NRKs

Thursday, 18 August, 06:36

Nyheter om NRKs

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 aug 22 kl. 22:57

Norsk journalist anholdt i Afghanistan

Ein gruppe afghanske og internasjonale journalistar vart i dag arresterte av sikkerheitsstyresmakter i Kabul. Journalistane dekka ein demonstrasjon for kvinners rettigheiter. – Vi er også kjent med at ein norsk journalist var blant dei anholdte, seier pressetalsperson i Utenriksdepartementet Ane Haavardsdatter Lunde til NRK.

NRK - 13 aug 22 kl. 22:57

Norsk journalist arrestert i Afghanistan

Ein gruppe afghanske og internasjonale journalistar vart i dag arresterte av sikkerheitsstyresmakter i Kabul. Journalistane dekka ein demonstrasjon for kvinners rettigheiter. – Vi er også kjent med at ein norsk journalist var blant dei anholdte, seier pressetalsperson i Utenriksdepartementet Ane Haavardsdatter Lunde til NRK.

Dagbladet - 13 aug 22 kl. 20:00

- Godt å ikke ha med barn

NRKs Gro Holm er snart klar for en ny runde som Moskva-korrespondent. Denne gangen drar hun alene..

Aftenposten - 06 aug 22 kl. 12:17

En gang var hun politiker selv. Nå føler NRKs nye politiske kommentator seg litt som en stalker som følger etter politikerne landet rundt.

I dag ser Tone Sofie Aglen på hele sin politiske karriere som en omvei. – Selv om jeg hadde prøvd meg i alle partier, tror jeg at jeg aldri ville følt meg til rette. Jeg er for mye «på den ene og den andre siden».

NRK - 05 aug 22 kl. 15:49

Hurtigruta av grunn i Solund

Hurtigruteskipet «Richard With» har kome seg laus frå skjæret. Skipet skal ha losna av seg sjølv etter grunnstøytinga. Båten er av grunnen og bli no slept mot sør, rapporterer NRKs team på plassen.

NRK - 05 aug 22 kl. 12:08

Se helikopterbilder av Hurtigruten

Det jobbes nå med å sikre hurtigruteskupet «Richard With» som ligger grunnstøtt i Solund. NRKs kamera dokumenterte fredag formiddag redningsarbeidet i Sognefjorden, der flere fartøy jobber med på stedet. Hurtigruten melder at det er mindre skader på skipet i front, og at det ikke noen personer som er skadd..

Aftenposten - 21 jun 22 kl. 14:50

NRKs nye tomt er trolig for liten – kan bli nødt til å bla opp mer for nabotomter

Plan- og bygningsetaten mener «planområdet» må utvides for at NRKs nye hovedkontor skal passe inn i nærområdet..

VG - 23 jul 22 kl. 00:10

NRK-eksperter om Jakob-show: – Veldig dårlig nytt for finale-konkurrentene

EUGENE (VG) Jakob Ingebrigtsen avsluttet sin overbevisende løping i kvalifiseringsheatet med i show-stil å veive med armene for å tenne publikum. NRKs friidrettseksperter mener det er dårlig nytt for konkurrentene foran finalen natt til mandag norsk tid..

NRK - 04 jul 22 kl. 05:31

Etterforsker mulig voldtekt på barnevernsinstitusjon

En barnevernsgutt på Sørlandet skal ha voldtatt en kvinnelig ansatt og holdt henne fanget. Politiet opplyser at hendelsen skal ha skjedd i mars, og at de etterforsker saken som en voldtekt. Kvinnen skal etter hvert ha klart å rømme til naboer.

NRK - 31 maj 22 kl. 15:02

Tone Sofie Aglen ny NRK-kommentator

Tone Sofie Aglen er ansatt som ny politisk kommentator i NRK Nyheter. Aglen er i dag politisk kommentator i VG. – NRKs samfunnsoppdrag går helt til kjernen av det jeg brenner for som kommentator, og jeg er svært glad for denne muligheten til å bidra til å gi folk innsikt og interesse for norsk politikk og samfunnsliv.

NRK - 30 jun 22 kl. 23:39

Ingen streik i NRK

Det blir ingen streik i NRK. Det melder arbeidsgiverforeningen Spekter i en pressemelding. – Spekter og NRK er fornøyd med at vi med bistand fra riksmeklerens kontor har kommet til enighet med LO Stat i lønnsoppgjøret for NRK.

VG - 30 jun 22 kl. 15:01

Youtuberne Victor Sotberg, Robin «Rob The Sir» Hofset og Christopher Robin Omdahl til TV 2-program

Alle de tre har tidligere jobbet i NRKs «FlippKlipp», og nå skal de jobbe i et nytt program på TV 2 fra høsten..

NRK - 27 jun 22 kl. 21:11

Folkemengda i Oslo avtar – lang kø til London pub

Mens folkemengda minkar ved Rådhusplassen i Oslo, blir køen utanfor London pub stadig lengre. Ifølge NRKs journalistar på staden blir det ropt «Vi tar London tilbake». London pub opna igjen i ettermiddag etter å ha vore stengt sidan skytinga natt til laurdag.

Klartale - 27 jun 22 kl. 20:00

Kan du gjette hvem sin stemme dette er?

Det er fortsatt hemmelig hvem som har stemmen til Teddybjørnen. Men produsenten inviterer folk til å gjette.– Vi vil gjerne holde kortene tett til brystet om Teddybjørn-stemmen en stund til, sier Thea Benedikte Karlsen i en pressemelding.

NRK - 25 jun 22 kl. 03:48

NRK-journalist vitne til skytingen

NRKs krimkommentator og journalist Olav Rønnberg var vitne til skytingen ved London Pub i Oslo sentrum. Rønneberg var på vei inn på et utested da han så en mann ta opp et våpen fra en bag. – Jeg så en mann komme til stedet med en bag, han plukket opp et våpen og begynte å skyte, sier Rønneberg..

NRK - 25 jun 22 kl. 03:48

NRK-journalist øyenvitne til skytingen

NRKs journalist og krimkommentator og Olav Rønnberg ble øyenvitne til skytingen ved London Pub i Oslo sentrum. Rønneberg var på vei inn på et utested da han så en mann ta opp et våpen fra en bag. – Jeg så en mann komme til stedet med en bag, han plukket opp et våpen og begynte å skyte, sier Rønneberg..

NRK - 24 jun 22 kl. 08:01

Støre: Ikkje fleire kommuneoppløysingar

Statsminister Jonas Gahr Støre seier det ikkje kjem fleire kommuneoppløysingar frå regjeringa no. Dei siste vekene har det vore stor uro om kommunestrukturen både på Sørlandet og i Rogaland. – No er det sett strek, no kjem det ikkje fleire slike saker.

NRK - 23 jun 22 kl. 11:13

Væpnet politi i aksjon i Bergen

Det pågår en væpnet politiaksjon i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum. NRK er på stedet og det er både væpnet politi og ambulanser på stedet. Det er så langt ikke bekreftet hva som skjer på stedet.

Dagbladet - 22 jun 22 kl. 18:08

Sjokktall:- En trussel mot NRK

I NRKs nyhetsdivisjon opplever én tredjedel av medarbeidere å ha blitt utsatt for trakassering, vold eller uønsket oppmerksomhet..

NRK - 16 jun 22 kl. 10:31

Satte Osprey på bakken etter flere alvorlige ulykker

Mandag satte det amerikanske forsvaret alle militærfly som ikke er ute på oppdrag på bakken, skriver US Marines i en pressemelding. Målet var å gå gjennom rutiner for risikohåndtering, samt å trene på rutinene rundt trusler og eventuelle feil. Dette skjer etter at det har vært tre ulykker med forskjellige amerikanske militærfly den siste tiden.

NRK - 14 jun 22 kl. 14:10

NRK retter om skytehendelse i Oslo

NRK meldte ved en feil at en ung mann tirsdag var skutt på Trosterud i Oslo. Hendelsen skjedde i forrige uke. Feilen skyldes en teknisk feil i NRKs systemer..

VG - 14 jun 22 kl. 09:02

Ikke bekymret for gull-press: – Kan jeg leve godt med

Jakob Ingebrigtsen (21) er ikke bekymret for at et økt press på ham som kanskje dobbelt gullfavoritt kan få ham til å vakle frem mot og under VM om fem uker. Det er heller ikke NRKs ekspertkommentator Vebjørn Rodal..

NRK - 11 jun 22 kl. 23:16

Oljealderen har gitt oss imponerende kulturbygg

NRKs tidligere kulturkommentator Agnes Moxnes sier at oljealderen har gitt Norge en rekke imponerende kulturbygg. – Det gjelder Stormen i Bodø, konserthuset i Stavanger, Kilden i Kristiansand, Operaen og Munchmuseet i Oslo. Og nå det mest imponerende av dem alle, det nye nasjonalmuseet, sier Moxnes..

NRK - 11 jun 22 kl. 15:20

Nytt skred i skredområdet i Loen

Lørdag ettermiddag gikk det et nytt skred i samme område som det fredag ikke et skred i Kjendalen i Loen. Skredet var ikke stort, melder NRKs reporter på stedet. Det ble ikke utløst av helikopteret som søker i området..

Dagbladet - 08 jun 22 kl. 21:26

Refses for fyllestreaming

NRKs millionsatsing på gaming-innhold høster grov kritikk etter at deltakerne blant annet skal ha diskutert å kjøre i ruspåvirket tilstand i live-sending..

NRK - 02 apr 22 kl. 21:50

Internasjonal Reporter-prisen til Aftenposten

Aftenposten vinner årets Internasjonal Reporter-pris under SKUP-utdelingen for reportasjen «Et russisk liv» i A-magasinet. Det er Aftenposten-journalist Helene Skjeggestad som får prisen, sammen med den russiske journalisten Tatjana Solojova og fotografen Polina Jedakona. Reportasjen forteller historien til en russisk familie gjennom tre tiår, og sto på trykk i A-magasinet i fjor.

VG - 03 jun 22 kl. 20:00

NRKs gaminghus kritiseres for fyll

Statskanalen får kritikk for deler av innholdet de streamer i millionprosjektet på Twitch..

Dagbladet - 01 jun 22 kl. 07:49

NRKs «gamingvilla» rammet av lynnedslag

NRK opplyser overfor Dagbladet at «gamingvillaen» antakelig ble truffet av lynnedslag mandag..

VG - 29 maj 22 kl. 01:00

Marcus & Martinus droppet MGPjr-jubileum – dro på bar

De største stjernene fra juniorutgaven av Melodi Grand Prix uteble fra NRKs kavalkadespekkede jubileumssending, hvor seerne kunne få inntrykk av at duoen var utenlands..

VG - 29 maj 22 kl. 01:00

Marcus & Martinus droppet MGPjr-jubileum – dro ut

De største stjernene fra juniorutgaven av Melodi Grand Prix uteble fra NRKs kavalkadespekkede jubileumssending, hvor seerne kunne få inntrykk av at duoen var utenlands..

NRK - 26 maj 22 kl. 12:23

Jelena Välbe vraket til FIS-styret: – Det klareste signalet

Den russiske skipresidenten Jelena Välbe ble torsdag ikke gjenvalgt i FIS-styret etter voldsomme reaksjoner på hennes kandidatur. Hun fikk 48 stemmer som var færrest av samtlige på valg. – Færrest stemmer til en av verdens største skinasjoner er det klareste signalet de kunne sendt på at Välbe ikke burde være med på denne avstemminga, mener NRKs sportskommentator Jan Petter Saltvedt.

VG - 26 maj 22 kl. 08:00

Millionsmell for NRKs reality-villa

Vannskader på gaminghuset til NRK har kostet statskanalen over én million. Nå har de rettet et pengekrav mot tidligere eiers forsikringsselskap for samme beløp..

NRK - 22 apr 22 kl. 10:23

Ny kulturredaktør i NRK

Ingerid Nordstrand blir ny kulturredaktør i NRK. Hun kommer fra stillingen som redaksjonssjef i NRKs kulturavdeling. Hun tar over for Marius Hoel, som gikk til utviklingsavdelingen i mars.

Aftenposten - 19 maj 22 kl. 16:20

– Ikke mulig å si nei til

NRKs fotballekspert mener Brann må se etter en ny trener til kvinnelaget..

NRK - 11 apr 22 kl. 13:23

NRK og Norwaco enige om ny arkivavtale

NRK og Norwaco er i dag blitt enige om en ny arkivavtale som gjør at alle NRKs egenproduserte TV- og radioprogrammer fra før 1. januar 2015 og bakover nå vil bli mulig å legge ut i NRKs strømmetjenester..

NRK - 03 apr 22 kl. 17:17

NRK i Butsja: Ligger fremdeles døde i gatene

Sønderskutte biler, utbombede hus og døde mennesker i gatene. Det var synet som møtte NRKs journalister i Butsja søndag. – Det vi har sett er nesten ikke til å beskrive, noe av det aller sterkeste jeg har opplevd som journalist, sier NRKs Morten Jentoft..

NRK - 28 apr 22 kl. 12:01

KrF reagerer sterkt på Nav-praksis

KrF-leder Olaug Bollestad reagerer på NRKs opplysninger om at Nav avslår 9 av 10 søknader om å få godkjent covid-19 som yrkessykdom. Mange av dem som søker er helsearbeidere som har blitt smittet på jobb. – Dette er helsearbeidere som har gått i front for å hjelpe dem som har blitt syke.

Dagbladet - 25 apr 22 kl. 11:28

NRK fjernet program

Flere episoder av «Folkeopplysningen» har blitt fjernet fra NRKs nettspiller. Faktisk.no forteller grunnen..

Dagbladet - 25 apr 22 kl. 11:28

Episoder fjernet

To sesonger av «Folkeopplysningen» har blitt fjernet fra NRKs nettspiller. Faktisk.no forteller grunnen..

NRK - 23 apr 22 kl. 15:22

Politiet bruker tåregass i Sandefjord

Politiet har tatt i bruk tåregass mot motdemonstranter som river i sperringer og kaster ting på Torvet i Sandefjord, der foreningen Stopp isamiseringen av Norge (SIAN) skal holde en appell lørdag ettermiddag. Der har det også møtt opp en rekke motdemonstranter. Politiet anslår at mellom 300 og 400 personer har møtt opp på Torvet Ifølge NRKs fotograf på stedet, er stemningen svært amper..

Aftenposten - 11 apr 22 kl. 15:00

Aftenpostens spaltist bommer om NRKs Russland-dekning

Jeg er uenig i premissene for Anki Gerhardsens kritikk..

Aftenposten - 08 apr 22 kl. 11:00

NRKs dramapodkast er litt for alvorlig til å være påskekrim

Og hvor lenge må vi vente på Radioteaterets gjenoppstandelse? Det er årets største mysterium..

NRK - 04 mar 22 kl. 10:30

Åse Marit Befring blir NRKs nye Istanbul-korrespondent

Åse Marit Befring blir NRKs nye Istanbul-korrespondent. Befring har tidligere vært korrespondent i Brussel 2013–2016. Da dekket hun mange store hendelser i Europa som hadde sitt utspring i Midtøsten.

NRK - 04 apr 22 kl. 21:53

Russlands FNs ambassadør: – Iscenesatt provokasjon

– Det har vært klart fra starten at dette ikke har vært noe annet enn en iscenesatt provokasjon, hevdet den russiske FN ambassadøren Vasilij Nebenzia. Over 300 mennesker ble funnet drept i byen, mange av dem sivile, etter at russiske styrker trakk seg ut. NRKs team har selv vært inne i byen og dokumentert de mange døde og voldsomme ødeleggelser.

NRK - 03 apr 22 kl. 17:27

Russland kaller drap i Butsja iscenesatt

Russlands forsvarsminister nekter for at russiske styrker har drept sivile i Butsja i Ukraina. – Mens denne byen var under russisk kontroll, ble ikke en eneste innbygger i byen utsatt for vold, sier ministeren og kalle bildene av døde mennesker i gatene for «rigget av regimet i Kyiv for vestlig media.» Samtidig er NRKs journalister på plass i Butsja, og kan bekrefte at det ligger døde sivile strødd i gatene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com