Dahl

Sunday, 04 December, 23:22

Nyheter om Dahl

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 nov 22 kl. 10:36

Sector Alarm-gründer melder flytting til Sveits

Grunnleggeren av boligalarmselskapet Sector Alarm Jørgen Dahl melder flytting til Sveits. Det skriver E24. Dahl blir den siste i en rekke av milliardærer og investorer som flytter ut av landet..

NRK - 21 nov 22 kl. 14:43

Mishandlingssikta far blir innlagd

Mannen i 30-åra som er sikta for grov mishandling av sin sju år gamle son i Bergen, blir tvangsinnlagd. Det er tingretten som har bestemt at mannen kan leggast inn til observasjon på psykiatrisk sjukehus i inntil åtte veker. – Rettsavgjerda er forkynt for den sikta og han har to veker ankefrist, skriv politiadvokat Svein Arne Dahl-Michelsen (bilete) i ein tekstmelding til NRK.

Aftenposten - 13 nov 22 kl. 19:30

Vi minnes Tore Dahl for den han var med sine nerdete kunnskaper

Tore Dahl (1939–2022).

NRK - 14 timer siden

Arresterte rømt mann

Laurdag kveld fann politiet ein mann i 30-åra som tidlegare i veka hadde stukke av. Mannen er innsett i Bergen fengsel og stakk tidlegare i veka av i samband med at han var på ei framstilling. – Vi fekk kontroll på han i går kveld, og han blei teken med til rusakutten, seier operasjonsleiar Knut Dahl Michelsen..

E24 - 25 nov 22 kl. 10:31

Sector Alarm-gründer Jørgen Dahl melder flytting til Sveits

Milliardæren bak boligalarmselskapet Sector Alarm følger etter Kjell Inge Røkke til Lugano..

NRK - 28 sep 22 kl. 14:47

LNG-rederier hever sikkerhetsnivået

Flere norske rederier som transporterer flytende gass (LNG), hever sikkerhetsnivået i kjølvannet av den spente sikkerhetssituasjonen etter Nord Stream-lekkasjene. – Vi høyner sikkerhetsnivået på terminalene, som vi antar har størst risiko. Det blir skjerpet adgangskontroll og ikke minst cybersikkerhet.

NRK - 04 nov 22 kl. 10:00

En person siktet etter funn av død person i Verdal

Politiet har pågrepet og siktet en person, etter at en død person ble funnet utendørs i Verdal sentrum onsdag kveld. Personen er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. – Vi anser dette som et mistenkelig dødsfall, men politiets etterforskning er helt i startfasen.

NRK - 23 sep 22 kl. 14:34

Molde-ordfører stiller ikke til gjenvalg

Ordfører i Molde, Torgeir Dahl fra Høyre, er ikke aktuell som ordfører ved kommunevalget neste høst. Det melder Romsdals Butdstikke. Dahl har vært orfører i tre perioder, og har nå bestemt seg for at dette får være nok.

Klartale - 03 nov 22 kl. 16:00

Slik blir håndball-EM for kvinner

Fredag starter Europa-mesterskapet (EM) i håndball for kvinner. Norge skal spille sin første kamp samme dag. Den er mot Kroatia.

Aftenposten - 02 nov 22 kl. 19:03

RBK-profilen vil hente stjerne: - Synes vi skal starte kronerulling

Erlend Dahl Reitan gjester Rasmus&Saga..

NRK - 20 sep 22 kl. 20:37

Jente i tenårene alvorlig skadd etter å ha blitt påkjørt i Bamble

En jente i tenårene er kjørt til Telemark sykehus etter å ha blitt påkjørt ved Grasmyr i Bamble. Det er 70-sone på stedet og politiet beskriver ulykken som alvorlig. Jenta skal være alvorlig skadet.

Aftenposten - 30 okt 22 kl. 09:41

På ett år er alt snudd opp ned: - Kan ikke gå rundt og synes synd på meg selv

Han var en nøkkelspiller for Kolstad i fjor. Nå spiller Eskil Dahl Reitan i 1. divisjon for å få selvtillit..

NRK - 29 okt 22 kl. 16:59

Brann avslutta med stil og poengrekord

Brann slo KFUM 4-1 i sesongaslutninga i 1. divisjon, og sette dermed poengrekort for divjonen med 81 - to fleire enn Aalesunds rekord frå 2019. KFUM tok leiinga ved Petter Nosakhare Dahl, men så var det berre Brann.

NRK - 27 okt 22 kl. 09:37

Filmet unge jenter på toalettet

Politiet har funnet flere filmer av unge jenter etter at en kommuneansatt i Kviteseid ble siktet for å ha montert et skjult kamera på et toalett på biblioteket. Flere av jentene er under 18 år. Mannen skal også ha forsøkt å identifisere jentene.

NRK - 25 okt 22 kl. 21:51

Tidligere RV-leder Aksel Nærstad er død

Nærstad døde 22. oktober, skriver Budstikka. Han ble 70 år gammel.

NRK - 21 okt 22 kl. 18:44

To til sykehus etter front mot front kollisjon

To personer fraktet til sykehuset i Molde etter en trafikkulykke ved Kleive i MKolde kommune i ettermiddag. Den ene personen var fastklemte etter ulykka. – Begge var ved bevissthet og skadene synes å være moderate, sier operasjonsleder Jens Dahl i Møre og Romsdal politidistrikt.

NRK - 03 okt 22 kl. 22:21

Fire pågrepet i trusselsak

Fire unge menn er pågrepet i en trusselsak på Os i Bergen. – En 17 år gammel gutt har muligens blitt holdt igjen i en leilighet mot sin vilje. Vi undersøker hvilken grad av trusler og tvang det har vært inne i bildet, opplyser operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen til Bergens Tidende..

NRK - 01 okt 22 kl. 01:45

Fant skjult kamera på bibliotekets toalett

En kommuneansatt i Kviteseid er varetektsfengslet i fire uker. Han er blant annet siktet for å ha montert et skjult kamera på det lokale bibliotekets gjestetoalett. Det var besøkende som varslet om funnet.

NRK - 30 sep 22 kl. 13:29

Mulig observasjon av drone over Mongstad i natt

Politiet etterforsker en mulig observasjon av en drone over Mongstad i natt. – Klokken 23.30 i natt rykket vi ut etter droneobservasjon ved Mongstad.

NRK - 30 sep 22 kl. 13:26

Mann til sjukehus etter villmannskøyring

Politiet har fått kontroll på sjåføren som har køyrt svært stygt på E39 i Nordhordland. Mannen er køyrd til Haukeland universitetssjukehus i ambulanse. Det er mistanke om køyring i påvirka tilstand.

Aftenposten - 30 sep 22 kl. 10:48

«Det er ikke meningen at jeg skal tenke på penger, men jeg kan ikke la være.»

Penger eller måneskinn? Niels Fredrik Dahl minnes sin første femmer..

Aftenposten - 29 sep 22 kl. 23:31

Hva slag mor er jeg hvis jeg ikke greier å elske mitt eget barn?

Ane Dahl Torp briljerer som alltid..

Dagbladet - 29 sep 22 kl. 18:39

Et rått familiedrama

Ane Dahl Torp spiller en alenemor som settes i en komplett umulig situasjon mellom barnet sitt og sannheten..

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 13:04

Supergitaristen (70) er hjemløs

Freddy Dahl om sitt turbulente og fargerike musikerliv, om barna med Anita Skorgan og tilværelsen som minstepensjonist uten eget hjem..

NRK - 21 sep 22 kl. 04:51

Tenåringsjente alvorlig skadd etter påkjørsel

En jente i tenårene ble påkjørt av en bil ved Grasmyr i Bamble tirsdag kveld. Jenta ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse, og tilstanden blir beskrevet som alvorlig. Området ulykken fant sted er i nærheten av en ungdomsskole, der det også er en ungdomsklubb.

Klartale - 24 jun 22 kl. 12:42

Forsvarer sier at Bråthen har akseptert dommen

38 år gamle Espen Andersen Bråthen er dømt for til tvungent psykisk helsevern. Det ble bestemt fredag. Han er dømt i det som blir kalt Kongsberg-drapene.

NRK - 24 jun 22 kl. 12:22

Forsvarer: Bråthen har akseptert dommen

Espen Andersen Bråthen hadde fredag tatt stilling til dommen om overføring til tvungent psykisk helsevern. Forsvareren sier han ikke vil anke. Det er advokat Elling Dahl, som var medforsvarer under rettssaken mot Bråthen i Buskerud tingrett i mai, som fredag kommenterte dommen.

NRK - 06 sep 22 kl. 14:26

Fengsla i fire veker – avhøyr utsett

Mannen i 30-åra som er sikta for grov mishandling av sonen (7), er fengsla i nye fire veker. Det får NRK opplyst av politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen (biletet). Sikta nektar straffskuld.

NRK - 31 aug 22 kl. 13:23

Flere bekymringsmeldinger om unge ekstremister

Politiet i Oslo har registrert en økning i antall bekymringsmeldinger knyttet radikalisering og voldelig ekstremisme blant unge under 18 år, skriver VG. – Om dette handler om økt bevissthet hos de som melder bekymringer eller om det faktisk er et tiltakende problem, har vi ikke grunnlag for å si noe om, sier Jane Bechmann Dahl ved Oslo-politiets avdeling som jobber med forebygging til avisen. Også Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) mottar mange tips.

VG - 29 aug 22 kl. 21:45

Se - her er det kvinnelige OL-håp: – Har aldri grått så mye

Pia Dahl Andersen (21) og Nora Edland (20) er blitt U23-verdensmestre i OL-klassen 49er FX i seiling. Men det ble en smertefull vei til gullet..

Aftenposten - 29 aug 22 kl. 21:45

Se - her er det kvinnelige OL-håp: – Har aldri grått så mye

Pia Dahl Andersen (21) og Nora Edland (20) er blitt U23-verdensmestre i OL-klassen 49er FX i seiling..

Aftenposten - 28 aug 22 kl. 22:37

Slakter RBKs prestasjon: – Forferdelig

Erlend Dahl Reitan er nådeløs etter at RBK rotet bort alle tre poengene i Tromsø..

VG - 28 aug 22 kl. 21:55

Mener matchvinneren aldri skulle vært på banen: – «Nøttene» er fortsatt ømme

(Tromsø – Rosenborg 4–3) Her jubler August Mikkelsen (21) som besatt etter å senket ett av Eliteseriens beste formlag på overtid. Men Rosenborg-spiller Erlend Dahl Reitan (24) mener han aldri burde fått den muligheten..

Aftenposten - 19 aug 22 kl. 10:55

Noen tåker er vakre og forførende, andre er mordertåker.

Niels Fredrik Dahl møtte tåken i sommer.

NRK - 17 aug 22 kl. 10:55

Politiet ber om rettspsykiatrisk undersøkelse av far siktet for mishandling av sjuåring

Politiet ber om rettspsykiatrisk undersøkelse av mannen i 30-årene som er siktet for å ha grovt mishandlet sin sju år gamle sønn i Bergen. Det opplyser politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen til Bergens Tidende. – Siktede har ikke forklart seg for politiet, og gutten er heller ikke avhørt, sier han videre.

NRK - 16 aug 22 kl. 18:09

Statens Vegvesene stenger 14 bruer

Statens vegvesen stenger 14 fagverksbruer i tre Statens vegvesen har besluttet å stenge 14 fagverksbruer i tre, i påvente av at årsaken til brukollapsen på fylkesvei 254 på Tretten blir klar. Det skriver de i en pressemelding. Mandag kollapset Tretten bru i Gudbrandsdalen i Innlandet.

VG - 16 aug 22 kl. 17:35

Viaplay truer TV 2 med søksmål: – De ødelegger vår forretning

Viaplay truer med søksmål mot TV 2 for det de mener er brudd på avtalen om å vise bilder fra Premier League. De kaller det for «tyveri», skriver Kampanje. – Vanskelig å ta alvorlig, svarer TV 2-pressesjef Jan-Petter Dahl..

VG - 16 aug 22 kl. 17:35

Viaplay truer TV 2 med søksmål over PL-bilder: – De ødelegger vår forretning

Viaplay truer med søksmål mot TV 2 for det de mener er brudd på avtalen om å vise bilder fra Premier League, skriver Kampanje. – Vanskelig å ta alvorlig, svarer TV 2-pressesjef Jan-Petter Dahl..

Aftenposten - 05 jul 22 kl. 07:20

Niels Fredrik Dahl traff en ensom dikter i Skien

Niels Fredrik Dahl traff en ensom dikter i Skien.

VG - 13 aug 22 kl. 15:00

Therese (28) mistet studieplass: Fikk ikke beskjed

Sykepleier Therese Dahl (28) sa opp jobben da hun fikk vite at hun var sikret studieplass for videreutdanning. Så kom sjokkbeskjeden..

NRK - 12 aug 22 kl. 09:30

Kripos koblet inn i mishandlingssak

Politiet i Bergen får bistand av Kripos i en sak der en syv år gammel gutt skal ha blitt mishandlet av sin far. Det bekrefter politiet i Bergen til NRK. Tirsdag denne uken ble det kjent at en far er pågrepet av politiet, siktet for mishandling av sin syv år gamle sønn.

Klartale - 27 jun 22 kl. 22:03

Mange møtte opp til støtte-markeringen

Mandag skulle det være en markering i Oslo etter skytingen natt til mandag. Politet sa tidligere på dagen at de ikke anbefalte folk å møte opp. Det er fordi de ikke kunne sikre folk at det var trygt.

E24 - 04 aug 22 kl. 20:00

Storinvestor med millionsmell etter aksjeras: – Et voldsomt børsfall

Investor Egil Christen Dahl sitter med et papirtap på over 13 millioner kroner, etter at Sonans-eier Lumi Gruppen raste 60 prosent på Oslo Børs..

Klartale - 01 aug 22 kl. 08:24

Veidirektøren frykter ulykkene i august

27 personer er døde. Ulykkene har skjedd på norske veier i sommer.I fjor døde færre på sommeren.

NRK - 01 aug 22 kl. 07:22

27 døydde i trafikken i sommar

27 personar har mista livet på norske vegar så langt i sommar. Det er ti fleire enn i juni og juli i fjor, opplyser Statens vegvesen. No fryktar vegdirektøren for august-ulykkene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com