Stenger

Torsdag, 26 November, 13:14

Nyheter om Stenger

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 06 nov. 20 kl. 12:09

Stenger treningssentre i Oslo og Bergen - Evo Fitness fryser medlemskap

Både Oslo og Bergen Stenger alle treningssentre. – Vi fryser alle medlemsskap umiddelbart der vi Stenger ned, sier administrerende direktør i Evo Fitness, Morten Hellevang..

E24 - 06 nov. 20 kl. 12:09

Stenger treningssentre i Oslo og Bergen

Både Oslo og Bergen Stenger alle treningssentre. – Vi fryser alle medlemsskap umiddelbart der vi Stenger ned, sier administrerende direktør i Evo Fitness, Morten Hellevang..

E24 - 05 nov. 20 kl. 15:51

Stenger flere utesteder over hele landet: – Det er ikke folk ute lenger

Flere utelivsgiganter Stenger ned flere utesteder etter de nye innstrammingene. Noho Norway permitterer flere ansatte og Stenger enda en restaurant. – Det føles som mars igjen, sier sjef Ida Nordskaug ved Sennepen Scene i Oslo..

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 15:51

Stenger flere utesteder over hele landet: – Det er ikke folk ute lenger

Flere utelivsgiganter Stenger ned flere utesteder etter de nye innstrammingene. Noho Norway permitterer flere ansatte og Stenger enda en restaurant. – Det føles som mars igjen, sier sjef Ida Nordskaug ved Sennepen Scene i Oslo..

NRK - Igår: 13:06

Bulgaria Stenger ned på nytt

Etter ei kraftig auke i smittespreiinga dei siste vekene, Stenger bulgarske styresmakter ned landet på nytt, melder AFP. Restaurantar, skular og barnehagar, så vel som treningssenter, kjøpesenter og kasino, vil bli stengde fram til 21. desember..

NRK - 22 nov. 20 kl. 11:01

Stenger sykehjem i Indre Østfold

Indre Østfold kommune Stenger alle sykehjem for besøk fra og med i dag. Årsaken er en uoversiktlig smittesituasjon. Lørdag ble det registrert 13 nye smittetilfeller i kommunen, to med ukjent smittested..

Aftenposten - 21 nov. 20 kl. 16:48

Vålerengtunnelen Stenger lørdag kveld

Lørdag klokken 18 Stenger Vålerengtunnelen for all trafikk..

Klartale - 20 nov. 20 kl. 08:26

Skoler i Askim Stenger

14 personer ble meldt smittet i Indre Østfold torsdag. Derfor Stenger ungdomsskolen og alle barneskolene i Askim fredag..

NRK - 19 nov. 20 kl. 16:49

Stenger deler av Oslo Lufthavn

Avinor Stenger av store deler av Oslo Lufthavn på Gardermoen for å spare kostnader. Et voldsomt fall i passasjertallet fører til store økonomiske utfordringer for driften av lufthavnen. Først i 2025 vil trafikken nærme seg normalen, tror Avinor..

NRK - 18 nov. 20 kl. 20:38

New York Stenger skolene igjen

USAs største by, New York, Stenger alle skoler fra i morgen i et forsøk på å bremse koronasmitte. Det er et nederlag for borgermester Bill De Blasio, ifølge AP. Byen var en av de første som åpnet skolene igjen etter den første smittebølgen..

NRK - 18 nov. 20 kl. 04:34

Australsk delstat Stenger

Etstort smitteutbrudd på et karantenehotell i Adelaide i Sør-Australia gjør at delstatsmyndighetene Stenger skoler, restauranter og fabrikker fra midnatt onsdag og seks dager fremover. Innbyggerne i delstaten har fått ordre om å holde seg hjemme..

E24 - 17 nov. 20 kl. 18:33

Stenger store deler av Københavns lufthavn frem til 2022

Flyplassen i København Stenger ned 40 prosent av terminalområdet frem til 2022 for å spare kostnader på strøm, rengjøring og vedlikehold. Det skjer etter et kraftig fall i passasjertallet..

NRK - 14 nov. 20 kl. 13:20

Stenger barneskoler og barnehager

Antall koronarelaterte dødsfall i Hellas har steget kraftig den siste måneden. Nå Stenger landet ned alle barneskoler og barnehager. WHO sier stenging av skoler kun skal være aller siste utvei.

NRK - 14 nov. 20 kl. 12:50

Østerrike Stenger ned på nytt

Fra og med tirsdag Stenger Østerrike ned igjen slik de gjorde i mars. Nedstengningen vil vare til tidlig desember. Blant tiltakene er stengte butikker, portforbud, maksgrense på to personer i privat sammenheng, ifølge myndighetene..

NRK - 11 nov. 20 kl. 14:46

Trondheim Stenger idrettshaller

Tre idrettshaller på Leangen i Trondheim stenges etter at brukere av anleggene har testet positivt for korona. Det er Leangen ungdomshall, ishallen Leangen arena og håndballhallen Leangenhallen som Stenger, opplyser kommunen i en pressemelding..

Dagbladet - 11 nov. 20 kl. 11:27

Stenger treningssentre og skjenkesteder

Asker og Bærum føyer seg nå inn i rekken av kommuner rundt Oslo som Stenger både utelivsbransjen og treningssenter for å få bukt med smitteutviklingen..

NRK - 11 nov. 20 kl. 11:17

Asker og Bærum Stenger for trening

Asker og Bærum kommuner Stenger treningssentre, og følger Oslo kommunes eksempel..

VG - 11 nov. 20 kl. 10:50

Asker og Bærum Stenger treningssentre og skjenkesteder

Asker og Bærum Stenger treningssentre og skjenkesteder..

VG - 11 nov. 20 kl. 10:50

Asker og Bærum Stenger treningssentre og innfører skjenkestestopp

Asker og Bærum Stenger treningssentre og innfører skjenkestestopp..

Aftenposten - 09 nov. 20 kl. 11:46

Bent Stiansen Stenger restaurantene. Raymond Johansen foreslår konkrete tiltak for å redde Oslos uteliv.

Mesterkokk Bent Stiansen Stenger dørene, etter at byrådsleder Raymond Johansen i forrige uke stanset all skjenking. Nå ber Johansen om akutt hjelp til å redde serveringssteder fra konkurs..

E24 - 09 nov. 20 kl. 11:46

Stiansen Stenger. Slik vil Oslo at utelivet i byen skal reddes.

Mesterkokk Bent Stiansen Stenger dørene, etter at byrådsleder Raymond Johansen i forrige uke stanset all skjenking. Nå ber Johansen om akutt hjelp til å redde serveringssteder fra konkurs..

NRK - 08 nov. 20 kl. 17:11

Chateau Neuf Stenger ut november

Det Norske Studentersamfund (DNS) i Oslo Stenger møteplassen og storsalen Chateau Neuf ut november etter at en ansatt er påvist smittet av covid-19. Alle som var innenfor dørene tirsdag 3. november, bes følge med på symptomer, melder DNS..

Aftenposten - 08 nov. 20 kl. 16:52

Chateau Neuf Stenger ut november etter at ansatt testet positivt

Det Norske Studentersamfund (DNS) i Oslo Stenger dørene på Chateau Neuf ut november etter en ansatt er påvist smittet av covid-19..

NRK - 08 okt. 20 kl. 21:38

Stenger Bærum rådhus

Bærum kommune Stenger rådhuset for alle folkevalgte og ansatte. Rådhuset Stenger etter at en medarbeider er blitt smittet av korona. Vedkommende skal ikke ha vært på jobb i den smittebærende perioden, skriver Budstikka..

NRK - 06 nov. 20 kl. 14:26

Sats Stenger treningssentre

Treningssenterkjeden Sats Stenger alle sine 53 sentre i Bergen og Oslo, etter nye innstramminger i smitteverntiltakene. Byrådene i Oslo og Bergen kommune varslet fredag stenging av treningssentre som et av de nye koronatiltakene i kommunene.

NRK - 06 nov. 20 kl. 12:21

Stenger ned idrett og kultur

Bergen og kommunene rundt Stenger flere idretts- og kulturtilbud som en del av de nye smitteverntiltakene. Breddeidrett og amatørkultur for voksne over 20 år blir forbudt. Svømmehaller og treningshaller må stenge, men kan ha trening for barn og unge..

VG - 06 nov. 20 kl. 12:06

Norges største fylkeskommune: – Stenger ikke videregående

– Det har vært en del misforståelser rundt dette. La meg slå fast at vi ikke Stenger de videregående skolene fra mandag, sier leder Tonje Brenna (Ap) i Viken fylkesråd. Flere oppfattet torsdagens beskjed fra landets største fylke som en ny skolestenging..

Klartale - 06 nov. 20 kl. 10:51

Danmark Stenger flere kommuner etter smitte fra mink

I Danmark har mink fått korona. Det er en mutert versjon av viruset som smitter mellom mink og mennesker. Nå Stenger landet ned flere kommuner..

NRK - 05 nov. 20 kl. 21:57

Studentersamfundet Stenger dørene

Studentersamfundet i Trondheim har i kveld bestemt seg for å ikkje halde ope resten av semesteret. Det opplyser dei sjølv i ei pressemelding. Dei Stenger litt over ei veke tidlegare enn planlagt, fordi dei uansett held stengt i eksamensperioden..

NRK - 05 nov. 20 kl. 18:17

Stenger breddeidrett i Bergen

Bergen kommune Stenger all breddeidrett og alle fritidsaktiviter for voksne for hindre smitte. Fredag kommer det flere påbud og anbefalinger i kommune, sa Roger Valhammer, byrådsleder, på pressekonferanse torsdag..

NRK - 05 nov. 20 kl. 14:28

14 utesteder i Bergen Stenger

14 utesteder og barer i Bergen Stenger dørene som følge av smittesituasjonen og konsekvensene koronatiltakene har for bransjen. Det skriver Bergens Tidende. I dag varslet regjeringen at det blir innført nasjonal skjenkestopp kl.

NRK - 05 nov. 20 kl. 11:21

Hellas Stenger ned

Hellas Stenger ned samfunnet i tre ukser fra lørdag for å forsøke å bremse den økende koronaspredningen. Det annonserte statsminister Kyriakos Mitsotakis lørdag, melder Reuters..

NRK - 05 nov. 20 kl. 06:22

Skole i Oslo Stenger etter smitte

Granstangen skole i Oslo Stenger torsdag og fredag etter to tilfeller av koronasmitte, melder NTB..

NRK - 04 nov. 20 kl. 23:07

Italia Stenger ned fire regioner

Italia Stenger ned de fire regionene Lombardia, Piemonte, Valle d’Aosta og Calabria for å bremse koronasmitten. Ingen får lov til å reise inn eller ut av regionene, og det blir strenge regler for når folk får lov til å forlate boligen sin..

NRK - 04 nov. 20 kl. 14:19

Stenger ned landet

Litauen Stenger ned landet i tre uker for å få kontroll på den økende smittetrenden i landet. Det er registrert 639 nye smittetilfeller i landet onsdag. Det er tre ganger så mye som det daglig smittetallet i landet for to uker siden..

NRK - 04 nov. 20 kl. 00:25

Norges største ungdomsskole Stenger

Rana kommune Stenger Rana ungdomsskole onsdag etter nye positive korona-prøver. Skolen er Norges største ungdomsskole med mer enn 800 elever..

VG - 02 nov. 20 kl. 15:13

Tyskland Stenger ned: Intensivpasienter doblet på 10 dager

Tyskland har hatt en voldsom smitteøkning de siste 14 dagene. Nå Stenger de ned..

P4 - 02 nov. 20 kl. 13:22

Stenger skole etter smitte

Kleppe skole på Askøy Stenger i dag etter at en person har fått påvist koronasmitte. Det er over 300 elever og 50 ansatte ved skolen. Elevene som er i karantene vil få fjernundervisning..

NRK - 02 nov. 20 kl. 10:03

Tyskland Stenger ned i ein månad

Restaurantar, utestader, kinoar, teater og treningssenter over heile Tyskland Stenger i ein månad, i eit forsøk på å stogge koronaviruset fram mot jul. I mesteparten av landet er det berre lov å vere samla ti personar frå to hushald utandørs..

E24 - 30 okt. 20 kl. 13:11

Utelivsgigant Stenger utesteder og permitterer flere ansatte

De nye innstrammingene fører til flere permitteringer i hovedstaden. Fra mandag Stenger utelivsgiganten Noho Norway dørene hos tre av sine største utesteder på ubestemt tid..

NRK - 29 okt. 20 kl. 21:39

Stenger utested på ubestemt tid

Utestedet Blå i Oslo stanser all booking og Stenger dermed inntil videre. – Ikke forsvarlig å måtte drifte under gjeldende regler, sier medeier Paal Mangerud..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 20:36

Blå Stenger for kulturarrangementer etter jul

For første gang på 22 år Stenger konsert- og utestedet Blå i Oslo etter jul dørene for kulturarrangementer..

E24 - 29 okt. 20 kl. 20:17

Konsertstedet Blå Stenger for kulturarrangementer etter jul

For første gang på 22 år Stenger konsert- og utestedet Blå i Oslo etter jul dørene for kulturarrangementer..

NRK - 28 okt. 20 kl. 20:16

Stenger restauranter og barer

Frankrike Stenger restauranter og barer for å hindre smittespredning. Det sa Emmanuel Macron på en pressekonferanse i kveld. Det blir også forbudt å reise mellom regioner i landet..

NRK - 28 okt. 20 kl. 17:59

Tyskland Stenger restauranter

Tyske restauranter Stenger fra og med 2. november og ut måneden som en del av nedstengingen for å hindre smittespredning. Det opplyser kilder til det tyske nyhetsbyrået DPA..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt