Jersey

Torsdag, 29 Juli, 22:38

Nyheter om Jersey

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 19:59

Skuespiller Rick Aiello er død

Skuespilleren Rick Aiello har dødd, bekrefter moren hans overfor kjendisnettstedet TMZ. Han er kjent for rollen i blant annet «Twin Peaks» og er sønn av skuespillerlegenden Danny Aiello, kjent fra «Gudfaren». Rick Aiello døde mandag kveld i New Jersey, 65 år gammel, etter en lang tids kamp mot kreft i bukspyttkjertelen.

Dagbladet - 07 mai 21 kl. 08:52

Var «klare for krig». Snudde

«Vi kan bringe Jersey i knestående», sa de franske fiskerne. «Victoire» - seier - skrev britisk presse hånlig da fiskebåtene returnerte fra Jersey..

NRK - 06 mai 21 kl. 23:14

Blokaden avblåst ved Jersey

Striden om fiskerettigheter ved Jersey har blåst over i denne omgang. Britene kaller hjem to marinefartøyer, og statsminister Boris Johnson sier seg fornøyd. 50 franske fiskebåter protesterte mot nye fiskeregler etter at Storbritannia gikk ut av EU ved årsskiftet..

NRK - 06 mai 21 kl. 12:14

Sender to franske båter til Jersey

To franske patruljebåter er sendt til farvannet nær den selvstyrte britiske øya Jersey. Torsdag morgen protesterte 50 franske fiskebåter mot nye regler om fiskerettigheter etter brexit. Storbritannia har sendt marinefartøy for å overvåke situasjonen..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 07:56

Storbritannia sender marinefartøy til Jersey – Frankrike truer med å kutte strømmen

To britiske marinefartøy sendes til Jersey etter at Frankrike truet med å kutte strømmen til øya..

NRK - 05 mai 21 kl. 23:10

Sender krigsskip til Jersey

Den britiske marinen sender to skip til kanaløya Jersey etter at Frankrike har truet med å blokkere havna i Saint Helier, melder Sky News. Frankrike har også truet me då kutte strømforsyningen til øya. Striden bunner i uenighet om fiskeriregler etter brexit..

NRK - 08 mai 21 kl. 19:22

Dataangrep mot rørledningsnett

Et dataangrep har ført til stans i all drift i et nett av rørledninger som leverer rundt 45 prosent av alt drivstoff på USAs østkyst. Rørledningsnettet strekker seg fra Texas til New Jersey. Et eksternt firma er hyret inn for å etterforske angrepet..

NRK - 06 mai 21 kl. 19:33

Britene kaller hjem marinefartøy

To skip fra den britiske marinen kalles hjem fra øya Jersey i Den engelske kanal. Skipene rykket ut for å overvåke protester fra franske fiskere i havnen i St. Helier.

NRK - 04 mai 21 kl. 19:41

Frankrike raser mot nye fiskeregler

Regjeringen i Frankrike varsler gjengjeldelse og konsekvenser for strømforsyningen til Jersey etter at Storbritannia innførte nye fiskeriregler. Reglene legger begrensninger på franske fiskere som vil operere nær øyene i Den engelske kanal. Fiskeri var et av de vanskeligste temaene i forhandlingene om brexitavtalen.

VG - 03 mai 21 kl. 21:59

Lokker med gratis øl om du tar vaksine

Guvernøren i New Jersey kunngjorde mandag at folk i delstaten som tar første vaksinedose denne måneden kan få en gratis øl..

Dagbladet - 29 april 21 kl. 18:36

Tilstår dobbeltdrap etter 47 år

Seriemorderen innrømmer å ha voldtatt og drept to tenåringsjenter i New Jersey i 1974..

NRK - 11 jan. 21 kl. 04:22

PGA-Amerika bryter med Trump

PGA-Amerika kutter bånd til Trump etter hendelsen mot Kongressen onsdag 6. januar. PGA-presidenten sier at styret stemte for å si opp avtalen med Trump National i Bedminster i New Jersey.

NRK - 17 jan. 21 kl. 22:49

Senator: Alt klart for riksrett

Alt er klart for Senatets riksrettsprosess mot Donald Trump, ifølge senatoren Cory Brooker. Riksrettsprosessen vil bli gjennomført så raskt som mulig, sa den demokratiske New Jersey-senatoren til TV-kanalen NBC søndag..

NRK - 11 jan. 21 kl. 04:22

Golfforbund bryter med Trump

Det profesjonelle golfforbundet PGA kutter båndene til Donald Trump etter stormen mot Kongressen, melder nyhetsbyrået AP. PGA-styret har stemt for å si opp avtalen med Trump National-klubben i New Jersey, slik at PGA-mesterskapet blir flyttet..

NRK - 04 nov. 20 kl. 02:03

Sju nye delstater til Biden

Joe Biden har vunnet delstatene Delaware, Illinois, Maryland, Massachusetts, New Jersey, New Jersey og Rhode Island,.

NRK - 23 nov. 20 kl. 21:51

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 23 nov. 20 kl. 03:36

Christie sier søksmålene er pinlige

Tidligere guvernør i New Jersey, republikaneren Chris Christie, ber president Donald Trump erkjenne valgnederlaget, skriver BBC. Christie kaller anstrengelsene fra Trumps advokater på å omgjøre valgresultatet for pinlige..

NRK - 05 nov. 20 kl. 03:06

Marijuana legaliseres flere steder

Velgerne i flere delstater i USA stemte tirsdag for å legalisere marihuana og noen andre substanser. Både Arizona, New Jersey, Montana og South Dakota slutter seg nå til elleve andre delstater som har legalisert marihuana..

NRK - 30 okt. 20 kl. 02:15

New York mot ny koronabølge

New York står overfor en smittebølge nummer to. Så langt har rundt én prosent av avlagte koronatester vært positive. I forrige uke steg tallet til 2 prosent, og onsdag til 2,7 prosent.

NRK - 11 okt. 20 kl. 01:41

Cannabis-valg i fem delstater i USA

Velgere i fem amerikanske delstaten skal stemme over legalisering av cannabis under valget i november, melder CNN. I Arizona, New Jersey, Sør-Dakota og Montana er det snakk fritt salg til voksne, mens i Mississippi er det snakk om medisinsk bruk..

P4 - 10 okt. 20 kl. 16:57

Trump-rådgiver ute av sykehuset

Donald Trumps valgkamprådgiver Chris Christie er ute av sykehus, etter å ha vært innlagt med koronasmitte. Det melder den tidligere guvernæren i New Jersey selv på Twitter. Han ble lagt inn 3.

NRK - 07 okt. 20 kl. 01:54

Får starte kontroll av poststemmer

En føderal dommer i New Jersey har avvist et forsøk fra Trump-kampanjen på å nekte delstaten å starte godkjenning av poststemmer 10 dager før valgdagen. Dommeren viste til at dette vil gi valgstyrene bedre tid til å kontrollere poststemmene, melder CNN..

VG - 05 okt. 20 kl. 13:55

206 personer på smittesporings-liste etter Trump-arrangement

Helsemyndighetene i New Jersey opplyser at de har fått en liste med minst 206 personer som kan ha vært utsatt for smitte under Trumps valgkamparrangement..

Dagbladet - 05 okt. 20 kl. 04:14

Omfattende smittesporing

Helsemyndighetene i New Jersey har tatt kontakt med alle de 200 som var på et møte med president Donald Trump torsdag, før han testet positivt for corona..

Dagbladet - 05 okt. 20 kl. 04:14

Omfattende smittesporing

Helsemyndighetene i New Jersey har tatt kontakt med alle de 200 som var på et møte med president Donald Trump torsdag, før han testet positivt for corona..

VG - 04 okt. 20 kl. 06:48

Trump-rådgiver innlagt på sykehus

Tidligere guvernør i New Jersey, Chris Christie, er innlagt på sykehus etter å ha testet positivt for coronavirus. Han var blant rådgiverne til Trump før tirsdagens presidentdebatt..

NRK - 04 okt. 20 kl. 02:52

Chris Christie lagt inn på sykehus

Tidligere guvernør i New Jersey, Chris Christie, er lagt inn på sykehus etter at han ble smittet av koronaviruset. Christie opplyste at han dro til sykehuset på anbefaling fra sin lege fordi han har astma. Han er også overvektig..

P4 - 03 okt. 20 kl. 17:55

Chris Christie koronsmittet

Guvernør i delstaten New Jersey, Chris Christie, har nå fått påvist smitte. Guvernøren var en av flere som deltok på nominasjonsmøtet for Amy Coney Barrett nylig, der flere fremtredende republikanere ikke overholdt smittevernreglene. Fra før av har tre senatorer i det republikanske partiet siden i går blitt smittet..

NRK - 02 okt. 20 kl. 18:46

Visste om smittet Trump-rådgiver

Det hvite hus visste at Trump-rådgiver Hope Hicks hadde testet positivt da Donald Trump reiste til New Jersey torsdag ettermiddag for å delta i et pengeinnsamlingsmøte. Det bekreftet statssjef i Det hvite hus Mark Meadows overfor CNN..

P4 - 02 okt. 20 kl. 13:37

- Skal ha prøvd å skjule smitte

- Trump-administrasjonen skal ha prøvd å skjule at presidentens rådgiver var smittet av korona. Det hevder flere amerikanske medier. Ifølge CNN skal Donald Trump ha visst at hans rådgiver Hope Hicks var smittet før han dro på et valgkamparrangement i New Jersey i går.

NRK - 25 mai 20 kl. 19:38

965 nye smittede i New Jersey

Minst 965 nye smittetilfeller av Covid-19 og 16 dødsfall er rapportert i den amerikanske staten New Jersey det siste døgnet. Delstaten har hatt 155 092 smittetilfeller og 11 144 døde ifølge guvnernør i New Jersey, Phil Murphy..

NRK - 15 aug. 20 kl. 17:27

Politi-fagforening med Trump-støtte

New Yorks største fagforening for polititjenestemenn går ut med støtte til gjenvalg av president Donald Trump. Lederen for Police Benevolent Association (PBA), Patrick Lynch, deltok sammen med presidenten på et arrangement i New Jersey fredag..

NRK - 14 juni 20 kl. 20:33

New Jersey med 305 smittetilfeller

Det er noe ned fra lørdagens tall, men guvernør Phil Murphy har i dag delt på twitter at New Jersey har 305 nye smittetilfeller i dag. Så langt har staten 166 881 smittetilfeller og 12 625 døde..

Aftenposten - 20 juli 20 kl. 07:05

Sønnen til amerikansk dommer skutt og drept

Sønnen til en føderal amerikansk dommer i New Jersey er skutt og drept i familiens hjem. Dommerens mann ble også truffet, og tilstanden er kritisk..

Aftenposten - 27 juni 20 kl. 22:38

Princeton-universitetet fjerner Woodrow Wilsons navn

Princeton University i New Jersey har besluttet å kvitte seg med Woodrow Wilson-navnet og viser til den tidligere amerikanske presidentens rasisme..

P4 - 25 juni 20 kl. 10:44

Trump trosser karantene

USAs president Donald Trump trosser karantenereglene og reiser til New Jersey som planlagt i helgen. Delstaten krever at de som har vært i områder med utbredt smitte skal i karantene, og Trump har vært både i Oklahoma og Arizona sist uke. Flere i staben rundt presidenten har fått smitten påvist, i følge staben så testes også Trump jevnlig..

NRK - 25 juni 20 kl. 09:23

President Trump trosser karantene

USAs president Donald Trump reiser til New Jersey som planlagt i helgen, selv om delstaten krever at de som har vært i områder med utbredt smitte skal i karantene. Trump har vært i Oklahoma og Arizona sist uke, men staben sier han testes jevnlig..

NRK - 25 juni 20 kl. 05:30

Karantene for interne reiser i USA

New York, Connecticut og New Jersey ber reisende fra delstater med mye koronasmitte, om å gå i karantene i to uker etter ankomst. De tre delstatene på østkysten har stagget smitteraten noe, mens det har vært hopp i smitten i delstater i sør og vest..

VG - 15 mai 20 kl. 10:23

Forvirring om skatteparadiser

Norges Bank sammenlikner Jersey og Cayman-øyene med Norge og Danmark, men gir det mening? Det kommer an på hvem man spør. OECD sier ja, EU sier nei, og Tax Justice Network som jobber for global skatterettferd sier nei og atter nei.

Dagbladet - 17 april 20 kl. 08:20

Anonymt tips avslørte 17 bortgjemte lik

Guvernøren i New Jersey har bedt riksadvokaten granske et sykehjem i Andover etter likfunn..

VG - 17 april 20 kl. 03:41

Fant 17 døde ved sykehjem i USA etter anonymt tips

Et anonymt tips ledet politiet i en liten amerikansk by i delstaten New Jersey til funnet av 17 døde personer på et sykehjem..

Dagbladet - 16 april 20 kl. 05:35

- Brøt retningslinjer

Reiste fra Washington til New Jersey, i strid med retningslinjene..

NRK - 13 april 20 kl. 20:38

Statar skal samarbeide om opning

New York skal samarbeide med fleire statar i USA skal samarbeide når dei igjen skal opne samfunnet. Dei skal koordinere opning av skolar og bedrifter. New Jersey, Connecticut, Pennsylvania, Rhode Island og Delaware skal samarbeide med USA..

VG - 03 april 20 kl. 20:48

Deila rakk akkurat å hente familien til New York

Fra sin flunkende nye leilighet ved Hudson-elven i New Jersey, ser Ronny Deila (44) over til et folketomt Manhattan. Det gir tid til refleksjon – og ikke minst en mulighet til å gjøre ting han ikke rekker ellers – som å lære seg spansk..

P4 - 29 mars 20 kl. 07:16

Trump innfører ikke karantene

Amerikanske myndigheter vil ikke å innføre karanteneregler for New York, New Jersey og Connecticut, som er hardt rammet av koronavirus. USAs president Donald Trump sa i går at han vurderte de inngripende tiltakene for å hindre innbyggerne å reise til andre deler av landet. Istedet oppfordres alle til å avstå fra reiser som ikke er strengt nødvendig.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt