NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:56

NRK - 10 jul 24 kl. 20:35

Tog sporet av i Lillehammer

Lillehammer–Moelv er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser, og at noen tog kan bli innstilt. Dette skyldes at et tog har sporet av, melder VY på sine nettsider. Politiet i Innlandet sier til NRK at de ikke var klar over hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
–moelv, VY, Innlandet, NRK, Lillehammer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tog, sporetav i , Lillehammer
Klartale - 20 mar 24 kl. 16:30

Vy beklager tekniske feil på togene

Har du vært passasjer på et Vy-tog i det siste? Da kan du ha opplevd at det er trangt på toget. Mange av togene kjører normalt med to togsett, totalt ti vogner.

NRK - 10 jul 24 kl. 20:35

Tomt passasjertog sporet av ved Lillehammer

Lillehammer–Moelv er stengt for togtrafikk. Det var et tomt passasjertog som sporet av, dette sier VY sin pressevakt til NRK. Det er ikke meldt om personskader.

NRK - 17 mar 24 kl. 11:27

Tog skaper forsinkelser fra Gardemoen

Et Vy-tog med tekniske problemer skaper trøbbel for togtrafikken mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn, skriver VG. – Togene går som normalt fra Gardermoen til Oslo, men fra Oslo mot Gardermoen er det forsinkelser, forteller pressevakt i Bane Nor, Kirsten McDonagh. Hun sier et Vy-tog har fått stans med tekniske problemer på sporet, som også fører til stans for togene som kom bak dette.

NRK - 02 jun 24 kl. 15:59

Tog sporet av i Tyskland etter jordskred

Deler av et tog med 185 passasjerer om bord sporet av sørvest i Tyskland etter at jernbanesporene ble rammet av et jordskred som følge av kraftig regnvær. Ingen ble skadet i avsporingen, som skjedde sent lørdag kveld, og passasjerene ble evakuert fra toget tidlig søndag, ifølge en talsperson for den nasjonale jernbaneoperatøren. Togets to første vogner hoppet av sporet rundt klokken 23.

NRK - 22 maj 24 kl. 01:06

Sørlandsbanen stengt til og med torsdag

Sørlandsbanen vil forbli stengt mellom Vegårshei og Gjerstad til og med torsdag på grunn av skader på sporet etter at et godstog sporet av mandag kveld. Det skriver togselskapet Go-Ahead på sine nettsider. – Det meldes om store skader på strekningen, og det vil være stengt til og med torsdag 23.

Klartale - 30 maj 24 kl. 14:03

– Det går utover hverdagen til folk

Stortinget har gitt nesten dobbelt så mye penger til jernbane de siste årene.Likevel er det stadig flere forsinkede og innstilte tog i Norge. Det viser tall fra Bane Nor.

NRK - 17 jun 24 kl. 21:57

Godstog sperrer sporet – forsinkelser på Nordlandsbanen

Like etter klokken 21 varsler Bane Nor at det vil bli forsinkelser og innstillinger på Nordlandsbanen. Et tog sperrer sporet mellom Levanger og Bergsgrav. Foreløpig er det usikkert hvor lang tid det vil ta å flytte toget.

NRK - 26 jun 24 kl. 18:13

Ni togvogner skal ha sporet av i Russland

Det statlige russiske nyhetsbyrået Ifax melder at et tog har sporet av i Komi-regionen i Russland, melder Reuters. Totalt skal ni vogner med passasjerer om bord ha sporet av. Skadeomfanget er foreløpig uklart..

NRK - 26 jun 24 kl. 18:13

Flere skadet etter at passasjertog sporet av i Russland

Det statlige russiske nyhetsbyrået Ifax melder at et tog har sporet av i Komi-regionen i Russland, melder Reuters. Ifølge landets jernbaneselskap skal flere være skadet. Omfanget er uklart.

VG - 10 jul 24 kl. 20:32

Tog har sporet av på Lillehammer

Strekningen Lillehammer-Moelv er stengt for trafikk som følge av hendelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 30 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 30 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 45 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com