Alver

Wednesday, 07 December, 16:48

Nyheter om Alver

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 nov 22 kl. 06:55

Mann falt i sjøen i Alver - fløyet til sykehus

En mann er fraktet til Haukeland universitetssykehus med redningshelikopter etter å ha falt i sjøen fra kai ved Manger i Alver kommune i Vestland søndag morgen. Han ble borte fra tre kamerater på land, og det ble igangsatt redningsaksjon, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 17 okt 22 kl. 11:06

Sivilombudet: Ber departement vurdere fiskeoppdrett på nytt

Kommunal- og moderniseringsdepartementet godtok ifjor at Alver kommune i Vestland og Brønnøy kommune i Nordland åpnet for økt oppdrettsvirksomhet. Nå ber Sivilombudet om at departementet gjør en ny vurdering, melder de selv i en pressemelding. Kommuneplanene ble vedtatt i strid med innsigelse fra statsforvalteren, om miljøpåvirkningene som den økte oppdretten ville ha.

VG - 23 sep 22 kl. 06:03

Politiet avfyrte skudd mot person i Alver

En person er sendt til sykehus etter en politiaksjon hvor det ble avfyrt skudd i Alver kommune..

NRK - 20 sep 22 kl. 15:29

Trafikkulykke i Alver

Tre biler har kollidert på E39 ved Eikefettunnelen i Alver kommune. Nødetatene er på vei til stedet. – Vi har ikke fått melding om at noen skal være fastklemt eller alvorlig skadet.

NRK - 15 sep 22 kl. 10:48

Trappar ned søket etter sakna mann i Alver

Det har føregått ein leiteaksjon etter ein mann i 60-åra i Alver. Mannen har vore sakna sidan båten hans blei funnen ved Risasjøen utanfor Lindås fredag kveld. Trass gode leitetilhøve har ein ikkje lukkast med å finna den sakna.

NRK - 22 nov 22 kl. 08:47

Gressbrann i Alver - fare for spredning

Vest politidistrikt skriver på Twitter klokken 08.46 at de har fått en meldin om gress/lyngbrann på Langhøyane. – Det er opplyst at ca 100-150 kvm.

NRK - 22 nov 22 kl. 08:47

Gressbrann på Radøy

Det brenner i lyng på Langhøyane på Manger i Alver kommune. Ifølge politiet er det fare for spredning til boliger. Det er ikke meldt om skade på folk eller bygninger.

NRK - 22 nov 22 kl. 08:47

Gressbrann på Radøy – fare for spredning til boliger

Det brenner i lyng på Langhøyane på Manger i Alver kommune. Ifølge politiet er det fare for spredning til boliger. Det er ikke meldt om skade på folk eller bygninger.

NRK - 09 sep 22 kl. 20:49

Rykker ut til førerløs båt i Alver

Nødetatene har rykket ut etter meldinger om en førerløs båt i Alver i Vestland. Eirik Loftesnes, operasjonsleder i Vest politidistrikt sier til Bergens Tidende sier de har rykket ut med store ressurser. – Vi har mottatt opplysninger som tyder på at en person kan være savnet.

NRK - 17 nov 22 kl. 09:30

Oppretter sikkerhetssone rundt Mongstad

Nødetatene har rykket ut til Mongstad i Alver i forbindelse med en ukontrollert temperaturøkning i en syretank. Foreløpig er det opprettet en sikkerhetssone på 100 meter, melder politiet..

NRK - 17 nov 22 kl. 09:30

Oppretter sikkerhetssone på Mongstad Base

Nødetatene har rykket ut til Mongstad i Alver i forbindelse med en ukontrollert temperaturøkning i en syretank. Foreløpig er det opprettet en sikkerhetssone på 100 meter, melder politiet. Vest politidistrikt opplyser at hendelsen har skjedd på Mongstadbasen, som er Norges største forsyningshavn når det gjelder tonn over kai, og en av de største ISPS-havnene i Europa..

NRK - 16 nov 22 kl. 11:49

3000 var utan straum

Over 3000 kundar i Alver mista straumen onsdag morgon, etter at eit tre velta over ei straumlinje, skriv avisa Nordhordland. Trevelten skjedde på Seim og i ein periode var heile store delar av Knarvik utan straum. Framleis er kring 100 utan straum, men feilen skal vera fiksa innan 12.

Klartale - 18 aug 22 kl. 06:00

Prinsesser, magi og Alver tilbake på TV-skjermen

I 2001 sjarmerte hobbitene hele verden i filmen «Ringenes herre». De var små mennesker som ville redde verden fra ondskap – ved å ødelegge en magisk ring. Bare ti år senere lot vi oss sjokkere av brutal vold i TV-serien «Game of Thrones».

NRK - 02 jun 22 kl. 20:59

Statsadvokaten henlegger sak hvor livløs mann ble funnet død i Alver

En vogntogsjåfør ble siktet etter at en livløs mann ble funnet langs en fylkesvei i Alver kommune i Hordaland. Nå er saken henlagt av politiet. – Politiet har gjort en veldig grundig etterforskning i saken uten at det har latt seg gjøre avdekke det fulle og hele hendelsesforløpet, sier satsadvokat May-Britt Erstad ved Hordaland, Sogn og Fjordane statsadvokatembeter til Bergens Tidende.

NRK - 11 aug 22 kl. 18:25

To personar frakta til sjukehus etter trafikkulykke i Alver

Nødetatane rykka ut etter melding om ei trafikkulykke i Alver kommune utanfor Bergen, skreiv Vest politidistrikt på Twitter. To personer er frakta til sjukehus etter ulykka, mellom to motorsyklar og ein lastebil. To personar sat ilag på den eine motorsykkelen.

NRK - 11 aug 22 kl. 17:32

Tre personer involvert i trafikkulykke i Alver

Nødetatane er på veg til staden etter melding om ei trafikkulykke i Alver kommune utanfor Bergen, melder Vest politidistrikt på Twitter. To motorsyklar og ein lastebil er involvert. Alle involverte er bevisste, skriv politiet.

NRK - 25 sep 22 kl. 15:39

Trefellingsulykke: Mann hentet av luftambulanse

En mann i 40-årene er sendt til Haukeland sykehus med luftambulanse etter en trefellingsulykke i Alver kommune, ifølge Vest politidistrikt på Twitter. Han skal ha fått et tre over seg. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 25 sep 22 kl. 12:49

Mann i 40-åra flogen til Haukeland etter ulukke under trefelling

Ein mann i 40-åra er flogen til Haukeland Universitetssjukehus, etter å ha fått eit tre over i Meland i Alver, opplyser politiet. Mannen var i eit følgje på fire som dreiv med trefelling i privat regi då ulukka hende. – Han har fått nokre hovudskadar, det er uvisst om han har andre skadar.

NRK - 23 sep 22 kl. 08:49

BT: Mannen som ble skutt mot av politiet er siktet for trusler

Politiet avfyrte skudd mot en person i forbindelse med et oppdrag i Knarvik i Alver i natt. Det skriver politiet i en pressemelding fredag morgen. Personen er nå siktet for trusler, det skriver Bergens Tidende.

VG - 23 sep 22 kl. 06:26

Fredag 23. september: Dette skjedde i natt

Person skutt av politiet i Alver kommune..

NRK - 23 sep 22 kl. 05:38

Politiet avfyrte skudd mot en person i Knarvik

I forbindelse med oppdrag i Knarvik i Alver kommune natt til fredag 23.09.22 har politiet avfyrt skudd mot en person.

NRK - 18 sep 22 kl. 14:29

Mann funnet død i forbindelse med leteaksjon

En mann ble funnet død etter en leteaksjon i Alver kommune. En mann har vært savnet i forbindelse med et søk etter at en båt gikk i ring ble observert i Risasjøen Pårørende til den savnede mannen har blitt varslet om funnet av politiet..

Aftenposten - 18 sep 22 kl. 11:17

Alver med mørkere hudfarge er ikke «woke». Det er en naturlig utvikling.

Hatet som tyter frem fra fan-miljøers mørke avkroker er skremmende. Hvordan ble de så giftige?.

Klartale - 14 sep 22 kl. 13:39

Fra mandag kan 1.800 nye lærere bli tatt ut i streik

Fra mandag kan altså 8.100 medlemmer av forbundet være i streik. Det samme er rundt 100 medlemmer av Skolenes landsforbund og Lektorlaget.

NRK - 14 sep 22 kl. 12:02

Lærerstreiken trappes opp igjen

Lærerstreiken trappes opp igjen. Mandag tas 1800 nye lærere ut i streik. Askøy, Alver, Øygarden og Hustadvika er nye uttaksområder.

NRK - 13 sep 22 kl. 10:51

ROV-søk etter sakna mann i morgon

Søk med fjernstyrt miniubåt (ROV) i Risasjøen etter den sakna mannen i 60-åra, vil starta i morgon tidleg. Det opplyser politistasjonssjef, Kjell-Idar Vangberg til NRK. Mannen har vore sakna sidan fredag kveld, etter at det blei funne ein førarlaus båt i Risasjøen i Alver.

NRK - 11 sep 22 kl. 12:52

Over 30 båter i leteaksjon

Litt over 30 fartøy deltok søndag i søket etter mannen som har vært savnet etter funn av en førerløs båt i Alver i Nordhordland siden fredag. Båtfolk ble bedt om å møte opp klokken 12 søndag for å delta i videre letingen, skriver Avisa Nordhordland..

NRK - 10 sep 22 kl. 08:59

Leting etter savnet båtfører trappes opp

En mann er savnet etter at en førerløs båt ble funnet ved Risasjøen utenfor Lindås i Alver kommune fredag kveld. Leteaksjonen etter mannen trappes nå opp..

NRK - 10 sep 22 kl. 06:29

Søkjer framleis etter person i Nordhordland

Ein mann er sakna etter at ein førarlaus båt blei funnen ved Risasjøen utanfor Lindås i Alver kommune fredag kveld. To helikopter og fleire redningsskøyter har deltatt i søket etter den sakna mannen natt til laurdag. – Vi har funne klær i sjøen og mannen har truleg på seg ein redningsvest.

NRK - 10 sep 22 kl. 06:29

Søkjer framleis etter sakna mann i Nordhordland

Ein mann er sakna etter at ein førarlaus båt blei funnen ved Risasjøen utanfor Lindås i Alver kommune fredag kveld. To helikopter og fleire redningsskøyter har deltatt i søket etter den sakna mannen natt til laurdag. – Vi har funne klede i sjøen og mannen har truleg på seg ein redningsvest.

NRK - 09 sep 22 kl. 20:49

Leter etter savnet person etter funn av førerløs båt

Nødetatene har rykket ut etter meldinger om en førerløs båt i Alver i Vestland. Nødetater, luftambulanse og redningshelikopter er i søk etter en savnet person, skriver politiet på Twitter. Eirik Loftesnes, operasjonsleder i Vest politidistrikt sier til Bergens Tidende sier de har rykket ut med store ressurser.

NRK - 09 sep 22 kl. 20:49

Førarlaus båt gjekk i ring i Nordhordland – ein mann sakna

Naudetatane har sett i gang ein stor redningsaksjon i Risasjøen nord i Alver kommune. Ein mann er sakna. – Me har funne klede i vatnet.

NRK - 08 sep 22 kl. 15:45

Dømt til fire år for sovevoldtekt

En 22 år gammel mann har i tingretten blitt dømt til fire år i fengsel for å ha voldtatt en sovende kvinne etter en fest. Voldtekten skjedde, ifølge dommen fra Hordaland tingrett, etter en fest i Alver kommune i 2021. Kvinnen skulle overnatte i huset der festen ble holdt, og har forklart at hun våknet brått midt på natten av at mannen hadde samleie med henne.

NRK - 04 sep 22 kl. 11:20

Ber folk passa på båtane sine

Hovudredningssentralen på Sola får melding om mange drivande båtar for tida. – Vi ber alle båteigarar sikra at båten er godt fortøyd for å unngå unødvendige redningsaksjonar, skriv HRS etter leiteaksjonen i Alver i dag..

NRK - 20 jun 22 kl. 12:58

Rykka ut til båt utan førar i Alver

På Kvernafjorden i Alver har naudetatar rykka ut etter dei fekk melding om ein båt som har blitt observert mot land utan personar i, melder Vest politidistrikt. Politiet har fått kontakt med båteigar, som var åleina i båten. Han framstår uskadd..

Klartale - 22 aug 22 kl. 16:30

Slipper løs 17 drager i nye «Game of Thrones»

Mange har sett TV-serien «Game of Thrones». Den kom i 2011. Nå kommer oppfølgeren «House of the Dragon».

NRK - 04 aug 22 kl. 20:10

Granat på gjenvinningsstasjon viste seg å vere ufarleg

NRK skreiv i føremiddag om ei granat som blei funnen ved ein gjenvinningsstasjon på Mjåtveit i Alver. Ved opning av granaten viste denne seg å vere utan farleg innhald. Sjef for Minedykkerkommandoen i Forsvaret, Christian Couillault, seier at granaten truleg stammar frå eit skyte- og øvingsfelt for militæret..

NRK - 04 aug 22 kl. 20:10

Lysgranat på gjenvinningsstasjon viste seg å vere ufarleg

NRK skreiv i føremiddag om ei lysgranat som blei funnen ved ein gjenvinningsstasjon på Mjåtveit i Alver. Ved opning av lysgranaten viste denne seg å vere utan farleg innhald. Sjef for Minedykkerkommandoen i Forsvaret, Christian Couillault, seier at lysgranaten truleg stammar frå eit skyte- og øvingsfelt for militæret..

VG - 11 maj 22 kl. 18:10

Én til sykehus etter hendelse i Vestland – politiet bevæpnet seg

En person er funnet med «store skader» på en adresse i Alver kommune i Vestland onsdag..

NRK - 11 maj 22 kl. 17:11

Bevæpnet politi rykket ut - fant skadet person

Vest politidistrikt ble kontaktet av luftambulansen som befant seg på en adresse på Rossland i Alver kommune klokken 15.30 onsdag. – Da de kom frem til adressen viste det seg at en person var påført skade i magen.

NRK - 11 maj 22 kl. 17:11

Funn av skadet person - bevæpnet politi rykket ut

Vest politidistrikt ble kontaktet av luftambulansen som befant seg på en adresse på Rossland i Alver kommune klokken 15.30 onsdag. – Da de kom frem til adressen viste det seg at en person var påført skade i magen.

Dagbladet - 09 maj 22 kl. 20:03

Eksperter: - I Russlands interesse

Lokalpolitikeren Hendrik Weber har tette forbindelser til Putin-nære politikere i Russland. Da han satt i helse- og omsorgskomiteen i Alver kommunestyre, tok Weber opp prorussisk utenrikspolitikk..

NRK - 01 maj 22 kl. 21:23

Uhell med dyretransport på E39

E39 Knarvik i Alver er stengd på grunn av uhell med dyretransport. Politi og brannvesen er på veg til staden..

NRK - 08 mar 22 kl. 09:28

Uvisst hvor oljelekkasjen stammer fra

Brannmannskapene har kontroll på oljeflaket som mandag ble oppdaget ved Håøysundet i Alver kommune, men det er fortsatt uvisst hvor oljelekkasjen stammer fra..

NRK - 13 okt 21 kl. 18:15

Dykkar flogen til Haukeland

Eit redningshelikopter har henta opp ein dykkar etter ei ulykke i Fensfjorden i Alver. Ein person som var involvert i å redde dykkaren, er òg send til sjukehus. – Dette er ei arbeidsulykke, men eg kan ikkje gå i detalj rundt omstenda per no.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com