NRK - 04 mar 24 kl. 09:26

Tysk fagforening varsler streik i Lufthansa

Bakkepersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa vil streike i to dager fra torsdag, opplyser fagforeningen, ifølge AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lufthansa, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tysk, fagforening, varsler, streiki , Lufthansa
NRK - 22 feb 24 kl. 15:12

Fagforening varsler ny storstreik i Tyskland

Det er fagforeningen Verdi som torsdag varsler en nesten landsomfattende streik i kollektivtrafikken. Streiken skal vare fra mandag 26. februar til lørdag 2.

NRK - 11 nov 23 kl. 04:35

Hollywood-fagforening har godkjent ny avtale

Styret i Hollywood-skuespillernes fagforening Sag-Aftra har godkjent den nye avtalen som gjorde slutt på 118 dager med streik. Avtalen med filmstudioene ble landet onsdag og anbefalt av forhandlingsutvalget. Nå har altså styret også satt sitt godkjentstempel på den.

NRK - 12 feb 24 kl. 14:27

Motstand mot forslag om økt pensjonsalder – flere foreninger vil streike

Flere foreninger går til streik 14. mars mot regjeringens forslag om økt pensjonsalder. Blant dem er bygningsarbeidernes fagforening.

NRK - 05 feb 24 kl. 09:24

Fagforening varsler Lufthansa-streik i Tyskland

Fagforeningen Verdi har bedt Lufthansa-ansatte ved fem av Tysklands største flyplasser om å legge ned arbeidet onsdag. Verdi ber alt av personale på bakken om å streike – fra vedlikehold til bakkehåndtering. – Det ligger an til et stort antall innstillinger og forsinkelser onsdag, skriver Verdi i en uttalelse.

NRK - 29 jan 24 kl. 16:00

Streik i tysk kollektivtransport

Både buss, trikk og T-bane er ventet å stå stille i Tyskland fredag. Fagforbundet Verdi varsler streik i kollektivtrafikken i alle delstater unntatt Bayern. Verdi forhandler for tiden på vegne av 90.

NRK - 14 nov 23 kl. 18:36

Tyske lokførere varsler streik

Lokførere for Tysklands statlige jernbaneselskap Deutsche Bahn varsler en streik for bedre lønn og arbeidsvilkår, sier fagforeningen deres. Streiken vil vare fra klokken 22 onsdag og vare til klokken 18 torsdag, melder fagforeningen GDL. GDL og Deutsche Bahn har siden forrige torsdag forhandlet om en ny tariffavtale.

VG - 09 nov 23 kl. 01:49

Fagforening bekrefter avtale – Hollywood-streiken over

Hollywood-skuespillernes fagforening sier de avslutter streiken etter å ha kommet til en foreløpig enighet med filmstudioene..

NRK - 14 mar 24 kl. 21:32

15 pensjons-demonstranter i Debatten-studio

Foran Stortinget i dag hadde store deler av norsk fagbevegelse samlet seg for å vise sin motstand mot å jobbe lenger for samme pensjon. I Debatten-studio i kveld deltar 15 av dem. – Jeg har et problem med tvangen.

NRK - 07 mar 24 kl. 14:58

Fransk fagforening truer med streik under OL

En av de store franske fagforeningene advarer om mulig streik mens sommerlekene blir arrangert i Paris. Det kan skape hodebry for OL-sjefen. Det er fagforeningen CGT som truer med den mulige streiken som kan blant annet gå utover sykehusene i Paris-regionen.

NRK - 04 mar 24 kl. 11:56

Tyske togansatte varsler streik

Den tyske fagforeningen for togansatte, GDL, varsler en ny streik som følge av den pågående konflikten med det statlige togselskapet Deutsche Bahn. For persontogene vil streiken starte klokken 2 natt til torsdag og vare i 35 timer, varsler GDL-sjef Claus Weselsky. For godstogene starter streiken allerede onsdag klokken 18.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

USA og Norge skal samarbeide om mineralutvinning

Det hvite hus kunngjorde natt til torsdag at USA og Norge skal inngå et «langvarig partnerskap» om utvinning og prosessering av kritiske mineraler, både i egne land og på verdensbasis. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 minutter siden

EU varsler sanksjoner mot Iran

EU har varslet at de vil innføre nye sanksjoner mot Iran etter angrepet mot Israel forrige uke. Det melder Reuters. De følger dermed etter USA, og vil i likhet med dem forsøke å ramme Irans drone- og missilprogram med sanksjonene..

NRK - 1 time siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 1 time siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 2 timer siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com