Jusjtsjenko

Tuesday, 16 July, 15:21

Nyheter om Jusjtsjenko

Klartale - 14 feb 23 kl. 11:20

Krigen splittet den unge, ukrainske familien

Vlada Jusjtsjenko måtte flykte fra Ukraina. Hun er bare 19 år gammel. Hun flyktet til Romania.

VG - 26 maj 24 kl. 19:08

Ukrainsk eks-president til VG om mulige Putin-samtaler: – Ingen forhandlet med Hitler

Ukrainas tidligere president Viktor Jusjtsjenko (70) mener det «ville være en skam» å sette seg ned og forhandle med Vladimir Putin (71)..

VG - 07 mar 22 kl. 00:37

Les dagens VG her!

Viktor Jusjtsjenko ville knytte Ukraina mot Vesten. Han ble forgiftet – og mistet nesten livet. Volodymyr Zelenskyj nekter å trekke tilbake Nato-ønsket.

E24 - 27 maj 15 kl. 06:14

Viktor Jusjtsjenko mener Ukraina kan be om gjeldslette

Krigen har brakt Ukraina til konkursens rand, og landet må kunne be om at noe av gjelden ettergis, mener landets tidligere president Viktor Jusjtsjenko..

NRK - 26 maj 15 kl. 12:07

Vil ha fredsstyrke til Ukraina

– En fredsbevarende styrke er nøkkelen til å begrense konflikten og til sist få slutt på den, sier Ukrainas tidligere president Viktor Jusjtsjenko til NTB. Jusjtsjenko taler i dag under Oslo Freedom Forum..

Hegnar.no - 04 apr 15 kl. 07:17

Charlie-spaltist, Twitter-topp og Jusjtsjenko til Oslo

Til Oslo Freedom Forum i slutten av mai kommer talere som Charlie Hebdo-spaltist Zineb el Rhazoui, konserndirektør Colin Crowell i Twitter og Ukrainas tidligere president Viktor Jusjtsjenko..

NRK - 26 maj 15 kl. 23:32

Justsjenko: – Russland må forhandle

Provestlige Viktor Jusjtsjenko er i Oslo for å være med på Oslo Freedom Forum. Der snakket han om situasjonen i hjemlandet hvor konflikten mellom myndighetene og opprørerne i øst ikke ser ut til å ha noen ende..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com