Lufthavn

Wednesday, 06 December, 08:14

Nyheter om Lufthavn

NRK - 18 nov 23 kl. 16:09

Støre tar imot norske borgere fra Gaza på Oslo Lufthavn

Ifølge Statsministerens kontor vil Jonas Gahr Støre (Ap) ta imot de norske borgerne fra Gaza som lander på Oslo Lufthavn i kveld. Flyet tok av fra Kairo lørdag ettermiddag og er ventet å lande på Oslo Lufthavn rundt klokken 20..

NRK - 15 nov 23 kl. 18:57

Brannalarm på Bodø Lufthavn

Rett etter klokken 18.30 fikk 110 Nordland melding om at en brannalarm hadde blitt utløst på Bodø Lufthavn. – Vi var i kontakt med ansatte på Bodø Lufthavn, men de kunne ikke finne noen årsak til at alarmen ble utløst, forteller overbrannmester Terje Øverdal ved 110 Nordland til AN.

NRK - 03 nov 23 kl. 09:12

Store forsinkelser på Gardermobanen

Det er togforsinkelser på Gardermobanen på grunn av en hendelse ved sporet i Lillestrøm fredag morgen. Annenhver avgang på Flytoget er innstilt frem til klokka 12 i begge retninger. Nå er det avganger hvert 20.

NRK - 23 nov 23 kl. 18:08

Fly klarte ikke å lande på Stavanger Lufthavn

Et SAS-fly fra Bergen fikk i ettermiddag problemer da det skulle lande på Stavanger Lufthavn, melder Sandnesposten. Etter å ha forsøkt to ganger måtte flyet snu og fly til Gardermoen..

NRK - 16 nov 23 kl. 21:41

Kjerkol: Forberedt på å ta imot dem som kommer fra Gaza

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier at det rustes opp for å ta imot de norske borgerne som kommer fra den krigsherjede Gazastripen. – Norske borgere og personer med tilknytning til Norge som kommer ut fra et krigsherjet Gaza, skal bli godt imot når de kommer til Norge, sier Kjerkol (Ap) til NTB. Hun sier at man fremdeles ikke vet hvor mange som kommer av gangen.

NRK - 10 nov 23 kl. 13:07

Politiet utvider passtilbudet på Gardermoen

Fram til nå har passasjerer kun fått utstedt nødpass på Oslo Lufthavn Gardermoen. Nå utvides tilbudet til å gjelde utstedelse av vanlige pass også. Årsaken til utvidelsen er situasjonen som oppsto i fjor sommer, da både feriereiser og andre utenlandsturer sto i fare for mange fortvilte nordmenn på grunn av lange passkøer.

NRK - 03 dec 23 kl. 07:49

Flytrafikken i München gjenopptas etter snøkaos

München Lufthavn har gjenopptatt trafikken etter kraftig snøvær fredag. Lørdag var all flytrafikk stanset. Været fortsetter imidlertid å skape trøbbel for tysk flytrafikk.

Dagbladet - 02 dec 23 kl. 09:17

Snøkaos stenger flyplass i Tyskland

München Lufthavn har kansellert alle flygninger fram til klokka 12, mens snøværet herjer sør i landet..

E24 - 02 dec 23 kl. 07:42

Zelenskyjs stabssjef sier at Kyiv-flyplassen kan åpnes snart

Ukraina vil snart være i stand til å gjenåpne Kyivs internasjonale Lufthavn, uttaler president Volodymyr Zelenskyjs stabssjef..

NRK - 02 dec 23 kl. 03:54

Zelenskyjs stabssjef sier at Kyiv-flyplassen kan åpnes snart

Ukraina vil snart være i stand til å gjenåpne Kyivs internasjonale Lufthavn, uttaler president Volodymyr Zelenskyjs stabssjef. Andrij Jermak kom med uttalelsen i en tale til diplomater på Boryspil-flyplassen utenfor den ukrainske hovedstaden. Ukraina er blitt sterkere, noe som gjør dette mulig, sa han.

VG - 30 okt 23 kl. 16:50

Snøtrøbbel for de største flyene på Oslo Lufthavn

Snøværet skaper ikke bare problemer på bilveiene. På Oslo Lufthavn sitter passasjerer fast i fly på rullebanen..

NRK - 27 nov 23 kl. 08:09

Kulderekord i Mo i Rana i november

Det er satt ny kulderekord på 26,4 grader målt ved Mo i Rana Lufthavn i dag tidlig. Det bekrefter vakthavende meteorolog Iselin Skjervagen til NRK. Forrige rekord var 24 grader målt tilbake i 2010 ifølge Skjervagen.

NRK - 20 nov 23 kl. 20:15

Fly med evakuerte fra Gaza har landet på Gardermoen

Et Norwegian-fly med 114 norske borgere og personer med nær tilknytning til Norge landet klokken 20.13 på Oslo Lufthavn Gardermoen. De 114 ble lørdag sluppet ut fra Gazastripen gjennom grenseovergangen Rafah til Egypt.

NRK - 19 nov 23 kl. 18:20

UD bekrefter: Ny flygning fra Kairo på mandag

112 norske borgere og personer med tilknytning til Norge krysset lørdag 18. november grensen inn til Egypt ved Rafah. Nå bekrefter UD til NRK at også disse får tilbud om å bli flydd til Norge med et Norwegianfly.

NRK - 18 nov 23 kl. 20:17

Flyet med evakuerte nordmenn fra Gaza er landet

Lørdag klokken 20.17 landet det første flyet med evakuerte norske borgere fra Gaza på Oslo Lufthavn. På Gardermoen blir de rundt 80 evakuerte møtt av blant andre statsminister Jonas Gahr Støre (Ap.

NRK - 17 nov 23 kl. 17:30

Saudi Arabiske ambulanser inn i Gaza fredag

Saudi-Arabia sendte fredag ​​tre ambulanser til Egypt som en del av forberedelsene til å frakte skadde palestinere fra den krigsherjede Gazastripen. Det skriver Arab News. Ambulansene er en del av en flåte på 20 utrykningskjøretøyer som skal ankomme via El-Arish internasjonale Lufthavn, rapporterte Saudi Press Agency.

NRK - 20 okt 23 kl. 15:31

Signalfeil mellom Oslo S og Skøyen

Forsinkelser i ettermiddagsrushet. Disse toglinjene kan påvirkes: Asker - Kongsvinger - (Charlottenberg), Kongsvingerbanen Drammen - Dal, Hovedbanen Drammen - Lillehammer, Dovrebanen Drammen - Oslo Lufthavn/Oslo Airport, Flytoget Oslo S - Bergen, Bergensbanen Skien - Eidsvoll, Vestfold- og Gardermobanen Spikkestad - Lillestrøm, Hovedbanen Stabekk - Oslo Lufthavn/Oslo Airport, Flytoget Stabekk - Ski, Østfoldbanen Oslo S - Stavanger S, Sørlandsbanen.

NRK - 16 nov 23 kl. 21:41

Kjerkol: Kan komme mennesker med store behov

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier at det rustes opp for å ta imot de norske borgerne som kommer fra den krigsherjede Gazastripen. – Det kan komme mennesker med store behov i en kortere periode. Og mange av dem vil også ha behov for hjelp og støtte til å komme seg videre til den kommunen de har tilknytning til.

NRK - 19 okt 23 kl. 13:10

Grønt lys til ny flyplass i Bodø

Avinor har fått tillatelse til å bygge og drifte en ny Lufthavn i Bodø. Prislappen anslås til å være på cirka 6,3 milliarder kroner. – Målet med ny Lufthavn i Bodø er å bidra til en positiv byutvikling og styrke den regionale utviklingen, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap).

NRK - 18 okt 23 kl. 17:07

Stavanger Lufthavn evakueres

Stavanger Lufthavn evakueres etter et sikkerhetsbrudd, melder Stavanger Aftenblad..

NRK - 18 okt 23 kl. 17:07

Stavanger Lufthavn åpnet igjen

Stavanger Lufthavn ble i ettermiddag evakuert etter et sikkerhetsbrudd. Det var Stavanger Aftenblad som meldte om hendelsen først. En person kom seg forbi sikkerhetskontrollen uten å bli sikkerhetsklarert først.

NRK - 18 okt 23 kl. 17:07

Stavanger Lufthavn evakuert

Stavanger Lufthavn ble i ettermiddag evakuert etter et sikkerhetsbrudd. Det var Stavanger Aftenblad som meldte om hendelsen først. En person kom seg forbi sikkerhetskontrollen uten å bli sikkerhetsklarert først.

Klartale - 13 nov 23 kl. 15:35

Bjørnar Moxnes er tatt for fem nye tyverier

Bjørnar Moxnes innrømmer fem nye tyverier fra en matbutikk i Oslo. Det skriver avisa VG. Han ledet tidligere partiet Rødt.

NRK - 13 nov 23 kl. 08:13

Storstilt øvelse på flyplassen i Karmøy

I dag gjennomføres det en havariøvelse på Haugesund Lufthavn, Karmøy i tidsrommet klokken 12.00-14.30.

VG - 10 nov 23 kl. 13:25

Politiet vil unngå fjorårets kaos - utvider passtilbudet på Gardermoen

Frem til nå har passasjerer kun fått utstedt nødpass på Oslo Lufthavn Gardermoen. Nå utvides tilbudet til å gjelde utstedelse av vanlige pass også..

NRK - 10 okt 23 kl. 23:19

Flyet med 190 norske reisende i Israel har landet på Gardermoen

Det norske reisefølget på 190 personer som har chartret et fly ut av Israel, landet på Oslo Lufthavn på Gardermoen tirsdag kveld. Det var et reisefølge på 71 personer fra den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem (IKAJ), som chartret et fly. Søndag chartret de et fly og tilbød andre som ville komme seg ut av det krigsherjede området, å sitte på.

NRK - 07 okt 23 kl. 13:44

Fjerner bagasjetraller på Oslo Lufthavn

Avinor har som et sparetiltak fjernet bagasjetraller på Oslo Lufthavn. Saken ble først omtalt av Romerikes Blad. – Avinor står i en krevende økonomisk situasjon og som følge av dette må vi kontinuerlig se på muligheter for å redusere kostnader, sier kommunikasjonsrådgiver Helene Wattanapradit Jensen til avisen.

NRK - 07 sep 23 kl. 14:52

Forsinkelser etter hendelse ved Lillestrøm stasjon

Det er forsinkelser i togtrafikken i Oslo-området etter at det en stund var stengt ved Lillestrøm stasjon. Dette berører mange toglinjer. Nå skriver Bane Nor at det ikke lenger er stengt, men færre spor i bruk ved Lillestrøm stasjon.

NRK - 22 okt 23 kl. 22:20

Fly måtte snu – mann kløp pilot i ansiktet

Et fly måtte søndag kveld snu kort tid etter avgang fra Haugesund Lufthavn Karmøy på grunn av en hissig passasjer. – Han ble tatt ut av flyet men kløp kapteinen i ansiktet og kom med verbale trusler mot crewet, opplyser politiet i Sør-Vest. Den utenlandske mannen i 30-årene bli anmeldt etter hendelsen, ifølge politiet..

NRK - 22 okt 23 kl. 22:20

Mann kløp pilot i ansiktet

En utenlandsk mann i 30-årene var så hissig på et fly på Haugesund Lufthavn søndag kveld at det ikke fikk tatt av. Deretter kløp han kapteinen i ansiktet. – Han ble tatt ut av flyet, men kløp kapteinen i ansiktet og kom med verbale trusler mot besetningen, skriver Sørvest politidistrikt på Twitter.

NRK - 22 okt 23 kl. 18:23

Droneflyging stengde Flesland

Flesland måtte stenga ein kort periode søndag kveld, då det vart observert ei drone i lufta i nærleiken av Bergen Lufthavn Flesland. Politiet rykka ut og kom i kontakt med droneføraren, ein utanlandsk campingturist. Flyplassen er no open att.

VG - 21 okt 23 kl. 19:20

Måtte betale for oppgradering for å få vinterdekk på leiebilen

Vinteren var i anmarsj da de skulle ta ut leiebilen. Men på Bodø Lufthavn sto stasjonsvognen på sommerdekk. – Må melde fra utenom sesong, sier leiebilfirmaet..

NRK - 20 okt 23 kl. 11:59

17 helikoptre til offshoresokkelen kansellert fredag

Det dårlige været hindrer deler av helikoptertrafikken til Nordsjøen fredag. Totalt er 17 helikoptre innstilt i løpet av fredagen viser en oversikt hos Heliport. I ettermiddag er det ventet vindkast på 28 til 36 meter i sekundet i deler av Agder, Rogaland og Hordaland.

NRK - 20 okt 23 kl. 09:14

Kastrup venter fleire kanselleringar på grunn av uvêr

Kastrup København Lufthavn venter fleire forseinkingar og kanselleringar både fredag kveld og moglegvis laurdag som følge av uvêr, skriv flyplassen på sin eigen X/Twitter. Så langt er 71 av 750 planlagde tilkomster og avganger kansellert. Det er sendt ut farevarsel for meget farlig vêr ved den sørlege kysten i Danmark.

NRK - 19 okt 23 kl. 08:43

Slutt for kullkraftverket i Longyearbyen

Siden 1983 har kullkraftverket gitt varme og lyst opp Longyearbyen. Men kull som energikilde er ikke den beste løsningen for å nå klimamålet, og i dag tok det slutt for kullproduksjonen på Svalbard. – Dette er en merkedag.

VG - 18 okt 23 kl. 17:23

Stavanger Lufthavn evakueres

En eller flere personer kom seg gjennom sikkerhetskontrollen uten å bli sikkerhetsklarert..

NRK - 18 okt 23 kl. 01:09

To hardt skadd i trafikkulykke i Helltunnelen i Trøndelag

Helltunnelen på E6 mellom Malvik og Stjørdal er åpnet for trafikk etter at den ble stengt etter en frontkollisjon tirsdag kveld. To personer er hardt skadd. To personer, en mann i 20-årene og en kvinne i 50- årene, ble fraktet til St.

NRK - 19 sep 23 kl. 04:40

Fire personer fjernet fra Bergen Lufthavn

Fire personer ble natt i tirsdag fjernet av politiet fra Bergen Lufthavn Flesland. De skal ha kastet ting rundt og laget bråk, skriver politiet på X/Twitter..

NRK - 17 sep 23 kl. 19:57

Forsinkelser og innstillinger på Gardermobanen

Det er forsinkelser og innstillinger på Gardermobanen som følge av signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm søndag kveld. Bane Nor opplyser at de ikke vet hvor lang tid det vil ta å løse problemet. Disse toglinjene kan påvirkes: Flytoget mellom Drammen og Oslo Lufthavn (FLY1) Dovrebanen mellom Drammen og Lillehammer (RE10) Vestfold- og Gardermobanen mellom Skien og Eidsvoll (RE11) Gardermobanen mellom Kongsberg og Eidsvoll (R12) Hovedbanen mellom Drammen og Dal (R13) Kongsvingerbanen mellom Asker og Kongsvinger (Charlottenberg) (R14) Dovrebanen mellom Oslo S og Trondheim S (F6) Hovedbanen mellom Spikkestad og Lillestrøm (L1) Flytoget mellom Stabekk og Oslo Lufthavn (FLY2).

NRK - 23 jul 23 kl. 10:18

Evakuerte Kirkenes Lufthavn: Funnet eldre eksplosiver sier operasjonsleder til TV 2

Kirkenes Lufthavn på Høybuktmoen ble like etter klokken 10.00 evakuert etter mulig funn av eksplosiver i innsjekket bagasje, melder politiet i Finnmark på Twitter. Operasjonsleder Theodor Weberg-Ellingsen bekrefter til TV 2 at det er funnet eksplosiver i bagasjen.

NRK - 23 jul 23 kl. 10:18

Evakuerte Kirkenes Lufthavn - funnet eldre granat

Kirkenes Lufthavn på Høybuktmoen ble like etter klokken 10.00 evakuert etter mulig funn av eksplosiver i innsjekket bagasje, melder politiet i Finnmark på Twitter. Alle nødetater er til stede.

NRK - 14 okt 23 kl. 13:55

Flere nordmenn evakuert fra Israel med svensk fly

Sverige evakuerte flere av sine statsborgere fra Israel fredag. Med på flyet var det også nordmenn. Fredag kveld landet et fly fra Tel Aviv på Stockholm Lufthavn Arlanda.

NRK - 12 okt 23 kl. 14:07

Alle Plussreisers gjester er ute av Israel

Alle de 113 reisende med reisebyrået Plussreiser er nå kommet hjem fra Israel. – Vi har i tillegg sørget for fly til 30 personer som hadde reist på egenhånd. Vi har fått alle hjem, og kan med det sette et punktum for en krevende situasjon for mange av våre gjester, forteller Aud Kindervåg Halsne, daglig leder i Plussreiser, i en pressemelding.

NRK - 13 sep 23 kl. 13:30

Kabinansatt mistenkes for promille

På Oslo Lufthavn har politiet pågrepet en kabinansatt grunnet mistanke om promille, skriver politiet på X. Vedkommende skal tas prøve av i arresten. Politiet hadde fått tips om at det luktet alkohol av mannen og sier til Romerikes Blad at han var på stigende rus, og langt over det en kabinansatt kan ha.

NRK - 08 okt 23 kl. 23:16

CNN: Eksplosjoner hørt i nærheten av Tel Aviv

Høye eksplosjoner har blitt hørt over det sentrale Israel og forstedene til Tel Aviv sent søndag kveld, skriver CNN som har team på bakken. Hamas har hevdet at de angriper hovedflyplassen Ben Gurion internasjonale Lufthavn, som ligger like utenfor Tel Aviv..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com