NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:44

NRK - 27 maj 24 kl. 12:41

Svensk gjengleder arrestert i Tyrkia

Den svenske gjenglederen Ismail Abdo, kjent som «Jordgubben» ble fredag pågrepet i Tyrkia, melder tyrkiske Milliyet, ifølge SVT. Han ble senere løslatt mot kausjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ismail Abdo, Tyrkia, Milliyet, SVT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svensk gjengleder, arresterti , Tyrkia
NRK - 30 jan 24 kl. 09:58

Putin planlegger besøk til Nato-landet Tyrkia

Russlands president Vladimir Putin skal ha planer om å besøke Tyrkia i februar. Det vil være hans første besøk til et Nato-land siden invasjonen av Ukraina. Mandag spurte det statlige nyhetsbyrået Interfax Putins utenrikspolitiske rådgiver Jurij Usjakov om et planlagt Tyrkia-besøk i februar.

NRK - 10 jan 24 kl. 07:14

Svensk gjengleder skal være drept

En mann som ble skutt og drept i Bagdad mandag, skal ha vært en gjengkriminell som står nær lederen i det kriminelle Foxtrotnettverket i Sverige. Det sier politikilder til Sveriges Radio. Mannen skal ha brutt med nettverket i fjor og dannet et nytt nettverk.

NRK - 25 apr 24 kl. 05:10

Flere arrestert under studentprotester i USA

Prostene mot krigen i Gaza øker blant studenter ved flere universitet i USA. Rundt 50 demonstranter ble arrestert ved et universitet i California, noe som også førte til at universitetet ble stengt på grunn av de pågående protestene, skriver CNN. Litt tidligere ble flere studenter som protesterte arrestert ved et universitet i Austin i Texas.

NRK - 27 maj 24 kl. 12:21

Russisk general forblir fengslet

En russisk militær rett vil ikke sette fri den tidligere sjefen for den 58. arme generalmajor Ivan Popov. Popov ble arrestert i forrige uke, og er den siste i rekken av høytstående militære som de siste ukene er arrestert for korrupsjon.

NRK - 15 jan 24 kl. 07:32

Israelsk fotballspiller arrestert i Tyrkia etter krigsbeskjed

Den israelske fotballspilleren Sagiv Jehezkel er arrestert i Tyrkia etter å ha vist fram en melding om krigen mellom Israel og Hamas. Det skjedde etter at Tyrkias justisminister hadde annonsert at det ville bli igangsatt etterforskning mot Jehezkel etter mistanke om hatkriminalitet. Jehezkel feiret en scoring for Antalyaspor mot Trabsponspor med å vise fram en skriftlig beskjed på en bandasje på sin venstre ankel.

NRK - 25 jan 24 kl. 01:51

Biden ber Kongressen godkjenne F-16-fly-salg til Tyrkia

President Joe Biden har bedt Kongressen om raskt å godkjenne salg av F-16-fly til Tyrkia. Tyrkia har krevd å få kjøpt de amerikanske flyene for å slippe Sverige inn i Nato. Tyrkia ratifiserte Sveriges Nato-søknad på tirsdag..

NRK - 27 jan 24 kl. 00:34

USA: Anbefaler salg av F-16 til Tyrkia

Lederen av Senatets utenrikskomité sier han er for å selge F-16-fly til Tyrkia. Dette har vært en del av avtalen for at Tyrkia skulle si ja til et svensk Nato-medlemskap. Tyrkia har ratifisert og president Erdogan signert Sveriges medlemskap denne uka..

NRK - 27 jan 24 kl. 00:34

USA: Godkjenner salg av F-16 til Tyrkia

Lederen av Senatets utenrikskomité sier han er for å selge F-16-fly til Tyrkia. Dette har vært en del av avtalen for at Tyrkia skulle si ja til et svensk Nato-medlemskap. Tyrkia har ratifisert og president Erdogan signert Sveriges medlemskap denne uka.

NRK - 07 feb 24 kl. 17:39

Ria: Putin til Tyrkia til våren

Den russiske presidenten Vladimir Putins besøk i Tyrkia vil skje sent i april eller tidlig i mai, opplyser kilder til det statlige russiske nyhetsbyrået Ria. Tyrkias utenriksminister Hakan Fidan bekreftet tidligere i februar at Putin skulle besøke landet «snart». Den 12.

NRK - 22 apr 24 kl. 08:26

Kebabkokk blir med Tyskland president til Tyrkia

Når Tysklands president Frank-Walter Steinmeier reiser til Tyrkia mandag, har han med seg en kebabkokk fra Berlin for å fremheve båndet mellom de to landene. Det er første gang Steinmeier besøker Tyrkia siden han ble president, og han har hatt et vanskelig forhold til sin tyrkiske kollega Recep Tayyip Erdogan. Steinmeier har vært raskt ute med å kritisere Erdogans tilnærming til Israel og har tidligere uttrykt bekymring for demokratiet i Tyrkia.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Turgåer savnet utenfor Bodø - store styrker deltar

Det pågår et søk etter en mann i 30 årene i området rundt Eidetinden i Bodø kommune. Mannen skal ha gått alene. Redningshelikopter, Røde Kors, Norske redningshunder, Norsk Folkehjelp og politi med drone er satt inn i søket..

NRK - 1 time siden

To steinras - vegen stengt til onsdag

Tidligere tirsdag ettermiddag ble det meldt om ett steinras på Valsøyfjordveien mellom Fjærlia og Valsøybotn. Politiet opplyser senere at det er snakk om to steinras. Vegen er nå stengt og skal undersøkes av geolog.

NRK - 30 minutter siden

Netanyahu vil øke presset mot Hamas

Statsminister i Israel Benjamin Netanyahu sier i en uttalelse tirsdag at han vil øke presset mot Hamas, melder AFP. – Tiden er inne for å øke presset ytterligere, for å få hjem alle gislene – både dem som lever og de døde. De siste dagene har Israel truffet Gazastripen med flere dødelige luftangrep.

NRK - 30 minutter siden

Macron godkjenner regjeringens avskjedssøknad

Den franske presidenten, Emmanuel Macron, godkjenner avskjedssøknaden fra den sittende regjeringen. Det opplyser landets presidentkontor..

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 1 time siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 1 time siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 1 time siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 2 timer siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com