NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:34

NRK - 18 sep 23 kl. 16:08

Semitrailer veltet i Lier

En semi-trailer med grus har veltet i Lier. Ulykken skjedde ved Kirkelina opplyser politiet. Føreren skal ikke være skadet, men trengte hjelp til å komme seg ut av førerhuset. Lastebilen ligger utenfor veibanen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lier, Kirkelina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Semitrailer, velteti , Lier
NRK - 12 feb 24 kl. 21:55

E24: Stein Lier-Hansen tok med stortingspolitiker på jakt

Etter at Norsk Industri tok over leieavtalen på jaktterreng og hytte på Hardangervidda, tok Lier-Stein Lier-Hansen med stortingspolitiker Else-May Botten (Ap) på villreinjakt. Det skriver E24. Dette var i 2015, da var Botten stortingsrepresentant for Møre og Romsdal og satt i næringskomiteen.

NRK - 18 sep 23 kl. 16:08

Semitrailer veltet i Lier - fører til sykehus

En semi-trailer med grus har veltet i Lier, opplyser politiet. Velten skjedde på fylkesvei 282 ved Tranby kirke. Føreren skal ikke være alvorlig skadet, men trengte hjelp til å komme seg ut av førerhuset.

NRK - 01 dec 23 kl. 10:36

Stein Lier-Hansen slutter i Norsk Industri

Mangeårig direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, slutter ved nyttår. Det skriver Norsk Industri i en pressemelding fredag. Ifølge E24 skal Lier-Hansen begynne i miljøstiftelsen Bellona.

NRK - 09 feb 24 kl. 19:23

Lier-Hansen til E24: – Rubbel og bit

Stein Lier Hansen sier i en kommentar til E24 at «her er det tatt med rubbel og bit». Uttalelsen kommer etter at kostnadene for Lier-Hansens relasjonsbygging mellom 2015 og 2023 ble offentliggjort tidligere fredag. – Jeg har brukt sjøfly i forbindelse med helt andre oppdrag, det vil si midt på sommeren for å delta eller rekke ulike møter og foredrag, etc.

NRK - 20 apr 24 kl. 00:05

Semitrailer har veltet på E39 i Eigersund – veien er stengt

En semitrailer har kjørt i en lyktestolpe og veltet i Eigersund, melder Politiet i Sør-Vest. Føreren er lettere skadet. Traileren ligger delvis i veibanen, og trafikken står på stedet.

NRK - 21 jul 23 kl. 20:39

Forsvareren til den siktede i Lier-drapet trekker seg – har representert avdøde flere ganger

Forsvareren til mannen som er siktet for drap i Lier trekker seg fra saken. Advokat Espen Wangberg har trukket seg som forsvarer for mannen som er siktet for drap i Lier. Grunnen er at Wangberg tidligere har forsvart den avdøde i saken, skriver Drammens Tidende.

NRK - 25 jul 23 kl. 18:40

Lier-drapet: Offeret ble skutt

Mannen som ble funnet drept i Lier 13. juli ble skutt, opplyser politiet. Den siktede 51-åringen har fått ny forsvarer.

NRK - 17 jan 24 kl. 12:12

Trafikkulykke E18 i Lier

Nødetatene rykker ut til trafikkulykke mellom semitrailer og personbil på E18 i Lier, nordgående felt. Skal være påkjørsel bakfra. Store materielle skader og to personer involvert, melder politiet..

NRK - 06 okt 23 kl. 17:39

Minst 17 omkom da buss med migranter veltet i Mexico

Minst 17 mennesker mistet livet og mange flere ble skadd da en buss veltet sør i Mexico, ifølge myndighetene. De fleste passasjerene var fra Venezuela. Bussen var på en motorvei i delstaten Oaxaca da den veltet fredag, opplyser delstatsmyndighetene på X.

NRK - 15 nov 23 kl. 18:54

Semitrailer med fisk har veltet

En semitrailar lastet med fisk har veltet og ligger på siden på E134 i Ullensvang, skriver Vest politidistrikt på X / Twitter. Føreren er våken og bevisst, og nødetatane er på vei til stedet, skriver politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 1 time siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 45 minutter siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 8 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 3 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 3 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 3 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i flermannsbolig i Elverum

Det er meldt om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum. Nødetater er på stedet og brannvesen iverksetter røykdykking, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com