Tok

Saturday, 02 December, 22:45

Nyheter om Tok

Klartale - 05 nov 23 kl. 06:00

Derfor er det krig mellom Israel og Hamas

Lørdag 7. oktober gikk bevegelsen Hamas til angrep på Israel. De drepte 1.

Klartale - 27 nov 23 kl. 06:00

– Heldigvis var bussen fylt med kvinner

– Mange kvinner sier at hvis de jogger og ser en mann bak dem, vil de bevege seg raskere. Det sier Poloko Ntshwarang i Botswana til avisa Sunday Standard. Hun har doktorgrad og kan mye om likestilling og filosofi.

NRK - 22 nov 23 kl. 09:47

Satudarah-tiltalt til statsadvokaten: – Slutt å ljug da!

Dag to av Satudarah-rettssaken starter også med rundt 20 minutter forsinkelse. De syv mennene er tiltalt for grov vold og påtalemyndigheten mener at de har begått volden som en del av aktivitetene til Satudarah MC. Statsadvokaten Tok ordet da saken kom i gang igjen rundt 09.

Aftenposten - 1 time siden

Kongens slips skaper bølger. Tok han avstand fra britenes politikk?

Etter at kong Charles III talte til klimatoppmøtet, forsøker rådgiverne hans å roe ned spekulasjoner om hvorfor han….

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas Tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 3 timer siden

Redningsaksjonen i Isdalen – kvinne henta av redningshelikopter

Eit redningshelikopter har frakta ut kvinna som falt i Isdalen, melder HRS Sør-Noreg på X. Ein redningsmann og lege vart heist ned frå helikopteret. Ho er kald og hadde smerter, og er no frakta til Haukeland sjukehus.

VG - 9 timer siden

Gyda Westvold Hansen Tok ny verdenscupseier – overlegen på Lillehammer

Kombinertstjernen Gyda Westvold Hansen (21) forsvarte ledelsen fra hoppdelen og vant verdenscuprennet på Lillehammer lørdag. Det ble ny norsk storeslem..

NRK - 9 timer siden

AFP: Israel trekker forhandlere ut fra Qatar etter ingen fremgang

Israelsk etterretning har vært i samtaler med qatarske meklere for å opprette en ny våpenhvile mellom Israel og Hamas. Nå skal statsminister Benjamin Netanyahu ha beordret Mossad-sjef David Barnea og hans team til å returnere fra Qatar på grunn av en «blindvei» i forhandlingene som fant sted i Doha lørdag, opplyser statsministerens kontor, ifølge The Jerusalem Post og AFP. Israel er angivelig åpen for å vurdere flere fremtidige våpenhviler i krigen på Gazastripen for å tillate løslatelse av gisler holdt av Hamas, ifølge The Jerusalem Post.

NRK - 10 timer siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

Aftenposten - 10 timer siden

Hvorfor Tok det så lang tid før svenske politikere begynte å snakke om problemene? Nå gir sosialdemokratene en forklaring.

NYHETSANALYSE: De var redde for å bli koblet til Sverigedemokraterna. Det fikk store konsekvenser..

NRK - 11 timer siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet Tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - Igår: 19:19

178 palestinarar drepne etter våpenkvila Tok slutt

Ifølgje palestinske helsemyndigheter er 178 palestinarar drepne sidan våpenkvila vart avslutta fredag. I tillegg skal 589 vera skadde. Ifølgje helsemyndigheitene er tre av dei drepne journalistar, og minst ein av dei skal ha vore tilsett i det tyrkiske nyheitsbyrået Anadolou.

NRK - Igår: 16:36

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil Tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

E24 - Igår: 15:40

Salmar møtt av kraftig manetangrep

Perlesnormaneter invaderte Salmars anlegg, og Tok livet av 1,2 millioner laks..

NRK - Igår: 15:42

Statsministeren svarer på brev om Fosen-sak fra Den norske Dommerforening

23. november sendte den Den norske Dommerforening brev til stortingspresident Masud Gharahkhani og statsminister Jonas Gahr Støre om Høyesteretts dom i Fosen-saken. Nå har statsministeren svart på brevet.

NRK - Igår: 15:13

Barth Eide om gjenopptaking av kampane i Gaza: – Svært tragisk at våpna taler igjen

Utanriksminister Espen Bart Eide (Ap) dagen i dag ein dårleg dag, og seier det er svært tragisk at kamphandlingane på Gazastripa har starta igjen etter rundt ei veke med våpenkvile. – Det er svært tragisk at våpna talar igjen. Nå har me hatt nesten ei veke med humanitær pause, der folk har levd liva sine litt meir normalt og ein har fått inn ein god del humanitære forsyningar, seier Barth Eide til NRK.

NRK - Igår: 15:13

Barth Eide om gjenopptaking av kampane i Gaza: – Svært tragisk at våpena taler igjen

Utanriksminister Espen Bart Eide (Ap) dagen i dag ein dårleg dag, og seier det er svært tragisk at kamphandlingane på Gazastripa har starta igjen etter rundt ei veke med våpenkvile. – Det er svært tragisk at våpena talar igjen. Nå har me hatt nesten ei veke med humanitær pause, der folk har levd liva sine litt meir normalt og ein har fått inn ein god del humanitære forsyningar, seier Barth Eide til NRK.

Aftenposten - Igår: 13:33

Klæbo Tok sesongens første seier

Johannes Høsflot Klæbo (27) lå lenge og lurte bak teten, men var overlegen da Norgescup-sprinten på Gålå skulle avgjøres..

VG - Igår: 07:16

Minnesota Wild har snudd trenden – vant 6-1 over Nashville Predators

Minnesota Wild Tok sin andre strake seier med ny trener da Nashville Predators ble slått 6-1 torsdag. Mats Zuccarello bidro med en målgivende pasning..

Dagbladet - Igår: 03:10

McDonalds-ansatt Tok hintet - reddet kidnappingsoffer

Gestikuleringen til jenta fikk den ansatte til å skru på alle varsellampene..

VG - Igår: 00:42

Fire drept og seks såret i Hamas-angrep i Jerusalem

Fire personer ble drept og seks såret i et skyteangrep som Hamas påTok seg ansvar for, i Jerusalem torsdag. Angriperne ble skutt og drept på stedet..

VG - Igår: 22:56

Liverpool lekte seg videre i Europa League

(Liverpool – LASK 4-0) Liverpool stilte sterkt offensivt og fikk tidlig uttelling i 4-0-seieren over LASK. Det Tok klubben til suveren gruppeseier og videre til åttedelsfinale som gruppevinner..

NRK - I førrgår: 20:55

Tidligere offiser og minister dømt i Myanmar

En tidligere offiser og minister fra Myanmar, 64 år gamle Ye Htut, er dømt til ti år i fengsel for oppvigleri, som er å egge til opprør eller ulydighet mot en lovlig myndighet. Htut, som er pensjonert, har tidligere vært både oberstløytnant, informasjonsminister og talsperson for presidenten til den forrige militærstøttede regjeringen. Han ble arrestert i slutten av oktober etter at en offiser fra Yangons regionale militærkommando skal ha anmeldt ham.

Aftenposten - I førrgår: 19:57

Pedersen reagerer på gransking: – Har gjort hva de kan for å redusere min troverdighet

Skismører Frode Pedersen er glad for at skiforbundet Tok hans oppgjør på alvor, men er samtidig kritisk til flere ting….

VG - I førrgår: 19:57

Pedersen reagerer på gransking: – Har gjort hva de kan for å redusere min troverdighet

Skismører Frode Pedersen er glad for at skiforbundet Tok hans oppgjør på alvor, men er samtidig kritisk til flere ting etter at konklusjonen kom. Han varslet om 50 ulike episoder..

Aftenposten - I førrgår: 19:57

Varslingssaken: – Har gjort hva de kan for å redusere min troverdighet

Skismører Frode Pedersen er glad for at skiforbundet Tok hans oppgjør på alvor, men er samtidig kritisk til flere ting….

NRK - I førrgår: 19:11

Ansatt på bensinstasjon utsatt for vold

Politiet fikk melding om en voldsepisode på Circle K bensinstasjon på Rundtom i Drammen i kveld. Det ble sendt flere politipatruljer til stedet etter at et vekterselskap hadde mottatt en alarm fra bensinstasjonen. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser i kveld.

NRK - I førrgår: 17:52

Svakt opp på Oslo Børs etter tre dager i minus

Oslo Børs Tok torsdag igjen litt av det tapte fra ukens tre første dager, og endte opp 0,83 prosent til 1303,88 poeng. Mandag morgen lå hovedindeksen på over 1312 poeng. Ifølge Finansavisen falt John Fredriksen-rederiet Frontline med 5,3 prosent fordi kvartalsrapporten viste et svakere driftsresultat enn ventet.

VG - I førrgår: 16:34

Johannes Thingnes Bø avgjorde stafetten: – Han liker å være midtpunktet

Johannes Thingnes Bø (30) avgjorde skiskytterstafetten i Östersund - på den tredje etappen. Vetle Sjåstad Christiansen (31) Tok seg tid til en militæraktig hilsen til publikum på sjarmøretappen..

NRK - I førrgår: 16:07

Medlem av gambisk dødsskvadron dømt i Tyskland

En tysk domstol har dømt en gambisk mann til livstid i fengsel for sin rolle i en dødsskvadron som Tok livet av motstandere til tidligere diktator Yahya Jammeh, skriver NTB. Bai Lowe ble dømt for forbrytelser mot menneskeheten, drap og drapsforsøk for sin rolle som sjåfør for dødsskvadronen kjent som Junglers. Dommen mot Lowe er resultat av en rettssak som menneskerettighetsgrupper og familiemedlemmer har sagt kun er begynnelsen på kampen for rettferdighet for ofrene for Jammehs regime i Gambia.

NRK - I førrgår: 10:08

Tre drept i skyteangrep i Jerusalem

Tre personer ble drept og seks ble såret i et skyteangrep i Jerusalem torsdag. Angriperne ble skutt av tilfeldige forbipasserende, skriver NTB. To menn åpnet ild mot folk som ventet på bussen i utkanten av byen torsdag morgen.

VG - I førrgår: 08:09

Liva Ingebrigtsen: – Jeg er 99 prosent sikker på at vi akkurat har hatt innbrudd

Liva Ingebrigtsen (27) hevder at noen Tok seg inn i huset mens hun og barna var hjemme..

NRK - 29 nov 23 kl. 18:25

Flere henvisninger forsvant: Frykter alvorlige konsekvenser for enkelte pasienter

– Det er nå klart at 44 radiologiske henvisninger til samarbeidspartnere utenfor St. Olavs hospital ikke har kommet frem til mottaker. Det skriver St.

Aftenposten - 05 nov 23 kl. 18:57

Midtbanespillerne Tok ansvar da Brann slo Odd

(Brann – Odd 2–1) Etter en sjansefattig førsteomgang Tok midtbanespillerne ansvar da Brann Tok viktige poeng i….

VG - 05 nov 23 kl. 18:57

Midtbanespillerne Tok ansvar da Brann slo Odd

(Brann – Odd 2–1) Etter en sjansefattig førsteomgang Tok midtbanespillerne ansvar da Brann Tok viktige poeng i medaljekampen..

NRK - 17 nov 23 kl. 02:31

Netanyahu: Sterke indikasjoner til at gisler ble holdt på sykehus

Israel hadde «sterke indikasjoner» på at det ble holdt gisler på Shifa-sykehuset på Gazastripen, opplyser statsminister Benjamin Netanyahu. I et intervju med CBS forteller statsministeren at dette var en av grunnene til at soldater Tok seg inn på sykehuset natt til onsdag. – Hvis de var der, var de tatt ut.

Klartale - 28 nov 23 kl. 16:30

Slik kom Marie seg ut av den dårlige økonomien

– Jeg kjente det veldig på kroppen. Søvnen var dårlig. Jeg var sliten og hadde vondt i kroppen, sier Marie Olaussen til Klar Tale.

VG - 28 nov 23 kl. 14:56

Jeg er en mann med spilleproblemer

Spillingen Tok fullstendig over livet mitt, skriver Tommy «Taiga» Le..

NRK - 28 nov 23 kl. 13:20

Transatlantisk på miljødrivstoff

Eit fly av typen Boeing 787 frå Virgin Atlantic Tok i dag av frå London i retning New York med berre miljødrivstoff i tankane. Drivstoffet er framstilt frå avfall og det er første gong det er gjennomført ei slik langflyging med berre dette. Førre veke flaug ein businessjet av merket Gulfstream G600 den same distansen med denne typen drivstoff..

NRK - 28 nov 23 kl. 06:16

Brannbomber mot jødiske institusjoner i Canada

På nytt har jødiske institusjoner i Canada blitt angrepet med brannbomber. Denne gang er det et samfunnssenter i Montreal som er blitt angrepet. En brannbombe ble kastet gjennom vinduet på hoveddøren til et jødisk samfunnssenter i Montreal natt til mandag og eksploderte inne i gangen, der det Tok fyr i et teppe.

VG - 27 nov 23 kl. 19:51

Lyn knuste Hødd og Tok et langt steg mot opprykk til Obos-ligaen

(Lyn – Hødd 3–0) I 2010 ble klubben slått konkurs og måtte avbryte sesongen halvveis. 13 år senere er de på god vei opp igjen til 1. divisjon..

Aftenposten - 27 nov 23 kl. 19:51

Lyn knuste Hødd og Tok et langt steg mot opprykk til Obos-ligaen

(Lyn – Hødd 3–0) I 2010 ble klubben slått konkurs og måtte avbryte sesongen halvveis..

NRK - 27 nov 23 kl. 13:06

Tobias Foss klar for britisk stjernelag

Den norske sykkelprofilen Tobias Foss (26) forlater det nederlandske storlaget Jumbo-Visma til fordel for britiske Ineos foran neste sesong. Foss har signert en treårskontrakt med laget. Det bekrefter Ineos i en pressemelding.

NRK - 27 nov 23 kl. 11:16

Endrer regler etter deling av likbilde

Rettsmedisinsk institutt i Bergen skjerper hvem som får adgang til likene etter at en gravferdskonsulent Tok og delte bilde, skriver TV2. – Først og fremst beklager vi på det sterkeste overfor de pårørende at dette kunne skje i våre lokaler sier avdelingssjef Elisabeth Wik ved avdeling for patologi på Haukeland universitetssjukehus til TV2. I oktober ble en gravferdskonsulent dømt etter å ha tilstått å ha tatt og delt et bilde av en avdød på Rettsmedisinsk institutt i Bergen.

NRK - 27 nov 23 kl. 08:31

Stanser ny radikal røykelov

New Zealands nye konservative regjering vil kansellere landets planlagte nye røykelov som Tok sikte på å forby salg av tobakk til alle som er født etter 2008, skriver NTB. Etter at han ble tatt i ed mandag, bekreftet statsminister Christopher Luxon at den planlagte loven blir lagt på is før den trer i kraft. Han viste til faren for en blomstrende svartebørs som begrunnelse.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com