Stavanger

Lørdag, 24 Juli, 22:59

Nyheter om Stavanger

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 juli 21 kl. 09:51

127 smittet på byen i Stavanger

Et smitteutbrudd i utelivet i Stavanger i juni spredte seg til minst 127 personer i ni ulike kommuner, skriver NTB. Utbruddet begynte på utestedet Beverly Hills Fun Pub og Stavanger Sportscafé på Skagenkaien i Stavanger 5. juni, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 23 juni 21 kl. 16:49

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 10 juli 21 kl. 08:38

Syv smittet i Stavanger

Lørdag melder kommunene på Nord-Jæren om 16 nye smittetilfeller, som er ett færre enn dagen før. Det er registrert syv nye smittetilfeller i Stavanger kommune og åtte nye i Sandnes kommune det siste døgnet. Det siste tilfellet tilhører Sola kommune.

NRK - 07 juli 21 kl. 20:45

Skal vurdere tiltak på Nord-Jæren

Ordførerne i de fire kommunene på Nord-Jæren skal torsdag vurdere smittetiltakene i regionen. 24 personer fikk sist døgn påvist smitte i kommunene. Torsdag 1.

NRK - 07 juli 21 kl. 11:21

To mellom 30 og 40 år i respirator

Seks koronasmittede personer er innlagt på Stavanger universitetssjukehus. To av dem får respiratorbehandling. De er mellom 30 og 40 år.

NRK - I førrgår: 11:33

Mann omkom etter bustadbrann

Tysdag rykka naudetatane ut til ein bustadbrann på Eiganes i Stavanger. Ein eldre mann vart frakta til Haukeland universitetssjukehus, men onsdag ettermiddag vart mannen erklært daud. Det skriv Stavanger Aftenblad..

NRK - 19 juli 21 kl. 18:56

Stavnger tek i bruk Moderna-vaksine

Denne veka startar Stavanger kommune å nytte Moderna-vaksinen i vaksinasjonsprogrammet sitt. Det betyr at fleire vil få andre dose med Moderna-vaksinen, skriver Stavanger Aftenblad. – Ingen grunn til bekymring, seier Legemiddelverket til avisa..

NRK - 19 juli 21 kl. 15:52

To tiltalt for økonomisk utroskap

To menn i Sør-Rogaland er tiltalt for grov økonomisk utroskap og hvitvasking gjennom tre firmaer i Stavanger. En mann i 40-årene fra Stavanger, som var leder for de tre firmaene, skal mellom mars 2013 og mars 2018 ha belastet det ene firmaet for nesten 25 millioner kroner i kostnader som ikke hørte til firmaet, skriver Sandnesposten. Han er også tiltalt for hvitvasking av penger ved å føre 8 millioner kroner i utbytte gjennom slektninger, og han skal ha lurt en tredjepart til å investere 1,5 millioner i aksjekapital ved å gi ukorrekte opplysninger om investeringen.

NRK - 17 juli 21 kl. 10:22

Fører fraktes til sykehuset

Føreren av bilen som kjørte utfor grøften på E39 i Stavanger blir fraktet i ambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Et felt i nordgående retning er stengt for å frakte føreren. Avkjørselen til Diagonalen er stengt..

NRK - 17 juli 21 kl. 09:39

Trafikkulykke i Stavanger

En bil skal ha kjørt i grøfta på E39 i Stavanger ved avkjørselen til Diagonalen. Føreren sitter fastklemt i bilen, og det jobbes med å få personen ut. Vegtrafikksentralen seier trafikken går litt seinere på grunn av dette..

NRK - 17 juli 21 kl. 05:21

Brann i Stavanger

11 beboere har blitt evakuert etter at det brøt ut brann i en bygning i Stavanger lørdag morgen. Det er mye røyk som trekker sydover, melder Politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 17 juli 21 kl. 05:21

Brann i Stavanger under kontroll

Brannvesenet har kontroll på en husbrann i Stavanger lørdag morgen. Totalt 9 personer ble evakuert fra bygget. En person får helsehjelp på stedet etter å ha pustet inn røyk.

NRK - 09 juni 21 kl. 10:26

Åtte nye smittede i Stavanger

Det er registrert åtte nye covid-19-tilfeller i Stavanger det siste døgnet. Det er tre færre enn dagen før. Samtlige nye registrerte smittede er nærkontakter, opplyser Stavanger kommune.

NRK - 13 juli 21 kl. 22:13

Elsparkesykkel-ulykke i Stavanger

To personer på én elsparkesykkel har kjørt inn i et gjerde på Skagen i Stavanger, melder politiet på Twitter. Ambulanse ivaretar de involverte..

Aftenposten - 13 juli 21 kl. 09:57

Frp i Stavanger vil gi pengepremier til flinke elever i ungdomsskolen

Stavanger Fremskrittsparti mener pengepremier vil bidra til mer motiverte elever i ungdomsskolen..

NRK - 24 juni 21 kl. 10:15

SA: Kvinne død i brann i Stavanger

En kvinne ble hentet ut av en brennende boligblokk i Stavanger onsdag kveld. Hun ble senere erklært død, melder Stavanger Aftenblad..

NRK - 23 juni 21 kl. 09:38

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 11 juli 21 kl. 08:48

17 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 11 nye smittetilfeller i Sandnes, fire nye i Stavanger og to smittetilfeller i Randaberg siste døgn. Torsdag ble de lokale smitteverntiltakene for de fire kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg på Nord-Jæren forlenget til 18. juli.

Aftenposten - 10 juli 21 kl. 18:26

Stavanger: 16.000 har ikke svart på vaksineinnkalling

Av de 93.000 SMS-ene som er sendt ut til innbyggere i Stavanger, har rundt 77.000 registrert seg for vaksine..

E24 - 21 juni 21 kl. 06:31

Desert Control ønsker forskningssenter til Stavanger: - Bruksfeltet er enormt

Sammen med flere aktører søker Universitetet i Stavanger om et nytt forskningssenter for reologi i Stavanger. – Det er denne regionen som er teknologidriveren, sier daglig leder..

NRK - 08 juli 21 kl. 15:21

Gratiskonsert med Girl in Red

Girl in Red og Stavanger Symfoniorkester (SSO) skal spela gratiskonsert i Østre bydel i Stavanger 21. august. Det er symfoniorkesteret sjølv som melder dette.

NRK - 19 juni 21 kl. 09:00

47 smittetilfeller på Nord-Jæren

Det er rapportert om 26 nye smittetilfeller i Stavanger det siste døgnet. Alle tilfellene knyttes til tre utesteder i byen. Helsesjef Runar Johannessen ber ifølge Stavanger Aftenblad alle som var gjester på Beverly Hills Fun Pub og Stavanger Sportscafé i tidsrommet 5.

NRK - 06 juli 21 kl. 08:59

13 nye koronasmittede på Nord-Jæren

Det er registrert 13 nye smittetilfeller i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. I Stavanger kommune er det registrert åtte nye smittetilfeller det siste døgnet, skriver Stavanger Aftenblad. Det er to flere enn forrige døgn.

Aftenposten - 18 timer siden

Brun og Strandli videre i OL med full kontroll

Medaljefavorittene fra Bergen og Stavanger avanserte enkelt til semifinale i OL..

NRK - 05 juli 21 kl. 08:47

Ti nye smittede på Nord-Jæren

Det siste døgnet er det registrert ti nye koronasmittede personer på Nord-Jæren. Det er en nedgang på fem smittetilfeller fra dagen før, ifølge Stavanger Aftenblad. I Stavanger er det registrert seks nye koronatilfeller.

NRK - Igår: 21:51

Kvinne frakta med luftambulanse

Ei kvinne i 20-åra er frakta med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus etter ei utforkøyring i Sveio i 20-tida fredag. Ho sat fastklemt etter ulykka. Passasjeren, ein mann i 20-åra, er køyrt med ambulanse til Haugesund sjukehus..

NRK - Igår: 20:49

20-åring dømt for nettovergrep

En 20 år gammel mann er i Sør-Rogaland tingrett dømt til fengsel i sju måneder for å ha begått overgrep mot en 14 år gammel jente. De to møttes over nettet i fjor sommer, og de to utvekslet over tid meldinger og bilder gjennom en rekke kanaler i sosiale medier, skriver Stavanger Aftenblad. Saken er den siste av flere knyttet til en politioperasjon som har fått navnet Operasjon Spiderweb i Sørvest politidistrikt.

NRK - 16 juni 21 kl. 10:26

Vurderer nye tiltak i Stavanger

Smitteutviklingen på Nord-Jæren, med 45 nye smittede i dag, har ført til at Stavanger kommune nå vurderer å sette inn nye strengere smitteverntiltak. Det bekrefter beredskapssjef Torstein Nielsen i Stavanger Aftenblad. – Vi ser dessverre at mange opplever gjenåpningen som en beskjed om at ting er normalt, og at smittevernrådene ikke lenger er nødvendige, sier helsesjef Runar Johannessen til avisa..

NRK - Igår: 17:37

Erkjenner ikke straffskyld

En mann i 50-årene er siktet for kroppskader etter at en mann i Sandnes ble kjørt til sykehus med stikkskader i går kveld. Han erkjenner ikke straffskyld, melder Stavanger Aftenblad. Den siktede er ennå ikke er pågrepet i saken, men han vært i kontakt med sin forsvarer..

NRK - Igår: 16:11

Vil doble toll-studieplassar

Senterpartiet vil doble talet studieplassar på bachelorstudiet i tollfag ved Universitetet i Stavanger (UIS). Heile 2064 personar søkte om plass på det nye studiet, som har 35 plassar. Studiet er dermed Noregs mest populære.

NRK - Igår: 11:45

Mann pågripes for knivstikking

En mann i 50-årene er besluttet pågrepet for kvinstikkingen i Sandnes på torsdag kveld. Det melder Stavanger Aftenblad. Politiet jaktet på mannen gjennom hele natten.

NRK - Igår: 10:06

Tollstudier mest populært

Nye tall fra årets samordna opptak viser at studier for toll, vareførsel og grensekontroll er det mest populære blant førstevalgssøkere. 2063 personer har søkt på 35 studieplasser ved Universitetet i Stavanger, og det er med det 58,9 førstevalg per plass. Tollstudiet knuser med det det nest mest populære studiet, som er vernepleie på deltid ved VID i Sandvika, der det er 23,3 førstevalg per studieplass..

NRK - 04 juli 21 kl. 06:22

Bedehus i Stavanger brenner

Tidlig søndag morgen begynte det å brenne i Solheim Bedehus i Kvernevik i Stavanger. Brannen ble meldt til nødetatene klokken 5.23.

NRK - 04 juli 21 kl. 06:22

Brann i bedehus i Stavanger

Tidlig søndag morgen begynte det å brenne i Solheim Bedehus i Kvernevik i Stavanger. Bygningen har fått store skader. I sommer har det vært flere mindre branntilløp i nabokommunen Randaberg, og politiet frykter at det kan være en sammenheng mellom brannene.

NRK - 15 juni 21 kl. 09:28

15 nye smittetilfeller i Stavanger

15 personer i Stavanger er registrert smittet av korona det siste døgnet, melder kommunen. Ti av tilfellene er nærkontakter, tre har usikker smittekilde og to tilfeller skyldes innreise. Tolv av de smittede er i aldersgruppen 20 til 29 år.

NRK - I førrgår: 08:47

Taxfree-selskap med store tap

Taxfree-selskapet Travel Retail Norway mistet nærmere 77 prosent av omsetning i løpet av 2020. Omsetningen gikk ned fra 5,73 milliarder kroner i 2019, til 1,33 milliarder kroner i fjor, skriver E24. Resultatet gikk fra et solid overskudd på 150,7 millioner kroner i 2019 til et omtrent like solid underskudd på 105 millioner kroner i fjor.

NRK - I førrgår: 03:14

Veteranskip tar inn vann

Veteranskipet MS Sandnes, som ligger til kai i Stavanger, tar inn vann. Brannvesenet kom raskt til stedet med dykkere, og pumpebiler ble rekvirert. Disse er natt til torsdag i full gang med å pumpe ut vannet.

NRK - 21 juli 21 kl. 20:55

Barnehageansatt dømt til fengsel

En barnehageansatt mann i 20-årene i Rogaland er dømt til elleve måneder i fengsel for å ha deltatt i et nettverk for deling av overgrepsbilder. Da mannen ble pågrepet 11. mars hadde han deltatt i nettverket i ti år, skriver Stavanger Aftenblad..

VG - 21 juli 21 kl. 18:06

Vant to millioner i pantelotteriet: – Sjokkerende opplevelse

En mann fra Stavanger ble to millioner rikere da han tirsdag pantet flasker for 79 kroner..

NRK - 20 juli 21 kl. 18:01

Alvorleg skada i brann

Personen som blei henta ut av bustaden på Eiganes i Stavanger etter ein brann i dag, står fram som alvorleg skada, melder politiet. Vedkommande er ein mann i slutten av 70-åra. Brannen blei meld like etter klokka 15..

NRK - 19 juli 21 kl. 22:43

Redusert straff for dømt 20-åring

Etter en ankesak har Gulating lagmannsrett redusert straffen for en 20-åring fra Sandnes som ble dømt for nettvoldtekter mot fire jenter under 14 år. I tingretten ble mannen dømt til sju års fengsel. Lagmannsretten fant også mannen skyldig, men straffen ble redusert til fem års fengsel.

Dagbladet - 30 juni 21 kl. 21:36

Helsesjef bekymret: - Kan bli vanskelig å slå ned

R-tallet er beregnet til å ligge på 2,2 i Rogaland, og helsesjefen i Stavanger beskriver situasjonen som utfordrende. I morgen møtes ordførerne i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg for å vurdere strengere tiltak..

NRK - 18 juli 21 kl. 21:05

Sparkesykkelulykke

Det har vært en ulykke med en elsparkesykkel ved rundkjøringen ved Jorenholmen i Stavanger. En forbipasserende var i gang med førstehjelp da politiet og ambulanse kom til stedet..

NRK - 18 juli 21 kl. 17:50

Fraktes til SUS med legehelikopter

De fire personene som var involvert i en trafikkulykke på Hunnedalsveien i Sirdal blir fraktet til Stavanger universitetssjukehus med legehelikopter. To har mulige bruddskader. Politiet er på stedet og dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet..

NRK - 28 juni 21 kl. 01:47

Evakuert etter brann i Stavanger

Brannvesenet har kontroll på en brann i et boligkompleks på 5 etasjer ved Grasholmen i Stavanger. Det skal ha vært brann i et ventilasjonsanlegg og beboere er evakuert, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt