NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:27

NRK - 17 mai 21 kl. 03:29

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kirkenes, Sandes, Finnmark, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russetelt, tok, fyri , Kirkenes
NRK - 24 mars 21 kl. 11:37

Kirkenes sykehus: flere i karantene

19 ansatte og to pasienter på Kirkenes sykehus er nå satt i karantene eller isolasjon, melder Finnmarkssykehuset. En ansatt testet mandag kveld positivt for covid-19. Sykehuset er satt i gul beredskap, men beskriver situasjonen som oversiktlig..

NRK - 04 juni 21 kl. 15:07

Redningsaksjon i Kirkenes

Dykkere og et helikopter søker nå etter en savnet person i Langfjorden i Kirkenes. Ifølge politiet melder vitner om at personen fikk problemer i vannet da vedkommende svømte etter sin båt..

NRK - 06 juni 21 kl. 01:06

Vannlekkasje i Kirkenes

Det har oppstått en større vannlekkasje på et industriområdet i Kirkenes. Det jobbes med å stansen lekkasjen, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 06 juni 21 kl. 03:22

Vannlekkasje stanset i Kirkenes

Vannlekkasjen som tidligere ble meldt om på et industriområde i Kirkenes er stanset. Det jobbes med opprydding på stedet, melder politiet i Finnmark..

NRK - 10 juni 21 kl. 14:49

Batteri til elsparkesykkel tok fyr

Nødetatene har torsdag ettermiddag rykket ut til Grusveien i Oslo, hvor batteriet til en elsparkesykkel har tatt fyr inne i en leilighet. Brannen er slukket og utlufting pågår, melder politiet. Beboeren har fått i seg noe røyk og blir sjekket av ambulanse på stedet..

NRK - 21 feb. 21 kl. 00:36

Full fyr i rekkehus i Fredrikstad

Alle nødetatene har rykket ut til en brann i Fredrikstad. Det brenner i et rekkehus på Kråkerøy og det er full fyr i huset, skriver politiet på Twitter..

NRK - 25 feb. 21 kl. 12:26

Full fyr i enebolig

Det er full fyr i en enebolig på Steinsland i Øygarden. Brannvesenet har startet slukningsarbeidet. Brannen er ikke under kontroll.

NRK - 04 juni 21 kl. 14:57

Avslutter søk etter savnede

Politiet i Agder avslutter søket etter de to personene som er savnet etter en båthendelse utenfor Lindesnes fyr torsdag 27. mai. Politiet har i dag gjennomført et omfattende søk etter de to savnede i området øst for Lindesnes fyr.

NRK - 15 mars 21 kl. 03:41

11 prosent tok imot foreldrepenger

Kun 11 prosent av fedrene som tok imot foreldrepenger i fjor, tok ut mer enn sin kvote og brukte av felleskvoten, viser tall fra Nav. Tallene viser også at 13 prosent av fedrene tok ut mellom 1 til 19 dagers permisjon, skriver Klassekampen..

NRK - 27 mars 21 kl. 06:32

Skadd i skuterulykke ved Vadsø

Ein person er frakta til sjukehus i Kirkenes etter ei ulykke med snøskuter i Komagervær ved Vadsø ved femtida natt til laurdag. Den skadde blei henta av luftambulanse, og skal ha brote foten, melder politiet i Finnmark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 15 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 30 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 2 timer siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt