Daniel

Tuesday, 16 July, 13:52

Nyheter om Daniel

Aftenposten - 11 jul 24 kl. 12:13

Lillestrøm selger Daniel Skaarud (16) til Ajax

Den 16 år gamle U-landslagsspilleren Daniel Skaarud flytter fra Lillestrøm til storklubben Ajax i Nederland..

VG - 11 jul 24 kl. 12:13

Lillestrøm selger Daniel Skaarud (16) til Ajax

Den 16 år gamle U-landslagsspilleren Daniel Skaarud flytter fra Lillestrøm til storklubben Ajax i Nederland..

NRK - 17 jun 24 kl. 04:09

Daniel Radcliffe fikk sin første Tony-pris

Daniel Radcliffe, mest kjent for rollen som den unge trollmannen Harry Potter, nådde en ny milepæl i karrieren da han søndag fikk sin første Tony-pris. Prisen, som er Broadway og scenekunstens svar på Oscar, ble delt ut i New York. Radcliffe fikk prisen som beste skuespiller i en musikal for sin innsats i «Merrily We Roll Along».

Klartale - 08 jul 24 kl. 10:41

Telenor advarer om svindel

YouGov har gjort en undersøkelse for Telenor. De har spurt om folk bruker gjestenettverk på ferie. For eksempel på hoteller, kafeer og restauranter.

VG - 07 jul 24 kl. 21:46

På biltur til Afrika

Onkels bil kan kjøre mange mil - faktisk minst 2500. Nylig kjørte Tom Daniel Sylte og onkelen Leif Sylte 9000 kilometer fra Dombås til Nord-Afrika i det de selv kaller «verdens minste bil»..

VG - 28 jun 24 kl. 18:21

Norske Daniel Stisen med unik rolle i ny storsatsing

Bodybuilderen og skuespilleren røper rollen i sitt største prosjekt til nå..

Aftenposten - 26 jun 24 kl. 12:43

Mystisk Unge Høyre-debattant fikk alarmen til å gå: – Ryktet mitt står på spill

Daniel Chiyan skrev Ukraina-kronikk og signerte som Unge Høyre-medlem..

NRK - 24 jun 24 kl. 12:16

Barn skal sitte fast i grotte i Sverige

Aftonbladet melder at det pågår en stor redningsaksjon på Ekerö utenfor Stockholm. Et barn sitter fast i en grotte. Daniel Lundin i redningstjenestene sier til TV4 at de holder på å lete etter barnet, men at de foreløpig ikke har funnet noen.

NRK - 23 maj 24 kl. 23:33

Store Telia-problemer – mange mangler internett

Flere Telia-kunder mistet ved 21-tiden torsdag kveld internett. Selskapets nettside er oppe igjen, men mange kunder har fortsatt problemer. Ifølge nettsiden Downdetector var det ved 22-tiden over 5500 rapporterte problemer siden problemene startet ved 20.

NRK - 19 jun 24 kl. 23:53

Ecuador mørklagt av nasjonalt strømbrudd

Ecuador er rammet av et nasjonalt strømbrudd, som har mørklagt landet, sier energiministeren. Myndighetene jobber med å rette opp feilen. – Det er svikt i en overføringslinje som har utløst en bølge av utkoblinger, så det er ikke noe strøm på riksnivå, skriver fungerende energiminister Roberto Luque på X.

NRK - 19 jun 24 kl. 23:53

Ecuador ble mørklagt av nasjonalt strømbrudd

Ecuador er rammet av et nasjonalt strømbrudd, som har mørklagt landet, sa energiministeren onsdag kveld norsk tid. Myndighetene jobber med å rette opp feilen. Noen timer senere kom meldingen om at strømmen gradvis kommmer tilbake, men at det vil ta tre til fire timer før den er tilbake i hele landet.

NRK - 16 jun 24 kl. 22:28

IDF: Hizbollah bringer oss til randen av opptrapping

Opptrapping i angrepene mot Israel fra den libanesiske Hizbollah-militsen kan føre til en alvorlig eskalering, advarer det israelske militæret (IDF). – Hizbollahs økende aggresjon bringer oss til randen av det som kan bli en bredere eskalering, noe som kan få ødeleggende konsekvenser for Libanon og hele regionen, sier IDFs talsperson Daniel Hagari i en videouttalelse på engelsk søndag kveld. Siden Gaza-krigen brøt ut 7.

NRK - 13 maj 24 kl. 14:03

– Kan være regelbrudd i den norske fagjuryen

Daniel Owen (24), fagjurymedlem i den norske Eurovision-juryen, beklaget søndag at Norge ga Israel poeng. NRKs delegasjonsleder MGP, Stig Karlsen sier det kan være regelbrudd. – Vi ønsker å understreke at juryen skal bedømme låt, artist og fremføring uten å bli farget av politikk eller andre ikke musikalske forhold.

E24 - 12 jun 24 kl. 10:47

Daniel Skjeldam går av som sjef i Hurtigruten Group

Skjeldam forlater sjefsstolen og blir styremedlem i rederiet..

VG - 11 jun 24 kl. 15:55

Hacket på Snap: – Fikk hjertet i halsen

Plutselig spurte «Daniel» om vennene kunne vippse penger for ham. Problemet var bare at dette ikke var Daniel..

VG - 01 maj 24 kl. 20:00

Daniel Radcliffe om J.K. Rowling: – Gjør meg trist

«Harry Potter» har kuttet all kontakt med forfatteren som skaffet Daniel Radcliffe og hans rollefigur et navn over hele verden..

NRK - 30 maj 24 kl. 15:58

Säpo: – Kan konstatere at kriminelle nettverk er "proxy" for Iran

På en pressekonferanse sier leder for kontraetterretning i Sikkerhetspolitiet, Daniel Stenling, at kriminelle nettverk i Sverige er «proxyer» for Iran, altså at de jobber på vegne av Iran. – Det er koblinger mellom individer i kriminelle nettverk og individer koblet til Iran, sier han. Justisminister Gunnar Strömmer sier at Iran og Russland utgjør Sveriges største sikkerhetstrussel.

NRK - 30 maj 24 kl. 15:58

Säpo: – Iran bruker kriminelle nettverk i Sverige

På en pressekonferanse sier det svenske sikkerhetspolitiet Säpo at Iran bruker kriminelle nettverk i Sverige til å utføre voldshandlinger mot andre stater, grupper og personer. – Det er koblinger mellom individer i kriminelle nettverk og individer koblet til Iran, sier leder for kontraetterretning i Säpo, Daniel Stenling. Han legger til at de den siste tiden har sett at Iran retter seg inn mot andre stater i Sverige, inkludert Israel.

NRK - 28 maj 24 kl. 15:23

Hevder Rafah-brannen ble utløst av annen eksplosjon

Israel hevder at ammunisjonen som ble brukt mot Rafah søndag, var for liten til å antenne brannen i teltleiren der minst 45 personer ble drept. Militærets talsmann Daniel Hagari hevder tirsdag at brannen var forårsaket av en annen eksplosjon. Han sier også at Israel undersøker om det muligens ble lagret våpen i området der brannen brøt ut, men uten å legge fram noen dokumentasjon.

NRK - 25 maj 24 kl. 03:20

Etterlatte etter skoleskyting saksøker våpenprodusent

Flere av familiene til barna som ble drept i skoleskytingen i Uvalde i Texas for to år siden, saksøker våpenprodusenten, Instagram og et dataspillselskap. Nitten barn og to lærere ble drept da en tenåring gikk til angrep i det som var USAs verste skoleskyting på et tiår. Tidligere denne uken leverte de etterlatte inn søksmål mot over 100 politifolk for sviktende innsats den skjebnesvangre maidagen for to år siden.

VG - 24 maj 24 kl. 17:14

Daniel Owen: – Jeg angrer ikke

Den 24 år gamle artisten brøt juryreglene i Eurovision, men hensynet til sin egen samvittighet veide tyngst..

NRK - 23 maj 24 kl. 21:29

Telias har problemer med internett – sier de jobber med feilsøking

Flere har kontaktet NRK og sier de ikke får brukt internettet sitt fra leverandøren. Det er ikke mulig å komme inn på Telias nettsider torsdag kveld. Ifølge nettsiden Downdetector er det rundt klokka 21.

NRK - 23 maj 24 kl. 02:12

Ny unntakstilstand i Ecuador

Ecuadors president har igjen erklært unntakstilstand i sju av landets regioner for å takle økende vold og organisert kriminalitet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Unntakstilstanden varer i 60 dager og gjelder nesten en tredel av landets 24 provinser.

NRK - 21 maj 24 kl. 09:52

Rektorer i Bergen kan nå politianmelde egne elever

Denne uken innfører skolebyråd i Bergen Daniel Hägglund (Frp) tiltak som gjør det mulig for rektorer å politianmelde egne elever ned til 12 år. – Vi gjør ikke dette fordi vi tror at det skal få bort problemet. Det er mange tiltak som trengs, men i de alvorligste sakene mener vi at anmeldelse er riktig, sier Hägglund til Bergens Tidende.

E24 - 19 maj 24 kl. 13:12

«Mennesker har en tendens til å forlate logikken til fordel for følelsesmessige impulser»

Psykologen Daniel Kahneman, forfatteren av Thinking Fast and Slow, overbeviste økonomer om at det er menneskelig å feile.

NRK - 19 maj 24 kl. 01:22

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

Aftenposten - 18 maj 24 kl. 13:04

Når Daniel Grindeland (30) forteller om jobben sin, blir folk forvirret

Det startet som en gatedans i Bronx. Nå er den i olympiske leker. – Men det er ikke en idrett..

NRK - 16 maj 24 kl. 23:24

Texas-guvernør benåder drapsdømt soldat

Texas-guvernør Greg Abbott benåder den amerikanske soldaten sin skjøt og drepte en Black Lives Matter demonstrant i Austin i 2020, skriver BBC. Soldaten Daniel Perry, skjøt og drepte Garrett Foster mens han deltok i en demonstrasjon mot politivold og rasisme. Soldaten hevdet at han handlet i selvforsvar, men ble dømt til 25 års fengsel.

NRK - 16 maj 24 kl. 12:29

Siktet for voldtekt av to kvinner

En mann i 20-årene er siktet for voldtekt av to kvinner i Sarpsborg sentrum natt til søndag. Den siktede erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser Daniel Holm.

VG - 13 maj 24 kl. 10:29

NRK om norsk jury-uttalelse: – Kan se ut som regelbrudd

Daniel Owen (24), fagjurymedlem i den norske Eurovision-juryen, beklaget søndag at Norge ga Israel poeng. Det kan være i strid med reglene..

VG - 12 maj 24 kl. 18:31

Eurovision: Norsk jurymedlem beklager

Daniel Owen i den norske Eurovision-juryen han gått ut på Instagram og beklaget de norske jurypoengene til Israel..

NRK - 07 maj 24 kl. 00:00

Person pågrepet etter skyting i Stockholm

En person er pågrepet etter at en mann i 40-årene mandag kveld ble skutt og drept på Södermalm sentralt i Stockholm. Politiets pressetalsperson Daniel Wikdahl forteller at mannen ble skutt av en eller flere gjerningsmenn, og at flere skudd ble løsnet. – Vi har pågrepet en person som vi mistenker at kan ha vært involvert i denne hendelsen.

VG - 01 maj 24 kl. 17:19

Politiet i London: Daniel Anjorin (14) ble drept i sverdangrepet

Politiet i London har offentliggjort bildet og navnet til tenåringen som ble drept i den engelske hovedstaden tirsdag morgen..

NRK - 01 maj 24 kl. 03:34

Erklærer unntakstilstand i Ecuador

President i Ecuador Daniel Noboa erklærer unntakstilstand i fem provinser i landet, grunnet det Reuters beskriver som «interne konflikter»..

NRK - 28 apr 24 kl. 15:07

Ny leiar i det svenske Miljöpartiet

Det er tidlegare kulturminister Amanda Lind som er vald til ny leiar i det svenske Miljöpartiet. Miljöpartiet i Sverige har to leiarar, den andre er Daniel Helldén. Både riksdagsrepresentant Annika Hirvonen og finanspolitisk talsperson for partiet, Janine Alm Ericson, trakk seg frå leiarkampen.

VG - 27 mar 24 kl. 18:55

Nobelprisvinnende forfatter Daniel Kahnemann er død

Den israelsk-amerikanske psykologiprofessoren og nobelprisvinneren Daniel Kahneman, mest kjent for boken «Tenke, fort og langsomt», er død, 90 år gammel..

NRK - 24 apr 24 kl. 07:23

To barn funnet døde i Sverige

To barn er døde etter en alvorlig hendelse i Södertälje i Sverige i natt, melder Aftonbladet. I tillegg er en voksen alvorlig skadet. – To personer er pågrepet, sier Daniel Wikdahl ved politiet i Stockholmsregionen til avisen.

NRK - 23 apr 24 kl. 10:30

E6 til Göteborg åpner etter jordskred

Trafikverket åpner E6 forbi Stenungsund tidligere enn beregnet. Det gikk et jordskred på veien mot Göteborg i september 2023. Anslagene tilsa at vegene kunne åpnes igjen tidligst høsten 2024.

Aftenposten - 22 apr 24 kl. 11:11

Ordkrig etter at Stroll torpederte Ricciardo: – Han ødela løpet

Hardt pressede Daniel Ricciardo (34) hadde lenge en sterk helg i Kina..

VG - 22 apr 24 kl. 11:11

Ordkrig etter at Stroll torpederte Ricciardo: – Han ødela løpet

Hardt pressede Daniel Ricciardo (34) hadde lenge en sterk helg i Kina..

NRK - 20 apr 24 kl. 02:11

Ecuador erklærer unntakstilstand

Ecuadors president Daniel Noboa erklærer unntakstilstand på grunn av konsekvensene av strømkrisen i landet. Det melder TV-nettverket Ecuavisa. Ecuador er rammet av tørke, noe som berører strømproduksjonen ved landets vannkraftanlegg.

VG - 20 apr 24 kl. 02:16

Ecuador erklærer unntakstilstand

Ecuadors president Daniel Noboa erklærer unntakstilstand på grunn av konsekvensene av strømkrisen i landet..

NRK - 17 apr 24 kl. 04:51

Ecuador erklærer strømkrise

Ecuadors president Daniel Noboa har erklært strømkrise i det tørkerammede landet. Tørken berører strømproduksjonen ved landets vannkraftanlegg, som er landets viktigste energikilde. Myndighetene varsler rasjonering av strøm og import av strøm fra nabolandet Colombia.

Aftenposten - 16 apr 24 kl. 14:44

Ricciardo kan miste plassen: – Definitivt under press

Daniel Ricciardo (34) ble hentet tilbake til Red Bull-systemet for muligens å være i team med Max Verstappen (26) i 2025..

VG - 16 apr 24 kl. 14:44

Ricciardo kan miste plassen: – Definitivt under press

Daniel Ricciardo (34) ble hentet tilbake til Red Bull-systemet for muligens å være i team med Max Verstappen (26) i 2025..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com