Gupta

Monday, 22 April, 18:50

Nyheter om Gupta

NRK - 29 nov 23 kl. 18:33

Inder tiltalt i USA for attentatplaner mot sikhleder

En indisk statsborger er tiltalt i USA for planer om å likvidere en indisk separatistleder. Påtalemyndigheten mener at også en indisk embetsmann var innblandet i planene. Det amerikanske justisdepartementet mener 52 år gamle Nikhil Gupta planla å likvidere en amerikansk statsborger i New York, heter det i den nylig offentliggjorte tiltalen.

NRK - 15 nov 23 kl. 10:14

Minst 30 personer omkommet i en bussulykke i India

Minst 30 mennesker har omkommet i det indisk-administrerte Kashmir etter en passasjerbuss skled av en fjellvei ned en skråning, opplyser politiet i landet. – Tretti passasjerer har omkommet i ulykken, forårsaket av at bussen traff autovernet på veien, sier politioverbetjent Sunil Gupta til AFP..

NRK - 16 jun 23 kl. 03:47

Nissans toppsjef går av

Nissans toppsjef Ashwani Gupta forlater selskapet, bekrefter den japanske bilprodusenten. Nissan opplyser at Gupta «har valgt å forlate selskapet for å forfølge andre muligheter fra 27. juni».

NRK - 23 jan 23 kl. 11:11

Økt bekymring for Zaporizjzja-kraftverket

Forholdene ved Ukrainas russiskkontrollerte atomkraftverk Zaporizjzja er «av økende bekymring». Det sier Olivier Gupta, som er leder for Western European Nuclear Regulators' Association (Wenra). Anlegget, som er fra sovjettiden, er Europas største.

Aftenposten - 03 nov 22 kl. 19:30

Inger Johanne Gupta gjorde verden lysere

Inger Johanne Gupta (1940–2022).

NRK - 07 jun 22 kl. 10:15

To av Gupta-brødrene pågrepet

To av medlemmene av den mektige og styrtrike Gupta-familien i Sør-Afrika har blitt pågrepet i Dubai, melder politiet der. De to brødrene Atul og Rajesh vil nå bli utlevert til Sør-Afrika, der de anklages for blant annet korrupsjon. Gupta-familien er tett knyttet til korrupsjonsskandalen rundt tidligere president Jacob Zuma.

Aftenposten - 05 jul 22 kl. 14:55

Han anklages for å ha «stjålet» Sør-Afrika

Brødrene Gupta ble styrtrike på sitt vennskap med Sør-Afrikas president Jacob Zuma. Nå kjemper de mot å bli utlevert..

Hegnar.no - 08 apr 19 kl. 17:20

- Effektene fra 737 MAx vil bli større

- Det blir avgjørende å se hvor lang tid det tar å få godkjennelse fra regulatoriske myndigheter, sier Akash Gupta i Fitch Ratings..

NRK - 14 feb 18 kl. 09:19

Politiaksjon mot Zuma-bånd

Sørafrikansk politi har aksjonert mot en eiendom tilhørende den innflytelsesrike Gupta-familien, som er under gransking for sine bånd til president Jacob Zuma. Aksjonen fant sted samtidig som ANC avventer svar fra Zuma etter å ha bedt ham gå av..

NRK - 31 mar 16 kl. 13:04

14 døde - mange fanget under bru

Minst 14 personer mistet livet og 70 ble skadd da ei uferdig bru kollapset i Kolkata i India. – Redningsaksjonen pågår fortsatt, og mange mennesker er fanget i ruinene, sier Anurag Gupta fra det nasjonale krisesenteret i India til AFP..

NRK - 31 mar 16 kl. 13:04

India: Minst 14 døde, 100 er savnet

Minst 14 personer mistet livet og 70 ble skadd da ei uferdig bru kollapset i Kolkata i India. – Redningsaksjonen pågår. Mange mennesker er fanget i ruinene, sier Anurag Gupta fra det nasjonale krisesenteret i India til AFP.

NRK - 18 mar 16 kl. 11:22

Zuma anklages for korrupsjon

Sør-Afrikas president Jacob Zuma anklages for å la sine nære venner i en av landets rikeste familier, Gupta-familien, utpeke ministre og tjenestemenn, skriver AFP. Zuma selv benekter anklagene..

Hegnar.no - 02 dec 14 kl. 13:37

Video: Indiske kvinner i kamp mot trakassering

Kvinnerettighetsforkjemperen Ruchira Gupta sier Indias kvinner viser mot i kampen mot seksuell trakassering og overgrep..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com