NRKs

Sunday, 24 October, 23:35

Nyheter om NRKs

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 sep 21 kl. 11:21

Skal drøfte NRKs valgdekning

Kringkastingsrådet skal drøfte NRKs valgdekning på sitt møte torsdag. Av de 1.539 klagene Kringkastingsrådet har fått inn, gjelder 644 NRKs valgdekning.

NRK - 01 okt 21 kl. 19:55

NRKs Nett-tv har problemer

Det er for øyeblikket tekniske problemer med NRKs nett-tv. Det jobbes med å finne feilen..

VG - 23 sep 21 kl. 10:26

Kringkastingsrådet: NRKs avpublisering av Helt Ramm setter presedens

NRKs avpublisering av «Helt Ramm i Tokyo» etter kritikk kalles radikal og problematisk i Kringkastingsrådet, som mener det setter en presedens..

VG - 23 sep 21 kl. 10:26

Kringkastingsrådet: NRKs avpublisering av Helt Ramm setter presedens

NRKs avpublisering av «Helt Ramm i Tokyo» etter kritikk kalles radikal og problematisk i Kringkastingsrådet, som mener det setter en presedens..

VG - 1 time siden

NRK svarer på klima-refs: – Lite egnet til å skremme

Flere har klaget inn den nye klimaserien fra NRK Super til Kringkastingsrådet. En pensjonist har anmeldt serien – og en Frp-politiker varsler det samme. NRKs programdirektør sier at de ikke ønsker å bidra til økt bekymring..

VG - I førrgår: 21:49

NRK gir barn dårlig samvittighet

Er poenget med NRKs nye serie å gi ungene klimaangst?.

NRK - I førrgår: 00:50

Lang kø på E136 i Romsdal

På grunn av uver og stort snøfall er det lang kø og fleire timars ventetid på E136 ved Bjorli i renting Åndalsnes. NRKs reporter Egil Ording fortel at han har venta i over to timar..

NRK - I førrgår: 00:50

Lang kø på E136 i Romsdalen

På grunn av uver og stort snøfall er det lang kø og fleire timars ventetid på E136 ved Bjorli på strekninga Dombås–Åndalsnes. NRKs reporter Egil Ording fortel at han har venta i over to timar. Ifølgje Vegvesenet er årsaka at vegen er sperra ved Verma der det har vore ei ulukke og bilberging pågår..

NRK - 20 okt 21 kl. 05:44

Sier ja til Finnmark, nei til Troms

Langt flere i Alta vil bli en del av Finnmark, enn å melde overgang til Troms ved en fylkesoppdeling. Det viser NRKs ferske meningsmåling. Dermed er folket uenig med politikerne i Alta som har tatt til orde for at kommunen må bli en del av Troms..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 13:49

NRK Supers klimaserie trues med anmeldelse

Hele 36 ganger er NRKs klima-serie rettet mot barn klaget til Kringkastingsrådet, skriver Kampanje..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 13:49

Mange klager på NRK Supers klimaserie

Hele 36 ganger er NRKs klima-serie rettet mot barn klaget til Kringkastingsrådet, skriver Kampanje..

NRK - 18 okt 21 kl. 17:26

Tix-selvbiografi gir håp til unge

Historien om Tix er blitt en bok der virkeligheten er like magisk som eventyret i selvbiografien «TIX – Den stygge andungen». Hvis fortellingen kan gi styrke til andre som føler seg utenfor, er ingenting bedre enn det, skriver NRKs litteraturkritiker Anne Cathrine Straume..

NRK - 13 okt 21 kl. 10:38

Sp har godkjent regjeringsplattformen

Stortingsgruppa til Senterpartiet har godkjent regjeringsplattformen. Ifølge NRKs reporter på stedet ble det hørt applaus fra møterommet. For kort tid siden ble det kjent at også Arbeiderpartiets stortingsgruppe har godkjent plattformen..

NRK - 02 okt 21 kl. 19:46

Hiphop og Eurovision i Stjernekamp

Lørdag kveld 2. oktober er det duket for nok et ordentlig bananskall for deltakerne som drømmer om finaleplass i Stjernekamp: Hiphop og gruppeoppgave! NRKs musikkritiker Espen Borge direkteanmelder som vanlig fremføringene underveis i sendingen..

NRK - 30 sep 21 kl. 14:07

Martha Leivestad sluttar i NRK

Frå januar 2022 blir Martha Leivestad ny profil i VGTV. Det melder VG. Leivestad har hatt ein sentral rolle i NRKs 4ETG i snart fire år.

NRK - 18 sep 21 kl. 21:35

Rauk ut av Stjernekamp

Kevin Mbugua måtte forlate Stjernekamp-konkurransen laurdag. Opera var kveldens tema, og Kevin fekk terningkast fire frå NRKs kritikar. Neste laurdag er det klart for country.

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 08:57

- Risikerer livet

Fire romturister ble skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX natt til torsdag norsk tid. - Ikke uten risiko, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg..

VG - 16 sep 21 kl. 00:49

I natt skjer det: Første amatørbesetning i verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som skyter fart mot rommet natt til torsdag..

VG - 16 sep 21 kl. 00:49

Første amatørbesetning til verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som tok av natt til torsdag..

VG - 15 sep 21 kl. 22:48

Opplysninger til VG: Erna Solbergs rådgiver kontaktet NRK om valg-ekspert

Ifølge VGs opplysninger forsøkte Peder W. Egseth, statssekretær ved Statsministerens kontor (SMK), å påvirke NRKs valg av eksperter til deres valgnattsending..

NRK - 14 sep 21 kl. 00:45

MDG havner under sperregrensa

Miljøpartiet De Grønne (MDG) havner under sperregrensa, ifølge NRKs beregninger. Når de aller fleste stemmene er talt opp, også i MDG-bastionen Oslo, er det ikke mulig for MDG å hente inn de stemmene som trengs for å gå fra 3,8 til 4,0. Bare partier som har nådd sperregrensen på 4 prosent av alle avgitte stemmer, er med i fordelingen av utjevningsmandatene..

NRK - 14 sep 21 kl. 00:34

Rødt og Venstre over sperregrensa

Rødt og Venstre er sikret plass over sperregrensa, ifølge NRKs beregninger. De samme beregningene viser at KrF ikke klarer sperregrensa – mens MDG med 3,8 prosent ligger foreløpig også ligger dårlig an under grensa..

NRK - 13 sep 21 kl. 23:58

KrF havner under sperregrensa

KrF havner under sperregrensa, ifølge NRKs beregninger..

NRK - 13 sep 21 kl. 19:41

Se NRKs valgsending her

NRK - 13 sep 21 kl. 18:41

Still NRK spørsmål om valget

Frem til midnatt svarer NRKs journalister på spørsmål om stortingsvalget. Her kan du få svar på det du lurer på i forbindelse med årets valg..

NRK - 13 sep 21 kl. 16:59

Følg NRKs valsending

NRK - 12 sep 21 kl. 04:29

Russere tror det blir mye valgfusk

Om en knapp uke er det parlamentsvalg i Russland. En del steder er det også valg på lokale organer. De aller fleste russere som NRKs korrespondent har snakker med, er overbevist om at det er mye fusk i russiske valg.

NRK - 11 sep 21 kl. 14:34

Markering 20 år etter terroren

Lørdag er det 20 år siden terrorangrepene i USA 11. september 2001. Følg NRKs sending fra markeringene fra klokken 14.

NRK - 09 sep 21 kl. 18:59

Støres draumeregjering kan ryke

NRKs siste supermåling før valet viser at det går mot regjeringsskifte, men at Jonas Gahr Støres ønskeregjering Ap, Sp og SV mistar fleirtalet. Valkvelden blir ein neglebitarkveld for småpartia. R, MDG, V og KrFi har karra seg over fireprosentgrensa.

NRK - 08 sep 21 kl. 07:45

Støre snur om pendlerboliger

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre mener det er på tide å gå gjennom ordningen med pendlerboliger for stortingsrepresentantene. Dagens regler er ikke gode nok. Det sier han i NRKs partilederutspørring onsdag.

NRK - 06 sep 21 kl. 07:26

Partilederutspørring med Solberg

Statsminister Erna Solberg (H) stiller i NRKs partilederutspørring mandag klokken 07.40. Der skal Solberg blant annet svare på hva hun mener om at barne- og familieminister og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad hadde folkeregistrert adresse hos sine foreldre samtidig som han fikk stortingsbolig.

Dagbladet - 26 jul 21 kl. 16:22

Refser «Sommerskuta»: - Kjedelig

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes langer ut mot NRKs storsatsing «Sommerskuta», og mener det er kjedeligere enn NRKs tidligere sommerprogram. NRK er uenig i kritikken..

NRK - 27 aug 21 kl. 08:06

Tidlegare afghansk minister evakuert

Nargis Nehan, tidlegare statsråd i Afghanistan, er blant dei som har blitt evakuert til Noreg. Det skriv ho på sin eigen Twitter-konto. – Landa endeleg i Noreg med min familie og lét etter min far og søster.

Dagbladet - 20 aug 21 kl. 16:47

Slutter i NRK

NRKs kulturkommentator, Agnes Moxnes, slutter i statskanalen etter 35 år..

NRK - 19 aug 21 kl. 08:06

Behandler skadde fra utsiden

Det norske felstsykehuset i Kabul behandler skadde fra utsiden av flyplassen. Det bekrefter sjefen for sanitetsstyrken Bent Andreas Salberg til NRKs korrespondent Yama Wolasmal..

Aftenposten - 18 aug 21 kl. 09:34

Retorikkekspert om partilederdebatten: – Helt verdiløs

Retorikkeksperter stiller spørsmål ved nytteverdien til NRKs direktesendte partilederdebatt..

E24 - 18 aug 21 kl. 06:00

Retorikkekspert om partilederdebatten: – Helt verdiløs

Retorikkeksperter stiller spørsmål ved nytteverdien til NRKs direktesendte partilederdebatt. En språkforsker dissekerer ordbruken. Dette avgjør hvem du lytter til..

NRK - 15 aug 21 kl. 21:58

En pågrepet etter skyting i Oslo

En person er pågrepet i Låveveien i Oslo etter at to personer ble skutt på Skøyenåsen T-banestasjon øst i Oslo. Det melder NRKs reporter på stedet..

NRK - 09 jun 21 kl. 22:59

Ber riksadvokaten se på NRKs rolle

24 svineprodusenter har bedt Riksadvokaten se nærmere på NRKs rolle etter innbrudd i svinenæringen, skriver Nationen. – Vi har bedt Riksadvokaten om også se nærmere på NRKs rolle, sier Lars Morten Bjørkholt, som representerer svinebøndene, til avisen. NRK publiserte lørdag en sak med bilder og video de har fått fra Nettverk for dyrs frihet.

NRK - 13 aug 21 kl. 07:23

Osloborgere vil stemme radikalt

SV, Rødt og MDG får over 30 prosent i Oslo på NRKs nye supermåling. Størst framgang har Rødt, med 10,2 prosent oppslutning blant Oslos velgere..

NRK - 12 aug 21 kl. 19:01

NRK med ny supermåling

Arbeidarpartiet dreg frå både hovudkonkurrent Høgre og Senterpartiet i NRKs supermåling for august. Støre kan bli statsminister, men må truleg ta omsyn til ei høglydt fløy til venstre for seg..

NRK - 11 aug 21 kl. 06:46

Dyrere vann i Oslo

Ny vannforsyning vil gjøre at vann- og avløpsgebyret pr. husstand øker fra 3.897 kroner i året i 2021 til godt over 6.

VG - 03 aug 21 kl. 07:40

Ekspertene om Warholms løp: – Tidenes største idrettsøyeblikk for Norge

TOKYO/OSLO (VG) Karsten Warholms utrolige prestasjon beskrives «som et løp for evigheten». NRKs eksperter mener at Warholms vanvittige triumf matcher samtlige norske idrettsprestasjoner..

NRK - 29 jul 21 kl. 19:56

Én person smittet på Sommerskuta

Én person har testet positiv for covid-19 på Sommerskuta. Produksjonen påvirkes foreløpig ikke, sier programsjef Kristin Ytre-Arne. Skipet «Statsraad Lehmkuhl» som blir brukt til NRKs sommerprogram, er nå på vei mot Shetlandsøyene, flere mil unna et kystområde..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt