Stenger

Friday, 30 September, 20:26

Nyheter om Stenger

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 sep 22 kl. 03:12

Stenger ambassader i Haiti

Flere land sier de midlertidig Stenger sine ambassader i Haitis hovedstad Port-au-Prince på grunn av uro og opptøyer der som følge av økte drivstoffpriser. Ambassaden til Den dominikanske republikk, som sammen med Haiti utgjør øya Hispaniola, melder at de Stenger «dørene for offentligheten inntil videre» på grunn av forverringen av sikkerhetssituasjonen. Også ambassadene til Canada, Mexico og Spania har denne uka meldt at de midlertidig Stenger dørene.

NRK - Igår: 15:17

Forsvaret Stenger Rygge flystasjon for sivile fly

Forsvaret varsler økt militær aktivitet på Rygge flystasjon, og Stenger for bruk av småfly i seks uker. De vil imidlertid ikke si hva som skal skje. De siste ukene har Teknisk Ukeblad spurt Luftforsvaret gjentatte ganger om hva som skal foregå, men eneste svar de får er at det vil være «økt militær aktivitet».

Klartale - Igår: 12:57

Finland Stenger grensene for russiske turister

Den finske regjeringen vil ikke la russere kommer over grensa lenger. Det hjelper ikke om du har turistvisum. Det er nettstedet Svenska Yle som først skriver om saken.

Aftenposten - 27 sep 22 kl. 18:35

Hydro Stenger ned kapasitet på Husnes og Karmøy

Hydro Stenger ned noe av aluminiumproduksjonen på Husnes og Karmøy grunnet den ekstraordinære situasjonen i Europa..

E24 - 27 sep 22 kl. 18:21

Hydro Stenger ned kapasitet på Husnes og Karmøy

Hydro Stenger ned noe av aluminiumproduksjonen på Husnes og Karmøy grunnet den ekstraordinære situasjonen i Europa..

E24 - 22 sep 22 kl. 16:12

Libanesiske banker Stenger på ubestemt tid

Libanesiske banker Stenger på ubestemt tid etter å ha avvist en sikkerhetsplan fra myndighetene. Desperate kunder får ikke tatt ut sparepengene sine..

NRK - 22 sep 22 kl. 16:08

Libanesiske banker Stenger på ubestemt tid

Libanesiske banker Stenger på ubestemt tid etter å ha avvist en sikkerhetsplan fra myndighetene. Desperate kunder får ikke tatt ut sparepengene sine. Den libanesiske bankforeningen kunngjorde nedstengingen torsdag.

NRK - 16 sep 22 kl. 08:00

Vålerenga Stenger hjemmebanen i vinter på grunn av strømprisen

Vålerenga har ikke råd til å holde hjemmebanen Intility Arena åpen i vinter og Stenger anlegget fra november til mars. – Det er ikke nå vi har store kostnader på strøm, det er når undervarmen må fyres. Vi har bestemt oss for at banen må stenges når vi er ferdig med siste seriekamp i november.

NRK - 16 sep 22 kl. 06:35

Vålerenga Stenger hjemmebanen

Vålerenga Stenger hjemmebanen Intility i vinter. Det melder VG. Høye strømpriser gjør at Vålerenga ikke kan holde banen sin åpen etter sesongslutt i november.

VG - 16 sep 22 kl. 03:46

Ekstreme forskjeller i Idretts-Norge: Vålerenga Stenger hjemmebanen i vinter

Mens Rosenborg nyter godt av lave strømpriser i Midt-Norge, Stenger Vålerenga sin egen hjemmebane i vinter. – Billigere å dra på treningsleir, forklarer klubben..

Aftenposten - 16 sep 22 kl. 03:46

Ekstreme forskjeller i Idretts-Norge: Vålerenga Stenger hjemmebanen i vinter

Mens Rosenborg nyter godt av lave strømpriser i Midt-Norge, Stenger Vålerenga sin egen hjemmebane i vinter..

Aftenposten - 13 sep 22 kl. 17:42

Sats Stenger badstuer for å spare strøm

Treningssenterkjeden sier de tar økende strømpriser på alvor. Fra tirsdag Stenger Sats nesten alle sine badstuer..

E24 - 13 sep 22 kl. 17:42

Sats Stenger badstuer for å spare strøm

Treningssenterkjeden sier de tar økende strømpriser på alvor. Fra tirsdag Stenger Sats nesten alle sine badstuer..

NRK - 16 aug 22 kl. 18:09

Statens Vegvesene Stenger 14 bruer

Statens vegvesen Stenger 14 fagverksbruer i tre Statens vegvesen har besluttet å stenge 14 fagverksbruer i tre, i påvente av at årsaken til brukollapsen på fylkesvei 254 på Tretten blir klar. Det skriver de i en pressemelding. Mandag kollapset Tretten bru i Gudbrandsdalen i Innlandet.

Aftenposten - 11 sep 22 kl. 19:40

Valget i Sverige. Klokken 20 Stenger valglokalene.

Klokken 20 Stenger valglokalene i Sverige. Da kommer også de første valgdagsmålingene..

NRK - 7 timer siden

Stenger tunnel på grunn av villmannskjøring

Eikefettunnelen på E39 i Nordhordland er stengt på grunn av farlig kjøring, melder Statens vegvesen. Politiet ønsker å stoppe en bil etter det de kaller for villmannskjøring. Først ble Bjørsviktunnelen stengt for å stoppe bilen, men bilisten kjørte rett gjennom den stengte tunnelen..

Klartale - 8 timer siden

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig. Og endringer kan komme på kort varsler. Det sier Emilie Enger Mehl i en pressemelding.

Dagbladet - 9 timer siden

- Stenger den om nødvendig

Norge setter inn politihelikopter på den norsk-russiske grensa og varsler at de vil stenge den raskt om det blir nødvendig..

Klartale - Igår: 13:30

Russland vil ta over okkuperte deler av Ukraina

President Vladimir Putin vil være med på en seremoni for at Russland endrer grensen sin mot Ukraina. Det sier Dmitrij Peskov, som er talsmann for den russiske regjeringen.De fire fylkene er Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja.

NRK - Igår: 12:28

Finland Stenger grensene for russiske turister

Det bekrefter den finske regjeringen under en pressekonfernase på torsdag, melder Reuters. Innreisebegrensningene vil tre i kraft allerede på fredag..

VG - Igår: 09:55

Finsk avis: Finland Stenger grensen for russiske turister

Den finske grensen vil bli stengt for russiske turister fra og med natt til fredag, melder den finske avisen Helsingin Sanomat, som siterer anonyme kilder..

VG - Igår: 09:55

Finland Stenger grensen for russiske turister fredag

Den finske grensen vil bli stengt for russiske turister fra og med natt til fredag, bekrefter utenriksminister Pekka Haavisto..

Dagbladet - Igår: 09:35

Stenger grensa for russere

Finland har lenge varslet strenge tiltak mot russiske turister. Nå skal grensa stenges, melder finsk storavis..

NRK - Igår: 09:30

Finsk avis: Finland Stenger grensen for russiske turister

Det melder den finske avisen Helsingin Sanomat. Ifølge avisens opplysninger skal nye grenseforskrifter tre i kraft allerede natt til fredag..

E24 - 31 aug 22 kl. 11:24

Oslo Børs Stenger med oppgang

Oslo Børs begynte dagen med å vingle mellom oppgang og nedgang, men utover formiddagen snudde hovedindeksen og Stenger opp..

NRK - 30 aug 22 kl. 14:56

Stenger ned produksjon etter for høye strømkostnader

Aluminiumsverket Alcoa Lista Stenger ned en av sine tre produksjonslinjer i løpet av kort tid, opplyser selskapet i en pressemelding. Nedstengingsprosessen starter umiddelbart og forventes å ta snaue to uker. Ingen av verkets faste ansatte vil permitteres eller sies opp som følge av nedstengingen.

Aftenposten - 30 aug 22 kl. 14:31

Alcoa Lista Stenger ned deler av produksjonen grunnet høye strømpriser

Aluminiumsverket Stenger ned en av sine tre produksjonslinjer i løpet av kort tid..

E24 - 30 aug 22 kl. 14:31

De ekstreme strømprisene gjør at Alcoa Lista Stenger ned produksjon

Aluminiumsverket Stenger ned en av sine tre produksjonslinjer i løpet av kort tid..

NRK - 27 sep 22 kl. 05:19

Frykter at Russland Stenger grensene onsdag

Russiske myndigheter vil stenge grensen for alle menn i tjenestedyktig alder fra 28. september, melder dem opposisjonelle russiske nettavisen Meduza. Meduza siterer en ikke navngitt kilde som skal være tett knyttet til russiske myndigheter.

NRK - 25 sep 22 kl. 16:33

Lav valgdeltakelse i Italia

Valgdeltakelsen var lav i de første timene av valget på ny nasjonalforsamling i Italia, som kan få sin første ytre høyre-regjering siden andre verdenskrig. Mellom klokka 7 og 12 søndag hadde bare 19 prosent av de stemmeberettigede avgitt stemme. Dersom den labre oppslutningen vedvarer gjennom søndagen, ligger valgdeltakelsen an til å bli historisk lav for Italia å være.

Dagbladet - 25 sep 22 kl. 13:16

Russisk avis: Stenger grensene

Det uavhengige russiske nettstedet Meduza melder at myndighetene i Russland vil stenge grensene for menn i tjenestedyktig alder..

Dagbladet - 25 sep 22 kl. 09:37

Vi Stenger flyktende russere inne

Norge innfører visumregler som gjør det vanskeligere for russere å komme til Norge. I ei tid da mange av dem nettopp trenger å ha ei fluktrute..

NRK - 25 sep 22 kl. 07:33

Valglokalene har åpnet i Italia

Valget på ny nasjonalforsamling i Italia har startet. Det kan ende med at landet får sin første ytre høyre-regjeringen siden annen verdenskrig. Velgere begynte å stille seg i kø foran valglokalene allerede før de åpnet klokka 7.

NRK - 24 sep 22 kl. 06:12

Finland Stenger grensa for russiske turister

– De som krysser grensen som turister, vil ikke få slippe inn i Finland, sa utenriksminister Pekka Haavisto fredag. Innreisenekten gjelder både russere som har turistvisum utstedt av Finland, og turistvisum utstedt av ethvert annet Schengen-land, uttalte han. (NTB).

NRK - 20 sep 22 kl. 21:44

Stenger Byfjordtunnelen

Byfjordtunnelen på E39 blir stengt i en kort periode fra klokken 23:00 grunnet sjekk av tunneltak. Det melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 16 sep 22 kl. 09:08

Vålerenga holder hjemmebanen vinterstengt grunnet strømprisen

Vålerenga Stenger hjemmebanen fra november til mars grunnet de dyre strømprisene. Økonomisjef i Vålerenga Fotball AS anslår at det ville påløpt strømkostnader på rundt tre mill. kroner per måned om anlegget skulle ha vært i normal i bruk i vinter..

VG - 16 sep 22 kl. 00:39

Rådhuset Stenger dørene etter trusler

I frykt for sikkerheita til dei tilsette har ordføraren i Vestnes bestemt å stenge dørene til rådhuset inntil vidare. Ein person er meldt til politiet for grove truslar, sjikanering og trakassering..

VG - 16 sep 22 kl. 00:39

Rådhuset Stenger dørene etter truslar

I frykt for sikkerheita til dei tilsette har ordføraren i Vestnes bestemt å stenge rådhuset for besøkande inntil vidare. Ein person er meldt til politiet for grove truslar, sjikane og trakassering..

NRK - 15 sep 22 kl. 18:34

Nasjonalt fotomuseum Stenger

Norges nasjonale fotomuseum, Preus museum i Horten, stenges på grunn av høye strømutgifter. Museet beklager at den økonomiske situasjonen går ut over publikum. Museumsledelsen vurderer nå om det er forsvarlig å skru av strøm i deler av lokalene, og sier at avgjørelsen om å stenge har vært tung..

E24 - 13 sep 22 kl. 12:05

Tyfon Stenger Asias største havner

Tyfonen Muifa er på vei til Kina. Asias største containerhavner forbereder seg på å stenge..

Aftenposten - 12 sep 22 kl. 10:43

RBKs spissjakt: - Veldig liten sjanse nå

Kjetil Rekdal går langt i å bekrefte at RBK ikke henter «gratis-spiss». I natt Stenger vinduet..

NRK - 11 sep 22 kl. 14:44

Stemmetellingen i Sverige kan bli forsinket på grunn av køer

Lange køer ved valglokalene gjør at stemmetellingen i Sverige kan bli forsinket, opplyser Valmyndigheten til Expressen. – Vi regner med at det kommer til å være køer og mye folk helt til valglokalene Stenger klokken 20, sier Valmyndighetens kansellisjef Anna Nyqvist til avisen. De som står i kø klokken 20, vil uansett få komme inn og stemme.

E24 - 09 sep 22 kl. 06:39

Store gartnerier Stenger: Varsler tomatmangel i vinter

Strømkrisen fører til massiv nedstenging av gartnerier, permitteringer og trolig full stopp i leveransene av tomater i vinter, ifølge Nationen..

Aftenposten - 09 sep 22 kl. 06:40

Store gartnerier Stenger: Varsler tomatmangel i vinter

Strømkrisen fører til massiv nedstenging av gartnerier, permitteringer og trolig full stopp i leveransene av tomater i….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com