Michelle

Tuesday, 16 July, 11:12

Nyheter om Michelle

VG - 01 jun 24 kl. 00:36

Michelle Obamas mor er død

Marian Robinson, mor til tidligere førstedame Michelle Obama, er død..

Dagbladet - 07 jul 24 kl. 06:44

- Et glansbilde

Michelle Obama er den eneste demokratiske kandidaten som kunne slått Trump, ifølge undersøkelse - men ekspert tror gode minner bedrar..

Dagbladet - 03 jul 24 kl. 12:15

- Bare hun kan slå Trump

Flere mener at Joe Biden burde trekke seg fra presidentkampen, og peker på den tidligere førstedamen Michelle Obama. Men det er en hake..

NRK - 07 maj 24 kl. 17:44

Michelle Yeoh til «Blade Runner»-serie

Ifølge Deadline er Oscar-vinner Michelle Yeoh klar for oppfølger-serien «Blade Runner 2099». Serien, som skal gå på Prime Video, er en fortsettelse på filmen «Blade Runner 2049», regissert av Denis Villeneuve, som kom i 2017. Innspillingen av serien ble forsinket av Hollywood-streikene i 2023, men er nå i gang.

Klartale - 19 jun 24 kl. 06:00

Britene har liten tro på bedre tider

Britene sliter. Det har lenge vært dyrt å leve i Storbritannia. Inflasjonen har blitt stadig større.

Dagbladet - 18 jun 24 kl. 01:49

- Det vil aldri skje

Michelle Obama skal ha gitt døtrene klar beskjed, forteller tidligere president Barack Obama..

VG - 06 apr 24 kl. 08:02

Michelle Obama hyller Beyoncé

«Beyoncé, du er en rekordbryter og en historieskaper», starter USAs tidligere førstedame Instagram-innlegget..

NRK - 28 mar 24 kl. 14:56

Biden samler inn 25 millioner dollar i New York

President Joe Biden samler torsdag inn hele 25 millioner dollar til valgkampen. Radio City Music Hall samler stjerner som Stephen Colbert, Queen Latifah, Lizzo, Ben Platt, Cynthia Erivo og Lea Michelle. Tusener av tilhengere som betaler 225 dollar hver, er ventet å møte opp.

NRK - 03 feb 24 kl. 15:33

Michelle O’Neill valgt som Nord-Irlands førsteminister

Michelle O’Neill er valgt som Nord-Irlands førsteminister. Hun tilhører det nasjonalistiske partiet Sinn Féin og det er første gang en nasjonalist fyller rollen som førsteminister. Det melder flere britiske medier.

Dagbladet - 06 mar 24 kl. 08:19

Knuser håpet

Tidligere førstedame Michelle Obama gir nervøse demokrater en kalddusj: Hun avviser at hun «plutselig» kan dukke opp på demokratenes stemmeseddel i november..

VG - 08 feb 24 kl. 21:27

Kvinnene på makt-toppen vil samle Irland

Nord-Irlands nye førsteminister, Michelle O’Neill, har tro på et forent Irland innen ti år..

VG - 24 sep 23 kl. 21:55

«Downton Abbey»-stjernen Michelle Dockery har giftet seg

Åtte år etter at hun mistet forloveden i kreft, har Michelle Dockery (41) stått brud..

VG - 27 okt 23 kl. 20:55

Michelle Williams gir stemme til Britney Spears – går viralt

Sosiale medier flommer over med lydklipp fra Britney Spears’ (41) nye biografi. Men det er ikke popstjernens stemme man hører..

VG - 27 okt 23 kl. 16:50

Ukens låter: Bølgen, The Kid Laroi og Michelle Ullestad

… og en rappende Ed Sheeran: Her er helgelyden..

VG - 27 okt 23 kl. 16:50

Ukens låter: Bølgen, The Kid Laroi og Michelle Ullestad

… og en rappende Ed Sheeran: Her er helgelyden..

Klartale - 13 aug 23 kl. 06:00

USAs fattigste har det verst

Været blir varmere og nye varmerekorder blir satt.Denver er et av stedene som har hatt det veldig ille. Der har det vært rundt 40 varmegrader.

NRK - 25 jul 23 kl. 02:36

Obama-familiens kokk druknet

Den personlige kokken til tidligere president Barack Obama og familien er bekreftet omkommet i en ulykke med såkalt Sup-brett i delstaten Massachusetts. Ulykken skjedde nær Obama-familien bolig på øya Martha's Vineyard. Den tidligere presidenten og familien var ikke hjemme da ulykken skjedde.

Nyhetspressen - 14 jul 23 kl. 10:22

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

VG - 01 jul 23 kl. 09:50

Ønsker gjenforening av Destiny's Child

Sangeren Michelle Williams (43) er åpen for en gjenforening av Destiny's Child..

NRK - 27 jun 23 kl. 09:50

1.000 ofre for menneskesmugling reddet på Filippinene

Filippinsk politi ha reddet et tusentall ofre for menneskesmugling som jobbet for et online-kasino i hovedstaden Manila. Folk fra Kina, Vietnam, Singapore og Malaysia var blant dem som ble funnet da politiet raidet en bygning i Manila mandag. Politiet sier de hadde funnet jobbene som «assistenter for online-spill» på Facebook.

NRK - 29 apr 23 kl. 08:39

Gode kritikker for Springsteen etter start på Europa-turne

Bruce Springsteen får gode kritikker i spanske aviser etter at han startet sin Europa-turne med en konsert på Olympia-stadion i Barcelona fredag. – Springsteen skuffet ikke, skriver El Pais. Han hadde med seg sitt E Street Band, inkludert Little Steven.

VG - 16 jun 23 kl. 17:10

Ukens låter uke 24: Kaizers Orchestra, Victoria Nadine og Kamelen

Kaizers roter det til på sin første låt etter gjenforeningen, mens Michelle Ullestad gjør Dagny-pop bedre enn Dagny. Her er musikk til helgen..

VG - 16 jun 23 kl. 17:10

Ukens låter uke 24: Kaizers Orchestra, Victoria Nadine og Kamelen

Kaizers roter det til på sin første låt etter gjenforeningen, mens Michelle Ullestad gjør Dagny-pop bedre enn Dagny. Her er musikk til helgen..

Klartale - 13 mar 23 kl. 08:37

Disse filmene vant Oscar

Filmprisen Oscar ble delt ut på søndag. Dette er det 95. året prisen blir delt ut.

NRK - 13 mar 23 kl. 04:30

Oscar til Michelle Yeoh

Michelle yeoh vant prisen som beste kvinnelige skuespiller for sin rolle i scifi-komedien «Everything Everywhere All At Once». Yeoh takket blant andre sin familie i Malaysia fra scenen. Filmen fikk dermed sin sjette Oscar og blant kveldens store vinnere..

VG - 28 apr 23 kl. 19:02

Bruce Springsteen i Europa – med Barack Obama

Fredag kveld åpnet Bruce Springsteen sin Europturné i Barcelona med celebre gjester på tribunen; Barack og Michelle Obama, samt Steven Spielberg med kone var alle på plass i den spanske byen..

NRK - 26 apr 23 kl. 16:20

Sinn Féin-topp kjem til kroninga av kong Charles

Nestleiaren i det republikanske partiet Sinn Féin, Michelle O'Neill, er invitert til kroninga av Storbritannia sin nye konge og har takka ja til å kome. O'Neill seier ho takkar ja for å vise partiet si vilje og dedikasjon til å bygge gode relasjonar og fremje fred og forsoning. At Sinn Féin vel å delta er endå eit signal om at forholdet mellom den irske republikanske rørsla og det britiske kongehuset beveger seg i ei fredeleg retning.

NRK - 06 apr 23 kl. 00:01

Australsk kvinne rodde alene over Stillehavet

Australske Michelle Lee er den første kvinnen som har rodd over Stillehavet. alene og uten assistanse underveis, melder ABC News. Onsdag la hun til kai i Port Douglas i Queensland etter å ha rodd 14.

Dagbladet - 07 mar 23 kl. 10:29

- Gråt ukontrollert

I Michelle Obamas kommende podkast forteller hun om at hun knakk fullstendig sammen etter Donalds Trumps innsettelse. I tillegg avslører hun størrelsen på den frammøtte folkemengden..

VG - 07 mar 23 kl. 08:35

Staten skal ikke sponse at vi har mensen

6. mars skriver Michelle Eibakk Ogunde i VG at det er på tide at alle norske utdanningsinstitusjoner får gratis bind og tamponger. Det mener vi er helt feil prioritering av penger..

NRK - 11 jan 23 kl. 03:36

Austin Butler og Michelle Yeoh vant Golden Globe

Austin Butler vant prisen som beste mannlige skuespiller for sin rolle i filmen «Elvis». Julia Garner vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle i TV-serien «Ozark». Michelle Yeoh vant for beste skuespiller i en komedie eller musikal for «Everything Everywhere All At Once».

NRK - 27 feb 23 kl. 05:25

«Everything Everywhere All at Once» vant topprisen under SAG-utdelingen

Storfilmen «Everything Everywhere All at Once» vant den gjeveste prisen under nattens utdeling av Screen Actor Guild (SAG) Awards i Los Angeles. Filmen vant prisen for enestående prestasjon utført av et skuespillerensemble, noe som gjør filmen til en storfavoritt foran Oscar-utdelingen i mars. «Everything Everywhere All at Once» handler om en kinesisk-amerikansk vaskerieier som sliter med skattemeldingen og blir kastet ut i et flerdimensjonalt eventyr.

NRK - 07 feb 23 kl. 13:58

Storbritannias statsminister med omfattende regjeringsendringer

Storbritannias statsminister Rishi Sunak har gjort vesentlige endringer i regjeringen i et forsøk på å skape økonomisk vekst og takle energikrisen. Inn som ny partiformann kommer som ventet Greg Hands, som til nå har vært handelsminister. Men den største endringen er omorganiseringen av tre departementer.

Klartale - 20 jan 23 kl. 16:30

Drama fra krigen kan vinne mange priser

Vi går aldri lei filmer fra andre verdenskrig. Men første verdenskrig er mindre kjent. «Intet nytt fra Vestfronten» handler om første verdenskrig.

NRK - 17 jan 23 kl. 15:38

Storbritannia vil forby konverteringsterapi

Den britiske regjeringen vil legge fram et lovforslag som forbyr konverteringsterapi rettet mot homofile, bifile, skeive og transpersoner. Loven vil gjelde England og Wales og skal rette seg mot såkalt behandling som påstår å kunne endre noens seksualitet eller kjønnsidentitet. – Loven skal beskytte alle, inkludert de som blir utsatt på bakgrunn av sin seksualitet eller for å være transpersoner, sier kulturminister Michelle Donelan i en uttalelse.

NRK - 11 jan 23 kl. 03:36

Austin Butler vant Golden Globe

Austin Butler vinenr prisen som beste mannlige skulespilelr for sin rolle i filmen «Elvis». Julia Garner vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle i TV-serien «Ozark». Michelle Yeoh vant for beste skuespiller i en komedie eller jusikal for «Everything Everywhere All At Once».

VG - 29 dec 22 kl. 22:35

Michelle Obama om ektemannen: – Kunne ikke fordra ham

Den tidligere førstedamen i USA deler flere detaljer om utfordringene i ekteskapet med Barack Obama..

Dagbladet - 29 dec 22 kl. 02:52

- Jeg kunne ikke fordra ham

Michelle Obama letter på sløret om ekteskapsproblemer med USAs tidligere president Barack Obama..

Dagbladet - 29 dec 22 kl. 02:52

- Kunne ikke fordra ham

Michelle Obama letter på sløret om ekteskapsproblemer med USAs tidligere president Barack Obama..

Aftenposten - 21 dec 22 kl. 07:00

Skrev selvhjelpsbok etter at hun fikk en mild depresjon under koronaen

Michelle Obamas selvhjelpsbok er som en varm og innbydende kopp med amerikansk eggnog – uten én dråpe alkohol..

NRK - 01 dec 22 kl. 14:00

Frigir navn etter fallulykke på E6

Det var Anette Michelle Schrøder som omkom i fallulykken på E6 utenfor Strömstad tirsdag kveld. Navnet er frigitt i samråd med de etterlatte og politiet, skriver Halden Arbeiderblad. Ifølge det svenske politiet skal Schrøder ha stanset på en bru på motorveien for å hjelpe en annen bilist.

VG - 01 dec 22 kl. 13:02

Frigir navn etter dødsulykke på E6 i Sverige

Det var 41 år gamle Anette Michelle Schrøder som omkom i den tragiske fallulykken på E6 rett nord for Strömstad tirsdag denne uken..

Dagbladet - 15 nov 22 kl. 14:29

- Hun gjør meg urolig

Nå kommer Michelle Obamas andre bok ut. Her forteller den tidligere førstedamen blant annet om egen usikkerhet og komplekser. Hun sammenligner sitt eget sinn med «en livspartner man ikke valgte»..

Dagbladet - 15 nov 22 kl. 07:03

Intetsigende fra Obama

Michelle Obamas oppfølger til suksessen «Mitt liv» er ei politisk tannløs selvhjelpsbok, en verktøykasse for det indre liv..

Aftenposten - 04 nov 22 kl. 09:53

Årets Urørt: – Jeg er ikke så guilty med mine pleasures

Lukten av parfyme og et helt spesielt putetrekk har fulgt Michelle Ullestad (27) hele livet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com