NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 13:40

NRK - 17 jan 24 kl. 12:12

Trafikkulykke E18 i Lier

Nødetatene rykker ut til trafikkulykke mellom semitrailer og personbil på E18 i Lier, nordgående felt. Skal være påkjørsel bakfra. Store materielle skader og to personer involvert, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, Lier

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykke, E18i , Lier
NRK - 12 feb 24 kl. 21:55

E24: Stein Lier-Hansen tok med stortingspolitiker på jakt

Etter at Norsk Industri tok over leieavtalen på jaktterreng og hytte på Hardangervidda, tok Lier-Stein Lier-Hansen med stortingspolitiker Else-May Botten (Ap) på villreinjakt. Det skriver E24. Dette var i 2015, da var Botten stortingsrepresentant for Møre og Romsdal og satt i næringskomiteen.

NRK - 01 dec 23 kl. 10:36

Stein Lier-Hansen slutter i Norsk Industri

Mangeårig direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, slutter ved nyttår. Det skriver Norsk Industri i en pressemelding fredag. Ifølge E24 skal Lier-Hansen begynne i miljøstiftelsen Bellona.

NRK - 09 feb 24 kl. 19:23

Lier-Hansen til E24: – Rubbel og bit

Stein Lier Hansen sier i en kommentar til E24 at «her er det tatt med rubbel og bit». Uttalelsen kommer etter at kostnadene for Lier-Hansens relasjonsbygging mellom 2015 og 2023 ble offentliggjort tidligere fredag. – Jeg har brukt sjøfly i forbindelse med helt andre oppdrag, det vil si midt på sommeren for å delta eller rekke ulike møter og foredrag, etc.

NRK - 25 feb 24 kl. 16:32

Kjørte feil vei på E18 – hadde 2,4 i promille

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på E18 ved Holmestrand. Ulykken skal ha skjedd i sørgående retning rett før Hanekleivtunnelen. To biler skal være involvert.

NRK - 31 okt 23 kl. 05:54

E18 delvis åpen for trafikk

E18 ved Ørje er tirsdag morgen åpen for trafikk i retning Oslo, men stengt i retning Sverige. E18 mellom Sverige og Norge ble stengt ved riksgrensen i Värmland på grunn av stillestående vogntog som hadde satt seg fast i snøen. Enkelte vogntog venter på bergingsbil og av den grunn er det stedvis stengt på E18 retning Sverige.

NRK - 01 jan 24 kl. 10:09

Ulykke på E18 i Lier

To biler har kollidert i nordgående felt på E18 i Lier. Nødetatene er på vei til stedet og trafikken går sakte forbi. Det er ikke meldt om personskade..

VG - 26 apr 24 kl. 23:09

Tre løslatt etter væpnet politiaksjon på E18

Et hjemmeran i Lier utløste en stor politiaksjon på E18 i Oslo torsdag kveld. En mann i 20-årene ble truet og ranet i sitt eget hjem i Lier..

NRK - 30 dec 23 kl. 23:45

En person til sykehus etter trafikkulykke på E18 ved Tønsberg

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på E18 nord for Gullitunnelen ved Tønsberg lørdag kveld. Fører av bilen er fraktet av ambulanse til Ullevål sykehus. Ifølge politiet skal bilen ha rullet rundt et par ganger.

NRK - 30 dec 23 kl. 23:45

Alvorlig trafikkulykke på E18 ved Tønsberg

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på E18 nord for Gullitunnelen ved Tønsberg lørdag kveld, melder Sør-Øst politidistrikt på X. Fører av bilen er fraktet av ambulanse til Ullevål sykehus. Ifølge politiet skal bilen ha rullet rundt et par ganger.

NRK - 15 mar 24 kl. 23:42

Én til sykehus etter trafikkulykke på E18 i Drammen

Én mann er sendt til sykehus og to til legevakta etter en trafikkulykke på E18 i Drammen. Politiet meldte klokken 23.07 om et sammenstøt mellom en personbil og en mindre lastebil på E18 i sørgående retning.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Paragliderulykke i Bodø

Politiet melder om paragliderulykke i Bodø. Nødetatene på vei til stedet. Det pågår livreddende førstehjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 1 time siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 2 timer siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 2 timer siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 9 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 4 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 4 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com