Semitrailer

Sunday, 14 July, 13:56

Nyheter om Semitrailer

NRK - 20 apr 24 kl. 00:05

Semitrailer har veltet på E39 i Eigersund – veien er stengt

En Semitrailer har kjørt i en lyktestolpe og veltet i Eigersund, melder Politiet i Sør-Vest. Føreren er lettere skadet. Traileren ligger delvis i veibanen, og trafikken står på stedet.

Dagbladet - 27 maj 24 kl. 09:46

Person fastklemt: - Framstår alvorlig

En person er fastklemt etter en kollisjon mellom en Semitrailer og en personbil i Telemark mandag morgen..

Dagbladet - 27 maj 24 kl. 09:46

Kvinne i 60-åra omkom i ulykke

Ei kvinne i 60-åra er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom en Semitrailer og en personbil i Telemark mandag morgen..

NRK - 27 maj 24 kl. 09:17

Trafikkulykke i Nissedal – fremstår alvorlig

Nødetatene rykker ut på trafikkulykke mellom lastebil og personbil på Nissedalsvegen i Vest-Telemark. Politiet opplyser at ulykken fremstår alvorlig. Personen i personbilen er fastklemt.

NRK - 11 jan 24 kl. 20:55

Semitrailer krasjet inn i uthus i Krødsherad

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke på Krøderfjordveien i Krødsherad. Politiet opplyser om at en Semitrailer skal ha krasjet i et uthus tilknyttet en bolig. Det skal ikke være noen skadde.

NRK - 23 nov 23 kl. 05:20

Semitrailer har kjørt i vegg i Melhus

En Semitrailer har kjørt inn i en vegg på en bensinstasjon på Lundamo, skriver politiet i Trøndelag på X. Den har også truffet en bil som stod på stedet. Det er store store skader på trekkvogna og også skader på bensinstasjonen.

NRK - 17 jan 24 kl. 12:12

Trafikkulykke E18 i Lier

Nødetatene rykker ut til trafikkulykke mellom Semitrailer og personbil på E18 i Lier, nordgående felt. Skal være påkjørsel bakfra. Store materielle skader og to personer involvert, melder politiet..

NRK - 15 nov 23 kl. 18:49

Semitrailer med fisk har velta i Ullensvang

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke hvor en Semitrailer lastet med fisk har velta og ligger på siden. Hendelsen har skjedd på E134 ved Vintertun i Ullensvang. Trafikken kan passere.

NRK - 02 nov 23 kl. 03:13

Aurskog-Høland: Semitrailer inn i hekk

En Semitrailer med henger kjørt inn i en hekk til en privat eiendom i Aurskog-Høland i Akershus. Fører er uskadd, men fremstår påvirket, ifølge Politiet Øst på X. Det jobbes med å få kjøretøyet vekk fra stedet, og fører skal testes for mulig påvirkning..

NRK - 29 nov 23 kl. 11:20

Rykker ut til trafikkulykke

Nødetatene rykker ut på melding om en trafikkulykke på E16 Ådalsveien i Ringerike. Det skriver Sør-Øst 110-sentralen på X. Skadeomfang er foreløpig ukjent.

NRK - 29 nov 23 kl. 11:20

Et vogntog fikk sleng på hengeren på Ådalsveien

På E16 Ådalsveien i Ringerike, sør for Buttingsrud langs Sperillen, har ein Semitrailer fått sleng på hengeren. Det melder politiet på X rundt 11:30. Skadeomfang er foreløpig ukjent, skriver Sør-Øst 110-sentralen på X.

NRK - 29 nov 23 kl. 11:20

Vogntog fikk sleng på Ådalsveien – vei sperret

På E16 Ådalsveien i Ringerike, like sør for Buttingsrud langs innsjøen Sperillen, har ein Semitrailer fått sleng på hengeren. Det melder politiet på X rundt 11:30. Skadeomfang er foreløpig ukjent, skriver Sør-Øst 110-sentralen på X.

VG - 23 nov 23 kl. 06:21

Torsdag 23. november: Dette har skjedd i natt

Uværet sørget for kaos på veiene onsdag, og heller ikke torsdag blir kjøreforholdene særlig optimale. Tidlig på morgenkvisten har en Semitrailer kjørt inn i en bensinstasjon i Melhus, og politiet melder at det er svært glatt på stedet..

Dagbladet - 23 nov 23 kl. 05:30

Semitrailer har kjørt inn i bensinstasjon

Torsdag ser ut til å bli en gjentagelse av onsdag med glatte veier og mye vær flere steder i landet. Politiet advarer om glatte veier..

NRK - 21 nov 23 kl. 01:00

RV 4 stengt i Gran grunnet brann

Det brenner i hengeren til en Semitrailer på Lygnda. Hengeren er koblet fra, og det er ikke meldt om personskade. Men veien er stengt i begge retninger på stedet, melder politiet på X..

NRK - 15 nov 23 kl. 18:54

Semitrailer med fisk har veltet

En semitrailar lastet med fisk har veltet og ligger på siden på E134 i Ullensvang, skriver Vest politidistrikt på X / Twitter. Føreren er våken og bevisst, og nødetatane er på vei til stedet, skriver politiet..

NRK - 13 nov 23 kl. 08:58

E16: Trailer har mistet last i veibanen

En Semitrailer har mistet last i veibanen på E16 ved Skui i Bærum. Veien er derfor sperret. Kranbil er nå på stedet og ett kjørefelt er åpnet.

VG - 18 okt 23 kl. 11:25

Person omkom i trafikkulykke i Trøndelag

En bil og en Semitrailer havnet i en ulykke i Viggjatunnelen på E39 i Trøndelag onsdag formiddag. Føreren av personbilen omkom..

NRK - 18 okt 23 kl. 10:58

E39 stengt etter alvorlig ulykke i tunnel

E39 er stengt gjennom Viggjatunnelen i Skaun på grunn av ei trafikkulykke. Omfanget av ulykka er foreløpig ikke kjent. Politiet beskriver ulykka som alvorlig.

NRK - 23 sep 23 kl. 09:07

Fant nesten 200 kilo kokain blant agurker

Nesten 200 kilo kokain og flytende metamfetamin ble forrige uke funnet i to trailere ved en grenseovergang mellom USA og Mexico, opplyser grensevakten i USA. Begge funnene var ved grenseovergangen i Otay Mesa i San Diego, heter det i en pressemelding fra grensevakten. Det første funnet ble gjort 12.

VG - 18 sep 23 kl. 16:17

Semitrailer har kjørt av veien i Lier: – Mye kø

Helsevesenet jobber med å få ut sjåføren fra førerhuset..

NRK - 18 sep 23 kl. 16:08

Semitrailer veltet i Lier

En semi-trailer med grus har veltet i Lier. Ulykken skjedde ved Kirkelina opplyser politiet. Føreren skal ikke være skadet, men trengte hjelp til å komme seg ut av førerhuset.

NRK - 18 sep 23 kl. 16:08

Semitrailer veltet i Lier - fører til sykehus

En semi-trailer med grus har veltet i Lier, opplyser politiet. Velten skjedde på fylkesvei 282 ved Tranby kirke. Føreren skal ikke være alvorlig skadet, men trengte hjelp til å komme seg ut av førerhuset.

NRK - 03 jul 23 kl. 15:35

Brann i Semitrailer på E39

Det brenn i ein Semitrailer på E39 i Våtedalen i Gloppen. Vegen er stengd og naudetatane på veg. – Det brenn i motorrommet på køyretøyet, seier operasjonsleiar Eivind Hellesund i Vest politidistrikt.

NRK - 25 aug 23 kl. 13:03

Kjørt til sykehus etter krasj mellom lastebil og personbil

Fører og passasjer i en personbil er kjørt til Kongsvinger sykehus etter at en personbil krasjet med en Semitrailer på E16. Det er uklart om personbilen kjørte eller sto stille da den kolliderte med Semitraileren, skriver politiet. Det er uavklart skadegrad på de to.

NRK - 26 apr 23 kl. 07:49

Semitrailer kjørt av veien i Sunnfjord

Nødetatene rykker ut til en melding om en trafikkulykke hvor en Semitrailer har kjørt ut av veien på Kjøsnesfjordvegen i Sunnfjord. Det skal ikke være noen farlig last, og føreren av kjøretøyet skal være ute av bilen. Semitraileren skal ha materielle skader på kjøretøyet.

NRK - 26 apr 23 kl. 07:49

Semitrailer kjørt av veien i Kjøsnesfjorden

Nødetatene rykker ut til en melding om en trafikkulykke hvor en Semitrailer har kjørt ut av veien på riksvei 5 i Kjøsnesfjorden mellom Jølster og Sogndal. Det skal ikke være noen farlig last, og føreren av kjøretøyet skal være ute av bilen. Semitraileren skal ha materielle skader på kjøretøyet.

NRK - 15 maj 23 kl. 04:34

26 døde i kollisjon i Mexico

26 personer døde i en kollisjon mellom en Semitrailer og en minibuss i den mexicanske delstaten Tamaulipas søndag morgen, opplyser lokale myndigheter. De to kjøretøyene kolliderte på en vei nær delstatshovedstaden Ciudad Victoria og tok fyr. Da nødetatene kom til stedet, var trekkvognen til Semitraileren borte, opplyser delstatsmyndighetene.

NRK - 18 feb 23 kl. 16:31

Veltet Semitrailer ved tollstasjon

Politiet melder på Twitter at en Semitrailer har veltet rett ved en tollstasjon i Ørje i Østfold i vestgående retning. – Personbiler kan passere, mens store kjøretøy kommer seg ikke forbi. Bilberger er på vei, men det vil ta tid å få fjernet hengeren som er fullastet, opplyser politiet..

NRK - 17 jan 23 kl. 10:41

Tog flyttet Semitrailer flere meter under påkjørsel

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er fortsatt stengt etter at et arbeidstog på veg nordover kjørte inn i hengeren på en Semitrailer, som skulle krysse jernbanesporet på Brøttum stasjon. Ingen personer ble skadd. Ifølge Ringsaker Blad, skal Semitraileren blitt flyttet 15 til 20 meter av toget.

NRK - 13 feb 23 kl. 13:50

18-åringer tiltalt for væpnet ran

To 18-åringer er tiltalt etter det væpnede ranet på Rema 1000 Byterminalen i Stavanger i mai i fjor. En av personene er tiltalt for å ha utført selve ranet, mens den andre er tiltalt for å ha medvirket til handlingen. Samme person som er tiltalt for ranet, er også tiltalt for å ha stjålet en Semitrailer i august samme år.

NRK - 09 feb 23 kl. 18:25

Mange trafikkuhell i Troms

En Semitrailer har sakset i Skibotndalen i Troms, noe som har ført til trafikale probelemer på stedet, og veien kan ifølge Vegtrafikksentralen forbli stengt i flere timer. Politi er på vei og det er ikke meldt om personskade. Uhellet er det siste i en rekke hendelser de siste timene i regionen.

NRK - 30 jan 23 kl. 15:40

Lastebilsjåfør må i fengsel

Ein lastebilsjåfør må i fengsel etter ei ryggeulykke i Ørsta sentrum i mars i fjor. Ein tiåring blei alvorleg skadd etter å ha blitt rygga på av ein Semitrailer. No er ein yrkessjåfør dømd til 30 dagar fengsel, skriv Sunnmørsposten..

NRK - 19 jan 23 kl. 09:46

Riksveg 3 sperra ved Åsta

En Semitrailer har saksa, og sperrer begge kjørefeltene på riksveg 3 ved Åsta i Åmot kommune. Vegtrafikksentralen anbefaler mindre kjøretøy å kjøre østsida, fylkesveg 235. Tyngre kjøretøy bør vente i køen.

NRK - 19 jan 23 kl. 07:28

Semitrailerslo hull på dieseltank på E18

En Semitrailer med tilhenger står fast i autovernet i nordgående løp på E18 ved Undrumsdal. Ett felt er stengt og det er nedsatt hastighet mellom Gullikrysset og Hemtunnelen i Tønsberg. Traileren har slått hull på dieseltanken og noen hundre liter skal ha lekket ut, ifølge brannvesenet.

NRK - 23 nov 22 kl. 13:52

Frontkollisjon ved Øksna i Elverum

Det har vært en frontkollisjon mellom en personbil og en Semitrailer på riksvei 3 ved Øksna i Elverum. Vegen er stengt, ukjent skadeomfang, melder politiet..

NRK - 03 okt 22 kl. 19:39

Russland innfører forbud mot internasjonal varetransport over Storskog

Russiske myndigheter innfører forbud mot internasjonal varetransport over Storskog, opplyser det russiske generalkonsulatet i Kirkenes. Generalkonsulatet skriver dette i et innlegg på sine Facebook-sider mandag. Forbudet trer i kraft fra mandag 10.

Dagbladet - 07 jul 22 kl. 12:25

Kjæresteparet ble lurt trill rundt - døde

73 personer ble funnet innesperret i glovarm og forlatt Semitrailer. To av dem var Alejandro Miguel Andino Caballero og kjæresten Margie Tamara Paz Grajeda..

NRK - 16 mar 22 kl. 00:14

Norske brannbiler til Ukraina

Fire brannbiler og en Semitrailer stappfull av brannvernutstyr er på plass i Ukraina. De skal brukes for å slukke branner etter russiske angrep..

NRK - 22 feb 22 kl. 08:59

Trafikkulykke på Nesttun

En Semitrailer og en postbil har kollidert i Sandbrekkevegen i Bergen. Ingen personer skal være skadet, men det er meldt om store materielle skader. Nødetetatene er på stedet..

NRK - 24 aug 21 kl. 22:28

Semitrailer i brann på E18

En Semitrailer står i full fyr ved Lillegårdsbakkane på E18 i Porsgrunn. Sjåføren har kommet seg uskadd fra hendelsen. Trafikken står i begge retninger og det blir nå skiltet omkjøring, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 aug 21 kl. 05:39

E18 åpnet i begge retninger

E18 er åpnet i begge retninger igjen etter at den ble stengt da det ble full fyr i en Semitrailer ved Telemarksporten i Porsgrunn natt til onsdag..

VG - 26 apr 21 kl. 16:23

Stoppet last med sylteagurk – fant nær 100 kilo metamfetamin

Tollerne i Texas fikk uttelling da de stoppet en Semitrailer med det som skulle være sylteagurk på grensen i Pharr. De fant metamfetamin verdt over 35 millioner kroner..

NRK - 09 apr 21 kl. 05:48

Ett felt stengt på E6 i Steinkjer

Nordgående kjørefelt på E6 nord for Steinkjer er stengt ved Rungstadvatnet. En Semitrailer står fast, og bilberger er på vei, melder Statens vegvesen..

Aftenposten - 03 dec 20 kl. 17:33

Kvinne i 20-årene omkom og flere skadet i kollisjon i Stor-Elvdal

En personbil og en Semitrailer kolliderte i Stor-Elvdal torsdag ettermiddag. En kvinne i 20-årene omkom i ulykken og tre personer er skadd..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com