NRKs

Mandag, 02 August, 21:32

Nyheter om NRKs

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 26 juli 21 kl. 16:22

Refser «Sommerskuta»: - Kjedelig

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes langer ut mot NRKs storsatsing «Sommerskuta», og mener det er kjedeligere enn NRKs tidligere sommerprogram. NRK er uenig i kritikken..

NRK - 09 juni 21 kl. 22:59

Ber riksadvokaten se på NRKs rolle

24 svineprodusenter har bedt Riksadvokaten se nærmere på NRKs rolle etter innbrudd i svinenæringen, skriver Nationen. – Vi har bedt Riksadvokaten om også se nærmere på NRKs rolle, sier Lars Morten Bjørkholt, som representerer svinebøndene, til avisen. NRK publiserte lørdag en sak med bilder og video de har fått fra Nettverk for dyrs frihet.

NRK - 29 juli 21 kl. 19:56

Én person smittet på Sommerskuta

Én person har testet positiv for covid-19 på Sommerskuta. Produksjonen påvirkes foreløpig ikke, sier programsjef Kristin Ytre-Arne. Skipet «Statsraad Lehmkuhl» som blir brukt til NRKs sommerprogram, er nå på vei mot Shetlandsøyene, flere mil unna et kystområde..

VG - 29 juli 21 kl. 14:53

Krenkorama!

Japanske gameshow er ganske outrerte saker. De er lette å parodiere, noe det finnes  tonnevis av eksempler på. Siden NRKs huskomiker Nicolay Ramm har spesialisert seg på sportsrelatert humor, var det naturlig å bruke konseptet i anledning Tokyo-OL.

Aftenposten - 28 juli 21 kl. 11:50

Flere klager på NRKs avpublisering av Helt Ramm

Kringkastingsrådet har mottatt klager på fjerningen av flere episoder av NRK-programmet «Helt Ramm i Tokyo»..

VG - 28 juli 21 kl. 11:21

Flere klager på NRKs avpublisering av Helt Ramm

Kringkastingsrådet har mottatt klager på fjerningen av flere episoder av NRK-programmet «Helt Ramm i Tokyo». Flere er misfornøyd med avpubliseringen..

VG - 27 juli 21 kl. 15:34

NRK fjerner episoder etter kritikk

Influencer Jenny Huse reagerte sterkt på NRKs humorprogram som er inspirert av japansk gameshow. Nå er episodene ikke lenger tilgjengelig på NRK..

VG - 27 juli 21 kl. 15:34

NRK fjerner «Helt Ramm»-episoder etter kritikk

Influencer Jenny Huse reagerte sterkt på NRKs humorprogram som er inspirert av japansk gameshow. Nå er episodene ikke lenger tilgjengelig på NRK..

Aftenposten - 23 juli 21 kl. 07:00

En av kjendisene i Lørdagsrådet begynte å tegne under sending. Resultatet ble denne t-skjorten.

En av kjendisene i NRKs Lørdagsrådet begynte å tegne under sending. Resultatet ble denne t-skjorten..

Dagbladet - 22 juli 21 kl. 21:42

Seerflukt fra NRK

NRKs nye sommersatsing «Sommerskuta» har i snitt 100 000 færre seere enn fjorårets NRK-satsing «Sommerbilen». Kanalen sier til Dagbladet at de likevel er fornøyd med årets seertall..

NRK - 22 juli 21 kl. 10:31

– Sorgen forsvinner aldri

Angrepet var et angrep på den politiske debatten, skriver Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) i en hilsen i anledning tiårsmarkeringen for 22. juli. – Ofrene kom fra samtlige deler av Norge.

Dagbladet - 19 juni 21 kl. 20:11

Raser mot NRKs sexguide

Tidligere idrettspresident og nåværende forbundsleder for Norsk forbund for utviklingshemmede, Tom Tvedt , mener NRKs sexguide ekskluderer funksjonshemmede..

NRK - 15 juni 21 kl. 23:19

Mange klager på sexguide

NRK la i helgen ut bilder av nakne mennesker i ulike sexposisjoner i en sexguide på nrk.no. Redaksjonssjef for dokumentar og samfunn i NRK, Reidar Kristiansen, sier til VG at det har kommet 97 klager knyttet til guiden.

NRK - 14 juni 21 kl. 19:58

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

Dagbladet - 15 juli 21 kl. 13:40

Drømmer om talkshow

Etter et hektisk år med Ski-VM og direktesendinger for TV-sporten har Emil Gukild (29) fått kjenne på NRK-rampelyset. Nå gleder han seg til å seile med NRKs «Sommerskuta»..

VG - 12 juli 21 kl. 14:52

Warholm detroniserte svensk stjerne på verdensrankingen: – Det er sensasjonelt

Karsten Warholm (25) er rangert som verdens beste friidrettsutøver – uansett øvelse. – Helt ekstremt, mener NRKs friidrettsekspert Christina Vukicevic Demidov om 25-åringens prestasjon..

NRK - 09 juli 21 kl. 07:51

Lange køer på Oslo Lufthavn

Det er lange køer på Oslo Lufthavn. Det melder NRKs reporter på stedet. Flere skal i morgentimene reise på sommerferie til utlandet og ulike steder innenlands..

NRK - 05 juni 21 kl. 10:59

SV: Aksepterer ikke slikt grisehold

– Nå går det pinadø ikke an å akseptere sånt grisehold lenger! Jeg skal utfordre landbruksminister Bollestad på alle mulige vis framover, sier Arne Næva, stortingsrepresentant for SV etter NRKs sak om griseindustriens brutte løfter. Han mener Bollestad ikke har fult opp etter NRKs Brennpunkt-dokumentar, men overlot ansvaret for å rydde opp til næringa gjennom et dyrevelferdsprogram som de selv kontrollerer.

Dagbladet - 07 juli 21 kl. 16:09

Sjokkerende radiotall:- Hardt ramma

Gramo-statistikken for pandemiåret 2020 viser at Radio Norge spiller bare 3,4 prosent norsk musikk. NRKs kanaler var best i klassen..

NRK - 04 juni 21 kl. 00:07

Følg NRKs kamera gjennom natten

Brannvesenet følger brannen i Øygarden med intenst slukkearbeid gjennom natten. På NRKs kamera fra kan du følge direktebilder fra Ågotnes gjennom natten og videre på fredag..

Aftenposten - 02 juli 21 kl. 07:00

Blant alle sine snurrepiperier er det noe «Antikk-Ellen» alltid må ha

NRKs antikvitetsekspert har noe hun er ekstra glad.

Aftenposten - 02 juli 21 kl. 07:00

I starten følte Carina Olset seg som et fremmedelement. I dag er det spesielt ett spørsmål hun ikke får lenger.

NRKs EM-programleder om mannsdominansen: – Fortsatt tror jeg mange jenter ikke vil utsette seg for det her.

VG - 30 juni 21 kl. 14:15

Rodal om Jakob Ingebrigtsens problemer: – Trenger ikke bety så mye

Jakob Ingebrigtsen (20) sliter med en halsbetennelse en måned før OL. NRKs friidrettsekspert Vebjørn Rodal (48) tror ikke det vil påføre et av Norges største gullhåp særlige problemer foran 1500-meteren i Tokyo..

Aftenposten - 30 juni 21 kl. 14:15

Rodal om Jakob Ingebrigtsens problemer: – Trenger ikke bety så mye

Jakob Ingebrigtsen (20) sliter med en halsbetennelse en måned før OL. NRKs friidrettsekspert Vebjørn Rodal (48) tror….

NRK - 25 juni 21 kl. 15:19

Vet ikke hvem som er pågrepet

Politiet vet ikke lenger hvem en av mennene som ble pågrepet i den internasjonale politiaksjonen Trojan Shields, er. Da mannen ble varetektsfengslet i Tønsberg tidligere i måneden, mente politiet han var en 36 år gammel mann fra Litauen. Politiet mener nå at han hadde falskt pass.

NRK - 23 juni 21 kl. 12:11

Brukte penger på å fjerne ansatte

NRK har i en rekke saker avdekket vanskelige og kritikkverdige forhold blant ansatte og ledere. Nå viser det seg at DSS-ledelsen over flere år har inngått en rekke slike avtaler uten tillatelse. Det viser en gjennomgang departementet satte i gang etter NRKs sak..

VG - 20 mai 21 kl. 09:27

NRKs hovedverneombud i retten: – Dette må ta slutt

NRKs hovedvernombud Hans Ole Hummelvold mener saken om Line Andersen hadde vært annerledes hvis det hadde vært mer åpenhet i NRK-sporten..

Dagbladet - 18 mai 21 kl. 17:06

Færre fulgte NRKs 17. mai-sending

Seertallene tar et kraftig stup for NRKs folkekjære nasjonaldagssending, «Gratulerer med dagen»..

VG - 18 mai 21 kl. 13:51

NRKs advokat: Line Andersen «skapte utrygghet og frykt»

NRKs advokat har nå startet sitt innledningsforedrag i rettssaken hvor Line Andersen har gått til søksmål mot sin arbeidsgiver..

NRK - 18 mai 21 kl. 10:04

NRK flytter til Ensjø

NRKs nye hovedkontor blir på Ensjø. Det ble klart på et digitalt allmøte for de ansatte tirsdag. NRK betaler til sammen 800 millioner kroner for eiendommene Ensjøveien 3, 5 og 7.

NRK - 17 juni 21 kl. 13:47

Drama rundt sperregrensen

I denne sendingen tar Lars Nehru Sand og Håvard Grønli et dypdykk i tallene i NRKs supermåling for juni. De snakker blant annet om dramaet rundt sperregrensen, hvorfor det går så dårlig med Listhaug og de store forskjellene i det politiske Norge..

NRK - 16 juni 21 kl. 11:48

Følg bystyremøtet i Oslo

Følg NRKs sending om bystyremøtet i Oslo om mistillitssaken mot Lan Marie Berg fra kl. 12. Byrådsleder Raymond Johansen møter pressen kl.

NRK - 15 juni 21 kl. 23:13

NRK Alltid Nyheter skifter navn

Etter 24 år har NRK bestemt seg for å endre navnet på NRK Alltid Nyheter til NRK Nyheter, melder Medier24. Det nye navnet blir tatt i bruk mandag 21. juni.

VG - 15 juni 21 kl. 19:55

Nesten 100 klager på NRKs sexguide: Dette reagerer folk på

Bilder av nakne mennesker i ulike sexposisjoner på nrk.no har blitt både hyllet og kritisert. Dette reagerer NRK-leserne på..

NRK - 15 juni 21 kl. 14:10

Flertall for å oppløse fylker

Det ligger an til å bli stort flertall på Stortinget for å oppløse fylkene Viken, og Troms og Finnmark etter høstens valg. Det viser NRKs valgmåling..

NRK - 15 juni 21 kl. 12:20

Stort flertall for å oppløse Viken

Det ligger an til et stort flertall for å oppløse både Viken og Troms og Finnmark etter høstens valg. Det viser tall fra NRKs nyeste supermåling. Både SV, Sp, Ap, Frp og Rødt vil løse opp fylker som ble slått sammen mot sin vilje.

NRK - 15 juni 21 kl. 07:37

Se politisk kvarter

Se politisk kvarter om NRKs supermåling..

NRK - 12 juni 21 kl. 21:29

Reagerer sterkt mot NRKs TV-bilder

Flere reagerer sterkt på bildene som NRK viste av Christian Eriksen etter han kollapset på banen. NRK får kritikk for at de ikke kuttet bildene tidligere. Sportsredaktør Egil Sundvor i NRK sier til VG at NRK er sterkt kritisk til vurderingene Uefas produsenter gjorde i sin sending.

VG - 12 juni 21 kl. 20:41

Reaksjoner mot NRKs TV-bilder: Slik forsvarer kanalen vurderingene

TV-bildene NRK viste i minuttene etter Christian Eriksens kollaps har vekket sterke reaksjoner. NRK gir skylden til UEFAs produksjonsselskap..

Aftenposten - 12 juni 21 kl. 20:41

Reaksjoner mot NRKs TV-bilder: Slik forsvarer kanalen vurderingene

TV-bildene NRK viste i minuttene etter Christian Eriksens kollaps har vekket sterke reaksjoner..

NRK - 05 juni 21 kl. 11:26

Dyrevernalliansen krever endringer

Dyrevernalliansen reagerer etter NRKs sak om griseindustriens brutte løfter. – Dette er grusomme bilder av intelligente og renslige dyr som behandles uverdig, sier kommunikasjonsleder Live Kleveland. Dyrevernalliansen mener nå politikerne må forstå at det behøves omfattende endringer i norsk svinenæring.

NRK - 04 juni 21 kl. 21:52

– Det er ingen svakheter

33,26 - det er en fantastisk sterk tid! Warholm sesongåpner med verdens raskeste 300 meter hekk i sin sesongåpning. For ett år siden knuste han rekorden til briten Chris Rawlinson på 34,48 fra 2002.

Aftenposten - 03 juni 21 kl. 13:29

NRK-Olset vil ta rotta på Støre i EM-konkurranse: – Jeg går «all in»

Carina Olset (39) er tilbake fra mammaperm og stiller grundig forberedt som programleder for NRKs EM-sendinger..

VG - 03 juni 21 kl. 13:29

NRK-Olset vil ta rotta på Støre i EM-konkurranse: – Jeg går «all in»

Carina Olset (39) er tilbake fra mammaperm og stiller grundig forberedt som programleder for NRKs EM-sendinger. Den kunnskapen skal hun bruke til å knuse konkurrentene i VGs EM-profeten..

VG - 02 juni 21 kl. 10:34

Kringkastingsrådet skal behandle NRKs Israel- og Palestina-dekning

Enda en gang skal Kringkastingsrådet diksutere hvordan statskanalen dekker konflikten i Midtøsten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt