Lufthavn

Mandag, 02 August, 21:01

Nyheter om Lufthavn

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 juli 21 kl. 15:12

Oslo Lufthavn vil løse køkaos

Oslo Lufthavn har besluttet å flytte koronatestingen ut av bagasjehallen, og til et nytt senter i etasjen over. Dette håper de skal virke mot lange køer og trengsel blant passasjerer..

NRK - 26 juli 21 kl. 16:52

Strakstiltak fortsetter

Helgens akuttiltak mot køer og trengsel blant dem som kommer fra utlandet blir videreført. Det betyr at reisende fra grønne land kan fortsatt slippe å bli testet på Oslo Lufthavn. Det sier fungerende Lufthavndirektør Ole Petter Storstad til NRK.

NRK - 09 juli 21 kl. 07:51

Lange køer på Oslo Lufthavn

Det er lange køer på Oslo Lufthavn. Det melder NRKs reporter på stedet. Flere skal i morgentimene reise på sommerferie til utlandet og ulike steder innenlands..

Klartale - 05 juli 21 kl. 09:11

Lange køer på Oslo Lufthavn

Fra mandag er det nye regler for reiser inn og ut av Norge. Fra klokka 6.30 var det lange køer for å sjekke inn på Oslo Lufthavn Gardermoen, ifølge avisa Dagbladet..

Aftenposten - 30 juni 21 kl. 21:55

Etter fem år og 147 millioner kroner åpner Grünerløkka Lufthavn igjen

Etter fem år og 147 millioner kroner er endelig lokalene til Grünerløkka Lufthavn klare..

NRK - 26 juli 21 kl. 07:41

Norwegian-fly måtte avbryte landing

Et Norwegian-fly måtte avbryte landingen ved Tromsø Lufthavn søndag kveld fordi et annet fly sto på rullebanen. Ifølge Flightradar24 var flyet på det laveste 477 fot over bakken, som tilsvarer rundt 145 meter over bakken, skriver Nordlys..

NRK - 17 juli 21 kl. 10:54

Fullpakket sydenfly snur

Kort tid før Norwegian-flyet fra Oslo til Antalya skulle krysse grensen til Tyrkia i luften, ble det klart at flyet ikke hadde papirene i orden. Pressekontakt Eline Skari i Norwegian bekrefter overfor NRK at flyet er på vei mot Oslo. – Grunnen er at tyrkiske myndigheter ikke godtok endret flyregistering da flyet er blitt overført til norsk register.

NRK - 17 juli 21 kl. 10:54

Snur på grunn av manglende papirer

Kort tid før Norwegian-flyet fra Oslo til Antalya skulle krysse grensen til Tyrkia i luften, ble det klart at flyet ikke hadde papirene i orden. Flyet forlot Oslo klokka 06.00 i dag morges.

NRK - 17 juli 21 kl. 10:54

Snur på grunn av kluss med papirene

Kort tid før Norwegian-flyet fra Oslo til Antalya skulle krysse grensen til Tyrkia i luften, ble det klart at flyet ikke hadde papirene i orden. Flyet forlot Oslo klokka 06.00 i dag morges.

NRK - 10 juli 21 kl. 01:45

Siktet for hvitvasking av 400 mill.

En 48-årig mann fra Oslo er siktet for å ha hvitvasket minst 422 millioner kroner. Han erkjenner ikke straffskyld. Ifølge VG har mannen, som opprinnelig kommer fra Somalia, i mange år drevet sitt eget firma innen betalingssystemet hawala.

NRK - 05 juli 21 kl. 07:55

Lange køer på Gardermoen

Mandag tredde nye reiseregler i kraft, og allerede klokken i morges var det lange innsjekkingskøer på Oslo Lufthavn Gardermoen. Da NRK Nyhetsmorgen var på stedet 07:30 kunne man se folkemengder ved bagasjeinnsjekken..

NRK - 30 juni 21 kl. 18:31

Advarer mot lang kø på Gardermoen

Avinor forventer køer på opptil 6 timer i grensekontrollen når ferietrafikken øker på Oslo Lufthavn. På grunn av innreisereglene og smittevernkrav, må alle reisende gjennom kontrollen. Selskapet har klargjort alternative venteområder med «festivaldoer» i bagasjekjelleren.

NRK - 01 juni 21 kl. 04:46

Sendt hjem fra karantenehotell

Fredag kom det flere passasjerer fra utlandet til Torp Lufthavn Sandefjord enn det var kapasitet til på karantenehotellene. Dermed ble folk sendt rett hjem. Rundt en av tre av passasjerer som ankom Torp Lufthavn fredag ble sendt hjem i stedet for å gjennomføre pålagt karantene på hotell.

NRK - 24 juni 21 kl. 13:01

Slåsskamp på Gardermoen

Fire personer er bortvist fra Oslo Lufthavn etter at politiet måtte rykke da de fikk meldinger om slagsmål ved en gate. De oppførte seg ufint overfor patruljen, skriver politiet i Øst på Twitter..

NRK - 21 juni 21 kl. 18:33

Overgrepsdømt varetektsfengslet

En overgrepsdømt mann i 50-årene fra Telemark er dømt til fire uker i varetekt. Mannen har sonet over ti år i fengsel i Gambia, der han ble dømt for overgrep mot seks gutter. Han er nå også siktet for overgrep som skal ha skjedd i Norge tilbake i 2010.

VG - 19 juni 21 kl. 13:29

Kaos og køer inn og ut av landet

Vegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer på Oslo Lufthavn etter gjenåpningen..

E24 - 19 juni 21 kl. 12:59

Kaos og køer for å komme inn og ut av landet

Vegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer på Oslo Lufthavn etter gjenåpningen..

VG - 13 juni 21 kl. 18:36

Fikk testsvaret lest høyt: - Kan være krenkende

Peggy Hauge Moe sier resultatet av coronatesten hennes ble forkynt så høyt at alle omkring kunne høre det da hun ankom Oslo Lufthavn..

E24 - 11 juni 21 kl. 14:41

Venter test-rush på Gardermoen: Dr. Dropin kan få 20 mill. i måneden av kommunen

Helsekjeden skal teste opptil 12.000 reisende om dagen på Oslo Lufthavn, i tillegg til å følge opp de som må på karantenehotell i Ullensaker. Kontraktsverdien tilsvarer halvparten av selskapets 2019-omsetning – hver eneste måned..

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 14:41

Venter test-rush på Gardermoen: Dr. Dropin kan få 20 mill. i måneden av kommunen

Helsekjeden skal teste opptil 12.000 reisende om dagen på Oslo Lufthavn, i tillegg til å følge opp de som….

NRK - 07 juni 21 kl. 12:17

Må opprette karantenehotell

Statsforvalteren i Vestfold og Telemark har pålagt Sandefjord kommune å opprette et nytt karantenehotell med kapasitet for 2.400 plasser. Kommunen har ikke villet gjøre det frivillig.

E24 - 04 juni 21 kl. 19:16

Her kommer det første flyet til Flyr: – Nå kribler det i hele kroppen

OSLO Lufthavn (E24): Den ferskeste utfordreren i norsk luftfart har fått sitt første fly, og vil starte med ruteflyginger mot slutten av denne måneden. Senere i sommer får Flyr inn to fly som har vært brukt av Norwegian..

E24 - 01 juni 21 kl. 06:11

Nesten 100 personer sendt hjem fra fullt karantenehotell i Sandefjord

Fredag kom det flere passasjerer fra utlandet til Torp Lufthavn Sandefjord enn det var kapasitet til på karantenehotellene. Dermed ble folk sendt rett hjem..

NRK - 30 mai 21 kl. 16:09

Fallskjermulykke ved Bardufoss

Det er meldt om en fallskjermulykke ved Bardufoss Lufthavn, skriver Troms politidistrikt på Twitter. En fallskjermhopper skal ha truffet en høyspentledning. Strømmen i området ble koblet ut for å få vedkommende ned.

NRK - 28 mai 21 kl. 12:10

Danmark lanser koronapass-app

Danmark har nå lansert appen «Coronapas», landets variant av et såkalt covid-19-sertifikat som skal gjelde i hele EU. Det ble klart på et pressemøte fra Københavns Lufthavn, der det nye digitale koronapasset i Danmark blir lansert offisielt. Finansminister Nicolai Wammen, helseminister Magnus Heunicke og transportminister Benny Engelbrecht presenterer den nye ordningen..

NRK - 18 mai 21 kl. 08:47

Mange folk og kø på Gardermoen

18. mai-morgenen var det kø gjennom slusene på Oslo Lufthavn. – Det var en 20 minutters tid som det var litt kø og vi åpnet et par ekstra sluser som fikk ned køen.

NRK - 11 mai 21 kl. 10:52

Penger til ny flyplass i nord

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen at Stortinget fatter et utbyggingsvedtak for ny Lufthavn ved Mo i Rana. Det er ventet å koste 2,8 milliarder kroner. Lufthavna skal bygges av Avinor, og utbyggingen skal finansieres av staten og et lokalt bidrag på 600 millioner kroner.

NRK - 20 april 21 kl. 11:28

Etterforsker karantenebrudd

Øst politidistrikt har så langt registrert 74 anmeldelser om brudd på regelverket om karantenehotell. Anmeldelsene gjelder både ved Oslo Lufthavn Gardermoen og ved riksgrensen, opplyser politiinspektør Anne Utaker Langseth til Dagbladet. Øst politidistrikt har tidligere opplyst at de ikke har til hensikt å pågripe folk som bryter karanteneplikten, men at personene blir anmeldt.

NRK - 18 april 21 kl. 10:09

Nektet å dra på karantenehotell

Lørdag opprettet politiet ti saker på personer som nektet å sjekke inn på karantenehotell i Ullensaker kommune, der Oslo Lufthavn Gardermoen ligger, melder VG. Krav om opphold på karantenehotell ved ankomst Norge ble innført 19. mars.

NRK - 08 april 21 kl. 07:16

Selvkjørende brøytebiler

Snart skal snøryddingen på Oslo Lufthavn foregå med førerløse brøytebiler. Avinor har bestilt selvgående brøytebiler for 400 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv. Avinor sier de er blant de første i verden til å ta dette i bruk..

E24 - 08 april 21 kl. 05:44

Skal rydde Gardermoen for snø med førerløse biler

Oslo Lufthavn skal brøytes med førerløse snøryddingsmaskiner. Avinor har bestilt selvgående brøytebiler for 400 millioner kroner..

VG - 05 april 21 kl. 19:03

Andre påskedag på Gardermoen: - Her er det pottetett

GARDERMOEN (VG) Langt færre passasjerer enn forventet er kommer til Oslo Lufthavn i påsken: – Her er det pottetett, forsikrer ansvarsvakten for coronatesting på Gardermoen..

VG - 01 april 21 kl. 06:15

Stikker fra karantene-hotellene – bryr seg ikke om bøter

GARDERMOEN (VG) 20–30 personer har den siste uken forlatt karantenehotellene ved Oslo Lufthavn før tiden var ute: – De ønsker ikke å bli bestemt over, sier Sylvia Aastad..

NRK - 31 mars 21 kl. 08:18

Norwegian dropper Torp i sommer

Markedssjef på Torp, Tine Kleive-Mathisen, sier Norwegian har startet opp etter en vanskelig tid, men at det trolig er tilbake på Torp Sandefjord Lufthavn i slutten av året eller neste år. Norwegian skulle ha flydd til tre steder fra Torp i sommer..

NRK - 26 mars 21 kl. 06:40

Gjør klar for mer karantenehotell

Ullensaker kommune på Romerike er i samtaler med flere hoteller for å sikre mer plass på karantenehotell, melder Aftenposten. I første omgang skal antallet rom opp fra 1600 til 3000. I tillegg har kommunen der Oslo Lufthavn ligger et samarbeid med Oslo kommune om det skulle bli veldig stor pågang.

VG - 25 mars 21 kl. 21:37

Dro til Spania: «Verden kan ikke stoppe opp helt»

BERGEN Lufthavn (VG) - Vi er friske, vaksinerte, og har gode grunner for å dra. Så vi har ikke dårlig samvittighet, sier Magne (72) og Nina Heldal (68) fra Bergen..

NRK - 20 mars 21 kl. 18:36

Flytrafikken på Island gjenopptas

Vulkanutbruddet i nærheten av Reykjavik vil ikke hindre eller påvirke flytrafikken lørdag, opplyser det metereologiske instituttet på Island. Flytrafikken inn og ut av Keflavik internasjonale Lufthavn ble fredag stanset som følge av utbruddet..

NRK - 19 mars 21 kl. 23:33

Flytrafikken på Island stanset

Flytrafikken inn og ut av Keflavík internasjonale Lufthavn er stanset på grunn av vulkanutbruddet sørvest på Island..

NRK - 19 mars 21 kl. 13:13

Ingen penger til tredje rullebane

En tredje rullebane på Oslo Lufthavn på Gardermoen er ikke prioritert i Nasjonal transportplan. Det er satt av fem milliarder kroner til luftfart, men det går i hovedsak til ny flyplass i Mo i Rana, samt flytting av flyplassen i Bodø..

NRK - 16 mars 21 kl. 09:39

Elfly måtte nødlande

Det elektriske flyet som havnet i Nornetstjønn i Arendal i august 2019, måtte nødlande. Det har Havarikommisjonen kommet frem til, skriver fvn.no.

NRK - 13 mars 21 kl. 13:12

Transportfly krasjet i Kasakhstan

Et AN-26 transportfly krasjet under landing på Almaty Lufthavn i Kasakhstan lørdag. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

E24 - 11 feb. 21 kl. 06:33

Ingen streik på Torp Lufthavn

Det blir ikke streik ved Torp Sandefjord Lufthavn. Det er klart etter at NTL og NHO Luftfart natt til torsdag ble enige om en ny midlertidig særavtale..

NRK - 11 feb. 21 kl. 05:31

Ikke streik på Torp Lufthavn

Det blir ikke streik ved Sandefjord Lufthavn Torp. Det er klart etter at NTL og NHO Luftfart i natt ble enige om en ny midlertidig særavtale. Det sier forbundssekretær Tor Erik Granum i NTL til LO-magasinet FriFagbevegelse..

NRK - 11 mars 21 kl. 13:27

Kjedekollisjon på E6

På E6 sørøst for Moss Lufthavn Rygge er det store trafikale problemer etter at tre kjøretøy kolliderte torsdag ettermiddag, det melder politiet på Twitter..

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 13:26

Full stans på E6

På E6 sørøst for Moss Lufthavn Rygge er det store trafikale problemer etter at tre kjøretøy kolliderte torsdag ettermiddag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt