NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:29

NRK - 10 jul 24 kl. 20:35

Tomt passasjertog sporet av ved Lillehammer

Lillehammer–Moelv er stengt for togtrafikk. Det var et tomt passasjertog som sporet av, dette sier VY sin pressevakt til NRK. Det er ikke meldt om personskader. Du må regne med forsinkelser, og at noen tog kan bli innstilt. Dette skyldes at et tog har sporet av, melder VY på sine nettsider..
Les mer på NRK


Les mer om:
–moelv, VY, NRK, Lillehammer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tomt, passasjertog, sporetav , ved, Lillehammer
NRK - 18 jul 24 kl. 12:06

Passasjertog sporet av i India

Ifølge AFP har et ti vogner langt passasjertog sporet av i Uttar Pradesh-regionen i India..

NRK - 26 jun 24 kl. 18:13

Flere skadet etter at passasjertog sporet av i Russland

Det statlige russiske nyhetsbyrået Ifax melder at et tog har sporet av i Komi-regionen i Russland, melder Reuters. Ifølge landets jernbaneselskap skal flere være skadet. Omfanget er uklart.

VG - 05 apr 24 kl. 20:48

BT: Tok nesten en time før Bane Nor varslet nødetatene om passasjertog med 200 personer

Det tok nesten en time før nødetatene fikk vite at et passasjertog med 200 personer sto fast i tunnelen ved Arna stasjon etter at et godstog sporet av..

NRK - 22 maj 24 kl. 01:06

Sørlandsbanen stengt til og med torsdag

Sørlandsbanen vil forbli stengt mellom Vegårshei og Gjerstad til og med torsdag på grunn av skader på sporet etter at et godstog sporet av mandag kveld. Det skriver togselskapet Go-Ahead på sine nettsider. – Det meldes om store skader på strekningen, og det vil være stengt til og med torsdag 23.

NRK - 16 feb 24 kl. 09:07

Passasjertog treft av steinsprang

Vest politidistrikt melder om steinsprang langs Bergensbanen. – Eit passasjertog på veg til Oslo er treft av steinar, ingen personar er skadde. Hendinga skjedde ved Romslo.

Aftenposten - 20 jul 24 kl. 11:26

Én person mistet livet i kollisjon mellom passasjertog og bil

En mann døde etter at et passasjertog kolliderte med en personbil på en togovergang i Elverum. Pårørende er varslet..

NRK - 09 apr 24 kl. 16:54

Enighet om kjempeerstatning etter at kjemikalietog sporet av i Ohio

Et amerikansk godsselskap betaler 600 millioner dollar i erstatning etter at et av togene deres med en last av farlige kjemikalier sporet av i Ohio i fjor. Norfolk Southern Corporation har inngått forlik med saksøkerne og har godtatt å betale 600 millioner dollar (6,4 milliarder kroner) i erstatning. Ingen mistet livet da toget sporet av i byen East Palestine 3.

NRK - 02 jun 24 kl. 15:59

Tog sporet av i Tyskland etter jordskred

Deler av et tog med 185 passasjerer om bord sporet av sørvest i Tyskland etter at jernbanesporene ble rammet av et jordskred som følge av kraftig regnvær. Ingen ble skadet i avsporingen, som skjedde sent lørdag kveld, og passasjerene ble evakuert fra toget tidlig søndag, ifølge en talsperson for den nasjonale jernbaneoperatøren. Togets to første vogner hoppet av sporet rundt klokken 23.

NRK - 17 jun 24 kl. 21:57

Godstog sperrer sporet – forsinkelser på Nordlandsbanen

Like etter klokken 21 varsler Bane Nor at det vil bli forsinkelser og innstillinger på Nordlandsbanen. Et tog sperrer sporet mellom Levanger og Bergsgrav. Foreløpig er det usikkert hvor lang tid det vil ta å flytte toget.

NRK - 26 jun 24 kl. 18:13

Ni togvogner skal ha sporet av i Russland

Det statlige russiske nyhetsbyrået Ifax melder at et tog har sporet av i Komi-regionen i Russland, melder Reuters. Totalt skal ni vogner med passasjerer om bord ha sporet av. Skadeomfanget er foreløpig uklart..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 15 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 45 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com