizabeth, mens Twitter-kontoen til Empire State Building i New York skriver at bygget vil «skinne i lilla og glitre i sølv» til ære for monarkens liv og ettermæle.

NRK - 18 aug 22 kl. 00:56

Moteikonet Hanae Mori er død

Den japanske klesdesigneren Hanae Mori er død, 96 år gammel. Mori hadde sitt gjennombrudd som haute couture-designer i Paris på 1970-tallet, som den første japanske motedesigneren. Mori døde i sitt hjem i Tokyo, melder AFP.

VG - 02 sep 22 kl. 18:18

PSG og syv andre klubber straffes for brudd på Financial Fair Play-reglene

Paris Saint-Germain er en de åtte av klubbene det europeiske fotballforbundet (UEFA) har straffet for brudd på Financial Fair Play-reglene. Til sammen er klubbene enige om et forlik på opp mot 1,7 milliarder norske kroner..

Aftenposten - 02 sep 22 kl. 18:18

PSG og syv andre klubber straffes for brudd på Financial Fair Play-reglene

Paris Saint-Germain er en de åtte av klubbene det europeiske fotballforbundet (UEFA) har straffet for brudd på Financial….

Klartale - 10 aug 22 kl. 10:06

Fransk politi drepte knivmann på flyplass

Hendelsen skjedde onsdag formiddag. Poltiet skjøt og drepte en truende mann. Han bar en kniv, sier politi og kilder.

NRK - 10 aug 22 kl. 09:45

Paris: Mann med kniv drept av politi på flyplass

Fransk politi har skutt og drept en mann på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris, melder nyhetsbyrået AFP. Mannen var væpnet med kniv. Ifølge informasjon fra den franske nyhetskanalen BFMTV var han en hjemløs person «aggressiv oppførsel».

NRK - 10 aug 22 kl. 09:45

Mann med kniv drept av politi på flyplass i Paris

Fransk politi har skutt og drept en mann på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris, melder nyhetsbyrået AFP. Mannen var væpnet med kniv. Ifølge informasjon fra den franske nyhetskanalen BFMTV var han en hjemløs person med «aggressiv oppførsel».

VG - 29 aug 22 kl. 20:32

Førstemann på åstedet for prinsesse Dianas dødskrasj: – Skjønte ikke hvem hun var

Legen som for nøyaktig 25 år siden fikk oppleve dramatikken på nært hold, snakker om de grusomme minuttene i tunnelen i Paris..

VG - 29 aug 22 kl. 20:32

Førstemann på stedet for prinsesse Dianas dødskrasj: – Skjønte ikke hvem hun var

Legen som for nøyaktig 25 år siden fikk oppleve dramatikken på nært hold, snakker om de grusomme minuttene i tunnelen i Paris..

NRK - 07 aug 22 kl. 18:49

Lite håp om å redde strandet hvithval i Seinen

Håpet om å redde den underernærte hvithvalen som har forskanset seg i elva Seinen i Frankrike minker. Redningsarbeiderne sier de står i en kamp mot klokka. Hvalen ble først observert tirsdag i elva som renner gjennom Paris til Den engelske kanal.

NRK - 06 aug 22 kl. 23:24

Strandet hval i Seinen vil ikke spise

En hvithval som har forvillet seg inn i elven Seinen i Frankrike skal få tilført vitaminer av franske myndigheter. Hvalen er underernært, og vil ikke spise. Hvalen ble først observert tirsdag i elven som renner fra Paris til Den engelske kanal.

NRK - 02 aug 22 kl. 12:45

Anker ikke dommen etter å ha støttet angrepet i Paris

– Den føderale påtalemyndigheten har bestemt seg for ikke å anke. Dommen er endelig, sier talsmann Eric Van Duyse til AFP. Mer enn 130 mennesker ble drept i bombe- og våpenangrep i Paris i Frankrike i 2015.

NRK - 12 jul 22 kl. 08:53

Paris 2015-angriperen har ikke anket dommen

- Det eneste gjenlevende medlemmet av en gruppecelle i Islamsk Stat som drepte 130 mennesker i Paris i 2015 har ikke anket sin livstidsdom for drapene, sa Paris-sjefsadvokaten tirsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP. Salah Abdeslam, en 32 år gammel franskmann av marokkansk opprinnelse, ble pågrepet av politiet fire måneder etter blodbadet i Bataclan konserthus og andre steder i 2015..

NRK - 18 aug 22 kl. 11:48

Folkemordtiltalt rwander for retten i september

Rettssaken mot Felicien Kabuga, som er tiltalt for å ha vært med på å finansiere folkemordet i Rwanda i 1994, åpner i Haag 29. september. Kabuga ble pågrepet i Paris i 2020, etter 25 år på rømmen.

NRK - 18 aug 22 kl. 00:26

Første tilfelle av apekoppsmittw frå menneske til hund

Verdas helseorganisasjon, WHO, har oppmoda personar som er smitta med apekoppar å unngå å eksponera dyr for viruset etter det første rapporterte tilfelle av overføring frå menneske til hund. Det skriv The Guardian. Det var i Paris at ein hund vart smitta med viruset.

NRK - 24 jul 22 kl. 19:47

Kristoff med tredjeplass på Champs-Élysées – Jonas Vingegaard vant sammenlagt

Alexander Kristoff spurtet inn til en tredjeplass på Tour de France siste etappe. På en dag der Paris var farget i rødt, hvitt og gult for å hedre Tour-vinner Jonas Vingegaard, spurtet Jasper Philipsen inn til etappeseier på Champs-Élysées. Etter åtte sjarmørrunder i Paris flekset Philipsen sprintmusklene og vant den 21.

Aftenposten - 13 aug 22 kl. 11:00

Han ble drept på åpen gate i Paris. Ny serie forteller hans historie.

Drapet på Malik Oussekine forteller om en ung mann som var på feil sted til feil tid..

Klartale - 30 jun 22 kl. 13:35

Han må sone resten av sitt liv

Jean-Louis Peries var dommer på saken. Onsdag sa han hva de hadde bestemt seg for. 19 av de 20 tiltalte ble kjent skyldige etter Paris-terroren.

VG - 10 aug 22 kl. 19:44

Bizet Ildhusøy forlater PSG – går til engelsk fotball

Den norske landslagsprofil Celin Bizet Ildhusøy (20) er ferdig i Paris Saint-Germain og skal fremover spille for Tottenham..

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 19:44

Bizet Ildhusøy forlater PSG – går til engelsk fotball

Den norske landslagsprofil Celin Bizet Ildhusøy (20) er ferdig i Paris Saint-Germain og skal fremover spille for….

VG - 10 aug 22 kl. 10:04

Politi har skutt og drept en mann med kniv på Charles de Gaulle-flyplassen

Fransk politi har skutt og drept en mann væpnet med kniv på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris..

NRK - 10 aug 22 kl. 09:45

AFP: Mann med kniv drept av fransk politi på flyplass

Fransk politi har skutt og drept en mann på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris, melder nyhetsbyrået AFP. Mannen var væpnet med kniv. I følge informasjon fra BFMTV var han en hjemløs person "med aggressiv oppførsel".

Aftenposten - 07 aug 22 kl. 20:01

Sykdommen satte Solveig ute av spill i ett år. Nå satser hun mot OL i Paris

Det er kun to år siden Solveig Natvig Løvseth kunne ta opp treningen for fullt etter ett år med sykdom..

Aftenposten - 15 jul 22 kl. 14:30

Har kun vunnet én kamp siden Paris. Slik tolker pappa Ruud formsvikten.

Siden finalen i Paris har de fleste piler pekt nedover for Norges tennisess..

VG - 04 aug 22 kl. 07:23

Frenetisk og kreativ energisparing i Europa

Energisparing er nærmest blitt en besettelse i Europa, som frykter en kald og mindre produktiv vinter. I Paris løper aktivister rundt på natten og slukker lys..

VG - 28 jul 22 kl. 22:27

Saudi-Arabias kronprins i Paris: – Dypt foruroliget av besøket

Med et bredt smil om munnen ankom Saudi-Arabias internasjonalt fordømte kronprins for å møte president Emmanuel Macron torsdag ettermiddag..

NRK - 28 jul 22 kl. 21:32

Macron møtte Salman

Frankrikes president Emmanuel Macron hilste på Saudi-Arabias kronprins Mohammad bin Salman utenfor presidentkontoret i Paris torsdag. Macron og Salman, som er landets de facto leder, håndhilste, og skal etter planen videre til middag. Salmans Europa-besøk har møtt sterk kritikk, blant annet fordi kronprinsen anklages for å ha beordret drapet på journalisten Jamal Khashoggi i 2018.

Klartale - 25 jul 22 kl. 06:30

Dette er landene det er farlig å være uenig med

Mohammed bin Salman er kronprins i Saudi-Arabia. Han ble kjent for mye av verden for fire år siden. Og han ble kjent for et drap på journalisten Jamal Khashoggi.

NRK - 23 maj 22 kl. 10:35

En person drept ved Qatars ambassade i Paris

En sikkerhetsvakt ved Qatars ambassade i Paris er drept, bekrefter påtalemyndigheten i Paris overfor Reuters. Avisen Le Parisien meldte nyheten først. Ifølge Reuters sier påtalemyndigheten i Paris at en person er mistenkt..

NRK - 23 jul 22 kl. 18:27

På vei mot dansk seier i Tour de France

Jonas Vingegaard slo sammenlagt-rival Tadej Pogacar på lørdagens tempoetappe og beholder sammenlagtledelsen i Tour de France. Kommer han seg feilfritt fram til målgang i Paris søndag, blir han andre danske sammenlagtvinner i Tour gjennom tidene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com