NRK > Nyheter

Tuesday, 29 November, 22:50

NRK - 26 sep 22 kl. 18:30

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder til David Toskas barn

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder for barnet til David Toska, som sto bak Nokas-ranet i Stavanger i 2004 hvor en politimann ble drept. Det melder DN. Steinsland var den første journalisten som fikk Toska til å snakke offentlig om det som er norgeshistoriens største ran. Bankraneren snakket om Nokas-ranet i TV 2-dokumentarserien «Vårt Lille Land» høsten 2016. – Det stemmer.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tonje Steinsland, David Toska, Nokas, Stavanger, DN, Toska, TV, Lille Land, Steinsland, Karianne Solbrække, Arne Sigve Klungland, David Toskas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TV 2-journalist, Tonje, Steinslander , fadder, til, David, Toskas, barn
VG - 26 sep 22 kl. 15:20

DN: TV 2-journalist er fadder til Toskas barn

TV 2-journalist Tonje Steinsland bekrefter overfor Dagens Næringsliv at hun ble fadder til den kjente Nokas-ranerens barn tidligere i år..

VG - 26 sep 22 kl. 15:20

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder til David Toskas barn

Bekrefter overfor Dagens Næringsliv at hun ble fadder til den kjente Nokas-ranerens barn tidligere i år. – Man kan alltids diskutere om hun skulle ha spurt om tillatelse i forkant, sier TV 2s nyhetsredaktør..

VG - 27 sep 22 kl. 13:14

TV 2-journalist Tonje Steinsland om fadderskapet til David Toskas barn: – Skulle bare mangle

Trekker frem sin rolle som støttespiller for Nokas-ranerens datter..

Klartale - 20 jun 22 kl. 09:40

Flyruter til Nice og London er kansellert

– To ruter er kansellert. Den ene går fra Bergen til London Gatwick. Den andre fra Oslo til Nice, sier Silje Glorvigen.

Aftenposten - 23 sep 22 kl. 13:10

Tonje Brenna kaller inn partene i lærerstreiken

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) har bedt om et møte fredag med partene i lærerstreiken..

NRK - 24 okt 22 kl. 12:40

Kunnskapsministeren sier nei til eksamensønske

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) sier nei til Elevorganisasjonens ønske om å foreta en risikovurdering av eksamen til våren. Det er på bakgrunn av den langvarige lærerstreiken at Elevorganisasjonens leder Aslak Berntsen Husby i forrige uke etterlyste en slik risikovurdering. Han er bekymret for hvilke konsekvenser lærerstreiken har hatt for elever som ble hardt rammet og mener det haster med en analyse over konsekvensene.

VG - 27 okt 22 kl. 14:59

Tonje Frigstad og Lasse Matberg skal lede ny kjendisreality

Tonje Frigstad (22) og Lasse Matberg (37) er programledere for «Good Luck Guys», som skal utfordre norske kjendiser i Thailand..

NRK - 02 nov 22 kl. 15:54

Varsler innstramminger mot barnehagemilliardærene

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) varsler ny, kraftig barnehageinnstramming etter at barnehagemilliardærene Hans Jacob og Randi Sundby flytter ut av landet. Tirsdag ble det kjent at ekteparet Hans Jacob og Randi Sundby, som eier Norges største barnehagekonsern Læringsverkstedet, flytter ut av landet og til Sveits. De blir da så langt de siste i en rekke av norske milliardærer som har flyttet til landet den siste tiden.

Klartale - 22 aug 22 kl. 14:43

En ekstra stor dag for Yonis og mange andre førsteklassinger

På Sagene skole i Oslo hadde over 50 barn sin aller første skoledag mandag. Mens andre var klare for å begynne på et nytt år. De ropte i skolegården.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Eldreombudet legges ned

Fra 1. juli 2023 er det over og ut for Eldreombudet som ikke fikk midler til videre drift over statsbudsjettet 2023. Ombudet var foreslått lagt ned i forslaget til statsbudsjett.

NRK - 30 minutter siden

Enighet mellom SAS og kabinansatte

Det er enighet i lønnsoppgjøret mellom Norsk kabinforening og SAS Norge. Avtalen innebærer en lønnsøkning på 3,7 prosent for alle kabinansatte fra nyttår. – Vi har fått på plass en avtale og sikret våre medlemmer et moderat lønnsløft som er i takt med resten av samfunnet, sier Bjarte Stedje, styreleder i Norsk Kabinforening til NRK De kabinansatte i SAS var klar til å ta ut rundt 500 medlemmer ut i streik om partene ikke ble enige, men enigheten nå gjør at SAS unngår konflikt rett før en travel julehøytid.

NRK - 2 timer siden

Lege sikta for å utnytta stillinga si til å ha sex

Legen frå Rogaland er sikta for å ha skaffa seg seksuell omgang ved «misbruk av stilling, avhengighetsforhold eller tillitsforhold», noko som kan gi opp til seks års fengsel. Han blei varetektsfengsla i ei veke, men anka fengslinga, i dag har lagmannsretten forkasta anken. Mannen nektar straffskuld, skriv forsvararen hans, Christina Marie Steensnæs Winsor, i ein SMS til NRK.

NRK - 1 time siden

61 migrantar redda i Den engelske kanal

Franske styresmakter redda 61 migrantar, enkelte av dei barn, i Den engelske kanal tysdag. Stille sjø har ført til at mange migrantar den seinare tida har prøvd å kome seg over kanalen til Storbritannia i små båtar, melder Reuters. Personane som blei plukka opp skal ha vore frå Afghanistan, India, Iran og Pakistan..

NRK - 1 time siden

Journalist skoten og drepen i Colombia

Den colombianske journalisten Wilder Alfredo Cordoba blei skoten og drepen i byen La Union i Colombia tysdag. Han var sjef for ein lokal TV-kanal som var kritisk til dei lokale styresmaktene og den ustabile situasjonen i regionen, ifølge den colombianske organisasjonen for pressefridom. Dei ber styresmaktene undersøke om drapet kan knytast til arbeidet Cordoba gjorde som journalist.

NRK - 1 time siden

Førebur evakuering på Hawaii

Innbyggarar som bur i nærområda til vulkanen Mauna Loa på Hawaii, blir bedne om å gjere seg klare til å evakuere. Utbrotet starta seint søndag kveld lokal tid, og er det første utbrotet på vulkanen på nesten 40 år. Ifølge styresmaktene når lavaen som no blir kasta ut av krateret ei høgde opp mot 60 meter, melder AFP.

NRK - 2 timer siden

Frp avslår Christian Eikelands anke

Landsstyret i Frp har i kveld behandlet og avslått ankesaken til tidligere fylkesleder i Agder Frp, Christian Eikeland. Han ble tidligere i høst fratatt sine organisatoriske verv etter at det ble klart at han hadde brukt i underkant av 50.000 kroner av partiets penger til privat bruk.

NRK - 2 timer siden

Kvart milliard i minus for Hurtigruten

Hurtigruten fekk eit negativt resultat før skatt på 25,9 millionar euro, som svarar til rundt 268 millionar kroner, i tredje kvartal, melder Bergens Tidende. Selskapet hadde ei omsetning i tredje kvartal på 195 millionar euro, mot 49 millionar euro i same periode i fjor. Hurtigruten seier dei ser fram til 2023 fordi bestillingane no er i ferd med å strøyme inn, skriv avisa..

NRK - 3 timer siden

Siktet for trusler etter å ha skutt med hagle

Politiet har siktet mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Mannen sitter i politiets varetekt inntil videre. Han ble avhørt tirsdag og er siktet for trusler med skytevåpen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 3 timer siden

Opposisjonen misnøgde med budsjettet

Høgre er kritisk til fleire punkt i budsjettet som SV og regjeringspartia har blitt samde om tysdag. – Det er eit budsjett som tek Noreg i feil retning i skulepolitikken, helsepolitikken og næringspolitikken. Vi må passe oss for å ikkje føre ein politikk som gjer det vanskelegare å løyse dei utfordringane vi står overfor, skriv Høgre-nestleiar Henrik Asheim i ein e-post til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com