Krise

Friday, 30 September, 20:29

Nyheter om Krise

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 11 timer siden

Hvis hærsjefen får det som han vil, må flere av oss trå til hvis det blir krig eller Krise

Hvor mange kan egentlig trå til hvis det blir krig eller Krise? Den norske hærsjefen vil ha flere trente reservister..

NRK - 27 sep 22 kl. 04:16

FN slår Haiti-alarm

FNs Haiti-utsending beskriver situasjonen i landet som en humanitær katastrofe. Desperasjonen har «nådd nye nivåer» etter to uker med voldelige opptøyer. Det har vært omfattende demonstrasjoner, opptøyer og plyndring i landet etter at statsminister Ariel Henry 11.

Aftenposten - 23 sep 22 kl. 06:02

Høyre kan slå brutalt tilbake i de store byene: – Sjansene er store alle steder

BODØ (Aftenposten): Regjeringen må håndtere Krise etter Krise. Samtidig reiser Erna Solberg Norge rundt for å sjarmere….

E24 - 16 sep 22 kl. 08:14

Krise for melkeprodusent: – 6 millioner i strømregning i august

I august betalte hun like mye i strøm som i hele 2021. Nå varsler Q-meieriene om Krise i landbruket, om ingenting gjøres: – Dette går ikke lenger, sier Kristine Aasheim..

Aftenposten - 16 sep 22 kl. 08:14

Krise for melkeprodusent: – 6 millioner i strømregning i august

I august betalte hun like mye i strøm som i hele 2021. Nå varsler Q-meieriene om Krise i landbruket, om ingenting….

Klartale - 24 maj 22 kl. 15:10

Tre av fire vil slite hvis det oppstår en Krise

Beredskapslager har det vært mye snakk om det siste året. Både som følge av krig, men også som råd fra de som styrer Norge.Vet du hva du trenger når det oppstår en Krise?

Dagbladet - 09 sep 22 kl. 17:47

KriseKrise for Truss

Utfordringene står i kø for Storbritannias statsminister Liz Truss. Og torsdag fikk hun dronningdød i fanget – etter to dager ved roret. - Kolossalt krevende start, sier ekspert..

Klartale - Igår: 16:25

Døde under flukten fra Libanon

Flere tusen palestinere var samlet på en liten fotballbane denne helga. De var samlet for å sørge og for å be for de mange som døde under et forsøk på å flykte fra Libanon. En båt med flyktninger sank ute på Middelhavet, utenfor den syriske kysten 22.

Aftenposten - 21 sep 22 kl. 18:01

Er all praten om Krise bare tomt babbel?

På den ene siden er det trange tider. På den andre er det rikelig med penger til byrådets hjertesaker..

NRK - 21 sep 22 kl. 13:02

Kraftmilliarder redder Oslo fra Krise

2,5 milliarder kroner regner Oslo kommune med å håve inn på skyhøye strømpriser i år. Det redder neste års Oslo-budsjett..

Klartale - 20 sep 22 kl. 15:08

Forståelig strøm-opprør

Vi slukker lysene, slår ned varmen og vasker klær når det lønner seg mest. Prisen på strøm påvirker livene til vanlige folk. Men næringslivet har færre valg.

Dagbladet - 20 sep 22 kl. 07:23

Fem grep kan redde kloden

Kloden er i Krise. Forskere har funnet fem løsninger som kan hjelpe oss ut av den, og presenteres i FN tirsdag..

NRK - 19 sep 22 kl. 12:30

Venstre: Regjeringen kan ikke vente på SV

Venstre-leder Guri Melby vil ha hastebehandling av forslagene om nye strømtiltak på Stortinget. Hun vil ikke vente på mulige forhandlinger mellom regjeringspartiene og deres foretrukne budsjettpartner SV. – Regjeringen bør prioritere folk og bedrifter over vennskapet sitt med SV.

Dagbladet - 18 sep 22 kl. 10:09

- Dette er skikkelig Krise

Truls Svendsen har i flere år lekt med tanken om å drive restaurant med TV-makkeren Hellstrøm. Når det endelig ble realiteten, så forsvant han..

NRK - 20 aug 22 kl. 16:07

Hellas får økt økonomisk frihet

EUs tette overvåking av Hellas' økonomi er avsluttet etter tolv år. Den strenge kontrollen var et vilkår som ble satt for omfattende økonomisk Krisehjelp. I november 2009 førte en kraftig økning i budsjettunderskuddet til en stor økonomisk Krise i Hellas, en Krise som fikk ringvirkninger i hele eurosonen.

NRK - 20 aug 22 kl. 16:07

Gresk økonomi vokser etter Krisen i 2009

EUs tette overvåking av Hellas' økonomi er avsluttet etter tolv år. Den strenge kontrollen var et vilkår som ble satt for omfattende økonomisk Krisehjelp. I november 2009 førte en kraftig økning i budsjettunderskuddet til en stor økonomisk Krise i Hellas, en Krise som fikk ringvirkninger i hele eurosonen.

NRK - 17 sep 22 kl. 17:02

WHO advarer mot ny katastrofe i Pakistan

Verdens helseorganisasjon (WHO) skriver i en pressemelding at de er svært bekymret for situasjonen i Pakistan etter flommen, og omtaler det som en mulig ny Krise. De advarer mot «en bølge av sykdom og død». Drikkevann blir forurenset, og stillestående vann fører til at mygg sprer smittsomme sykdommer som malaria og denguefeber..

VG - 17 sep 22 kl. 10:01

Rødt raser før Krise-møte: – Legger opp til en skinndebatt

Når stortinget har ekstraordinært strøm-møte mandag får de små partiene kortere taletid. Rødt kaller det planlagte møtet «tidenes oppvisning i politisk handlingslammelse»..

Dagbladet - 15 sep 22 kl. 19:45

Advarer andre etter leppe-Krise

- Det føltes som om leppene mine skulle sprekke når som helst..

Klartale - 14 sep 22 kl. 08:45

Mangelen på sykepleiere kunne ha blitt løst

Mangelen på sykepleiere er stor. Hvert år forsøker de som styrer Norge å få flere til å bli sykepleiere. Nå viser ny rapport hvordan de kanskje kunne ha løst det.

Dagbladet - 13 sep 22 kl. 22:54

Ekspert spår russisk kollaps

Russland-forsker mener en ukrainsk seier er i sikte, og tror flere store tilbakeslag for russene kan utløse en plutselig Krise i Moskva..

Dagbladet - 12 sep 22 kl. 20:01

Verste på 70 år: - Krise

Italia opplever sin verste tørke på 70 år..

Aftenposten - 11 sep 22 kl. 21:09

Sverige er i Krise. Kanskje best å prøve Socialdemokraterna en gang til?

Det er hårfint mellom blokkene. Men svenskene ser ut til å velge det trygge og kjente i møte med det ukjente og farlige..

Aftenposten - 09 sep 22 kl. 14:21

Kong Charles’ opptreden i dagene fremover blir helt avgjørende

Storbritannia befinner seg i en eksistensiell Krise landet har sjeldent vært vitne til..

Klartale - 08 sep 22 kl. 11:00

Bare ett land er bedre å leve i enn Norge

FN sier det er dramatisk. Det står dårlig til med land i verden. Det viser en rapport fra verdens-organisasjonen.

Klartale - 11 jul 22 kl. 09:47

De har tatt makta fra lederne i landet

Sri Lanka har behov for en ny regjering. Det er klart etter at både president Gotabaya Rajapaksa og statsminister Ranil Wickremesinghe lørdag sa at de ville slutte. Det skjedde etter flere måneder med protester i landet.

Klartale - 05 sep 22 kl. 13:10

Finland og Sverige gjør noe annet enn Norge

Sanna Marin sier at det er et grep for å hindre at selskaper bryter sammen. Marin er Finlands statsminister.Hun ber nasjonal-forsamlingen godta en pakke på 10 milliarder euro.

E24 - 09 jul 22 kl. 18:52

Sør-Europa: Tørreste sommer på tusen år skaper KriseKrise

Gradestokken kryper opp mot 40 grader flere steder i Sør-Europa. Denne uken erklærte Italias statsminister Mario Draghi Krise i flere regioner..

NRK - 03 aug 22 kl. 19:34

Det kvite hus: – Ingen grunn til Krise

Det kvite hus seier det er ingen grunn for at Kina skal gjere det omstridde Pelosi-besøket til ei Krise. Det melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 01 sep 22 kl. 07:41

IMF skal støtte Kriserammede Sri Lanka

Sri Lanka, som er rammet av en dyp økonomisk og politisk Krise, har inngått en foreløpig avtale med IMF om et lån på 2,9 milliarder dollar. Det opplyser Det internasjonale pengefondet (IMF) torsdag. Summen tilsvarer 29 milliarder kroner, og pengene skal fordeles over en periode på fire år.

Dagbladet - 02 aug 22 kl. 14:58

- Alvorlig Krise

Professor Jo Jakobsen omtaler Nancy Pelosis Asia-turné som en veldig alvorlig internasjonal Krise. Professor Øystein Tunsjø sier at risikoen for krig mellom Kina og USA vil være mye større om 10 til 20 år enn i dag..

NRK - 30 aug 22 kl. 16:40

Energikostnader skaper Krise for britiske puber og bryggerier

Puber og bryggerier over hele Storbritannia kan bli tvunget til å stenge som følge av en økning i energiprisene på opptil 300 prosent. Advarselen kommer fra sjefene for seks av landets største bryggeri- og pubselskaper. De har sendt et åpent brev til regjeringen der de oppfordrer dem til å ta grep for å hindre ubotelig skade på den tradisjonsrike sektoren.

NRK - 30 aug 22 kl. 12:56

FN og Pakistan ber om 1,5 milliarder for å hjelpe flomrammede

FN og den pakistanske regjeringen ber verdens land om å gi over 1,5 milliarder kroner for å hjelpe de mange som er hardt rammet av de ødeleggende flommene. Pengene vil sørge for mat, vann, sanitæranlegg, nødundervisning, beskyttelse og helsehjelp til 5,2 millioner mennesker, sier FNs generalsekretær António Guterres i en videomelding. Han kaller flommene som har herjet i Pakistan den siste tiden for en kolossal Krise.

Klartale - 30 aug 22 kl. 11:06

Den mektige lederen slutter i politikken

Moqtada Sadr fra Irak har trukket seg fra politikken. Det skapte sterke reaksjoner hos folk. – Jeg kunngjør herved at jeg trekker meg tilbake for godt, skrev han på Twitter.

VG - 30 aug 22 kl. 10:34

45 millioner briter vil ikke klare strømregningen

På terskelen til den alvorligste økonomiske Krise på 40 år, kan Storbritannia få en statsminister som ikke aner hvordan hun skal løse den – eller hvorfor..

NRK - 29 aug 22 kl. 14:19

Demonstranter stormer Iraks nasjonalforsamling

Demonstranter stormer nasjonalforsamlingen i Irak etter at sjialederen Moqtada al-Sadr kunngjorde at han trekker seg fra all politikk. – Jeg kunngjør herved min endelige tilbaketrekking, skrev han mandag i en uttalelse på Twitter. Sjialederen vil ikke lenger blande seg i politiske saker, legger han til.

NRK - 30 jul 22 kl. 02:34

Krise i det svenske luftforsvaret på grunn av mannefall blant jagerflypiloter

Om lag 40 av det svenske luftforsvarets 100 jagerflypiloter går ut i permisjon i september. Årsaken er misnøye med at pensjonsalderen heves. Luftforsvarssjef Carl-Johan Edström beskriver situasjonen som prekær og sier det er Krise.

VG - 26 jul 22 kl. 07:08

Ola Borten Moe om synkende lærertall: Ingen Krise

For tredje år på rad synker antallet studenter som har fått studieplass ved lærerutdanningene i Norge. Utdanningsforbundet fortviler, men høyere utdanningsminister Ola Borten Moe sier det ikke er noen Krise..

NRK - 23 aug 22 kl. 10:08

Full stopp i vikarer og innkjøp

Det er full økonomisk Krise i Finnmarkssykehuset. Styret som sitter samla nå har et forslag på bordet som kan bety full stopp når det gjelder innleie av vikarer fra byrå. Alle innkjøp kan også bli stansa umiddelbart..

Klartale - 23 aug 22 kl. 06:30

Ukrainere lengter hjem

8. mars tok Tajsiia Mokrozub med seg babyen sin og dro. I to uker hadde krigen i Ukraina herjet.

Aftenposten - 22 aug 22 kl. 22:56

Nå er det du som bør være bekymret, Klopp

OM FOTBALL: Krisen i Manchester United er langt fra over. Men nå nærmer det seg en Krise for Jürgen Klopps Liverpool..

NRK - 22 aug 22 kl. 08:44

Økonomisk Krise for Finnmarkssykehuset

– Vi er nødt å klare oss med færre ressurser enn i dag. Det sier styreleder i Finnmarkssykehuset Lena Nymo Helli. Likviditeten i Finnmarkssykehuset er kritisk og det er nødvendig å gjøre drastiske tiltak.

VG - 20 aug 22 kl. 19:59

Syv strake tap for Kriserammede Sarpsborg 08

(Odd – Sarpsborg 08 1–0) Etter å ha begeistret i sesongstarten, befinner Sarpsborg 08 seg nå i en Krise. Lørdagens tap for Odd gjør at de nå står med syv tap på rad i Eliteserien..

Aftenposten - 20 aug 22 kl. 19:59

Odd dediserte seier til avdøde Daniel Andersen

(Odd – Sarpsborg 08 1–0) Etter å ha begeistret i sesongstarten, befinner Sarpsborg 08 seg nå i en Krise..

Aftenposten - 20 aug 22 kl. 09:00

Hvilken Krise står vi i? Les dette. Fort, nærmest uten å puste.

Hold ut litt til, sier helseministeren..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com