Varsler

Onsdag, 28 Juli, 05:57

Nyheter om Varsler

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 2 timer siden

Nådeløs lockdown-beskjed til Sydney-innbyggerne

Mer enn seks millioner innbyggere i Australias største by Sydney og områdene rundt kan stålsette seg for enda lengre lockdown, Varsler smittevernekspert..

NRK - 6 timer siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

VG - 8 timer siden

Lektor Varsler om tette bånd til omstridt narkotikaforening

Politihøgskolen kan ikke lenger «vente passivt» på at de blir dratt inn i granskingen av politiets bindinger til Norsk Narkotikapolitiforening, mener tillitsvalgt Åsmund Birkeland. Nå lover rektor å undersøke saken..

NRK - 12 timer siden

Oppjusterer farevarsel for Rogaland

Meteorologene har tirsdag ettermiddag oppdatert farevarslet for Rogaland. De Varsler nå oransje farevarsel – svært kraftig styrtregn – i regionen. – Det er observert svært kraftige regnbyger i Rogaland, og dette vil fortsette utover ettermiddagen og kvelden.

NRK - 08 juli 21 kl. 13:52

Varsler nytt Nord-Irland-forslag

Storbritannia sier de vil verne om sitt territorium og Varsler et nytt forslag til EU om å løse floken rundt Nord-Irland før parlamentet tar ferie 22. juli. Britisk-tro protestanter i Nord-Irland føler at deler av brexitavtalen er et svik fordi EU fortsatt regulerer nordirsk handel og skaper et skille mellom Nord-Irland og Storbritannia.

E24 - 16 timer siden

Musk vil slippe resultatpresentasjoner: – Har ikke tid

Tesla-sjef Elon Musk Varsler at han kan ha presentert sin siste kvartalsrapport. Fremover vil Musk fokusere mer på jobben, sier han. Samtidig kan elbilprodusenten notere seg for doblet omsetning og et resultat i milliardklassen..

VG - 07 juli 21 kl. 18:03

Sophie Elise Varsler brudd

Influencer Sopie Elise Isachsen Varsler på Instagram at det er slutt mellom henne og kjæresten..

Aftenposten - 07 juli 21 kl. 13:32

Varsler full gjennomgang av politi-tilknyttet forening

Politidirektør Benedicte Bjørnland Varsler full gjennomgang Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF).

VG - Igår: 13:58

Nå ryker sydenvarmen i sør - Varsler styrtregn og torden

Det er sendt ut fareVarsler for styrtregn på Østlandet og i Rogaland. Enkelte steder kan få opptil 20 millimeter regn på én time..

VG - Igår: 13:58

Varsler styrtregn og torden – her slår lynet ned

Det er sendt ut fareVarsler for lyn og styrtregn på Østlandet og i Rogaland. Enkelte steder kan få opptil 20 millimeter regn på én time..

NRK - Igår: 10:55

Svenske tiltalt for uaksomt drap

En svensk sjåfør er tiltalt for uaktsomt drap etter at en 89 år gammel kvinne døde etter å ha blitt påkjørt av en trailer i november i fjor. Påkjørselen skjedde på Begby i Fredrikstad. Den 71 år gamle svenske sjåføren har nå blitt tiltalt for uaktsomt drap, skriver Fredrikstad Blad.

NRK - Igår: 09:47

Myanmars økonomi krymper

Verdensbanken Varsler at Myanmars økonomi ligger an til å krympe med 18 prosent i 2021. Hovedårsakene er de omfattende urolighetene i kjølvannet av militærkuppet og gjenoppblomstringen av koronaviruset..

NRK - Igår: 08:28

Meldt om styrtregn og tordenvær

Mandag og tirsdag ventes det kraftige regnbyger og styrtregn østafjells, mens det blir mye lyn og torden i Nordland. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Varselet gjelder fra mandag ettermiddag og til sent tirsdag kveld.

VG - 06 juli 21 kl. 16:55

Advokatbrev avslører: NFF Varsler pengekrav mot Edvartsen

Tidligere toppdommer Svein-Erik Edvartsen (42) krever 170.000 kroner fra Norges Fotballforbund (NFF) for brudd på personvernet. NFF Varsler i sitt svar et motkrav på opp mot 550.

Aftenposten - I førrgår: 11:38

Vedum med frontalangrep på Ap i Nord-Norge

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum mener Ap har bommet i nord. Nå Varsler han beinharde forhandlinger hvis de to partiene….

E24 - 24 juli 21 kl. 08:09

– Nå må vi gjennomgå regulering av finfluensere

Finanstilsynet er bekymret for at stadig flere baserer investeringsbeslutninger på villedende informasjon i sosiale medier. Nå Varsler stortingsrepresentant Peter Frølich at justiskomiteen vil se på strengere regulering av finfluensere..

E24 - 23 juli 21 kl. 11:27

Oslo Børs Varsler suspensjon av Netoil Capital-aksjen fra Euronext Growth

Oslo Børs har varslet at aksjene til det Euronext Growth-noterte oljeselskapet Netoil Capital trolig vil bli suspendert fra 2. august som følge av regelbrudd og gir selskapet frist til samme dato med å søke ny børsnotering..

E24 - 22 juli 21 kl. 17:08

Oljefondet vil stemme nei til Wizz Air-sjefens milliardbonus

Den foreslåtte bonusen til toppsjefen i Wizz Air får Norwegian-bonusene til å blekne i forhold. Nå Varsler Oljefondet at de skal stemme nei til bonuspakken hos den ungarske lavprisgiganten..

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 11:59

PST Varsler om trusler fra høyreekstreme digitale nettverk

Høyreekstreme digitale nettverk vil prege trusselbildet fremover, og nye angrep vil sannsynligvis utføres av aktører fra….

NRK - 01 juli 21 kl. 18:28

Varsler ny vurdering etter helga

Helseminister Bent Høie har varslet at trinn fire i gjenåpningsplanen kan bli utsatt som følge av deltavarianten fra India. Statsminister Erna Solberg er bekymret for at økt reising ska gi mer av denne mer smittsomme koronavarianten i Norge. Hun Varsler en vurdering etter helga, skriver VG..

NRK - 01 juli 21 kl. 16:19

Varsler utsettelse av trinn fire

Helseministeren Varsler mulig utsettelse av trinn fire i gjenåpningsplanen..

Dagbladet - 20 juli 21 kl. 10:42

Stålsetter seg

Britenes meteorologiske institutt Varsler om skyhøye temperaturer de kommende dagene. Det skaper bekymring..

Dagbladet - 20 juli 21 kl. 10:42

Stålsetter seg for ekstremvarme

Britenes meteorologiske institutt Varsler om skyhøye temperaturer de kommende dagene. Det skaper bekymring..

NRK - 30 juni 21 kl. 19:14

Varsler koronasøksmål mot staten

Fire personer Varsler et søksmål mot staten, for å få en rettslig prøving av lovligheten av innreiseforbudet for familie som er bosatt utenfor EØS. – De fire er representative for Facebook-gruppen «Oss med familie eller kjæreste i utlandet under covid-19, 2020/2021», sier advokat Lina Smorr i advokatfirmaet Andersen & Bache-Wiig. Gruppen har over 11.

VG - 29 juni 21 kl. 07:32

Varsler fylkesoppløsning i løpet av neste år

Trygve Slagsvold Vedum Varsler at en ny regjering vil fatte vedtak om å oppløse Viken og Troms og Finnmark. – Det må skje i løpet av det første året, sier Sp-lederen til VG..

E24 - 18 juli 21 kl. 08:00

Suksessgründeren: Lagde sin egen variant av Forsvarets lederfilosofi

Bookis-gründer Lasse Brurok mener altfor mange tenker at det er status å jobbe mye. Selv anbefaler han de ansatte til å skru av Varsler på mobilen..

E24 - 28 juni 21 kl. 06:51

Varsler om «mobbing, fryktkultur og maktmisbruk» på Norges største byggeprosjekt

Varsler om arbeidsforholdene på Norges største byggeprosjekt: «Ledelsen utøver fryktkultur, trakassering og mobbing».

NRK - 20 mai 21 kl. 13:00

LO- og YS Kommune Varsler streik

LO Kommune Varsler streik i kommuner over hele landet fra 27. mai, dersom det ikke blir enighet i meklingen lønnsoppgjøret i kommunesektoren. LO Varsler plassfratredelse for over 4700 medlemmer i Fagforbundet, FO og Skolenes landsforbund.

NRK - 16 juli 21 kl. 11:08

Varsler ny Libanon-konferanse

Frankrikes president Emmanuel Macron inviterer neste måned til en ny internasjonal konferanse for å diskutere krisen i Libanon. Konferansen finner sted 4. august, på årsdagen for den dramatiske eksplosjonen i havneområdet i Beirut.

E24 - 15 juli 21 kl. 06:03

Analyseselskap Varsler tynnere ordrebok fremover på tvers av skipstyper

For de aller største tankskipene har den gjennomsnittlige inntjeningen vært den laveste på 20 år. Likevel øyner de en gradvis forbedring i takt med oljeetterspørselen..

VG - 25 juni 21 kl. 15:53

Oslo-politiet strammer inn før festhelg: Varsler flere bøter

Politiet Varsler bøter på opptil 13.000 kroner etter flere helger med det byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kaller «karnevalstemning». – Det finnes grenser, sier han..

VG - 14 juli 21 kl. 16:40

Varsler tropenatt på tropenatt: – Mange svettet nok godt i natt

Med strålende sol og temperaturer opp mot 30 grader torsdag og fredag sørøst i landet, kan vi forvente nye tropenetter de neste dagene. Men først kommer en skikkelig skyllebøtte..

NRK - 14 juli 21 kl. 14:03

Mann tiltalt for drapsforsøk

En 54 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket i hodet på gata i Grimstad i september i fjor. Statsadvokat Håvard Ryengen Varsler i tiltalen at påtalemyndigheten vil kreve en dom på overføring til tvungent psykisk helsevern, skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 14 juli 21 kl. 12:50

EU med skarp advarsel til Orban

EU-kommisjonen truer med å reise sak mot Ungarn dersom landet ikke omgjør loven som begrenser unges adgang til informasjon om homofili og transpersoner. I et skarpt brev til statsminister Viktor Orbán Varsler kommisjonen at det torsdag vil bli innledet såkalt overtredelsesprosedyre mot landet, fordi loven strider mot EUs erklæring om grunnleggende rettigheter, melder NTB..

E24 - 14 juli 21 kl. 06:35

Oppdrettsgiganten Mowi Varsler resultathopp

Mowi hadde noe høyere slaktevolumer og langt høyere resultater å vise til i andre kvartal, viser selskapets ferske resultatvarsel..

E24 - 24 juni 21 kl. 15:55

Miljødirektoratet Varsler Norwegian om overtredelsesgebyr på 400 millioner kroner

Norwegian har ikke levert klimakvotene sine for 2020. Nå Varsler Miljødirektoratet et gigantgebyr til flyselskapet, som nylig betalte toppsjefene millionbonuser..

NRK - 12 juli 21 kl. 06:25

Varsler sosial eksplosjon i Libanon

Libanon er herjet av en økonomisk, politisk og helsemessig krise. Situasjonen har forverret seg kraftig den siste tiden, advarer Kirkens Nødhjelp.Statsminister Hassan Diab rykket ut og varslet at Libanon er på randen av en sosial eksplosjon..

NRK - 10 juli 21 kl. 17:22

Vil bortvise campere på Langøyene

Langøyene i Oslo har vært en av få øyer i fjorden hvor det er tillatt å sette opp telt og campe. Tidligere år er det flere som har bodd ute på øya hele sommeren. Kommunen ønsker å unngå dette, og har innført en regel om at du kun kan campe sju dager sammenhengende, skriver Vårt Oslo.

Dagbladet - 10 juli 21 kl. 11:41

Her treffer uværet

Meteorolog Elise Gloppen Hunnes Varsler om store mengder regn gjennom hele lørdagen..

E24 - 09 juli 21 kl. 10:30

Varsler søksmål: – Har aldri sett en lignende sak

Anna Iversen (24) hevder hun mistet jobben som fast ansatt på Rosenberg-verftet, etter å ha takket ja til bedriftens ønske om at hun skulle gå et nytt lærlingeløp. Fellesforbundet raser og sier de aldri har sett en lignende sak..

E24 - 09 juli 21 kl. 09:49

Ny elsparkesykkel-instruks: Oslo-politiet Varsler kontroller og bøter

Oslo-politiet kan nå slå ned på flere på elsparkesykkel, men ønsker også å kunne gjøre systematiske promillekontroller. Samferdselsdepartementet vurderer alle tiltak for å få ned antall skader..

Aftenposten - 09 juli 21 kl. 09:49

Oslo-politiet Varsler kontroller og bøter

Oslo-politiet kan nå slå ned på flere på elsparkesykkel, men ønsker også å kunne gjøre systematiske promillekontroller..

NRK - 09 juli 21 kl. 09:38

Politiet Varsler flere kontroller

Politiet kan slå ned på at flere enn én person kjøre på elsparkesykkel av gangen. Nå varsle Oslo-politiet at de skal håndheve dette med flere elsparkesykkelkontroller. De vil kunne stoppe førere både i og utenfor kontroll.

VG - 09 juli 21 kl. 09:15

Ny elsparkesykkel-instruks: Oslo-politiet Varsler kontroller og bøter

Oslo-politiet kan nå slå ned på flere på elsparkesykkel, men ønsker også å kunne gjøre systematiske promillekontroller. Samferdselsdepartementet vurderer alle tiltak for å få ned antall skader..

E24 - 07 juli 21 kl. 17:47

Trump Varsler søksmål mot tek-giganter

USAs tidligere president Donald Trump kunngjør onsdag at han går til gruppesøksmål mot IT-giganter som Facebook, Twitter og Google..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt