Stavanger

Thursday, 18 August, 07:08

Nyheter om Stavanger

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 23:45

Kvinne erkjenner ikke straffskyld for knivstikking i Stavanger

Kvinnen i 20-årene som er siktet i tilknytning til knivstikking i Stavanger søndag kveld, erkjenner ikke straffskyld. En langvarig konflikt skal være bakgrunnen for at en mann ble knivstukket flere ganger i ryggen på Hundvåg søndag kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Kvinnen ble pågrepet sammen med en mann i 30-årene og siktet for grov kroppsskade.

NRK - 13 aug 22 kl. 10:05

Person pågrepet etter voldshendelse i Stavanger

Politiet har pågrepet en pågrepet en mann som er siktet for grov kroppsskade, etter en voldshendelse i Stavanger lørdag natt. Det opplyser politiet i en pressemelding. En mann ble hentet av ambulanse og behandles nå for stikkskader på Stavanger Universitetssykehus.

NRK - 09 aug 22 kl. 15:17

Nye mistenkte etter svane-mishandling i Stavanger

Politiet har identifisert to nye personer etter at flere svaner ble mishandlet i Stavanger onsdag kveld. Totalt er det nå fire mistenkte i saken. – Vi har identifisert ytterligere to personer som kan være av interesse for etterforskningen, og vil kalle inn disse til avhør, sier politifullmektig Lars Christian Hoff til Dagbladet.

NRK - 09 aug 22 kl. 14:21

Mann fikk 200.000 kroner i bot for kjøring i ruset tilstand

En mann i 50-årene er dømt til 200.000 kroner i bot og 14 dagers betinget fengsel for å ha kjørt i Stavanger sentrum ruset på amfetamin og diazepam. Det var en formiddag i september i fjor at mannen ble stoppet av politiet i Stavanger, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 05 aug 22 kl. 09:39

To menn mistenkte for svanemishandling i Stavanger

To menn er mistenkte for svanemishandling i Stavanger. Det opplyser politiet i ei pressemelding. I går fekk politiet inn tips om at to menn skal ha mishandla fleire svaner ved Breiavatnet i Stavanger rundt klokka 22.

NRK - 03 aug 22 kl. 17:02

Valdshending i Stavanger: Først og fremst vald med slag

Valdshendinga i Stavanger tidlegare i ettermiddag handlar først og fremst om vald med slag, melder NTB. Politiet har kontroll på dei involverte. Ein person vart lettare skadd, og er på sjukehus.

E24 - Igår: 17:00

Stavanger-gründer håver inn etter BankID-oppkjøp

Stavanger-mannen Finn Espen Gundersen får et hemmelig, anselig millionbeløp i betaling, når BankID BankAxept nå kjøper IT-løsningen «Kundesjekk», som skal bidra til å hindre hvitvasking av penger..

NRK - Igår: 08:45

Tiltalt for kidnapping og ran

Fire menn i 20-årene er tiltalt for frihetsberøvelse og ran av en mann i Stavanger i september 2020. Hendelsen skal ha skjedd på Bryne, hvor en mann ble kidnappet i en bil og kjørt til Tasta, hvor han ble truet med vold og vanntortur, melder Stavanger Aftenblad. Ifølge tiltalen ble fornærmede truet med vold, blant annet med å få kuttet av fingrene, om han ikke oppga brorens adresse i byen.

NRK - 15 aug 22 kl. 01:55

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

VG - 14 aug 22 kl. 22:39

Alvorlig voldshendelse i Stavanger - en person til sykehus

En person er fraktet til sykehus med stikkskader etter en alvorlig voldshendelse i Stavanger. To personer er pågrepet..

VG - 14 aug 22 kl. 22:39

To siktet etter voldshendelse i Stavanger - en mann fraktet til sykehus

To personer er siktet etter at en mann i Stavanger ble fraktet til sykehus med det som fremstår som stikkskader..

NRK - 14 aug 22 kl. 21:41

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 14 aug 22 kl. 17:04

Båtkollisjon utenfor Stavanger

Nødetatene har rykket ut etter melding om en kollisjon mellom to båter ved Store Marøy utenfor Stavanger. – Politiet har politibåt og ressurser på vei mot stedet, melder Sørvest politidistrikt på Twitter. Hovedredningssentralen koordinerer hendelsen, skriver de videre.

E24 - 12 aug 22 kl. 19:00

Nå elektrifiseres Utsirahøyden: – Vil bruke mer strøm enn hele Stavanger

Olje- og gassfelt står i kø for å skru på strømbryteren. Om ikke lenge er hele Utsirahøyden og Sleipner Øst elektrifisert via Johan Sverdrup-feltet. Den årlige kraftbruken, bare i dette området, blir større enn for hele Stavanger..

NRK - 12 aug 22 kl. 18:34

Stavanger: politiet advarer mot falsk festival

Politiet i Stavanger er gjort oppmerksom på at det via nettet er forsøkt solgt billetter til en festival som heter «Sky Music Festival». Festivalen skulle bli arrangert i Erkebispegården i 12.–14.

NRK - 12 aug 22 kl. 15:08

Brann i køyretøy i Stavanger

Det brenn i eit køyretøy som står tett på andre bygg og bilar i ei gate i Stavanger, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Det er mykje røyk på staden. Brannmannskapet er på staden..

NRK - 12 aug 22 kl. 15:08

Brann i køyretøy i Stavanger er slukka

Brannen i eit køyretøy i Stavanger er slukka, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Bilen brann tett på andre bygg og bilar..

NRK - 12 aug 22 kl. 15:08

Brann i bil i Stavanger er slukka

Brannen i ein bil i Stavanger er slukka, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Bilen brann tett på andre bygg og bilar..

VG - 12 aug 22 kl. 14:29

Stavanger-ordføreren om strømprisene: – Dypt urettferdig

Mens strømprisene i Sør-Norge er rekordhøye, er prisene i Nord-Norge og Trøndelag historisk lave. Slik bør det ikke være, mener Stavanger-ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap)..

NRK - 11 aug 22 kl. 17:49

Stavanger Aftenblad: Lastebilsjåfør erkjenn ikkje straffskyld

Lastebilsjåføren som er sikta etter dødsulykka sør for Jørpeland torsdag erkjenn ikkje straffskyld, fortel sjåføren sin forsvarar Sigurd Rønningen til Stavanger Aftenblad. – Han erkjenn ikkje straffskyld. Min klient meiner dette er ei tragisk ulykke.

NRK - 11 aug 22 kl. 13:59

Lastebilsjåfør siktet etter 19-åring omkom i rulleskiulykke i tunnel

En lastebilsjåfør er siktet etter at en 19 år gammel kvinne omkom i en rulleskiulykke i en tunnel, opplyser politiet i Sør-Vest til Stavanger Aftenblad. Kvinnen ble fraktet til Stavanger universitetsykehus med luftambulanse, men livet sto ikke til å redde..

VG - 05 aug 22 kl. 17:35

Svanemishandlingen i Stavanger: Ny video viser at tre menn var involvert

Politiet sier to menn er mistenkt for svanemishandling i Stavanger. En ny video VG har fått tilgang på viser at tre menn var involvert i hendelsen..

VG - 04 aug 22 kl. 19:51

Etterforsker mishandling av svaner i Stavanger

To menn er filmet mens de mishandler to svaner i Stavanger sentrum. Politiet etterforsker dyremishandling etter hendelsen..

NRK - 03 aug 22 kl. 14:28

Voldshendelse i Stavanger: Har kontroll på de involverte

Politiet har arbeidet på stedet etter voldshendelsen i Stavanger, og har nå kontroll på involverte personer. Det skal ha vært en kniv involvert, og en person har skader som er forenelig med stikkskader, melder politiet. Det skal fremstå som mindre skader.

NRK - 03 aug 22 kl. 14:02

Voldshendelse i Stavanger

Politiet har fått melding om en voldshendelse utenfor Mega på Gausel i Stavanger. Flere personer er involvert. Politiet har kontroll på noen, men leter etter flere.

NRK - 11 timer siden

Bil og buss har kollidert på E39

Det har skjedd en trafikkulykke på motorveien i Stavanger, nordgående felt ved Solasplitten på E39. Det er en kollisjon mellom bil og buss i samme kjøreretning, melder politiet. En person i bilen er skadet.

NRK - 30 jul 22 kl. 08:58

Syklist i ulykke i Stavanger

Politi og ambulanse har rykt ut til melding om eit trafikkuhell i Stavanger med ein syklist. Syklisten, ein mann, er ikkje ved bevisstheit, og førebels er det ikkje informasjon om andre involverte, skriv politiet. Mannen blir frakta til sjukehus med ambulanse.

NRK - 23 jun 22 kl. 08:09

16 flyreiser kansellert på grunn av flyteknikarstreik

Totalt 16 fly er innstilt i dag som følge av flyteknikarstreiken. Widerøe har kansellert fire avgangar som følge av flyteknikarstreiken torsdag. Kanselleringane gjeld avgangane: * Sandefjord-Stavanger * Stavanger-Aberdeen * Aberdeen-Stavanger * Stavanger-Sandefjord Flyselskapet SAS har torsdag ingen kansellert som følge av flyteknikarstreiken torsdag, men andre innstilte fly som følge av mangel på pilotar og kabintilsette, opplyser pressesjef i SAS Tonje Sund til NRK.

NRK - Igår: 14:34

Uvêret råkar helikoptertrafikken

Mange helikopteravgangar til oljeinstallasjonane i Nordsjøen er kansellerte som følge av uvêret med lyn og tore. Dette gjeld avgangar både frå Stavanger lufthavn Sola og Bergen lufthavn Flesland, ifølge heliport.no.

NRK - 29 jul 22 kl. 03:56

Mistenker at bil er påtent i Stavanger

I Stavanger rykket nødetatene ut til Madlamark etter melding om en bilbrann på en parkeringsplass. Det viste seg at bilen var stjålet i forbindelse med et innbrudd i Hafrsfjord. Politiet tror bilen, som er helt utbrent, er satt i brann.

NRK - Igår: 07:49

Ny prisrekord på strøm i Sør-Norge tirsdag

Det blir ny, historisk prisrekord på strøm i Sør-Norge tirsdag. Prisen er 400 ganger høyere i Stavanger enn i Alta i dag..

NRK - 14 aug 22 kl. 22:23

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 13 aug 22 kl. 21:29

Mann truga på livet for å få gratis slush

Politiet har aksjonert i Boganesveien i Stavanger, der ein mann truga dei tilsette i ein restaurant på livet. Mannen i 30-åra skal ha sagt at han ville skamslå eller drepe dei som arbeidde i restauranten om han ikkje fekk ein gratis slush. Mannen skal ha sett rusa ut, og politiet vil ta han til legevakta før dei tek han til arresten.

NRK - 13 aug 22 kl. 10:39

Blir avhørt i løpet av dagen

Mannen som er tatt og siktet for grov kroppsskade etter en voldshendelse i Stavanger natt til lørdag vil bli avhørt i løpet av dagen, sier politiadvokat Anne Marthe Møinichen til NRK. – Det er ikke kjent hvordan den pågrepne mannen stiller seg til siktelsen, sier Møinichen. Det er foreløpig ikke oppnevnt verken forsvarer eller bistandsadvokat i saken.

VG - 13 aug 22 kl. 05:55

Ap-topper ut mot partifelle: – Hun terger på seg hele Nord-Norge

Stavanger ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) vil jevne ut strømprisene i landet – hun kan se langt etter støtte fra partikollegaer i nord..

Dagbladet - 12 aug 22 kl. 21:03

Fikk «bombesekk» i barnevogna: - Full panikk

Einar Petersen og familien ble rammet av konsekvensene fra utdrikningslaget som førte til kaostilstander i Stavanger fredag..

Dagbladet - 12 aug 22 kl. 17:23

Politiet raser: - Tankeløst

Et helt utdrikningslag i Stavanger, etter det som i utgangspunktet var ment som spøk..

NRK - 12 aug 22 kl. 16:50

Væpnet politi rykket ut til utdrikningslag

Væpnet politi har rykket ut til en uterestaurant i Stavanger sentrum hvor det ble fortalt at en mann i finlandshette kastet fra seg en sekk, ropte noe på ukjent språk og deretter løp fra stedet. Politiet har kontroll på situasjonen, og det hele skal dreie seg om et utdrikningslag. Flere personer har løpt fra stedet uten å ta med eiendeler som ligger igjen.

NRK - 12 aug 22 kl. 12:41

Oppnemning av ekspertgruppe for barn i fattige familiar

Regjeringa har i dag oppnemnd ei ekspertgruppe som skal føreslå tiltak som gir barn som veks opp i fattigdom betre levekår, skriv regjeringa i ei pressemelding. Gruppa skal også kome med tiltak for å førebygge at fattigdom går i arv. Gruppa blir leia av professor i økonomi ved Universitetet i Stavanger, Mari Rege..

Klartale - 11 aug 22 kl. 14:42

Kvinne på rulleski døde

En kvinne er død. Hun gikk på rulleski. En lastebil var involvert i ulykken.

NRK - 11 aug 22 kl. 13:59

19 år gammel kvinne død etter rulleskiulykke

– En 19 år gammel kvinne døde etter at hun var involvert i en ulykke med en lastebil da hun gikk på rulleski sør for Jørpeland i dag, sier politiadvokat Sveinung Andersen i en pressemelding. Politiet fikk melding om ulykken klokken 08.41.

NRK - 11 aug 22 kl. 06:27

Kastet jernstang gjennom bussvindu

En mann har kastet en jernstang gjennom ruta på en buss med passasjerer i på Madlaveien ved Siddishallen i Stavanger. Det er ingen personskade, melder politiet. De er i området med flere patruljer, også politihund som søker etter mannen.

NRK - 10 aug 22 kl. 10:52

Vipps kan ha avslørt overgriper på nett

En 31 år gammel mann skal ha overført flere tusen kroner til mindreårige jenter. I retur fikk han ved flere anledninger seksualiserte bilder og filmer av jentene. Overføringene ble gjort via Vipps, og det var Vipps som varslet politiet, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 10 aug 22 kl. 09:00

Oppgang i leigeprisane i andre kvartal

Leigeprisane i dei fire store byane steig med 2,7 prosent i andre kvartal i år. Det siste året har dei stig med 4,2 prosent, viser tal frå Eiendom Norge. Stavanger og Sandes har hatt den sterkaste veksten med ein oppgang på 5,2 prosent, følgd av Oslo med 3,2 prosent og Trondheim med 3,1 prosent..

Dagbladet - 09 aug 22 kl. 14:27

Fikk 200 000 i bot for ruskjøring

En mann i 50-årene er dømt til 200 000 kroner i bot og 14 dagers betinget fengsel for å ha kjørt i Stavanger sentrum ruset på amfetamin og diazepam..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com