Huk

Torsdag, 29 Juli, 18:31

Nyheter om Huk

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 juli 21 kl. 12:03

Sammenstøt båt og vannscooter

Det har vært et sammenstøt mellom en båt og en vannscooter utenfor Huk i Oslo, skriver politiet på Twitter. To personer på vannscooteren er fraktet til land, de er bevisste og blir fraktet videre av ambulanse. Båten involvert i uhellet er fraktet til land.

NRK - 28 mai 21 kl. 19:03

Setter inn ekstra vektere

Ruter setter inn ekstra vektere på Rådhusbrygga og badestedet Huk. Det ventes stor pågang av badegjester i helga i forbindelse med det fine været som endelig har meldt sin ankomst. Pressesjef i Ruter, Øystein Dahl Johansen, oppfordrer folk til å følge smittevernreglene.

Aftenposten - 28 mai 21 kl. 15:33

Ruter om drømmehelgen: – Finn andre steder enn Huk og øyene

Sommervarmen treffer Oslo samtidig som byen åpner opp. Det resulterer i store mengder utepils, grilling, bading – men….

NRK - 25 april 21 kl. 00:09

Store samlinger av folk i Oslo

Det har vært og er store ansamlinger av ungdom enkelte steder i Oslo lørdag kveld. På st.Hanshaugen har det vært opp mot 1000 ungdommer samlet ute.

NRK - 25 april 21 kl. 00:09

Store samlinger av ungdommer i Oslo

Det har vært og er store ansamlinger av ungdom enkelte steder i Oslo lørdag kveld. På st.Hanshaugen har det vært opp mot 1000 ungdommer samlet ute.

NRK - 09 aug. 20 kl. 02:04

Fester på Huk og i Paradisbukta

Politiet i Oslo melder om at det er mange folk samlet på bakdestrendene Huk og Parakdisbukta. Festen på Huk skal ha avtatt, mens det er mange som fester i Paradisbukta..

Aftenposten - 26 okt. 20 kl. 19:01

Badeplassen Huk oppgraderes: Bruker 35 millioner på garderobe for livreddere og nye doer

Men ifølge Bymiljøetaten har de ikke råd til livreddere på hverken Huk, Sørenga eller i Hvervenbukta neste sommer..

Aftenposten - 30 nov. 20 kl. 10:44

Oslo kommune snur: Skal blåse liv i strandrestauranten på Huk

Hukodden strandrestaurant på Bygdøy har stått tom i over to år. Bare 40 meter unna bruker Oslo kommune 35 mill. på splitter nytt kafé- og toalettbygg..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 09:09

Strandrestauranten på Huk har stått tom i to år. Kommunen har ingen planer for bygget.

Bare 40 meter unna bruker Oslo kommune 35 millioner på splitter nytt kafé- og toalettbygg. – Det henger ikke på greip, sier Camilla Wilhelmsen i Oslo Frp..

NRK - 25 juli 20 kl. 23:23

Brann i flere søppeldunker i Oslo

Brannetaten i Oslo har rykket ut til Huk og Bygdøy allé etter meldinger om brann i søppeldunker lørdag kveld..

P4 - 21 juni 20 kl. 14:35

MDG reagerer etter busskaos i Oslo

Miljøpartiet de Grønne ber folk skjerpe seg etter at badegjester skal ha stormet en buss på vei til Huk i Oslo fredag kveld. En vekter som var satt inn for å sørge for at folk holdt avstand på bussen ble i tillegg angrepet, ifølge Ruter. Miljøbyråd i MDG, Arild Hermstad, sier til NTB at alle blir tapere når slikt skjer, og at sommerstemning ikke kan på bekostning av smittevern..

NRK - 21 juni 20 kl. 14:36

Ber folk skjerpe seg etter busskaos

MDGs Arild Hermstad ber folk skjerpe seg etter at det var kaos og aggressiv stemning på busser til badestranda Huk i Oslo fredag. – En-meters-regelen gjelder fortsatt. Om bussen eller banen er full, må dere vente på neste, sier han..

VG - 21 juni 20 kl. 10:14

Amper stemning på buss fra badeplass i Oslo: – Folk må skjerpe seg

Fredag kveld ble politiet tilkalt da rundt 70 personer trengte seg på en buss fra det populære badestedet Huk i Oslo. Byråd Arild Hermstad (MDG) mener at hendelsen er uakseptabel og ber folk om å skjerpe seg..

P4 - 20 juni 20 kl. 14:14

Ber badegjester vise hensyn

En vekter ble i går angrepet av aggressive badegjester på vei til Huk i Oslo. Vekteren forsøkte å hindre at en buss ble overfylt, da badegjestene skal ha brutt opp den bakerste inngangen og stormet kjøretøyet med over 70 passasjerer. Pressevakt i Ruter, Øystein Dahl Johansen, sier de ser alvorlig på hendelsen og ber folk vise mer hensyn, og følge smitterådene..

NRK - 20 juni 20 kl. 14:04

Ruter ber badegjester vise hensyn

Kollektivtransportselskapet Ruter ber badegjester i Oslo vise hensyn overfor selskapets ansatte etter «kaos og aggressiv stemning» på bussen til Huk i Oslo. Fredag kveld ble en vekter angrepet og badegjester stormet bussen med over 70 passasjerer..

Dagbladet - 10 juni 20 kl. 05:10

Sørenga gjør ham urolig

Helsebyråd Robert Steen (Ap) erkjenner overfor Dagbladet at store folkemengder på Sørenga og Huk gjør ham like urolig som forrige ukes demonstrasjon..

NRK - 31 mai 20 kl. 18:11

Parkeringskaos ved badeplasser

I Oslo har det varme pinseværet gitt parkeringskaos ved flere badeplasser søndag. Politiet melder om at måten biler har parkert på både ved Huk på Bygdøy og på vei opp mot Steinbruvann på Grorud gjør det vanskelig å komme frem ved eventuelle ulykker..

NRK - 10 april 20 kl. 16:36

Slukker brann i søppelcontainer

For andre gang i dag er brannvesenet på Huk i Oslo for å slukke en brann i en søppelcontainer. Det skal være flere engangsgriller i søpla som er grunnen til brannen. De har vært på flere branner i søppelcontainere i Oslo i løpet av de siste timene..

Aftenposten - 28 mars 20 kl. 17:02

Sist helg valfartet folk til Oslos utfartssteder. Lørdag melder Ruter om så godt som tomme busser.

Parkeringsplassene på det populære rekreasjonsområdet Huk var langt under halvfulle lørdag..

NRK - 18 sep. 19 kl. 07:44

18 reddet fra drukning i sommer

Årets Strandtjeneste reddet i sommer 18 personer fra drukningsfare på Huk, Ingierstrand, Hvervenbukta og Sørenga sjøbad i Oslo-området og Rørestrand i Horten i Vestfold, ifølge Norges Livredningsselskap..

NRK - 10 juli 19 kl. 21:51

Person trua folk med skrutrekkar

Ein person har blitt tatt kontroll på etter personen trua forbipasserande med ein skrutrekkar ved Huk i Oslo. Ingen blei fysisk skada, melder politiet. Fleire patruljar er på staden..

P4 - 06 juni 18 kl. 16:04

Flere bøtelagt for brudd på bålforbud

Flere personer har nå blitt bøtelagt for brudd på forbudet mot åpen ild, som er innført i 14 av 18 fylker. Oslo politidistrikt opplyser til VG at de hadde 54 registrerte utrykninger i forbindelse med grill, bål og brann i søppelkasser i helgen. Og de måtte slukke 20 forlatte engangsgriller på Huk.

P4 - 31 mai 18 kl. 12:23

Sporveien sto bak oljesølet i Oslofjorden

Oljeutslippet i Alnaelven i går kom fra anlegget til Sporveien på Ryen i Oslo. Det bekrefter politiet Det var under tømming flere oljetanker at det rant 50.000 liter fyringsolje ut i eleven og videre ut i Oslofjorden.

NRK - 10 sep. 17 kl. 13:24

Orkanen har truffet Florida Keys

Orkanens øye har truffet Florida Keys helt sør i delstaten Florida, melder nyhetsbyrået AFP. – Alle i Florida Keys: Huk dere ned. De verste vindkastene har ikke kommet ennå, advarer lokale meteorologer på Twitter..

Dagbladet - 10 sep. 17 kl. 12:14

Orkanens øye raser mot Florida: - Det verste har ikke kommet. Huk dere ned!

De lokale meteorologene forventer at orkanen vil ramme Florida Keys i løpet av tre timer..

Dagbladet - 10 sep. 17 kl. 12:14

NÅ: Orkanens øye har truffet land: - Det verste har ikke kommet. Huk dere ned!

Det første offisielle varselet om ekstremvind i Florida Keys har kommet..

Aftenposten - 20 juli 17 kl. 21:30

Nei-leiren er splittet, i regjeringen er det krig. Nå frykter briter nederlag i brexit-forhandlingene.

MANNINGTREE (Aftenposten): Et år etter folkeavstemningen krangler britene så fillene flyr om livet utenfor EU. Trebarnsmoren Denise Huk angrer på at hun stemte for brexit..

Aftenposten - 20 juli 17 kl. 21:30

Nei-leiren er splittet, i regjeringen er det krig. Nå frykter briter nederlag i brexit-forhandlingene.

MANNINGTREE (Aftenposten): Et år etter folkeavstemningen krangler britene så fillene flyr om livet utenfor EU. Trebarnsmoren Denise Huk angrer på at hun stemte for brexit..

NRK - 13 juni 17 kl. 13:58

Lønnsenighet i Virke

Partene i lønnsforhandlingene innen Virke-området helse, utdanning og kultur (Huk) er kommet til enighet. Oppgjøret omfatter 30.000 arbeidstakere..

NRK - 19 nov. 16 kl. 06:08

Enighet etter mekling på overtid

Unio-forbundene og Virke ble i natt enige om en løsning for Helse, Utdanning og Kulturområdet (Huk) i Virke. Dette innebærer viderføring av offentlig tjenestepensjon og AFP. Dermed blir det ingen streik ved skoler, høyskoler, sykehus og museer..

Dagbladet - 19 nov. 16 kl. 05:32

Løsning i meklingen for skoler og sykehus

Unio-forbundene og Virke er blitt enige om en løsning for Helse, Utdanning og Kulturområdet (Huk) i Virke. Dermed blir det ingen streik ved skoler, høyskoler, sykehus og museer fra mandag av..

VG - 28 juli 16 kl. 12:55

Politiet om forlatte fritidsbåter: Et stort problem

Huk (VG) Norske båteiere lar båten og problemene seile sin egen sjø..

VG - 06 juni 16 kl. 21:06

Leon (8) fikk annengrads forbrenning av engangsgrill

Leon var på Huk på Bygdøy i Oslo da det som skulle være en hyggelig dag på stranden tok en dramatisk vending søndag..

Aftenposten - 01 juni 16 kl. 05:09

Klar for et bad? Vi har målt tempen

Mens temperaturen nærmer seg 30 grader, er det fremdeles ganske kjølig i vannet. En uoffisiell måling viste 15 grader på Huk og 11,5 på Tjuvholmen..

NRK - 27 mai 16 kl. 15:13

Forsøkt lurt inn i bil i Oslo

Fire unge jenter skal ha blitt forsøkt lurt inn i en bil på Huk i Oslo i dag. Politiet har kontroll på bilen, og etterforsker nå saken. Det var en av jentene som meldte fra til politiet om hendelsen som skjedde i formiddag..

P4 - 22 jan. 16 kl. 10:21

Politiet i Kirkenes beklager

Politiledelsen i Kirkenes beklager at en av de tre sjåførene som ble pågrepet i går for å frakte asylsøkere ut fra Ankomstsenter Finnmark, ble avkledd på glattcelle. Den kvinnelige sjåføren har i etterkant uttalt at hun følte det nedverdigende å måtte sitte på Huk, naken på cella. Politistasjonssjef Hans Møllebakken sier til VG i dag at dette var unødvendig..

VG - 21 jan. 16 kl. 23:17

Asylsjåfør: – Måtte kle meg naken, sitte på Huk og hoste

KIRKENES (VG) Merete Nordhus følte seg nedverdiget da hun ble satt på glattcelle av politiet for å ha fraktet asylsøkere. Nå venter det bot..

P4 - 09 des. 15 kl. 07:12

Kritisk til hvordan folk behandles på Trandum

Forholdene på Trandum får sterk kritikk av sivilombudsmannen i en helt fersk rapport. Der går det fram at de som bor på forvaringssenteret blir utsatt for et svært strengt kontrollregime. Blant annet må alle voksne kle av seg etter hvert besøk og sette seg på Huk over et speil.

Dagbladet - 17 aug. 14 kl. 10:55

Mulig drukning på Huk

Dykkere og politihunder søker etter kvinne i 30-årene..

NRK - 29 nov. 13 kl. 15:44

Livløs person funnet på Huk

Politiet har funnet et livløs person i vannet på Huk i Bygdøy..

VG - 30 nov. 13 kl. 10:45

Mann i 30-årene funnet død

En mann i 30-årene ble i går ettermiddag funnet død i strandkanten på Huk i Oslo..

VG - 29 nov. 13 kl. 16:08

Død person funnet i vannkanten ved Bygdøy

En person ble fredag ettermiddag funnet død i vannkanten ved Huk på Bygdøy i Oslo. Det var en forbipasserende som varslet om den døde personen..

TV2 - 29 nov. 13 kl. 15:54

Død mann funnet i sjøen i Oslo

En turgåer varslet fredag politiet om en livløs mann ved badestedet Huk i Oslo.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt