Bolig

Tuesday, 16 July, 16:46

Nyheter om Bolig

Klartale - 14 jun 24 kl. 11:58

– Dyrere enn noensinne

Det har blitt dyrere å leie leilighet i Oslo og Trondheim. Nå koster det 9 prosent mer enn i fjor. I Stavanger er det 18 prosent dyrere, mens det er 14 prosent dyrere i Bergen.

Klartale - 26 apr 24 kl. 06:00

Hvem har rett på kommunal Bolig?

Sliter du med å få finne deg et sted å bo? På grunn av dårlig råd, eller andre grunner? Da skal du få hjelp av kommunen.

Klartale - 02 jul 24 kl. 13:32

Studenter får ikke tak i Boliger

Mange studenter venter i kø for å få studentBolig. I Oslo sto 7.521 studenter i kø 1.

NRK - I førrgår: 04:34

Brann i Bolig – folk har kommet seg ut

Nødetatene er på Ulsrud i Oslo hvor det er brann i en Bolig. De som var i Boligen har kommet seg ut, skriver Oslo politidistrikt. De har fått i seg noe røyk og sjekkes av ambulanse.

NRK - 09 jul 24 kl. 03:07

Brenner i Bolig i Lørenskog

Det brenner i en Bolig i Lørenskog. Ifølge brannvesenet er Boligen overtent. To nabohus evakueres.

NRK - 04 jul 24 kl. 20:28

Brann i Bolig på Bryne startet i el-sparkesykkel

Brannvesenet er på stedet hvor det brenner i en Bolig på Bryne i Time kommune. To beboere er evakuert og blir sett på av helse på stedet. Brannen har startet i en el-sparkesykkel opplyser vaktleder Stein Arild Egeland i Rogaland brann og redning.

NRK - 03 jul 24 kl. 23:25

Melding om mulig skudd mot en Bolig i Oslo

Politiet har rykket ut etter melding om at noen har skutt mot et vindu på en Bolig ved Lindeberg i Oslo onsdag kveld. Ingen er fysisk skadet. Politiet gjør undersøkelser på stedet, melder Oslo politidistrikt på X..

NRK - 25 jun 24 kl. 00:33

Brann i Bolig i Tromsø

Det brenner natt til tirsdag i en vertikaldelt Bolig på Tomasjord i Tromsø. – Det jobbes med å få oversikt over beboere nå. Det er ikke meldt om skadede, opplyser politiet i Troms..

NRK - 25 jun 24 kl. 00:33

Brann i Bolig med flere leiligheter i Tromsø

Det brenner natt til tirsdag i en Bolig med fire leiligheter på Tomasjord i Tromsø. – Det er full fyr i bygget, opplyser operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt. Det skal ikke være fare for spredning til andre bygninger.

NRK - 12 jul 24 kl. 23:00

Kontroll på eneBoligbrann i Klæbu – ingen i bygget

Nødetatene har rykket ut til melding om brann i en Bolig med flere tre boenheter i Klæbu, melder Trøndelag politidistrikt. Brannvesenet har kontroll på brannen. Klokka 23.

NRK - 12 jul 24 kl. 10:38

Tre mindreårige siktet etter bilbrann i Lillestrøm

En personbil som sto parkert på en gårdsplass ved en Bolig sentralt i Lillestrøm, ble ødelagt i en brann natt til fredag. Tre mindreårige er siktet i saken, opplyser politiet til NTB..

Dagbladet - 10 jul 24 kl. 16:55

Kona og døtre til BBC-kommentator drept

Britisk politi har igangsatt omfattende søk etter en mann som kan være bevæpnet med armbrøst etter at tre kvinner ble funnet drept i en Bolig utenfor London..

VG - 10 jul 24 kl. 15:44

Kona og døtre til BBC-kommentator drept – britisk politiet jakter på gjerningsmann

Britisk politi har igangsatt omfattende søk etter en mann som kan være bevæpnet med armbrøst etter at tre kvinner ble funnet drept i en Bolig utenfor London..

NRK - 10 jul 24 kl. 14:29

Boligbrann i Tromsø

Politiet har fått melding om brann i en Bolig i Tromsø. Boligen ligger i et tettbygd område på Tromsøya. Nødetatene på veg til stedet, opplyser operasjonsleder Lennart Steffensen i politiloggen..

NRK - 10 jul 24 kl. 14:29

Varmgang i brødrister førte til brannutrykning i Tromsø

Brannutvikling i et brødrister å Workingmarka i et Boligområde på Tromsøya, førte til brannutrykning onsdag ettermiddag. Politiet har fått melding om brann i en Bolig i Tromsø. Boligen ligger i et tettbygd område på Tromsøya..

NRK - 10 jul 24 kl. 12:56

Fem personer dømt for et av Norges største heroinbeslag

I august 2022 tok politiet beslag i over 35 kilo heroin i en Bolig i Bærum. Dette er det tredje største heroinbeslaget gjennom tidene. Nå er fem personer dømt, melder politiet i en pressemelding.

NRK - 09 jul 24 kl. 14:55

Skudd på Lindeberg etterforskes som grove trusler

Skuddene som be avfyrt mot en Bolig på Lindeberg i Oslo forrige onsdag, etterforskes nå som grove trusler med skytevåpen, skriver NTB. Hendelsen ble først kodet som grov ulovlig befatning med skytevåpen, men den er nå kodet om, skriver TV 2. Politiadvokat Miriam Kaya Breistein forteller at politiet foreløpig ikke har pågrepet noen etter hendelsen, men at flere vitner har meldt seg for politiet.

Aftenposten - 09 jul 24 kl. 06:14

Bolig på Lørenskog var overtent – én person til sykehus

En mann har fått brannskader og fem personer er husløse etter en brann i en eneBolig på Fjellhamar i Lørenskog natt til….

VG - 09 jul 24 kl. 03:18

Bolig i Lørenskog overtent: – Full fyr

To nabohus er evakuert i forbindelse med brannen. Røydykkere søker gjennom huset..

E24 - 08 jul 24 kl. 22:13

Økt Boligsalg etter kriseår: – Tror bunnen er passert

Selvaag Bolig-sjefen merker at «det har løsnet» etter at nyBoligsalget har vært nede for telling. Det er grunn til «forsiktig optimisme», mener Obos-sjefen..

NRK - 08 jul 24 kl. 04:22

Flere personer evakuert etter røykutvikling i Bolig i Drammen

Nødetater rykket ut etter melding om Boligbrann med fire leiligheter ved Bragernes i Drammen. Alle beboere på stedet har blitt evakuert ut. En person har fått i seg røyk, og blir ivaretatt av helse på stedet.

NRK - 12 jun 24 kl. 23:56

Tre politifolk skutt og såret i byen Dixon i Illinois

Tre politibetjenter ble skutt og såret under et oppdrag i en Bolig i Dixon i den amerikanske delstaten Illinois. Den mistenkte ble også skutt og såret. Det opplyste sheriff Brian VanVickle i Ogle fylke på en pressekonferanse onsdag.

E24 - 07 jul 24 kl. 05:00

Norges dyreste Bolig kan bli enda dyrere

Bryggekrangelen kan koste Ferd-arving Katharina Andresen (29) fem millioner kroner..

NRK - 05 jul 24 kl. 23:30

Boligbrann ved Balsfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i Bolig ved Storsteinnes i Balsfjord fredag kveld. – Alle personer som er hjemmehørende i huset er gjort rede for, melder Troms politidistrikt fredag kveld klokken 23.29.

NRK - 04 jul 24 kl. 20:28

Brann i bygning på Bryne

Brannvesenet er på stedet hvor det brenner i en Bolig på Bryne i Time kommune. – Foreløpig virker det ikke som det er spredningsfare. De gjør seg klare til å gå inn å starte slukningsarbeidet nå, sier operasjonsleder Stein Arild Egeland i Rogaland brann og redning..

NRK - 03 jul 24 kl. 23:25

Melding om mulig skudd mot vindu i Oslo

Politiet har rykket ut etter melding om at noen har skutt mot et vindu på en Bolig ved Lindeberg i Oslo onsdag kveld. Ingen er fysisk skadet. Politiet gjør undersøkelser på stedet, melder Oslo politidistrikt på X.

Aftenposten - 03 jul 24 kl. 20:23

Britisk Boligkrise: – Mamma sa at jeg burde bli gravid så jeg lettere kan få meg Bolig

BRISTOL, STORBRITANNIA (Aftenposten): De siste to årene har Paige vekslet mellom å sove på sofaen til venner, ta bussen….

NRK - 03 jul 24 kl. 10:58

Boligprisene falt 0,2 prosent fra mai til juni

I juni falt Boligprisene med 0,2 prosent i Norge, og ved utgangen av juni var snittprisen for en Bolig 4 814 968 kroner. Det viser Boligprisstatistikken fra Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjoner steg Boligprisene med 0,4 prosent.

NRK - 12 maj 24 kl. 13:03

Brann i Bolig på Gjøvik

Det brenner i en Bolig på Biri i Gjøvik. Det skal brenne mye, men Boligen er ikke overtent per nå, melder politiet. Både Bolig og en garasje er overtent.

NRK - 29 jun 24 kl. 22:59

Rykker ut til brann i Fredrikstad sentrum

Brannvesenet har rykket ut til brann i en Bolig i Fredrikstad sentrum. Det er en god del røyk, opplyser 110-sentralen klokken 22.55.

NRK - 29 jun 24 kl. 22:59

Kontroll på brann i Fredrikstad sentrum

Nødetatene rykket ved 23-tiden lørdag kveld ut til brann i en tomannsBolig i Fredrikstad sentrum. – Vi fikk melding om brann i en tomannsBolig. Da vi kom til stedet kom det røyk ut av vinduet.

NRK - 04 jun 24 kl. 20:57

Brann i Bolig i Sarpsborg

Det brenner i en Bolig i Sarpsborg. Ifølge politiet er det kraftig røykutvikling og åpne flammer fra bygget. Alle i Boligen skal ha kommet seg ut, melder politiet på Twitter/X.

NRK - 28 jun 24 kl. 00:07

Brann i Boligrekke i Bærum

Det brenner natt til fredag i en kjedet Bolig på Hosle i Bærum. – Brannvesenet anslår at det er spredningsfare da brannen har satt seg i taket, opplyser operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt..

NRK - 02 jun 24 kl. 05:20

Brann i Bolig i Egersund - har spredt seg

Det brenner i en Bolig i Egersund i Rogaland. Det er meldt om åpne flammer fra huset. Det pågår evakuering, ifølge politiet.

VG - 25 jun 24 kl. 08:11

Person pågrepet – skal ha tent på Bolig i Aurskog

Det var fire personer i huset da det begynte å brenne..

VG - 25 jun 24 kl. 02:39

Boligbrann i Tromsø: – Fant fram hageslangen og begynte å spyle

Det brenner i en vertikaldelt Bolig på Tomasjord i Tromsø..

NRK - 25 jun 24 kl. 00:33

Leilighetsbygg totalskadet i Tromsø

Natt til tirsdag brant det i en Bolig med fire leiligheter på Tomasjord i Tromsø. – Det er full fyr i bygget, opplyste operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt. I 05-tiden opplyser han at brannvesenet fortsatt er på stedet og jobber med etterslukking.

Aftenposten - 24 jun 24 kl. 19:30

Tok over arkitekttegnet hus: – Det er en Bolig som bare ber om å bli brukt

Catharina Amundsen Vestberg (40) setter pris på at mid-century modern-stilen fra 60-tallet er godt bevart i….

NRK - 24 jun 24 kl. 17:06

Person til sykehus etter voldshendelse på Askøy

Klokken 15.45 rykket politiet ut til en melding om voldshendelse i en Bolig på Askøy. Det er fire personer på stedet som har vært involvert i hendelsen.

Aftenposten - 24 jun 24 kl. 13:00

Fotballspiller kjøpte funkishus i Oslo til 1,7 mill. under prisantydning

Den norske Borussia Dortmund-proffen har skaffet seg Bolig til 21 millioner kroner i hovedstaden..

E24 - 24 jun 24 kl. 13:00

Julian Ryerson kjøpte funkishus i Oslo til 1,7 mill. under prisantydning

Den norske Borussia Dortmund-proffen har skaffet seg Bolig til 21 millioner kroner i hovedstaden. – Finnes ikke lignende Boliger i dette området, sier megleren..

Aftenposten - 24 jun 24 kl. 06:00

En trussel mot velferdsstaten?

Tenk å komme hjem til en ren og ryddig Bolig. Det dufter av nybakt i gangen, og middagen er på gang..

NRK - 22 jun 24 kl. 13:26

To personer fraktet til sykehus etter Boligbrann

Brannvesenet har kontroll på brannen i en Bolig i Moss sentrum. To personer har fått i seg røyk og blir fraktet til sykehus. Det fremstår ikke som alvorlige skader, forteller operasjonsleder Joakim Ormaasen.

Dagbladet - 22 jun 24 kl. 02:19

Boligbrann: - Fare for spredning

Det brenner i en Bolig i et tettbebygget strøk på Holmlia i Oslo..

NRK - 21 jun 24 kl. 07:57

Far tiltalt etter at ett-åring falt ut av vindu

I fjor sommer falt et ett år gammelt barn fem meter ut av et vindu i andre etasje i en Bolig i Stavanger. Nå er faren tiltalt. Faren er tiltalt etter straffeloven paragraf 288, som går på å ha unnlatt å gi hjelp til noen i hjelpesløs tilstand.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com