NRK - 04 mar 24 kl. 06:00

Steinras stenger vei i Kvam

Fylkesveg 79 mellom Steinstø og Ytre Ålvik i Kvam er stengt på grunn av steinras. – Det har komt ned en stein på ett par hundre kilo som har knust litt, så det ligger en del stein i vegbanen, opplyser Ken Ove Holm hos Vegtrafikksentralen til NRK. Området er rasutsett. Når det lysner skal en geolog vurdere rasfaren. – Jeg snakket nettopp med entreprenør, som sier at han hører at det fortsatt raser i fjellsiden, sier Holm..
Les mer på NRK


Les mer om:
Steinstø, Ytre Ålvik, Kvam, Ken Ove Holm, Vegtrafikksentralen, NRK, Holm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steinras, stenger, veii , Kvam
NRK - 18 mar 24 kl. 15:29

Bil tatt av steinras på E10 i Lofoten – ber folk holde seg unna området

En bil er tatt av et steinras på E10 på Prestneset i Vestvågøy, melder politiet. Føreren av bilen har kommet seg ut av kjøretøyet og fremstår som uskadet. Raset har delvis blokkert veien.

NRK - 31 jan 24 kl. 14:09

Bil truffet av isnedfall i Kvam

Vegtrafikksentralen melder at Fylkesvei 49 Hansagjeltunnelen i Kvam er stengt på grunn av en trafikkulykke. Nødetater er på vei til stedet. – Isnedfall har truffet en bil og airbagen er utløst.

VG - 11 jan 24 kl. 06:44

Steinras over vei i Trøndelag

Politiet har fått melding om et steinras som har gått over en vei øst for Joke Bogen i Bindal, skriver politiet i Trøndelag på X. Vegtrafikksentralen er varslet..

NRK - 29 jan 24 kl. 08:23

Skoler stengt på grunn av uvær

Flere steder i Troms holder skoler stengt på grunn av det ventede uværet mandag. Senja kommune stenger alle kommunale skoler mandag, som følge av uværet. Disse kommunene stenger også skolene: Kåfjord kommune stenger de kommunale skolene.

NRK - 01 dec 23 kl. 12:42

Dumper billettprisene i håndball-VM

Etter glisne tribuner i VM-åpningen i Stavanger, tas det grep før landslagets kamper i hovedrunden skal bli spilt i Trondheim. Det bekrefter leder for medier og kommunikasjon Lars Hojeim Kvam til Adresseavisen. – Vi setter ned alle priser til 200 kroner uansett plass i arenaen, ved kjøp av minimum tre billetter.

NRK - 16 dec 23 kl. 19:59

«Speilblank E6»: Flere biler står fast på E6 ved Kvam

Like før kl. 20.00 melder politiet at flere kjøretøy står fast på E6 i køen som dannet seg etter trafikkuhellet nord for Teigkamptunellen på Kvam.

NRK - 26 jan 24 kl. 00:58

Brann i enebolig i Bergen - flere evakuert

Flere naboboliger er evakuert, opplyser Vest politidistrikt på X. – Vi er ute med store ressurser, sier vaktleder Stian Kvam ved 110-sentralen. Det er en viss spredningsfare, og de jobber med å få slått ned flammene, sier Kvam.

NRK - 26 jan 24 kl. 00:58

Brann i enebolig i Bergen - naboer evakuert

Flere naboboliger er evakuert, opplyser Vest politidistrikt på X. – Vi er ute med store ressurser, sier vaktleder Stian Kvam ved 110-sentralen til NRK. Det er en viss spredningsfare, og de jobber med å få slått ned flammene, sier Kvam.

NRK - 04 mar 24 kl. 09:41

Ope i Kvam

Fylkesveg 79 mellom Steinstø og Ytre Ålvik i Kvam er opna for trafikk etter steinspranget i dag tidleg. Det vart først opplyst at ein geolog ville gjere ny vurdering klokka 12, men allereie i 09-tida var vegen opna..

NRK - 22 mar 24 kl. 20:31

Har sendt ut farevarsel etter togulykke – ber folk halde seg unna

I Bergen er det sendt ut farevarsel etter togulykka ved Arna stasjon. Politiet ber folk halde seg inne og halde vindauga lukka. Dei ber også folk halde seg 500 meter unna stasjonen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går



   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter




   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com