Jersey

Sunday, 19 September, 11:10

Nyheter om Jersey

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 sep 21 kl. 09:36

En person død i New Jersey

En person har dødd av flommen som har rammet New Jersey i USA, melder CNN. Uværet Ida har ført til kraftig regn og flom flere steder på østkysten av USA, og både New Jersey og New York har erklært unntakstilstand..

NRK - 02 sep 21 kl. 23:23

Dødstallene stiger etter uværet

Antall omkomne etter det kraftige regnværet i New York og New Jersey har steget til minst 41, melder nyhetsbyrået AFP torsdag kveld. Blant de døde er blant annet en to år gammel gutt. Jeg er lei for å rapportere at minst 23 borgere i New Jersey har mistet livet i denne stormen, sier guvernør Phil Murphy.

NRK - 08 sep 21 kl. 05:21

Biden: – Det blir verre

USAs president Joe Biden advarte om klimaendringer da han tirsdag besøkte New Jersey og New York og så på ødeleggelsene etter ekstremværet «Ida». For noen dager siden besøkte han orkanrammede Louisiana for å se på ødeleggelsene der. Han mener ekstremværet USA har hatt i sommer, er et varsel om at det blir verre.

VG - 03 sep 21 kl. 02:21

Minst 46 personer døde i styrtregn: – Jeg har ikke ord. To-åring druknet

En nabo skal ha forsøkte å hjelpe en toåring og to voksne ut fra leiligheten under henne, men vannmengdene ble for voldsomme. I New Jersey omkom 23 mennesker da bilene de satt i ble tatt av flommen..

NRK - 02 sep 21 kl. 23:23

29 døde etter uværet i USA

Antall omkomne etter det kraftige regnværet i New York og New Jersey har steget til 29, melder NBC News torsdag kveld. Blant de døde er blant annet en to år gammel gutt. Flere deler av storbyen ble oversvømt natt til torsdag, og de fleste T-banelinjene måtte stenges.

Aftenposten - 02 sep 21 kl. 22:31

Kjellerleiligheter i Queens og Brooklyn ble dødsfeller. Vannet flommet inn etter enorme nedbørsmengder.

Tallet på døde etter det voldsomme regnværet i New York, New Jersey og Pennsylvania har steget til 24, melder New York….

NRK - 02 sep 21 kl. 17:17

Minst 22 omkommet etter Ida

Dødstallet stiger etter styrtregnet som fulgte orkanen Ida i det nørdsøstlige USA. Ifølge NBC News er minst 22 personer omkommet i New York og New Jersey..

NRK - 02 sep 21 kl. 11:32

Dødstallet øker i USA

Minst åtte personer er nå bekreftet døde i nordøstlige USA etter styrtregnet som fulgte orkanen Ida, melder CNN. Sju av dødsfallene er rapportert i New York, mens et dødsfall har skjedd i Passaic i New Jersey, skriver kanalen..

NRK - 02 sep 21 kl. 10:26

Minst seks omkommet etter Ida

Minst seks personer er bekreftet omkommet i New York og New Jersey i USA, melder Reuters. Etterdønningene av orkanen Ida har ført til kraftig regn og flom flere steder på USAs østkyst..

Aftenposten - 02 sep 21 kl. 07:51

Flom, strømkutt og evakueringer. Guvernører erklærer krisetilstand i New York og New Jersey.

Uværet Ida herjer nå østkysten av USA. Tusenvis er evakuert i Pennsylvania og det er erklært krisetilstand både i New….

VG - 02 sep 21 kl. 06:55

Orkanen Ida: Erklærer unntakstilstand i New York

Uværet Ida, som tidligere i uken rammet det sørlige USA, er nå på østkysten. Tusenvis er evakuert i Pennsylvania, og det er unntakstilstand i New York og New Jersey..

NRK - 23 aug 21 kl. 05:36

Uvær ga strømbrudd og flom i USA

Store nedbørsmengder som følge av den tropiske stormen Henri har ført til oversvømmelser flere steder på den amerikanske østkysten. I New England er 82.000 husstander uten strøm.

Dagbladet - 15 aug 21 kl. 12:06

Druknet valpen sin

En kvinne i New Jersey innrømmer å ha druknet sin tolv uker gamle valp fordi hun fryktet høye veterinærregninger..

NRK - 27 jul 21 kl. 19:59

Skuespiller Rick Aiello er død

Skuespilleren Rick Aiello har dødd, bekrefter moren hans overfor kjendisnettstedet TMZ. Han er kjent for rollen i blant annet «Twin Peaks» og er sønn av skuespillerlegenden Danny Aiello, kjent fra «Gudfaren». Rick Aiello døde mandag kveld i New Jersey, 65 år gammel, etter en lang tids kamp mot kreft i bukspyttkjertelen.

Dagbladet - 07 maj 21 kl. 08:52

Var «klare for krig». Snudde

«Vi kan bringe Jersey i knestående», sa de franske fiskerne. «Victoire» - seier - skrev britisk presse hånlig da fiskebåtene returnerte fra Jersey..

NRK - 06 maj 21 kl. 23:14

Blokaden avblåst ved Jersey

Striden om fiskerettigheter ved Jersey har blåst over i denne omgang. Britene kaller hjem to marinefartøyer, og statsminister Boris Johnson sier seg fornøyd. 50 franske fiskebåter protesterte mot nye fiskeregler etter at Storbritannia gikk ut av EU ved årsskiftet..

NRK - 06 maj 21 kl. 12:14

Sender to franske båter til Jersey

To franske patruljebåter er sendt til farvannet nær den selvstyrte britiske øya Jersey. Torsdag morgen protesterte 50 franske fiskebåter mot nye regler om fiskerettigheter etter brexit. Storbritannia har sendt marinefartøy for å overvåke situasjonen..

Aftenposten - 06 maj 21 kl. 07:56

Storbritannia sender marinefartøy til Jersey – Frankrike truer med å kutte strømmen

To britiske marinefartøy sendes til Jersey etter at Frankrike truet med å kutte strømmen til øya..

NRK - 05 maj 21 kl. 23:10

Sender krigsskip til Jersey

Den britiske marinen sender to skip til kanaløya Jersey etter at Frankrike har truet med å blokkere havna i Saint Helier, melder Sky News. Frankrike har også truet me då kutte strømforsyningen til øya. Striden bunner i uenighet om fiskeriregler etter brexit..

NRK - 08 maj 21 kl. 19:22

Dataangrep mot rørledningsnett

Et dataangrep har ført til stans i all drift i et nett av rørledninger som leverer rundt 45 prosent av alt drivstoff på USAs østkyst. Rørledningsnettet strekker seg fra Texas til New Jersey. Et eksternt firma er hyret inn for å etterforske angrepet..

NRK - 06 maj 21 kl. 19:33

Britene kaller hjem marinefartøy

To skip fra den britiske marinen kalles hjem fra øya Jersey i Den engelske kanal. Skipene rykket ut for å overvåke protester fra franske fiskere i havnen i St. Helier.

NRK - 04 maj 21 kl. 19:41

Frankrike raser mot nye fiskeregler

Regjeringen i Frankrike varsler gjengjeldelse og konsekvenser for strømforsyningen til Jersey etter at Storbritannia innførte nye fiskeriregler. Reglene legger begrensninger på franske fiskere som vil operere nær øyene i Den engelske kanal. Fiskeri var et av de vanskeligste temaene i forhandlingene om brexitavtalen.

VG - 03 maj 21 kl. 21:59

Lokker med gratis øl om du tar vaksine

Guvernøren i New Jersey kunngjorde mandag at folk i delstaten som tar første vaksinedose denne måneden kan få en gratis øl..

Dagbladet - 29 apr 21 kl. 18:36

Tilstår dobbeltdrap etter 47 år

Seriemorderen innrømmer å ha voldtatt og drept to tenåringsjenter i New Jersey i 1974..

NRK - 11 jan 21 kl. 04:22

PGA-Amerika bryter med Trump

PGA-Amerika kutter bånd til Trump etter hendelsen mot Kongressen onsdag 6. januar. PGA-presidenten sier at styret stemte for å si opp avtalen med Trump National i Bedminster i New Jersey.

NRK - 17 jan 21 kl. 22:49

Senator: Alt klart for riksrett

Alt er klart for Senatets riksrettsprosess mot Donald Trump, ifølge senatoren Cory Brooker. Riksrettsprosessen vil bli gjennomført så raskt som mulig, sa den demokratiske New Jersey-senatoren til TV-kanalen NBC søndag..

NRK - 11 jan 21 kl. 04:22

Golfforbund bryter med Trump

Det profesjonelle golfforbundet PGA kutter båndene til Donald Trump etter stormen mot Kongressen, melder nyhetsbyrået AP. PGA-styret har stemt for å si opp avtalen med Trump National-klubben i New Jersey, slik at PGA-mesterskapet blir flyttet..

NRK - 04 nov 20 kl. 02:03

Sju nye delstater til Biden

Joe Biden har vunnet delstatene Delaware, Illinois, Maryland, Massachusetts, New Jersey, New Jersey og Rhode Island,.

NRK - 23 nov 20 kl. 21:51

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 23 nov 20 kl. 03:36

Christie sier søksmålene er pinlige

Tidligere guvernør i New Jersey, republikaneren Chris Christie, ber president Donald Trump erkjenne valgnederlaget, skriver BBC. Christie kaller anstrengelsene fra Trumps advokater på å omgjøre valgresultatet for pinlige..

NRK - 05 nov 20 kl. 03:06

Marijuana legaliseres flere steder

Velgerne i flere delstater i USA stemte tirsdag for å legalisere marihuana og noen andre substanser. Både Arizona, New Jersey, Montana og South Dakota slutter seg nå til elleve andre delstater som har legalisert marihuana..

NRK - 30 okt 20 kl. 02:15

New York mot ny koronabølge

New York står overfor en smittebølge nummer to. Så langt har rundt én prosent av avlagte koronatester vært positive. I forrige uke steg tallet til 2 prosent, og onsdag til 2,7 prosent.

NRK - 11 okt 20 kl. 01:41

Cannabis-valg i fem delstater i USA

Velgere i fem amerikanske delstaten skal stemme over legalisering av cannabis under valget i november, melder CNN. I Arizona, New Jersey, Sør-Dakota og Montana er det snakk fritt salg til voksne, mens i Mississippi er det snakk om medisinsk bruk..

P4 - 10 okt 20 kl. 16:57

Trump-rådgiver ute av sykehuset

Donald Trumps valgkamprådgiver Chris Christie er ute av sykehus, etter å ha vært innlagt med koronasmitte. Det melder den tidligere guvernæren i New Jersey selv på Twitter. Han ble lagt inn 3.

NRK - 07 okt 20 kl. 01:54

Får starte kontroll av poststemmer

En føderal dommer i New Jersey har avvist et forsøk fra Trump-kampanjen på å nekte delstaten å starte godkjenning av poststemmer 10 dager før valgdagen. Dommeren viste til at dette vil gi valgstyrene bedre tid til å kontrollere poststemmene, melder CNN..

VG - 05 okt 20 kl. 13:55

206 personer på smittesporings-liste etter Trump-arrangement

Helsemyndighetene i New Jersey opplyser at de har fått en liste med minst 206 personer som kan ha vært utsatt for smitte under Trumps valgkamparrangement..

Dagbladet - 05 okt 20 kl. 04:14

Omfattende smittesporing

Helsemyndighetene i New Jersey har tatt kontakt med alle de 200 som var på et møte med president Donald Trump torsdag, før han testet positivt for corona..

Dagbladet - 05 okt 20 kl. 04:14

Omfattende smittesporing

Helsemyndighetene i New Jersey har tatt kontakt med alle de 200 som var på et møte med president Donald Trump torsdag, før han testet positivt for corona..

VG - 04 okt 20 kl. 06:48

Trump-rådgiver innlagt på sykehus

Tidligere guvernør i New Jersey, Chris Christie, er innlagt på sykehus etter å ha testet positivt for coronavirus. Han var blant rådgiverne til Trump før tirsdagens presidentdebatt..

NRK - 04 okt 20 kl. 02:52

Chris Christie lagt inn på sykehus

Tidligere guvernør i New Jersey, Chris Christie, er lagt inn på sykehus etter at han ble smittet av koronaviruset. Christie opplyste at han dro til sykehuset på anbefaling fra sin lege fordi han har astma. Han er også overvektig..

P4 - 03 okt 20 kl. 17:55

Chris Christie koronsmittet

Guvernør i delstaten New Jersey, Chris Christie, har nå fått påvist smitte. Guvernøren var en av flere som deltok på nominasjonsmøtet for Amy Coney Barrett nylig, der flere fremtredende republikanere ikke overholdt smittevernreglene. Fra før av har tre senatorer i det republikanske partiet siden i går blitt smittet..

NRK - 02 okt 20 kl. 18:46

Visste om smittet Trump-rådgiver

Det hvite hus visste at Trump-rådgiver Hope Hicks hadde testet positivt da Donald Trump reiste til New Jersey torsdag ettermiddag for å delta i et pengeinnsamlingsmøte. Det bekreftet statssjef i Det hvite hus Mark Meadows overfor CNN..

P4 - 02 okt 20 kl. 13:37

- Skal ha prøvd å skjule smitte

- Trump-administrasjonen skal ha prøvd å skjule at presidentens rådgiver var smittet av korona. Det hevder flere amerikanske medier. Ifølge CNN skal Donald Trump ha visst at hans rådgiver Hope Hicks var smittet før han dro på et valgkamparrangement i New Jersey i går.

NRK - 25 maj 20 kl. 19:38

965 nye smittede i New Jersey

Minst 965 nye smittetilfeller av Covid-19 og 16 dødsfall er rapportert i den amerikanske staten New Jersey det siste døgnet. Delstaten har hatt 155 092 smittetilfeller og 11 144 døde ifølge guvnernør i New Jersey, Phil Murphy..

NRK - 15 aug 20 kl. 17:27

Politi-fagforening med Trump-støtte

New Yorks største fagforening for polititjenestemenn går ut med støtte til gjenvalg av president Donald Trump. Lederen for Police Benevolent Association (PBA), Patrick Lynch, deltok sammen med presidenten på et arrangement i New Jersey fredag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt