NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:48

NRK - 10 jul 24 kl. 17:59

E6 stengt etter steinras

Det har gått et steinras over E6 ved Trengsel bru, nord for Straumen i Sørfold kommune. Ingen kjøretøy eller personer er tatt raset, som stenger veien i begge retninger. Entreprenør og geolog er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Trengsel, Straumen, Sørfold

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 stengt, etter, steinras
NRK - 16 jul 24 kl. 17:50

To steinras - vegen stengt til onsdag

Tidligere tirsdag ettermiddag ble det meldt om ett steinras på Valsøyfjordveien mellom Fjærlia og Valsøybotn. Politiet opplyser senere at det er snakk om to steinras. Vegen er nå stengt og skal undersøkes av geolog.

NRK - 03 maj 24 kl. 19:03

Steinras på E6 i Rana - trolig stengt til lørdag formiddag

E6 i Rana er stengt ved Illhøllitunnelen på grunn av et steinras. Veien ble stengt like etter klokka 18. Et bilde fra stedet viser flere steiner som ligger i veibanen.

NRK - 13 feb 24 kl. 17:28

Flere veier i Finnmark er stengt på grunn av uvær

Fylkesvei 888 mellom Bekkarfjord og Hopseidet er stengt. Det vil bli gjort en ny vurdering på onsdag om strekningen kan åpne igjen. På Nordkinnhalvøya er andre veistrekninger stengt eller kolonnekjørt.

NRK - 18 mar 24 kl. 15:29

Bil tatt av steinras på E10 i Lofoten – ber folk holde seg unna området

En bil er tatt av et steinras på E10 på Prestneset i Vestvågøy, melder politiet. Føreren av bilen har kommet seg ut av kjøretøyet og fremstår som uskadet. Raset har delvis blokkert veien.

NRK - 27 apr 24 kl. 09:10

Steinras i Trollstigen

Fredag gikk det et steinras mellom Kløvstien og bunnen av Trollstigen. Det melder TV 2. Vegen er ikke åpnet for trafikk for sesongen ennå.

NRK - 03 maj 24 kl. 19:03

Steinras på E6 i Rana - stenges på ubestemt tid

E6 i Rana er stengt ved Illhøllitunnelen på grunn av et steinras. Veien ble stengt like etter klokka 18. Et bilde fra stedet viser flere steiner som ligger i veibanen.

NRK - 04 mar 24 kl. 06:00

Steinras stenger vei i Kvam

Fylkesveg 79 mellom Steinstø og Ytre Ålvik i Kvam er stengt på grunn av steinras. – Det har komt ned en stein på ett par hundre kilo som har knust litt, så det ligger en del stein i vegbanen, opplyser Ken Ove Holm hos Vegtrafikksentralen til NRK. Området er rasutsett.

NRK - 14 apr 24 kl. 02:30

Steinras traff bil på fylkesvei 33 ved Skreia

Natt til søndag fikk politiet melding om steinras over fylkesvei 33, ved Skreia i Østre Toten. En bil ble noe skadet, men ingen personer har blitt skadd. Veien er stengt.

NRK - 27 maj 24 kl. 13:37

Steinras stenger riksveg 7 over Hardangervidda

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt ved Halne Fjellstue. Åraka er eit jord- og steinras, melder vegtrafikksentralen. – Vi veit at det dekker vegbanen.

NRK - 14 mar 24 kl. 03:30

Flere fjelloverganger stengt på grunn av uvær

Flere fjelloverganger, deriblant riksvei 7 over Hardangervidda, er stengt på grunn av uvær og krevende kjøreforhold. – Glatt vei. Veien er stengt, skriver Statens vegvesen på sine nettsider om riksvei 7.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 30 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 15 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 45 minutter siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 45 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com