Buss

Saturday, 02 December, 23:17

Nyheter om Buss

NRK - 25 nov 23 kl. 11:56

Buss sklei utfor skrent

Ein Buss på Steinsfjellet i Haugestund skal ha sklidd utfor ei skrent grunna glatt vegbane. Ingen personar skal ha blitt skadde. Passasjerane på denne Bussen og ein annan Buss er evakuerte til cruiseskipet dei kom frå, melder politiet.

NRK - 22 timer siden

To gutter mistenkt etter brann i Buss i Bergen

To mindreårige gutter er mistenkt etter brannen i en Buss ved Lagunen kjøpesenter i Bergen fredag. – Det er vitneopplysninger og annen etterforskning som har ledet til mistanken mot de to. Politiet mener å ha en viss oversikt over hendelsesforløpet, men vil etterforske saken videre, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt i en pressemelding.

VG - Igår: 19:56

Buss i full fyr i Bergen - bybanen stanset

En Buss står i full fyr i nærheten av et bybanestopp ved Lagunen i Bergen..

NRK - Igår: 19:36

Buss i full fyr ved Lagunen kjøpesenter

Politiet opplyser på X at det er ein Buss som har teke fyr ved kjøpesenteret Lagunen i Bergen, Nordal Grieg skole og bybanestoppet på staden. – Det er ikkje folk i Bussen, seier Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NRK. Bybanen er stansa i dette området.

NRK - Igår: 19:36

Buss stod i full fyr ved Lagunen kjøpesenter

– Brannen er no sløkt, seier Tatjana Knappen i politiet til NRK klokka 19.37. Bussen som brenn står ved bybanestoppet ved kjøpesenteret Lagunen i Bergen og Nordal Grieg skole.

Klartale - 29 nov 23 kl. 06:00

Lang vei til likestilling

Du skulle tro at kvinner kunne ta Buss uten å bli klådd på i 2023. Slik er det ikke. I India prøver de å gjøre noe.

Klartale - 27 nov 23 kl. 06:00

– Heldigvis var Bussen fylt med kvinner

– Mange kvinner sier at hvis de jogger og ser en mann bak dem, vil de bevege seg raskere. Det sier Poloko Ntshwarang i Botswana til avisa Sunday Standard. Hun har doktorgrad og kan mye om likestilling og filosofi.

NRK - 26 nov 23 kl. 20:36

Barn køyrd på av Buss i Oslo

Eit barn er køyrd på av ein Buss i Oslo sentrum. Politiet er på staden, og skriv at barnet ikkje verkar å vere alvorleg skadd. Dei undersøker no kva som skjedde..

NRK - 31 okt 23 kl. 21:14

Kastet stein og knuste rute på politibil og Buss

Politiet melder om skadeverk mot en politibil og en Buss ved Skjetten senter i Lillestrøm. – Politiet mottok først melding fra Buss i rute om at det ble kastet stein mot deres Busser. Minst en rute skal ha bli knust.

NRK - 25 nov 23 kl. 03:09

Buss kjørte over foten til en person

En person har fått skader i foten etter at en Buss kjørte over den. Ulykke skjedde ved et Busstopp i sentrum da Bussen var i ferd med å kjøre fra Busstoppet, skriver politiet på X. De etterforsker saken..

NRK - 24 nov 23 kl. 22:23

Buss ligger på siden i Gloppen

En Buss ligger på sdien i Gloppen i Vestland melder 110 Vest på X. Seks passasjerer i Bussen fremstår uskadd. Nødetater på vei..

NRK - 24 nov 23 kl. 22:23

Buss med åtte ombord veltet i Gloppen

En Buss ligger på siden i Gloppen i Vestland, melder 110 Vest. Det skal ha vært åtte passasjerer i Bussen, alle fremstår uskadd. Ulykken skal ha skjedd i en sving på vei opp til Utvikfjellet, skriver politiet.

NRK - 22 nov 23 kl. 09:23

Buss og lastebil av veien

En Buss og en lastebil skal ha sklidd av veien på E10 i Vestvågøy, melder politiet. Det er ingen melding om personskade. Nødetatene er på vei til stedet..

Dagbladet - 22 nov 23 kl. 07:54

Buss skled av veien

I løpet av natta sleit en ferje seg og braste inn i Kiwi. Det går ut over ølsalget. Onsdag er det fareskred over det ganske land.

NRK - 16 nov 23 kl. 07:45

Brann i Buss i Drammen

Brannvesenet skriver på X klokken 07.43 at de har rykket ut til en brann i en Buss i Drammen. Det brenner i området rundt hjulet på Bussen.

VG - 15 nov 23 kl. 17:31

Støre: Full Buss forlater Rafah

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) forteller at en full Buss med norske borgere forlater grenseovergangen ved Rafah..

NRK - 16 okt 23 kl. 06:11

I dag startar lang periode med Buss for tog frå Bergen

Fra og med dag og åtte veker framover er det store endringar for dei som skal ta toget til og frå Bergen. Dette grunna arbeid med dobbeltsporet mellom Arna og Bergen og ny godsterminal på Nygårdstangen. Den førstkommande veka er det Buss for tog på strekninga Bergen-Voss, medan det vert Buss for tog mellom Bergen og Arna frå og med neste veke og til 20.

NRK - 07 nov 23 kl. 20:44

Person påkjørt av Buss i Oslo

Politiet skriver på X/Twitter at en Buss har kjørt på en person ved Mortensrud i Oslo. – Personen skal være ved bevissthet og får tilsyn fra ambulansepersonell på stedet, skriver politiet..

NRK - 07 nov 23 kl. 20:45

Gutt påkjørt av Buss

En 12 år gammel gutt har blitt påkjørt av en Buss på Mortensrud i Oslo. Gutten er ved bevissthet, opplyser politiet i Oslo. Utover det er skadeomfanget uavklart.

NRK - 07 nov 23 kl. 16:34

Sju sivile drept i eksplosjon på Buss i Kabul

Minst sju mennesker har mistet livet i en eksplosjon om bord en Buss i Afghanistans hovedstad Kabul tirsdag, ifølge politiet. Ytterligere 20 sivile ble såret i eksplosjonen som var rettet mot en miniBuss i Dasht-e-Barchi-området, sier talsperson for politiet i Kabul, Khalid Zadran. Sikkerhetsstyrker er på stedet.

Klartale - 24 nov 23 kl. 08:51

Opptøyer etter barn ble knivstukket

Fire personer ble knivstukket i Dublin torsdag. Dublin er hovedstaden i Irland. Tre barn og en kvinne ble knivstukket.

NRK - 23 nov 23 kl. 11:56

Trafikkulykke i Tønsberg

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Tønsberg. Det har vært et sammenstøt mellom en Buss og en bil på Eik. Ingen personer er fastklemt og det er ikke meldt om personskader, ifølge Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 19 nov 23 kl. 22:34

Trafikkulykke ved E18 i Asker

Fem biler og en Buss er involvert i en trafikkulykke på E18 i Asker søndag kveld. Ifølge politiet er det glatt veibane på stedet. Det kom kjøretøy bakfra etter den første ulykken, som ikke klarte å stanse i tide, opplyser politiet i Oslo.

NRK - 17 nov 23 kl. 23:36

VG: Ny Buss med norske borgere har ankommet Kairo

Rundt klokken 23:30, norsk tid, kom den første av to Busser med norske borgere fra Gaza til Kairo, skriver VG..

NRK - 17 nov 23 kl. 18:32

49 norske borgere over grensen fra Gaza fredag

Utenriksdepartementet bekrefter at 49 norske borger har kommet seg ut av Gaza fredag. – Vi er glade for at nok en stor gruppe norske borgere nå har kommet ut av Gaza. En stor del av disse er barn som har levd med stor usikkerhet og under svært vanskelige forhold i lang tid, sier utenriksminister Espen Barth Eide i en pressemelding.

NRK - 22 okt 23 kl. 23:11

Brann i Buss i Malvik

Det brenner i en Buss i Malvik i Trøndelag. Det er ingen passasjerer i Bussen, og sjåføren har kommet seg ut, ifølge politiet. Politiet fikk melding om brannen klokka 22.

Klartale - 15 nov 23 kl. 09:54

Månedskort i Oslo blir 150 kroner billigere

Tar du Buss, trikk eller T-bane i Oslo? Da koster det 853 kroner for månedskort. Det er prisen i sone 1.

NRK - 30 aug 23 kl. 16:53

Ung gutt påkjørt av Buss i Åsane i Bergen

En ung gutt ble onsdag fraktet til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en Buss på Åsane terminal i Bergen. Politiet opplyser at det er en ungdom som har blitt påkjørt av en Buss. Vedkommende ble fraktet til Haukeland sykehus med ambulanse, skriver Vest politidistrikt på X/Twitter.

NRK - 09 nov 23 kl. 12:08

Færre passasjerer på Dovrebanen etter ekstremværet «Hans»

SJ Norge sliter med sviktende passasjerantall på rutene sine mellom Oslo og Trondheim etter ekstremværet «Hans». Dovrebanen alene har mistet i gjennomsnitt 1200 passasjerer hver dag, og Rørosbanen har en nedgang på 150 per dag, skriver tog24. På Dovrebanen må passasjerene ta Buss for tog mellom Ringebu og Lillehammer.

NRK - 07 nov 23 kl. 22:50

IS hevder å stå bak Bussangrep i Kabul

Minst sju mennesker har mistet livet i en eksplosjon om bord en Buss i Afghanistans hovedstad Kabul tirsdag, ifølge politiet. Ytterligere 20 sivile ble såret i eksplosjonen som var rettet mot en miniBuss i Dasht-e-Barchi-området, sier talsperson for politiet i Kabul, Khalid Zadran. Ekstremistgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet.

VG - 07 nov 23 kl. 21:22

Oslo: Gutt til sykehus etter påkjørsel

En gutt på 12 år har blitt påkjørt av en Buss på Mortensrud i Oslo..

NRK - 12 okt 23 kl. 13:27

Mann var voldelig mot eldre dame på Buss i Bergen

Politiet er ved Rollandskrysset i Åsane stedet etter flere meldinger om en mann som utøvet vold mot en eldre dame inne på en Buss. Politiet har anhold mistenkte, skriver de på X. En ambulanse er på vei til stedet for å se til den eldre damen, som skal være oppegående..

NRK - 06 nov 23 kl. 09:55

Bussjåfør tiltalt etter dødsulykke i Alta

En Bussjåfør er tiltalt etter at en mann omkom i en ulykke i Alta sentrum i november i fjor. Bussjåføren er tiltalt for brudd på veitrafikklovens paragraf 31 for å ikke ha ferdes hensynsfullt nok, skriver Altaposten. En mann i 50-årene ble i ulykken klemt mellom Bussen sjåføren kjørte og en parkert Buss.

NRK - 04 nov 23 kl. 09:56

Sørlandsbanen stengt etter avsporing

Sørlandsbanen er stengt mellom Nelaug og Gjerstad etter at en arbeidsmaskin sporet av lørdag morgen. Den avsporede maskinen skal være tilbake på sporet, men det sjekkes for skader før toglinjen åpnes igjen, skriver VG. Det kjøres Buss for tog på den aktuelle strekningen, ifølge Bane Nor.

NRK - 02 nov 23 kl. 08:19

SkoleBuss har kjørt av veien

En Buss har delvis kjørt av veien i Åsgårdveien i Mysen i Indre Østfold. Nødetatene og tungbilberger er på vei. Bussen har ikke veltet, men ifølge politiet står den «kinkig» til.

VG - 02 nov 23 kl. 01:13

Per har 28 års erfaring som Bussjåfør: – Har ikke opplevd det før

Per Petterson har kjørt Buss i 28 år, men sier han aldri har opplevd noe som kaostilstandene mandag. Torsdag kan værforholdene ifølge meteorologen bli like ille..

NRK - 02 nov 23 kl. 00:30

Trafikkulykke i Østre Toten

Det har vært en trafikkulykke mellom Buss og personbil i Østre Toten. En person er kjørt til sykehus, og en til legevakt. Det er uklart hvor skadde de to er.

NRK - 07 okt 23 kl. 03:52

Voldshendelse på Buss i Trondheim

En mann ble utsatt for en voldshendelse ombord i en Buss i Trondheim sentrum natt til lørdag. Vedkommende ble slått i ansiktet og blødde fra et øye. Mannen er kjørt til legevakta.

NRK - 06 okt 23 kl. 17:39

Minst 17 omkom da Buss med migranter veltet i Mexico

Minst 17 mennesker mistet livet og mange flere ble skadd da en Buss veltet sør i Mexico, ifølge myndighetene. De fleste passasjerene var fra Venezuela. Bussen var på en motorvei i delstaten Oaxaca da den veltet fredag, opplyser delstatsmyndighetene på X.

Dagbladet - 31 okt 23 kl. 21:25

Knuste rute på Buss og politibil: - Uakseptabelt

En ruteBuss og en politibil ble tirsdag kveld utsatt for skadeverk på Lillestrøm. Politiet har kontroll på tre ungdommer, og kommer med klar oppfordring til foreldre..

NRK - 30 okt 23 kl. 11:00

Ni pågrepet etter angrep mot Lyon-Buss

Fransk politi har pågrepet ni personer etter at Marseille-tilhengere kastet steiner mot Lyons lagBuss og skadet lagets trener og assistenttrener, skriver DPA. Søndagens storkamp i fransk fotball måtte utsettes etter at Lyon-trener Fabio Grosso ble truffet av glasskår og måtte ha legehjelp. Også assistenten hans, Raffaele Longo, ble skadd.

Klartale - 30 okt 23 kl. 08:35

Politiet ber folk kjøre forsiktig i snøværet

Vinteren er her. Det er kaldt nok til at nedbøren blir til snø. Det merker folk på Østlandet og Sørlandet.

NRK - 05 sep 23 kl. 11:03

Buss for bane på T-banens linje 2 og 3

Det er Buss for bane på T-bane linje 2 og 3 mellom Ellingsrudåsen og Mortensrud etter kabelbrudd på T-banen, skriver Ruter på sine nettsider. Kabelbruddet kommer en dag etter at strekningen gjenåpnet etter omfattende arbeid. Siden mai har det vært Buss erstattet T-banen mens Sporveien koblet ny tunnel og bro til T-banenettet..

NRK - 15 jul 23 kl. 20:56

Brann i Buss i Stavanger - har startet slukking

Brannvesenet rykker ut på melding om brann i Buss. Det skriver 110 Sør-Vest på Twitter. – Brannvesenet rykker ut på melding om brann i Buss, full overtenning, står det i meldingen.

NRK - 15 jul 23 kl. 20:56

Brann i tre Busser i Stavanger - har startet slukking

Brannvesenet rykker ut på melding om brann i Buss. Det skriver 110 Sør-Vest på Twitter. – Brannvesenet rykker ut på melding om brann i Buss, full overtenning, står det i meldingen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com