Aas

Monday, 06 December, 22:34

Nyheter om Aas

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 okt 21 kl. 22:31

Ingen politifolk skal skadde

– Det er ingen politifolk som er skadde, seier politisjef i Kongsberg Øyvind Aas. Vidare vil ikkje Aas seie noko om tal på skadde akkurat no, fordi alle pårørande ikkje er varsla. Han kan heller ikkje stadfeste eller avkrefte at det er fire som er drepne..

NRK - 13 okt 21 kl. 21:07

Framleis stor aktivitet

Politisjef Øyvind Aas på Kongsberg seier at det framleis er stor politiaktivitet i området. – Det skyldast at gjerningspersonen har bevega seg over eit stort område, og vi jobbar no blant anna med å sikre sport, og innhente mest mogleg informasjon om det som har skjedd, seier Aas..

NRK - 08 okt 21 kl. 16:39

Bombegruppa til Hurdalssjøen

Bombegruppa til politiet er på plass ved Hurdalsjøen hotell, der regjeringsforhandlingene nå finner sted. – Det har kommet en pakke til Hurdalsjøen hotell som vi ønsket å undersøke, og da er det normal prosedyre å bruke bombegruppa til å undersøke den pakken, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas til NRK klokken 16.45.

NRK - 08 nov 21 kl. 18:23

Advokater aksjonerer i Høyesterett

Advokatforeningen har bestemt seg for å iverksette aksjoner i Høyesterett fra tirsdag. Aksjonene vil ramme nye saker som skal bli berammet til Høyesterett. Årsaken til aksjonene er at advokatene vil ha mer penger fra staten for den jobben de gjør for offentlige satser.

NRK - 19 okt 21 kl. 17:57

Truet ambulansepersonell

Ambulansepersonell måtte tilkalle politiet etter at å ha blitt truet av en mann i 30-årene i Ekholtveien i Moss tirsdag ettermiddag. Ambulansepersonell rykket ut til det som tilsynelatende var en bevisstløs person. Men han kom til hektene og utagerte, opplyser politiet.

NRK - 14 okt 21 kl. 01:51

Mann i 30-årene siktet

Det er en mann i 30-årene som er pågrepet og siktet etter at fem personer ble drept og to skadet i Kongsberg sentrum onsdag kveld. Mannen er dansk statsborger, men bosatt på Kongsberg. Han ble fraktet til arresten i Drammen onsdag kveld, opplyser politiet i en pressemelding.

NRK - 13 okt 21 kl. 23:18

Politiet bekrefter at fem er drept

– Jeg kan dessverre bekrefte at det er fem drepte personer og to som er skadet, Den ene av de skadde er en politimann som var i butikken, sier politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt, på en pressebrifing onsdag kveld..

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere involvert

Politiet mistenker ikke at flere personer var involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld..

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere involverte

Politiet mistenker ikke at flere personer var involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld. Han sa også politiet avfyrte varselskudd under pågripelsen av mannen..

NRK - 13 okt 21 kl. 22:31

Det er ingen politifolk skadd

– Det er ingen politfolk som er skadde, seier politisjef i Kongsberg Øyvind Aas..

NRK - 13 okt 21 kl. 22:07

Politiet undersøker terror

Politiet undersøker om angrepet på Kongsberg kan være terrorrelatert. – Det er grunn til å vurdere om dette er en terrorhandling, men det er for tidlig å si noe om motivet, sa politisjef på Kongsberg Øyvind Aas, på en pressebrifing klokka 22 onsdag kveld. Han bekrefter at det er en mann som er pågrepet i saken..

NRK - 13 okt 21 kl. 22:07

Politiet undersøker terrormotiv

Politiet undersøker om angrepet på Kongsberg kan være terrorrelatert. – Det er grunn til å vurdere om dette er en terrorhandling, men det er for tidlig å si noe om motivet, sa politisjef på Kongsberg Øyvind Aas, på en pressebrifing klokka 22 onsdag kveld. Han bekrefter at det er en mann som er pågrepet i saken, og at flere personer er drept og skadd, men vil ikke si noe om antall..

NRK - 08 okt 21 kl. 16:39

VG: Bombegruppa sjekker ut pakke

Bombegruppa til politiet er på plass ved Hurdalssjøen hotell. – Det er blitt levert en pakke med ukjent avsender til hotellet, og da er det normal prosedyre å sjekke det ut. Pakken er ikke åpnet ennå, vi skal finne ut hva som er inne i den, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas til VG klokken 16.

NRK - 07 okt 21 kl. 18:30

Ung gutt fraranet klær

En gutt i tenårene skal ha blitt truet med det som beskrives som en pistol ved Museene i Akershus på Strømmen. Politiet søker nå etter gjerningspersonen. – Fornærmede er ikke fysisk skadd, men det er tøft å få en pistol opp i ansiktet, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til Romerikes Blad..

NRK - 30 sep 21 kl. 21:04

Fritt ords pris til tre forfattere

Jan Grue, Bjørn Hatterud og Olaug Nilssen er tildelt Fritt Ords pris. De tre forfatterne får prisen for sine sterke og kritiske bidrag for å belyse samfunnssituasjonen og ytringskulturen for personer med funksjonsnedsettelse i Norge, heter det i kunngjøringen fra Fritt Ord. Prisvinnerne deler et beløp på 500 000 kroner og får hver sin statuett signert Nils Aas..

NRK - 14 jun 21 kl. 21:04

Aas-Hansen ny leder i EOS-utvalget

Stortingets presidentskap har innstilt Astri Aas-Hansen som ny leder for Stortingets kontrollutvalg for etterretnings-, overvåkings- og sikkerhetstjeneste (EOS-utvalget). Aas-Hansen, som er dommer i Oslo tingrett og tidligere statssekretær i Justisdepartementet, har de to siste årene vært nestleder i EOS-utvalget. Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv, er innstilt som ny nest leder i utvalget..

NRK - 05 sep 21 kl. 16:50

Eks-ordfører slått på stand

En mann klapset til eks-ordfører Johan Alnes da han sto på stand for Arbeiderpartiet på Vinterbro senter i Ås. Politiet sier de ser alvorlig på hendelsen. En mann skla ha kommet opp til ham bakfra og gitt ham et slag i bakhodet.

NRK - 02 sep 21 kl. 15:38

29.476 bivirkningsvirkninger

Etter at over 6,9 millioner vaksinedoser er satt, har Legemiddelverket mottatt 29.476 meldinger om mistenkte bivirkninger. 16.

NRK - 15 jul 21 kl. 01:57

Nye smittetilfeller i Hamar

Det er bekreftet at to personer på Hedmarken er smittet av deltavarianten av koronaviruset. Flere er mistenkt smittet. Det opplyser assisterende kommuneoverlege Jorid Nygårdshaug Aas i Ringsaker til Ringsaker Blad.

NRK - 30 jul 21 kl. 20:25

Politiaksjon mot våpenforhandler

Politiet i Agder har pågrepet, avhørt og løslatt en person etter en politiaksjon mot en våpenforhandler fredag. Det er beslaglagt ett våpen som nå vil bli undersøkt av politiet. Saken vil bli etterforsket.

NRK - 07 jul 21 kl. 08:22

Pågrepet for angrep med salmiakk

En kvinne i 50-årene er pågrepet av politiet på Romerike etter at hun kastet en blanding av salmiakk og vann i ansiktet på en mann i 30-årene. Hendelsen skjedde på en bensinstasjon i Nes på Romerike tirsdag kveld, skriver Romerikes Blad. Mannen fikk væsken i øynene og svelget, og ble kjørt til sykehus.

VG - 06 jul 21 kl. 17:28

Ber om gransking: - Svekker tillitten til våre politimyndigheter

Leder i advokatforeningen Jon Wessel-Aas mener justisministeren må rydde opp i politiets samrøre med ruspolitisk forening: – Det inntrykket som er skapt, er svært uheldig i en rettsstat..

VG - 06 jul 21 kl. 17:28

Ber om gransking: - Svekker tilliten til våre politimyndigheter

Leder i advokatforeningen Jon Wessel-Aas mener justisministeren må rydde opp i politiets samrøre med ruspolitisk forening: – Det inntrykket som er skapt, er svært uheldig i en rettsstat..

E24 - 01 jul 21 kl. 09:33

Einar Aas-selskap tjente 56 millioner kroner i fjor

Toppen Invest hadde finansinntekter på nesten 100 millioner kroner..

E24 - 01 jun 21 kl. 19:44

Medietopp skiftet bransje midt i krisen – kjøpte seg inn i nedstengt restaurantkonsern

Maria Aas-Eng droppet direktørjobb i en netthandelbransje i kjempevekst for å satse på en restaurantbransje med lukkede dører..

Dagbladet - 28 maj 21 kl. 20:16

Dette kan straffes

Begreper som «hets», «sjikane» eller «trakassering» omfattes ikke av straffeloven. Likevel kan en del av det folk bruker slike begreper om, rammes av straffebestemmelser, sier advokat Jon Wessel-Aas..

Aftenposten - 14 maj 21 kl. 13:33

Bomber og raketter hagler: Norges ambassadør måtte søke tilflukt

– Ikke mange forventet en sånn eskalering på så kort tid, sier Norges ambassadør til Israel, Kåre Aas..

NRK - 02 maj 21 kl. 12:23

Barnevogn endte i vannet

En barnevogn med tre små barn endte i vannet i Saltnes i Råde kommune søndag. De ble raskt reddet opp og har det tilsynelatende bra. – Det var en barnevogn med trillinger som havnet i vannet.

Aftenposten - 02 maj 21 kl. 09:00

Hyttekosen har nådd nye høyder i koronaåret. – Her oppe glemmer vi at korona finnes.

I april i fjor var hytta til familien Aas frå Sandnes ferdig bygd. Kunne dei dra til Suldal på ein dagstur for å overta….

Klartale - 23 apr 21 kl. 12:20

Sier folk sliter når det meste skjer digitalt

Nav og andre tjenester er blitt mer digitale. Det gjør at flere sliter med å forstå, tror Åsne Midtbø Aas i Dysleksi Norge..

NRK - 19 apr 21 kl. 09:53

Ni vil bli distriktsredaktør i NRK

Ni personer har søkt på jobben som distriktsredaktør i NRK Vestfold og Telemark. Blant dem er Lorentz Ivar Berg og Christina Førli Aas, som begge har lederstillinger på NRKs kontor i Porsgrunn. Bø blads redaktør, Hilde Eika Nesje, har også søkt..

NRK - 11 apr 21 kl. 03:16

Kritisk skadd etter brann

Seks personer er evakuert og en person er sendt til sykehus med kritiske skader etter en boligbrann i Greåkerveien i Sarpsborg natt til søndag. – Fem er uskadd, men en person vurderes å ha kritiske skader og er sendt til sykehuset på Kalnes i Sarpsborg, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB. Brannen i det eldre trehuset med tre boenheter ble oppdaget av en politipatrulje som tilfeldigvis kjørte forbi klokken 2.

NRK - 08 apr 21 kl. 08:58

Tre vinnere av Fritt Ord-prisen

Forfatterne Jan Grue, Bjørn Hatterud og Olaug Nilssen får Fritt Ords Pris for 2021, for å ha belyst samfunssituasjonen og ytringskulturen for funksjonshemmede i Norge. De deler prisbeløpet på 500.000 kroner, og får hver sin statuett av Nils Aas..

E24 - 27 jan 21 kl. 11:08

Nasdaq Clearing får 300 mill. i bot etter Einar Aas-saken

Den svenske Finansinspektionen gir Nasdaq Clearing en bot på 300 millioner svenske kroner etter saken hvor Einar Aas var nær personlig konkurs..

E24 - 27 jan 21 kl. 11:08

Nasdaq Clearing får 309 mill. i bot etter Einar Aas-saken

Den svenske Finansinspektionen gir Nasdaq Clearing bot etter saken hvor Einar Aas var nær personlig konkurs..

Aftenposten - 15 mar 21 kl. 14:44

Løvetannbarnet som ble forsker, fotballegende og familiefar

Nekrolog over Geir Aas..

Aftenposten - 24 feb 21 kl. 11:18

Per var en arbeidsglad bonde hele livet ut

Nekrolog over Per Aas..

NRK - 17 nov 20 kl. 15:10

Aas gjenvalgt som LO Stat-leder

Egil André Aas ble tirsdag gjenvalgt som leder i LO-stat for fire nye år, mens Lise Olsen (NTL) fortsetter som nestleder, skriver LO Stat på sinde nettsider. Aas fra Norges Offisers- og spesialistforbund (NOF) går dermed på en ny fireårsperiode..

NRK - 21 feb 21 kl. 10:53

Væpnet politiaksjon i Ås

Aas avis melder om en stor utrykning ved Nordby kirke. De ber folk holde seg unna, skriver avisen. Etter det avisen erfarer skal en bevæpnet mann ha forskanset seg i en bil på kirkeplassen.

NRK - 05 feb 21 kl. 07:28

Flere kan bli evakuert i Trysil

Det kan bli aktuelt å evakuere flere som bor utsatt til langs Trysilelva, på grunn av vannmassene som stiger. Det sier kommunalsjef Hans Martin Aas. I dag kommer folk fra NVE til Trysil for å vurdere situasjonen på grunn av isproppen i Trysilelva..

E24 - 27 jan 21 kl. 11:08

Nasdaq Clearing får 300 mill. etter Einar Aas-saken

Saken oppdateres....

Aftenposten - 06 nov 20 kl. 08:15

Elly Britt Aall

Av Anne Kirsti Ruud, Gro Ottosen og Karin Haarberg Aas.

NRK - 25 okt 20 kl. 07:39

Politiet beklager refs

Sørøst politidistrikt beklager at de påla en Kongsberg-mann å fjerne plakater med Muhammed-karikaturer som han hadde hengt opp i byen. – Vi skal ikke mene noe om hvilke ytringer folk henger opp, sier regionleder Øyvind Aas til Aftenposten..

VG - 25 okt 20 kl. 07:13

Politiet beklager at de refset Kongsberg-mann som hengte opp Muhammed-karikatur

Regionleder Øyvind Aas i Sørøst politidistrikt beklager politiets opptreden overfor en Kongsberg-mann som mandag kveld fikk politiet på døren..

E24 - 09 okt 20 kl. 06:00

Stavanger-gründere skulle utvinne bitcoins - nå avvikles selskapet

For tre år siden startet Erik Larsson Aas og tre makkere opp selskapet Cryptocoins AS for å prøve å utvinne bitcoins. Det endte i fiasko - og et samlet tap på mellom 500.000- og 800.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt