Buss

Friday, 21 January, 21:57

Nyheter om Buss

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med Buss og fly i staden..

NRK - 07 nov 21 kl. 23:13

Satte fyr på Buss i Nord-Irland

I Nord-Irland har protestantisk ungdom som protesterer mot at Brexit-avtalen skapt barrierer til resten av Storbritannia, søndag kveld satt fyr på en Buss i forstaden Newtownabbey, vest for Belfast. Passasjerene skal ha blitt beordret ut før det ble satt fyr på Bussen. Ingen personer er skadd.

NRK - 07 nov 21 kl. 22:25

Buss kapret i Nord-Irland

Politiet i Nord-Irland melder at en Buss er kapret like utenfor Belfast, skriver Reuters. Alle passasjerene skal ha blitt beordret til å forlate Bussen før den ble kapret av fire menn, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 20 okt 21 kl. 07:40

Buss for kultur

Bussjåfører er villige til å streike for kulturarbeidernes pensjonsordninger. Riksmekleren har kalt inn partene i kulturstreiken til ny mekling onsdag, og hvis de ikke kommer til enighet er Fagforbundet Buss- og Sporveisarbeidernes Forening BSF villige til å ta ut medlemmer i sympatistreik, skriver de i et debattinnlegg på nettstedet Fri Fagbevegelse..

NRK - 20 okt 21 kl. 07:22

Buss sprengd i Syria

Minst 13 er drepne og fleire er skadde etter at ein Buss med soldatar blei sprengd i sentrum av Damaskus, melder statleg TV i Syria. To bomber skal ha gått av då Bussen var på ei bru. I tillegg skal soldatar ha uskadeleggjort ei tredje bombe.

NRK - 21 sep 21 kl. 21:30

Gisselsituasjon på Buss i Tyskland

Den tyske avisa Bild skriv at ein væpna person har tatt tre gislar inne på ein Buss på ein motorveg i sørlege Tyskland. Ifølgje avisa skal det vera ein utanlandsk Buss..

NRK - 12 okt 21 kl. 12:52

Syklist havnet under hjulet på Buss

En syklist er skadet etter en trafikkulykke mellom Buss og sykkel i krysset mellom Gamleveien og Auglendsbakken på Vaulen. Syklisten skal ha mistet kontroll på sykkelen og havnet under hjulet på Bussen. Personen skal være alvorlig skadet i en arm, og fraktes til SUS for behandling.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 23:00

Kort sagt, fredag 5. november

«Gratis» Buss. Reiseliv. «Danske tilstander».

NRK - 10 okt 21 kl. 00:15

Buss og biler kolliderte

To personbiler og en Buss kolliderte ved Lillestrøm lørdag kveld. Ingen personer skal være skadd. Fører av en personbil mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 03 nov 21 kl. 11:33

Minst 20 døde i Bussulykke

Minst 20 mennesker skal ha mistet livet da en Buss kjørte inn i en fjellvegg i Kashmir, melder pakistanske myndigheter. Bussen skal ha hatt 40 passasjerer om bord, men det totale dødstallet er per nå ikke kjent. Redningsmannskaper er på stedet og forsøker å hente ut overlevende fra vraket.

E24 - 03 nov 21 kl. 09:37

Fare for kutt: Raymond Johansen ber Oslo-folk reise kollektivt igjen

GLASGOW (VG) Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har en oppfordring: Han ber folk vende tilbake til T-bane, trikk og Buss. Ellers kan det bli kutt i tilbudet..

NRK - 03 nov 21 kl. 09:19

Johansen ber folk reisa kollektivt

Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Byrådsleiaren i Oslo, Raymond Johansen (Ap) ber folk venda tilbake til T-bane, trikk og Buss, melder VG. Samstundes varslar han at Ruter no jobbar med nye billettsystem som skal tilpassast nye arbeidsmønster..

VG - 03 nov 21 kl. 09:10

Fare for kutt: Raymond Johansen ber Oslo-folk reise kollektivt igjen

GLASGOW (VG) Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har en oppfordring: Han ber folk vende tilbake til T-bane, trikk og Buss. Ellers kan det bli kutt i tilbudet..

NRK - 02 nov 21 kl. 11:36

FN-soldater såret

Ubevæpnede egyptiske soldater fra FNs fredsbevarende styrke i Den sentralafrikanske republikk ble beskutt av presidentgarden mandag. Ti ble såret i angrepet, som skjedde i hovedstaden Bangui. Ifølge FN var angrepet planlagt.

NRK - 31 okt 21 kl. 01:32

Busspassasjer alvorleg skadd

Ein person er alvorleg skadd etter at han eller ho fall på veg ut av ein Buss, melder Oslo-politiet. Ulukka skjedde i Trondheimsveien ved Rodeløkka..

NRK - 31 okt 21 kl. 01:32

Busspassasjer alvorleg skadd i Oslo

Ein person er alvorleg skadd etter at han eller ho fall på veg ut av ein Buss, melder politiet. Ulukka skjedde i Trondheimsveien ved Rodeløkka rett nordaust for Oslo sentrum. – Vi er på staden med fleire patruljar etter at ein passasjer fall då vedkommande gjekk av Bussen.

VG - 30 okt 21 kl. 19:48

Denne ruten er nesten seks ganger dyrere å ta Buss med Vy: – Ekstremt

Rita Mundal fikk hakeslepp da hun skulle bestille Bussbillett fra Lom til Lillehammer. – En voldsom prisforskjell, sier hun..

NRK - 27 okt 21 kl. 08:01

Flere trafikkulykker

Det har vært flere trafikkulykker i Oslo og omegn onsdag morgen. I Oslo sentrum har en Buss stansa ved Nationaltheateret, og blokkerer all trafikk. I Drøbak har tre biler vært involvert i en kjedekollisjon, én sjåfør klager over smerter i rygg, melder politiet på Twitter.

NRK - 25 okt 21 kl. 20:52

To drept i bombeeksplosjon i Uganda

Minst to mennesker har mistet livet og flere ble såret i en bombeeksplosjon mot en Buss utenfor Ugandas hovedstad Kampala. Mandagens angrep skjedde på en av Ugandas mest trafikkerte veistrekninger. Hvem som står bak mandagens bombe, er ennå ikke kjent.

VG - 25 okt 21 kl. 08:37

Togstansen over: – Trafikken mellom Oslo og Kolboten går igjen

Den travle pendlerstrekningen mellom Kolbotn og Oslo S er stengt for togtrafikk mandag morgen. Det har skapt lange ventekøer for å komme seg på Buss for tog til Oslo – og kan ha forårsaket mer biltrafikk på veiene..

VG - 25 okt 21 kl. 08:37

Togstansen over: – Trafikken mellom Oslo og Kolbotn går igjen

Den travle pendlerstrekningen mellom Kolbotn og Oslo S er stengt for togtrafikk mandag morgen. Det har skapt lange ventekøer for å komme seg på Buss for tog til Oslo – og kan ha forårsaket mer biltrafikk på veiene..

Klartale - 23 sep 21 kl. 09:52

Folk tar mindre Buss

Under pandemien tok folk mindre Buss. Hele 70 prosent av brukerne forsvant..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 07:12

Snø på Østlandet – bil og Buss kolliderte

Det snødde i store deler av Oslo og Viken i morgentimene tirsdag. Vegtrafikksentralen oppfordret bilister til å bruke….

NRK - 12 okt 21 kl. 07:13

Mange døde etter kraftig uvær

28 personer er døde i oversvømmelser og ulykker utløst av kraftig regn i det nordlige Kina. 13 personer døde da en Buss havnet i ei elv med stor vannføring etter kraftig regnvær i Hebei-provinsen mandag. En person var tirsdag fortsatt savnet.

NRK - 07 okt 21 kl. 16:40

550.000,- i bot etter arbeidsulykke

Et stort skred fra Durmålstinden raste ned over området i 2019 der to anleggsarbeidere jobbet. Begge døde av skadene de pådro seg. Nå har statsadvokaten i Nordland konkludert med at begge maskinførerfirmaene hvor de omkomne jobbet, Eriksen Buss og Maskin og Siso Energi AS, har opptrådt uaktsomt.

NRK - 07 sep 21 kl. 17:29

Ulykke mellom Buss og elsparkesykkel

I Lahaugmoen i Skedsmo har det vore ei trafikkulykke mellom ein Buss og ein elsparkesykkel, melder politiet i aust på Twitter. Naudetatane er på veg..

NRK - 07 sep 21 kl. 17:29

Buss og elsparkesykkel i ulykke

I Lahaugmoen i Skedsmo har det vore ei trafikkulykke mellom ein Buss og ein elsparkesykkel, melder Aust politidistrikt på Twitter. Naudetatane er på veg..

NRK - 30 sep 21 kl. 09:03

To skadet i kollisjon

Ved Linderud senter i Oslo har det vært en kollisjon mellom Buss og bil. To personer skal være skadd i ulykken. Nødetatene er på stedet.

NRK - 30 sep 21 kl. 09:03

Tre skadet i kollisjon

Ved Linderud senter i Oslo har det vært en kollisjon mellom Buss og bil. Tre personer skal være skadd i ulykken. Nødetatene er på stedet.

NRK - 30 sep 21 kl. 09:03

Flere skadet i kollisjon

Ved Linderud senter i Oslo har det vært en kollisjon mellom Buss og bil. Minst to personer skal være skadd i ulykken. Nødetatene er på stedet.

NRK - 29 sep 21 kl. 09:03

Nedgang i persontransporten

Vi reiste mindre kollektivt i 2020, samanlikna med 2019. Det viser tal frå Statistisk sentralbyrå. Persontransporten med jernbane, sporveg og Buss fall med 14 prosent.

NRK - 31 aug 21 kl. 18:29

29 døde da Buss kjørte utfor stup

Minst 29 mennesker døde da en Buss kjørte av veien og falt utfor et stup på 200 meter i Peru. Ifølge politiet ble i tillegg 20 mennesker skadd i ulykken. Politiet etterforsker om Bussjåføren sovnet ved rattet.

NRK - 31 aug 21 kl. 16:29

17 døde da Buss kjørte utfor stup

Minst 17 mennesker døde da en Buss kjørte av veien og falt utfor et stup på 200 meter i Peru. Bussen var på vei fra Huanuco i Andes-regionen til hovedstaden Lima da ulykken skjedde nær byen Chosica. Peru blir stadig rammet av alvorlige Bussulykker, som forklares med dårlige veier og Busser med flere mangler..

NRK - 18 aug 21 kl. 08:50

USA: Vil forlenge munnbindkrav

President Joe Biden forlenger kravet om munnbind på offentlig transport i USA frem til januar, opplyser en talsmann ifølge Reuters. Kravet om munnbind på reiser med fly, tog og Buss vil gjelde til 18. januar på reiser med fly, tog og Buss.

NRK - 16 aug 21 kl. 07:21

Buss køyrde i grøfta

Ein Buss har køyrd av vegen på Hjellestadvegen i Bergen. Bussen står i grøfta like før avkøyringa mot Milde, melder politiet. Det er ikkje meldt om personskader, men vegen er smal og det oppstår køar.

NRK - 06 sep 21 kl. 17:15

To personar frakta til sjukehus

To personar er køyrt til Hamar sjukehus etter ein kjedekollisjon på riksveg 25 måndag ettermiddag. – Ein Buss stoppa for å sleppe av ein passasjer utanom Busshaldeplass. Tre personbilar og ein lastebil som låg bak køyrte i kvarandre, skriv politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 06 sep 21 kl. 17:15

To til sjukehus etter kjedekollisjon

To personar er køyrt til Hamar sjukehus etter ein kjedekollisjon på riksveg 25 måndag ettermiddag. Det er uvisst skadeomfang på dei involverte. – Ein Buss stoppa for å sleppe av ein passasjer utanom Busshaldeplass.

NRK - 06 sep 21 kl. 12:27

Til sykehus etter fall

En person kan være påkjørt av et kjøretøy i Arendal sentrum, meldte politiet kl. 12.25.

NRK - 01 sep 21 kl. 12:52

Drammen-Asker stengt for togtrafikk

Fortsatt stengt for togtrafikk etter at strømledning falt ned. Bane Nor regner rmed at feilen er rettet rundt kl 15.30.

NRK - 01 sep 21 kl. 05:58

32 døde i Bussulykke i Peru

32 mennesker, blant dem to barn, døde da en Buss kjørte av veien og falt utfor et stup på 200 meter i Peru. Ifølge politiet ble i tillegg 20 mennesker skadd i ulykken. Det var 63 personer på Bussen, som var på vei fra Huanuco i Andes-regionen til hovedstaden Lima da ulykken skjedde nær byen Chosica tirsdag..

Aftenposten - 24 aug 21 kl. 18:46

Full stans i all trafikk via Oslo S ganger tirsdag. Det skjer etter en lang sommer med Buss for tog.

Togtrafikken på Østlandet måtte kjøre med sterkt redusert kapasitet både i morgen- og kveldsrushet etter at det tirsdag….

NRK - 27 jul 21 kl. 13:24

Buss rygget inn i et hus

Bussen har vært inne i et takutstikk. Det oppstod derfor en skade på bakruta. Hendelsen skjedde 08:30, men ble ikke meldt inn til politiet før i tolv-tiden.

NRK - 27 jul 21 kl. 12:05

Buss rygget inn i hus

En Buss skal ha rygget inn i et hus i Stokke ved Årholt. Bussen skal ha kjørt fra stedet. To personer er kjørt til legevakta.

NRK - 17 aug 21 kl. 12:42

Vold mot billettkontrollør

Politiet rykka i formiddag ut til Alnabru etter melding om vold mot en billettkontrollør på en Buss, skriver Avisa Oslo. Politiet har kontroll på gjerningspersonen. Kontrolløren har fått flere slag, men er ikke hardt skadd, ifølge politiet..

NRK - 15 aug 21 kl. 00:26

Alvorlig Bussulykke i USA

En Buss på vei til Niagara Falls kolliderte lørdag i delstaten New York. Om bord var det 57 passasjerer, og de fleste ble fraktet til sykehus, ifølge politiet. Skadeomfanget er ikke kjent, men ulykken omtales som alvorlig.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt